notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Det känns att det är torsdag

Kategori: den eviga monotomin

Veckans tema har varit lite dåligt humör.. försöker bota det med träning .. och matlagning.. haha. Det känns mycket blöh just nu..
- måste nog hitta något att se fram emot. Något större än att jag och Anna ska till IKEA imorn.. får väl börja planera nästa resa. Resor brukar göra mig på bra humör :)
 
Igår försökte jag komma på saker att engagera mig i.. så att man får något spännande att fokusera på. Började med att bli månadsgivare till Amnesty International och Stockholms Stadsmission - och  när man ändå var i farten så anmälde jag mig till donationsregistret.. men utöver det kom jag inte på något att lägga min energi på ^^
 
Som sagt så har jag tränat en del den här veckan - i tisdagas var jag på ett intervall-spinningpass, det var helt sjukt! Asjobbigt, så det måste jag testa igen :D
... igår testade jag ett danspass - tror det hette typ Fuengo eller liknande .. var salsabaserat, sååå jag såg nog ut som en skadeskjuten Toker :) men roligt var det!
 
Efter danspasset hittade jag Agnes och Elisabeth i gymmet, de höll på med rörlighetsövningar i gymmet - så jag hakade på :)
- Imorn blir det intervall-flex på eftermiddagen - grymt bra träning, som jag ska köra tills jag inte längre vill spy och svimma under passet!
 
Snart ska jag till tandläkaren.. betala 640 kr för att gapa.. men det är lika bra att de kollar visdomständerna och sådant..
 
Efter detta kommer Tottie till mig på lunch - hade tänkt bjuda på canneloni (fylld pasta).. stod och fyllde pastarör med fetaost och spenat igår.. sen in i ugnen med tomatsås :) och gratinerades med fetaost samt vanlig rivost :P
MEN anledningen till att vi ska luncha idag (förutom att umgås) är att vi skall undersöka hur man får igång en podcast :)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: