notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

-

Kategori: Från förr

I feel satisfied with being in a bad mood.

Nothing wrong with me.

Asså jag kom fram till detta då jag har kokat kaffe men inte vill dricka det, på grund av att jag kanske blir pigg o bestämmer mig för att inte vara butter. Jag känner inte för att va glad - så vill jag vara på dåligt humör? Tål att tänkas på..

Idag såg jag I rymden finns inga känslor; man kanske skulle ta en tripp dit.

Meeeen jag måste prata med mamma senare - hon måste läsa en text åt mig.. så kanske ska ta det jävla kaffet i alla fall... och nu börjar halv åtta hos mig.

sylvassa klackar och kedjor

Kategori: Från förr

Haha aah snubbla in på Noice på Spotify - Svart läder, skinnkläder, sylvassa klackar och kedjor!
.. just den refrängen startade mitt "sko-sug" .. så började kolla runt på blocket och tradera! Har hittat ett par boots jag vill ha =D så håller alla tummar jag har att ingen sneekar dem!!

Idag är jag riktigt förkyld. Så bestämde mig för att inte träna idag :/ Sjukt segt men aja, hoppas på att bli frisk snarast!!

Gick dock upp kl nio imorse, skulle ju göra massa skolarbete! Men har varit så jävla sänkt så har inte orkar speciellt mycket :/ skrev klart det sista PM:et i religion i alla fall.. så imorn bär det av till skolan för att lämna skiten också.. 

Men sen är det helg i alla fall :D




the more things change, the more they stay the same

Kategori: Från förr

Crap vad jag har träningsvärk i axlarna idag!
- Igår hade jag och Emy vår första lektion i pole dance ^^

Det var ett roligt träningssätt, 1 timme och 10 minuter bara flög fram! Eftersom vi har fått i uppgift, av skolan, att skriva ett personporträtt så haffade jag grundaren av verksamheten för att få en intervju. Jag fick hennes tre kort; så morgonen har jag spenderat med att läsa om henne på de olika hemsidorna. Senare idag ska jag även ringa henne för att boka tid för intervju!

Nu börjar det även dra ihop sig för pm:en i religion, de ska vara klara till på fredag - jag har bara ett halvt kvar, så det "stora problemet" kommer väl vara att faktiskt ta sig till Flemingsberg för att lämna in dem..

Igår fick jag mitt hyreskontrakt, så det är påskrivet och ska postas idag. Om fem veckor hämtar jag nyckeln till min egen lägenhet!!

Min förkylning blir bara värre och värre. Så det blir till att dricka te hela dagen!
- är redan inne på min andra kopp... snart ska jag försöka öppna honungsburken, är till och med mer handikappad än vanligt nu när armarna inte riktigt är med (på grund av träningsvärken).



aaaand i'm off!

Kategori: Från förr

Idag började journalistik B :)
- det ska bli kul att köra det i en termin nu efter religionen.

Helgen är just över men det känns som nästa är runt knuten - man kan ju hoppas i alla fall!
.. fredagen var Harrys - never change a winning ..? asså vet inte om det är så jävla vinnande längre! Det börjar bli för mycket drama där ... 2,5 år på samma ställe typ - kanske inte kan förvänta mig ngt annat!

Men i lördags var jag på fest i Fruängen - tog med mig Rebecca och Tottie och umgicks med lite annat folk än i vanliga fall! Det var kul :)

JUSTE - jag har fått en ny lägenhet i flempan! Så flyttar tillbaka till hooden den första mars, ska bli skönt att få flytta igen! Att bo hemma gör en lite lätt galen.. inte för att jag är hemma så ofta. Men det räcker ^^

Självklart sitter man och hostar och snorar, varför skulle jag vara frisk liksom?
- men imorn börjar jag och Emy dansa pole dance, det ni! haha

Nu drar jag mig nog ner till mitt garage snart - min säng känns mycket lockande, har inte träffat den på sjuuukt länge!



the far side of nowhere

Kategori: Från förr

God morgon!

Sitter och lyssnar på Social Distortions nya skiva - det är nice asså :)

Det börjar bli dags att tvätta bort gårdagens smink och samla sig för att åka till stan. Ska träffa Viola (farfars fru), vi ska gå på bio och käka lunch :) Sen bär det av till pappa! Jag har inte varit där sen jul så det börjar bli dags ^^

De två senaste kvällarna har jag varit tvungen att ta mig till Nacka med nattbussen - jag hade nästan glömt hur jobbigt det var att gå hem från nattbussen! Inatt åkte jag dessutom för långt... det var en vänligt själ som väckte mig ur min sköbhetssömn när vi redan hade passerat min busshållplats.. så det blev en extra lång prommenad hem ^^

Igår var jag och Tottie på The Studio - blev sminkade och fotade gratis. Det va kul! hihi
- Efter det åt vi på Taco bar och sen bar det av till the Tottie Mansion, dracks massa rödvin och sen snubbla vi iväg mot Anchor och Agwa!

Den sprängande huvudvärken jag vaknade men klockan sex imorse kan ju kanske bero på det röda vinet .. hehe..

det hände en grej!

Kategori: Från förr

Holy crap va jag är bakis idag!

Igår började jag kvällen med Mira som bjöd på rosévin, drink och jäger. Vi hade trevligt och snackade innan vi drog till Anchor för att checka in Panzer Princess :)

- Men gå in då brudar det är lugnt, Björn (dörrvakten)
- Men vi måste ju hänga in i garderoben! Jag
- Gör det då...
- MEN HEJ är det fröken fyra sekunder? Frank (som satt i garderoben)
Jag tittar frågande på honom.
- O du kommer inte ens ihåg? Frank
- .... hm neeej det tror jag inte haha, jag
- HAHA AH sist du var på Harrys kom du springade till mig och skrek 'VEET DU VAD DANNE SA!! HAN SA ATT JAG HAR SAMMA KONCENTRATIONSFÖRMÅGA SOM EN FYRAÅRING', då frågade jag dig om det inte var så men du höll inte med mig!, Frank
- HAHAHA VA nej det där kommer jag inte ihåg, tror jag!

På plats befann sig även Mikki, Janet, Crille, Linnie, Sussi, Alex och några till! Det shotades Agwa och dracks öl i några timmar. Under den tiden tappade Linnie rösten, jag Mikki och Janet stod och spela luftgitarr och med tanke på förbrukingen av hjärnceller kommer jag inte ihåg så mycket mer!


Det är med tungt hjärta jag meddelar att det inte finns bilder på mig ikädd mina fina agwa-presenter, det vill säga en agwa-keps och en agwahawaiikrans ^^

Tillslut var det dags att köpa folköl och åka på efterfest. Janet däcka på bussen medan jag och Mikki diskuterade rosa små elefanter och andra mycket givande ämnen!

- Jag vill ha en rosa liten elefant, jag
- Vad ska du med den till, Mikki
- Vad har man en katt till? Jag vill HA en rosa liten elefant så här i handen!


Jag vaknade av att Mikkis lur ringde: Josh var orolig då Mik och Janet inte kom hem under natten. Jag och Mikki låg utslagna i varsin soffa och garvade åt allt och ingenting medan de andra sov. Efter ett tag tröttna vi på att bara ligga där så då drog vi igång Yrrol^^

Det var ingen dans på rosor att ta sig hem senare på dagen. Först fick vi knappt liv i Janet och sedan var det helt enkelt helt jävla omöjligt att göra någonting snabbt^^ Efter en liten macka och cola så var det möjligt att ta sig hela vägen hem till Nacka!

Man vet att man är riktigt fräsch då bussen är knökfull men ingen vill sitta bredvid en!

När jag väl var hemma stekte jag mig lite kött och försökte må bättre - men förgäves!
... Jag är så trött att jag vill dö en smula! Är det okej att gå och lägga sig klockan åtta?

ger du utav fingret tar de din hand

Kategori: Från förr

Nu sitter man här - ledigheten är över och jag har restuppgifter upp över öronen. Varför gör man alltid såhär? Jag har omtenta imorn och börjar plugga idag. Dessutom har jag två PM att skriva - fast det ena är nästan klart. Jovisst jag vet att jag ville vara ledig och umgås med mina vänner nu under ledigheten men i alla fall: någonting kunde jag väl ha gjort?

Fast roligt har jag haft och pengar har jag strösslat omkring mig! Haha.. vågar inte ens kolla mitt konto efter alla bravader^^

Jag är inte säker på vad som hände vilken kväll så sammanfattningsvis har jag varit full och bakis nästan varje dag så jag skulle kunna påstå att jag har inversterat en del i Harry B James, Anchor, Rocks, bolaget ... och donken ^^ Så nu är det väl dags att bli lite sparsam (?) och nyttig igen.

Självklart börjar jag bli sjuk igen .. hostar, skakar och känner mig allmänt sliten i kroppen nu asså.. (NEJ jag var faktiskt inte ute igår!!)

Igår hade jag och Tottie Disneykväll hemma hos henne - såg Den lilla sjöjungfrun och Svärdet i stenen medan vi jobba på fettman med chips, godis och cola^^



Nej nu är det dags att plugga vidare tror jag..