notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

psycho circus

Kategori: Från förr

Sitter i Totties soffa och väntar på att hon ska komma från jobbet .

Ikväll blir det Harrys igen. Precis som igår. Kan ju börja med att berätta om gårdagen: jag kom hem till Fröken Tottie Hot vid fyra-tiden då gick vi på donken och bolaget. Sen kom även Miss Linnie Love och Miss Sussi Sweet. Även Emilio svängde förbi ett tag - när han hade gått kom Jennie och gjorde oss sällskap. Vi drack öl, vin och Morgan innan det bar av till Harrys. Där blev det mer öl och olika bravader. Kvällen slutade med att jag och Fröken Gällivare käka cheeseburgare innan vi tog en taxi för 100 spänn hem till henne.

Jag hade tydligen däckat medan jag berättade någonting för Tottie. Vaknade av ett telefonsamtal från Fröken Jassie - hon väckte mig ur min kak-dröm! Jag drömde att jag åt kakor, det var underbart. Dessutom var jag förlovad med Crille av någon jävla anledning, så ja: jag åt kakor med en gigantisk diamantring på mig. Tottie drömde att hon hade en unge. Hahaha vad gör alkohol med våra hjärnor?

Vi börjadde dagen med att dra till donken. Efter att ha käkat massa så drog vi till ICA där hade de gömt glassen så vi var tvugna att dra till Sabis - där hade de glass. Strax innan fem drog Tottan till jobbet - så nu sitter jag här och tittar på tv. När hon kommer hem ska vi dricka alkohol innan vi drar till Harrys.


"jag va tvungen att slicka så jag inte skulle få sås på händdera, suga räckte inte" - Tottie Hot




Lång tid ingen sjö

Kategori: Från förr

Jag vet att jag inte har skrivit speciellt mycket på sistonne.
Men nu har jag inget bättre för mig - så fick ett ryck^^

Nu försöker verkligheten smyga sig på såhär efter en underbar sommar!
Sammanfattningsvis har jag druckit öl på olika ställen i Sverige. Sweden Rock, Getaway, Dorisfestivalen, Sonisphere. Harrys, Rocks, Anchor. Tanto, långholmen, rålis

Om två veckor fyller jag 20!
- Den veckan börjar med min födelsedagshelg, sen blir det Close-up, Hoffmaistro och avslutas med Stockholm Rock Out.. oo lite skola där emellan.

Jag längtar till helgen. Eller i alla fall till imorn. Då är tenta-helvetena över, skrev en idag och ska skriva en imorn.. sen blir det öl!!

Slänger upp en bild bara för att:



"Svenska gubbar 15 :- "