notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

MOT LONDON!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Nu ligger jag efter igen.. heheh.. men ah efter skolans slut har jag jobbat en del.. hängt med lite vänner samt tränat :) 
- Sedan har det varit midsommar, som (för fjärde året i raf) firades ute på Skrubba - Krons landställe :)) 
 
Jag och Fröken Tottie =)
 
IDAG SKA JAG OCH LILLA CELINA TILL LONDON!
Stannar en vecka, ska bli så skönt med lite ledighet - för ja! Ibland måste man leva :)))
 
Igår var jag ute i Hässelby med Laura, Liza och David :)) Hur mysigt som helst, Liza och Laura badade från klipporna, vi grillade.. och drack en hel del vin!
- Fröken Laura bjöd på maten, och i vanlig ordning hade hon fixat jättemycket mat (och vin) .. man kan inte gå hem hungrig från henne :P
Jag skulle hem med sista tunnelbanan.. gick lite vilse.. så missade precis ett tåg.. fick vänta i en kvart. tåghet jag hann med fick strul och stod still ett tag.. Så jag missade tvärbanan.. meeen självklart hade jag gått av i Alvik.. så det var bara att vänta i en kvart till.. väl vid t-centralen (skulle byta tåg vid gamla stan) kom en man pårusandes.. han var ganska bastant och hade en gigantistk resväska.. .och ah jag vet inte vad som hände riktgt: han satte sig vid mig (körde bort de två tjejerna som jag satt bredvid) och började snacka.. tror han inledde med förlåt.. men jag hade ju musik i öronen.. han skulle prata massor.. och pussa mig på handen.. o så fort jag stoppade i lurarna i öronen klappade/knackade han mig på benen.. tur att jag bara behövde stå ut i en station.. men ah jag var minst sagt obekväm.
 
Nu börjar jag, i vanlig ordning, få ont om tid!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: