notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

take me home tonight - quireboys

Kategori: Från förr

"When you feel the heat from a lover: you hit the highway looking for another"

Jag klarade skoldagen utan större probelm. Nu är alla kurser påbörjade och det känns skönt - inga fler introduktioner! Har ingen aning om hur jag ska orka med morgondagen, men det är ett problem jag får ta i tu med då. Nu är nu och sen är sen.

Eftersom mamma inte är hemma i kväll skulle Stefan fixa mat so guess what! Det blev pizza^^ ... jag är så trött att jag gick med på det utan argumentationer - det är inte så att jag inte tycker om pizza utan det är så att jag vill försöka äta nyttigare mat i veckorna. Jag är inte en sån lycklig person som kan äta hur mycket som helst och fortfarande se ut som en fotomodell: om man säger så! 

 

i'll find a way

Kategori: Från förr

En macka, två koppar te, en kopp kaffe, två ipren och lite nässpray senare känner jag mig fortfarade sjuk och eländig. Som tur är så har jag bara två lektioner i dag men olyckligtvis är det engelska och franska: det är endast negativt eftersom man då måste använda sig av talets gåva. Jag har talets gåva i valiga fall, lite för mycket av den enligt vissa - men i dag har jag inte mycket till övers för att prata: jag är förkyld så bökstävrna "M" och "N" låter mer som "[ebb]" och "[edd]" och på grund av min nya retainer (som jag har istället för tandställningen) gör så att jag inte riktigt får fram bokstaven "S" - utan jag låter som den lilla snorunge, utan framtänder, jag var för mer än tio år sedan. Detta bringar hemska minnen från min barndom; då jag spenderade tid hos en talpedagog för att få fram ett "rent" "S"-ljud. Visst låter det charmerande?! Hemskt sorgligt och hemsk sant!
 
.. men man måste släpa sig till skolan i alla fall, jag vill inte komma efter i alla ämnen redan första veckan! Dessutom så är det intoduktion på båda kurserna jag har i dag, vilket borde betyda att vi inte kommer göra så mycket utan bara få kriterier och ha genomgång av kursplanen. Vissa (mamma och Rebecca) skulle tänka att man, på grund av detta, lika gärna kan stanna hemma om man känner sig sjuk så att man blir frisk! Men jag tänker att det inte blir så ansträngande: så man kan lika gärna gå!

hell bent for leather

Kategori: Från förr

God morgon.
- jag skulle kunna sova nu, men jag vaknade; är riktigt förkyld så jag kunde inte andas! .. det känns som om mitt ansikte har svullnat upp lite och jag är öm under ögonen ...

I dag måste jag packa, eftersom jag ska till skåne i helgen. Min kusin ska gifta sig - så jag förbarmar mig och hänger med familjen. Jag är inget stort "fan" av släktträffer (speciellt när man måste åka bil en längre period med familjen) men man får väl offra sig när det gäller bröllop och liknande!

don't you ever feel like crying

Kategori: Från förr

Jag vet inte vad jag ska säga - jag är på dåligt humör - eller mer deppigt än dåligt - .. just nu känner jag mest för att lägga mig och stirra apatiskt .... Jag är förkyld: har ont i halsen, näsan och huvudet.

Jag var i skolan mellan åtta och halv fyra i dag, jag kom hem strax efter fyra - närmare halv fem. Då trodde jag att jag var hungrig men det var jag inte: det visade sig att jag bara mådde illa. Så efter en stunds stirrande på datorskärmen la jag mig i sängen och stirrade på taket - det blev lite långtråkigt efter en kvart så jag fortsatte läsa "Vattenmelonen" (Marian Keyes); den är inte direkt upplyftande. Boken handlar om en kvinna, Claire, som just har fått en dotter. Samma dag som barnet föddes så lämnade Clairs man henne för en av grannarna. Claire bestämde sig då för att lämna London och åka hem till Dublin. Där flyttar hon in hos sina föreldrar och två yngre systrar Helen och Anna (Som boken "Är det någon där?" handlar om). Claire går igeom sorgens alla stadier; hittils har hon gått igenom (b la) förnekelse, ilska, svartsjuka, förudmjukelse och skam. Jag har bara läst åtta kapitel så hon är fortfarnade enormt deprimerad.


smile for your life

Kategori: Från förr

I'll find a way

Kategori: Från förr

Jag slutar 12:05 på tisdagar, det är skönt!
- i dag är jag bara hemma och vänder, måste gå till bussen om fem minuter: jag ska åka och demontera tandställningen! .. det ska bli så skönt att slippa den nu.  

Första veckan i skolan är alltid lite slappare än vanligt: allt man gör är att gå igeonom vad man ska göra resten av tiden! All information tär lite på hjärnan.. vi hadevår första lektion i filosofi i dag så jag fick ont i hjärnan!  

back on the old track!

Kategori: Från förr

Skolan och vardagen smyger sig på ...
- första "riktiga" skoldagen för terminen: och redan trött!

Pengar är makt, tid är pengar: så är tid också makt?

läs dig smart

Kategori: Från förr

I går läste jag ut "Är det någon där?" av Marian Keyes, den var riktigt bra. Så i dag letade jag fram "Vattenmelonen" (av samma författare). Jag läste den någon gång i högstadiet - delar av den i alla fall. Så jag tänkte läsa om den nu:  och då verkligen läsa den! Sen ska jag nog se om jag hittar "Änglar" (även den av samma författare) som jag läste lite hastigt och lustigt i åttan när man var tvungen att läsa! Jag kommer ihåg att jag tyckte om båda böckerna men att jag inte orkade läsa alls.. så jag läste så lite som möjligt och sen inproviserade jag så gott jag kunde vid de sk. "boksamtalen". De tre böcker som jag just har nämnt, handlar om systrar från samma familj: olika systrar - olika berättelser!

Big Me - Foo Fighters

Kategori: Från förr

Det har vait växlade väder i dag, ena minuten skiner solen och nästa minut så regnar det... inte konstigt att huvudet dunkar av smärta!

Jag har bara tagit det lungt i dag. Bara rört mig mellan datorn, TV:n och kylskåpet! .. okej nu kande det låter som att jag väger 200 kg, vilket jag inte riktigt gör - bara nästan! Men jag hade en "mys-dag" i dag - för att ladda batterierna till skolstarten! Kollade på Grease; som gick på TV 4 Film mitt på dagen - nostalgi säger jag bara! Jag kan typ alla repliker utantill, vilket kanske inte är något att skryta med(?) men det är sant i alla fall!



Killer Queen - Queen

that kind of loving

Kategori: Från förr

God morgon!
- det ser inte ut att vara så varmt i dag: vilket är självklart eftersom det är min sista dag av ledighet! - Lagen om alltings jävlighet... Har inga direkta planer för dagen, åker kanske och lämnar in skor för omklackning.

Jag har varit riktigt dålig på att följa nyheter den här sommaren - det är nästa pinsamt! Jag har koll på att Georgien brukade lite hybris och gick till anfall mot Ryssland men jag har inga detajer om problemet. Sen så vill jag mig minnas att en karusell gick sönder på Lisseberg och att en bygganordning rasade i Kista - sist men inte minst har jag förstått att Sveriges insats OS är ett stort skämt! Men that's about it ...  jag får väl skylla på att det är sommarlov - vilket är till för att vila! .. men snart är vilan slut och då ska hjärnkapasiteten upp på högvarv, jag längtar till nästa sommarlov ...

be what you are

Kategori: Från förr

Nu hade jag tänkt att skriva om vad jag har för mig
- men eftersom det inte är så speciellt intressant så hoppar vi över det!

Kan man vara psykiskt trött? Jag trot nämligen att jag är det. För-trött eftersom skolan ska börja snart och jag vet hur trött man blir av det ... eller så är jag bara vanligt trött, men det är inte lika roligt att klaga över; det känns mer maffigt att kunna säga att man är "psykiskt för-skol-trött" ... så nu bestämmer vi att jag är det!

nonsens - jag vet!

ekar bland betongen

Kategori: Från förr

I dag var jag och Emy i stan! Bilder finns i bilddagboken.
- jag köpte ett par stövlar :D

Jag har inte drukit kaffe i dag, så min hjärna känns relativt tom ... Bara två dagar kvar till skolstarten, ångest?! .. men så länge man förnekar det så mår man bra^^

Crazy - Aerosmith

på staan

Kategori: Från förr

Jag åkte hem till Rebecca på eftermiddagen i dag! Vi satt hemma hos henne och drack kaffe ett tag sen gick vi ut på stan. Jag köpte hårinpackning och glitter-hårspray! Sen mötte vi Madde och gick och åt middag på en kinaresturang: bilddagboken. - Snacka om att man blir mätt när det är buffé! Efter maten gick vi en sväng i stan ... och nu är jag hemma igen.


Börjar bli trött, är inte van att vara vaken så här sent (; .. *skämt

-

Kategori: Från förr




ARTON DAGAR TILL ARTON ÅR!



En kväll i tunnelbanan

Kategori: Från förr

God morgon.
- jag ska inte jobba mer innan skolan börjar, så jag fick sova ...

Jag blev sugen på att höra "En kväll på tunnelbanan" - Noice och eftersom mitt nedladdningsprogram inte fungerar, som vanligt, så sökte jag på låten på Youtube. Jag hittade den; live på Gröna Lund, något annat som är (mint)grönt är Clabbes overall - de levde i en annan tid ^^

 

blodtryckfall

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma igen, jag och Rebecca var och fikade!
- jag fick blodtrycksfall när vi satt och fikade; blev jätteblek, jättevarm, snurrig, illamående och trodde att jag skulle svimma .. men det gjorde jag inte som tur var! ... men på bussen hem så hände det igen! Jag svimmande inte då heller - men det är jätteläskigt: vad är det som händer med mig?!

Tror att jag ska sova snart.

changes

Kategori: Från förr

JAG FÅR TA BORT TANDSTÄLLNINGEN NÄSTA TISDAG! :D:D
- Jag var så lycklig när jag gick från tandregleringen att jag inte blev förbannad när en kärring gick rakt in i mig och trampade på min fot! Imagin ;)

I dag har jag jobbat. Åkte direkt från pappa!
- Hade egentligen inte tänkt jobba den här veckan, eftersom det är den sista av frihet! "Men jag är en mycket viktig resurs för företaget" hahahaha .... eller så var det att det var massa skitgöra som behövdes bli gjort ^^

Jag har lagt upp bilder från Eskilstuna i bilddagboken.

Lick it up - Kiss

Kategori: Från förr

Jag sov i en timme till, sen gick det inte mer!
- Så nu har jag gått upp "på riktigt", så att säga. Jag har ätit frukost och bäddat sängen, så jag är ready to roll! - not.

Nu sitter jag och lyssnar på Morgonrock (på rockklassiker). The Poodles gästar programmet; så på grund av det kan jag passa på att påpeka - igen - att jag åkte samma flygplan som dem, när jag flög från München.

Nu sitter jag och överväger om jag vill pierca septum eller näsvingen, när jag har fyllt 18. Jag har velat pierca septum sen jag var elva år - men ändå sitter jag här och velar! Aja, strunta i mina torra skämt och hör min klagosång istället; ska jag pierca septum eller vänster näsvinge?! .. det är frågan, eller snarare dilemmat kanske. 

Ett annat dilemma som jag har dagen till är: vad jag ska göra hela dagen fram till halv ett - då jag ska till bussen.

I give up

Kategori: Från förr

JAG KAN FAN INTE SOVA!

- klockan halv fem fick jag nog av att ligga i sängen och vrida mig, då gick jag upp och letade efter Thereses DVD-spelare. Jag hittade den inte men jag kom på att jag kan kolla på film i datorn: så det gjorde jag! Det fick bli "Dude were's my car?" - haha, den är helt sjuk!

Nu funderar jag på om jag ska försöka sova igen eller om jag ska gå upp och fixa frukost ... att sova tre timmar på en natt kanske är lite för lite? - men hur gör man för att somna när det inte går?!

"nattlunch"

Kategori: Från förr

Jag har sovit i tre timmar nu, men eftersom jag inte hade käkat middag så vaknade jag och kände hur hela huvudet snurrade^^ så nu sitter jag och käkar yogurt och flingor .... min lillebror brukar säga att han vill ha "nattlunch" när han är hungrig på kvällen, så nu tyckte jag att det uttrycket passade väldigt bra: jag käkar nattlunch helt enkelt!

- Känner mig relativt pigg men jag stavar fel på i pirincip varje ord så jag måste gå tillbaka och rätta hela tiden; så jag måste nog vara lite trött^^

Nu sitter jag och lyssnar på lite av min musik som jag har på datorn - som jag inte har lyssnat på, på väldigt länge. Sånt som man vanligtvis bara "klickar" förbi! - så just nu är det Dia Psalma som gäller!

Ska träffa Emy i centrum klockan ett och, efter många om och men, så ska vi ta tåget som går 14:50 - så vi är framme i Eskilstuna klockan 15:55! Vi får väl  se vad för bus som ska hittas på när man är på besök i gnällbältet (;

 

mysterious ways

Kategori: Från förr

I'm home.

Imorse var den stressigaste morgonen på mycket länge! Jag hade ställt klockan på 06:00 - den pep då. Jag vaknade till, stängde av oljudet och "skulle bara vila ögonen". Anna ropar på mig från nedervåningen, jag flyger upp och kollar på klockan: den var 06:40!! Så jag hade alltså tio minuter på mig att bli klar (innan mamma skulle hämta mig). Jag hann, eller det blev ingen frukost och lite mascara runt ögonen; som jag upptäckte senare på dagen!

Efter jobbet träffade jag Rebecca, Sandra - som är Rebeccas kusin - och Linnea - som är Sandras kompis - , vi fikade på Söder, mys. 

När jag åkte hem såg jag ett par skor som satt fast i ett staket.

Nu ska jag packa eftersom jag ska åka till Eskilstuna imorn! Jag ska även hinna duscha - och kanske äta middag?
- I helgen ska jag åka till landet, direkt från Emma... eftersom mitt landställe ligger åt det hållet...

message in a bottle

Kategori: Från förr

God morgon.

Jag är inte lika trött som jag har varit de tidigare dagarna och jag försov mig bara i tio minuter! Jag provar en ny taktik i dag; jag klädde på mig innan jag satte mig vid datorn! Nu ska jag sminka mig och sen ska jag se om jag hinner käka någontin för omväxlings skull!

I eftermiddag ska jag, som jag nämnde i går, till min kära far (:

I love it loud

Kategori: Från förr

Hello hey. - jag har just duschat och väntar på att bli trött så att jag kan gå och lägga mig - så att man inte är så jävla trött på jobbet jämt! Det var jag verkligen i dag; tror att jag började piggna till stax efter lunch - men jag kunde verkligen inte somna i går kväll!

Jag träffade Emy efter jobbet i dag, vi gick till A'N'T - så att hon kunde få hjälp med att sätta in en ring i läppen! ... satan va sugen jag blev på att sätta en ring i septum när man var där alltså!! - bara, drygt, tre veckor kvar till 18 nu =D

Imorn ska jag jobba, igen! .. men efter jobbet ska jag, hör och häpna, åka till pappi! (Det var ett tag sen nu, inte bra)
 

crazy

Kategori: Från förr

God morgon.

Jag är trött och mina ögan har knappt vaknat: asså jag ser knappt vad jag skriver .... - vill sooovaaa ... men I dag är det jobba som gäller ... ska åka om tjugo minuter, skulle ha gått upp klockan sex - men gick upp kvart över.

take care.

head over heels

Kategori: Från förr

Skumt uttryck "head over heels": vem fan har inte huvudet över hälarna?!

I dag var jag och Emy i stan och jag köpte ett par skor!! - Mihi, me mucho happy! Vi käkade på Jensens bofhouse och sen gick vi runt halva stan och snackade skit... mysmys (:

På bussen hem gjorde jag misstaget att sätta mig framför två småbrudar, jag har haft .. nej.. "mitt headset gick sönder av sig själv"¨så jag har ingen musik: det började med att flickorna snackade om hur de skulle göra för att kunna skriva samma sak i ett sms (till samma person) och skicka det exakt samtidigt! (Jag förstog itne riktigt problemet, men det var tydligen jättestort). Sen skulle de lyssna på musik i den enas mobil och sjunga med - de lyssnade bara på re-mixer av gamla låtar; och helt plötsligt säger den ena stjärnan "Undra hur de kan sjunga så snabbt?!" och den andra svarar något om att det bara är att höja tempot eller dyl. sen så går en kille, i 17-18 års åldern, av bussen: och flickorna kastar sig mot fönstret och pressar sina små ansikten mot rutan. Killen vänder sig om och den ena flickan utbrister överlyckligt "SHIT, han kollade på oss!" - hm jag undrar varför!! ^^

psycho therapy

Kategori: Från förr

God morgon.

I natt var den första natten på hela sommaren som jag sov - hela natten - men båda mina täcken och min filt! Det var jättekallt i mitt rum; det är det fortfarande! Det beror på att Stefan hade tagit ut Thereses fönster i går, för att han målade det (de renoverar hennes rum) .. och han blev väl inte klar så han satte inte in det igen!

När mamma sa det i går när hon hade hämtat mig så var min reaktion lite upprörd men hennes kommentar var bara "men dörren till rummet är ju stängd". Jag var mer paranoid över att någon som skulle kunna öppna dörren skulle hoppa in! Okej, man behöver vara ganska smal för att kunna komma in genom (mina och) Thereses fönster - men små människor kan också öppna dörrar!

Men ingen hoppade in under natten vad jag vet - men jag vaknade av att Stefan sa "nämen är du här!" till någon, det tog ett tag inna jag fattade att han snackade med katten! Jag hoppas att de blir klara med rummet i dag, jag orkar inte bli väckt varje morgon av att det ska spacklas, slipas, målas eller pratas med katter!

Blää ... kallt kaffe!

nobody's hero

Kategori: Från förr

I'm home, again^^
 
Jag åkte hem till Rebecca vid fyratiden, vi drack kaffe och snackade skit ganska länge - sen drog vi till McDonalds och käkade lite .. efter det drog vi runt i stan och hamnade på Cruisingen på Sveavägen ^^ .. det var "lite kul" att kolla på dem - nu snackar vi inte bila asså ;)

Nu sitter jag och lyssnar på min "dator-musik" för en gångs skull, den är ganska bra när man inte har hört alla låtar om och om igen på ett tag ^^

Jag är seg i hela kroppen men tyvärr inte sova-trött, så jag orkar inte gå och lägga mig än!

strange kind of woman

Kategori: Från förr

Jag börjar bli trött nu: nackdelen med att vakna tidigt! - har just duschat i hopp om att bli lite piggare men tyvärr så känns det inte som om det fungerar. Kanske måste dricka mer kaffe^^

Rebecca kommer hem från landet i dag så vi ska hitta på någonting!

Nu ska jag se till att hitta några kläder i min garderob som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att ha på mig. Det är samma procedur varje dag: jag öppnar dörren till min garderob och ser massa kläder som jag inte vill ha på mig! ^^ .. Måste kanske införskaffa nya snart?! Det ser ut att vara lite fint väder så man kanske ska försöka hitta något - för en gångs skull - som inte blir för varmt! Jag kan påpeka att skinnjacka inte är ett hett tips denna årstid, det blir liite för hett ^^


I går var det 080808

Kategori: Från förr

Jag och Emy möttes i centrum klockan 20:00 i går. Först åkte vi in och checkade läget i kungsan, just då var det ganska segt så vi tog vägen förbi Streplan ner i t-banan och åkte till Tanto - där var det bara massa 95:or som ville sneeka öl! Så vi drog tillbaka till stan och letade upp Pola och Lollo! Sen rockade vi järnet till Patrik Isaksson, som spelade i Kungsan! Han var klar vid tolvtiden; så så hittade vi en egen scen som vi körde vårat eget race på! ^^ - Bilder från kvällen finns på cissi08.bilddagboken.se!!  

Nu ska jag försöka hitta kaffe så att min hjärna vaknar! Är sjukt förvånad att jag vaknade så här tidigt och inte somnade om direkt - jag har svinont i foten så jag kunde inte slappna av tillräckligt för att somna! ^^

hurtin' overtime

Kategori: Från förr

Jag har druckit kaffe nu, så livet känns inte helt menigslöst längre! ^^

Har inte gjort någonting av värde i dag, kanske ska in på 080808 med Emy i kväll! Hoppas att det inte regnar då i alla fall ... Annars får man ju se vad som händer!

Ett mönster jag har svårt att bryta är att hitta en bra låt och inte lyssna sönder den! Jag vet inte hur många gånger jag har hört Nothin' for nothin' - Cinderella den är veckan! Jag varvar i och för sig med Nigth songs - Cinderella, Afraid - Mötley Crüe och lite radio men i alla fall! Jag vet att men bryter mönstert genom att  "bara"  inte lyssna på låten , men det är inte så lätt må jag säga! xD

monotomi

Kategori: Från förr

God morgon.
- Det är ju inte direkt fint väder i dag men det spelar ingen större roll för mig ...

Jag vill spela Sims men jag hittar inte min virituella skiva och Robert - min privata datatekniker/bror - är inte hemma :(  ... nu sitter jag och lyssnar på Rockklassiker och just nu spelas Dreamer - Ozzy Osbourne. That song always brings me down.. men det är inte så svårt att bli någonting som man redan är ...

I dag kommer Emy hem, nu blev jag lite glad i alla fall!

never get a rest

Kategori: Från förr

Jag är hemma nu! Slutade halv fyra idag i gen fast jag egentligen skulle ha jobbat till fem men jag fick ett sms om att min lilla bas var klar så jag sneekade skjutss av mammi till Söder så att vi kunde ta den i bilen. Det är FÖR jobbigt att ta den på tunnelbanan och bussen!^^ Jag jobbade ungefär i sex-sju timmar i dag - ville egentligen ha åtta men så kan det vara; pendeltågen kom inte i morse, så jag kom inte till jobbet fören halv nio ...

Nu är jag lite hungrig, hopppas att mamma lagar mat ... ja, det där lät bortskämmt men bor man hemma så gör man!
 
Mohahaha, jag hittade just en "ny" (ny för mig) funktion på datorn!! Jag skulle göra citationstäcken men jag råkade hålla in "Ctrl" ist för "shift" när jag tryckte på tvåan: och då blev texten - på skärmen - jättestoor! Intressant, intressant ^^ .. så, självklart, provade jag att hålla in control samtidigt som jag tryckte på alla andra siffror och då hände massa roliga saker med texten! Hahaha - ja, jag är lättroad xD 


  

"When you see the day gettin' darker
You can run to your lies, run to your cover
When you feel the heat from a lover
You hit the highway lookin' for another

You made the grade
You left the hills behind
You take the the cake and eat it
You're so blind"
 

nothin' for nothin'

Kategori: Från förr

Fan asså, jag fryser, börjar sommaren redan ta slut?!
God morgon förresten, det är mulet och kallt ute ...

I dag är sista dagen på jobbet för den här veckan, jag längtar efter att få sova ut ordentligt! Jga har försovit mig tjugo minuter nu .. ska gå till bussen om tjugofem minuter ... oj, jag har nog lite bråttom! Jag skulle kunna ta en senare buss men det skulle betyda att jag måste stanna längre för att få åtta timmar - och jag vill åka hem, nu i princip och jag har inte åkt än^^ 


 

oh really?

Kategori: Från förr

Nananananannaaa .. nu ska jag torka håreeet !
- har just duschat ^^

Jag borstade just tänderna, efteråt använder jag såndär "Listerin": det känns fan som om hela käken vill ramla ut när man har det i käften!

Nothing for nothing - Cinderella


cinderella

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma igen. Jobbade mellan 07:15 och 15:30, sen var jag och mamma tvungna att åka och lämna in min lilla bas! Den skorrade lite - har gjort i ett halvår - så det var dags för lagning! 

I dag. på jobbet, har jag försökt få ihop statistik över hur många skador varje "Arbetschefs-grupp" tenderar att ha; för att få fram den informationen måste man ta reda på hur många timmar alla har jobbat per månad (i ett år), räkna ihop det sen ta antalet skador multipicerat med en miljon dividerat med antalet arbetade timmar. Det är ett jävla pyssel måste jag säga! Fast jag gör hellre sådant än att sortera papper - som jag ska ägna mig åt imorn!  

Jag kände mig verkligen inte som en människa i dag, det kan bero på att jag gick upp klockan sex - jag åt lunch när jag brukar äta frukost, dvs klockan ungefär 12:30. Det kanske är bra att vända tillbaka dygnet nu när skolstarten, tyvärr, närmar sig .... *ångest

Imorn måste jag åka komunalt till jobbet eftersom mamma ska ut på ett bygge (Norra Länken) där hon jobbar 50%, med arbetsmiljö. Det beryder att jag inte behöver vara på jobbet fören 08:00 men jag kommer antagligen behöva gå upp samma tid som när jag åker med mamma eftersom det tar sån tid att ta sig till Sundbyberg (från Nacka): jag måste åka buss, t-bana, pendeltåg och gå en bit!


 

"I need a shot of gasoline"

Kategori: Från förr

God morgon. trött,trött,trött...

Ska åka till jobbet om en halvtimme. Nu sitter jag och lyssnar på "Night songs" - Cinderella för att vakna, det känns inte som att jag lyckas riktigt; det beror nog inte på låtvalet utan snarare på att jag inte är van att "gå upp i ottan". Jag somnade nog runt ett- halv tvåtiden i går kväll, fast jag gick och la mig vid tio. 



who I'm supposed to be

Kategori: Från förr

Jag ska jobba imorn. Det betyder att jag borde gå och lägga mig i tid i kväll men jag tvivlar på att jah kommer kunna somna eftersom jag har vänt lite på dygnet! Jag är i och för sig trött men inte "sova-trött" utan mer "jag-orkar-inte-trött"!
 
Jag lyckades få mobilen upplåst i dag men det tog två timmar(!!) på grund av att något i min mobil hade oxiderat! Medan jag väntade skulle jag köpa abonnemanget - men det gick inte eftersom jag inte är 18 år än! Så jag fick köpa ett kontantkort och ska komma tillbaka om en månad! Just "a little bit" annoying...  Menmen jag har ett nummer nu i alla fall!

Eftersom mor och syrran kollar på någon film så ska vi inte se "Morden i Midsomer", vilket betyder att jag lika gärna kan sova nu inom kort så att jag orkar gå upp klockan sex!  




there ís no cure

Kategori: Från förr

God morgon.

I går tänkte jag "Hoppas det regnar imorn så jag kan ha min skinnjacka". Nu undrar jag varför jag tänkte så ... för det första behöver det inte vara kallt när det regnar och för det andra förändras skinnet när det regnar - det blir ljusare. Min önskan uppfylldes; det regnar.

När jag åkte hem från Österrike åkte jag samma flyg som The Poodles, jag har tänkt på det sen den dagen eftersom jag inte kom på vilka det var xD .. asså jag kände igen dem men kunde inte komma på vilka det var ^^ .. Appropå kändisar så stog jag på samma perong som Nordman när jag skulle med tåget till Dalsland, jag åkte samma t-bana som han-som-alltid-är-med-i-Melodifestivalen (tror att det är han som är med o väljer artister eller ngt) & jag och Emy åkte samma färja som han-som-spelar-Glen-i-"Barnen på Luna". Jag har bara sett massa bra kändisar den här sommaren ^^

Nu ska jag gå upp och äta frukost, eller snarare lunch kanske?
- Eh, vi säger att jag ska käka brunch så blir det enklare^^

she's so afraid of pain and it's driving her insane

Kategori: Från förr

 
Afraid - Mötley Crüe

I guess I feel just like that sometimes - but I'd never admit it.

I'm just another psycho

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma från Dalsland. Bilder från helgen finns i min bilddagbok.
- I dag har jag åkt buss i fem timmar. Det regnade. 


Jag är trött.

Den här veckan ska jag jobba onsdag-fredag, imorn ska jag fixa nytt abonnemang!