notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

I'm too old for me

Kategori: Från förr

- Mom I'm getting married!
- Do you love him?
- No
- Good, when you love them they drive you crazy. Because they know they can...


Haha jag ligger och tittar på Mångalen och är bakis som ett djur.

Igår började jag dagen med att jag och Tottie gick till donken för att käka frukost. Där var det fullt med barn - så vi tog med oss maten och käkade den utanför. Eftersom det var lördag fick man ballonger: vi tog de sista röda!!

Vi gick även på bolaget och köpte massa finöl. Vi skulle ju fira att vi hade varit nyktra i två veckor!! Klockan fyra rörde vi oss mot gullmars och mötte upp Rebecca. Sen tog vi bussen ut till Krons landställe för att fira att han har fyllt 20!

De bjöds på mat och bål och sen hände det massa grejer:
  • En kille i röd tröja spydde runt klockan sju. (När han körde ngn drick-tävling mot Tob)
  • Tottie fick ett nytt smeknamn: Röd-Tottie.
  • Jag och Rebecca hade seriösa samtal.
  • Jag och Rebecca diskuterade politik.
  • Jag och Rebecca dansade kycklingdansen.
  • Rebecca spydde och åkte hem kl halv tio.
  • Tob däckade i ett litet rum.
  • Tottie hade sönder en stol.
  • Jag och Emilio hade känslosamtal som slutade i tårar.
  • Jag spydde och blev släpad till bussen några timmar senare.
  • Jag spydde mer.
  • Tottie fick ett till smeknamn: Tett.
  • Rebecca kommer inte ihåg hur hon kom hem.
  • Både jag och Tottie har nya blåmärken.
Det var en lyckad kväll alltså!

"Men Cissi jag visste inte att du kan ryska" - Tottie (när hon försökte tyda mina skickade sms^^)



damdidamdam

Kategori: Från förr

Dagens bedrift: jag råkade nypa mig själv i ögat!

Igår åkte jag hem till Tottie igen, vi kollade på film och åt glass och pop-corn! Ikväll ska vi väl sysselsätta oss med någonting liknande.

Idag har jag haft seminariemöte med min grupp på Hurry Curry. Efter några timmar och några koppar kaffe så hade vi diskuterat igenom det vi ska prata om imorgon på seminariet. Jag och Rebecca (från skolan) gick på stan en liten sväng efteråt - på drottninggatan stötte vi på Isabelle som också går JMS, men med en annan inriknting än vad jag går. Vi bestämde att vi från JMS borde ta en öl någon dag. Efter det började jag röra mig mot Tottie igen, i tunnelbanan mötte jag på Kron som skulle handla inför helgen. Vi ska fira att han just har fyllt 20. Man möter alltid folk man känner inne i stan!

Nu är Tottie och jobbar. Så jag sitter ensam i hennes lägenet och segar framför TV:n ..



Bara 2 dagar kvar till alkohol.


"Han är ju inte en dvärg annars"


lucky lucky day

Kategori: Från förr

Började dagen med att snoozade i en timme, äta frukost i en timme och ha 10 minuter på mig att fixa mig! Ja, jag satte alarmet mycket tidigare än vanligt. När jag skulle springa till bussen lyckades jag även slå mig i ansiktet med nycklarna. '

Jag kom till Södra station exakt när ett tåg gick - men det kom ett fem minuter efter (ja, pendeltågstrafiken fungerar som vanligt). Men: jag gick inte på det tåget. Varför inte? Det ska jag berätta - jag missade att gå på! Men det var inte mitt fel. Tåget kom på fel sida perrongen, jag lyssnade på musik och smsade.

I skolan mötte jag upp Kiran och käkade lunch. Det var trevligt, vi har inte snackat ordentligt sen ... vi gick i samma klass i gymnasiet?

Eftersom Kirans föreläsning började en timme innan min så hade jag en timmes lucka. Då skulle man kunna tro att jag skulle läsa kompendiet till seminariet som jag har på fredag. Men jag ringde Tottie istället.

Under föreläsningen slog jag min piercing med pennan det gjorde ont.

Nu sitter jag hemma och tittar på Bones - ska egentligen läsa kompendiet till seminariet: men skulle bara... eller jag är trött så ... eller hmf nej jag har ingen bra ursäkt; och det står jag för!

Ignorance

Kategori: Från förr

Folkbildningen i Sverige är under all kritik.
- ja, jag pratar om valet.

idag ska man rösta!

Kategori: Från förr

Idag har jag röstat för första gången i ett riksdags-/kommun-/landstingsval. Det känndes bra. Nu sitter jag och tittar på SVT:s valprogram - jag är så vuxen!

Jag hoppas verkligen att folk är smarta nog att inte rösta in SD i riksdagen.

Igår var jag på middag hos Malin och Simon. Det var första gången som jag hälsade på dem sen de flyttade (i Juli). Alla syskon utan Helene var där och käkade en tre-rättersmiddag bestående av Skagenmacka, Köttfärspaj och Marängswiss. Sen spelade vi TP på Wii: jag och Rikard vann ^^
- efter det spelade vi även Wii sport och lekte med balanceboarden: så jag har träningsvärk!

sunshine through the rain

Kategori: Från förr

Hemma. Hemma hos mamma. Yep, jag är hos mamma. Inte hos Tottie - det känns konstigt.

Började bli sjukt irriterad men så slog jag på 5:an och insåg att Gilmore Girls just hade börjat. Jag blev glad. Ja, jag har blivit patetiskt - och 75 år. Jag vill ha öl. Imorse lyckades jag simulera en bakfylla, jag hade ont i huvudet och var helt seg i hela kroppen. Bara en vecka kvaaar (sen har jag varit jätteduktig).

- Two days without coffee won't kill you.
- Yes, I think i might!


Ikväll ska jag, och alla syskon, äta middag hos Malin och Simon. Det ska bli kul!
... ska nog höra med brorsan om han ska köra upp. Åka buss är jobbigt^^


Igår mötte jag Rebecca vid Djurgårdsfärjan klockan sju. Vi åkte över till Grönan och en timme senare dök även Sindra upp. Egentligen var det massa som vi kände där, men man hittade inte så många bland allt folk. Europe spelade. Vi tryckte oss nästan längst fram!
- Det var en bra spelning, bra blandning av gamla och nya låtar (jag tycker inte de nya är speciellt bra). Jag har tagit några bilder - men hittar inte min överföringssladd. Så lägger upp bilder senare ^^

jag är hellre en anka i en liten pöl än en anka i ett stort hav

Kategori: Från förr

Fredag :)  - Imorgon har jag inte varit full på en vecka. Ja, gud vad jag är duktig.

Ikväll ska jag se Europe på Grönan, sen antagligen bara åka hem.. eller få någon annan att umgås med mig. Tottie ska till skolan o göra något skojsigt. Så vem vill vara nykter med mig? ^^

Hur ska jag klara en kväll utan Tottie? Jag har ju umgåtts med henne hela veckan - vi är typ som ett gammalt gift par.

Luggen är rosa nu by the way.

Igår åt jag och frugan tacos sen var vi på Bio och kollade på Inseption. Den var sjukt bra, att båda två var tysta i 2,5 h är ett mycket bra betyg!

Egentligen har jag inte så mycket att berätta just idag, men skriver bara för skrivandet skull. Jag kan ju berätta om gårdagens bravader - vi var som sagt på bio. När vi gick hem så prommenerade förbi Harrys utan att gå in! Det krävdes dock att vi fick bråttas med Dean som försökte släpa in oss.. Men vi var duktiga och gick hem. När vi kom till Stureplan så var det en grabb som stod och skrek att han ville ha en Time-Out (av oss tydligen). Vi förstod inte riktigt vad han menade - så vi sket i honom och gick vidare. Sen var det en gubbe som hoppade ut ur några buskar och frågade om han fick ta kvällsbilder på oss.. Då började vi gå lite snabbare. Haha..

Nu ska bi ner på stan o handla lite ...





anywhere in the world

Kategori: Från förr

Fjärde dagen in the Tottie-resident! Vi spenderar våra kvällar framför tv:n med massa socker och fett - jobbar på den stora benstommen! haha..

Annars har jag nog inte gjort så mycket speciellt denna vecka - varit i skolan, passat barn o .. JUSTE piercat om läppen. Den här gången ska jag sköta om den, det vill säga inte låta läppen bli stor som en tennisboll o gå sönder!

Imorn kommer Fröken Sussi Sweet och Miss Linnie Love över på middag hos mig och Tottie. Japp vi ska ha parmiddag, och yeas jag bor hos Tottie nu när Calle är och jobbar.


Nu är vi trötta och Tottan släckte lampan, så nu kommer vi somna ^^ haha..

'cause i'm a non-believer

Kategori: Från förr

Så var man hemma igen från en mycket händelserik resa - eller vad vi nu ska kalla det...

I torsdags mötte jag Tottsie i fältan och tog min första sväng till bolaget! Vi drog hem till Tottsie där Emma väntade på oss. Senare kom även Crille, Calle och Kron. Efter att ha druckit en del alkohol drog vi oss mot Värtahamnen och Close-up båten!

När tax-freen öppnade köpte jag och Tottan 2 flak tjejdricka (= sånadär små burkar med gin-läsk) - min var till och med rosa! .. Satan vad det blev sliskigt efter ett tag..  

På The Kristet utseende blev jag och Jeanette nästan nerslagna av en idiot som knuffade bak oss från första raden(vilket resulterade i att vi slog honom lite lätt i ryggen och sidan). Då tog han strypgrepp på Janette och höll i min käke! Så en kille i vit tröja blev lite arg på idioten och drog bort honom från oss - och fixade så vi fick stå längt fram igen. 

Fram mot morgonkvisten hände en del skit som gjorde att jag var förbannad/hade panik i några timmar. Det innebar även att jag inte hade någonstans att sova - så jag vandrade runt på båten i min ensamhet. Tillslut fick jag tag i Rebecca som snart skulle gå upp för att gå till jobbet, så hon fick äran att snacka med mig i telefon i en timme eller två. Då sken solen och jag satt på däck och stirrade på Åbo.

Eftersom jag inte kunde gå och lägga mig fortsatte jag supa och vandra runt i båten. Hittade lite folk att umgås med - och efter att ha fått diskutera politik mådde jag lite bättre. Dessutom fick jag låna en säng - sov i 2 timmar. Sen var det dags att gå på jakt efter min vänner, tröja och korthållare (med hyttnyckel, leg, etc).

Efter att ha ätit upp Krons och Totties chips, sovit en timme till, blivit väckt av städare och suttit på däck med Calle så var det dags att lämna båten.


(Har för mig att jag fotade en del, så när jag har lokaliserat min överföringssladd så kan jag lägga upp lite bilder..)

Jag kom hem och var helt jävla slut. Så självklart skulle min mor tjaffsa med mig. Gick och la mig, kollade på Sex and the City - och prata i telefon med Rebecca - innan jag somnade.

Nu sitter jag och dricker kaffe och cola .. ska snart hoppa in i duschen och sen packa för att åka till landet..






Alla gör misstag, det är hur man hanterar dem efter som räknas 


Close-up!

Kategori: Från förr

Idag bär det ut till havs! - Close-up båten nästa ;D

I tisdags skulle jag inte ut, så jag hamnade på Harrys. Dert började med att jag och min kära mor argumenterade lite lätt. Så jag drog till Jackie och blev bjuden på vin. Vi åkte in mot stan och Harrys.
- På tunnelbanan började vi diskutera politik - som vanligt innebar det att jag blev lite upprörd - dessutom la sig en man, som satt en bit ifrån oss, sig i diskussionen. Han och jag delade inte riktigt åsikter om man säger så.. Efter ett tag påstod att han dessutom att var sjöman, eftersom han hade en segelbåt. Då fnös Calle ganska ordentligt åt honom. Haha ^^

Jag blev bjuden på inträde och en öl - eftersom jag inte har några pengar. Hur jag fick tag i mer alkohol kommer jag inte ihåg. Men kvällen slutade med att jag sov på golvet hos Crille och Calle ute i Vårberg. När jag vaknade så var Ingrid och Crille fortfarande vakna och fulla. Eftersom jag skulle till skolan så drog jag därifrån på morgonkvisten; och fick sällskap till tåget av en aspackad Ingrid! I skolan hade vi redovisning av en intervju - jag var inte direkt förberädd, men eftersom jag hade gjort uppgiften så var det bara att se glad ut och köra på. Dessutom hittade jag 20 kr i min plånbok så jag hade råd med en liten macka och cola - morgonen var räddad! 

Efter skolan begav jag mig till Huddinge; hem till Janet, Mikki och Josh!
Janet hade lagat mat, kaffe och paj - det var jättegott (: Efter vi hade käkat drog Mikki och Josh iväg till Skärholmen. Då drack jag och Janet mer kaffe och snackade om allt mellan himmel och jord. Trevligt som fan måste jag säga!  
- När jag kom hem efter mitt besök hos Huddinge-systrarna hade min egen syster och hennes polare lagat middag^^ Jag hade egentligen tänkt skriva ett PM till skolan igår - men jag var för trött så jag la mig i sängen och kollade på Sex & the City istället! Somnade tidigt, så jag vaknade klockan åtta imorse. Det som är positivt med det är att jag har hela dagen på mig att packa och fixa inför kryssningen.




Bild från Tallin-kryssningen förra sommaren.
Insåg just att jag gör "The Shocker" ^^ haha eller som Tottie skrev:
THATS WHAT WE BALL VID SHOCKER!!

Appropå båt och Tottie - vi har bokat Sweden Rock-båten nu också!!!

one year older, none the wiser

Kategori: Från förr

Vad är det här med att vilja äta fast man är sjukt mätt?

Nu är man ett år äldre, det känns mycket speciellt. Känner hur jag blev äldre och visare .. nej! Det känns fortfarande inte när man fyller år - vad är det med gamla människor att fråga "hur känns det att vara ett år äldre?"... Kanske att man känner skillnad nu när man får gå på bolaget.. nej, jag har inte varit där än - fast jag fååår för nu är jag 20!!

Firade min födelsedag på Rocks i lördags (söndagsmorse). Kvällen började hos Calle och Mr Poppin som hade inflyttningsfest. Det var trevligt men när vår alkohol tog slut drog jag, Jassie och Rebecca (aka Charlies Änglar - vet inte hur vi bestämde att vi var dem, men det är vi i alla fall) till Rocks och drack jack o cola. 

När vi kom in till Lasse i baren hade han redan hällt upp 2 drinkar:
"Jag såg er allt!" sa han och tittade på mig o Jassie! (För dem betalade jag 50 kr) <3

Idag fick jag ett brev från banken - jag skulle ringa dit för att snacka om utlandstransaktioner. Tydligen har någon försökt ta ut pengar på från mitt kort i Thailand. NITLOTT är vad jag skulle kalla det att försöka få pengar från mitt konto.




Nä nu ska jag gå ner till mitt garage, lägga mig i min säng och kolla på Sex & the City!

Lyckan kommer till dem som skrattar

Kategori: Från förr

Nu sitter jag ensam hemma hos Rebecca och tittar på tv medan hon (och hennes pappa) är på jobbet. Jag ska åka till skolan om ungefär en timme. Efter dagens föreläsning ska jag ha möte med min seminariegrupp och diskutera boken jag läste igår samt en text jag läste nu på morgonen. Efter det ska jag till Skärholmens centrum och hämta en beställd present till syrran (som hon skulle ha fått på sin konfirmation för 2 veckor sedan).
Eftersom det är fredag så ska jag ut ikväll; troligtvis bär det av till Harrys!
Igår var jag och Rebecca påväg till ungdomsmottagningen, men det var för mycket folk så vi fick ingen tid. Så vi gick och drack kaffe istället. Medan vi satt på NoCo (på odengatan) fick jag ett sms av Calle: han tyckte att vi skulle åka ut till hans och Christophers nya lägenhet i Vårberg. Så det gjorde vi. Där satt vi och kollade på (och kommenterade) när Crille och Stefan spelade tv-spel. När vi skulle hem igen så skulle grabbarna ner till Hannas (och dricka öl) i Vårbergs centrum. Eftersom vår t-bana skulle gå om 25 minuter när vi kom fram så hängde vi med in till Hannas ett tag.
Man lär sig mycket av att titta på tv:
"I en löneförhandling är den som säger en siffra först den som förlorar"
"Man ska begära dubbelt så mycket lön som man egentligen vill ha"

Dessutom var det en man som kallade sin penis "Stellan Skarsgård": för det är det manligaste som finns.

en socke och två tjocksockar

Kategori: Från förr

Jag träffade på en äcklig man utan tänder vid min nattbuss i tisdags..

- Har bussen mot orminge gått?  jag
- Hahahahah, ja den gick precis! äcklig man utan tänder
.....
- Du ser trött ut och borde köpa kokain hahahahaha, läskig man utan tänder

.. så jag tog en taxi hem.



Idag ska jag läsa en bok till skolan "Heligt och profant" - Mircea Eliade, har "bara" 90 sidor kvar. Jag ska dessutom läsa en text på internet och kunna jämföra innehållet i texterna.

Måste fixa med mitt studiemedel, gå till biblioteket och uträtta lite fler ärenden. Har för mycket att göra på för kort tid. Kommer inte hinna med så mycket i helgen eftersom jag fyller 20 då. Jag kommer vara upptagen med att fira mig liksom.

Jag ska egentligen hinna jobba också .. och köpa en ny bas (min födelsedagspresent! hihi).


.. Sååå jag tycker att jag tog ett bra beslut när jag bestämde mig för att fördriva tiden på facebook och med att skriva i bloggen ^^

det hände en grej!

Kategori: Från förr

Let's see vad har man gjort på sistonne?

.. Den största skillnaden är väl att jag började skolan i måndags. Läser Religionsventenskap A. Första seminariet är nästa måndag - så det är bara att börja läsa kurslitteraturen. Jag kommer missa första tentan på grund av Close-up-kryssningen, smällar man får ta.

Igår firade jag att jag hade klarat medierättstentan med att gå på Anchor. Innan dess åt jag med Emy på Jensens Bofhouse: vi käkade den vanliga flank-biffen för 49 spänn och sedan en favoritkorg med massa friterad kyckling, mozzarellasticks och liknande. Det var gott.

På Anchor blev det en eller fem öl, (en shot agwa och en jack med cola-topping) för mycket. Så det slutade med att jag stod på scen med två personer som faktiskt kan sjunga. Kommer inte ihåg vad vi sjöng - så det lät säkert bra!

"Festen sluta lika fort med att nån spydde ner sig i en port" - Charta 77

Jag skulle inte spendera så mycket pengar och skulle egentligen gå hem tidigt. Så jag tog en taxi hem klockan tre. Men som regerande taxi-mästere så kostade det bara 200 kr ut till Nacka. Taaackar Taaackar! (Y) =D 


Nu är alla pengar sluuut.