notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

i can't save you if you don't let me

Kategori: Från förr

She's back. Sommaren är här och solen skiner. Allt man kan tänka på är att festa och det gör man mer och mer - oh yes she is back on track!

Jag skulle ha gått upp klockan åtta, så satte alarmet på halv åtta. Sen snoozade jag till nio. För vem vill gå upp om det är tentaplugg som väntar? Japp.. har tenta imorn, så jag kanske bör börja plugga snart.. Nu har jag bara kaffet kvar, sen är frukostursäkten (till att inte plugga) borta. Ska man kanske duscha? Eller diska? NEJ jag måste klara skiten...

Idag kanske man ska satsa på att köpa ännu en festivalbiljett - så man får dem.. I år blir det Sweden Rock, Peace & Love, Getaway och Sonisphere. Sommaren kommer bli helt jävla underbar, men fattig kommer man vara. Fast det är bara att leka vuxen och jobba när man är i hemma. Skatteäterbäringen kommer också vara lite underlättande, 5000 tillbaka - tack så mycket. 

Nej ska man ta en gurkmacka till? Fast eh, är inte hungrig.. så kan ju lika gärna plugga ett tag så man har en chans att klara sig i alla fall.  


det man inte har tappat bort har man kvar

Kategori: Från förr

Nu kanske man ska slänga upp ett inlägg här också.. inte bara i min o Stinas sleazburgar-blogg^^ länken till den ligger ju i typ alla andra inlägg så skiter i att lägga den i detta.

Helgen var riktigt ... ja jag behöver en synonym till brutal. Det var en hård helg helt enkelt. I fredags förade vi hos Jassie, hon och jag shotade Jack ur dricksglas. Sen bar det av till Harrys. Jag antar att jag var på scenen, att jag ramlade, att jag drack och spelade grodjackten. Men det blev lite blurrigt asså.. efterfesten hos var hos Kongo. Helt plötsligt var det dag, efterfesten blev förfest - men sen kom vi inte iväg. Haha. Så var lagom pigg på söndagsmorgonen när det var dags att åka hem igen.

Hela jag är en paradox idag. Är sjukt trött men pigg, uppe i varv men har ångest, vill skrika men orkar inte öppna käften..

lonley world

Kategori: Från förr

Ännu en långhelg över.. festade sen i onsdags.. men nu är jag sjuk. Spydde hela morgonen.. o har hittlls lyckats äta en tugga på en banan..

Hade tänkt vara ambitiös och skirva mkt, men tappade all ork.

att leva gör oss bittra

Kategori: Från förr

Jag har ändrat mig, jag tycker visst om att sova. Har sagt ganska länge att det är onödigt.. men nej. Sova är bra. Idag har jag varit trött och bakis, somnade framför TV:n och vill bara sova mer. Men nej. Måste snart gå upp och ut i verkligheten. För vem vill vara ensam? Japp, min sambo har åkt till Örebro över påsk och jag är ensam hemma. Så då beger jag mig till krogen och hoppas på en bra kväll. Sitter i sängen iklädd mjukiskläder och är bakis-skakis, hur ska jag orka göra mig i ordning? Kollar nog på TV ett tag till. bara lite.. jag kommer behöva springa till tåget - eller betala 80 spänn i inträde på krogen.

Jag hade planerat att öva på basen idag, men jag somnade.


Nu har jag och Stina skaffat en Jack-familj.