notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

nä det blev ingen fisk

Kategori: den eviga monotomin

Veckan börjar lida mot sitt slut, bara helgen kvar :)
.. ikväll ska lillebror komma hem till mig, så det blir lugnt och skönt - för en gångs skull :P
 
I tisdags var Tottie hemma hos mig, vi åt middag, kollade julfilmer och drack vin :) Vi försov oss lite på onsdagen, så var tvugna att streama julkalendern :P
 
Efter onsdagens arbetsdag mötte jag upp Jannike - vi tog några glas (vin och grogg) på Anglais innan vi rörde oss (i taxi) mot China-teatern :) Där vek vi oss dubbla till En skam för Sverige! Magnus Betner och Soran Ismail - så jäävla roliga!
- Mycket sevärd stand-up :) .. ja, självklart var det mycket inriktat på politik, samhälle och antirasism, men sådant uppskattar ju jag i alla fall - och det lät som resterande 1000 personer inte heller hade speciellt tråkigt ;)
 
Efter En skam för Sverige hamnade vi på Anchor en sväng; för vi behövde verkligen en (två) öl till! '
MEN vi tog faktiskt bussen hem till Jackie efter det.. åt middag och jag somnade i soffan.. fyra timmar senare skulle man upp till jobbet!
 
Idag är jag hemma.. kanske jobbar lite om jag orkar.. annars får deet vänta till nästa vecka.. jag måste även tvätta, städa och diska innan lillebror ska komma hit.. fattar inte vem som har stökat till så: jag har ju inte varit hemma xD
 
JUSTE!!!!
IGÅR FICK JAG EN GRAN <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: