notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

nu regnar det, vår!

Kategori: den eviga monotomin

Valborg. Jag tvättar och dricker kaffe!
... ska snart börja sortera det som ska doneras till statsmissionen samt fortsätta min packning. Japp, imorn ska jag och mamma åka till statsmissionen och lämna saker. Efter det ska vi förbi lägenheten, ja den nya, och lämna saker i förrådet. Ska även kolla hur den ser ut nu, golvet lades in förra veckan och köket kom i måndags: det är rött :D
- Idag hade vi seminarium, så allt utom tentan är klart för denna delkurs. Tentan är på fredag.. så stressen är inte över än!  Kan inte släppa tentan eller flytten.. så går på högvarv hela tiden. Nej, jag har inte tid att fira valborg. Dricker mer kaffe..
 
Imorn kommer även grabben som ska ha lägenheten efter mig (studentlägenheten). Han vill kika på den.. så ska väl höra om han är villig att flytta in en månad tidigare - så jag blir av med hyran för nästa månad.. och om han vill ha min tv.. soffa.. cd-/dvd-ställ...och bord med stolar.. haha.. hoppas det så jag slipper göra mig av med allt..
 
I helgen var jag i Skåne. Jag, mamma, Stefan, Robert och Thereses kompis Sofia åkte på fredagseftermiddagen .. o landade hos syrran typ elva på kvällen. Att åka bil är sjukt segt! På lördagen började jag och mamma dagen med att gå en prommenad :) Sedan var det bara att åka in till "stan" - Tommelilla.. gå på bolaget samt handla massivt med mat. Japp, maten skulle räcka till 100 personer. Syster och två av hennes vänner firade sina 18-årsdagar :)
Långbord. bönder, skrålande och sjukt mycket alkohol!
- Kvällen var mycket rolig. Mamma tyckte jag var för full för att städa - så jag fick åka till vandrarhemmet med två av syrrans kompisar (som mamma skulle köra till tåget dagen efter) när de andra skulle städa. Inte mig emot.
Dagen efter mådde lite för bra, att hänga med 18-åringar kanske gör en yngre? Jag var i och för sig jäkla trött.. men ingen värre bakfylla :p
 
Precis när jag hade kommit hem, duschat och tagit mig pyamas så ringde Tottie. Hon stod i mataffären, bakfull, och handlade massa chips, godis och annat gott. Så självklart tänkte hon på lilla mig :D
- Så jag åkte in fröken Tut och var seg i hennes soffa!
 
Skola, träning, skola.. skola.. träning.. jobb, träning.. skola... det är resten av min vecka typ..
 
 
 
 

ny lägenhet, snart!

Kategori: den eviga monotomin

Ännu en lugn, fattig helg..
 
I onsdags morse - runt halv sex, fick jag ett SMS av pappa: vi skulle skriva kontrakt på min lägenhet klockan tolv! Så helgen har jag spenderat med att packa, rensa och kasta. Jag äger så mycket skit.. har slängt flera säckar (antar jag - men eftersom jag sopsorterar så är det uppdelat).
- Har två stora kassar med kläder som jag ska skänka bort... till någon organisation.. eller person.. o gosedjur.. bara några - mindre, som jag inte är känslomässigt fäst vid... o leksaker: haha - ja alltså, rockring, vingar, såpbubblor.. och så vidare.. och så vidare :P
Hittade även min gamla dagbok från jag var från 15-17 år.. man hade verkligen stora problem på den tiden.. haha.. skäms över att läsa skiten.. haha. Fann även min gamla teckningar.. mycket kol.. undra var mina kolkritor är... hehe..
 
Massa skola i veckan.. och jobb.. och träning :)
.. ingenting spännande alltså.
Förutom att syrran fyller 18 i veckan! Så, till helgen åker jag ned till Skåne och kramar henne =)
 
Jäklar vad jag kommer behöva en vardags-öl.
 
Idag har jag pluggat och packat massor.. så på eftermiddagen var jag så trött.. då mötte jag upp Emy :) Vi tog en prommis runt Söder. Sedan åkte vi ut till Hägersten, jag visade henne min nya lägenhet. Sedan köpte vi varsin glass :D och vandrade mot pendeln! På vägen dit sprang vi på Charlie och Lex ^^ haha.. liten värld :P ... eller ah de bor ju i Solberga, så det var kanske inte var så konstigt..
 
 
 
 
 
 

hej hej jag är bara 14 år ...

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Fredag igen..
Jag ska än en gång sitta hemma för mig själv ... jag älskar att vara pank! Fast imorn ska jag ut, till Copperfields för att vara specifik. För att kika på The Kellermeisters spelning, för att vara ännu mer exakt :) Ska föra med Tezzi, Mira och Alexi innan - det är planen.. så det får gärna bli imorn snart!
 
Jag ska även tvätta och plugga imorn.. det kan också få gå lite snabbt.. blööh.. klockan är bara sex.. jag vill bli trött så jag kan sova, så tiden går snabbare! Har inte ens "äta middag" kvar som aktivitet... åt hallomistroganoff med blomkålsris :)
- Idag har jag tränat (elfte dagen i rad)... varit i skolan.. föreläsning om presidentsystem: USA och Mexiko.. blööh... det är ganska intressant egentligen! Fast jag går i nian så jag har ingen motivation, och vill bara gå hem så fort jag kommer till skolan... haha..
.... Efter skolan hade jag klipptid - så jag hann äta lite godis till lunch. Efter träningen åt jag två morötter.. som tur var hade jag ätit middag... faaast att klippa mig tar 2,5 timmar - så när jag kom hem höll jag på att svimma. Det var lite obehagligt - så jag åt lite naturgodis! Jäklar.. jag är ju typ 15!
 
---------------
 
hehe.. nu är det tisdag.. jag blev liksom lite upptagen där mitt i allt och var tvungen att springa i väg och dricka vin :P
 
Så helgen var nice som fan :D
... o nu är jag pank igen!
 
Lördagens bakmälla botade jag med Tezzi, Mira, Henkki, Alexi och Kongo på förfest i Stureby =)
Hade inte varit där efter att Alexi hade flyttat in, jäklar vilken ordning det var =)
- Runt tio drog vi till Copperfields - Kellermesiters skulle spela =) så det slog mig just att Kongo bör ha dragit tidigare ^^ jaja,.. man kan ju inte komma ihåg allt här i världen ^^
 
Vi härjade på Copperfields till stängning - sedan blev det taxi tillbaka till Kongo och Alexi .. Kongo, Prästen och Ted satt mestadels och snackade musik/spelade gitarr och hade sig ^^ så jag och Alexi drack sprit och snackade massor - hur trevligt som helst :P haha
- Tror det blev hemgång runt sex-sju på morgonen =)
 
Baksmällan var ett faktum på söndagseftermiddagen.. såå runt tre mötte jag Sara och Marcus.. vi köpte massa godisliknande produkter (galss, kaka och så vidare) och satte oss i Björns trädgård en stund :) Seeen åkte jag med Sara hem - hon lagade asgod mat som vanligt =)
- Sedan streamade vi fantasterna: och när vi skulle sova kollade vi tv. Haha.. jag tryckte på något så massa kanaler ploppade fram! Jag är fan sjukt tektiskt när jag råkar göra saker :D
 
Igår var jag sliten efter helgen - hemskt omotiverad att gå till skolan.. men gjorde det i alla fall ^^
efteråt drog jag hem och satt stirrandes i soffan ett bra tag.. Tottie kom över på lunch och sedan var det bara att möta Emy, hon trodde att jag var bakis - fast var bara berövad min sömn :P
Faast jag fick välja mat: så det blev ...*trumvirvel*.. SUSHI :D 
- Att träna kändes som en sjuk idé med tanke på hur trött jag var: men efteråt var det fett skönt: så kunde åka hem och sova med gott samvete :P
 
Idag ska jag jobba lite hemifrån.. och helst plugga lite.. men ska börja med att jobba: kollar klockan .. ehmpf.. den är halv elva.. sjukt.. men har faktiskt tvättat hela morgonen.. hehe..
Ska även laga mat idag.. och handla.. för det vill jag.. och matkontot är inte helt tömt än ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

lugn helg med massor att göra.

Kategori: den eviga monotomin

Söndag... kändes i och för sig som söndag igår också, så det är ju skönt att det är en dag till av helg.. inte för att jag ska göra speciellt mycket helgaktiviteter - ska till jobbet snart.. efter det skall jag träna!
- Fast ikväll ska jag hänga med min lilla Tutis!
 
Igår åkte jag till gymmet på morgonen.. hade mig ett bra gympass! Efteråt hämtade mamma mig: jag, syster och mor åkte till Tensta. Där mötte vi upp mammas vänner från S-kvinnor :) Vi käkade lunch i centrum, detta för att det är mestadels (typ bara) män syns ute där.
... efter lunch, prommenad och visit på turkiska lokalen åkte vi till stan (vi = jag, mamma och syrran). Jag fick två tröjor, lite underkläder, solglasögon och lite smink :) Mamma är så snäll!
 
Runt 18-tiden kom även storebror in till standen, vi fikade - och sedan var det dags för bio. Det blev Anna Karenina. Den var mycket fint gjord, fina kostymer och bra skådespeleri.., och allt var bara mycket välgjort!
Den var dock en aning låång.. jag är inte så bra på att sitta still i över två timmar.. inte min grej, nej. När man dessutom vet slutet så blir det inte så spännande.
 
Nu sitter jag och dricker kaffe medan jag kikar Gilmore Girls, är inne på tredje säsongen. Det är min favoritsäsong.. om man måste välja ^^ haha..
 
 
 

fredag utan pengar :)

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)
Den här veckan har bara susat förbi!
 
Måndag - Kom hem från landet (efter påskmat i överflöd). Hann precis innanför dörren och vända innan jag skulle möta Emy :) Vi hade Pole Dance-träning trots att det var röd dag :)
 
Tisdag - Jobbade med mamma, de ska flytta kontoret nästa vecka: så jag har en del att göra ^^
Efter jobbet drog jag till gymmet..
 
Onsdag - Seminarium, jag och Henny var extremt förberedda ehrm.. Hamnade i samma grupp till nästa grupparbete som Krons syster :) Efter skolan hann jag hem, käka lunch samt byta grejer innan det var dags att möta Emy :) Vi åkte till stan och hon kikade på klänningar :) Sedan käkade vi i Kungshallen och tog en prommis till söder - satt i solen på Mariatorget ett tag innan det var dags för stretch-träningen =)
 
Torsdag - Började dagen på gymmet, sedan föreläsning i två timmar, åkte efter det till jobbet (hos pappa). Efter jobbet pluggade jag med lillebror .. dessutom kikade vi på Sunes sommar :D
Fick asgod middag och vin ..
 
Fredag - det är idag :D
Ska till skolan snart, efter det hade jag tänkt träna .. och sedan är planen att hänga med Celina =) Måste höra med henne att det stämmer :))
Har inte en krona (i princip) så helgen kommer bli lugn..yäss bräde hela lönen tre dagar efter att jag fick den :) YÄS!
Så jag ska plugga, städa.. träna.. jobba.. och imorn ska jag, mamma och syrran fika i Tensta - eller vad mamma nu sa. Hon är med i S-kvinnor och de har något konstant pågående projekt som inkluderar västerort och fika, blir säkert bra det :)
.. efter det ska vi till stan och gå på stan, samt gå på bio =)
 
På söndag ska jag träffa Tottie :D
- Hon har ju varit i Gällivare över påsken så ska bli aaawesome :D Miss Tut ska laga någon LCHF-matpaj till oss .. ja vi båda har blivit hälsosamma på äldre dar' ;)
.. eller ah kosten består inte endast av öl och donken längre ;))