notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

JULLEDIGT! :D

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Börjar med förra helgen, kommer inte ihåg vad jag gjorde på fredagen - men på lördagen hade Sara glöggfest: det var så jääävla kul :D
- Så jäkla lyckat! :))
Vi drog även på Zerozeros spelning - det var askul och vill minnas att de var mycket duktiga. Fast jag var ganska ...förfriskad :P
- Kron jag betalar ditt inträde så bjuder du på en öl där inne, jag
- Ja men det blir asbra!
...
Vid baren:
- Cissi ville du ha en öl? Kron
- Ne, en grogg! .. så om du tar den här så tar jag nästa!
Hahah.. aah älskar att göra deals på fyllan., ah asså det blev ju bara så att jag pröjsa in Kron, vilket jag inte hade ngt emot - men fyllelogiken är så jäkla slående :)
 
I tisdags var det julbord med praktiken.. och öppen bar.. och vin i väskan... så det slutade med att jag och Agnes sov huvudfötters i hennes soffa ;)
 
Nu är det lördag igen - så fest hos Agnes som har fyllt år :))
Liza är på g hit, hoppas jag - jag har fått i mig två glas vin.. är ganska färdigfixad .. såå krm väl dricka vin tills hon kmr, då ska vi äta middag :)
- Jag har lagat vegitarisk lasagne :))
 
Nyklippt - syns kanske inte, men är iaf silverblond/gråblond :))


jag ska köpa mig en graaaan

Kategori: den eviga monotomin

- Vad hette han.. Kiwi?, jag
- nej typ Kili.. vadårå?, Liza
-  PAX!!!
 - Neej jag vill också ...
 - NEJ Liza, pax gäller!
 
Hahah.. aah jag, Liza, Agnes, David, Niko, Gabriel, Anna, Joel, Lovisa och Robin var och såg The Hobbit igår! Det var en låååång film, lite väl utdragen.. men ja, man ska väl inte klaga.. den var fint gjord och kändes som de slogs precis framför näsan på en. japp det var i 3D..
 
Jag och Lovisa skulle ta pendeln hem efteråt.. det tog oss 45 minuter att komma hem till Flempan.. Japp, först missade vi tåget. Så åkte till Älvsjö, där går klockan åt fel håll: minutrarna tickade uppåt.. men ah det hade varit ett signalfel tidigare - så lite förståelse måste man ju ha.. hahaha säg det utan att skratta, någon? Förståelsen brister extremt för lokaltrafiken såhär års.. speciellt när det är kallt och man vill hem.
 
Idag ska jag jobba.. det ser jag inte fram emot.. men pengar...  sedan ska jag kanske på Viktors bazar, de har en sådan i skolan.. så att de ska kunna åka på klassresa i sexan.. så det kanske man kan stödja..
 
Ikväll ska jag hem till Sara på glöggkalas.. sedan blir det spelning med ZeroZero :)
I torsdags sov jag hemma hos fröken Sara, precis som torsdagen innan.. liten tradition nästan ^^ haha... vi käkar asgod mat (Sara är asgrym på att laga mat :)) .. och snackar så att käkarna skulle kunna falla av.. och såå vad gör vi mer.. jo kollar på spaceiga dokumentärer om Hitlers kvinnor.. eller som nu i torsdags på en dokumentär om Människans uppkomst.. sådant är härligt att somna till.. får inte alls konstiga drömmar^^ haha..
 
Imorgon kommer lillasyster hem till mig, vi ska köpa mig en gran! :D
- som hon får bära.. men jag lagar mat sedan :P
 
 
 
 
 

Lucia

Kategori: den eviga monotomin

Då min ingefära tog slut förra veckan så blev jag svinförkyld... japp, jag tänker skylla på det. Sekunden jag slutade äta ett överskott av vitaminer så blev jag förkyld.
- Den här veckan har jag haft ont i halsen, kännt mig febrig och snoret rinner som Niagarafallen ... och lite host och nys på det.. Så det har varit ganska segt att jobba.. men man överlever. Somnar typ direkt när jag kommer hem, så ja - vid halv åtta... men snart ska jag till jobbet.
.. typ nu.
 
Idag ska jag göra en telefonintervju klockan nio, och innan dess duka fram frukosten... kommer typ att missa morgonmötet.. men får väl överleva i alla fall.. hehe...
 

Idag är det lucia.. ska kika på ett luciatåg klockan 11...
 
 
 

Andra advent :)

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Söndag är här igen.. har haft en asrolig helg :))
I fredags drog jag  och Agnes hem till mig efter jobbet :) Vi käkade och drack lite viin.. Felix och Agnes vän Sari gjorde oss sällskap :)
 
Jag skulle boka biljett till Converge som vi skulle se på kvällen, och Felix skulle skriva ut den åt mig. Sååå jag bokade med ATG-ombud.. och klockan var typ åtta, och det är bara 1-2 ställen i stan man kan hämta biljetter från Ticnet.. Såå jag fick vara söt och förklara för vakterna hur jag hade misslyckats lite.. fick komma in ;D hihi
 
Stod i baren och kortläsaren tjorvade lite.. så hör jag:
- Går det inge bra Cecilia?
Jag tittar upp och ser en grabb jag inte känner igen, och förvirringen var total eftersom han använde mitt hela namn.. så han säge med ett skrattr:
- Men känner du inte igen mig? Det är ju August..
Shit vad förvånad jag blev! Vi gick åk 1-6 tillsammans, så har väl inte setts sen typ sexan.. eller ah kanske sprang på varandra i högstadiet också .. men det är närmare 10 år sedan vi setts!
.. slutsatsen man kan dra är i alla fall att jag är mig lik :p
Under kvällen sprang jag även på en bekant från gymnasiet och skaffade mig massa nya vänner från Göteborg.. och så försökte jag få en av vakterna att börja plugga igen... japp, jag hade fullt upp! :p
 
Lördagen spenderade jag i fosterställning med sprängande huvudverk.. kikade på Tillsammans.. och på eftermiddagen åkte jag till mamma. Rikard åkte också dit, vi åt middag och sen kollade vi på Historieätarna..
- När klockan närmade sig sex så åkte jag hem till Rebecca.
 
Kl: 19:30 - "Rebecca, jag ska bara med till Max och dricka några öl... sen drar jag hem, ska ju jobba imorn"
Kl 00:30  - "Klart jag ska med ut!!!"
 
Vi drog till Kvarnen, där blev det redbull vodka.. och shots.. och massa dans.. hade askul!
Imorse vaknade jag på Rebeccas soffa ... som jag delade med Sandra.. vi skulle kolla på Askungen innan vi somnade.. mene jag somna innan de sjungit klart den första sången :P
- Både jag och Sandra skulle jobba idag.. härligt ^^
 
Nu ska jag tvätta klart.. kanske orka diska.. tvätta håret.. eller bara lägga mig och sooovaa.. är så jäkla trött^^ eller äta... mat är som godast när man är bakfull =)
 
 
'