notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

TITTA TITTA, NALLE-FILM :D:D

Kategori: dravel om ingenting

 

Spontant blev det allt ;)

Kategori: On Tour

God morgon, äntligen fredag :D
 
Den här veckan har varit lite roligare än andra ;D
Igår var jag svinbakis.. det var väl inte så kul, men sjukt värt! I onsdags skulle jag bara vara hemma och plugga, sedan träna och passa barn. MEN Jackie hörde av sig: hon skrev att hon hade en plan! Så jag drog öronen till mig - jag kunde nästan misstänka vad det var^^ Shotgun Sally (Hank, Båtsman och dem) skulle gigga i Göteborg. Vi skulle självklart åka ned och överraska dem! :D
 
Så det blev en jävla logistikövning där i någon timme.. Jag ringde mamma för att säga att jag inte kunde jobba idag(fredag), för att sedan ringa pappa och säga att jag måste flytta dag där - från torsdag till fredag så att jag fick ledigt på torsdagen. Planen var nämligen att vi skulle slagga kvar hos grabbarna och sedan åka med i bilen upp till Stockholm då. Jackie fick inte torsdagsledigt.. SÅ reviderad plan: vi skulle ta morgontåget hem, vilket kostade en aning mer än i första planen.
... och eftersom CSN är sämst så hade (har) jag inga pengar än... så fick ringa min kära bror och låna ihop till tågbiljetten..
- Det tåget vi skulle behöva ta för att inte stressa livet ur oss gick 18:10. Jag skulle passa barn mellan 16 och 18 i Nacka.. så jag skickade ett litet snällt sms till barnens mamma och frågade om vilken tid de skulle komma hem då jag skulle iväg på kvällen. Hon ringde upp mig: lilltjejen var sjuk! Så jag behövde inte åka ut!
 
Jag och Jackie möttes en halvtimme innan tåget skulle gå: handlade mat, gick på bolaget och han i god tid till tåget. Allt flöt på asbra fram till Töreboda... STOPP... någon jävla sillskalle hade kört av ledningarna på i båda riktningarna! Vi blev stående... detta var inte med i planen... stressen var ett faktum! Haha så vi började halsa vin^^ Vi kom iväg igen efter en sisådär 50 min typ.. så vi skulle behöva ta en taxi till gigget. Åker igen, allt är frid och föjd.. tills chaffören utropar att det är ett tåg på en av stationerna som har fått elfel och står ivägen - men de jobbar på det... ytterligare 15 minuter till spillo.
 
Så vi hamnade inne på toan i protest de sista minuterna:
- Tror att vi skulle fixa oss lite menee....
 
Så när vi väl landade i Göteborg var vi svinpackade och hade jättebråttom. Det var bara att raggla till en taxi och be honom slå plattan i mattan ;)
 
Vi han faktiskt i tid.. vi var nästan lite tidigare.. så nästa projekt var gömma oss. Vi smög runt som små vesslor må jag säga ;) haha... Båtsman och Amanda var ute när vi kom så: ah de fick se oss :P och sedan hjälpa till att gömma oss ;) Vi stod ute i rökrutan: och Hank kom ut så vi flög ned på marken bakom bänken Amanda satt på.. Båtsman gick bort till Hank och distraherade honom ^^
- Amanda se ovälkomnade ut, viskar Jackie
- Ja äntligen någonting jag är bra på, jag ser bara ut som vanligt! Utbrister Amanda som svar
HAHAHA
.... där låg vi och gömde oss i ngt som kändes som en evighet.. tillslut gick Hank in - då passade vi på att rusa in och handla Redbull vodka: och sätta oss i ett bås :P Amanda och Sandra kom och satte sig med oss.. sen skulle givetvis Hank komma upp till baren så det var bara att kasta sig ned under bordet, samtidigt som Amanda och Sandra gömde oss :P
 
När bandet gick upp på scen kunde vi sätta oss som folk igen :P
- En bit in i första låten kilade vi fram och ställde oss mitt framför Hank - hans min när han såg oss var helt obeskrivlig :D
Hahaha fan va kul det var :p
 
 
 
Vi drack en del till, sen var jag ganska rund under fötterna...en vanlig onsdag ^^
 
Jannike skar upp handen på en glasbit när vi pissade i en buske.Det blödde en hel del vill jag minnas - och jag hade fel väska så inga plåster :/
 
Juste hahahaha: när vi skulle gå trodde Hank att Båtsman satt på andra sidan vägen, men det var en cykel :D
 
Vi fick sova i typ tre timmar innan det var dags att dra till tåget igen.. haha!
- Så torsdagen var inte nådig.. Jackie skulle i och för sig jobba - så kanske inte ska klaga.. men jag mådde fan piss! På eftermiddagen åkte jag hem till pappa för att plugga med min lilla lillebror.. han har just börjat femman och behövde hjälp med matte och engelska - tur att jag är en sådan expert ;)
Efter pluggandet åt vi asgod middag.. sen kom lampgubbara och satte upp den nya kristallkronan i vardagsrummet.. och efter deeet... kollade vi på film och åt sorbet :D
 
Nu ska jag bli klar och åka till jobbet... sen är det helg ;)
 
 
 

Damdidamdam

Kategori: den eviga monotomin

God morgon: jag har just ätit frukost, kikar på Vänner och petar med min C-uppsats.

Ledig onsdag - eller ah pluggar och ska passa barn i eftermiddag.. så ledig är jag kanske inte. Fast jag är inte på jobbet, WOOPIE!
 
Planen för dagen var egentligen att träna... mene.. igår kände jag mig krasslig så kanske ska vänta till imorn. Igår somnade jag klockan åtta.. och sov i tolv timmar... känner mig bättre idag, bara lite ont i bihålor och öron och huvud.. men annars mår jag PRIMA!
IGÅR VAR DET TRE DAGAR EFTER LISSEBERG!!!!
- Klart att jag började bli sjuk... tre-dagar-regeln... om man åker karusell i regnet iklädd t-shirt, så blir man sjukt efter tre dagar!!.. det är bara så det är... (skulle iofs kunnat ha haft på mig yllestrumpor och overall, efter det där regnet skulle man ändå blivit sjuk).
 
 
Den enda bilden jag tog i Göteborg :P haha.. det är så när kameran är trasig :(
 
 
 

friterad kyckling och saft

Kategori: den eviga monotomin

Idag skulle jag och Jackie egentligen på Winnerbäck men båda har haft en svinigt sämst dag så vi hoppade det. Så nu sitter jag hemma lyssnar på musik, kollar på vänner och äter friterad kyckling.
 
Jag har ont i ryggen :O
Det kan vara från helgen.. det var NÅGON som knuffade mig så att jag ramlade samt slog mig med en flaska.. och en borste... eller så var det från att jag var full.. eller från att jag sov på soffan och det var en hård kant i den...(eller så är det från den djävulska massagen från igår - massage är farligt). Har massa sår på händerna också :S vet bara vart ett kommer ifrån... jag slog Båtsman i skallen, men träffade hållaren/metallgrejen/fästet till fjädern hade hade i håret.. så min hand började blöda :(
- Konsensus: det är synd om mig.
 
Jag vill ha helg igen - att jobba är sämst. Haha egentligen inte - men jag vill hellre ha helg. 
 
Idag har varit en sämst dag... råkade kladda foundation i håret EXAKT innan jag skulle dra.. så jag fick gå runt med en orange/brun/beige fläck i skallen hela dagen.. och dessutom har alla människor varit extra korkade idag. Fast mamma bjöd på kinamat till lunch så lite glad var jag trots epidemin av idioti:)
 
Imorn ska jag vara ledig från jobbet - måste plugga, träna och passa barn.. så det passade bra att inte åka till jobbet (: haha..
 
 
 
 
 
 

såattee, när andan faller på - men skit i det då!

Kategori: On Tour

Det har varit en grym helg i Göteborg :D
- Är helt slut nu... och rastlös.
 
I fredags klippte jag mig och färgade håret - definition av lycka :D hihi.. sedan gick jag hem till Rebecca en sväng: vi snackade, käkade lunch och snackade massa (och självklart över en kopp kaffe).
 
Efter det mötte jag upp Jannike och Hank - efter lite luringar satt vi på tåget med James (och hans cykelhjälm). Sedan blev det massa öl och vin =) tror tågresan tog fyra timmar: så sedan var vi fulla. Jag i alla fall, så jag handlade en jävla massa på bolaget och en kexchoklad.
 
Det skulle bli en lugn kväll, så vi drack en massa redbull vodka på Rockbaren!!!
 
James födelsedag inleddes med en otrolig baksmälla.. kommer inte ihåg vad vi åt till frukost.. eller juste: en äcklig pizza som inte var god :(
- Sedan var det dags att åka in till stan. Vi skulle kika på när Hank och bandet repade... sååå vi gick i affärer och Jackie klippte sig! Det blev jäkligt snyggt :D
 
Vi missade repet: men vi hämtade upp Hank efter - och Båtsman fick nycklar till sitt hem. Sedan drog jag, Jackie, James (Ponch-snail) och Hank till Lisseberg. Det var sjukt mycket kö - så vi inledde med att kika på lite olika köer, gå på toaletten och .. käkade... sen hade det gått en timme eller två.. så då var det dags att ställa sig i kö :D Tror vi åkte 2 attraktioner innan regnet började ÖSA ned. Så vi tog en öl innan vi blev genomblöta. Det var en upplevelse i sig: genomblöt i regnet på Lisseberg, bakfull. Tjatet om sushi började i slutet av vistelsen... meeeene, sushi-ställena var stängda när vi kom till stan. Så vi käkade på donken.. jag åt chicken nuggets.
 
Sen åkte vi hem och drack en jävla massa :D
- Jag och Jannike kom på dinkleken "Full i sjön" eller vadfaaan vi kallade det ^^ haha.. det var basically "finns i sjön" medan du dricker massor! Om jag minns rätt fick några par o andra inte..  jag var en av dem som inte fick några par.. i alla fall när alla var med (mot Jannike vann jag hela tiden).
 
Båtsman hade på sig sina finaste byxor (med paljetter och strass) samt min "daddys girl" magtröja... och den glömde jag hos dem :O:O:O .. i den klädnaden gav han James en lap-dance innan vi drog på gayklubb :p
- Det var grymt kul och massa redbull vodka :D:D hahah
(o Båtsman glidtacklade en brud på dansgolvet så hon ramlade över honom xD) HAHA!
 
Dagen efter detta kalas var jag så bakfull som en toka! SÅÅ jag och Jannike drog runt halva Göteborg (Hissingen i alla fall) för att hitta sushi!!!
Vi var tvugna att gå av vagnen för att vi behövde spy.. så vi köpte vatten på Willys.
En uteliggare började snacka med oss om att vi såg slitna ut.... och att vi skulle vila xD
- Vi ska åka hem till STOCKHOLM idag serru, Jackie
I Kassan:
- Har ni någon sushi här, Jackie
- Nej.
- I närområdet menar jag, Jackie
- Nej.
Vi börjar gå och jag utbrister: och så var det ju det här med service-branschen!
 
Sedan åkte vi två stationer till innan det var jävligt bråttom att gå av ^^ Det slutade med att Jackie drog in på en pizzeria och frågade efter sushi.. han blev måttligt glad och sa att han inte visste.. men en av hans kunder berättade om ett stället inte allt för långt bort :p
 
Såå vi hittade sushi :D:D
- Det kostade 55 spänn och var asgott... synd bara att vi nästan spydde på tallriken.. bakfylla is a bitch. Så vi petade mest runt på tallriken .. så sushimakaren ville veta om det var ngt fel på maten..
- No.. we're just reallt hangover såatteee.., jag
Hon tittade frågande på mig. Jackie slet av sig brillorna och tillade:
- We wör drinking last night .. såatte... sushi really good!
Sedan garvade vi hela vägen hem :D
 
Hemresa med tåg .. det tog en evighet.. och idag var det måndag. Jobb, jobb, jobb.. Nu har jag lagat guaccemole utan att vara hungrig - bara för att inte dö av rastlöshet. Kanske ska laga lite ketchup ocksååå...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When they live in the sins of yesterday

Kategori: den eviga monotomin

 
 
 
Idag ska jag jobba hos pappa under dagen.. sedan ska jag träna.. efter det gå till söder och möta upp mamma och Therese. Vi ska åka ut till Nacka och vänta på att Stefan ska sluta jobba.. sen blir det grekeisk restaurang :))
- Ja, Therese åker hem till Skåne i helgen, såå det kändes passande med lite familjemiddag innan hon åker :)
 
Mitt busskort gick ut igår - så det blir mycket prommenderande idag.. har ju inga pengar och vill inte att min mobilräkning ska gå i taket nästa månad ... menee åker in till jobbet med SMS-biljett... sen får det vara bra (om mamma känner för att köra hem mig ikväll)..
 
Igår var mamma här efter jobbet - hon hade med sig båda hundarna.. yähääy? Nej .. de är stora, luktar hund och hårar.. tycker bara om dem när de är hemma hos sig ^^ haha.. mamma hjälpte mig med försäkringar och sådant - hade tydligen 3 sjukförsäkringar.. woops ^^ medan hon meckade med sånt lagade jag mat :) Det blev köttfärsbiffar med fetaost i samt kokad potatis och morötter oooch tzatsiki =)
 
Näh om man skulle ta sig i kragen :)

damdidamdam

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!
 
Halva veckan har gått - snart är det heelg :D
 
Det här har blivit värsta familjeveckan:
Måndag - Middag med pappa och den delen av familjen
Tisdag - Lillesyrran hälsade på
Onsdag - Mamma kommer hit och hjälper mig med försäkringar
Torsdag - Middag med mamma och den delen av familjen (för att syrran åker hem till skåne till helgen)
Fredag (till söndag)- Ah då ska jag till Göteborg med Jannike, Hank och James, inte så familjigt.. men nästan :D haha
 
Japp, Therese var här igår.. hon drog just till sin praktik faktiskt. Menee.. vi käkade middag tillsammas: pasta med en röra av bacon, tomat, zuccini, lök och turkisk yogurt .. samt avacado :) Efter maten kikade vi på Mångalen och käkade chips med dipp :p hihi.. seeen dog vi av värmeslag när vi skulle försöka sova ^^
 
Eftersom min kamera är trasig - och nu mer slängd... sååå kommer det inte så mycket bilder förrän jag har fixat en ny =/ 
 
Nu ska jag käka upp min frukost och göra mig i ordning för att sedan dra till jobbet.
 
 

ätit för hela året ^^

Kategori: den eviga monotomin

När klockan ringde imorse tänkte jag "är det lördag eller söndag?" - var till och med tvungen att kika i kalendern (i mobilen): det är ju faan tisdag!
Jag kan ha blivit lite förvirrad då vi var på Minerva igår :) Annas bror och hans familj är i Sverige, så lilla pappa bjöd oss på restaurang :) Fondue och Friterad ost - ja Minerva är nästintill himmelriket :D hihi.. ah det är en fransk restaurang som ligger i Vasastan, den öppnades 1901 och det är där man käkar häst ;) haha... ah det är fan gott det :P

Idag ska jag till skolan, jag och Laura ska ha möte med examinator - ska väl förihelvete lyckas bli klara med c-uppsatsen snart :p
Hade även tänkt registrera mig för nästa termin... hehe...

Meenee nu ska jag äta frukost och fortsätta med tvätten :)
- Snar är det helg!

fredag.. igen.. pank

Kategori: den eviga monotomin

Sitter och dricker kaffe .. och växelvis fixar jag mig ^^ samt lyssnar på Dr Bombay och kikar på Nyhetsmorgon utan ljud :p

Idag ska jag jobba.. sen får man se vad som händer - ganska troligt att det inte händer sååå mkt: är snorpank! fortfarande... pengar nästa fredag :D:D:D
.- Då ska jag klippa mig :D läääängtar.. mitt hår äcklar mig för tillfället... typ 1 dm side cut och 5111 meter utväxt :S Men nästa vecka blir jag helblond igen :D sitter och överväger under cut istället för side cut den här gången.. ska tänka på saken i en vecka ... hehe :))

Nu ska jag dräpa kaffet, slänga på mig ett ansikte, bortsta tänderna.. packa matlåda... och dra till jobbet :D
- Ah jobbar hos pappa idag, så behöver inte stressa som en tok :D

det spelar ingen boll!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Jag skulle ha två vita veckor eftersom jag inte äger några kontanter... ta det lugnt efter två veckor av festivalande!
MEEEEN haha., när jag satt på jobbet i fredags hörde Jannike av sig. Vi skulle på Iggy and the Stooges - det var ju gratis då båda har gröna kort ^^ Så vi möttes i fältan innan: köpte en varsin flaska vin (mina absolut sista besparingar). Sedan satte vi oss på Djurgården och drack, drack och drack! Calle, Frida och Mordhot kom och höll och sällskap :) Seeen när vi väl kom in dog jag och Jackie upp till Kryddhyllan för att möta Monzy: och där fastnade vi. Missade Iggy och stannade på Kryddhyllan till de stängde - sedan åkte vi till Harrys - där drack vi mer. Sedan spydde jag och kände att det var dags att åka hem: halv tolv. xD
- Jag stannade vid nattbussen och sov lite innan jag kom på att den inte hade börjat gå än ^^ så jag rumlade ned till pendeln och sov lite till. Kom hem runt halv ett, somnade som en liten prinssessa =)
 
Hela lördagen spenderade jag i sängen :) Käkade knäckebröd och natcho-chips... så nu är sängen smulig och fin :)) Jag hade en plan: skulle hem till mamma och äta hjortstek MEEEEN Jannike ringde. Vi - det vill säga jag, Jackie, James och Hank - skulle mötas på Taco Bar i gamla stan. James var snäll och bjöd mig på en chickenburrito, en öl och en Margarita. Sen skulle vi till Monzy MEEEN vi hamnade på Tunnan och drack mjöd. Sen var James så full att han åkte hem xD vi andra drog till Mariatorget och satte oss i parken.. där drack vi gin och tonic till Rocks öppnade - sen gick vi in och tog en stämpel :) Efter det gick vi till Hellströms en sväng och mötte upp Znusen med vänner :)) Vakterna kollade på mig heeeela vistelsen så jag förväntade mig nästan att bli utslängd :P men jag fick stanna ;)
- Seen gick vi tillbaka till Rocks och drack massa Redbull Vodka.. det var bra! hahaha.. jag drog hemåt strax efter två, då var jag så sprängfull att jag kände att det va så jävla dags att dra xD hahaha... 
 
Idag ska möta mina bröder (två av dem i alla fall) och åka till farmor :)
- lite lätt bakfull idag men det ska nog lösa sig (:
 
 

hästen och jag kapten!

Kategori: den eviga monotomin

Vilken morgon jag har haft! Gick upp halv sju för att tvätta - men det var självklart trassel med tvättiden ... så började packa ihop lite tvätt, för att åka ut till mamma och tvätta efter jobbet. Jag har inga kläder kvar efter alla festivaler och bravader.
- Av en slump gick jag in på tvättid-bokningssidan och den personen som hade snott min tid hade inte "checkat in"/dykt upp i tid - så tiden var ledig igen! SCORE xD meeen då hade jag ju bytt sängkläder redan.. så jag får ha "fel"/ett annat påslakan ett tag :/

Efter tvättandet ska jag jobba hos pappa.. sen träna!

Jag lever ett spännande liv ;)
 
 
 

lite snabbt o kvickt!

Kategori: On Tour

Hemma igen.. Wacken och Göteborg!!
Det har varit två underbara och galna veckor - så nu är jag pank som en lus!
... såå nu är det bara att leva fattigt och jobba (ah måste ju få timmarna att gå på något sätt): 2,5 veckor till lön. Nu sitter jag och äter choklad och dricker hemgjort vinbärssaft: så man ska väl inte klaga.
 
Så ska jag berätta något om festligheterna??
 
Göteborg: åkte ned med Jannike och Hank - vi festade hysteriskt! :D
 
- Rockbaren
- Westcoast Riot
- Fotö
 
.. o vi brände pengar som det inte funnits någon morgondag :P
 
 
Åkte upp till Mellerud och hälsade på Emy, på hennes födelsedag :)) hur mysigt som hest!
- Sedan åkte vi hem till Stockholm tillsammans (:
 
SEN var det dags för WACKEN <3
 
 
 
Orkar fan inte skriva så mycket om det här - men det spelar ingen boll :D