notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

jag känner min visdomstand med tungan!

Kategori: den eviga monotomin

Imorse bokade jag Wacken :D:D
- orkade inte vänta längre, biljetterna var ju typ slut!!!!
Men nu är det spikat - jag och Tottie ska på Wacken nästa sommar ::D:D:D

Hahaha.
- det är allt jag har att säga om denna bild.

Jag försöker hålla mig igång.. det går inte så bra!

- skickade just in min hemtenta.. var inte speciellt nöjd med den men hoppas på godkänt i alla fall! Det är lite synd att jag inte la mer tid på den nu, det började så bra - tänkte verkligen när jag skrev i början.. men sen gick det utför .. men jag orkar verkligen inte. Så det fick bli som det blev. Jag har så mycket att tänka på att jag inte gör någonting vettigt!
- Jag måste till tandläkaren.. jag känner min visdomstand! Det jobbiga är att jag vet att den ligger snett. Jag kommer behöva operera... maah vill inte... fast det kanske är bättre än att den fuckar upp mitt bett igen. Har ju haft tandställning så det räcker ^^

Nu sitter jag här och dricker kallt kaffe medan jag tänker: Diska, packa klart, ska jag byta om? Var är alla mina antecklingsblock? Har jag med mig allt jag behöver? Vad har jag glömt? Åh kolla 2½ men! hahha.. magnus ugglas nya platta, den verkar låta som de senaste han har gjort... dumma visdomstand, undra vad det kostar att få tänderna utslitna.. de dricker öl på tv, jag vill ha öl.. eller skulle nog bara somna. OKEJ, nu ska jag sluta skriva allt jag tänker.. orkar inte läsa det själv ens.. men juste packa. Tandborste! Det höll jag på att glömma.

Jag ska vara hos Tottie klockan 23 typ, hur ska jag orka vara vaken till dess??!
- jag vill typ sova nu.

Kom just på.. hur ska mina små blommor överleva utan mig?! Jag dödade min orkidé i sommras när jag var på festival. Fast min palm överlevde, så den får överleva en vecka nu också! Det är den lilla julblomman jag undrar över .. den ska just slå ut.. okej nu babblar jag på en massa om ingenting för att skjuta upp mitt packande ..

JAPP, det här var ett ganska långt inlägg om ingenting!
Förutom om Wacken, Wacken var viktigt :)


jag har glöden

Kategori: den eviga monotomin

Hello hej och god morgon,

Lite mycket den här morgonen: jag packar, lagar lunch, äter frukost, klär på mig och plockar/städar.. samtidigt som jag försöker få ihop en planering! Hehe.. ja, jag är väl föreberedd för att åka till Turkiet imorn^^ Ja, sitter här halvklädd, med nytvättat hår och kaffekoppen i högsta hugg!
- Har lyckats få ihop planen någorluda - åka till jobbet, sluta jobba klockan halv fyra-fyra men sitta kvar på jobbet och plugga! Vill helst ha klart min hemtenta (som skulle vara inne för tre veckor sedan) idag! Skulle vara så skönt att få stryka en grej från att-göra-listan! Sedan antinegn strax efter 17 eller 18 möta upp Rebecca för att dra till gymmet! Efter träningen åka hem och packa klart .. sedan avslutar jag dagen hemma hos Tottie som slutar jobba klockan nio - ska sova där, så att vi kan vara på arlanda halv åtta imorn!

Helvete - jag måste ju vara på väg till jobbet nu! Att det inte ska räcka att vara uppe och hoppa klockan sex på morgonen... okej, kaffe, torka håret, hitta kläder sen sticka. Go go go!!

the sun will shine again

Kategori: den eviga monotomin

Hemma och vänder - har varit i skolan och om en timme ska jag möta Emy. Idag ska vi träna! Har missat de två senaste passen på grund av stress och sjukdom, så får se hur det går idag. Imorn ska jag gymma med Rebecca.. måste ju passa på nu innan jag reser bort! hihi..

Planen var att jag skulle plugga nu.. meen.. hm jag åt lunch med Tottie som drog ut på tiden och hemtentan är mer komplex än att jag får ihop någonting vettigt på en timme. Så jag får väl sysselsätta mig med sådant jag senare skulle kunna skylla på att jag måste göra innan jag pluggar.. som att fylla i uppgifter till journalistförbundet: ja nu är jag så duktig att jag går med! Bara ett år efter att jag började plugga... hehe.. men bätter sent än aldrig!
- det kostar 53 kr, det kan jag nog avvara^^ Det är värre med boken jag inte hittade på biblioteket.. The Bible: a short introduktion. Den kommer jag behöva köpa :/ ska ha den till salstentan nästa vecka. Ja, jag har salstenta dagen efter vi kommer hem från Turkiet! Så där ska jag plugga.. som tur är har Tottie också plugg - så båda kan vara duktiga! hihi.. hade först ta med mig en skönlitterär bok också - hinner ju aldrig läsa! Fast jag bör nog inte göra det - ska fokusera på hur man kan tolka hidnuistiska/buddhistiska texter, bibeln och koranen! Dessutom ska jag läsa Eight theories of religion om jag inte blir klar med hemtentan innan jag åker! Det är planen - men man vet aldrig med mig.

Det pågår värsta dramat i min korridor ^^ haha folk har börjar att skriva lappar! En av mina grannar borrar varje kväll runt nio-tiden. Det är inte överdrivet tevligt... man tröttnar. Fast det är inte jag som har skrivit lappen .. hihi trots detta låg den utanför min dörr igår morse ^^ med ett svar! Så jag var ju bara tvungen att läsa, nyfiken som jag är^^
Sidan ett "Nu får det vara nog med borrandet!!! / Grannen"
Sidan två "Du som har skrivit denna lapp kan ju komma ihåg att du bor i en studentlägenhet och inte i en villa. Sluta klaga!!!"
- Inte för att vara den som är den... men är det inte de som borrar halva nätterna som ska tänka på att de inte bor i en villa? haha.. det är liksom så att detta har pågått den senaste månaden, om inte mer. Så fattar att folk tröttnar ^^ jag vill skriva en lapp till grannen som har usel musiksmak. Ja, det är någon i min närhet som spelar sådan musik som gör att det dunkar jobbigt i väggen.. skulle gissa på någon slags hip hop eller dubstep eller vad all skit nu heter...
... HAHA det är så härligt att bo i lägenhet: folk som antingen borrar om kvällarna eller spelar dålig musik^^




om man ändå vore wonder woman på riktigt

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,
- I vanlig ordning är jag uppe med tuppen. Man skulle ha en tupp.. vore säkert roligt - fast jag vill hellre ha en pingvin!

Jag tvättar, känner att det är en bra grej liksom.. ska ju kanske packa snart! Haha.. möjligtvis idag, mer troligt imorn/på tosdagmorgon - beroende på när vi ska till Arlanda! Så det är väl bara att bita ihop.. och DET gör jag, mina tänder får ta mest stryk av min stress. Måste nog till tandis snart..


Igår var jag hos pappa - fick kött till middag, det slog lite högre än blodpuddingen jag har hemma ^^ Jag fick lampor av Anna - det var den egentliga anledningen till att jag skulle hem till far min. Det är ju trevligt att få grejer .. men också att träffa dem (jag är inte hos pappa sepciellt ofta). Jag hjälpte min kära lillebror med läxorna - framöver ska jag läsa engelska med honom en gång i veckan. Kan ju vara mysigt med tanke på att jag träffar honom så sällan annars!

Det är ljusslingan som är ny:




Snart ska jag till skolan. Har seminarium idag.. får se hur det går... har inte förberett mig ordentligt - kan jag får fler timmar till dagarna. Hinner inte med allt jag ska göra... Jag vet att jag kan prioritera annorlunda ibland.. men jag vill ha pengar - och då måste man jobba.. och jag vill ha körkort och då måste man köra bil. Så då blir skolan lidande ibland - tyvärr! Jag har i och för sig klarat seminarium utan större förberedelse tidigare... men det är jobbigt :P haha.. och man känner sig lite dålig när alla andra kan allt och man själv sitter där som ett frågetecken!

Nej nu måste jag snart ner till tvättstugan igen.. lika bra att sätta fart så jag inte kommer försent OCH är oförberedd.. det kanske skulle se dåligt ut.

but she had five more

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Yeye, pengarna som jag skulle ha tagit ut i fredags har dragits. Ja, skulle ha... erhm.. jag skulle ta ut pengar innan Rocks.. meeen mitt i uttaget fick någon (jag) för sig att tappa tålamodet och börja dra i luckan där pengarna skulle ut... ja vilken bra idé.. luckan lossnade. Uttaget avbröts - men pengarna har dragits. Känns ju inte riktigt som jag kan ringa till banken "Hej jag skulle ta ut pengar på fyllan, men hade sönder bankomaten - så jag fick inte mina pengar men de har dragits i alla fall, kan jag få tillbaka dem?!" .. yeye 300 i sjön... 

Idag ska jag jobba, så snart är det dags att ta sig ut till sumpan^^ Vi ska byta kontor idag - yeye.. under de fem år jag har jobbat där har vi bytt rum tre gånger - det som är skönt denna gång är att det inte är trappor inblandat! Vi ska bara till andra sidan korridoren. Jag, mor och Agneta ska bli inmosade i ett rum - härligt. Ibland undrar jag hur folk tänker... Annette har i alla fall erbjudit mig en plats i hennes rum, det kanske är skönare? Fast det är ju jobbigt att jag och mamma ofta jobbar ganska mycket tillsammans - då blir det ett jävla springandes fram och tillbaka i korridoren. Härligt med beslut som tas över huvudet på en.. men men, de kanske har tänkt ut en smart lösning. Annars kanske det bara är att gilla läget - jag hatar att gilla läget. Jag tycker bättre om att klaga och vara missnöjd när jag inte gillar läget!

Efter jobbet ska jag ut till Pappa och Anna. Jag ska få lite belysning av Anna - hon har så mycket sådant. Så hon ska vara snäll och ge mig lite. Vet inte om det handlade om belysning till gran eller något annat - för mig spelar det ingen roll - äger inget av det! När jag kommer hem från Turkiet så ska jag köpa mig en gran!

På torsdag åker vi till Turkiet :D

- Så jag behöver nog inte handla innan dess, mat alltså. Jag behöver egentligen handla - men eftersom jag ska iväg så kanske jag överlever på det jag har! Lunch idag och på onsdag står nog min mor för - hon brukar göra det när vi jobbar tillsammans^^ Jag har inga pålägg.. och bara knäckebröd hemma i brödväg.. men eh jag har ätit knäckebröd med smör och kryddor förut.. Jag har i alla fall kaffe så att det räcker - så överlever gör jag! :D Haha, jag har pasta, ris, potatismos och äggnudlar hemma - frågan är bara vad jag ska äta till.. men sånt brukar jag kunna lösa ^^ har ju både lök... och wook... och ... hm... fan juste jag har ju blodpudding i frysen - då är det ju inga problem det här alltså ^^ Skönt. Kommer nog behöva alla pengar i Turkiet .. när jag kommer hem igen kommer jag vara fattig.. och när vi kommer hem är det mindre än en vecka till vi ska till London :D Som tur är har jag London-pengar sparade! Det vill säga att jag har sparat mina födelsedagspengar till Londonresan! :D
... .. Pengar är alltid ett problem för de som inte har dem.

Sitter och kikar på när de skrapar triss.. man kanske ska börja spela ... juste kan ju i alla fall lämna in mina tian-lotter och få två nya.


julkänsla!

Kategori: den eviga monotomin

Denna helg har gått i julens tecken! Mycket mysigt :)
- Igår var jag på årets första julbord. Det årliga med pappa och den delen av min familj. Jag och Rikard kom till landet på eftermiddagen. Då hade pappa fixat risgrynsgröt och lite smått och gott! Anna har självklart dekorerat hela huset med julgrejer - julblommor i var vrå! Haha, det ser ut som en liten skock tomtenissar har varit där... Vi åkte till Taxinge istället för värdshuset i Mariefred (där vi har käkat julbord de tre-fyra senaste åren). Det var mysigt måste jag säga - god men för mycket mat! Som alltid? Haha.. kände mig som en liten gås efteråt. Så då passade det bra att sitta inne hos farfar och Viola i en gungstol framför TVn. Hann se slutet av Så mycket bättre och sen en dålig film som hette någonting hatad av alla. Okej, jag har sett sämre filmer - men den var så långt ifrån bra att man förundrades.

Jag fick sova till åtta innan min kära lillebror tyckte att jag skulle vakna. Så då var det bara att gå upp^^ .. mer juliga grejer till frukost sedan var det dags för julmarknad!
... Jag fick polgagrisar. Jag tvivlar på att jag kommer äta upp dem själv men sånt brukar ju lösa sig^^ Till lunch/middag lagade Anna fläskkotletter på ett juligt vis. Marinaden bestod av honung, kanel och nejlikor - det smakade jul må jag säga!
- Ja, jag har ätit mer än vad jag brukar äta på en vecka det senaste dygnet. Så nu är jag hungrig igen... men men får väl bli te istället. Möjligtvis en macka eller någonting... haha, senså blir det gymmet imorn!

Glad första advent :D


Min plan om att vara klar med skolarbetet idag gick sisådär... men hm jag har en ny deadline - innan jag åker till Turkiet ska det vara klart. Så det vill säga innan torsdag... ska väl fixa lite av den otroliga bördann jag har på mina axlar. Hemtenta tio sidor, femton sidor uppsats (okej den ska vara klar i januari så det är inte jättebråttom) samt rest från seminarium. Restarbetet har jag i alla fall, påbörjat så kanske kan slutföra det idag. Får se, ikväll är det Love Actually på tv - mer julkänsla :D

lite på kanelen

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God morgon!

Jag har inte bestämt mig för hur jag mår idag... lite kronisk törstighet och så.. men ingen huvudvärk eller illamående (ta i trä). Jag mår lite dåligt av filmen som går på femman.. Cheatas girls 2 eller vad den hette.. typisk amerikansk på det jobbiga viset. Moralkaka rakt igenom. Dessutom så lip synkar de sjukt dåligt.. mycket irriterande. JA, man kan byta kanal.. men haha.. det finns liksom ingenting av värde att se den här tiden på dygnet, eller någonsin typ. Jag måste köpa Skilda världar säsong 4 snart, så jag har kvalitativ underhållning. Nej, nu börjar de mima igen, måste byta kanal! HA I struck gold: Harry Potter på sexan ^^

Jag sitter och funderar över om jag ska ner till affären och handla cola.. men ska ju mot stan snart.. så kanske kan handla det på pressbyrån.. eller så skiter jag i det! Note to self... handla hem frukt. Är toksugen på mandariner. Vill egentligen köpa hem apelsiner och nejlikor också, men bara för att det doftar så gott. Jag hatar att äta apelsiner. Eller okej, det funkar om man äter det med bestick.. hatar att man blir så kladdig annars. Tillbaka till mitt cola-dilemma: hur ska jag gööraa... tror jag stryker idéen om att gå och handla. Det låter för jobbigt. Dessutom måste jag hinna göra mig i ordning innan jag ska dra. Ska till landet idag, ikväll blir det julbord :D

Igår blev förfesten hemma hos Tottie! Först var planen att vara hemma hos Kron, men han blev sjuk. Så då skulle vi hem till Mordhot. Jag skulle bara hem till Tottie först för att lämna en klänning. Daniel kom också dit - sen Henkki och Crille! Så vi bestämde oss för att de andra lika gärna kunde komma till oss istället! ^^ Jag vill minnas att jag blev tokfull, för ovanlighetens skull liksom! När vi skulle till krogen delade vi på oss - några drog till Harrys och vi andra till Rocks =)
- Drack en Lasse-drink, sen var det god natt! Hahah... minns inte riktigt vad vi gjorde men gissar på dansade. Jag gick hem tidigare för att ... hm.. jag skulle upp tidigt idag! Eller tidigt och tidigt - klockan tio. Fast jag vaknade klockan nio - i lagom tid till Disneydags :D Fast de måste skärpa sig det där Timon och Pumbandet.. ge mig lite lilla sjöjungfrun, bumbi, herkules, aladin.. eller vad som helst nästan - de har ju visat Timon och Pumba länge nu!

Ne om jag skulle hitta på någonting att äta, klä mig och sådant.


Mordhot med sin fina tröja :D


Emilio, Henkki och Daniel =)


HAHA :D Temat var after ski ;D


Tuten :D:D



jag är duktig jag!

Kategori: den eviga monotomin

Idag har jag, precis som planerat, fått en hel del gjort. Jag har fixat med min B-uppsats, kontaktat min handledare (vi ska mötas nästa vecka), strukturerat upp min restuppgift - läst det som ska läsas ur bibeln.. ett kapitel ur Första Moseboken samt början till Predikaren.. dessutom har jag betalat mina räkningar, beställt en almanacka till nästa år och skrivit ned alla uppgifter jag har om Turket- och Londonresan. Jag har även plockat fram det jag ska ha med mig till landet imorn, ska bara packa ned det i någon slags väska... Dessutom har jag kikat på hela första säsongen av The Big Bang Theory, och efter det Almost Famous samt Mulan (igen). Just nu kikar jag på Aristocats medan jag äter upp den lilla bit mögelost jag hade hemma, till det dricker jag ett gals vin. Snart är det dags att göra sig i ordning inför kvällen!
- Ska åka hemifrån runt fem.. funderar på hur jag ska göra med bolaget.. har massa vodka hemma. Så kanske skippar bolaget? Eller så köper jag några öl... bara drinkar eller varva med öl? Vi får se^^ Nästa fundering gäller klädväl: vad ska jag ha på mig?! meen meen.. det löser sig, har ju lyckats knäcka den nöten några gånger tidigare - så kläder lär jag ju få på mig i alla fall.

Att läsa bibeln kan ibland vara mycket underhållande:

De ropade till Lot: ”Var är männen som kom till dig i kväll? Skicka ut dem till oss, vi skall ligga med dem.” Lot gick ut i porten och stängde dörren bakom sig. ”Bröder”, sade han, ”jag ber er, gör inte något så ont. Jag har två döttrar som ännu är orörda. Låt mig skicka ut dem till er, så kan ni göra med dem vad ni vill, bara ni inte gör något mot dessa män som har fått en tillflykt under mitt tak.”
- Jag vill bara understryka att jag läser religionsvetenskap, så det är av den aldeningen jag spenderar min fredag med näsan i bibeln. Eller rättare sagt på bibeln.se - orkar inte läsa i bibeln idag, det är så pyttig text där^^

because I can!

Kategori: den eviga monotomin

Glad löningsdag!

Fredag, löning och 'ledig' :D
- Jag tog sovmorgon nu: tillät mig att sova till åtta! Det är grymt... hihi. Denna dag ska jag ägna åt att plugga. Jag måste komma i fas. Idag ska jag bygga en struktur till min B-uppsats, maila min handledare, bygga struktur till min restuppgift (försöka få få den klar är den egentliga planen) och ... hm det var något mer... juste haha hur kunde jag glömma... haha ... hemtentan... tio sidor! Den ska jag också göra så mycket jag kan. Den egentliga master plan är att vara i fas med allt skolarbete på söndag. 

FÖRST Frukost!


Ikväll ska jag ut. Det blir förfest hos Kron, men innan dess ska jag till Tutan - hon ska låna en klänning av mig! Ja, det är sant. Tottie ska på en fancy KTH-fest imorn, eftersom vi har typ varsin fancy dess och hon hade sin förra året på den festen: så hon ska låna min detta år! haha^^ Imorn ska jag till landet för årets första JULBORD! hihi.

hon var drabbad av hysteri

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Jag har föreberett seminarium och nu lagar jag frukost. Tottie ligger i sängen och ser lite trött ut - men jag är uppe och hoppar ^^ Ska vara i skolan klockan tio - så då kan man ju fråga sig varför i hela helvetet jag gick upp klockan kvart i sju. Jo det ska jag berätta: för att jag kan! Egentligen för att jag skulle förbereda seminarium... men det är jag klar med så nu kan jag sitta här och vara pigg och gald medan jag kika på Nyhetsmorgon! 
- Ronny Svensson står och snackar om en film om hur vibratorn kom till ^^ spännande ... Hysteria :)

Idag ska jag alltså till skolan, ska ha både föreläsning och seminarium. Ikväll blir det Twilight-kväll med Tottie :D Igår såg vi Festival hemma hos mig - hon hade inte sett den :O Hemskt besviken.. men men då får man göra sitt jobb som missionär och visa den för henne! Nej, vi gick inte ut igår.. i brist på pengar och tid drog vi hem till mig!
- Jag drog från jobbet vid fem-tiden, mötte Rebecca och käkade lite sushi. Vi gick sedan till VIP-fest-grejen på Feet First. Käkade cup cakes och kikade på skor! Ingenting som föll mig i smaken... tyvärr.. sedan mötte jag Tottie - vi åkte till mig och käkade lite kinamat .. bokade boende i London (det var på tiden)... ja, sen kollade vi på Festival :)

Tottie har tomterött hår i mitt badrum och hon vill ha Under The Mistletoe i julklapp - så alla vet!





Idag släpps skilda världar säsong fyra!

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!



Den här vaknade jag med på hjärnan^^

- har inte sett den filmen sedan jag hade en VHS-spelare.. har den nämligen bara VHS.. synd.. för det är en mycket bra film^^ .. eller juste, har nog sett den hemma hos Rebecca någon gång också! :D men kanske ska investera i den på DVD någon gång! Igår kika ju jag runt på CDON.. det var farligt för nu har jag beställt Vänner-boxen, den var ju på rea (a). Dessutom köpte jag Mulan :D

Idag ska jag till jobbet - har mycket att göra som vanligt. Efter jobbet ska jag träffa Rebecca, vi ska på VIP-fest på Feet First. Inte för att någon av oss har pengar - men skor är nice :D Efter det ska jag möta Tottie, vi ska nog till Anchor en sväng! Jag har inte varit ute en vardag sedan... .. .. hm ... jag kommer inte ens ihåg senast, vilket betyder att jag inte ens minns när jag var på Anchor senast!! Så det är jag sugen på (:
- Ska kika på vad som händer i skolan imorn - så jag vet hur pass förberedd jag måste vara ^^ Ska även kika på resten för gårdagens missade seminarium. Samt komma på ett ämne till B-uppsatsen.. jo, juste ta tag i hemtentan också.. ska stanna hemma på fredag (på dagen) och plugga. I helgen ska jag till landet.. då tar jag med mig datorn och pluggar där... måste komma ikapp med allt!

min namnsdag

Kategori: den eviga monotomin

Tröstshopping, choklad och Madicken - så gick uppkörningen.
- men klarade teorin igår iaf :) man ska väl vara gald för det lilla...
Dagen började i Norrtälje, hos Malin och Simon. Så mysigt att vakna till bebis-skratt :) Lilla Wilma satt i köket och skrattade och jollrade vid sex-tiden. Skulle upp halv sju, så det var förträffligt^^ Efter körningen gick jag tillbaka till syrran - lekte lite med klossar och käkade lunch. Sedan åkte jag ned till stan igen - mötte upp Tottie utanför Blue Fox. Vi käkade på Max, sen spenderade jag massa pengar (:
- Det blev: en kavel, en ljusstake, 10 ljus och svarta armband!

Jag sov hos syrran och Simon natten till idag. Igår kväll käkade vi lasagne och kikade på Iron Man. Den var faktist bra, tycker jag allt. Trodde inte att det var min genre - men det var det!

En bild på mig och Wilma!
(tagen för någon månad sedan av Malin).

IDAG ÄR DET MIN NAMNSDAG
. Det är bara Rebecca som har uppmärksammat detta... henne kan man lita på. Som namnsdagspresent till mig själv ska jag nog beställa lite filmer :) Jag behöver Mulan. Det jag köpte tidigare idag var inte för att jag har namnsdag. Det var för att det var synd om mig.

som om jag inte skulle kunna så enkla saker, jag bara frågar!

Kategori: den eviga monotomin

Hejsan!

Tar en paus mitt i teoripluggande, det är jag värd ^^ Måste hinna sminka mig och torka håret innan jag går också.. och äta lunch. Ska till Trafikverket om ett tag .. får se hur detta ska gå! Efteråt ska jag i alla fall till Norrtälje - hem till Malin och Simon :) Ska vara på körskolan åtta imorn - så det är mer smidigt att sova hos syrran (som bor där) liksom!
- Kikar lite på Från A-Ö samtidigt som jag pluggar. Tottie pluggar också - hon sitter vid mitt köksbord och skriver så flitigt :) Nu är skivan slut (DVD:n alltså) så ska byta, men tänkte så på lite Madicken istället - det var så längesen!


det är så de måste bli!

Kategori: den eviga monotomin

Hej hej hallå,

Nu är jag hemma igen.. sitter och pluggar lite teori.. hehe.. har gjort tre fyra extratester nuu. Skyltarna går bra! Det är lite annat jag måste få bättre koll på! Ska väl göra några test till ikväll, samt antäckna det jag inte kan... Skriva är ett bra sätt att lära sig :)


Nu är Tottie hemma hos mig! Vi har käkat korv med mos - och min hemgjorda ketchup! hihi..
- Nu är det Filip och Fredrik, så jag är helt trollbunden :D
Jag vill bli kändis så jag kan vara med i sånna här program :) det hade varit roligt.. frågan är ju bara vad jag ska bli känd för? Helst för att bara vara jag :D

Nu ska jag fortsätta med teorin.. o kanske öppna chokladen jag fick av mamma? JA det gör jag .. o kokar kaffe!

I will decline... and laugh

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,
Vaknade i tid till Disneydags igen :D ... Fast det var inte jättebra, Timon och Pumba: hade redan sett avsnittet. Så jag bytte till femman och Gilmore Girls - för det har jag aldrig sett förr? ^^ haha..

Igår såg jag Armageddon igår. Jag är en av de mystiska människorna som inte hade sett den innan! Den var ju riktigt bra alltså. Det blev en del ögonlekage måste jag medge.. det var sent på kvällen, så jag var trött o.. ah dessutom är jag lite blödig^^ Det är dock skönt att veta att jorden inte ska träffas av en stor astroid längre, får väl säga tack Bruce Willis :)
- För att inte vara så snyftig när jag skulle sova så bytte jag kanal - på fyran gick Vad kvinnor vill ha med Mel Gibson och Helen Hunt .... jag har sett den x antal gånger så det spelade ingen roll att jag hade missat halva^^ När man pratar om film.. nu börjar någonn film på femman. Ska se vad det kan vara! Ser ut som det ska föreställa 60-talet, en unge som vill bli reporter! Det kan ju inte bli annat än bra - en barnfilm:P  Ska nog sätta igång med lite teoriplugg samtidigt tror jag... skulle vara skönt att bli klar liksom :)


Idag är dagen jag ska göra mer ketchup!



growing up is a bitch!

Kategori: den eviga monotomin

Ingen båt för mig. Dagen gick och jag började tänka: teoriprov nästa vecka.. lite ångest.. sedan ringde de från körskolan och frågade hur det gick med teorin.. mer panik än ångest, andnöd och tryckande känsla över bröstet. Så jag bestämde mig för att vara vuxen istället. Nu sitter jag hemma och pluggar teori alltså, har äntligen börjat klara lite test igen^^

Ska väl glo på tv när hjärnan är tom. Har dipp och grönsaker hemma!
- livet leker, eller ... vad säger man? haha.. .

till havs då?

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Jag gick upp i ottan idag igen.. började dagen med att plugga teori. Om de slutar byta frågor kanske jag kommer klara det snart xD hahah.. asså jag är på repetitionsdelen - klarade faserna i början av september.. damn you dåliga minne! Okej, har egentligen inte dåligt minne, så en förklaring är väl att jag inte LÄRDE mig skiten utan bara blev riktigt duktig på att söka i teoriboken? .. men men.. lördag kväll och hela söndag ska dedikera till studerande av konsten att köra bil.

Ikväll ska jag tydligen åka båt? Jaha.. jag som har skippat alla rock-kryssningar denna höst. Menmen.. man får väl ställa upp ^^ Rebecca och några ska på en .. båt.. hm.. typ någonting moon.. det blir nog bra det där^^ Först och främst ska jag till jobbet. Innan dess måste jag packa och låna pengar av mig själv! Jo, jag fick veta att jag skulle ta Sandras plats på båten runt elva igår kväll :P Lite spontanitet har väl ingen dött av!!
- Det jobbiga med att packa är inte själva kläderna - kläder har jag (oftast) men det där med väska. Det är helt sjukt jobbigt.. jag har liksom en tendens att ha sönder väskor (genom att packa för tungt?). Okej, nu ska jag vara borta ETT dygn. Så jag ska ha något att ta på mig IKVÄLL och någonting att vara bakis i imorn. Det som tar plats kanske är skor och smink och sådant.. blah.. bör investera i en ny väska man kan ha med sig när man åker någonstans.. haha resväska kanske en sådan heter? Jag vill ha en rosa .. eller en leopardmönstrad - helst en rosa med leopardmönster. Det vill jag ha. HAHAH eller jaaa en sådan som Merlin har i Svärdet i stenen har - det vore sjukt praktiskt :D (de som inte vet vad jag menade nu är sämst och får skylla sig själva - och FRAMFÖRALLT kolla på Svärdet i stenen, bra film, bra film!). Juste, packa var det!

Idag vaknade jag med Here you come again på hjärnan. Nej, har inget minne av att jag brukar lyssna på Dolly men .. låten sitter där, det jobbiga är väl att det enda jag kan är "Here you come again lallallallalala" .. Ja, så det är det som går om och om och om och om och om i min skalle :)
- Ne nu ska jag försöka utrota det med lite Sabbath!




there is nothing like a trail of blood to find your way back home

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!
- Idag är det bilkörning och barnpassning som gäller! Sen lite träning på det också.. sen måste jag nog plugga även ikväll ^^ Ska läsa teori på bussen till och från Norrtälje också.. Dags att lägga i en högre växel!

Ne nu får det bli lite Sixx:A.M. Har inte lyssnat på dem på mycket länge nu, men jag och Tottie snackade om dem igår.. så blev lite sugen! Vi träffades på perrongen när jag var på väg till jobbet^^ På tåget snackade vi mycket om Mötley, The Dirt, Sixx:A.M. och liknande.. Vi är mycket förväntansfulla inför The Dirt-filmen! Enligt Wikipedia har de skjutit upp premiären ännu en gång - till 2013.. hur svårt ska det vara att få klart filmen!!! Suck..

Nu ska jag skala mig en morot eller två.. måste ha med mig mellis till Norrtälje - har inte råd att köpa lunch .. så ska nog åka ut till mamma och sno lite mat när jag är klar med körningen^^ Ska ju ändå ut till Nacka och passa barn - så känns onödigt att åka hem emellan^^ Dessutom måste de ha det svårt med alla rester ute hos mor, nu när alla barn har flyttat - så jag gör dem en tjänst! Det kan bli dagens goda gärning :) 

en hjärtattack, tack.

Kategori: den eviga monotomin

Goder afton får man väl säga!
- Sitter och kollar på Grays Anatomy, tänderna är borstade och jag har till och med gjort sit-ups (efter att ha hetskäkat brieost). Har lite svårt att andas dock. Det känns som när man håller andan och sväljer luften när jag andas... Lite stressad tror jag. Idag har jag varit i skolan och lyssnat på föreläsning om filosofisk och teologisk hermeneutik (tolkning). Jag åkte direkt från skolan till jobbet, åt lunch på 10 minuter .. vände papper i nästan fyra timmar. Runt halv fem åkte jag hem, stekte lite fiskpinnar och pluggade teori. Det går väl sisådär måste jag erkänna - sjukt ointressant. Jag vill bara köra bil, inte lära mig vad överstyrd och understyrd är.. jag är inte heller intresserad av abs-bromar eller försäkringar som täcker älgar.. meeen det är väl bara att bita ihop lära sig skiten o le.. Jag klarar nog inte av ett test till idag - det går bara sämre och sämre för varje gång.. har inget fokus.. gjorde en uppgift till skolan nyss också. Missar semiarium imorn (ska köra bil) så jag och Jessica fick göra uppgiften idag istället. Att tolka en text ur nya testamentet med hermeneutik är kanske lätt om man är klar i skallen.. men när allt snurrar är det mer av en utmaning..

Jag är uppe i varv men sjukt trött... lalalalal... nej måste lugna ned mig. Har redan druckit te - men inte blev jag lugnare av det. blöööh. Okej, det är officiellt: jag måste sova nu.

blåbär

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Frukosten är uppäten och matlådan är packad. Ska snart till skola och sedan till jobbet! Hade tänkt hinna plugga nu på morgonen meen.. det blev inte så! Jag har äntligen fått boken eight theories of religion. Så nu kan jag skriva hemtentan som skulle vara inne förra veckan!
- Tottie sitter bredvid mig i soffan och ropar softish (fråga mig inte varför?) och pratar om Lennard Nimoy - dagens lärdom är att han var Spock i Star Trek! Har aldrig sett Star Trek .. vad jag vet..

Igår var jag i skolan hela dagen. Hade seminarium på morgonen, jag var inte förberedd för fem öre. Fick reda på att det faktiskt var seminarium när jag kom dit. Seminariet var om Koranen och tafsir... So I winged it! - klarade mig ganska bra ändå tycker jag^^ På eftermiddagen skulle vi prata om B-uppsatsen. Jag har inte kommit på något ämne än... fan vad jag ligger efter i skolan! Men men .. vad ska man göra! Snart borde körkortet vara fixat så jag kan sluta fokusera på det.. då borde det med skolan löösa siig!
- Ikväll ska jag i alla fall plugga (:

Nej, om man skulle fixa sig kanske?
Ska vara i skolan om 45 minuter, så ska gå om 30^^

when i wake up in my make-up

Kategori: den eviga monotomin

Börjar morgonen med lite Black Sabbath, tvätt och goda mackor! Ja, Tottie länkade en underbar video till mig på få - om Sabbaths reunion :D:D Tvätten kanske inte är det roligaste - men nödvändigt... För en gångs skull har jag mjukt bröd hemma - detta efter mitt och Rebeccas snitt-kalas i lördags ;D

Jag vaknade till ett sms från Rebecca, ingenting ovanligt med det egentligen men:
"Hur kan Sandra vara Toms lillasyster?". Det var lite förvirraned i ett nyvaket tillstånd - första tanken var 'vilka i helvete är det!' sen.. 'hon måste mena Sara och Tommy' ... 'varför skulle hon undra det men jaja' börjar svara.. SEN kom jag på det *ching* poletten trilla ned.. I SKILDA VÄRLDAR SÅKLART!! Nu har jag rett ut allt för henne - Rebecka är inte Toms riktiga mamma, Harald hade honom när han träffade henne. Rebecka var Toms barnflicka som Harald sedan gifte sig med. Harald hade Tom med en annan kvinna som hade stuckit/dött och Rebecka hade Sandra med Matti. Grejen är dock att varken Tom eller Sandra visste om att Harald inte var hennes riktiga pappa - de trodde att de var halvsyskon!
- Ja, jag har lånat ut säsong ett till Rebecca ;D .. o hennes sex-åriga syster tycker också att det är bra! Erfarenheten förs vidare ;D

Helgen var nice :D
- Ja, lördagskvällen började med snittar och cosmopolitan hemma hos mig! Jag och Rebecca drack några drinkar var - flaskorna är nästan halvfulla nu (halvtomma låter så negativt). Sen drog vi vidare till Rocks!! Jag minns att jag drack både Jack och cola samt Redbull vodka! Sen dansades det en del.. tiden går fort när man har roligt - så plötsligt stod jag utanför med Mordhot, vi köpte en varsin macka på 7eleven och tog en taxi hem till henne ^^ Söndagen kom som ett brev på posten.. var inte så bakis som jag förtjänade - vilket var trevligt^^ Vi spanade lite på tvn på morgonen blev gamla repriser av Pluras kök och liknande! Sedan var det sushi-time :D
.. när kvällen kom smygande joinade Emilio. Vi umgicks (glodde på amerikanska serier som Grays Anatomy och gossip girl) innan vi käkade middag framför Vem kan slå Filip och Fredrik. Kloackan blev ganska mycket innan jag funderade på att åka hem. Fast jag ångrade mig, Emilio sov också kvar - så vi hade ett litet slumber party i Mordhots luftslott ;D

När jag vaknade var helgen slut. Måndagen flög också förbi - satt dränkt i arbete på kontoret 8-17.. sedan åkte jag hem till mamma och åt middag... revbensspjäll och getostsallad :D Jag körde hem mig själv (övningskörde) så jag var hemma till nio. Att komma hem till högvis med disk är typ det värsta jag vet.. men oundvikligt när man lämnade sitt hem stupfull... haha! Ska snart ta tag i disken .. men nu är det dags för en tripp ned till tvättstugan

AAAAHIHIHII Black Sabbath :D:D♥



"dra mig i kopplet"

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Vaknade i tid till Disneydags :D
- visst att det inte är üuerbra urval av barnprogram.. men det funkar väl! Fast yäääy Gilmore Girls på femman :D:D Okej, jag har alla säsonger på DVD, fast det är alltid lika roligt att se det på tv! hihihi.. avsnittet är från säsong sju^^ var tvungen att tänka på det en liten stund, men Lorelai är gift med Chris och Rory är tillbaka på Yale efter en paus från skolan. Så ja, definitivt säsong sju! 

Nu blir det frukost, kaffet är klart!!

Igår var jag och Emy på Pole Dance SM. Tre stycken från studion där vi tränar var med och tävlade! De var asduktiga :D Ida, vår förra instruktör (vi hade henne från det vi började i januari till nu i början av oktober), tävlade i Starklassen - hon var helt en av de bästa. Det fanns kanske två till som höll samma standard som henne! Dessutom hade hon det bästa publikstödet i sin klass! Det var en från vår studio som öppnade för superstarklassen - hon är så galet stark .. det är helt sjukt hur lätt hon får det att se ut när hon drar sig raklång up och ned längs stången med en arm. Nästan alla i Superstarklassen var helt sjukt duktiga.. det fanns inte ens en liten snutt på deras kroppar som inte var täckta av muskler! Jag och Emy bestämde oss för att gå innan prisutdelningen. Det var mycket folk där så vi ville inte trängas på tåget sen.. så nu väntar jag på att resultaten ska komma upp på hemsidan!

Jag hade först tänkt gå ut efteråt men det blev inte så. Emy mådde inge bra och skulle hem - jag hade ingen dricka med mig så behövde åka hem först i alla fall. Jag misstänkte att alla redan skulle vara fulla när jag kom till förfestan - och det är inte roligt att ligga efter ^^ haha.. Så när jag kom hem och satte mig i soffan kände jag en stark känsla av att jag ville stanna där! Så jag gjorde det... låg hemma och kollade på Idol och Hellenius hörna.
- Hörnan gästades av Magnus Uggla - så det var sjukt värt att se :D Blev så glad att jag klappade händerna när de pratade om G som i gemenskap! Det är 30 år sedan filmen kom - och den är fortfarande lika bra, lätt en av mina favoriter! :D

JAAAA :D:D:D

- Nu börjar "Som hund och katt". Vi har den filmen på landet - har inte sett den på hur länge som helst, men den är awesome :D och det är den dubbade versionen som jag är van vid!

Idag ska jag möta mamma i Nacka Forum för att fixa lite skor - hon ska klacka om och jag ska se om skomakaren kan rädda skorna jag hade på nyår förra året. Mina skor blev lite misshandlade av snön då - jag stod med klackarna helt nere i snön och skulle hjälpa Rebecca upp (ingen av oss var speciellt stabila), men så ramlade jag. Så hela klackarna lossnade... :( När vi äntingen fick tag i en taxi var det skorna jag grät över för chaffören - inte att vi hade varit ute i kylan i fem timmar, inte att Rebecca inte kunde gå alls och att jag inte kunde hjälpa henne. Inte ens över att Rebecca hade blivir bortförd av de som hjälpte oss - fast det hade jag redan varit förbannad över.. och eftersom hon var upphittad och på väg ut i bilen så passade jag på att gråta över mina skor! Ja, exakt de skorna ska kanske lagas idag :) *håller alla tummar jag har*

Ikväll kommer Rebecca hit vi ska dricka lite drinkar och kolla på Så mycket bättre - sen får vi se vad som händer :D

11.11.11

Kategori: den eviga monotomin

Jag blir tokig - vem kom på idén ens? Att VÄGA gamla människors blöjor innan man byter dem, för att se till att de är fulla. Det är så jävla förnedrande och inhumant att jag inte finner ord. De är vuxna människor som behöver hjälp - och så får de sitta i sin egen avföring för att ett företag vill spara in pengar. Undra om ledningen på Carema skulle vilja sitta i sin egen avföring och vänta på att någon annan ska bestämma när det är dags att ta bort skiten! "Personal och famljerna regagerade starkt på detta", men tacka fan för det! Jag undrar vem skulle vilja väga blöjorna? Alltså utföra den förnedrande handlingen mot en gammal människa.. dessutom kan det inte vara det fräschaste uppdraget? Idén är för mig helt obegriplig.. som anhörig skulle jag nog inte bara reagera starkt, det skulle nog bli nackskott på den ansvarige!  

Influensatiden närmar sig.. mysigt - jag har duckat för både fågelinfluensan och svininfluensan, så i år kanske man åker på skiten. Undra vilket djur det blir i år? Om jag fick välja skulle det bli Pingvininfluensan! Pingviner är så söta - och roliga :D haha.. JUSTE såg på Nyhetsmorgon igår att det hade varit ett oljeutsläpp någonstans där det drabbar pingviner - så för att rädda dem stickar folk små tröjor! Så att de inte ska slicka? tugga? i sig oljan.. (har pingviner en tunga? äter pingviner som andra fåglar?). Det är några tanter i Sverige som har engagerat sig i detta: de ska sticka runt 100 små pingvintröjor och skicka till den olycksdrabbade platsen! Om man ändå kunde sticka...

Enligt facebook ska jag gifta mig idag - så får se var den här dagen för mig! Först och främst ska jag åka till jobbet. Idag jobbar jag med mor min - har svinmycket att göra, så dagen lär gå ganska så fort! Efter jobbet ska jag handla lite inför helgen, äventyr på Willys och bolaget. När jag kommer hem blir det antagligen till att lägga på ett kål - ska träffa Emy vid sex-tiden i Älvsjö. Vi ska på Hälsomässan ;D haha.. ja du såg rätt, jag och Emy ska på hälsomässsan! Hahah.. det är faktiskt så att vår förra pole dance-instruktör har uppvisning där. Det ska bli roligt att se!
- Får se vad som händer ikväll... jag och Mordhot ska lära oss runskrift av E-type så vi kan vara med i hans kommande hitvideo (som Mordhot skrev låten till igår). Vi kommer bli kända som fan - och jag känner att ikväll kanske är kvällen då vi ska sätta planen i rullning :D

ont i armarna

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Jag inser att jag kommer vara pank inom kort - detta inser jag då jag tittar på mina kommande utgifter^^ .. men men vad ska man göra? Vissa saker måste man ju ha! Isformar till exempel - vem fan har inte isformar? Jo det ska jag berätta, samma person som varken har en brödrost eller en kavel: jag! ..
och inte har jag en mixter heller...

Jag åt omelett till frukost! Javisst här slår man på stort: tomat-, champinjon- och ost-omelett en vanlig torsdag! Dessutom åt jag en knäckemacka med keso och tomat :) Det var mycket gott måste jag säga^^ Idag ska jag till norrtälje och köra bil :) Har omkörningslektion och en dubbel! Sen ska jag till stan och handla isformar och lite sånt! Klockan halv sex ska jag möta Rebecca - vi ska träna! Efter det ska jag möta upp Tottie som ska sova hos mig (: Vi måste ju hinna umgås innan hon åker iväg igen - hon ska åka Bandit-båten imorn.

- den här veckan bara försvann -

Igår jobbade jag hos pappa! Det var en dag av spännande uppdrag: först tog bläcket i ankomst-stämpeln slut. Så jag sprang runt med stämpeln i högsta hugg och letade bläck. I en affär fick jag en grundlig demostration hur man skulle sätta ihop en sådan stämpel (om jag skulle köpa en ny). Jag bestämde mig för att köpa den - vi köper kontorsmaterial där på ett konto vi har hos dem, men eftersom vi hade en obetald faktura (betalningen var två dagar sen) så fick jag inte köpa skiten... då gick jag tillbaka till kontoret och fortsatte stämpla med den gamla stämpeln och fyllde i men en penna^^ På eftermiddagen fick jag äran att hämta strumpor pappa hade beställt till gubbarna... två lådor.. stora lådor.. de vägde 8 kg styck.. jag hade redan träningsvärk i armarna innan... Eftersom jag inte kunde ta de stora lådorna på samma gång, så fick jag springa två gånger.. det var roligt he-he ^^ SÅ, vad gör man inte för pengar? ^^ Efter jobbet gick jag hem till pappa - hade inte varit där sen... jag kommer inte ens ihåg senast jag var hos dem! Fick träffa både min yngsta bebis-bror (ja, han kanske är tio år men han kommer alltid vara bebis - sucks to be yngst!) och min storebror! Har inte sett röken av någon av dem på mycket länge.. så det var kul att ses!

- Vi åt pasta med skaldjur till middag, jag hjälpte lillebror med engelskläxan och .. så umgicks jag med den delen av familjen i största allmänhet! Jag fick datumet för årets julbord (längtar :D). Dessutom i uppgift att plugga med lillebror på måndageftermiddag - i utbyte mot middag!
Jag kom hem halv tio igår - så missade halva avsnittet av Grays :( jaja, får väl se reprisen som gissningsvis går på söndag!

var tionde svensk har sönmproblem

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Idag vaknade jag med ett lite roligt sms från Tranan "Älskar att rocknytt har uppmärksamat vårt event". Han pratade självklart om vårt event på facebook: Swedish Crüehead Invasion!!
- Ja, vi ska invadera London den 14 December! :D
Berlosconi ska avgå, så börsen i både USA och Japan stiger. Vi får se om den gamle karln har vett att avgå på riktigt - han har tydligen fintat förut. Det finns folk som vill ha ett kallbadhus i centrala Stockholm. Stockholm ska testa nya övervakningskameror på bland annat Stureplan - som är en mycket brottsdrabbad plats. Va va va.. hon på lokalnyheterna sa någongting om "Flagging Molly". Trots att bandet inte heter så blir jag lite nyfiken, vad sa hon? När spelar de? Det skulle ju vara nu snart... detta måste undersökas!

Idag är det dags att jobba igen, dagen till ära hos pappa! Ja, det är ju alltid trevligt med omväxling, måndag: jobb (veidekke + barnpassning), tisdag: skolan, onsdag: jobb (wasastaden), torsdag: körskolan, fredag: jobb (veidekke). Haha asså nu får de ge sig, de börjar snacka om julmusik på Nyhetsmorgon. Det är inte jul än.. man tröttar ju ut julen om man börjar fira den en månad förtidigt! Jag längtar till man kan börja, men det betyder inte att jag tjuvstartar!

Jag lyckades inte få klart hemtentan igår :/ Någon var dum och har inte lämnat tillbaka boken till biblioteket i tid... dumma.. men jag skickade in två andra rester. Så jag är klar med alla uppfifter från delkurs ett, samt alla uppgifter förutom hemtentan från delkurs två. Vi började delkurs tre igår - religiösa texter, det vill säga att vi i först och främst ska granska koranen och bibeln.

Kollar på triss-skrapet och inser att jag också vill ha mer pengar. Ska kanske lämna in mina vister på 10-lotter idag, yeyehoo 20 kr! Fast jag ska nog ta två nya lotter :)

det sista kapitlet är inte skrivet

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Det fastslogs igår att Michel Jacksons läkare är skyldig till Jacksons död 2009. Han har inte fått någon domm än. Att som läkare bli dömd till vållande till annans död måste ju vara kränkande - man försöker rädda ett liv, när man inte kan det så pekas man ut som mördare. Det var väl inte läkarens fel att Jackson behövde vård från första början... okej, jag är inte speciellt insatt i frågan - jag vet inte på vilka grunder han blev dömd. Om det är på samma premisser som den svenska barnläkaren blev anklagad (men friad från dom) så tycker jag i alla fall att det är fel - om det är ett liknande fall tycker jag inte att det är läkarens fel att vissa patienter dör... 
- Grekland är inte längre det enda landet i kris. Italien står på tur! Får ser hur det kommer gå för Europa nu de nämaste åren.. De kanske har kommit en lösning för SAAB trots att jänkarna lade sitt veto. Att förtsätta producera att de bilar med systemen som jänkarna inte vill att kineserna ska få i Sverige - sedan lägga den framtida produktionen i kinesernas händer. Får se hur det går med allt det där.

Klockan åtta ska jag vara på biblioteket igen.. eller det kanske vi får se? Jag var just inne på bibliotekets hemsida.. boken jag behöver SKA vara tillbaka - men det står inte att den är det :( jag behöver ju boken - har inlämning klockan tio idag. Får väl sätta mig i eftermiddag annars, den här terminen har jag inte direkt lyckats lämna in någonting i tid. Det är så härligt när man jobbar röven av sig men det åndå inte känns som man får någonting gjort.. har massor att göra på Veidekke, hos pappa har jag det mesta under kontroll - eller det kanske jag blir varse imorn.. jag har två rester från föregående delkurser, hemtentan är inte klar, och ska som sagt vara inne idag.. och körkortet, teorin ska vi inte ens prata om... det hade nästan varit förståeligt om det vore så att jag hade legat och petade mig i naveln hela hösten - men jag går upp klockan sex varje dag, jobbar hela dagar - antingen i skolan eller på jobbet - okej vissa dagar varvar jag det med körskola och barnpassning.. men jag ägnar mycket tid åt att få undan arbete - men det tar ju aldrig slut.
... Visst det är roligt att jag får större uppdrag på jobbet, jag har nämligen fått börja publicera nyheter om HMS (hälsa, miljö och säkerhet) på intranätet. Vilket är mycket roligare än statistik och pappersarbete - men det är ju inte så att jag har gett ifrån mig allt papperarbete, jag gör både och!

Det största problemet är kanske att jag vill ha ett liv samtidigt som allt detta - till exempel tisdagskvällar tränar jag med Emy och torsdagskvällar tränar jag med Rebecca (nu har vi haft uppehåll lite länge men det ska ändras på). Jag vill hinna träffa lilla Tuten också - speciellt nu när hon inte varit hemma på en vecka, och ska iväg igen! Under helgen vill jag hinna träffa folk (och ja, gå ut) en av kvällarna åtminstonne, men helst två ^^ "jag är ingen maskin, jag är kvinna!!" (hahah.. yrrol..).


dags att lägga sig i koma i några timmar

Kategori: den eviga monotomin



Varje minut av den här veckan är planerad - tur att jag inte hinner med en hjärtattack, får ta det nästa vecka... Någonting jag verkligen inte hinner med är att vara sjuk, så förkyldningen får vänta.


dags att sova.

låt oss följa vägarna genom alla mörka rum

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Idag ska jag jobba, passa barn och plugga. Så nu om drygt en timme ska jag åka till Sumpan, jobba till klockan halv tre-tre. Sen bär det av till Nacka, först dagis sen skolan och hämta .. gissningsvis är jag klar där runt sex-halv sju. Då åker jag direkt till skolan. Jag måste göra hemtentan. Förhoppningsvis får jag ihop det ikväll, annars har jag morgondagens morgon på mig - uppgiften ska vara inne klockan tio imorn.

Igår kväll åkte jag in till stan för att möta Rebecca, första planen var att käka sushi. Fast det kanske var tur att det inte blev så, jag var ju tokmätt. När jag satte mig på tåget fick jag ett meddelande av Rebecca: hon skulle bli sen. Bilen krånglade (ja, hennes pappas bil)... så jag gick av på södra station, sen promenerade jag runt i lite mer än en timme - nyttigt att gå så där i friska luften har jag hört^^ När vi möttes upp hade Rebecca också ätit. Så vi drog till Fåtöljen och tog en kaffe istället. Sandra kom senare och gjorde oss sällskap! Vi satt och segade där ett bra tag - jag var hemma runt klockan elva.

Har två roliga anekdoter från helgen jag inte delat med mig av:

- Varför säger vi Wollmars, när det heter restaurang Wollmar?, kläckde en blond vän jag har ur sig ;)
- Jaa, av samma anledning som vi säger Harrys...
- Men det heter ju Harry B James!
- ..... jaaa?
- Jahaa haha, jag brukar tänka såna här meningar innan jag hinner säga dem!


Klockan halv fyra (kanske?) hemma hos Rebecca. Johan kommer inramlandes. Rebecca går direkt tillbaka till sitt rum efter att ha släppt in honom. Han vinglar in på lilla toan, sen vidare in i vardagsrummet. Där ser jag honom inte men det låter som han traskar runt. Han kommer tillbaka, går förbi mig som sov i Rebeccas pappas rum (neje han var inte hemma). Johan snurrar vidare in i det stora badrummet, är där ett tag.. SEN hör jag hur han går i till Rebecca... glömt bort var hon har sitt rum kanske? Jag fann hans lilla rundtur ganska så underhållande måste jag medge ^^

Nu ska jag få i mig frukosten och sluta ha Amelia på hjärnan. Ja, jag vaknade med Tommy Nilssons låt Amelia på hjärnan dagen till ära. Jag har inte hört den på flera år vad jag minns? Mmmm ja precis.. jag kan plocka fram lite oväntade hits ur hjärnbarken ibland... hahah..

men jag har aldrig varit där

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Så var det söndag igen. Veckorna bara flyger förbi.. nu är jag hur trött som helst!
... Skulle egentligen plugga när jag kom hem från Rebecca, men valde att äta mig illamående och somna framför TVn istället! Det positva är att jag inte har så mycket mer onyttigheter hemma längre - det negativa är kanske att jag mår illa och är trött. Planen är att träffa Rebecca igen lite senare - hon är och övningskör. Så det kanske är bra att hålla sig vaken? :P Somna klockan fyra på eftermiddagen är ju annars en utmärkt idé om man vill vakna utsövd och pigg klockan ett på natten ...
- Jag är inte säker på hur jag har tänkt med skolarbetet. Hemtentan ska vara inne på tisdag - jag har knappt börjat. Imorn ska jag jobba och passa barn.. så ah får åka till skolan på kvällen och sätta mig? Det låter ju jävligt lockande. Men ah får ju skylla mig själv - och jag som tycker bättre om att skylla på andra!

Igår hade jag och Rebecca världens mysdag! Vi gick på bio och såg Nalle Puh, den var hur mysig som helst. Jag kom till och med över att det inte var rätt röster! :) Innan filmen visade de en kortfilm om Nessie, den var huur söt som helst! Haha, jag tror att jag och Rebecca var de som var mest roade av de båda filmerna - hörde våra skratt mest frekvent i alla fall! Haha.. Efter bion käkade vi indisk mat på söder, Mariatorget för att vara exakt. Till maten drack vi vin, då blev man lite mer taggad på att gå ut. Så vi köpte med oss juice och annat gott som blanddryck, gick hem till Rebecca och blandade lite groggar medan vi kollade på Så mycket bättre! När det var slut tog vi oss i kragen och gick till söder, Mariatorget för att vara exakt. Vi hängde med Peter, Gustav, Erik, Hallerth, Sandra och massa folk på Loch Ness. Mitt i allt dök även Moloney och David upp, det var inte igår! Stället stängde tolv och då skulle alla dra hem typ.. så det gjorde vi också! Eller ah jag hängde med till Rebecca :) En ganska lugn lördag, men mycket trevlig måste jag säga!

Jag har haft lilla fågel blå på hjärnan hur länge som helst nu!!!


kolla vad katten släpat in

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Fyra stjärnors middag är ett mycket bra program!
- Lyckas nästan alltid se veckans program i repris så här på lördagarna.

Jag mår relativt bra idag! Igår var jag ju döende men trots en skön fylla igår, så är jag inte överdrivet bakis! Kanske är tack vare pizzan?
- Nästa vecka blir det hårdträning - helvete vad mycket kalorier jag trycker i mig... blaah... ska inte tänka på det.. men jag kom just på hur mycket jag äter när jag kan, får och är bakis. Så nu började jag må illa. Hahaha ja igår var det ju som sagt mycket synd om mig: så jag köpte pizza, ostkrokar, dipp, kexchoklad och kinderägg! Nej jag åt inte upp allt igår.. så hade till idag med. Pizza är mycket ekonomiskt om man är jag. Jag åt den i tre omgångar - skulle kunna delat upp den i fyra delar istället för tre- men åt mycket till frukost idag... så den tog slut.

När jag började må lite bättre igår så drog jag hem till Jennie och Felix i Bergshamra. Jag höll på att gå vilse i Ulriksdal men det gick bra i alla fall. Vi hade det hur trevligt som helst med drinkar och skönt sällskap!
Av någon anledning pratade vi om vinprovning (eller det var det jag pratade om i alla fall^^):
- Varför måste man spotta ut för att känna smaken?, jag
- Hm vet inte, men då är det ju därför man sväljer!, Katten
HAHAH

Kvällen förde oss till Harrys.. jag hade inte varit där på ett tag - så då är det ganska så kul! Det var verkligen som vanligt där, helt okej kul liksom. Alltid roligt att träffa folk man inte har sett på ett tag: som till exempel fröken Jannike :D Vi hamnade bakom henne och Snusen i kön in. Jannike vänder sig om och säger med bestämd ton:
- Var har du varit?! Vi ska kolla på Heartbreak Hotel och käka pizza ju!
Det ska vi göra, för det bestämdes för två år sen xD Men vi har faktiskt kollat på Tomten är far till alla barnen samt sällskapsresan och käkat makaroner :P

Idag ska jag och Rebecca på bio: vi ska se Nalle Puh!
- Rebecca försökte lura med sig sin sexåriga syster på filmen - men hon ratade det. Jag är ju egentligen fyra år så jag ratar inte den filmen^^ haha.. det som kommer störa mig är att det är fel röster.. men det kanske är smällar man får ta? Hoppas att det inte är så många barn där, de låter så mycket. Sten i glashus? Ja, men jag störs ju inte av att jag pratar ;) hihihi..
- Nu ska jag dricka kaffe och bli klar för Nalle Puh :D



förtsättning följer

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Nu är det dags att ta sig samman.. fyfan va jag inte mår bra idag! Har fått rapport från Laura att hon mår lika dåligt som jag ^^
- haha men det var roligt igår i alla fall! Vi åt middag i konferensrummet och där fanns det även vin för förtärning! Jag drack en hel del vill jag minnas. I vanlig ordning kanske man kan säga? Det var två personer som snackade lite om sin forskning: en man från Afrika som forskade om... eehm.. någoning med muslimer.. hm.. han visade underkäken mycket när han pratade - JA jag var mer fokuserad på vinet.. sen var det en kvinna som berättade om sin forskning. Hon påminde om Lesslie Winkle i The Big Bang Theory - det var roligt :D  Både på utseendet och sättet^^ (får kanske hoppas att jag inte sa det till henne :S).. Hon och David (som vi hade i Kristendom förra året) knackade dörr på söder och frågade folk vad de kände för religion.. eller någonting sådant.. hon berättade i alla fall om en tant som var lite rolig :)

Efter talarna så drack vi mycket mer... jag vann i tummbrottning över David. Laura vann i armbrytning över Göran.. haha sen har jag inte så stor koll på vad vi gjorde.. mot slutet var vi i deras lärrarum i alla fall, o de hade ett förråd med mer sprit! Jag vet att jag yttrade frasen "jag vill lära mig arabiska" men kommer inte ihåg varför. JAH! Kan ju hoppas att jag inte sa för mycket dumheter.. jag kan ju ha en tendes att kläcka ur mig mycket spännande saker efter lite vin. Men men, det finns ingenting som alkohol för att bringa människor närmare varandra! Haha... oj oj oj.. orkar inte tänka mer nu. Jag har ont i huvudet och mår illa.

Fast jag mår mycket bättre än imorse vill jag lova!
- Så nu är det väl dags att gå till skolan och göra lite nytta :'(
JAG VILL VARA HEMMA OCH SOVA.. eller bada. Jag har inget badkar men vill bada i alla fall!! Maah.. tur att ingen är här idag, till och med jag blir trött på mitt gnäll.. Man up woman!

dead woman walking

Kategori: den eviga monotomin

Fyfan vad jag mår dåligt idag - tokbakis, det smakar till och med bakis i käften på mig. Jag vill citera en av radiopratarna på rockklassiker, Dave: "det känns som en fågel har flugitförvbi och skitit i munnen på en". Fast jag vet ju varför det smakar bakis. När jag kom hem kavalkadspydde jag. Ja, så illa var det. Jävla religionsmännidkor att dricka asså... jag känner att jag passar in! Haha, dessutom fick jag se samtliga lärare packade - det var roligt!
- Resorb var godare än vad jag minns det - det kanske int är någonting jag vill dricka dagligen, men det var inte hemskt. Fast konstigt smakar det... det kommer man inte ifrån.

Vad i helvete ska jag käka till frukost idag? Jag har ingen bakismat hemma.. inget mjukt bröd ens. Omelett är typ det enda jag inte mår illa av tanken på. Fast jag vill EGENTLIGEN ha rostat bröd. Jag har varken sådant bröd eller en rost. Jag äger ingen brödrost. Det är underligt tycker jag... Det som är jobbigt är att jag inte orkar göra omelett, så jag kokar ett ägg istället. Medan jag väntar på ägget äter jag käckebröd utan någonting på. SÅ mår jag idag.

Jag kom just fram till att jag vill sova mer. Så jag ska nog göra det.. kan ju lika gärna gå till skolan etfter lunch xD Kommer inte må bättre nu så sova kanske är bra i alla fall!
- ska bara äta lite först. Om jag kan. Blä...


update

Kategori: den eviga monotomin

Hemma igen från en hektisk dag på jobbet, den gick fort i alla fall :)

Nu ska jag bli pigg igen - ikväll blir det fest för religionsfakulteten! Har inte varit på deras fester förut, så det ska bli kul att se hur det är... antagligen kul :P hihi.. sen får vi se om jag kan hålla mig i skinnet och gå hem efteråt ELLER om det blir så att jag går ut på krogen efteråt :P
- Om drygt en timme ska jag möta Laura utanför Harrys. Neeej inte den Harrys, utan vår bokhandel i skolan som också heter just Harrys! Ibland kan det vara lite förvirrande.. typ när Tottie säger att hon är på Harrys (då jag vet att hon är i skolan) - då kan det ta ett tag innan jag greppar att hon menar bokhandeln. Samma sak idag när Laura sa att vi skulle mötas utanför Harrys. Det blev några sekundes förvirring men sen var jag på banan igen!
- Lite spänningshuvudvärk på det här också! Hur gör man för att sluta bita ihop hela tiden? Det är ju inte så att jag tänker på det förrän jag har fått ont i skallen... Nej nu ska jag sluta gnälla och fixa håret istället :D





vad hände nu då

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Jag sitter och är förundrad över hur snabbt tiden går.. jag ställde klockan på 06:00 - den var 06:45 när jag gick ur sängen! HUR?!?! Jag snoozade en, möjligtvis två gånger.. mysterium...
- Detta betyder att jag inte hinner dricka kaffe hemma... antingen får jag köpa mig en kaffe på pressbyrån, eller vänta tills jag kommer till jobbet... maah!

Igår var Therese här :) Kul att träffa syrran lite när hon är i stan! Vi möttes i stan och åkte tillsammans ut till mig. Jag lagade mat medan hon halvsov i min säng ^^ Vi kollade lite på skilda världar - syrran är ju så ung, så hon såg inte serien när den gick på tv. Trots detta gillade hon den! :D

Jag hade tänkt prata om uppdrag granskning-avsnittet jag såg igår, nyheterna för idag och massa annat .. men jag måste dra till jobet asap! Det känns så ovant att inte hinna med min morgonritual :O haha.. men jaja, vad ska man göra! (Gå upp när klockan ringer?).

börjar dagen med en film

Kategori: den eviga monotomin

Idag bryter jag mina vanor och hoppar Nyhetsmorgon! :O
Jag kollar på "The Village" istället. Jag måste ju få det överstökat... men till min förvåning tycker jag hittills att den är bra! Jag såg den när jag var runt fjorton-femton när jag såg den senast... kommer egentligen inte ihåg ett skit av den - vilket kan bero på att jag troligtvis pratade mig igenom filmen, som jag ibland har en tendens att göra^^
- Jag känner mig duktig, jag tittar på en läskig film ensam! Okej, den var inte så läskig - men jag har ju så dåliga nerver (eller de kanske är för bra för sitt eget bästa?) så jag hoppar ju högt så fort det smäller/någonting hoppar fram - speciellt när jag "vet" att filmen SKA vara läskig^^

Efter jag har kört bil ska jag möta syrran i stan :) Den yngre alltså ... hon ska följa med hem till mig och få lite kläder jag hittade under min jakt efter en utklädnad till halloween (då jag var utklädd till en vanlig människa^^). Då hittade jag lite söta kavajer och liknande - ingenting jag vill ha egentligen - så syrran kan få det, jag har hört att kläder är till för att användas...

HAHAHA det har tagit mig mer än halva filmen att förstå att en av huvudpersonerna (i the village så klart) är blind xD jag älskar att jag alltid är med på vad som händer!


Om en timme ska jag till tåget - låt oss hoppas att filmen är slut då - vill ju veta hur det slutar!
- sen är det bara till att skriva en sida om den i olika religionsteoretiska perspektiv.. visst låter det spännande? ^^ För det är ganska spännande faktiskt - att analysera filmer, böcker och liknande med hjälp av olika teorier. Då ser man (i det här fallet) filmen ur ett annat perspektiv :)



hon tog sin pulversås och gick!

Kategori: den eviga monotomin

Jag sitter och kikar på Outsiders... herregud .. att de orkar! Avsnittet handlar om "survivors" det vill säga människor som förbereder sig för undergången och katastrofer... Ja, de ägnar sitt liv åt att förebereda sig för saker som KAN hända. Snacka om att glömma bort att leva. En kvinna bygger ett hus på hjul så hon kan förflytta sig till en säker plats om någonting händer och en man gömmer mat lite här och var för att överleva en evakuering. En annan man odlar en jävla massa morötter. Tjah, det ska ju bara bra att vara förberädd - men varför finns det alltid människor som drar allt till sin spets?
- haha det bästa är att jag och Emy kollar på samma program och diskuterar dem över chatten på facebook xD Det är bara vackert!

Idag jobbade jag i åtta timmar med att vända papper. Kan meddela att man blir lagom slut i skallen av ett sådant arbete (inte som dem i outsiders men i alla fall^^). Emy jobbade också sent idag, så vi hoppade över träningen... jag prommenerade runt med två tunga väskor efter jobbet istället - så jag tränade lite i alla fall! Jag letade efter böcker till skolan, fem affärer - men lönlöst. Ska kika i skolans bokhandel imorn.. annars blir det till att beställa skiten. Det skulle ju vara trevligt att få tag i böckerna som jag behöver - så jag skulle kunna lämna in NÅGON uppgift i tid. Har äntligen fått hem "The Village" så ska se den någon dag, så jag kan recensera den och stryka en av mina rester. Körkortet tar upp mycket av min tid ja, så det är därför jag missar så mycket i skolan. Jag skulle säkert kunna pusha mig själv hårdare för att hinna med allt. Fast jag sover inte ordentligt som det är nu, så mer stress skulle kanske fucka upp mig ännu mer. Måste till tandläkaren - snart kommer jag bita av en tand. (Jag har en tendens att bita ihop lite hårt när jag är stressad).

Så snart jag har vikt in mina kläder i garderoben ska jag nog lägga mig i sängen! Dags för lite Skilda världar innan jag somnar. Ska gå upp tidigt imorgon igen - precis som varje morgon. Så det är dags att somna snart... måste ju kunna köra ordentligt imorn!
- att jag ska till Norrtälje imorn är en av anledningarna till att jag ville ha mina böcker till skolan idag. Då skulle jag kunna ha läst någonting vettigt under den ortroligt outhärdliga bussresan som tar en timme! Det hade varit bra, men nu är det inte så. Life is life sha-na-nana-na.

det är lite mycket

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Idag började jag morgonen med att laga mat.. ska jobba hos pappa idag, så behöver ha med mig lunch. Tänkte liksom inte spendera alla mina pengar på att äta ute! Igår köpte jag lunch i skolan (som jag sedan åt på pendeln). Sedan åt jag middag med Rebecca på Fåtöljen. Lunch hann jag inte äta på annat vis - åkte direkt från seminarium till jobbet - var framme 12:45 och eftersom jag inte ville sitta där hela natten såg jag till att ha käkat när jag kom fram. Efter jobbet träffade jag Rebecca! Vi hade inte träffat på ett tag - så det var på tiden :D

Idag ska jag försöka få tag i böcker till skolarbtet.. det är hög tid att sätta igång med allt sådant! Jag ska även träna.. har fortfarande ont i foten men ska i alla fall vara med på stretchen.. får se hur jag gör med pole:en, kan ju vara med om jag tar det lugnt!


Man kan få sänkt straff om man varit påverkad av alkohol. Jag vet inte ja, då är det ju bara att hälla i sig lite eldvatten innan man går och mördar någon... får se hur det blir: det var så att en man fick sänkt straff i HD, eftersom han hade varit så berusad att han inte mindes vad han gjort. Domen gick från mordförsök till grov misshandel. Samtidigt väntar vi med spännang på domen för de fängslade journalisterna i Etiopien - åklagaren ska komma med bevis för att journalisterna är en del av en terrororganisation. Advokaterna har inte fått ta del av beviset, som sägs vara en film där de svenska journalisterna "övar med vapen". Om det är sant är de nog ganska så körda... fyfan, tänk att sitta inne för terrorbrott i Afrika...
- Dessutom får vi se hur det går för SAAB. Det har blivit en lång inveklad historia, som jag inte är så insatt i. Får se om kineserna får köpa företaget... eller om jänkarna sätter stopp för affären. Sverige till salu på entreprenad lalala....