notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

never change a winning concept

Kategori: Från förr

Sitter hemma hos pappa.. just nu passar jag brorsan medan Anna möter sin mamma som kommer hit från Polen idag :) Viktor spelar Wii precis som han har gjort hela mprgonen (med undantag de halvtimme jag fick spela) haha... så det är inte så ansträngande att passa honom asså ^^

Igår drog jag till Harrys typ halv nio - det visade sig att man skulle betala inträde från och med åtta när jag kom fram! Han i garderoben informerade mig om att priset för kvällen var 80 kronor (!!) jag såg antagligen lite skeptisk ut när han sa det för efteråt frågade han om det var okej för mig. Jag svarade nej^^ haha.. så jag fick betala hälften ^^ hihi.

Ikväll ska vi ha middag här hemma, Anna fyllde år i veckan! Sen ska jag till Rebecca och förfesta lite tror jag .. och efter det blir det Harrys, för omväxlings skull ;)

lalalalalla

Kategori: Från förr

Jag e vaken.. ska jobba idag! Pappa och Anna hämtar mig på gullmarsplan kl halv nio.. så jag ska gå till bussen om en halvtimme.. bläh - kommer inte ens ihåg när jag var uppe så här tidigt senast :O

Men ja eftersom jag behöver pengar så är det bara att tavka och ta emot när man får jobba ...

arbetssökande, mellan två arbeten eller helt enkelt arbetslös!

Kategori: Från förr

Jag vaknade runt tio imorse; började dagen med att ringa Anna. Jag behöver verkligen jobba! Så imorn ska jag infinna mig på gullmars klockan halv nio.. så får jag åka med till Länna och sortera papper ^^ Sen på fredag ska jag sortera papper på kontoret i stan .. så det blir ca 16 timmars arbete i alla fall.. idag har jag sökt ett antal olika jobb: så det är bara att hålla tummarna! Ska ringa om lite barnvaktsjobb snart också..

Planen var att jag skulle åka till Göteborg med familjen på tisdag; men jag tar tåget ner nästa fredag istället! ^^ Så ni blir inte av med mig såå länge i alla fall ;) haha.. jag la ut pengar för biljetten idag, får tillbaka dem imorn - trots det så svider det när man kollar på sparkontot: där det brukade vara ett tre-siffrigt belopp.. hehe, ska sätta tillbaka de pengar som jag tog darifrån när jag får tillbaka dem.. måste ha pengar till Skogsröjet och kryssning ^^  

Jamen vad ska man hitta på idag? inte så mycket. Det går ju liksom inte utan pengar ... juste jag ska ringa farafars fru också... för det har jag lovat :) Det är kanske så att jag och Rebecca ska ha filmkväll i kväll, man får se vad som händer helt enkelt: men jag kan lova att jag bara kan göra gratis saker fram till helgen i alla fall ...

you, you & you

Kategori: Från förr

Sitter hemma och tar det lugnt ikväll.. igen. Det är segt men vad gör man när pengarna börjar ta slut??!

mamma gav mig någon astmadrog nu .. haha asså nej skoja .. eller det var något som gör det lättare att andas - är svinigt förkyld; det blir så svårt att andas ..

Idag vaknade jag hemma hos Rebecca: vi stannade typ till stängning på Harrys igår igen ... hehe; kan inte gå ut och ta det lugnt ^^ haha.. men iaf - Rebecca började jobba klockan 12 idag. Så jag gick till Slussen och träffade Kiran: vi drog till söder och fikade :) Sen gick vi på prommenad på söder .. efter det mötte jag Rebecca o följde med henne till Punkt Shop för att hon skulle köpa nya piercingar .. sen gick vi runt lite på stan; innan jag åkte hem ..

Sitter och kollar på TV nu .

that's not what i wanted to be

Kategori: Från förr

Nyvaken! haha.. sov lääääääääänge idag, e ju lite sjuk så det var antagligen nödvändigt ^^ Igår var vi på Anchor: jag, Crille och Manne till en början - sen drog Manne så jag och Crille var ensamma ett tag. Senare kom Mange och Alex och efter dem gjorde Jackie och hennes polare oss sällsakap :) Skulle egentligen hem tidigt - men det blev inte så: jag stannade till stängning haha!

Idag ska jag till Harrys; ska kolla på ett band som spelar där :) Anailateds - är inte säker på stavningen - men de är bra iaf ^^ Såg dem för några veckor sen också ..




Sen nu i veckan har jag lovat mig själv att ta det lugnt!!!
Måsta spara pengar xD

and I want you to know

Kategori: Från förr

Sitter och lyssnar på Superstitious - Europe :) men jag borde göra mig i ordning; ska till bussen om 10 minuter!!! yes, det bär av till stan ^^ ska umgås lite med Crille, lär antagligen dricka öl.. fan jag börjar få ont i plånboken asså ^^ haha.. men ska fixa jobb i veckan, måste!!


precis som dem.

Kategori: Från förr

God morgon! Känner mig förkyld och jävlig... en av de tusen anledningar jag har att inte gå upp ur sängen^^ Ligger här och lyssnar på Dundertåget..

Har ingen aning om  vad jag ska hitta på idag.. hoppas på någonting iaf ..

jag har lock för näsan! xD

Kategori: Från förr

Igår, haha det var kul! Kom hem från CC typ fem på eftermiddagen - var där på fest iförrgår - då chillade jag hemma med Robert och hans polare ett tag. Sen var det bara att fixa i ordning sig igen! Mötte Crille och Carro på centralen sen åkte vi på förfest :) Drog till Harrys närmare elva tror jag! ^^ Fan va mycket folk det var, asnice! hihi.. Efter stängning var efterfest hos Alex ^^ haha.. sov inte mycket asså .. vi var bara 5 st kvar närmare eftermiddagen, vi gick och käkade gigantiska pizzor: jag åt inte ens upp halva!!! menmen, sen drog jag hem, så idag kom jag hem runt fem igen ^^ Tror att jag tar det lugnt ikväll asså.. levern håller på att sluta leva tror jag xD hahaha.. men a just nu sitter jag och tittar på Festival och dricker vatten ^^ hihi..

Farfar fyller år idag.. så jag bör ju ringa honom snart asså ^^ hehe..

kiss me deadly

Kategori: Från förr

God morgon!
Har ifs varit vaken i två timmar .. men nu äter jag frukost; köttfärsmacka! hihi

Igår blev det Harrys igen, efter förfest hos Alex :) Men det var kul! Blev bjuden på jack redbull och öl! Så ja, lite rund under fötterna blev man allt ^^ ahaha..

"Förra veckan var jag här åtta dagar i sträck!"

Idag får man se vad som händer, åker antagligen med till CC: om jag får  (:

wild angels

Kategori: Från förr

utan internet e det svårt att blogga...

Kategori: Från förr

Jag sitter vid mammis dator nu :P haha.. ah mitt liv äger rum på Harry B James precis som hela sommaren^^ Det e kul o festa, som fan.. börjar dock bli sliten .. menmen så går det när man är rock n roll ^^

idag gick jag upp klockan nio, för att möta farfars fru i stan - först kollade vi när brorsan gjorde vaktavlösning vid slottet, sen käka vi lunch och sen fick jag kläder =D hihi.. två linnen, ett par spandex, ett rött läderskärp och två bandanas ;D hihi.. jag blir glad av materiella ting ;) hahaha.. nu sitter jag då hemma hos mamma, syrran med familj kommer hit snart, sen ska jag vidare till pappsen som kommer hem idag! Senare ikväll kanske det bär av till Anchor en stund... ska jobba imorn så vet inte hur länge jag kan stanna :( .. o dessutom måste jag råna pengar från sparkontot om jag ska ha råd att leva ^^ .. he he..

"people are always gonna talk, at least give 'em something good to talk about"



Don't stop me now - cause I'm having a good time!

what :O

Kategori: Från förr

oj vafan hände?

mawiiieee

Kategori: Från förr

mitt liv.. vilket liv..

mitt internet e dött.. sitter vid mammas dator nu.. segar hemma, yep.. blä.. men a måste spara pengar och om jag inte tar det lugnt snart så blir det att leva utan lever ^^ hahah..

men a ska ut imorn igen.. till Anchor :p saknar Harrys :O ska dit ngn dag i veckan tror/hoppas jag ^^

nothing can change us

Kategori: Från förr

i'm listening

Kategori: Från förr

Var på Harrys igår, såklart ^^ haha...
- Det började med att jag träffade Celina och Crille i stan.. sen skulle Celina till landet så jag och Crille åkte till Mange och hängde med honom, Alex och David! Emil var redan på Harrys när vi kom dit :) Sen träffade jag Vendela som jag gick i låg- och mellanstadiet med! haha.. vi lurade en grabb att vi två var tillsammans bara för att han såg så chockad ut när jag skämtade om det xD haha.. Efter stängning var det efterfest i Västertorp^^ Kom hem kvart över sju på morgonen, då var mamma uppe! haha.. jag käkade makaroner o kollade på film ett litet tag innan jag somnade. Vakna runt fyra nu på eftermiddagen o har nu kollat klart på filmen jag började se imorse ^^

Vet inte vad som händer idag..

ge mig gryning

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma hos mamma igen, passade lillebror hela dagen igår. Vi var på bio och såg Ice Age 3 ^^ den var helt okej :)  men den första e fortfarande bäst :p haha.. sen käkade vi på donken - känns som jag äter där lite ofta (fyllelkäk) ^^ var på harrys sen på kvällen! för ovanlighetens skull ;) Jag träffade Rebecca vid halv åtta, vi förade lite hemma hos henne sen drog vi ut o mötte Alex och Emil. Senare kom Carro, Robban, Adam, Emilio och Kina! =) Kände såklart annat folk där också men a ^^ haha.. det var drag! hihi.. Rebecca blev mer full än mig! haha.. fan den lilla ungen smällde till mig på näsan så jag började blöda näsblod :O  

- äter makaroner nu. har käkat mackor i flera dagar nu, så ville ha ngt annat ^^ eller okej hos pappa grillade vi men iaf .. det känns som att mackor är min huvudföda iaf ^^



Nu är både Rebecca och Emy på landet ...

vad säger man när orden tappar mening och tar slut

Kategori: Från förr

Snart åker jag till pappa. Har ganska mycket att tänka på nu alltså... tar med mig en bok så jag inte gräver ner mig allt för mycket sen när jag försöka sova i kväll.. sov inte mycket i natt om man säger så.. men då tog alkoholen udden av det värsta! I värsta fall får man väll köra samma taktik i kväll..



neeej det är jag inte.


hjärnceller köpes

Kategori: Från förr

over and over and over and over again.. japp, jag har gjort det igen ..here I go again!
... o Manne e i Serbien nu när jag behöver honom.