notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

just my luck

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma från stan. Jag lyckedes köpa present åt Emy, hämta ut tågbiljetten och skaffa mig ett rejält skavsår! Jag lyckades därimot inte låsa upp mobilen eller skaffa ett nytt abonnemang: konsekvenserna av det blir att jag, från och med imorn, inte kommer ha någon mobil! JAG KLARAR AV DET, JAG FÅR INTE PANIK. Anledningarna till att mobil-problemen inte gick att lösa i dag berodde för det första på att Svea mobil vat stängt och att jag inte vet några andra som låser upp mobiltelefoner och för det andra på att jag inte hittade någon Tele2-återförsäljare. Nu sitter jag och (förjäves) försöker beställa abonnemang-helvetet via internet men självklart så uppstår det tekniska fel hela (jävla) tiden.

I kväll går det, självfallet, endast skräckfilmer på TV så jag får leta fram någon film som jag har eftersom jag är så pass "omodig" att jag inte vågar se på skräckfilmer själv!

Nu ska jag väl gå upp och laga mig någon slags middag men om den här dagen fortsätter i samma riktning så finns det ingen mat hemma och dörren går i baklås så lagom till att jag hinner till affären så har den brunnit ner och jag får svälta ihjäl.


"There is nothing like trail of blood to find your way back home."

jag i ett nötskal.

Kategori: Från förr

Dumt, dumt, dumt! Jag har kollat på bussbiljett till Mellerud hela veckan - utan att boka! Jag har alltid haft en bra anledning till att inte göra det: måste prata med Emy. måste prata med mamma osv osv. MEN nu är ju biljetterna, till bussen som går imorn, SLUT! Så jag kollar tåg: det finns! yippi. MEN det är typ 200 kr dyrare är bussbiljetterna. Det är dock smällar man får ta, för att inte åka är inte ett alternativ!!! Så ... nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och att Emy ska svara på mina sms ^^


The Hellacopters - Carry Me Home

Life is beautiful - Sixx:AM

Kategori: Från förr

God morgon. Jag är fortfarade medveten om att det inte är morgon längre men eftersom jag vaknade för inte så länge sen så struntar jag i vad klockan är. Jag blev väckt strax efter elva, men det kändes som om klockan var sju. Stefan stog i Thereses rum och slipade spacklet! Det är en riktigt irriterande ljud, speciellt när man sover, men å andra sidan: vilket ljud är inte mer irriterande när man sover?!

I dag ska vi åka till Helene och Mattias! (Min älsta syster och hennes man). De har flyttat till Nyköping, de flyttade i början av juni och i dag är det första gången jag åker dit! Till mitt försvar vill jag ju då påpeka att Nyköping inte är precis runt knuten, om man säger så!


Jag sitter och lyssnar på "Life is beautiful" - Sixx:AM

"You can't quit until you try
You can't live until you die
You can't learn to tell the truth
Until you learn to lie

You can't breathe until you choke
You gotta laugh when you're the joke
There's nothing like a funeral to make you feel alive

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

I know some things that you don't
I've done things that you won't
There's nothing like a trail of blood
to find your way back home

I was waiting for my hearse
What came next was so much worse
It took a funeral to make me feel alive

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?"

open your eyes

Kategori: Från förr

[Ingenting, ingenting och lite mer av den varan - ingenting händer. Allt blir vad man gör det till - jag gör ingenting. Nej, jag är inte negativ; jag är ärlig! Jag börjar bli galen - om någon som känner mig läser detta kanske den personen tänker "man kan inte bli någonting man redan är". Det tanken tycker jag är lite smått sarkastisk - det sårar mig att du känner så. Nej, det gör det egentligen inte alls - jag är medveten om mina "egenheter" - men jag ville vara lite martyr för ett tag. NÅGONTING MÅSTE HÄNDA SNART!]

Monolog i all ära: men den eviga monologen i mitt huvud börjar tära på mitt psyke.  

= Se bara vad som händer när jag får för mycket tid för eftertanke.
*Skulle man dö om man badade i salva? - troligtvis inte.
*Men skulle man dö om man badade i salva och hade täppt igen luftvägarna? -dödsfallet skulle troligtvis inte bero på salvan.
*Jag vill bada i salva. -Men det skulle vara jobbigt om man fick salva i håret, eller i munnen.
*Hur mycket salva behövs det för att fylla ett badkar?
*Varför heter det salva? - Om man tänker på ordet så är det bara två sammansatta ljud Sal + va. Skulle kunna vara fler sammansatta ljud ... men alla ord är ju i och för sig bara sammansatta ljud.

Jag vet inte varför jag sitter och tänker på salva. Det bara "slog mig" så att säga. Eller okej, ärligt talat, jag har tänkt på den första frågan ett tag. Tanken uppstod när min hud flagnade (efter solbrännan) och då tänkte jag att det skulle vara skönt att bada i salva för att slippa kliandet. That's the stoy.  

Förbluffande? Jag menar hur får alla tankar plats i huvudet på en enda person?!

I'm not okay

Kategori: Från förr

"It doesn't matter what you say,
I'm gonna do it anyway"

Thereses rum ska målas om och hon ska få lite nya saker - en garderob balnd annat - så det var anledningen till dagens IKEA-besök. Vi kom hem relativt tomhänta, köpte bara lite småsaker. Resten ska hämtas nästa vecka. - När jag kom ner till mitt rum nu på eftermiddagen; så stog det en kasse med böcker mitt på golvet. Det var mina gamla "Tvillingarna"-böcker. Therese har haft dem i sin bokhylla sedan jag slutade läsa dem - vilker var mer än fem år sedan! Men nu hade hon uppenbarligen fått nog av dem - eftersom det är ett antal! ^^ .. så nu har jag packat ner böckerna i skokartonger och ställt dem i min garderob! 

I kväll kommer Ace Ventura på TV, det var länge sen jag såg den - så tror att det blir höjdpunkten av kvällens TV-tittande! 

Sixx:A.M.- Life is beautiful
(om du inte har hört så LYSSNA!)
  

överskattat

Kategori: Från förr

Jag: men vem fan har gjort något med mitt internet!?
Therese: det var nog jag, jag drog ut mitt ...
Jag: men vad har det med mig att göra!
Therese: våra är ihopkopplade
Jag: då går du och kopplar tillbaka ditt
Therese: vi ska ju måla då det måste..
Jag: om du inte kopplar in internet NU så kommer jag slå dig.

 - Jag sa det med ett lugnt tonfall åtminstonne^^


Nu är jag hemma. Sitter vid datorn. Väntar på mat. Inte så mycket annat.


 

ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år!

Kategori: Från förr

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN EMY!!!! <3

- I DAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA PERSON (ALLA KATEGORIER) ARTON ÅR! Eftersom Emy är på landet så kan jag inte gratta henne ordentligt i dag, får vänta till i helgen då jag ska åka till henne (:








... Så i dag åker jag till IKEA. Sen i eftermiddag ska jag måla lite^^

I'm not okay

Kategori: Från förr

Dagen till ära har jag endast sovit, solat och tränat!
- har varit trött och nere hela dagen; så det var kanske bra att man inte träffade folk - eller är det kanske det som fick mig på detta underbara humör? Kan man vara så extremt trött bara för att man sov länge? Rent logiskt sett borde jag vara hur pigg som helst eftersom jag sov i elva timmar, natten till i dag. Men det är jag inte: jag är svintrött.  

Jag läser, som sagt, "Är det någon där?" av Marian Keyes. Den är bra, jag tycker om dialogerna väldigt mycket! Jag läste lite när jag åkte bussen från gymmet; då helt plötsligt gick det upp för mig: Aiden är död! Aiden är/var Annas (hunudpersonen) man/sambo/pojkvän - lite oklart - och han är, rent ut sagt, försvunnen; hon ringer honom och kommer bara till telefonsvarare, hon skickar mail som ingen svarar på ... jag har bara läst 174 sidor, av 550, så jag kanske har misstagit mig. Vilket jag intensivt hoppas. Jag vill bara påpeka att boken är mycket värd att läsa.

Nu, helt "out of the blue", slog det mig: jag har inte druckit kaffe i dag! Så att jag är så extremt trött måste bero på det: att jag är en koffeinist utan koffein i kroppen ... men nu känns det lite meningslöst att åtgärda. Jag vill bara sova bort den här känslan.

byline

Kategori: Från förr

Jag vaknade just, så jag säger god morgon nu. Funderar på att träna idag eftersom jag har käkat sååå mycket den här helgen ... men jag är trött ... gör det nog lite senare om jag känner för det då - nu ska jag sola tror jag.

Jag orkar inte skriva något intressant just nu.

I don't want to miss a thing

Kategori: Från förr

Nu har min storasyster gift sig - och jag har fått en till svåger^^. Det var ett jättefint bröllop; vigseln var utomhus, vilket var perfekt eftersom det var strålande väder! Kanske lite för varmt, nästan...
Lite bilder från brölloppet finns på
cissi08.bilddagboken.se


Nu ska jag nog sova, strax.

080726

Kategori: Från förr

I dag ska Malin och Simon gifta sig! :D

Jag vaknade först klockan halv sju men somnade om, sen ringde telefonen halv nio - då orkade jag inte mer så jag gick upp. Så blev det med den sönhetssömnen ^^

Nu ska jag gå upp och äta frukost, sen ska jag väl börja göra mig i ordning, lite smått.

Too fast for love

Kategori: Från förr

Kollade just på "Be cool", som gick på Tv 3. Det var tydligen en uppfökjare till någon film, vars namn jag har glömt just nu, men det var inte så svårt att följa handlingen i alla fall. Det var bra skådespelare; John Travolta, Uma Thurman mfl. men filmen var inte direkt någon höjdare. Den var inte dålig direkt men ingenting man känner för att se igen, om man säger så! 



 Jag borde gå och lägga mig nu så jag får min skönhetssömn - det vore på tiden^^
- men hur ofra gör man det man borde egentligen?

Eftersom jag var hos frissan i fyra timmar idag så hann jag läsa en massa skvallertidningar; men det ensda som direkt fastnade var att Heidi Klums favoriträtt är: hennes mammas kolsoppa! - Riktigt intressant fakta!? ^^

Rock n' Roll Junkie

Kategori: Från förr



Jag har klippt mig - och färgat håret ;)

"I terrorize your perfect life, yeah you better run."

Kategori: Från förr

God morgon.

Det är inte bra att klippa sig när man är trött, för då hänger man inte med på vad frisören gör! - Been there, done that^^. Så det är dags att bli piggelin nu ... snart..

Jag läste, i DN:s "På stan"-bilgaga (i går), om frisörer. De hade intervjuat tre olika frisörer och ställt frågor: som om det är oartigt att inte prata med frisören medan han/hon klipper en osv. Så  genom den artikeln fick jag veta: att det inte (enl 2/3) är oartigt att sitta tyst medan man får kortare hår, att man inte bör tvätta håret samma dag som man ska till frisören: speciellt om man ska färga håret och att man inte ska dricksa frisörer (det togs bort på 70-talet) och därför kan det vara lite dyrare att frisera sig - så om en klippning kostar 150 kr så kan man anta att pengarna går direkt till egen ficka.

Nu ska jag nog göra mig i ordning, ska åka om en halv timme - så det kanske inte är jättebråttom? Men lite.

It's in your face but you can't grab it!

Kategori: Från förr

Nu har jag tittat klart på "Finding Neverland": den var bra, jag tycker om filmer som är lite skuma - den här filmen var inte överdrivet skum, men jag tyckte om den! Dessutom är Johnny Depp en otroligt duktig skådespelare, vilket även Kate Winslet är - kort sagt så är det bra skådespelare i filmen! Det blir lite sorgligt i slutet men förutom det så är det en ganska upplyftande film!



Till filmen åt vi något som, i GI-kokboken, kallades för "Äppelgott". Mamma och Stefan följer en GI-metod; det "drabbar" självklart hela familjen - så vi mosar i oss så mycket fibrer och frukt som möjligt. Den efterrätten bertår av 6-8 tärnade äpplen i vaniljfrön (från en vaniljstång) och två msk honung som ungssteks tillsammans med en blandning av ca fem dl havregryn, vaniljfrön (från en vaniljstång) och två msk honung i 30 minuter (200 grader).  Detta serveras med frusen vaniljyogurt: blanda 8 dl naturell yogurt med frön från en vaniljstång och fyra msk honung. Ställ in i frysen i ca 30 minuter.



Imorn ska jag vara hos frissan klockan tolv, det betyder att vi måste åka hemifrån senast kvart över elva och det betyder i sin tur att jag måste gå upp klockan tio! Jag ska sova snart eftersom jag är trött nu... men "snart" brukar ofta bli senare när man sitter vid datorn och segar ...

recensioner.

Kategori: Från förr

På eftermiddagen när jag satt här, vid datorn, kom mamma ner med en bok som hon just hade läst ut. Det var "Är det någon där?" av Marian Keyes. Jag har läst ett antal av hennes böcker (Änglar, Sushi för nybörjare, Vattenmelonen mfl.), men det var några år sen sist! Jag började läsa boken. Den handlar, precis som de flesta av Keyes böcker, om en ung kvinna som kommer från Irland - Dublin för att vara exakt. Jag har inte kommit så långt än, 35 sidor, men det jag vet är att: huvudpersonen heter Anna Walsh, hon är i tjugofemårs-åldern och hon bor i New York (men kommer ursprungligen från Irland). Anna är hemma hos sina föreldrar, där även hennes yngre syster Helen bor, på grund av att hon är skadad - man har inte fått reda på vad som har hänt med henne än, men vissa hintar påvisar att det har med maken, Aiden, att göra. Keyes har skrivit fler böcker som handlar om just den här familjen; som består av en mamma, en pappa och fem systrar - jag kommer inte ihåg vilken/vilka av de böckerna som jag har läst, men vet att jag har läst någon/några eftersom jag känner igen namnen och personbeskrivningarna - speciellt beskrivningen av mammans personlighet.



Igår köpte jag "Masjävlar" och "Finding Neverland" när jag åkte med till Hemköp. Vi såg "Masjävlar" i går kväll, den är bra men lite depprimerande, den skapar vissa fördommar mot masar (som jag inte direkt vet hur vida de stämmer). Efter det såg vi även "Fear" som gick på TV, det är en Amerikansk thriller från -96 med b.la en ung Reese Witherspoon. "Fear" handlar om en 16 årig tjej (Witherspoon), Nicole, som träffar en kille som verkar för bra för att vara sann, men det visar sig att han är en pshykopat och i princip hela filmen handlar om hur hans pshykiska sjukdom visar sig mer och mer och hur Nicoles familj måste skydda sig emot honom. Den var ganska bra, slutet var inte genomtänkt, det var en solklar b-film; men jag tycker om sådanna! I kväll ska vi nog se "Finding Neverland" - jag har inte sätt den, så jag hoppas att den är bra ...

hell on high heels

Kategori: Från förr

"Skydive naked from an aeroplane"

God morgon, eller det kanske inte är morgon längre? .. eh, skit samma!
- Mamma väckte mig klockan elva, för då var frukosten klar. Vi åt frukost på altanen i dag, jag brukar inte tycka om att äta utomhus eftersom man får solen i ögonen, det blir varmt och allt blir jobbigt - men i dag funkade det! Det kan bero på att jag satt i skuggan och det inte hade hunnit bli så varmt ute än ^^

Jag skulle ha åkt till frissan i dag, men det blev fel med bokningen så det var bara tid för klippning - inte färgning, så mamma bokade om tiden till imorn! Så nu kanske det är dags att bestämma sig: vitblondering eller bara ljusre blond?!

Pearl Jam - Jeremy

Kategori: Från förr

Jag, Emma och Rebecca åkte till Tanto igår kväll. cissi08.bilddagboken.se
-Nu har Emma åkt hem, hon tog tåget som gick strax innan fyra.

Jag är lite trött nu, vi sov inte så mycket i natt. Först fick vi gå frän Tanto, eftersom t-banan hade slutat gå! Då var klockan 02:05. När vi kom till Slussen fick vi vänta på bussen i femtio minuter, den kom 03:20. I det här avséendet bor jag på fel sida av Orminge eftersom mina bussar slutar gå vid ett-tiden, så jag och Emma fick gå från Orminge C - vi var hemma 04:30.  Så vi somnade ungefär fem. Klockan 09:40 ringde min farfar, så då vaknade jag första gången. Klockan 11:00 gick mitt alarm igång eftersom vi hade bestämt oss för att vakna i tid så att Emma skulle hinna med tåget. Vi somnade om och gick upp runt halv ett.

Nu sitter och och försöker att inte klia på ryggen, men det kliar svinigt mycket! Eftersom jag brände mig när jag var i Österrike så har det börjat flagna nu ... Det är inte skönt!

seven-day weekend

Kategori: Från förr

Idag åkte jag och Emma till stan och träffade Madde och Rebecca!
- vi satt på Tacobar och snackade, kollade i affärer och åt glass! 

 Hoppas på att hitta fest till ikväll ..
- är svintrött men vem vill sitta hemma?



I'm not okay..

Kategori: Från förr

Emma kommer hit idag! :D
- Innan dess måste jag åka till stan ett tag, men hon kommer hit i eftermiddag så det är lugnt!

Idag ska det regna. Det skulle i och för sig vara dåligt väder igår också ... men det var det inte! Fast nu ser det ut att vara mulet ...


.. The voices in my head always say

I'm just another psycho

Kategori: Från förr

Jag, mamma och Rikard kollade på S.O.S nyss, det måste vara den roligaste, svenska, filmen som någonsin spelats in! Haha ^^

Emma kanske kommer hit imorn :D

Nu är jag trött, funderar på att sova. Men jag vill lyssna klart på "Just another psycho" (för hundratrettioartonde gången idag).

Mötley Crüe - Just another psycho

Down At The Whisky

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma igen. Det blev ingen klänning idag heller ^^ .. men jag köpte ett par brallor - me happy! Men de var tvungna att lägga upp dem åt mig, men bara en decimeter ;) haha.. Ska hämta dem imorn, och då ska jag även åka till söder och beställa tid på Studio 81, jag och mamma ska klippa oss på torsdag!

youth gone wild

Kategori: Från förr

Jag slog armväcket i dörrhandaget! :O
- nej jag är inte såå kort, dörren till mitt förråd sitter högt upp!
Det gjorde svinont ...

Sexigt med ett blåmärke i armväcket ...

Jag ska åka till stan med min mor idag, måste hitta en klänning till syrrans bröllop som är på lördag! Dessutom måste jag fixa med min mobil, har sagt upp mitt abonnemang (3). Det går ut den första augusti nu, så måste fixa ett nytt .. och låsa upp min lilla telefon. Lättare att fixa sånt när mamma är med, för om man har tur så betalar hon ^^ haha (a) 




I'm just another psycho

Kategori: Från förr

Jag är vaken.
- är typ hungrig - anledningen till att jag vaknade.

Har ingen aning om vad jag ska göra i dag, det är lite segt... Vill hitta på något kul ju, men antigen får man inte tag i folk eller så är de på landet eller så bor de lååångt bort! *självömkan^^

Men jag har namnsdag i dag (mellannamn), så grattis på mig ^^



Kickstart my heart

silence equals death

Kategori: Från förr

Nu har jag läst ut "The Dirt" - Mötley Crüe-boken. Jag vet att jag sa att jag trodde att det skulle ta lång tid att läsa ut den, men det gjorde det inte! Den var svinigt bra, enormt värd att läsa, om man tycker om Mötley Crüe .. eller det kanske inte behövs? Det räcker att man gillar Rock n' Roll ^^ .. Boken handlar om bandmedlemmarnas liv, och de har verkligen levt ut klichén; Sex n' Drugs n' Rock n' Roll, om man säger så!

- Som vanligt känner jag mig tom efter att ha läst ut en bra bok ... Vad ska jag göra nu då?

lite senare: redan uttråkad

Kategori: Från förr

Såg nyss att Amanda hade "värderat sin blogg" så det ville jag också göra, så jag fick reda på att min blogg är värderad till: 2 375 kr!

Någon som vill köpa? ^^

Home Sweet Home

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma igen.
Bider från Österrike.

Har ont i huvudet ... fick det direkt när jag klev ur bilen på uppfarten!
- nu ska jag kolla vad som kommer på TV i kväll, det ser inte ut att bli någonting annat än TV-kväll i kväll! .. ska försöka få tag i Rebecca och se om hon är hemma, så kanske man kan träffa henne imorn eller något?


smokin' in the boys room

Kategori: Från förr

Jag är vaken. Jag lovar.
- Ska åka till pappa och passa lillebror, måste vara framme till klockan elva!

Får inte glömma att köpa batterier.

Det här blir antagligen det sista inlägget på ett tag, eftersom jag åker till Österrike imorn.

So, take care.


smokin' in the boys room

Kategori: Från förr

Jag är hemma. Nu ska jag nog gå upp och titta på "Morden i Midsomer"!
- I kväll måste jag packa klart och städa mitt rum innan jag går och lägger mig, eftersom jag åker till pappsen imornbitti! ^^

Bilder från dagen i bilddagboken: cissi08.bilddagboken.se


Too fast for love

pice of your action

Kategori: Från förr

God morgon!

Vad ska man hitta på i dag? - ingenting riktigt bestämt, kanske ska på allasång på skansen ... har pratat om det, lite löst, med både Emy och Rebecca, så vi får se hur det blir ^^  

Imorn ska jag till pappa på förmiddagen, jag ska passa Viktor, och på torsdag åker jag mot Österrike! Vi ska åka bil dit så det tar två dagar, sen ska jag vara där i en vecka! - Jag flyger hem den 19:e.

Shit, sommarlovet är snart slut! Eller a, halva kvar ungefär...men om den halvan som är kvar går lika fort som den som har passerat; så är man tillbaka i skolan innan man hinner blinka! - men nej, glaset är halvfullt ^^



Too young to fall in love



Brokig Skara

Kategori: Från förr

I dag var jag och Rebecca inne i stan, vi träffades vid två-tiden! Eftersom det regnade ville vi inte gå i affärer så vi satte oss på café och drack kaffe i några timmar!

Sen gick vi till Kreatima så jag kunde köpa svart textilfärg - behövde täcka över lite saker på en svart tröja ;) .. Efter det gick vi på blomjakt, Rebecca skulle köpa en blomma till sin mor; som fyller år i dag! .. men vi hittade inget bra, så jag köpte en skinnjacka som jag har suktat efter ganska länge! :D


-

Kategori: Från förr



"I'm out of my head without you"


Too young to fall in love - Mötley Crüe

Kategori: Från förr

Jag vaknade för ungefär en timme sen.
Det regnar.

I dag ska jag träffa Rebecca, det blev inte av i går. Vi ska gå på stan, var det tänkt men då hoppas jag att det slutar regna snart!



18 and life

Kategori: Från förr



Den här låten handlar om en 18-årig kille som, av misstag, sköt sin bästa vän - han trodde inte att pistolen var laddad. Hans straff blev livstid i fängelse ...

sant.

Kategori: Från förr

"If yor're home playing a good album, and some nosy-ass neighbor claims he can't hear his TV, why does your music have to suffer so he can watch his TV? I say,"Too bad for the neighbor."" - Mick Mars

Haha, VIDRIGT!

Kategori: Från förr

Jag har läst 106 sidor nu (The Dirt) .. läste just om när de (Mötley Crüe) var på ... vad heter "tour" på svenska?! .. aja de var på "tour" med Ozzy Osbourne och han snortade just myror och efter det pissade han på marken och slickade upp detHela tiden iklädd klänning...  Efter det beordrade han Nikki Sixx att göra likadant, dvs slicka upp sitt eget kiss, och eftersom Nikki ville ha sin "bad-ass-image" så gick han med på det, men direkt efter att han hade pissat på marken kastade sig Ozzy fram och slickade upp det också! - så jävla grose, haha!

shout at the devil

Kategori: Från förr

God morgon!
- jag vaknade halv åtta i morse, då kunde jag inte somna om så jag läste lite i min Mötley Crüe-bok! I två timmar för att vara lite mer precis^^

I dag ska jag träffa Rebecca, hon brukar vakna runt elva, så då får jag börja terorisera henne så hon kommer igång! ^^ Nu är Emma hemma från Turkiet, hon var där en månad så jag har inte kunnat träffa henne än den här sommaren, och på onsdag eller torsdag åkter jag mot Österrike! Ska åka bil dit, som vanligt.. ska i och för sig bara vara borta en vecka, så får träffa henne när jag kommer hem igen, helt enkelt!

jag är .... trött (så det bara blir ..)

Kategori: Från förr

Jag har inget att göra.
- tänkte dela med mig av den informationen, eftersom alla säkert just satt och undrade ^^

Problem child - AC/DC

För alla som inte vet kan jag informera att "AC/DC" står för "Likström/Växelström" (eller tvärt om), det lärde jag mig på någon NO-lektion i högstadiet - som man kanske kan förstå, av min osäkerhet på vilket av AC och DC som står för vilken ström och att jag inte har någon aning om i vilket NO-ämne man lär sig om ström, var jag inte specielt intresserad av NO över huvud taget. Men jag kommer ihåg lite, vilket jag finner chokerande med tanke på min mentala frånvaro! .. men om jag skulle gissa; så håller man väl på med ström på tekniken, am I wrong?

Med tanke på att jag är trött skulle jag antagligen kunna babbla på om vad som helst, hur länge som helst! Men jag överväger att skona de som väljer att läsa min blogg från det - med tanke på att det oftast bubblar upp massa nonsens när jag bara skriver för skrivandets skull!

Shout at the devil - Mötley Crüe


.... men å andra sidan så har jag inget bättre för mig så jag kan lika gärna tömma min överfulla hjäna!
- vad är en farad?
- vem kom på alla språk?
- vad är en färg?
- varför är inte alla täckenspråk samma över hela världen?
- hur många hjärnceller har en människa?
- har någons hjärnceller någonsin tagit slut?
- finns det fler bokstäver som man inte har kommit på?
- hur kom man på alla ljud?

Nu kanske man kan tro att jag har lågt IQ, men det är jag inte så säker på - jag tror bara att massa dumma frågor har fsnat där inne .. och samlas på hög, sen ploppar de upp när man minst anar det!



Nikki Sixx

Kategori: Från förr

myday

Kategori: Från förr

I dag var jag med mamma i stan. Vi kollade efter klänning till syrrans bröllop; hittade ingen ... så vi ska åka in igen nästa vecka! Jag köpte en Mötly Crüe-tröja istället! ^^  



Vet inte om jag ska hitta på någonting i kväll, troligtvis inte ....  tyvärr!!
 - nu måste jag hjälpa till med maten ..

Rotten: No Irish, No Blacks, No Dogs

Kategori: Från förr

Nu har jag läst ut Johnny Rottens självbiografi!
- jag anade att jag skulle känna en viss tomhet när dagen kom, och det gör jag också... Den här känslan får jag varje gång jag har läst ut en jättebra bok, sett klart en jättebra film eller en TV-serie som jag har följt är slut! Jag tycker verkligen att den här boken var bra; han skriver så bra, man kan höra hans röst när man läser vissa delar av boken! Det kanske förutsätter att man har hört hans röst någon gång!



Jag är enormt besviken över att jag missade Sex Pistols nu när de var i Borlänge. Jag vill verkligen se dem någon gång!!!  

Nu är det bara att börja med nästa "bok-projekt": The Dirt. Den boken handlar om Mötly Crüe och är "bara" 430 sidor, jag kan nästan lova att jag inte kommer att ha läst ut den till nästa sommar! När jag läser böcker, på fritiden, så brukar det inte vara så kontinuerligt, utan jag läser lite då och då. Så gjorde jag i alla fall med Johnny Rottens bok och ett antal böcker innan dess, men det är klart att det finns undantag!

Look at this

Kategori: Från förr

BUSSARNA BÖRJAR GÅ IGEN NU I HELGEN!!
- mitt liv är räddat ;)

Nu spelas "Knocking on heaven's door" - Bob Dylan, den är bra! Tycker faktist  mer om den versionen än covern som Guns n' roses gjorde! (fast den är också bra). Snart är dagen slut, har inte gjort något specielt; solat, kollat på TV och suttit här vid datorn ... - hoppas på mer action i helgen ^^  

livets frågor

Kategori: Från förr

Haha, jag fick just ett sms från en som verkar känna mig, men jag har ingen aning om vem det är .. lite sorgligt ^^ .. kan ju hoppas att han skickade till fel person; som heter samma sak som jag xD

Just nu sitter jag och väntar på att min yogurt ska frysa - kände mig lite kreativ så jag tillagade frozen yogurt^^. Heter det tillaga om man fryser något eller är det bara när man "lagar" eller "bakar" någonting? .. kan man tillaga en sallad? - det är så här det blir när jag blir isolerad här hemma, massa underliga saker börjar snurra runt i skallen på mig ^^

Vad ska man hitta på när man inte kommer någonstans ?

fredag

Kategori: Från förr

Solen skiner i dag också!
- det är riktigt tur eftersom bussarna inte går; så man kan sola i alla fall! 
Det lät ju vara det enda som händer i dag eftersom man inte kommer någonstan ... men nu ska jag nog gå upp till köket och läsa tidningen så man kan få reda på om bussarna har tänkt att börja gå snart igen!  


Horoskop (Jungfrun)
Gäller: 26/6-9/7

Du avskyr att styras av andras planer och idéer och därför blir det inte direkt konfliktfritt runt dig. Men så länge du känner att din vilja respekteras får både du och omgivningen två trevliga veckor. Det blir gott om riktigt mysiga kvällar och du har tur i kärlek, särskilt när juli har börjat.

ont i fötterna

Kategori: Från förr

Att jag alltid ska missa när jag har skrivit ett "roligt" antal inägg! 
- imorse skrev jag mitt 1000:e inlägg på denna blogg! Jag har snart haft den här i två år så .. det är ganska bra jobbat tycker jag allt! .. 

Jag och Emy hade en liten "utflykt" i dag, kolla min bilddagbok!  
http://cissi08.bilddagboken.se/ 

carpe diem

Kategori: Från förr

Jag vaknade klockan sju i morse. Jag kunde inte somna om så jag gick upp och duschade, sen städade jag lite och efter det åt jag frukost medan jag tittade på barnprogram.

I dag ska jag träffa Emy.
- Eftersom det är busstrejk ska vi prommenera till Hasseludden och ta färjan därifrån, in till stan! Vi ska ses vid tolv- ett tiden - så det är en stund kvar - men det är skönt att slippa stressa så jag klagar inte!  

När jag vaknade var jag sugen på att se "Freaky Friday", så jag ska nog göra det nu.



 

jag är glad.

Kategori: Från förr

Så nu var det sista dagen på jobbet, för den här månaden!
- nu är det bara bus som gäller!

Jag åt jordgubbar och glass på jobebt idag! . det var gott.

Ska snart åka på middag till Eva, mammas kompis. Hon är sjuksköterska så hon ska ge mig en spruta :O .. stackars min arm! Men vill man inte ha livmoderhalscancer så vill man inte ha livmoderhalscancer och då får man lov att ta små äckliga sprutor i armen! - kan ju vara glad att man slipper spruta in det direkt i livmodern i alla fall ^^

Hoppas på att träffa Emy imorn, saknar saknar saknar!
- du får inte vara borta sådär länge! (en vecka)
 

fantasilös

Kategori: Från förr

Jag måste egentligen skynda mig; ska göra mig i ordning och packa kläder på en halv timme! - ska tillbaka till pappa efter jobbet. Buss-strejken börjar i dag så jag kommer inte till jobbet imorn om jag stannar här, hemma hos mamma.

Det börjar bli en vana att aldrig få sova länge.