notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Rosa hår och en ledig fredag

Kategori: den eviga monotomin

Ännu en ledig fredag :)
Solen skiner.
Nytvättat hår..
Har just påbörjat min gratismånad på Netflix...
Frukost betsående av hembakat bröd och kaffe just uppäten..
 
Fick just veta att det är grammatikens dag :D
- Känns som det behövs...
 
Idag ska jag följa med Sara till IKEA :D
Vet inte när eller så,.. antar att hon sover, som vanliga männsikor när de är lediga.. att alltid vakna klockan halv sju är inte normalt, men jag har accepterat det ;)
- Jag och mamma var på IKEA i måndags - då köpte jag galgar och ljus...  för de hade ingenting av det jag ville ha.. nackdelen att bestämma sig för design innan man kollat vad som finns: så därför gör jag alltid så..
 
Japp jag har faktiskt förverkligat en barndomsdröm: håret är rosa!
Ljusrosa.. lite pastelligt .. jag är mycket nöjd!
Drömmen väcktes när jag såg Grease som 11åring.. när en av karaktärerna av  misstag färgade sitt hår rosa .. jag tyckte då att det var den häftigaste hårfärgen jag sett.. står nästan fast vid det.. den är helt awesome iaf :)
Jag tror jag tjatade på min mor om att få färga håret just rosa, konstant i några år.. hon tyckte inte att det var en lika bra idé som jag tyckte.. minns väl att argumenten var att jag bara fick färga håret i färger man skulle kunna ha, och det skulle helst tonas: så jaa.. håret var ofta rött, oranget, rött på gränsen till lila.. sen dog den rosa drömmen av litegrann.. och en dröm om svart började ta vid - så håret var brunt i många mörka nyanser.. tills jag som 16-17åring färgade håret svart! Ett tag var det svart med rosa hårbotten.. sen .. tror jag att helrosa hår blev aktuellt där någonstans.. samtidigt som en dröm om hål i naveln väcktes.. så jag och mamma gjorde ett avtal: jag fick ta hål i naveln om jag lovade att inte färga håret rosa.. 
Det kan vara så att jag lovade att aldrig färga håret rosa .. men det kan också vara så att jag lovade att inte göra det när jag fyllde 18... det var ju en kommentar min mor hade fått höra några gånger under min uppväxt i olika sammanhang.. "DÅ GÖR DET JAG DET SÅ FORT JAG FYLLER 18" .. vad jag lovade eller inte lovade angående rosa hår minns jag inte helt, meeen det är oavsett preskiberat.. jag har ju inte ens kvar hålet i naveln: dumma kropp att stöta bort piercingar bara för att man inte sköter dem ;)
Håret är i alla fall rosa, jag är nöjd :D
 
Nu lägger jag till en asstor bild och avslutar det hela: mer kaffe och... kanske ska välja dagens klädsel.