notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

när tar vintern slut?

Kategori: Från förr

Jag har inte lyckats ta mig till skolan på två dagar! Igår var det verkligen snökaosets fel. Jag gick till bussen, stod där i kylan i 40 minuter och när jag inte kunde röra fingrarna längre gick jag hem. Jag kan tillägga att jag har för svaga nypor för vårt lås här hemma: jag fick inte upp dörren och fick klättra genom ett fönster för att komma ut respektive in. Idag orkade jag inte ens försöka ta mig till skolan när mamma sa att det fortfarande var kaos! Imorgon ska jag dock göra ett försök! Då ska jag även träna efter skolan.. Dags att komma igång nu efter min kakdiet!  

UPPDATERAT: http://sbst.blogg.se/

-

Kategori: Från förr



"Your love made me a prisoner, yeah my heart's been doing time"

för att hjärnan varit arbetslös

Kategori: Från förr

UPPDATERAD: http://sbst.blogg.se/

Söndag igen! Jag är utvilad för en gångs skull.. Var inte ute igår - mamma hade 50-årskalas! Så tog det som förevändning för att stanna hemma och sova klockan elva.

Fredagen var brutal!! Sov inget alls.. Så mycket hann hända. Förfest hos Charlie, sen bar det av till Rocks som vanligt. Planen var att vara där innan inträde - men fulla människor blir väldigt tidsoptimistiska. Jag är alltid den som kommer utanför dörren sist! Men vi röjde satan när vi kom fram!! .. det var riktigt skoj - fast vissa blev ledsna och behövde tröst, jag började snacka om känslor och ja, allt var som vanligt! Efteråt skulle jag hem egentligen - men nej, jag åkte på efterfest med Jasmin, Stina och My - de hade hittat lite grabbar att festa med! Där blev det mer fylle-känslosnack med en person jag aldrig har träffat förut! haha.. men ah alltid lika intressant! Skulle vara hemma tidigt på morgonen eftersom vi skulle ha gäster klockan ett.. det var slitsamt att bara ha sovit två timmar på dagen och inte ha käkat ett skit innan man skulle vara social! .. men trevligt blev det :)

allt är upp-och-ner, som vanligt.

Kategori: Från förr

Började dagen men att käka 1/4 paket kakor.. ja idag känns världen brutal..

Sitter hemma och pluggar idag. Har tenta imorn. Nej, jag är inte tillräckligt föreberädd - jobbar på det. Men man blir snurrig av att plugga mycket, all information äter upp hjärnan. Jag vill ha helg nu, eller att tentan ska vara över. Jag har helg imorn efter tolv.

"hon gör det i hemmet - rock n' roll revolution" - magnus uggla

jag i ett nötskal.

Kategori: Från förr

Hjärtklappning, kramparkiga känslor i ena handen och svårt att andas - det var längesen, panikångest. Den här veckan är för mycket: för jag har gjort för lite. Skolan.. jag vill prestera bättre - men det gör jag inte! Idag börjar jag halv tre - men ska åka till skolan så jag är där elva. Ska äta lunch med Stina - sen måste jag plugga inför tentan på torsdag. Stressad - men vad gör jag åt det? Just nu sitter jag och bloggar, nördar på facebook och dricker kaffe! Men jag ska ju göra det viktiga .. sen.

fast livet kan ta emot

Kategori: Från förr

Hade tenta idag .. det gick ju bra? ehm.. nej.. men man får hoppas på G i alla fall..

Efter skolan åkte jag, Stina och Jakob mot stan - på centralen hittade vi Crille och Calle!! De hade inget vettigt för sig så de följde med till Harrys, där Stina skulle bli fotad .. satt där ett tag - sen skulle jag och Stina käka så vi drog till Max - dit kom även Manne och Tezzi!!

Nu sitter jag hemma och har planerat att plugga efter middagen ^^ hahah .. för nu gör jag massa viktiga saker .. andas? äter godis fast jag inte e sugen egentligen? klagar? haha

what can I say

Kategori: Från förr

God morgon!

Nu ska ni få höra: jag var inte ute igår!
- börjar bli gammal så orkade inte. haha - ni som känner mig kan kanske gissa hur sliten jag var om jag inte orkade gå ut. Fredagen var helt jävla brutal! Kommer inte ihåg senast jag var så trasig! Kan säkert bero på att jag är sjuk också .. he-he. 

Idag känner jag mig lite seg. Ska plugga nu på dagen - sen åka till pappa och käka middag! Vad ansvarsfull jag låter - appropå det så ska jag flytta om två veckor!!! 
 

rock n' roll

Kategori: Från förr

Nu sitter man här och hostar igen!
- höll på att bli frisk, kändes riktigt bra faktsikt. Sen tog jag det mogna beslutet att gå ut igår.. känner hur jag samlar vuxenpoäng.. Men det var helt klart värt det - Jackie och John var och hälsade på i verkligheten! Då måste man fira - har inte träffat min lilla Jannike detta år. Kvällen började med att jag mötte Crille på Harrys - tog en öl. Fick lite tråkigt så vi letade upp Lillz, som för övrigt var utklädd till tjej och drog mot en förfest som inte blev av. Då drog jag och Crille tillbaka till Harrys igen. Vi drack mer öl medan vi väntade på folk. Felix och hans vän Danne dök upp efter ett tag, likaså Natha och Ingrid. Senare kom min älskade Stina springades (trots att vi båda skulle vara hemma och plugga). Jackie, John och en av deras vänner dök upp närmare midnatt! Vi hade askul, blev fulla och dansade på scenen - som alltid. Jag höll på att ramla ner när jag var påväg upp, men Stina fick tag i mig! haha.. Kvällen slutade hemma hos Felix klockan sex - så fick sova i två timmar innan det var dags för skola. Tur att jag och Stina kan vara sleaziga tillsammans i skolan! hahah.. helt värdelösa föreläsningar, eller var det så att jag inte lyssnade och somnade? svårt att säga!



"Jag tänker bara kissa här om du fotar" - S <3

Nu är det dags att damma av basen igen - det gjorde jag rent fysiskt igår, men i alla fall. Det jag menade var att planerna om band börjar arta sig! Nästa bandmöte på måndag - so soon I'll become the rockstar I was born to be!   

det smakar jungel

Kategori: Från förr

Jag dricker cocos-te med citronhonug. Det kanske låter som en bra idé - men det smakar jungel, alternativt sololja ^^

Hade tänkt vara lite duktig idag; gick upp 2.5 timmar innan jag faktiskt behöver. Har ätit frukost och läst tidningen (har hört att det är viktigt när man pluggar journalistik). Nu, eller rättare sagt inom kort, ska jag hämta mina böcker - som är tunga som tegelstenar - och besvara fem instuderingsfrågor. Varför fem? Jo, vi har bildat en liten grupp i klassen som ska hjälpas åt inför nästa veckas tenta.

Sedan ska jag till skolan och vara där i ungefär tio minuter. Vi ska få feedback på ett referat som senare ska skrivas om. Efter snabbvisiten i skolan, ska jag ta mig till jobbet. Där ska jag sortera papper mot betalning i x antal timmar ( = så länge jag hinner).

Klockan sju ska jag möta Jasmin, Tezzi och Sussi i Skanstull. Vi ska diskutera möjlighetern om att starta ett band tillsammans. Hoppas vi kan lösa alla petitesser som att ingen av oss är speciellt bra på våra intrument och att vi behöver en replokal! haha..

för ovanlighetens skull

Kategori: Från förr

Jag var inte på Rest in Sleaze igår - det blev inget festande alls faktiskt! Jag och Stina åt brutala mängder godis, kakor, munkar och chips framför TV:n. Vi kollade på "Dude were's my car" och "The great rock n' roll swindle". Vi har samma humor så vi vred oss av skratt till den förstnämnda filmen. Sen kom överens om att den andra filmen är totalt bisarr men underbar! haha.. Det var något år sen sist jag såg The great rock n' roll swindle - så det var på tiden!

Imorse fortsatte vi filmtittandet: Austin Powers in Goldmember. Den är också hur rolig som helst! Vi låg och degade i sängen i ungefär sex timmar innan Stina drog hem. Det var mysigt! <3

Dessutom fick vi chansen att starta vår Sleaze-blogg, vi har just börjat (så den är inte så uppdaterad än) men kolla: http://sbst.blogg.se/ !!!!

Got a nasty habit called Rock n' Roll

Kategori: Från förr

Brutal är bara förnamnet på gårdagens bravad!
.. var redan sliten från torsdagen då jag tog det mogna beslutet att gå på journalistkårens 80tals-fest, trots att jag käkar antibiotika..haha jag och Sleazy Stina svepte Jack o Cola samt shotade tequila. Det slutade som väntat - uppe på scen röjade (i vår ensamhet till en början), sen dräggade vi runt i hela lokalen, någon som inte var jag spydde och låg ner på toa-golvet ^^ hahah då tyckte jag att det var dags att ta sig hem; vi skulle bara vräka i oss lite chips först!

Vaknade och var bakis och arg igår; hade drömt att jag hade hamnat på akuten med brutna revben och stygn i ansiktet: och ingen hade brytt sig!! haha.. så jag var på riktigt dåligt humör större delen av dagen. Det gick över när jag och Stina bestämde oss för att supa istället för att plugga^^ Vi och Felix drack någon öl på Wollmars innan vi drog till Rocks! Vet inte hur mycket Jack med cola-topping jag drack - men jag är 500 kr fattigare och är rejält bakis! Men det var värt det - vi röjde som fan! Manne blev antagligen utslängd, Charlie lekte bergspuma och jag gick självklart ner i brygga.. Vaknade på Calles golv i en sovsäck - har ganska så ont i ryggen nu ^^

Idag ska jag vara hemma och äta godis med Sleazy S. Om hon inte skulle komma hit skulle jag antagligen dra till Rest in Sleaze.. vill, men orkar inte - och har inte råd! - Det kostar att ligga på topp helt enkelt.

Nästa helg fyller en viss Tezzi Sin 20 - då ska vi röja sönder igen!!! <3

sjuk.

Kategori: Från förr

God morgon.
Jag var tvungen att vakna till 8:00 idag. Har en nyhetsgranskningsuppgift till skolan - så skulle lyssna på Morgonekot. Jag sitter nu i sägen, har just pillat i mig antibiotika och käkar frukost. Har dragit på mig bihåleinflammation - men måste ändå till skolan.

I love when you do that hocuspocus to me - or do I hate it?

Kategori: Från förr

Idag är jag sjuk.
vaknade och trodde att jag höll på att dö - totalt uttorkad, näsan o ögonen rann, hade frossa och höll på att hosta upp lungorna...

Var på Faster Pussycat igår - gick hem med skinnjacka och converse när det var 10 minus ute... kanske inte så konstigt att förkylningen blev värre..