notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

crazy

Kategori: Från förr

Jag har städat mitt rum ordentligt idag ^^  dvs inte bara plockat undan utan dammsugit o sånt! haha, jag känner mig grymt duktig ;)

strangers

Kategori: Från förr

God morgon :)

Jag gick och la mig i tid igår ^^ (datorn konstrade o jag orkade inte kämpa med den = lika bra att sova) så jag känner mig inte döende!

Idag är det fredag igen, det är jättebra! Ledighet är jättebra xD


- Vem är snygg då? (Rebecca)
- Inte Axel i alla fall! (Lina, Rebeccas syrra som är tre år)
hahah.. barn säger så roliga saker ibland ^^

twist and shout

Kategori: Från förr

Just nu mellanlandar jag hos mamma.. ska flyga vidare om typ 40 minuter xD .. har just käkat nudlar och dricker lite te (OBSERVERA: INTE KAFFE).. ska snart packa ner lite grejer som ska med till pappi^^ .. jag kommer antagligen få världens huvudverk av det här inte-kaffedrickandet .. men aja, kan ta lite nesspresso hemma hos pappa :D .. det är så mkt godare än annat kaffe ^^

Egentligen är jag trött - så det är inte bra att slappna av .. då somnar man!

damdidamdam

Kategori: Från förr

God morgon!

Jag har ju vanligtvis sovmorgon på torsdagar, men inte idag! Eller okej, jo det har jag - men jag ska jobba innan skolan så måste gå upp tiiidiiigt^^ Jag måste hem igen en sväng efter skolan, hämta grejer o sånt: sen ska jag hämta lillen på fritis o passa honom ^^.. så det mkt fram och tillbaka idag: nacka/värmdö-sundbyberg-nacka-nacka/värmdö-vasastan.. men vad gör man inte när man får betalt? ;D

 
 

CMRD

Kategori: Från förr

jag kan sällan vara seriös nu för tiden^^
- skrattar nästan mig igenom alla lektioner i skolan .. ^^ det är ju kul, men frågan är ju hur mkt man lär sig xD

Efter skolan skrattade jag ännu mer ^^ Åkte hem till Rebecca och tramsade lite ^^
... Nu kollar jag på SATC (:
Borde sova, men vill inte ^^

vanlig vecka.

Kategori: Från förr

Idag är det en alldeles vanlig onsdag: skola mellan 8-15 typ. Eller okej, jag har bytt dag då jag passar Viktor, så lite ovanlig den kanske är iaf?

Jag har typ försovit mig, sitter bara i sängen o segar: undra om jag kmr komma i tid? ^^

mina bubblor

Kategori: Från förr

Vad är det för fel på mig?! Klockan är strax efter åtta och jag är dödstrött! :( Är jag en bebis eller en pensionär? Jag skulle gissa på bebis om jag ska vara ärlig ^^ ... haha! Jag vet inte hur många barnprogrammsjinglar jag har sjungit på idag, sen nu när jag hällde upp bubbelvatten fick jag "bubblor, bubblor, jag ärskar bubblor, mina bubblor" på hjärnan ^^ (replik från Hitta Nemo) hahaha..  

when you feel the heat from a lover: you hit the highway looking for another

Kategori: Från förr

Skolan idag igen .. men inte så länge; pallade med två lektioner - sev var det håltimme = sola, sen pallade jag inte åka tillbaka så jag fikade med Rebecca ist  ;p .. busigt ^^

Nu kollar jag på Sex & the city igen ...

söndag

Kategori: Från förr

God morgon.
- Sitter i sängen och kollar på Sex & the City; som jag gjorde hela dagen igår ^^

Idag.. idag.. idag.. vad händer idag? Vet inte om jag pallar sitta i min säng hela dagen igen!
... jag får typ magsår av mamma just nu, hon springer runt, smäller i dörrar och skriker på alla (mig). Det går mig på nerverna och jag har inget tålamod alls! Jag behöver antingen få vara ifred eller mycket kaffe för att klara av det här..

tack.

Kategori: Från förr

Jag vill tacka alla som står ut med mig: det är beundransvärt att ni år efter år står ut med alla mina problem, överanalyseringar och eviga dilemman!

Just nu sitter jag och tittar på SATC, äter lite chips och choklad. Det kanske låter som jag är lite deppig men det är jag inte: jag är bara förvirrad och behöver perspektiv ^^
... så det var därför jag spydde mina problem över Emma alldeles nyss^^

lördag

Kategori: Från förr

Igår: efter skolan fikade jag med Rebecca och Sandra och senare på kvällen var jag och Gusatav på bio och såg Benjamin Buttons otrolliga liv. Den var bra :) .. jag hann med den sista bussen som går hela vägen hem och jag träffade Robert (lillebror) och Peo i slussen så jag fick sällskap hela vägen hem^^

Just nu ligger jag i min säng och kollar på Sex & the city. Ska bara kolla klart på det här avsnittet sen ska jag gå upp och käka frukost :p

mitt liv: ett dilemma

Kategori: Från förr

Jag är vaken trots att jag inte behöver. Eller okej, det behöver jag visst: jag vill bli klar med engelskan idag så jag måste börja morgonen med att skriva och sen fortsätta efter skolan.. har ingen engelsklektion idag - så det är bara franskprovet och sen hem och skriva igen.


hur vet man vilket som är rätt val?

evry morning is a coffee morning!

Kategori: Från förr

trött trött trött trött... så jag dricker kaffe kaffe kaffe ^^
- vi filmade i 12 timmar igår .. var hemma strax efter ett!!
Men det var askul så jag klagar inte :p

star

Kategori: Från förr

imorn ska jag vara med i en musikvideo.

måndag.

Kategori: Från förr

idag var jag i skolan, kom i tid dessutom! *chocking*
- efter naturkunskapen, påbörjade vi kursen i rättskunskap: det var ett par låååna 75 minuter det asså ... men egentligen kan man inte säga så som jag nyss skrev, "en lång minut" existerar ju inte .. alla minuter är lika långa ^^ Sen var det lunch och håltimme=sola ^^ .. sen åkte jag tillbaka till skolan och hade franska!

Nu är jag hemma, har skrivit lite på engelskarbetet - snart 800 ord, de ska vara 2000 till på fredag!

damdidamdam

Kategori: Från förr

Det blev krogen igår ^^ det var kul!
men är bakis idag ..... hehe.. o har druckit juice så jag mår rikitigt illa... inte så kul, men jag överlever :p
Bilder finns i bilddagboken ^^

Nu lyssnar jag på I dont like mondays ^^ det är så sant: jag vill ha mer helg!!!

yes.

Kategori: Från förr

Idag var jag i stan med Rebecca :) .. reklamerade mina skor, o de var på REA nu så jag fick ett par nya (likadana) skor och 500 spänn! - me happy ^^ .. sen drog vi till söder och fikade lite.

Kanske blir krogen ikväll^^
- får se.

man ska ta allt som det kommer.

Kategori: Från förr

lördag. jag gör inget speciellt.
- ska kanske åka till stan och lämna tillbaka ett par skor idag ..


Jag är på lite bättre humör idag faktist^^ trots att jag blev väckt tidigt på morgonen av att valpen satt och ylade där uppe.. så jag dunkade i väggen och beordrade syrran att fixa det xD .. men vadå lxm? valpen är inte mitt ansvar ^^

jag vill ha nya skor

Kategori: Från förr

 

Hjärntvätt på hög nivå: jag kan inte sluta lyssna på Sometimes She Cries

Kategori: Från förr



no matter what she does,
she cant figure out what she's doin' wrong

Jag tycker om Warrant.

Kategori: Från förr

Just nu lyssnar jag på "Sometime she cries" den är mycket mycket bra!!

aa.. jag skriver för att jag har tråkigt. eller a tråkigt o tråkigt? jag känner mig paralyzerad och vet inte riktigt om jag känner någonting alls just nu. så jag har. ingenting mer bara . ... jag är lika säker på att det kommer att gå över som att jag kommer känna så här igen. har kännt precis så här hundratals gånger förut ... det är inget att hänga upp sig på; det är bara låta det passera och hoppas på det bästa. "i'm gloomy, johnny cash kinda gloomy"

videon ville inte bli tagen från youtube, så det får bli liveversionen istället ...
det är två låtar i samma klipp: sometimes she cries och heaven (:



jag måste bara påpeka hur jävla snygga de är^^

second wind

Kategori: Från förr

jag är trött på att behöva vänta.. jag har aldrig haft tålamod någonsin! Så att vänta är något av detr plågsammaste jag vet.. det är kanske inte någon bra kvalité som man ska gå runt och skylta med: men det är sanningen. 

just nu känner jag: I'M DONE. men den känslan brukar gå över efter ett tag, eller okej: inte gå över kanske - mer ersättas av massa andra känslor som växer sig starkare.. så börjar man vela igen. efter en stunds velande kommer man fram till att man inte vill vara färdig. Att vilja vilja någonting annat - det är jag i ett nötskal...  

Second wind over.

working on a dream

Kategori: Från förr

Jag vill vidare.. i livet alltså, det känns som att jag står och stampar på samma ställe! Något måste hända snart .. jag lever i ett slags vakum av montomi.. samma sak om och om igen .. 

Vet att studenten kommer bli en milstolpe men - det känns som det är flera tusen mil kvar till stolpen så att säga. jag vill att något ska hända NU!

Nu är det helg, jag är ung så allt kan hända? .. jag vet inte om det stämmer men man kan ju hoppas! NEJ, jag vill inte hoppas mer, jag vill veta: jag vill vara säker! Är så jävla trött på att behöva hoppas på allt hela jävla tiden, sen går allt bara åt helvete i alla fall.. Skulle hellre veta från början att allt kommer gå åt helvete om det måste göra det .. då slipper man bli besviken..

Idag är jag pissed off ja.. om det inte märks lxm .. ja hatar att misslyckas .. och idag tar jag hem titeln MissLyckad om man säger så.. fyfan vad jag hatar att jag har varit så jävla lat hela höstterminen. Det är betyg jag snackar om nu, man ser att jag inte har "varit på topp" under terminen - jag vet att man ska vara nöjd när man blir godkänd; men det blir jag fan inte! Jag blir missnöjd med allt som är under bäst och idag mottog jag mitt första Godkännt i ett ämne (på gymnasiet)... inget Väl eller Mycket Väl framför .. bara ett jävla GODKÄNT som skrattade mig i ansiktet ... När min filosofilärare sa det till mig gick jag bara därifrån medan han fortfarande snackade: ja, lite överreagarande kanske, men jag ville inte skrika på någon som inte förtjänar det .. det är inte hans fel att jag har varit lat som ett as hela hösten ... men fan vad jag ville skrika ..

idag fick jag som sagt tillbaka min längtan bort här ifrån... kanske vore bra att ta nästa år utomlands i alla fall? Eller ta ett sabbatsår från studierna, jobba som ett as i någon månad eller två och sen bara sticka.. LÅÅÅNGT bort... till överallt och ingenstans: se världen, få lite perspektiv saker och ting ... följa mitt eget motto: att leva medan man lever!

finaly.

Kategori: Från förr

FREEDAAG =D

Jag vaknade tidigt imorse, syrran kom in o frågade om hon fick låna mina skor: nyvaken, nej sovande och irriterad som jag var fick hon ett jättetrevligt svar^^ sorry sis! :p .. men jag hade faktist tänkt att ha de skorna idag - fast det är för kallt ^^ .. a juste mina vinterskor gick sönder igår, så ska reklamera! Meen.. vad ska man ha för skor idag? Rosa kängorna kanske .. hehe..

Men aja, nu kollar jag på Mean Girls, haha den är bra xD

Får se vad som händer ikväll! (:

18:18

Kategori: Från förr

jag är så trött och irriterad så att det inte är sant .. jag orkar inte göra ett piss :( skulle göra engelska .. men jag orkar inte alls .. skrev några meningar idag på lektionen., sen några ord nu här hemma.. i'm stuck. skulle göra extrauppgiften i info&layout - har gjort halva men nu orkar jag inte mer .. :| asså allvarligt talat .. jag lär inte på mvg iaf - så varför bry sig? lägga ner tid och energi, som man inte har, på ngt som inte kommer att löna sig??

någon som kan få mig på bättre humör? ..




hahahaha

Kategori: Från förr

haha kiran berättade om det här imorse, så var tvungen att kolla upp det... jag garvade imorse, jag garvade efter jag hade sett klippet och jag garvar fortfarande XD

haha... ja det kanske säger ngt om min humor! men vafan det är ju kul ^^

shoop shoop shoop

Kategori: Från förr

Nu är tisdagen snart över ... var i skolan: mentorstid, samhälle o filosofi var det som bjöds för dagen. På filosofin kollade vi på Matrix. Jag har fasktist inte sett den så det var lite kul.. fast ganska grose på vissa ställen!! hehe

Efter skolan åkte jag hem till Kiran ett tag :)
- vi snackade o käkade skorpor ^^

Man kanske ska satsa på att se The Guru som kommer på trean ikväll klockan nio... jaa, jag börjar bli lite av en TV-nörd igen känner jag^^ igår låg jag i soffan typ halva kvällen och kollade på komediserier, sen mobiliserade jag mig till sängen och kollade på film! Yeey, för mig?! haha ..

that's where it is

Kategori: Från förr

God morgon!

Börjar jag halv nio idag? eller är det tidiagre? .. jag vet inte :S .. hehe, kan ju kolla om det står ngt på school soft! hehe

jag är trött, men vaken! nu sitter jag o lyssnar på the shoop shoop song, jag kollade på Mermaids igår - o då brukar det bli såhär ^^

-.-

Kategori: Från förr

Jag somnade innan middagen, nu är jag hur godissugen som helst: ja, jag är trött!!!

.. ska gå upp och koka te, o fortsätta kolla på tv! jag orkar inte ta tag i ngt (=skolan)


she's so afraid of pain and it's driving her insane

Kategori: Från förr

Jag sitter i sägen.. är helt slut! Var i skolan i tid för en gångs skull ... det var bara för att brorsan ville att jag skulle hänga med till slussen innan skolan började; o snäll som jag är tog jag en buss som gick en kvart tidigare än den jag i vanlig fall brukar ta! ^^

Min håltimme är inte borta och det verkar inte bli så att den försvinner heller ^^ .. Rebecca mådde inge vidare idag så vi skippade att sola, vi gick hem till henne och drack kaffe ist .. sen åkte jag tillbaka till skolan o hade franska ^^ .. sen fick jag åka en smockad o varm buss till slussen .. sen ta min sega buss hem .. den var också varm :/ 

nu lyssnar jag på Afraid - Mötley Crüe .. den är bra ^^
.. skulle säkert behöva göra ngt viktigare .. men jag är slut :O 
 

brilliant disguise

Kategori: Från förr

Jag har ont i huvudet, ingen aning om vad det kan bero på (a) .. laster laster laster... Blev ju mycket bättre när jag drack ett glas vin till maten!?! NOT... så tog en alvedon till ... jag vet att min taktik är skitbra - men vafan, jag hatar att ha ont i huvudet :/

Nu har vi egentligen gäster.. det är mammas kompis från gymnasiet och hennes man.. men aa de skulle ut med hundarna så jag passar på att ligga i sängen/ vid datorn ett tag!
... o här ligger min lilla misse också: han vill i alla fall mysa med mig!!

Emy har fått idéen att åka till Malta på sportlovet: det vore ju hur nice som helst!!!!
.. så det gäller att skrapa ihop några tusen lite snabbt!! "pappaaaa... (a)" haha... xD

Back In Black - AC/DC

Kategori: Från förr

Söndag.. jag vaknade ganska tidigt nu imorse! Bestämde mig för att inte somna om, eftersom det är bra att ha ett rättvänt dygn nu när man ska till skolan imorn! .. men a det tog en timme att ta sig ur sängen .. hehe.

Idag ska jag träffa Emy när hon har gymmat klart ^^

long to live for real

Kategori: Från förr

tuttifrutti och kinderägg

Kategori: Från förr

you say you care but you don't know.

det blev krogen igår :) det var kul!
träffade Rebecca i slussen, vi gick mot Söderhof: mötte Olle, Erik och Danne på vägen. Sandra, Linnea och massa andra var redan där ^^ Senare kom det ännu fler - så vid ett drog vi vidare till Temple bar ;D BILDER

Idag vaknade jag vid två .. sen har jag inte gjort så mkt - köpt godis: det är godisdagen idag!!

Nu färgar jag håret på syrran ;)

you should know

Kategori: Från förr

nu sitter jag och lyssnar söder While I'm still strong - Weeping Willows.. jag har lagt in den i ett inlägg längre ner .. ^^

Ja. Jag skriver för att jag inte har ngt vettigare för mig .. man skulle kunna använda en genialisk uppfinning som kallas telefon för att ändra på den saken .. meeeen .. aa ^^ hehe.. ska väl höra med Rebecca när hon är klar med ishockey-tittandet inom kort .. men jag vill inte behöva tjata hela tiden..

men det skulle vara nice att veta om man behöver byta om för kvällen ^^

shit vad jag är opeppad... det går sääääkert att ändra på men aa.. eblä..

hjärnspöken

Kategori: Från förr

Man ska lämna det förflutna bakom sig. 


Ikväll ska jag kanske på krogen.
- Just nu sitter jag och väntar på att Rebecca ska svara på mitt mess...
Hon är på hockey så hon kanske är distraherad ^^
av alla killar syftar jag på nu asså xD


I BELIVE, i hope ...

ledig fredag

Kategori: Från förr

Jag är hemma idag, asskönt :D haha.. men asså vi fick jobba hemma i alla ämnen som jag har idag ^^ eller inte engelskan iof (a) men.. vi skulle bara va i en datorsal - så jag orkade inte åka till skolan för det :p

Så idag har jag och syrran (hon börjar skolan på måndag) städat som galningar! Vi har fått undan all tvätt, rensat hennes garderob och städat korridoren utan för våra rum!

Nu är jag trött, så ska väl gå upp och koka kaffe när jag orkar röra på mig igen!

solidaritetsgodislöfte-ish

Kategori: Från förr

Rebecca ville ha godislöfte. Så av solidaritet ska jag också ha det, eftersom hon bad mig^^ men det finns undantag eftersom det inte är ett "riktigt" godislöfte: vi får äta godis på lördagar och vid speciella tillfällen (födelsedagar etc.). Det enda vi vinner på det är att vi slipper så i vassen i sommar ^^ haha.. så vi får se hur det går xD

Sommar .. juste appropå sommar: jag och Emy ska till Peace & Love i sommar =D 
...mmh, jag tkr om tanken på just det: sommar alltså^^  

back to school

Kategori: Från förr

så idag var det skolan som gällde - en lektion: men i alla fall ^^ haha .. jag har arbetat med religionsuppgiften hela dagen idag!!! Är i princip klar ... men kanske måste justera lite sen .. mamma ska få läsa den, så får man se vad som händer sen^^ Jag måste börja med franskan idag, den ska vara inne på måndag så det är lika bra att ta tjuren vid hornen så man kan koncentrera sig på engelskan i helgen xD .. okej: vila, ha kul och engelskan i helgen* haha..

Helgen börjar imorn: inga lektioner ;) .. religion och info&layout inställda (jobba hemma) och engelskan blev lite frivillig eftersom vi ska arbeta med rapporten: det kan man göra hemma om man vill ^^

last day of freedom

Kategori: Från förr

Imorn börjar skolan igen jah... :/

I måndags var jag med Rebecca. Först solade vi, sen skulle vi ha gått på stan men eftersom det var så kallt hamnade vi hemma hos henne med en kopp kaffe och kladdkaka ^^ .. senare på kvällen drog vi ner till temple bar, drack dry martini och snackade :) (dry martini smakar skit) .. sen kom Sandra, Linnea och Anton förbi (: .. Efter en stund var det bara Jag, Rebecca och Linnea kvar - då fick vi besök av en vitlök och en zombie: så Linnea bad ett par tvillingar rädda oss ^^ haha..- 

Jag sov hos Rebecca - så igår gick jag direkt hem till pappa eftersom vi skulle käka "trettondagsmiddag" .. Imorse kom städerskan så det var till att släpa sig ur sängen vid niotiden .. så nu sitter jag hemma hos mamma, men jag ska tillbaka till pappi i eftermiddag eftersom det är onsdag = passa Viktor!

Egentligen är det massa grejer jag borde fixa idag - bankgrejer, tandgrejer och köpa lite grejer ^^ meeeen.. tar det senare ;) hahah ..

almost famous

Kategori: Från förr

Nu sitter jag och kollar på min favoritfilm: Almost Famous (:
- och nu är det min favoritscen i hela filmen, när de är på turnébussen och sjunger Tiny Dancer.

 



När jag ser den här filmen blir jag alltid sugen på att höra Penny Lane med Beatles, det beror på att en av huvudpersonerna (Kate Hudson) kallar sig det^^


 

Den här låten är också med i filmen .. den fastnar i mitt huvud ^^

en sprucken tand

Kategori: Från förr

Så man sitter här igen. I sägen alltså ... hehe..

vet inte vad jag ska göra ^^ åt just middag och nu sitter jag och segar :p

Idag var jag på stan med Rebecca - köpte ett par vinterskor, så nu blir det att ligga lågt, pengamässigt, resten av månaden :/ .. men det var nödvändigt, mina fötter frös! Efter skohandlandet så fick vi och fikade lite (: .. efter det gick vi hem till Rebecca och fikade mer ^^ (med fika menar jag kaffe) . hihi.

Igår upptäckte jag att min ena framtand har spruckit :/ .. det gör lite ont faktist; så det blir till att ringa tandis imorn!

ain't it good to be alive?

Kategori: Från förr

Jag är trött och lite uttråkad.. borde antagligen städa, men som sagt är jag trött ^^
- vill ta en dusch men brorsan ockuperat badrummet .... hehe


Som tidigare nämnt kommer syskonen hem idag, nu slog det mig att Malin och Simon antagligen kommer att ha med sig sin hund, Kramer, han är inte speciellt gammal: med det menar jag lugn^^ så det kommer bli ett jävla liv när alla tre (Nemo, Mollie och Kramer) ska härja runt i huset .. he-he..

lilla julafton

Kategori: Från förr

lördag - idag kommer alla syskonen hem på middag :)
... vi ska fira jul här hos mamma. Eller a vi ska käka middag och byta julklappar eftersom mamma, stefan o therese var i spanien på den riktiga julen ^^

Har kollat klart på Gilmore, så jag kollar på Tjenare Kungen. "skulle jag ta i en synt, ett jävla moderatpiano" hahah.. asså den repliken låter så jävla kul x)

tu me manques aujourd'hui

Kategori: Från förr

Fläskläppen har blivit mindre! (:
- Idag var jag i stan med Rebecca, vi fikade mest - snackade kanske ännu mer förresten :P haha ..

Vet inte om jag ska göra ngt ikväll, troligtvis inte!

första panikångesten för året

Kategori: Från förr

Jag skulle sova, men så började jag tänka istället. Jag vet, det slutar aldrig bra! Jag började tänka på allt som måste göras till skolan .. jag vet, kul att tänka på? NOT!.. ju mer jag tänkte på det desto mer panik fick jag: tillslut hade jag nästan arbetat upp en panikattack!

Så det var bara att starta datorn och ta tag i någonting: det fick bli religionen! Vi ska göra en etikuppgift, jag skriver om abort. Man ska skriva utifrån olika religioner och etiska modeller och blablabla .. nu har jag kommit en bit på vägen i alla fall: så kan nästan andas igen ^^

Men... självklart tröttnade jag på att vara ambitiös efter en dryg timme; så jag kollade i bilddagboken istället - och nu sitter jag och skriver i bloggen, uppenbarligen?! haha..

ska snart sova (:

2009

Kategori: Från förr

Hejhej.. nu är det nytt år igen!

cissi08.bilddagboken.se

Jag ramlade ner för en trappa och slog i ansiktet igår ...