notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Häxjakt och kinderegg

Kategori: Från förr

Idag var jag i skolan halvdag igen .. men vadå jag är (lite) sjuk!! Psykologiprovet gick nog åt helvete.. men jag försökte ju i alla fall (a) .. efter skolan drack jag kaffe hos Rebecca, sen mötte vi Linnea och tillsammans åkte vi till Hammarby Sjöstad. Vi skulle se Sandras teateruppvisning!! De spelade Häxjakten (av Arthur Miller). De var jätteduktiga o jag tycker det var asbra :p .. dessutom hade jag köpt Kinderegg så - kvällen var lyckad :D

men vem fan ser frisk ut klockan sex på morgonen?!

Kategori: Från förr

God morgon!

Jag kände mig inte speciellt frisk klockan sex imorse, jag gick upp till köket o frågade mamma om hon tyckte att jag skulle gå till skolan i alla fall - hon svarade "neej det tycker jag inte.. jag tycker inte du ser riktigt frisk ut än!" ... så jag gick ner till min varma säng och somnade om.. nu känner jag mig mer stabil - ska hälla i mig lite kaffe så ska det nog bli bra .. åker till skolan halvdag idag alltså.. måste gå på svenskan o komma igång med mitt hyllningstal .. sen är det ju psykologiprovet .. blah

nothing you can do that can't be done

Kategori: Från förr

Jag sitter och pluggar psykologi som en galning... om jag pressar in mer information i min hjärna kommer mitt huvud explodera!! .. ja, jag gillar att överdriva ^^ Börjar bli lite trött .. får svårt att koncentrera mig - så jag passar på att nörda runt lite på facebook samt blogga litegrann..

Det är redan onsdag imorn, sen är jag ledig :D
.. jag var hemma igår, på en lektion och får se hur mkt jag pallar imorn! Så kanske inte ska klaga så mkt, eller jo det ska jag! Jag har ägnat större delen av denna dag till skolarbete .. och då räknas det inte som ledighet .. och sjukdom räknas inte heller som ledighet så... jag får klaga hur mycket jag vill ^^

Jag är inte så sjuk längre som tur är - måste ju vara frisk till helgen!

Ne, nu ska jag intala mig själv att skumma igenom psykologin en gång till - sen är det dags att sova ^^

kunde inte sagt det bättre själv

Kategori: Från förr

nothing ever happens

Kategori: Från förr

jag var i skolan - gjorde provet - hämtade böcker - åkte hem. Nu sitter jag i sängen igen, skulle behöva plugga.. men jag kollar på Gilmore Girls. Har psykologiprov imorn och eftersom jag har sovit mig igenom alla lektioner under hela terminen så har jag en del att göra om man säger såå..

it tears her up inside

Kategori: Från förr

Jag är hemma idag med. Fast jag ska till skolan en sväng i eftermiddag: måste göra excel-provet! Kan inte missa alla prov den här veckan.. missade franskprovet igår .. imorn har jag psykologiprov - det hade jag också tänkt göra.. orkar inte ha massa restuppgifter, jag har redan massor att göra!!

Nu sitter jag och skriver på analysen av Mona Sahlins tal .. det är en MVG-uppgift som jag gör eftersom jag ska ha MVG i Svenska C .. heheh .. men a det kräver ju att jag gör ett väääääldigt bra hyllningstal till nästa vecka också .. eftersom det argumenterande talet gick helt åt helvete ... problemet med hyllningstalet är att jag inte vet vem jag ska hylla ..

Shit jag är snurrig.. imorse snurrade hela rummet - men det beror på att jag tog alvedon utan att ha käkat ngt innan ...

Skolarbeten som måste göras:
Svenska C (MVG-uppgift)
Svenska C (Hyllningstal)
Psykologi A (uppgift om Ash)
Psykologi A (arbete om valfritt ämne)
Franska steg 5 ( skriva 0.5 sida om ngn man beundrar)
Engenska C (argumenterande tal)
Engelska C (redigera jämförelse mellan Heart of Darkness - Apocalypse Now)
Samhällskunskap C (redigera arbete om Gaza)

syrgasmask

Kategori: Från förr

Jag sitter hemma o kollar på Gilmore fortfarande,, min tröja luktar fisk.. för att jag alltid spiller .. men a det gör mig hungrig och datorn gör mig varm .. so oh, yes i'm crabby.










you let me fall
you let me fall and you didn't catch me
you didn't have my back
yes, i'm blaming you
you could have had me but you let me run away

dumma.

Kategori: Från förr

jag är sjuk :(
.. vaknade med 39 graders feber, hosta, ont i halsen, ont i huvudet och en vänster som inte kan greppa! ... och ja, jag tycker synd om mig själv. Mamma jobbar hemifrån idag så hon ska kunna passa upp på mig (a)

Jag har mycket, mycket skolarbete.. men jag pallar inte. nej nej nej nej.. jag vill inte :(

-

Kategori: Från förr

my head is spinning but the world stands still.
can't even see the horizon over the hill.
dizzy dizzy, should be more busy.
can't concentrate, can't contol my fate.
get me on track, more weigth on my shoulders and I will break my back.

need some kind of change

Kategori: Från förr

Jag har tappat rösten :( .. e typ seg, måste plugga o det kommer gäster (som ska fira syrran) hit idag.. yeye .. hehe. Så hur stor är chansen att jag faktiskt kommer plugga till franskprovet imorn? :S måste måste måste... men ska bara (a)

Igår träffade jag Rebecca vid nio-tiden, vi drog till Wollmars o körde lite öl och jäger^^ på vägen mot Sandra stannade vi till vid 54:an och hälsade på Denise. Efter att ha träffat Sandra vid ringen drog vi (jag, rebecca och sandra) på en fest ... som hade dött när vi kom dit; men vi chillade där ett tag - sen drog vi vidare hem till David en sväng. Där drack vi vin och baylies med David och Totte.. Sandra lagade mat till alla - sen skulle jag och Rebecca egentligen på efterfest men... det körde ihop sig .. klockan närmade sig sex så vi ragglade hemåt (till rebecca)..

Vaknade utan min röst - antar att det är så här en dirigent som förlorar armarna känner sig ....

yeeyey

Kategori: Från förr

Idag är humöret bättre ^^
.. ska ju ut ikväll ;) hahah.. o så var jag och mamma i stan en sväng: jag fick nya skoooor :D

I suck.

Kategori: Från förr

men jag måste vara starkare än så .. annars hamnar jag på botten igen.

you suck.

Kategori: Från förr

Jag pallar inte mer..  tre glas vin har inte gjort saken bättre .. behöver meeer... vill glömma - kan inte sluta drömma... hahah det var bara ett fult rim.. för jag kan inte drömma.. jag vill ha någon att drömma om.. eller nej jag vill ha en verklighet ... : du tillhör någon annan - så självklart attraheras jag av tanken ..

j'ai gueule de bois

Kategori: Från förr

Tillbaka i min bunker.. he he ..

Var på skiva igår - det var sköj som fan! :D
- får se om det blir krogen ikväll men imorn blir det antagligen så iaf .. hahaha ..
Leva livet, kom så ska vi leva livet ..

Idag fyller syrran 14 år, grattis <3
Dessutom fyller Kiran 18!! Yeeye :D

en kyckling dansar aldrig ensam

Kategori: Från förr

Jag vet inte vad som är fel på mig .. men ngt är det.. jag äter konstant när jag är hemma :S .. eller okej, inte konstant men mkt.. sen jag kom hem har jag käkat: tre knäckemackor, ett äpple, middag (wook och lövbiff), yogurt ... och det har bara gått 2,5 timmar... juste två rader geisha också... hunden åt upp resten :O eller okej hon hade fått tag i chokladen och åt upp allt utom två rader .. hahaha.. det ska tydligen inte vara bra för hundar - o jag är allergisk mot nötter: så jag o Mollie (hunden) är typ lila dumma xD

Idag var det bara svenska i skolan .. sen gjorde jag, Rebecca och Denise klart naturkunskapen. Efter det fikade jag med Rebecca, Sandra och Oskar :) ... nu borde jag väl få lite skolarbete ur vägen men .. jag kollar på Gilmore Girls..

Det känns som det är torsdag .. men det är det inte ...

not at the moment

Kategori: Från förr

God morgon!

Vi hade ingen naturkunskap idag, så jag gick inte på samhällslektionen heller xD .. det betyder att jag fortfarande är hemma, sitter i sängen, dricker kaffe och tittar på Gilmore Girls ;) sjukt nice .. men ska gå till bussen om 50 minuter! Ska ha svenska, sen ingen psykologi. Riktigt värdelös skoldag igen... efter skolan måste man göra klart naturkunskapen, o det är typ fel på datorerna i skolan så jag måste släpa med mig min dator...

Dagens första tanke: "vad är det för dag? det har varit måndag... så måndag, onsdag, tisdag.. det lät fel.. det var ju tisdag igår.. hm... aah måndag, tisdag, onsdag, det är onsdag.."

-

Kategori: Från förr

Jag är sugen på knäckebröd hela jävla tiden .. var är det för fel på mig xD haha ..

Gratis Ben & Jerry's idag =D

Kategori: Från förr

Skolan - helt onödig! Hade bara psykologi och då .. lekte vi ... hm aa.. jo .. inte speciellt nödvändig skoldag!! Efter skolan drog jag o Rerbecca hem till henne fixade lite take away-kaffe och åkte mot Råsunda! På vägen dit gick vi förbi Ben & Jerry's café:et och fick gratis glass eftersom det är nyöppnat! Rebecca skulle köpa en AIK-tröja i AIK-shopen. Sen åkte vi till stan för att Djurgårdaffären låg där förut, sen åkte till Globen för att kolla i den Djurgårdaffären och sen till Derbyaffären där jag köpte en tröja! Seen gick vi till Buttricks för att kolla lite .. svängde förbi BR och sen tillbaka till Buttricks och köpte en varsin pom-pom! haha.. jaa vi ska på skiva (på torsdag) ^^

and you know she wanted more

Kategori: Från förr

har redan druckit två koppar kaffe, så nu fick det bli en kopp te istället för en tredje kopp kaffe! .. mest för att det färdigkokade kaffet var slut och jag inte orkade fixa nytt .. he he..

escape

Kategori: Från förr

God morgon!

Kollar på Gilmore och äter frukost :O haha.. skulle egentligen kolla på lite skol-grejer men.. ska bara xD Skolan kommer vara helt värdelös idag också - hoppar kanske samhällslektionen så då blir det bara psykologi (då vi ska göra ngt utomhus) och datorkunskap (som alltid är lika givande).



Get me out of my head..

afterlife

Kategori: Från förr


"I don't belong here, I gotta move on dear escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on, far away from here

Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I'd hope you might
take me back inside when the time is right"

nothing is going on

Kategori: Från förr

ny vecka. måndag - jag vill ha helg!!
... jag kollar på Gilmore Girls; ja det är fortfarade bra ^^

borde göra massa saker: men det gör jag inte.


nu bär det av till krogen igen ;)

Kategori: Från förr

"Who the hell are you to tell me how to live?
You think I sell my body; I merely sell my time.
I ain't no Cinderella, I ain't waiting for no prince,
To save me in fact until just now I was doing just fine.
And on and on.."

Lori Meyers - NOFX





"man kan ju inte doppa o inte komma"

Kategori: Från förr

Nice kväll igår :)
Började dock inte så bra, jag missade bussen och belv förbannad - så jag gick till Björknäs centrum. Det tog en halvtimme, så jag hann med samma buss som jag skulle ta om jag hade väntat kvar vid min busshållplats!!

Kom till Gåsen; Emy, Lydia mfl var redan där :) det blev öl och jack & coke för min del ^^ gav en kille en filt som han sa att han skulle behålla "for all eternity" hahah.. Vid tre-tiden hoppade jag, Emy, Lydia, Janne och Keski in i en taxi och drog hem till Lydia ^^ .. det är inte kul att dela en 90-säng med två personer! (speciellt inte när en av dem tog både allt täcke och hela kudden) .. haha.. åkte hem vid 10-tiden imorse.. käkade pizza och sov!

Ikväll blir det nog utgång igen^^



Jag avgudar den här låten!
Sometimes she cries- Warrant

i'm gonna live forever

Kategori: Från förr

Fredag, äntligen!
... ikväll blir det krogen, någon som är förvånad?? Ska ut med Emy och company - så det blir Gåsen ^^ drar vid tio-tiden, så jag har god tid på mig att göra mig i ordning.. men frågan är; vad ska man ha på sig?!


Tappade just pizza på min dator ... det blev lite kladdigt! No shit ;)



it looked so real

Kategori: Från förr

BAAAKIIIIIS :(

Åkte till stan efter skolan igår - köpte vingar och ett diadem^^ .. sen åkte jag och Rebecca till Tallkrogen, till hennes mammas lägenhet, och fikade lite.. efter det trog jag hem i en sekund, sen vidare till Rebecca. Vi gjorde oss i ordning till Esteternas skiva :D



yes,I'm a disapointment.

I ain't no Cinderella, I ain't waiting for no prince

Kategori: Från förr

Skolan började.. helt meningslös dag - lektionsväg, ganska meningsfull socialt :p haha.. men a fick migrän på vägen hem.. spydde som en fontän, sen sov jag hela eftermiddagen; vaknade vid halv åtta!

NU har jag precis sökt till högskolan.. det blev en salig blandning av program och orter.. får se var man kommer in :)

Imorn ska jag på Emys studentskiva, e pepp som fan på att festa!! Men vet inte vad jag ska klä ut mig till riktigt xD funderar på att köpa vingar och glitter, så kan jag vara en älva eller en fjäril - för så kommer ni aldrig se mig igen! ^^ (det är temat) haha..

Home sweet home :D

Kategori: Från förr

Jag är hemma igen!
Polen var... Polen.. jag vill festa ordentligt om man säger sååå xD haha..

imorn är det skolan igen, blä.

she was a superstar

Kategori: Från förr

Jag är fortfarande hemma hos mamma... segt att bara vänta. Vänta nu, vänta hemma hos pappa, vänta på flyget, vänta på att komma fram, vänta på att få komma hem. segt. Jag är inte så deppig som jag låter, bara ... seg.



Låna mitt liv och lev det fullt ut medan jag är borta!! Någon frivillig?!

you can't say we're satisfied

Kategori: Från förr

Söndag. Idag packar jag det sista ... ska åka till pappa i eftermiddag, sen ikväll bär det av till Polen .. nej jag är inte speciellt pepp ... kommer sakna vissa delar av mitt liv - andra kommer man kanske sakna mindre mycket. .. visst visst det kan vara trevligt, men jag vill inte ha trevligt: jag vill ha så jävla kul med polarna, rock n' roll all night and party every day lxm .. en vecka är inte lång, en vecka överlever man? put on that happy face and smile for your life...


Igår sov jag, efter sömbristen från i fredags ^^ haha.. i fredags träffade jag Rebecca vid 22-tiden, vi visste inte riktigt var vi skulle dra så jag ringde Denise! Hon var på Wollmars med några polare så vi drog där - hann dricka en öl: sen skulle vi på fest med dem! Jag hittade en grabb som bjöd på öl ^^ .. vet inte hur länge vi var där sen var planen att dra till Snaps men det blev massa strul, alla försvann och det slutade med att jag och Rebecca blev tagna för prostituerade (när vi stog i ett gathörn) av en man som skulle till Alvik o ville att vi skulle hänga med... sen satt vi på medis, då kom Johan förbi så vi snackade lite med honom - sen kom Alex och Fredde tillbaka, så vi hängde med hem till Alex - senare dök även Denise upp! Vi käkade lite fyllekäk o sååå .. jag sov en timme den natten! Eller okej morgonen^^haha.. drog hem på förmiddagen.. packade lite när jag kom hem sen skulle jag bara vila lite - sov till klockan fem, sen packade jag lite till .. och efter det låg ag i sängen o kollade Gilmore Girls/sov hela kvällen ^^ lite segt att inte hitta på ngt "min sista kväll" men aja life is life I guess..  

tillsammans är man mindre ensam

Kategori: Från förr

Jag är i skolan, kom typ 25 minuter sent.. men det gjorde ingenting eftersom vi inte hade någon samhällskunskapslektion ... så jag kunde lika gärna ha stannat hemma. Vi skulle egentligen ha åkt till tingsrätten idag, men eftersom vår lärare är sjuk så blev det inställt, vi kommer sluta ungefär vid ett idag. Då måste jag och min grupp arbeta med vårt projekt... det ska bli klart denna vecka.. ångest. Idag ska jag till telia och hämta min PUK-kod till mobilen.
Igår kollade vi på film på franskan så jag var i skolan till halv sex.. men det var okej, vi fick kaffe och saker att äta^^ .. vi såg "tillsammans är man mindre ensam" - den var faktist ganska bra (: