notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

we have our headline

Kategori: Från förr

Tredje dagen utan kolhydrater!
- Kände att det var dags att göra något nyttigt (eller ah gå ner i vikt helt enkelt) ^^
Det enda som e lite fuckat med det här är att man inte blir lika mätt ., men men det e ju inte farligt att vara hungrig...

I måndags kom Calle och hämtade mig med bilen, jag skulle egentligen plugga - men ... jag blev full istället! Vi åkte ut till Vårberg och söp Micke hade hadlat massor av alkohol! Alla förutom jag och Saga åkte runt tio-elva till Harrys. Jag stannade och väntade på att hon skulle klippa klart sina byxor och bli full. När vi var klara betalade Micke vår taxi till stan.

"Hej Arash, vi betalar inte idag" 

Det var kareoke-kväll och jag tror att alla vaar uppe och sjöng. Det blev lite drinkar och hemgång klockan tre. Jag hängde med Saga tillbaka till Vårberg och sov på en soffa utan täcke.

Dagen efter skulle jag till skolan och förberada redovisning. Efter tre timmar (och endast ha käkat fyra satsumas) fick jag åka hem. Var hemma i typ en timme innan jag skulle in till stan och möta Rebecca. Vi skulle gå vår prommenad - så jag köpte en ny handväska.

Idag hade vi seminarie i skolan - efter det åt jag lunch med Rebecca och Jessica i skolan. Det enda jag kan köpa där är Cesarsallad. Men den var helt okej så (:

Klockan två mötte jag Emy och vi drog till Jensens Bofhouse - där åt jag kött och sås^^ haha.. När vi hade käkat klart bar det av till Hägerstensåsen för att hjälpa en Emy känner med sitt projektarbete. Vi skulle ha åsikter om reklam och dricka kaffe typ .. det va soft!

I helgen är det Halloween så jag sparar mina pengar till dess - och till Paris helgen efter =D

"Vi are the hardcore supar-stars"

Kategori: Från förr

Helgen som nu är över började i torsdags. Då spelade Posh Vandals på Harrys!
- Den kvällen började med att jag Tottie och Emilio satt hemma hos Tottan och drog i oss en halv box vin. Sen bar det av till Harrys och en hel del öl konsumerades. Jag och Tottie röjde röven av oss och vaknade därför med tunga tunga huvuden.

Fredagen inleddes med förvirring; jag lyckades åka till skolan "för tidigt", åka tillbaka till Tottie, åka till skolan igen och inse att jag skulle ha varit i skolan då jag åkte dit första gången.

På kvällen dracks det flitigt igen - och vi hamnade på Harrys än en gång! Den kvällen slutade med idiotiska kommentarer, skrik och panik. Egentligen ingenting ovanligt...

På lördagen mådde jag lite bättre än dagen innan. Lite sliten men ingen direkt baksmälla. Jag och Tottie började dagen med att dela på en asgod pizza, sen åt vi chips och drack cola framför Sex and the City.
Senare på kvällen drog Tottie för att jobba i baren på KTH. Då kom Rebecca dit och höll mig sällskap - vi förade. Under den kvällen drack jag 2 jack och cola + en öl på förfest, Bergs Sektionsdrink på KTH, 1,5 Jack och cola på Rocks. Sen började jag må illa - kände mig inte full, men mådde illa (kan bero på att jag bara hade käkat en halv pizza och lite chips under dagen). Så jag och Rebecca drog till donken och käka pommes, sen blev det hemgång kl två ... ´he-he..

Den här veckan blir det skola varjedag - seminarium på onsdag. Dessutom har jag slutat äta kolhydrater och ska börja motionera mer. Hoppas på resultat!

well well well you just can't tell

Kategori: Från förr

Trots att jag går i skolan känns det inte som att jag har någon direkt koll på dagar, datum, veckor och så vidare.. Det känns alltid som det snart är helg!

Förra helgen hamnade jag på Harrys - för ovanligthetens skull! Dessutom tyckte jag tydligen att det var en bra idé att köpa drinkar till mig och Rebecca. Så är inte riktigt säker på vad som hände senare på kvällen, inte heller på hur jag kom hem til Rebecca ^^ .. Dagen efter vaknade jag av Linas ljuva stämma när hon hoppade upp i sängen och pratade "tyst" med sin syster! haha .. efter ett tag tog jag och Rebecca oss upp ur sängen och vandrade runt på stan en stund - jag köpte en ny tröja, örhängen och ett halsband!

På kvällen lagade vi en romatisk middag bestående av kyckling, grönskaer, såser och vin! Sen var det dags att möta Tottie. Eftersom hon går på Gällivare-tid så fick vi vänta i tc .. där kom en indian fram och gav oss en varsin kram, dessutom sa han att vi såg bra ut. Underbar början på kvällen :)

När Tottie dök upp drog vi till Alvik där vi träffade på Tob och Kevin - vi joinade deras förfest på tunnelbanestationen. Dit kom det fler och fler. Tillsist var det dags att röra sig mot Gamla Tryckeriet och W.A.S.P! =D de var braa!!

Efter de hade spelat var fröken Tottelie aspankad och ville inte hänga med ut. Så jag och Rebecca drog oss mot Rocks. Innan vi gick in så hamnade vi på en förfest med Rebeccas polare!

Väl inne på Rocks blev allt lite luddigt - jag kommer dock ihåg att Steven sa att jag såg ut som en häst! .. och att Anna tyckte jag såg mer ut som Courtney Love nu när jag har klippt lugg^^ Dessutom fick jag höra ett nytt krydd-skämt: Vilken krydda har sin egen öl-tidning?
KLURA PÅ DEN NI!

Även söndag morgon vaknade jag upp hos Rebecca. Vi var bakis hela dagen ...

Idag är det tisdag, så imorn är det onsdag - och efter onsdag är det nästan helg!!

There's a place up ahead and I'm goin'

Kategori: Från förr

"I'm a touched up freak on a winning streak
I'm gonna own this town, you can't hold me down
I'm the wild one, yes, I'm the wild one"

God morgon!
Idag har jag tenta igen, gick upp klockan sex. Eftersom jag sov med hårinpackning så började jag dagen med att stoppa huvudet under en kran.. haha det var jobbigt när man var nyvaken. Jag har blivit förkyld också, för ovanlighetens skull.. - o kaffet e slut också! (alla som inte har sett Johan Glans world tour of skåne - göre nu!)

Ja, det är sant - vi har inget kaffe hemma. :(
- och ja, det var den egentliga anledningen till blogginlägget....



bränt kaffe och blött hår

Kategori: Från förr

Yep, satte på kaffe för typ en timme sedan. Sen pluggade jag, satt vid facebook, fick för mig att duscha - så ja, kaffet var helt bortglömt.. så nu får jag dricka kaffe som smakar bränt ...

Idag har gick jag upp klockan sex för att vara i skolan klockan nio. Hade tenta idag. Det tog mig 45 minuter att bli klar med den, sen var det bara att åka hem. Snart ska jag hämta barn på dagis och fritids - sen vara barnvakt.. efter det är det bara att gå hem och plugga igen .. och upp klockan sex imorn igen - då¨är det NÄSTA TENTA.

Nu lyssnar jag på Cry, Cry, Cry - Johnny Cash
- har inte lyssnat på Mr Cash på ett tag .. dåligt av mig ^^

Imorn ska jag verkligen njuta av att tentorna är avklarade för studen! 
- Ska möta min fru i stan!! Har inte träffat Förken Tottilie på länge nu :( .. Dessutom kommer Miss Jackie till Stockholm så henne ska jag också träffa. Klockan nio blir det tentaöl med mina klassvänner - sen skulle jag inte bli förvånad om jag hamnade på Harrys ^^ haha



Jag börjar vänja mig vid den brända smaken - det är väl som allt negativt; man vänjer sig :)


nu har jag samlat mod - nu får det fan vara nog

Kategori: Från förr

Idag kände jag mig mycket student:ig - pluggar röven av mig, åt nudlar och har letat fler lägenheter i förorten ..  haha..


Jag vill tillbaka till sommaren:



I somras började jag och Tottie mornarna med ett glas vin (oftast mer än ett)



Romantiskt som satan ^^

 




BÅÅT BÅÅÅT BÅÅÅT


Calle och den flygande korven ^^


Emma och korv-sugröret!

Man ska inte tappa bort sig!



Calle RAMLA!




Kron fyllde 20 - så vi byggde en hög ^^


En BÅÅÅÅÅT till :)


Fröken Tottelie Awesome!


Nu orkar jag inte ladda upp mer för tillfället ^^

Don't talk about moonshine!

Kategori: Från förr

Idag blir det båååt båååt!! hih
- SRF-kryssningen.

Just nu sitter jag i pyamas och lyssnar på Hardcore Superstar. Taggar till inför kvällen och dricker alldeles för mtk kaffe - så e lite hypad!

Detta bidrar till att det bli förjävla svårt att plugga .. hehe.. både idag och igår gick jag upp tidigt för att plugga inför nästa veckas tentor - dutti tjej.

Igår pluggade jag som sagt (från sju till ett ungefär), sen träffade jag Emy: vi käkade middag på Jensens Bofhouse. Det är alltid lika roligt att träffa Emy - tillsammans kan vi bli lite runda under fötterna på en öl! haha... När Emy åkte hemåt drog jag till Kron - där var även Calle och senare kom Monsi och Mr Poppin :)

Vi drog och bowlade vid gullmars. Fast det var bara jag Calle och Kron som faktiskt spelade. Jag vann (enligt Crille och Monsi) för jag använde bara rosa klot! Jag är helt berädd att hålla med dem ^^ hih

Efteråt hamnade vi på Harrys, det var mkt folk där - band annat lilla Felix, Sussi, Linnie och Jackie. Trots detta var jag tvungen att dra hem tidigt (dessutom drack jag bara EN öl). 

Om en timme ska jag åka till Tottie och börja föra inför kryssningen - så det kanske är dags att börja fixa till sig ;D