notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

SNART ÅKER JAG!!!! =D

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll


Först till Peace  & Love =D<3
- jag och Robban på PL 2009 :)


Sen till Getaway =D
- jag och Tottie på GRF 2010! hihi
"Man kan inte banga när man har brillorna på sig!"

Klockan 11.30 möter jag Emy - sen bär det aaav :D


det är bara att köra

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Hej hej hej..

Kom just hem igen - nu är det hög tid att packa, för imorn bär det av till Dalarna!! Först till Borlänge och Peace & Love och sen direkt till Gävle och Getaway :D Så mig ser storstan inte röken av på två veckor ^^ hur ska ni som stannar hemma klara er? ;D


Jag kan ju börja med att resumera helgen. I fredags var det midsommar, om någon hade missat det? Då var festen på Krons landställe! Efter en hel del vodka och öl var jag i fin form! Hade inte käkat så mycket då faktiskt.. udda med tanke på att det var midsommar^^ men thats life!
- Jag drack och dansade runt en hel del vill jag minnas, till sist blev jag lite trött och tog en "power nap" i en stol :P Vaknade till liv, hittade rester på bordet vi satt vid - så käkade det folk hade lämnat samt drack en del vatten. Sen var det bara att köra igen! Vissa försvann till krogen - min lilla Tutas var en av dem! JAg stannade hos Kron :) Vi dansade vidare och fick sällskap av Celina och Jimmy bland annat^^ de hade varit i tanto, för ovanlighetens skull ;) ihihi..

Jag fick med mig Celina hem efter några timmars kalasade :P
- Vi fyllekäkade varsitt ägg hemma hos mig, sen kollade vi Madicken en stund innan vi somna :P SATAN vad varmt det blev under natten. Båda vaknade klockan sju och behövde dricka vatten! Min lägenhet är så skum, den är galet varm trots att jag inte har några element på!

Lördagen spenderade jag och Celina bakis på stan.. vi letade tält, men hitta inget ^^ käkade på Max, solade i Kungsan samt höll Dean sällskap innan han skulle börja jobba =)
- Efter en sväng till apoteket drog jag hem till Tottie och kollade film med henne och Emilio! Det blev två chick-flicks och massa chips!!

Idag åkte jag till mor för att käka middag :) Helene och Mattias med barn var också där :P Det var trevligt att träffa dem - gör ju inte det allt för ofta .. precis som vanligt hemma hos mamma blev man matad till man höll på att explodera! Fick även mackor att ta med mig på bussen imorn :)
... Efteråt drog jag till stan och träffade Rebecca en sväng :) Vi drack kaffe och snackade skit ett tag.. nu måste jag nog packa jah.. jobbigt ^^

Glad midsommar

Kategori: den eviga monotomin

Kom just hem, ska bara käka och fixa mig innan det är dags att dra igen ^^
- Allt är i vanlig ordning :P

Kollar på Madicken medan jag lagar "det jag har hemma" som idag består av pasta med en sås/röra av lök, morötter, tomat, vitlök, soja och kryddor ^^ till detta kalas blir det ett glas rött!

Ska dra till Skrubba och Krons landställe så snart jag är klar :)
- det kommer säkert bli hur nice som helst!!



Happy meal 25 år!

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)

Jag är redan klädd och har käkat.. bara kaffet kvar ^^ haha :) eller ah redan och redan.. ska dra om 40 min .. igår kollade jag på Walk the line innan jag somnade - jag blir alltid så förälskad i den filmen efter varje gång jag sett den!

Idag är det sista dagen på jobbet innan två veckors ledighet :D
- på måndag åker vi til Peace & Love!! Tiden går så fort .. hehe.. men innan dess är det midsommar och helg, ska försöka hålla i pengarna! Betalade just räkningarna, har typ 3000 att leva på under hela månaden - två månader som innefattar två festivaler! Det kommer lösa sig :) Skulle få matpengar till festivalerna av mamma och sen födelsedagspengarna (i förskott) av farfar och Viola när jag kommer hem från festivalerna :) Så det är luuuugnt :)




Haha sminkad och klar stod jag vid spegeln. Skulle bara spraya håret.. haha.. självklart spraya jag mig i ögat så höger öga fukka ur och börja rinna! Mascara i halva ansiktet, ja tack!
- Så var tvungen att fixa till skiten när öget slutat vara rödsprängt och rinna.. det resulterade i att jag itne kom iväg till tåget - som nu går om en minut.. eftersom jag är så otroligt lat orkade jag inte kuta ned när jag var klar med ögat.. jag dricker hellre upp kaffet idag :) Dessutom känns det allt för jobbigt att ta Märsta-tåget, då måste jag ju byta tåg i tc.. SÅ jag väntar in nästa jakobsberg-tåg. Det går 25, det vill säga om en halvtimme.. så det blir en stressfri morgon nu trots allt^^ Eller man ska ju inte ropa hej, jag ställer väl till någon skit runt kvart över så jag måste springa till tåget i alla fall :P

=)

Kategori: den eviga monotomin

Hej :)

Hemma från jobbet, just käkat och kollar tv.. asså ah, en kväll till då jag bör hålla mig nyker - sen jävlar är jag ledig :D haha.. ah imorn är det sista dagen på jobbet! Idag sorterade jag mammas kontor - hon hade sjukt många linjaler, massa papperslim, gem och gummisnoddar! Så det enda logiska är att min mor tycker om att mäta och sätta ihop saker? Dagen till ära bjöd företaget på lunch - de drog igång en stor grill och grillade käk :D mycket trevligt!

Igår åkte jag hem till pappa efter jobbet, hann in precis innan himlen öppnade sig och regnet öste ned! Min kära lillebror bjöd mig på kakooor^^ sen kom pappa hem och gräddade våfflor! haha.. efter det kom Anna hem med vin, ost, parmaskinka, oliver och soltorkade tomater! Man blir gödd där måste jag säga!
- inte nog med att Anna vann 20 000 på postkodlotteriet nu i våras, nu vann hon fyra cyklar! De levererades igår.. hahah asså... det stod Postkodlotteriet över hela sidan av cyklarna xD hahaha! Supersnyggt^^

Idag gick jag upp klockan sju imorse, kände mig totalt utvilad .. kom tidigare till jobbet än vanligt! Asså det där med att bo i stan är ju sjukt underskattat...


vaaaaad skaaaa jaaaag gööööraaa nuuuu??






when M&M was just a snack

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)

Sitter och kollar nyheterna (irriterar mig på den nya metrologen), lyssnar på Aqua och käkar frukost! Nu är det bara tre arbetsdagar till midsommar och ledighet :D Nästa måndag bär det av till Borlänge och Peace & Love!!! Sen direkt till Getaway - ska väl passa på att vila den här veckan - lär ju bli hårt att festivala två veckor i sträck xD

Midsommar ska jag nog fira på Krons landställe - det har varit planen sen förra midsommar! hihi.. hoppas att det inte regnar hela helgen sen bara.. haha ja jag vet att det bara är tisdag - men i alla fall! Man vill ju kunna vara utomhus .. visst man KAN vara ute när det regnar .. men det är ju lite sämst!
Haha jag gillar min tankegång - det hörs att jag inte druckit kaffe än ..

Så ja, idag ska jag jobba, sen i eftermiddag åker jag nog till far min. Har inte varit där sen innan Sweden Rock. Det betyder att jag missar Flogging Molly på Grönan :( men men ah.. såg den Hultsfred 07.

- Igår hämta jag och mor upp syrran på Telefonplan - sen åkte vi till Pia (som har sin salong/affär i Västberga). Vi fick testa massa Mary Key-produkter :) Tror jag fick smink för sammanlagt 850 kr! Det blev en matt fondation (så man slipper se så jävla glansig ut), en mascara, en läpp-penna och ögonskugga :Dhihi.. dessutom fick vi massa bra tips - kommer säkerligen inte kunna applicera så myket av dem på mig själv: man behövde tålamod xD men lite tips kunde man ju ta till sig^^ .. Efteråt käkade vi, sen körde mamma först Therese till Östra Station (hon skulle till Vallentuna och vakta barn) och sedan körde hon hem mig - så ja, hon bedriver taxiverksamhet ;) hihi.. mamma kan va så snäll :P
Måste säga att det kändes lite ovärt att bara åka hem och sova när man var så übersminkad^^ menmen, vad gör man när man ska upp och jobba jämt!

Så vad säa jag säga om nyheterna då? hm.. bra med en organisation som motverkar att föräldrar gifter bort sina döttrar.. lika så en jour för barn som blir/blivit övergripna i träningssammanhang.. vad jag ska säga om att svenska barn utvecklar gluteninolerans i tidig ålder vet jag inte - eftersom det kan vara genetiskt vet jag inte om man kan göra så mycket åt det^^ Så till Grekland .. förtroendeprövning (misstroendeprövning?) kanske hjälper? Eller asså.. landet kommer ju inte få mer pengar bara för att de byter regering? Så de kanske är dags att börja betala skatt Grekland? Så resten av EU slipper betala för det som skatt vanligtvis ska täcka.. att få 12 miljarder i hjälpaket vart och varannat år är ju inte hållbart..


Två förfester, två efterfester men ingen jävla fest!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Att säga god morgon klockan tre känns ju lite fel!
- men jag vaknade för en halvtimme sedan..
Jag vet inte riktigt vad som hände där, brukar ju inte sova så länge. Vädret kan ju vara en bidragande faktor - jävla regn asså^^

Ska väl ta mig en kopp kaffe snart, så man vaknar till liv..

Igår blev det massa hattande runt på söder. Mötte Rebecca och Sandra i gamla stan vid halv åtta, då drog vi till Agge och förade lite - men de skulle till tunnan klockan nio typ så vi drog hem till Vicke-picke! Det var sjukt länge sedan jag träffade honom och Viktor - så det var trevligt :P Så fort vi kom in genom dörren skrek Vicke-picke:
- Jag är skyldig dig en öl!!
Det hade jag helt glömt, med tanke på att det var två-tre år sen jag björd honom på en liter öl typ ^^ Det var när Rebecca hade fest (2008) och vi hade slut på alkohol - så vi smet ner på krogen en sväng :D Inte för att jag fick tillbaka ölen igår, men tyckte det var roligt att han kom ihåg det xD

Det kom lite till folk dit, bland annat en Oskar som drack champange med jordgubbar- fint ska det va! Vi lyssna på massa 90-talsmusik och kollade på Arkimedes på youtube: som vanligt höll jag och Rebecca på att dö av skratt när den lilla ugglan från Svärdet i stenen asgarvar åt Merlins påstående att människor kommer kunna flyga! Asså det klippet är FÖR BRA!

Vid elva ville de dra till Sommar - men det var inte jag, Rebecca och Sandra så taggade på! Så vi drog och träffade Charlie, Anton och Mathias! De hade jag inte heller träffat på år och dag - vi satt utanför Charlies port och var sociala ett tag. Vi fick med oss Anton och Mathias till Hellströms, eller ah Rebecca och Sandra satt utanför och väntade medan jag, Anton och Mathias gick in^^ Jag gick i och för sig bara in för att gå på toa ^^ Där hittade jag två kiss-kompisar :P De var fascinerade av min tatuering! Hihi, har ett minne av att en av dem pussade mitt ben (alltså tatueringen) ^^

Sen blev det lite segt, alla försvann åt olika håll .. tillsist hittade jag Anton och Mathias på Medis - satt med dem ett tag .. då övervägde jag att åka till Harrys - men klockan var typ två .. Så efter att jag hade hittat Sandra och Rebecca nere vid garaget (vid medis) bestämde jag mig för att dra hem!

Jag har lyckats vakna i Huddinge två nätter i rad, asså när jag var på väg hem. Jag har en enorm talang för det där måste jag säga :D
Bara för det kommer jag väl åka för långt nästa gång xD

Så vad händer idag? Det återstå att se - har möte klockan åtta imorn .. så lär ju inte göra ngt allt för spännande^^

living in the real world stinks

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Hello hey :)

Känns att jag var ute igår, ont i huvudet och illamående. Alla grejer ligger utspridda i hela lägenheten och Aristocats gick på repeat när jag vaknade ^^ Lyckades se scenen med gässen och slutet två gånger innan jag vaknade helt och kollade på hela filmen :P Nu käkar jag frukost och inser att jag måste ätit som ett djur när jag kom hem igår, typ allt bröd är slut igen :O eller jag har ju MASSOR med knäckebröd, så får köra på det sen!

Igår drog jag till Rebecca runt sju, efter att jag hade fixat mig och druckit rödvin. Vi skulle skynda oss till Broder Tuck, men det gjorde vi inte. Vi drack Jack! Så vi kom precis efter att Cruel Pin hade spelat^^ asså hur lyckas jag alltid? Eller det kanske inte är så konstigt, alkohol får inte tiden att gå lika långsamt som handlingsförmågan - tyvärr! Men vi tog en öl med systrarna och fick höra om hur bra de hade spelat från alla som hade kollat. Segt att man missa... men men får catch 'em next time :) Jag och miss Complain drog tillbaka till henne och efterförfestade lite medan vi bestämde oss för hur vad vi skulle hitta på näst! Det belv att dra till Söder igen, till vår efter-efterförfest! Där befann sig Sandra, Johan, Max, Mathilda och lite fler människor :P

Vi skulle dra till Imperiet - men vi var tydligen för unga! haha.. så det blev Kvarnen istället! Jag vet inte hur mycket jag drack under kvällen med glad i hatten var man allt! Fick höra att jag ser ut som Kesha - visste dock inte vem det var. Så frågade Sandra ^^ haha då fick jag veta att det är Tick Tock-bruden.. inte för att det sa mig så mycket mer än att jag har sett massa parodier på hennes musikvideo^^ Så var ju tvungen att checka in orginalvideon nu på morgonen!


Asså hmf, nja tycker nog inte att jag är speciellt lik henne ^^ Hade väl liknande sminkning och boots på mig (vilket hon har i videon).. o jag va full men annars vette fan asså! :p jag håller nog inte med the dude som skrek "You look exactly like Kesha!" till mig på Kvarnen^^

Hemresan igår var mycket spänande, eller jag hade sånt jävla flyt asså ^^ Först skulle jag hitta bussen, fråga typ tre personer om vägen tills jag såg busshelvetet komma - då kastade jag mig över gatan utan att kolla mig för, men jag överlevde! Trots att jag inte hade något busskort (det gick ju ut igår) kom jag på bussen utan att betala^^ Somnade självklart innan vi ens hade passerat gullmars, vaknade i Huddinge! Så kom av bussen i tid :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra - antagligen gå ut! Det är tydligen Ebba Gold på Harrys ikväll, men Harrys... det är så jävla B xD hahaha gårdagens stående skämt! (asså det heter ju Harry B James). Det var jag tvungen att skriva till James på fb - min humor är så  underbar, speciellt när jag själv tycker jag är mest rolig xD

lite kaffe på det här

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Jag är trött idag. Kommer bli segt att jobba .. segare än vanligt skulle jag tro.. men men det är bara att dricka kaffe och se glad ut! Behöver ju pengarna så det är bara att bita ihop. Sen är det helg, som tur är! :D Igår trodde jag att jag skulle dö av tristess efter lunch, som tur var fick jag springa iväg tidigare då jag skulle hämta barn. Det var bara ett barn igår - och eftersom det bara var Oscar spelade vi kula i en timme efter vi kom hem, han käkade typ 12 köttbullar till middag (grabben är 7 år). Efter maten kollade vi i hans nya Star Wars-bok och spelade fotboll^^ Mycket roligt ;P

Ikväll blir det Cruel Pin på Broder Tuck, sen får man se var det bär av! Hihi

Be bold and mighty forces will come to your aid

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)

Tog lite sovmorgon idag, det vill säga att jag inte gick upp när klockan ringde - men eftersom jag vanligtvis går upp två timmar innan jag ska gå så är det lugnt :) Eller ah, mer stressigt men jag hinner ^^ jag känner mig ganska utsövd faktiskt! men men, ska gå om en timme.. så nu är det dags att sätta fart med frukost och klädval!

Igår var jag tvungen att kolla på Almost Famous, hade inte sett den på länge! Den filmen är fan som Taco Bar det är helt omöjligt att tröttna på!!

inget bättre för mig.

Kategori: den eviga monotomin

Hejhej..

Idag höll jag på att somna på jobbet - tror jag gjorde det i några sekunder^^ Skyller på vädret och det äckliga kaffet.. Sen kan väl vem som helst bli trött av att sammanställa två miljökontroller .. var tvungen att springa från jobbet strax efter tre, han handla lite mat innan jag kom till tåget... fick tvättid idag.. så det är det jag gör nu, tvättar alltså .. stoppade just in den andra maskinen .. vill vara klar .. är trött och varm.. så på en aning dåligt humör kan jag väl erkänna.. Jag och mamma åt kinamat till lunch, så nu har jag massa sånt hemma iaf :) det är nice! Det blir fan nudlar och biff med bambuskott till middag ikväll!

Haha asså jag kollar på en halv b:ig film på fyran också ^^ en typisk romantisk komedi från slutet av 80-/början av 90-talet! Undra om den slutar lyckligt? ;)

Det är massa snack om att man ska orka ta sig till grönan idag .. det tvivlar jag på att man gör.. men man ska aldrig säga aldrig - samma sak gäller tanto. Det är .. var.. dåligt väder - den ursäkten går bort. Kolla just ut genom fönstret och det börjar bli sol typ .. men det HAR regnat .. okej. Min ursäkt får vara att jag är trött och ska jobba imorn. Då blir det dubbla pass - först till kontoret sedan ut till Nacka och hämta barn :)

Jag vill att det ska vara helg.

Hur svårt kan det va'

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Medan jag nu sitter och käkar frukost inser jag att det är dags att åka till affären inom kort.. i min kyl har jag: lök, vitlök, smör jag fått gratis på stan (det va någon reklamgrej för bregott) och lite saft och sådant. Jag är inte så jävla sugen på att äta knäckebröd utan någonting på - blev lite trött på det under festivalen ^^ haha.. nej men det går ingen nöd på mig jag har både nudlar och pasta också :P och säkert något spännande i frysen.. men ah - frukost är det som är problemet. Vet inte när jag ska hinna handla bara. Jobbar hela dagarna, ikväll kanske man måste dra sig till tanto då Crille och Charlie fyller 21 :) Imorgon ska jag passa barn och på fredag är det fredag.. då vet man aldrig vad som händer - eller jo, Cruel Pin på Broder Tuck! :D

Igår drog jag tidigt från jobbet och åkte ut till mamma. Hjälpte Therese att fixa hår och smink innan hennes bal, syrran går fan ut nian idag :O känns typ som jag just gjorde det måste jag säga ^^ haha! Eller kanske inte men .. nästan!
- Efter jag fixat klart, käkat lövbiff och så mötte jag Celina! Vi slog följe till ett tanto där regnet stod som spön i backen ^^ Men det löste vi med att sätta oss under bron såklart :)

Det blev några öl och trevligt sällskap innan jag var tvungen att dra hem. Det är tråkigt att man jobbar, men ah behöver ju pengarna så... smällar man får ta..


Foto: Fröken Mordhot

back to den eviga monotomin

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Att gå upp klockan kvart i fem var fan inte kul.. trodde jag skulle dö när klockan ringde!
- meeen.. det var bara att ta sig i skinnet, måste jobba. Det blir kort dag idag i alla fall, ska hjälpa syrran att fixa håret och så innan hennes bal :) Så måste ta mig ut till Nacka till tre! Sen ikväll ska man ta sig till Tanto, det är Sweden Rock-efterfest! haha.. nej jag kommer inte kunna supa, jobbar imorn också.. och resten av sommaren också! Nej, nu ljög jag ska ju på tre festivaler till i sommar =D

Nej, nu måste jag sätta fart så jag hinner till tåget sen!
- Snart blir det den första koppen kaffe på över en vecka!! :D

"Har du spillt rödvin på halsen.. NEJ du har knullat!"

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Hello hello nu är jag hemma igen!
- Lite sliten efter en vecka på Sweden rock måste jag säga.. men helvetiskt roligt har jag haft det!! =D

Såg fler band än vad jag trodde att jag skulle göra - det vill säga typ .... sju? Judas och Ozzy var BÄST! hihihih.. längtar efter Wacken då jag får se dem igen! :D För då ska jag försöka inte vara så galet full att jag somnar ståendes ^^ På Judas ramlade jag, eftersom jag somnade då.. skulle hitta hem till tältet efter med vill minnas att det var galet svårt - o ja, jag stod själv! Mordhot hade lämnat mig för att se slutet av The Damnd hon däcka i moshpiten ^^  hihi... ah när Rebecca valde att inte komma ned till den awesome:a festivalen flyttade jag från centralen/plattan (mitt tält) till bordellen (Mordhot och Hankys tält). Jag sov inte i mitt tält alls ^^ Hade knappt mina grejer där :p
- så det var mycket värt att ha med skiten!

Hela festivalen luktade bacon.
Det var mycket äventyr både innan, under och efter festivalen måste jag säga. På vägen ned låg Kron typ mellan 140-190 hela vägen ned i sin lilla blåa bil^^ När vi skulle rasta på A6an, centrumgrejen vid typ Jönköping, ringde vi (från Krons bil) till Calles bil, Kron får prata med Mordhot:
- Vi ses på A6, Kron
- A6???!!! Vi är ju på E4:an!!!! Mordhot

När vi skulle hem var Calle inte i bruk att köra: han blåste 1,5 promille - så tack den som stal Hankys sprit dagen innan xD Så hon kunde köra oss hem! Efter att ha tankat svängdes det fel men GPSen sa att vi kunde ta en skogsstig till E4an igen - men när man skulle svänga igen enligt GPSen fanns det ingen väg: så vi ragga runt i skogen ett tag xD haha!

Ja, då kanske jag ska berätta lite vad som hände under festivalen.. så jag måste börja med att säga: vad är det för jävla fest!?!

Vi söp satan hela veckan, massa varm öl, varm cider och grogg - o det satans jävla rödvinet! Sparade det till sist så jag fick ha ont i skallen o må skit i bilen ^^ haha.. just nu kommer jag inte på vad vi gjorde mer.. haha åkte kundvagn! Hängde med sköna människor.. hm.. lyssna på bra musik.. skrattade och skrek.. hm hm.. hm... gömde oss för regnet om nätterna.. svettades ihjäl om dagarna.. BADADE!!
- Jag har även skaffat mig en schysst bränna - röd näsa, röd axel och röd hand...

På vägen hem bestämdes det att vi skulle fortsätta supa - fast på Harrys (såklart)^^ Där träffade jag min underbara Tutis :D Vi drack öl och dansade - sen blev det Max och taxi hem. Tutis betalade resan med 10:or xD haha!

Idag sov JAG till klockan halv två!! Det har inte hänt på hur länge som helst... kan försvara mig med att jag vaknade klockan nio och elva innan ^^ Vi käka frukost, typ kl tre, på Subway och sedan blev det stan! Jag köpte nya lösögonfransar :D Vi mötte Tezzi och Emilio en stund, men de drog när jag och Tut ville käka på Jensens :p Det blev kött och öl för hela slanten - så nu är jag inte så rik längre (inte för att jag var det innan heller men i alla fall ^^)..

Nej, imorn ska man jobba... så dags att sova snart? Inte för att jag vet hur fan jag ska kunna somna redan, nu när dyngsrytmen är lite annorlunda :P haha..

Om jag kommer på vad som hände där nere på festivalen kan jag ju uppdatera ;)


SWEDEN ROCK HERE I COME!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Idag är det dags att åka ned till Norje och Sweden Rock Festival! =D

Mamma kommer och hämtar mig klockan halv nio, hon kör mig till Kron. Klockan nio ska vi packa bilen sen är det bara att fara!! :D


Förra årets SRF :D
- jag såg en kille i en tunna eller ngt, kommer inte riktigt ihåg men roligt var det!

VILL DU LIGGA MED MIG DÅ!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Okej. Ett problem har uppstått. jag hade bokat tvättstugan till NÄSTA söndag.. suck.. blir lite trött.. menmen det e bara att tvätta lite för hand o sen bara packa sådant som är rent: behöver ju typ bara en uppsättning kläder xD Nej men åker ned i kjol och har med mig jeans.. det är en plan :)
- Hittade en sovsäck hos mor, så behöver inte hämta den som är hos Tottie - en sak mindre att göra. Tältet ska dock hämtas när Rebecca kommer från landet - måste även till affären och apoteket en sväng också.. jag gillar att allt är så planerat :D Mamma erbjöd sig att köra mig till stan imorn (ja, komma och hämta mig och köra mig till stan :P). Tänker nästan acceptera det erjudandet - väskan är ganska så tung. Sen släpa tält, sovsäck och grejer - känns inte så lockande!


Rebecca på Sweden Rock förra året :D

Vi ställer oss här, så de ser oss om de är blinda!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Jag sov hos mor min natten till igår - somnade där efter att ha blivit matad med kött och godis (samt en del rödvin). Mamma körde hem mig på förmiddagen igår. Jag hann till bolaget, bunkrade upp inför Sweden Rock! Sen bar det av till stan, åkte hem till Tutis och gav henne en present! Efter det mötte vi upp Emilio Kalle-Roxner, Aksel och några till. Sen åkte vi till Hornstull och mötte en svarthårig Crille och Johanna! Sen blev det Tanto för hela slanten!!
- Det var nice, mycket alkohol, soligt och varmt!

När vi skulle på krogen bestämde jag mig för att göra en avstickare - drog till 7 eleven och köpte korv^^ haha! Jag var inte så taggad på Harrys alls, men gick dit^^ Guns and Posers spelade! Försökte skrika åt dem att Tottie fyllde år av någon anledning - men de hörde mig inte^^ haha! Det slutade med att jag blev utslängd på premisserna att jag var för salongsberusad. Vilket kanske kunde stämma. Men hallå, det är Harrys. Alla är lite lätt överförfriskade och jag har fan varit i mycket värre skick där. Jag stod ju förfan upp! Det var Robin som berättade att Björn ville att jag skulle gå. Satan vad förbannad jag blev. Vet inte hur många som försökte snacka med mig när jag satte mig för att vänta på bussen - jag fick alla att gå utom en. Han vägrade gå så tillslut gick jag med på att prata med honom, det gjorde mig på lite bättre humör :P Vet inte riktigt vad vi snackade om man han var i alla fall från Irak, hade bott här i sex månader men hade ingenstans att bo .. Vet inte om han fiskade efter att följa med mig, men det fick han i alla fall inte^^ .. väl på bussen hör jag någon som skrker "Courtney!" och en karl jag aldrig sett kommer springande mot mig! Så jag inledde konversationen med:
- asså... hm .. känner jag dig?
Svaret blev:
- vi är vänner på facebook!

Jag konverserade med karln nästan hela vägen hem då han bodde i Huddinge. Vet inte vad vi snackade om. Typ om folk vi känner vill jag minnas.. och musik.. vill även minnas att jag somnade - då petade han till mig och frågade om jag blev arg för att han pratade med mig. Vid det laget hade jag lugnat mig så jag blev förvånad över att han trodde jag var arg^^

Precis som igår vaknade lagom till Disney dags :D så stratade dagen med Den lilla sjöjungfrun!
- Nu blir det ägg och bacon till frukost :)

Big Brother-gänget är på Nyhetsmorgon - vilka jävla muppar asså.. jag orkar fan inte kolla på det här så det får bli en film istället^^ Skulle nästan hellre slå om till 2an och kolla in gudstjänsten.. När ska big brother dö?!?! Det är väl ändå ett utdött koncept. 

Idag måste jag:
  • Packa till Sweden Rock
  • Hämta tältet av Rebecca
  • Hämta min sovsäck hos Tottie
  • Hämta ett liggunderlag hos mamma
  • Tvätta
  • Fixa ett partytält
Känns inte riktigt hållbart men nu kör vi!

TOTTIES FÖDELSEDAG =D<3

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Idag fyller min underbara och älskade Tutas 21 år =D



Ska träffa henne klockan två! Innan dess ska jag hinna gå på bolaget massor - Rebecca informerade mig just om att det är röd dag på måndag.. så om man vill ha alkohol till Sweden Rock måste man köpa idag =O=O

damdidamdam

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God morgon,

Vet inte om jag ska känna efter hur jag mår idag ^^
Igår drog jag och Rebecca till tanto och hängde med Crille, Calle, Pedro, Jenni, Emilio, Chris, Candy och några ^^ Fixarn kom fördi och läsa sin dikt om Honrstull och skulle måla av Rebeccas vackra ansikte - men det gjorde han inte :P Jag vill minnas att jag sjöng en massa - hade en salig blanding av låtar på hjärnan^^

Drack väl en liter vin eller liknande - så blev lite salongsberusad vill jag minnas, men jag drog inte med på krogen! :O Kan bero på att Rebecca också skulle hem .. men jag åkte hem till mig! Minns inte sist jag drog hem själv efter aloholförtäring! På centralen blev jag lagom förvirrad - det var ett stort galler mitt i gången! Så jag var tvungen att fråga en polis/vakt (?) om vägen till tåget xD - för jag har inte alls bott i Stockholm i 20 år .. så jag har ingen aning om andra vägar? Men jag var salongsberusad - så gallret förvirrade mig totalt :P

Jag minns inte riktigt hur länge jag fick vänta på tåget, men jag kämpade verkligen för att inte somna! Väl på tåget slocknade jag direkt.. vaknade som tur var i Huddinge! Tror jag har en inbyggd väckarklocka eller något - jag vaknar (nästan) alltid en station innan jag ska av .. så var det när jag bodde hos mor också! Det är en bra grej asså ^^ men jobbigt när den inte funkar och man får gå lååångt!

Appropå att gå långt, jag och Rebecca prommenerade till Djurgården igår på dagen :) Det var mysigt, massa blommor och fåglar överallt. Kanadagässen hade fått ungar som simmade runt som små gråa dunbollar :p  Vi såg även änder, en mås, en kråka och en svan ^^ som de riktiga fågelskådare vi är - eller mest Rebecca! Hon är även fisk- och skräpskådare :) (ja, och gick runt och inspekterade allt i vår omgivning^^). När vi inte orkade gå mer, satte vi oss i skuggan under gammelmor pilrot och kände på vattnet. Vattnet var varmt, nej det andra! ;) haha jag hade lite svårt med orden igår måste jag säga - det var mycket som var "nej det andra" ^^ Jag har varit galet sugen på att bada i en månad nu, så snart måste dett ske! Om jag åker ut till mamma senare ska jag tvinga syrran att bada med mig!

Idag ska nämligen jag med min syster och mor på stan! Vi har sådana dagar lite då och då :)
- så jag ska byta min shorts ..har bestämt mig för att de skär av midjan väldigt abrupt så behöver en storlek större i alla fall. Så är det när man är byggd som en moraklocka (som min kära mor brukar säga år mig). Jag ska även ge mamma äran att köpa mig ett hålslag och lite nya kläder! Det är det som är finessen med våra mamma-dotter-dagar på stan: mamma betalar =) Jag måste även se om jag hittar någon billig kamera. Det här är ju katastrof, känner mig lite handikappad utan..

Skulle bara gå in i bilddagboken för att kolla om jag hittade några spännande gamla bilder att lägga upp - då såg jag att idag är det två år sedan som jag tog studenten! Fan va jag vill göra det igen, inte gå om gymnasiet - men ta studenten. Det va fan en av de bästa dagarna i mitt liv :D


Kisspaus på Djurgården. Fan va awesome det var att åka flak men min skinnjacka var ganska så stel av torkad alkohol efteråt vill jag minnas! :P

jag är äldre nu, men jag är fortfarande barn!

Kategori: den eviga monotomin

Dagens planer är ändrade!
- Farfar och Viola kunde inte komma med mina bord förrän klockan sex. Så det får bli en annan dag istället. Jag har inte varit på gymmet - Rebecca hade ont i skallen.. men vi ska ses nu snart (när jag har fixat mig klart). Det blir en prommenad istället för gym!

Jag har just käkat lunch - kinamat.Har en hel låda kinamat kvar.. asså jag och mamma beställde varsin låda tre små rätter igår. Vet inte riktigt hur mycket kineser äter .. men hittils har den maten räckt till: varsin lunch till mig och mor, middag till mig samt en lunch till (den jag just förtärde)^^ .. OCH ja, det är typ en låda kvar! Eller okej, nu överdrev jag.. det som är kvar är biff med bambuskott (hela), halva kyckling med ananas och curry och halva kyckling med vattenkastanjer.. så ja, jag lär ju klara mig ett tag :)
- Hade tänkt slippa handla mat innan Sweden Rock! (=MÅNDAG!!!)


Nej men nu kanske jag ska sätta lite fart och sminka mig - så jag kan dra till stan och möta Rebecca någon gång^^

Tror detta var 2008 ;P
Jag och Rebecca hade tydligen mycket roligt inne på toan på donken i Slussen ^^

Astirix och Obilix

Kategori: den eviga monotomin

Jag slog på tvn när jag vaknade (klockan halv åtta). På tvn visades Astirix och Obelix :D Jag blev hur glad som helst, hade egentligen tänkt kolla på nyhetsmorgon men det får vänta :D

(Till Rebecca: "Är det nogon här?", "Bara lilla jag" samt "Det finns bara en tjockis här.. och han är inte tjock!")

Jag trodde att man skulle ha behandlat sin text i InDesign till inlämningen idag - men det hade ingen av de andra gjort så då skickade jag bara in min text som den är. Om den ska designas får jag göra det sen... Så nu har jag inget skolarbete att göra idag.

Jag och Rebecca skulle träna idag - hon sms:ade att hon hade ont i huvudet. Hoppas att det går över till klockan nio-tio .. annars har jag ingenting att göra fram till kloclan tre - då kommer farfar och Viola med soffbord till mig!

Nej, nu är det dags för frukost!

touch phobia

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Så nu sitter jag hemma och försöker få in min jävla artikel i indesign - jag har laddat hem testversionen... och efter jobbet orkade jag inte gå till skolan..... men det här funkar inte!!
- Varför måste vi göra skiten i indesign..

Ja, igår blev man kanon i arslet (ett nytt uttryck Tut lärde mig igår). Så fär er som inte vet vad det betyder är det inte svårare än så här: kanon i arslet = dyngrak. Jag ramla ur Totties soffa medan vi förade - o hennes kommentar på det var: men Cissi ta det lugnt, jag har städat!
Vi slirade in på Harrys strax efter elva ^^ precis lagom till att Posh Vandals spelade :) De var mycket duktiga måste jag säga!!

Det som är jobbigt med att ha kul är dagen efter. Vaknade upp död på Totties soffa! Skulle liksom jobba idag. Det var hårt men jag klarade mig ^^ Mamma bjöd på kinamat till lunch :D dessutom fick jag ta med mig det som blev över hem :D hihihi! Så jag har just käkat lite sådant!

Jag kollar på The Big Bang Theory - jag älskar det. HAHA. hahaha.. Sheldon är så rolig :D
- Nej, jag har ingen ork att plugga. Jag SKA.. men InDesign motarbetar mig :(