notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

sista dagen av 2008

Kategori: Från förr

Jag sov hos Gustav inatt,så jag vaknade där imorse :p
- sen åkte jag till stan och träffade Rebecca, köpte en klänning :) ... nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen! Ska träffa Emy vid åtta (:


tisdag

Kategori: Från förr

dags att uppdatera? :p haha..

Nu är jag hemma: var i stan med Therese och Robert en svääng nu på dagen^^ vi köpte lite julklappar eftersom vi ska fira jul här hemma hos mamma nu på lördag. hihi.

Lilla vovvan är hemma nu :)
- hon är hur söt som helst! .. o katten har flyttat ner i mitt rum: eller til min säng rättare sagt ^^

a smile

Kategori: Från förr

Sitter fortfarande i min säng och kollar på Gilmore Girls. Hade en plan att träffa Rebecca idag, men vissa saker dök upp så hon fick förhinder ..he-he. 

VAD SKA JAG GÖRA, lite uttråkad.


hey hey my my

Kategori: Från förr

God morgon.

Nu sitter jag i min säng och tittar på Gilmore Girls igen. Men jag nyser och det kliar i halsen. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Mamma, Stefan och syrran kommer hem idag - antagligen brunbrända och utvilade.

going faster than a rollercoaster

Kategori: Från förr

baaaakiiis... blah.

jag är relativt vaken - inte ens att ducha fick mig att bli pigg. ILLA. Eller okej jag gick från koma-tillstånd till lite halvt paralyzerad^^ .. maah, det finns ingen mat här - jag vill ha dooonkeen.

Bilder från igår kmr upp i bilddagboken lite senare ^^

time for change

Kategori: Från förr

nämen hallå.

ikväll är det kroooogen som gäller ^^ .. måste ju bränna lite pengar ;) haha.. eftersom jag inte alls har gjort det idag på dagen ^^ .. var i stan med Rebecca och Sandra och shoppade/fikade :D

hahah jag zappade förbi körslaget: vafan har Gry Forsell på sig XD det ser ... lite ehum, intressant ut ^^

i remeber you

Kategori: Från förr

Jag sitter och väntar på att Rebecca ska bli klar - medan lyssnar jag på musik på youtube ^^
- Rikard har köpt nya högtalare till sin dator, så jag ställde in dem lite bättre. Kommer nästan ihåg hur han hade det innan, fast spelar roll: mina inställningar är bättre! xD .. iaf för min musik (a)


Kände för att lägga ut lite musik här - skid row för hela slanten^^

dumheter och snicksnack

Kategori: Från förr

change of plans^^

idag ska jag träffa Rebecca, vi ska ner på stan :) så jag får klippa mig någon annan dag ^^ . Jag är fortfarande i brorsans lägenhet - ska stanna till imorn^^ det blev så.. men egentligen har jag inget emot att vara här nu när jag har en nyckel till grinden - så jag kommer ut härifrån även efter klockan sju xD

Nu kollar jag på Puh's film om Heffaklumpen. Det var Viktors favorit film en period när han var tre år, han såg den flera gånger om dagen ibland - så det här blir någon slags nostalgitripp.

såklart

Kategori: Från förr

jag kommer börja klättra på väggarna snart.
nu sitter jag här igen och jag har ätit för mycket.

and what have you done

Kategori: Från förr

fan vad jag har käkat idag, mår illa. Det här är väre än igår till och med .. först var det "julfrukost" - vi äter alltid julmat till frukost här hemma hos pappa under julen - sen kom farmis :) .. det var trevligt, mina inkomster ökade dessutom hon sa att jag såg smalare och brun ut! Haha.

Men konsensus av farmors ankomst var att det blev en jullunch - med efterrätt och godis! Famor åkte hem för ungefär 30 minuter sen, om en timme ska jag gå upp till farfar och äta middag: julmat! he-he... det är tur att det bara är jul en gång om året ^^

Funderar på att gå till en frisör imorn - mitt hår är slitet och behöver ny färg ^^
-eller a snarare påfyllning av färg :p

sicken blåst

Kategori: Från förr

Hejhej.

Jag ska egentliegn göra mig i ordning, men jag kollar på Emil i Lönneberga ^^. Farmor är påväg så kanske borde torka håret och klä på mig ngt annat än mjukisbyxor .. hehe ..

Funderar på att åka tillbaka till mamma ikväll, eller imornbitti.. måste ju släppa in katten!

JUUUUUUL. slut.

Kategori: Från förr

Jul.. det var det idag ja.. mysigt faktist :)

Jag har kollat på julspelet i adolf fredriks kyrka varje år sen .. jag var liten. I år var inget undantag. Viktor kan vara lite rolig ibland, när ängeln började snacka med Maria sa min kära lillebror "men åååh, jag visste att han skulle säga så" haha.. så jag var tvugen att upplysa honom om att det är själva grejen: det händer inget nytt, man håller sig till storyn. Sen fick jag en rad "varför då" som jag var tvungen att svara på ...

Kom hem igen. Åt. Tv. Åt. Julklappar. Guitar Hero (viktor fick - jag spelade). Sing star (Anna fick - typ alla sjöng). Jag är bäst. Åt. Tv.
- min jul .. xD haha.. men allvarligt det är sorgligt att jag är den som sjunger bäst i den här familjen .. asså a på pappas sida xD

Jag kommer inte kunna äta på resten av året ... sad, but true :p

nothing like christmas

Kategori: Från förr

Nu sitter jag i brorsans lägenhet, vid hans dator och tv.. dricker hans cola .. och han är inte här för att stoppa mig xD men aja, man får skylla sig själv när man gör lumpen ;)

Ja, som tidigare nämnt bor jag hemma hos brorsan nu under julen - det var här jag fick plats.. Annas mamma är i sverige och mormor Izabella har fårr mitt (gäst)rum hemma hos pappa.. haha

Måste bara påpeka att min kära bror är döv, trodde att jag skulle få en hjärtattack först när jag startade tv:n och sen när jag startade datrorn ..

Det jag längtar mest efter imorn är att Viktor ska öppna sitt guitar hero. Så jag äntligen kan få pröva mina färdigheter i det spelet ^^

is this really happening.

Kategori: Från förr

jag är hemma, åt just en macka - ska snart iväg igen.
- ska vara hos pappa klockan fem.

vet inte vilken jacka jag ska ta.. vinterjackan? svarta jackan? skinnjackan? .. tror nästan att det får bli den svarta .. den är ganska varm, men inte klumpig att ha på sig .. det är bra just idag eftersom jag ska bära med mig halva huser känns det som.

he is not god

Kategori: Från förr

Tisdag. Julafton är imorn.

Mycket att göra idag, ska vara hos pappa runt fem.
Har inte handlat alla julklappar, så det måste göras.
Packa.
Orkar jag bära runt på alla grejer i stan?


stop twisting my head

Kategori: Från förr

.. i will crack.

Jag har träffat civilisation idag! civilisation = Rebecca.
Vi solade, shoppade och fikade - we are such giiiirlie girls!

sett många personer som jag känner igen på stan idag.. det är inte udda att jag alltid ser massa folk - som jag känner igen asså .. eller kanske inte med tanke för att jag kollar på människor - hur ska man annars kunna skratta åt folk som ser roliga ut?!

leave 'em all behind

Kategori: Från förr

Nu håller jag på att tvätta mina sängkläder, tvättar bort min förkylning, renar rummet .. eller vad man vill kalla det. Jag skulle antagligen bara kalla det att byta sängkläder - eller a ta bort sängkläder, tvätta sängkläder och sätta tillbaka sängkläder. Jag tycker om mönstret okej.

Jag har för mig att jag babblade om hur vatten smakar konstigt när man är förkyld, it still stands. C-vitamin smakar också konstigt. Det kan vara så att det mesta smakar konstigt men jag var mer koncentrerad när jag drack vattnet/c-vitaminen. Ska sluta tänka jag lovar.

Igår fick jag en uppenbarelse (Gilmore Girls, vad annars?). När Luke ber Sookie att inte säga ngt om att han och Lorelai kysstes svarar Sookie "Call me Belinda, 'cause my lips are sealed". Jag har haft låten "our lips are sealed" med The Go Go's på min dator sen, jag vet inte när. Jag vet att sångerskan i gruppen heter Belinda - med detta i åtanke kan man fråga sig vad min uppenbarelse var: ja det är precis så - jag har inte kopplat ihop detta tidiagre. Nej, jag tänker inte berätta hur många gånger jag har sett det avsnittet.

the day of rest

Kategori: Från förr

God morgon.
- jag hatar när jag glömmer saker där uppe,
speciellt när jag är här nere.
 
Jag sitter nere i mitt rum och kollar på Gilmore Girls.
Fjärde dagen i rad. Inte helt frisk. Inte sjuk. Jag är uttråkad.

Nu har jag druckit upp min juice. Det känns lite deprimerande.
Kanske ska hämta mer juice, och huvudverkstabletter.

Jag blöder näsblod.

i'm awful too

Kategori: Från förr

Om tre timmar åker mamma, Stefan och syrran till Teneriffa!
... nice för dem och nice för mig och Robert ^^ it's a win-win..

Jag ska kanske sova snart .. har inte bestämt mig än xD haha ..


men blaaaahahah på livet

Kategori: Från förr

jag vet inte jag vet inte jag vet inte jag vet inte...
precis som vanligt men jag lever endå.

jag har inget att göra så snart börjar jag klättra på väggarna!!! måste kolla vad som kommer på tv ikväll.. kanske ska variera mig lite.. klockan nio kommer love actually den har jag .. o känner mig inte så sugen på den - ngt med murder blablabla .. kommer också, det låter mer lockande. Eller inte. men jag vill inte se ngt kärlekstrams som får mig att må sämre än vad jag redan gör.

Rory är dum i huvudet, nu skickade hon iväg Jess - som är hur snygg som helst - för vadå! för vemdå, det kan man fråga sig, eller jag behöver dinte fråga mig för jag vet! för Dean .... jag blir nästan trött .. han har en ful lock i sitt hår .. blåä .. o han är tråkig .. ja, för mkt gilmore i mitt liv? men vad ska jag göra annars? Jag är hemma!!!!


a good walk spoiled

Kategori: Från förr

om jag kunde se mig själv nu skulle jag bli depprimerad.. okej, skum mening men aja..

jag sitter och äter choklad ur en ask, aladin för att vara exakt, och tittar på såpor, gilmore girls för att vara exakt. Okej, om jag var mitt vanliga jag skulle jag ha käkat upp asken redan - eller a innehållet iaf.

- men nu nejnejnej.. jag har inte ens ätit upp hälften .. detta beror kanske på att jag inte tycker om så många av bitarna i asken.. men om jag vore mig själv skulle jag ha struntat att de flesta bitarna innehåller ngn äcklig sörja, att de är för mörka eller för ljusa .. om jag hade varit mitt vanliga jag hade jag tänkt "choklad - äta - nu" .. men nu är jag inte mig själv - jag är någon annan som är mer kräsen ^^

blah

Kategori: Från förr

jag är officiellt uttråkad: underhåll mig!!!

från och med nu är jag inte sjuk längre, punkt slut!

he wanted to know nothing on purpose?!

Kategori: Från förr

allvarligt talat. varför?

Jag lånade ut mitt busskort till syrran imorse, så jag är fast här.
Fast med mina tankar. Måste sluta tänka.

Jag hade en plan på att förneka att jag är sjuk,
men alla verkar ha planer så jag kan lika gärna vara sjuk idag också.


your the last of your kind.

hey hey my my

Kategori: Från förr

god morgon.

lördag.

sjuk. men bättre.

JAG VILL HA NYA SKOR!
- förlåt, ett infall.


kollar gilmore. som vanligt.

out of time

Kategori: Från förr

jag hatar att vara så förkyld att till och med vatten smakar konstigt... men så förkyld är jag.
- jag har fått massa godis av mamma men jag orkar inte äta något :(

comfortably numb

Kategori: Från förr

okej, det jag skrev om att jag inte har tråkigt.... det är inte direkt sant! jag håller på att gå under av ..boredom. vet inte vad det heter på svenska.. uttråkning? tråkhet? leda.. så heter det ja..

men man ska ta det lungt när man är sjuk.. även fast det är trååkigt...

fool in the rain - led zeppelin

Kategori: Från förr

Nu har jag legat i min säng i .. hm snart 30 timmar .. men eftersom jag är seg som fan har det inte blivit långtråkigt än^^
- Har kollat klart på den trejde säsongen av gilmore nu. Så nu hade jag planerat att sova lite, men det går inte så bra^^ är inte sova-trött.. men borde sova bort sjukdommen så jag kan bli frisk snart igen... nu är det är lov och allt!!





it's my life and I do what I wanna...

or not

Kategori: Från förr

jag är sjuk :'(

ligger hemma och kollar på Gilmore Gilrs ^^
- jag mår bättre idag i alla fall, igår kunde jag knappt röra mig.
 

-.-

Kategori: Från förr

jag börjar bli sjuk igen :(

do what I wanna

Kategori: Från förr

hejhejhej...

sitter hemma hos pappa nu .. passa Viktor - eller a han spelar dator xD .. men aja: idag var jag på bio med skolan, vi såg: die welle! Den var asbra :)

jag är på ngt skumt humör :S vet inte var det är ... trött i skallen typ :/

ingenting bra går på tv när jag vill kolla .-.. det är sämst^^

sensible

Kategori: Från förr

Jag ska gå upp om ungefär en timme men Anna ringde mig strax efter nio, så jag vaknade.
- Nu sitter jag och dricker te och tittar på Gilmore Gilrs. (:


"Fylleri är frivilligt vanvett"

det kliar i halsen

Kategori: Från förr

hur fan får man sand i sägen.. jag har lxm inte rullat i sand precis. jag blir irriterad.

har skickat in i filosofin^^ nu kollar jag på gilmore girls..

imorn ska jag på bio. thats it. ingen skoldag - rättare sagt så är bio min skoldag.

sheena is a punk rocker

Kategori: Från förr

hm.. jag ska gå om tjugo minuter, intre troligt att jag hinner.

Idag ska jag jobba efter skolan, har massor att göra. När jag kommer hem måste jag färdigställa filosofin, har planerat att läsa på bussen.

min fot sover, det är irriterande^^


end of the day

Kategori: Från förr

okej, jag erkänner -. jag har extremt tråkigt!
,, överväger till och med att sova :o .. så pass tråkigt har jag..

neeeej, jag är inte klar med filosofin - det kräver att man ska läsa en bok: en ointressant bok dessutom.. jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte: jag gör det imorn... eftersom det är deadline imorn så gör jag det då.... men vill inte alls.

jag vill ha lov nu, nu, nu...
visst låter det som att jag är på ett riktigt trevligt humör: ja, jag klagar på allt!
that's just my way ...



snart är 2008 slut, vad har jag åstakommit?
- inget av värde.





really

Kategori: Från förr

måndag, skoldagen är slut. eller allting är relativt: jag måste plugga idag. Asså verkligen MÅSTE - filosofin ska in imorn, jag har inte direkt börjat med uppgiften.

men jag orkar inte än. nuu kollar jag på gilmore girls ist ^^




i saw red - warrant

Kategori: Från förr

God morgon.

Måndag igen - sista skolveckan innan jullovet! Det ska bli skönt när det är fredag. Men jag gissar att veckan kmr gå segt eftersom man längtar efter ngt.





"så, vad gör ni här!"
"det undrar jag också"

haha.

it's my life - kiss

Kategori: Från förr

It's my life.
And I'll do what I wanna
Do what I wanna,
Do what I like.
It's my life
And I'll do what I wanna,
Do what I wanna - do.
My New Year's resolution,
Is a always the same.
Gonna do what I like,
We're gonna do what I want,
Cause it's just my way,
Yeah!

guess who's back in town

Kategori: Från förr

Hey hey my my ^^

Jag sitter i sängen, har knappt gått upp än!
.. Eller okej, jag var uppe och hämtade kaffe och lussebulle för ett tag sen.

Jag känner att jag kommer vara mig själv idag: det vill säga att jag inte kommer plugga över huvudtaget utan skjuta upp det till sista minuten (=tisdag).. inte bra, inte bra .. men aja: life is life - shana na na na!




trött.

Kategori: Från förr


just nu gör jag allt för att inte behöva plugga - senare är alltid en bättre tidpunkt för skolarbete ^^


nästan sorgligt pinsamt

Kategori: Från förr

Think fast!
I don't think so!

hahaha... jag kom just på varför Marilyn Manson kallar sig just Marilyn Manson: det slog mig som en blixt från klar himmel xD .. det är ju på grund av The Manson Family! (kallsinniga mördare) .. jag måste säga att det tog några år ... eller alltså: jag har inte gått runt och tänkt på Marilyn Mansons val av artistnamn specielt ofta, eller någonsin - men jag hade aldrig sett kopplingen förens idag: när jag gick ur duschen för några minuter sen!




kallt kaffe.

Kategori: Från förr

Jag är trött .. kom hem klockan nio imorse ^^
- var med Rebecca på lucia movienight igår de visade: Say Yes, Pride & Glory och Zack & Miri make a porno! Hahah det var kul :p

Nu kollar jag på Gilmore Girls.

but I do the best that I can

Kategori: Från förr

Jag kommer antagligen hinna med min buss idag :O ^^
- gick upp femtio minuter innan jag skulle - vaknade av syrrans alarm klockan sju, somnade om lite halvt och kände mig utvilad vid nio!

Nu är jag nästan färdig, ska bara dricka upp kaffet (andra koppen), och borsta tänderna!

Ska till pappa efter skolan, ska passa Viktor eftersom pappas företag ska ha julbord för de anställda! .. men senare ikväll, typ klockan tolv, ska jag och Rebecca på Lucia movienight, det ska bli kul! :)

Major plugging idag säger jag bara! Har ett Sh-arbete som ska vara inne idag, sen borde jag försöka hinna med att skriva mitt filosofiarbete och jag borde dessutom göra franskläxan som är till på måndag..

leopard

Kategori: Från förr

Jag kom försent till min enda lektion för dagen^^
.. vi hade hörövning, jag kom precis innan skivan startades!

Sen åkte jag och träffade Rebecca, vi gick massa ärenden
 - sen träffade vi Sandra! Vi gick och fikade, sen solade vi =D

Jag är svintrött, kollar på Gilmore girls.. funderar på att sova tidigt ikväll ..


ojdå

Kategori: Från förr

ska gå om tio minuter!!!
- inte klar på långa vägar!

makes no sense

Kategori: Från förr

onsdag. den tionde december. nobeldagen. malin har namnsdag. grattis.
- ska försöka att komma någorlunda i tid till skolan idag, vet inte precis när jag börjar - men typ åtta ^^

jag hoppas att jag inte hade någon öxa till idag, för i så fall har jag inte gjort den^^ .. JUSTE, det är idag vi ska redovisa naturkunskapen ocg ha projektseminarium: OUPS! ^^ .. okej, min grupp (Rebecca och Madde) har förberett oss lite för seminariet hörde jag talas om .. men naturen, det gjorde vi inte så seriöst när vi skrev ihop arbetet: vi fikade mer ^^ ,, men aja vi får se hur det går :p

child of the water

Kategori: Från förr

Jag är vaken, men det är i gränslandet asså..
- Skola, jobb, passa Viktor. Det är idag. Jag kommer bli stressad när jag måste uppleva det.... bråttom.

Nu ska jag äta min fruksot så jag kan hinna till bussen någon gång.

and they called it puppy love

Kategori: Från förr

damdidamdam

Kategori: Från förr

Jag sitter i min varma säng och tittar på Gilmore Girls med datorn i knät^^
- vet inte om jag borde plugga? ska kanske ta reda på det?

Idag har jag haft en slapp dag. Vi hade ingen naturkunskap, skulle kolla på film på religionen och sen ha en lång håltimme och sen en timme franska: om jag hade gått till skolan! fy på mig ^^ .. Jag, Rebecca och Madde träffades på Piccolina och gjorde naturkunskap medan vi käkade frukost. Sen gick vi på stan och jag lyckades handla tre julklappar: mycket stolt :p

lets twist again - like we did last summer

Kategori: Från förr

Hello.
Kanske borde sova snart, är trött som ett as..

Helgen har varit ganska trevlig, käkat massor.. o idag var vi och hälsade på valparna - ska ha en svart lite sak till ^^ jag fick välja (a).. haha fett söt! Ska lägga upp bild när jag har ngn ;)

Sen var jag och fikade med Rebecca en stund! mys mys mys ..

lördag

Kategori: Från förr

min mamma håller på att bli galen!!!!
VI SKA KÖPA EN HUND TILL!!
jag har gått med p¨å det på ett villkor :p att jag bara ska behöva gosa med den: inget annat! ^^ haha xD

idag ska jag till pappa.. har redan bråttom! vi ska på julbord, sen till landet ....

we built this city

Kategori: Från förr

God morgon!

ÄNTLIGEN FREDAG!
 
Jag har lite bråttom nu.. men aja, jag kommer till skolan när jag kommer till skolan.. ^^ smart va? haha! Jag ska egentligen gå till bussen om en halvtimme.. men det får vi ju se xD

Jag har inte gjort ngn läxa till idag - jättebra?
Hahaha.. jag och Kiran är coolast^^ (intärnt)

is it better to be safe than sorry?

Kategori: Från förr

hejhej^^

Jag är lite trött idag, vet inte varför! Har inte gjort någon av läxorna till imorn: yippie?
- snart ska jag åka till basen, på söndag är en ensamble .. så jag har faktist övat på min läxa för en gångs skull :p haha..

När jag gick ut från skolan idag träffade jag på Rebecca som skulle göra ett prov^^ så jag väntade på henne i skolan o sen åkte vi och fikade :)

Jag sitter och lyssnar på massa syntig 80-talsmusik ^^ just nu: A-ha - Take on me :p
sån musik gör mig glad faktist ..

I know I can't stand another night on my own

Kategori: Från förr

so much you'll never know

Kategori: Från förr

God morgon :)

Sitter hemma hos pappa: dricker te och lyssnar på musik. Bli inte orolig nu, jag ska drick kaffe efter att jag har duschat ^^ Jag måste bara påpeka att den här veckan har gått i snigelfart - nu är det torsdag. Bara två skoldagar kvar (räknat med idag).. sen kommer den efterlängtade helgen! men dagarna har gått lika snabbt som sirap!



JÄVLA HELVETES SKIIIIT, FAAN :(:(:(
- Vince Neil ställer in hela europa-turnén :´(

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article3915183.ab

but someone stole the stage

Kategori: Från förr

hellu ^^

Jag är hos pappi, ska snart kolla på Star Wars episod 1 med min lillebror! Haha,, jag tkr faktist de filmerna är bra xD .. otippat faktist! Pappa och jag lagade plankstek idag, det är fett gott - men otroligt mättande^^ så jag är mätt som en gris! Vilket jag egentligen hatar att vara .. men vafan det var ju gott, så man kunde inte sluta käka! ^^

Idag ska jag kanske plugga,., eftersom jag har läxa till imorn :p
- eller så gör jag det imorn innan skolan!





don't leave me hangin' on like a yo-yo...

tredje december

Kategori: Från förr

shit... jag ska gå om 20 minuter - det kommer ju att hända?!
- har inte ens börjat att göra mig i ordning :S

damdidamdam

Kategori: Från förr

Jag är trött., kanske ska sova snart ^^ men jag kollar på Gilmore Girls :p det är kul .. men jag har inte gjort min läxa idag .. heller.. o måste öva på basen .. idag! ,, snart ^^ alldeles strax ..

men inte nu.

mina ögon vill sova.

fan va mätt jag är. det är inte kul.

shit jag borde sova.

pling plong.

måndag.

Kategori: Från förr

Jag tror det här kan vara en av mina favoritscener i hela serien ..
- o nu har jag kollat klart på den första säsongen av Gilmore Girls ^^

méchante

Kategori: Från förr

Hejhejhej, jag har piercat näsan! ^^
- måndag igen, en hel vecka framför sig igen.




första december - redan!

Kategori: Från förr

God morgon.

Det är första december idag!.. helst sjukt^^ det är bara en månad kvar till nästa år. Nitton dagar till jullovet - läängtar mycket.

Jag är trött som fan. Gick och la mig lite för sent igår., dessutom kunde jag inte somna direkt - utan låg och vred mig hur länge som helst! Hatar sånt..

Jag var tvungen att ta ut min navelpiercing igår :(
- min kropp ville inte ha den längre ...

nej, om man skulle skala sin mandrain och dricka upp de ljumma kaffet ^^