notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

panik panik panik PAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK

Kategori: Från förr

min mobil är död :'(
eller okej, jag råkade skriva in fel PIN-kod tre gånger .... så jag är mobil-lös :(:(:(

jag ska hänga på låset utanför telia kl 10:00 för att få min kod!!!!!!!!!!!!

-

Kategori: Från förr

take thy beak from out my heart

not kidding

Kategori: Från förr

Jag är hemma igen, sov hos Rebecca .. igår svullade vi massor igen. På dagen fikade vi med Peter, efter det hamnade vi hemma hos Rebecca och käkade.. sen träffade vi Sandra och gick en sväng :p när vi kom tillbaka till Rebecca käkade vi mer xD haha.. imorse blev man väckt av lilla Evelina och Gottfrid som spelade på massa instrument .. :S haha.

redan söndag.


get out, get out, get out ....
i need my head examined

(:

Kategori: Från förr

Det är helg, jag sitter i sängen och Gilmore Girls ... jag är jättemätt - jag åt frukost :O
.. den fula lilla äckliga hunden kom in i mitt rum imorse - så jag var tvungen o gå upp, okej jag sprang upp och kastade ut henne.. det kan låta lite elakt - men that's me ^^ ne men det är faktist så att jag inte vill ha ngn hund i mitt rum ..

mitt kaffe blev kallt o jag behöver duscha ...

sol ute :D

Kategori: Från förr

äääntligen fick jag sova ut :D
- jag var svintrött igår, efter att ha varit på studentskiva i tisdags ^^ så jag somnade ungefär vid nio (om man kan påstå att jag var vaken under dagen?) .. haha.. jag vaknade vid halv nio imorse - sen dess har jag kollat på Gilmore Girls, käkat frukost (för en gångs skull) och såå.. har jag duschat och klätt mig! Snart ska jag sminka mig o fixa håret - sen borde jag ringa Anna om när och hur jag ska hämta Viktor .. :)



get out of my head.

short

Kategori: Från förr

hejhejhejhejhej.. jag e ganska trött.

Kollar på Gilmore Girls ^^

Skolan. Livet. Blä.

wrong when it's right

Kategori: Från förr

jag har legat i min säng hela dagen!
... kollat på Gilmore Girls timme efter timme ^^

Jag mår typ illa av allt jag har käkat idag.. fast det har kanske inte varit jättemkt, fast jag vill gå ut o gå sen.. eller göra något, annars kommer jag inte kunna sova inatt xD

fan söndagsångest .. vill inte ha måndag igen .. fast det betyder att det  är en dag närmare fredag i alla fall, vilket är positivt ;)

baaakis och mer pank än renskrapad ^^

Kategori: Från förr

krogen igår.. har ju inga pengar så vet inte riktigt hur det gick till xD
- jag köpte en öl sen samlade jag, chris och amanda till en öl.. sen var jag hemsk och snyltade :/ .. meeen that's me ;D

Rebecca är sämst och jag är elak ^^

Kategori: Från förr

Onsdag, halva veckan har gått! Idag var jag i skolan.. hade samhälle, natur, lunch, svenska och inte psykologi ^^ så jag, Rebecca och Madde åkte till Botkyrka och fotograferade lite till projektarbetet .. sen hamnde vi på donken i Liljeholmen =) hihi..

(:

Kategori: Från förr

Värdelös skoldag ^^ ... hade samhällskunskap med vikarie - sen inget mer!!
- Så jag och Rebecca drog till espresso house och fikade! :p

nu sitter jag i sängen, med datorn i knät och tittar på gilmore girls ^^

yey.

Kategori: Från förr

Jag kollar på Gilmore Girls igen :D:D:D
- det är nice, det är nice ..

what goes around comes around

Kategori: Från förr

söndag.. en helg till swishade förbi!!
- ishockey med Rebecca i fredags, AIK - Västerås. Efter matchen blev det krogen ... började på Söderhof! Det var: jag, Rebecca, Anna, Gustav, Peter, Chris, Hallerth, Erik, Leffe, Johan, Tenninge... hm.. aa vi var säkert fler men jag har lite luddigt minne just nu ^^ Jag och Anna fick i oss tre öl var, sen kom ingen av oss in på varken Temple Bar eller After .. så vi försökte på Medusa ist ^^ Där kom vi in, faktist! haha.. så det var sooft :D .. jag sov hos Gustav.

Igår kom jag hem vid fyra-femtiden.. så det var bara att hoppa in i duschen, byta om och ge sig av igen^^ mötte upp Rebecca.. sen var det chill som gällde ^^ .. det var: jag, Rebecca, David, Totte, Olle, Tenninge, Sebbe, Thom.. sen kom Sandra och några tjejer till ^^

Idag har jag segat hemma hos Rebecca typ hela dagen .. kom hem strax efter klockan sex ... det ska bli skönt att sova i min egen säng i natt! .. har inte sovit här hemma hos mamma sen i onsdags :O haha..

men nej, jag pallar inte att det är skola imorn igen :(

intoxicated

Kategori: Från förr

jag orkar inte. det är snö - massor med snö - ute, jag har lite ont i halsen och mamma håller på o fråga(tjata) om jag mår bra hela tiden! JAG MÅR BRA... jag är trött men.. jag mår bra .. 

 

kunde lika gärna ha varit död vid det här laget

Kategori: Från förr

Jag var hos syrran o hjälpte henne att passa Alexandra igår kväll och idag.. det var asmysigt och jag älskar bebisar.. men idag när mamma hämtade mig, och vi var påväg hem, fick jag vara med om det läskigaste på mycket länge, om inte någonsin!! Vi kör på E4:an.. ganska långsamt eftersom det var glashalt... mamma säger "det är för halt", jag svarar "för halt för vadå?!".. "för halt för allt": man ser hur bilen framför börjar sakta in, så mamma skulle bara växla ner.. och då börjar bilen snurra.. den snurrar och snurrar.. vi frontar in i räcket vid sidan av vägen och glider runt lite.. helt  plötsligt står vi stilla - i väggrenen - i fel färdriktning!

Det var länge sen jag var hysterisk.. jag satt i bilen och kunde knappt andas till en början, sen började jag hyperventilera och tårarna gick inte att stoppa, sen började jag skaka och mamma började fråga om jag behövde ambulans.. jag ruskade på huvudet men fortsatte att skaka.. polisen kom.. mamma gick ut och pratade med dem - helt plötsligt - kom låg en annan bil i diket på motsatt sida vägen.. då hade jag nästan lyckats få normal andning igen, fast på grund av bilen som flög ner i diket sattet hyperventileringen igång igen!

Jag kommer inte ihåg hur länge vi snurrade, om jag skrek, hur lång tid det tog innan polisen kom.. det jag kommer ihåg är känslan av panik!

Polisen hjälpte oss att vända bilen och mamma körde i snigelfart hela vägen hem, jag vill bara påpeka att vägarna inte var saltade fören i Stockholm!!!

damdidamdam

Kategori: Från förr

NU är jag pank! eller okej... jag har massa mynt och spar-pengar ^^ men iaf .. tömde komtot igår :p men aa så här var det: vi åt middag på Jensens Bofhouse för att fira att Gabbie fyllde 19 i fredags! Sen drog vi till Ace, vi är - jag, Rebecca, Emy, Hannah, Lydia och Gabbie ^^ Sen skulle jag och Rebecca vidare - tillslut hamnade vi på Temple Bar med massa roligt folk! Efter krogen var det ju det obligatoriska fyllekäket på donken .. så aa .. massa pengar gick upp i rök xD haha .. 

 - bilder -  


Jag är inte speciellt bakis faktist ;) .. idag måste jag åka o hämta mina hår-grejer hos Rebecca!! Saknar min lilla hårspray xD haha..

do you hear me?

Kategori: Från förr

Rebecca blev (mkt) mer full än vad jag var igår!! Första gången faktist xD hahah.. men a vi förade hemma hos Rebecca, men vi menar jag: jag, Rebecca, Sandra, Victor, Mathias, Charlie och Anton! :p .. men grabbarna skulle till Bonden, det ville inte vi riktigt.. så Sandra övertalade mig och Rebcca att följa med till Mango.. hm inte min smak kanske... meen a nu har man testat det iaf ^^ .. Jag och Rebecca drog till Gamla stan vid ett ^^ där träffade vi Gustav, Peter, Christoffer och några andra - vi drog till After en sväng! :p

Eftersom Gabbie fyllde år igår så ska vi käka middag på Jensens Bofhose och fira henne :) snacka om att mina pengar börjar sina alltså .. men jag har typ 200 kr i enkronor - så får ju köra på dem om det kniper xD hahaha...

I didn't walk away

Kategori: Från förr

Sitter hemma och myser ^^ haha nee.. eller mja, segar kanske man skulle kunna kalla det .. sitter ganska obekvämt men orkar inte röra på mig ...

Ikväll ska jag på Harrys med Emy och Gabbie: vi ska se Stiffy Jones! ;D

.

Kategori: Från förr

DU gör mig galen .. eller nej så är det egentligen inte; du är bara den utlösande faktorn till att jag gör mig galen. Hur gör man för att sluta försöka förstå? .. det går ju ändå inte  ..

om hade haft tur....

Kategori: Från förr

idag träffade jag Madde i slussen klockan tio - Rebecca kom liiiiite senare ;) ehrm ^^ .. vi åkte till Fittja och fotade till vårt projektarbete - vi ska göra ett bildspel om segregeringen i Stockholm.. vi höll på att frysa ihjäl när klockan närmade sig halv ett så då fick det vara nog för dagen ^^ jag och Rebecca åkte in till stan och träffade Sandra. Vi gick och fikade på Piccino .. Sandra hade håltimme så hom gick tillbaka till skolan vid halv tre men jag och Rebecca satt kvar och segade på fiket till halv fyra - då började vi röra oss mot Norra Real, där stog vi och häckade i typ tjugo minuter innan Sandra hade slutat ^^ sen gick vi tre till NoCo och fikade lite till xD haha.. Oskar (Sandras pojkvän) och Nicke kom förbi och hälsade på oss när de var klara på biblioteket ^^ .. jag tror vi började röra oss hemåt vid halv sju typ! Det är SÅ det ska vara ;) hihi...

sugarhigh

Kategori: Från förr

fan va trött jag är .. var i skolan från nio till halv fyra typ! Vi har projektvecka och arbeter med våra projektarbeten, så har suttit vid en dator heeela dagen. Sen kommer man hem och sätter sig vid datorn igen xD haha.. yeye.. men jag ska iaf laga middag snart - och efter maten hade jag tänkt göra lite engelska! e fett opeppad på det, men man måste ju :( haha..

it's an ache that never heals

Kategori: Från förr

Idag fyller Robert 18 år!! Grattis på honom :)
På grund av detta blev jag väckt typ halv nio för att vi skulle sjunga för honom, men sen gick jag och la mig igen - sov till ett ^^ sen kom det gäster vid fyra-tiden... sen så har jag käkat massor :p

Snart är sportlovet slut .. :(
ÅNGEST!! jag vill inte tillbaka .. jag vill vara ledig!!