notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

<3

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

 

MOT LONDON!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Nu ligger jag efter igen.. heheh.. men ah efter skolans slut har jag jobbat en del.. hängt med lite vänner samt tränat :) 
- Sedan har det varit midsommar, som (för fjärde året i raf) firades ute på Skrubba - Krons landställe :)) 
 
Jag och Fröken Tottie =)
 
IDAG SKA JAG OCH LILLA CELINA TILL LONDON!
Stannar en vecka, ska bli så skönt med lite ledighet - för ja! Ibland måste man leva :)))
 
Igår var jag ute i Hässelby med Laura, Liza och David :)) Hur mysigt som helst, Liza och Laura badade från klipporna, vi grillade.. och drack en hel del vin!
- Fröken Laura bjöd på maten, och i vanlig ordning hade hon fixat jättemycket mat (och vin) .. man kan inte gå hem hungrig från henne :P
Jag skulle hem med sista tunnelbanan.. gick lite vilse.. så missade precis ett tåg.. fick vänta i en kvart. tåghet jag hann med fick strul och stod still ett tag.. Så jag missade tvärbanan.. meeen självklart hade jag gått av i Alvik.. så det var bara att vänta i en kvart till.. väl vid t-centralen (skulle byta tåg vid gamla stan) kom en man pårusandes.. han var ganska bastant och hade en gigantistk resväska.. .och ah jag vet inte vad som hände riktgt: han satte sig vid mig (körde bort de två tjejerna som jag satt bredvid) och började snacka.. tror han inledde med förlåt.. men jag hade ju musik i öronen.. han skulle prata massor.. och pussa mig på handen.. o så fort jag stoppade i lurarna i öronen klappade/knackade han mig på benen.. tur att jag bara behövde stå ut i en station.. men ah jag var minst sagt obekväm.
 
Nu börjar jag, i vanlig ordning, få ont om tid!
 
 
 

by the way

Kategori: den eviga monotomin

Sitter och skrattar åt en dialog jag och min kära mor hade i helgen:
 
- Agnes är och cyklar runt.. det där.. vattnet.. vid Linköping eller var det nu var.., jag
- jahaa.. värtan! mamama
- NEJ, mamma. Inte värtan.. Värtan ligger i Stockholm..
- Neej värtan, Sveriges största sjö!
- Men det heter inte värtan, värtan är ju värtahamnen! Det heter något liknande.. typ Vreten!
- HAHA juste värtaverken.. Men Cissi Vreten ligger ju på vägen till Sundbyberg!
- Men jaja, något sådant heter det i alla fall..
- Vad heter sjön då! Mälraren, hjälmaren.. vättern, VÄTTERN!
- Juste så var det ja!

Förvirrade klubben :)
Jag har alltid hatat att mamma blandar ihop namn på ALLT.. så självklart kommer denna fina egenskap till mig med, nu när man börjar bli lite till åren ;) .. haha..
 

-

Kategori: den eviga monotomin

Måndag..
 
Igår städade jag och mamma klart gamla lägenheten.. sedan åkte vi till Rusta; jag fick massa grejer :) som typ brandvarnare, brandsläckare och målarfärg :)
.. efter att ha dumpat det hos mig åkte vi till blomlandet - jag fick blommor att plantera på balkongen =)
Seeeen åkte jag med mor ut till Nacka, via Coop, jag fixade mat (med mammas hjälp) - ugnsstekt lax och rotfrukter med chevre i ugn =)
 
Lillasyster har kommit hem från Skåne - så hon fick övningsköra hem till mig :p
.. ah hon skulle liksom stanna kvar.. vi gick och köpte chips och dipp! Så vi kunde ha lite myskväll och titta på dåliga filmer :P
- Hon fixade ljudöverföringen från datorn till TVn.. ah har ju bara haft HDMI-kabeln i 2 år utan att fatta hur man gör xD 
Justefan.. jag planterade mina små blommor i syrrans sällskap också :) så min balkong blir bara mer och mer NICE!
 
Jag vaknade runt sju imorse - började jobba.. väckte syrran vid 10-tiden.. då åt vi frukost tillsammans .. hon skulle hem till hundarna sen.. så Agnes avlöste med en timmes mellanrum :p haha.. jag o lilla Agnes tog en prommis och letade efter team sportia .. men fann bara huvudkontoret :p fruktlöst.. så vi köpte sallad ;)
.. seen var vi duktiga tillsammans igen - jag jobbade och hon fixade med grejer ^^ Fast även min Agnes var tvungen att lämna mig efter ett tag ..
...Nu har jag varit ensam i typ en timme.. det känns inge bra.. vill ha sällskap.. menee ah har ju i alla fall fixat tvättid.. så tvättar nu.. eller ah lastade just in den första omgången.. så YAY något att göra.
 
Om veckan går fort så är det snart helg :)
 
 
 

Klar med skolan!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Igår hade jag min sista tenta - möjligtvis ever?!
- Har ju en tanke om att jag kommer att gå lite kurser i diverse grejer.. men inget mer univeristet och högskola inom den närmsta framtiden!
... måste man bli vuxen nu?!
Sommaren är fan här - och jag missade Sweden Rock.. så pass vuxen är jag i alla fall! (tack Agnes för att du hindrade mitt infall att dra till festivalen i onsdags).
 
I måndags var jag ganska duktig: satt i skolan och arbetade med ett grupparbete/redovisning inför tisdagens seminarium. Jag tog mig även till gymmet.. och efter det... kommer jag inte ihåg - antagligen åkte jag hem och dog i soffan..
 
I tisdags hade vi seminarium på eftermiddagen - så på förmiddagen pluggade jag med Henny och Angelica i skolan =) Agnes kom och satt med oss ett tag också :) hon skulle söka jobb och såå.. efter seminariet hängde jag med Agnes :) Vi tog en glass på Mariatorget - sedan en kaffe inne på ett fik :p .. jag skulle träna .. men tunnelbanan var emot mig.
 
Så jag skippade det.. mötte Tottie, åkte till Grönan - Miss Tut fyllde nämligen 23 dagen till ära! .. vi kikade lite på Bourbon Boys innan vi tog tåget till stan ..och vandrade mot Anchor - vi åt födelsedagsmiddag och skulle hem tidigt. MEEEN.. ja, vi tog en öl eller två.. innan jag beställde in Agwa... sen var det några öl till.. runt halv tre hade vi även shottat fireball med Tappe och ägt dansgolvet.. tror att sista låten var Hey Mickey .. eller vad den heter..
... och efteråt kom DJ:n fram till oss (detta återberättat för mig dagen efter).. och sa "jäklar vilken show ni höll tjejer".. då vet man att man är i fin form... hahaha!
 
Självfallet följde vi (jag, Tottie och Tappe) med Micke till Labbet. Det stänger ju fem. På vägen dit pratade Tottie endast mellan tänderna - det fann jag extremt underhållande :p så när vi kom till Labbet glömde jag att skärpa mig:
- Hur mycket har fröken druckit? vakt
- Vaddå hur mycket jag har druckit? jag
- Jaaa.. är det 3 öl eller 10 öl?
- Hm.. fyra? jag (jaa det kanske kan stämma, han frågade ju inte om spriten)
- jahaa.. och hur gammal är du då?
- 23!!!
- Okej, men gå in då!
 
Självfallet beställdes det in mer shots och öl... för det behövdes ;) Jag, Tottie och Tappe var hemma hos Tottie innan alarmet ringde.. sedan vaknade jag varm och äcklig på Totties soffan som jag delade med Tappe.. haha., varmt och trevligt ^^ Jag vaknade av ett SMS från Agnes.. hon undrade när jag skulle vara i skolan.. då blev det fart på mig; jag skulle ju hem och tvätta. .. sådant är sjukt när man är full (hade sovit i ca 1,5 h).
 
Ungdomar: när man är full och tvättar så ska man inte kolla in i tvättmaskinen medan den arbetar.. man blir mycket illamående och måste sätta sig i fosterställning!
 
Agnes kom hem till mig runt elva, jag lagade lunch :) Agnes sökte jobb och jag mådde piss :p - Vid tre svepte jag ett glas med resorb och treo ... sedan somnade jag i en kvart - seeeen var det bara att åka in till stan och möta Emy! Vi käkade sushi - sen var jag fan i form att träna!
 
I torsdags var det nu nationaldagen - så jag pluggade inte... mamma kom hem till mig för att hjälpa mig med hemförsäkringar och sådant :) När hon åkte, gled jag till stan och mötte Sara =) Vi drog till Rålis - där var Agens, Sari och massa mysigt folk :) De drack öl och hade sig - men eftersom jag och Sara är så vuxna så drack vi vatten.. hehe (inte alls så att vi skulle upp tidigt dagen efter). Sommarkänslan var på topp i Rålis.. men moi et Sara stannade bara till sju-tiden :) .. seedan åkte vi till mig slängde ihop lite pesto - så jag kunde laga pasta med pesto och lax =) Vi åt middag på balkongen! Sommar<3
... efter det somnade vi i soffan till Fear and loadning in Las Vegas :p
 
På fredagen skulle jag plugga heeela dagen: så jag mötte Henny och Angelica i skolan runt halv tio.. ehm.. seen pluggade vi till halv tolv xD.. efter det åkte jag hem till Alexi och färgade hennes hår, fick ju kaffe för besväret :p .. på efermiddagen mötte vi upp Mira i slussen och åkte ut till Tezzi på Värmdö =) Hade en asmysig tjejkväll med god middag och en jäkla massa rosévin :D - ramlade hemåt runt elva-tolv.. så sov sju timmar innan det var dags att ta sig till skolan..
 
Både Henny och Angelica var sena (ja, de hade också druckit vin kvällen innan). Vi satt i gräset utanför universitetet och pluggade liiite i solen =) - Snackade mest skit och drack kaffe :p Tentan började klockan fyra. Kvart över fem hade jag svarat på allt, gått igenom det och lämnat in! No more schooooollll :D
 
Kvällen spenderade jag hemma och sov i soffan typ :P - Idag ska jag och mamma städa gamla lägenheten... hon skulle vara här nu.. så hon åkte från Nacka för 10 min sen.. familjen tidsoptimist.. hehe..

oups!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God lördag!
- Jag sitter på golvet och dricker kaffe, ska snart fixa klart mig.. ska nämligen på Lilla Celinas studentmottagning idag :)
 
Igår åkte jag hem till Tottie efter jobbet: med vinflaskan i högsta hugg!
.. vi skulle se Graveyard på Grönan :)
KB kom också hem till Tottie, va sjukt länegsen jag träffade henne senast - så va sjukt trevligt!
... vi kom till Grönan mitt i sista låten innan encore:n ^^ YES!
Så vi skulle bara ta en öl på Tyrol och hinna in till Rocks innan inträde.. ehm.. vi kom ju iaf till Rocks innan stängning - så ska ju inte klaga :)
 
Det var inte så mycket folk på Rocks.. men sjukt kul hade vi i alla fall! :p
 
Efter stängning skulle jag på efterfest hos Ponny, men det glömde jag bort - så då skulle jag istället åka hem till Tottie.. men jag råkade åka hem xD
.. haha aaw min lilla Tut <3 Jag hade just gått på tuben = jag o Tottie hade varit ifrån varandra i max 5 minuter, så fick jag ett SMS där det stod att hon saknade mig!
Aaah ahhah sen SMSa vi hela vägen hem.. men ah, de sista meddelandena är inte så tydbara.. och jag hade uppenbarligen börjat plocka blommor mitt i allt - för när jag vaknade imorse stod det blommor i köket :p
- HAHA juste jag fick sällis av en snubbe.. han kom ut ur en buske alldeles skitig i ansiktet.. o han bodde åt samma håll :p Så vi snackade en del.. eller han snackade och jag lyssnade halvt och var säkert lika charmerande som jag brukar vara när jag är måttligt intresserad av att snacka med folk :P
 
Ja, på helgen hittar jag hem från stan om nätterna.. jag har inte lyckats lokalisera någon nattbuss än märkte jag i onsdags :p
- jag, Tezzi och Tottie mfl, drog på VCPS på Anchor då =) De är fan asgrymma!!!
Då skulle jag inte dricka så mycket: hade ju seminarium dagen efter.. meneeehh... Tezzi drog efter spelningen och frågade om jag också skulle det.. fast då kläckte jag ur mig "Vad tidigt du drar! Jag har sendrag HAHA aaah sendrag blire för mig!"
.. så jag och Tottie stannade till stängning! Sedan flydde hon i en taxi.. trots att jag sa att jag inte hittade hem xD hahah.. aah.. alla var i fin form :)
Så jag började alltså gå mot sergels torg för att hitta någon jävla buss!
.. men var tvugen att stanna för att läsa på SL.. då kom någon fram till mig och utbrister "MEN CISSI, jag tyckte väl att det var du!" hahah det var Stina :D hahah.. jag tror att jag sa att jag ville följa med henne hem och vi var på väg, och gick fort.. men vid seven eleven stannade jag - för jag såg Crille och Nikki! Tror att Stina sa att hon hade bråttom - för hon lämnade i alla fall över vårdnaden av mig till Crille ^^ haha.. sååå eftersom jag inte hittade hem åkte jag med hem till Crille och Nikki, med 4 pers till.. de bor på 30 kvadrat! Vi åkte taxi vill jag minnas..för jag fick inte på mig bältet - sååå Crille fick hjälpa mig, då kläckte jag ur mig "Ja, det här är bra träning inför barn, för såhär är de!"
... Någonstans där runt 4 insåg jag att jag hade seminarium klockan 10.. och jag för stunden befann mig i Farsta. Så efter lite folköl och energidryck kollade Crille upp en tunnelbana åt mig :p Sååå ja, åka från Farsta-Slussen byta till Fruängentåget och åka till telefinplan :p
.. JAG LYCKADES.
Var dock hemma typ halv sju! Så sov 1,5 h och sedan tog jag mig till skolan. Trodde att jag skulle dö då.. eller åtminstonne kräkas!
 
Nä nu har jag bråttom. Sminka mig, fixa håret och dra ut till Nacka!!!