notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Happy meal 25 år!

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)

Jag är redan klädd och har käkat.. bara kaffet kvar ^^ haha :) eller ah redan och redan.. ska dra om 40 min .. igår kollade jag på Walk the line innan jag somnade - jag blir alltid så förälskad i den filmen efter varje gång jag sett den!

Idag är det sista dagen på jobbet innan två veckors ledighet :D
- på måndag åker vi til Peace & Love!! Tiden går så fort .. hehe.. men innan dess är det midsommar och helg, ska försöka hålla i pengarna! Betalade just räkningarna, har typ 3000 att leva på under hela månaden - två månader som innefattar två festivaler! Det kommer lösa sig :) Skulle få matpengar till festivalerna av mamma och sen födelsedagspengarna (i förskott) av farfar och Viola när jag kommer hem från festivalerna :) Så det är luuuugnt :)




Haha sminkad och klar stod jag vid spegeln. Skulle bara spraya håret.. haha.. självklart spraya jag mig i ögat så höger öga fukka ur och börja rinna! Mascara i halva ansiktet, ja tack!
- Så var tvungen att fixa till skiten när öget slutat vara rödsprängt och rinna.. det resulterade i att jag itne kom iväg till tåget - som nu går om en minut.. eftersom jag är så otroligt lat orkade jag inte kuta ned när jag var klar med ögat.. jag dricker hellre upp kaffet idag :) Dessutom känns det allt för jobbigt att ta Märsta-tåget, då måste jag ju byta tåg i tc.. SÅ jag väntar in nästa jakobsberg-tåg. Det går 25, det vill säga om en halvtimme.. så det blir en stressfri morgon nu trots allt^^ Eller man ska ju inte ropa hej, jag ställer väl till någon skit runt kvart över så jag måste springa till tåget i alla fall :P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: