notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

En dag som denna :D

Kategori: den eviga monotomin

Fredag - solsken och löning :D

Jag sov ut imorse, det vill säga att jag gick upp klockan sju! Så hittills har jag hunnit äta frukost, tvätta håret, betala räkningarna och baka en tårta! Japp, Rikard fyller år idag - så imorn ska jag dit på kalas, och istället för att ge min bror en present så bakade jag en tårta åt honom. En chokladtårta för att vara specifik: med mandelmassebåtten (mandelmassa, ägg och kakao), sen chokladmousse (av smält mörk- och mintchoklad, äggula och grädde) på! Den står nu i frysen och stelnar - man ska ta fram den en stund innan servering. Mamma kommer och hämtar mig klockan tre imorn, och den ska ätas runt sju antar jag.. så det kommer säkert gå bra ^^
- Enda problemet är nu bara att jag har en klump mandelmassa hemma.. det kan vara det mest vidriga jag vet. Eller messmör. Men i alla fall: om någon är sugen på mandelmassa så är det bara att komma hit.

Jag är inte helt hundra på vad som händer ikväll men under dagen ska jag till skolan. Jag ska möta Laura i skolan vid lunch, sedan ska vi fixa med vår uppsats. Runt halv fem ska jag in till stan; ska möta en karl som ska köpa min Ozzy-biljett! Tyvärr ska jag inte gå... Tottie är på vift, så jag kände att jag hellre får pengar än ser Ozzy för fjärde gången: hade varit en helt annan femma om det hade varit Sabbath..

Eftersom jag ska till stan lär jag ju stanna där.. så har en plan på att vara ganska fixad hela dagen - och ha smink i väskan (för ovanlighetens skull?) ^^ Gissningsvis kommer jag att hamna i tanto ^^ haha.. Det är ju så grymt väder :D Sedan är jag helt öppen för förslag- vaaad som helst: enda kravet är att jag ska vara hemma klockan 15 imorn, då ska mamma hämta mig.

Nä nu ska jag ta min allergimedicin, klä på mig samt fixa till ansiktet :P




sluta tjyvfuska

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Helgen är åter igen över - denna var lite längre än de andra: och jag gjorde roliga saker :D

Idag har jag:
  • Åt pannkakor
  • Åkt hem från landet
  • Fått min Ozzy-biljett såld
  • Dansat charlston
  • Ätit sushi
  • Handlat
  • Lagat wook/thai-ig gryta och vegitariska biffat (matlådor till typ hela veckan)

I torsdags var jag i och för sig i skolan på dagen. Sedan mötte jag upp Mordhot, vi åkte till Tanto och blev berusade :) Sällskapet bestod av folk från Norrtälje, Calle, Frida, Emilio, Ida, Kron, Kane, Jannike, James (minnet börjar svkika) eeehmmm.. lilla Jasmine, Natha... Celina var i tanto vet jag :D.. och juste Johanna och Crille :P hihi.. Mordhot och Norrtäljarna drog runt åtta, och en halvtimme senare så följde jag, Jannike, Calle, Frida, Kron och Emilio efter dem ;) Vi skulle till Debaser och se Åskfödd :D
- Det var asnice må jag säga :D
Under spelningen blev jag dränkt i öl och försökte visa hur man dansar charlston (det gick säkert jättebra). Vi drack ganska mycket mer måste jag säga :p Detta måste jag säga eftersom jag och Mordhot följde med Norrtäljarna till Norrtälje... haha .. Wihoo - efterfest i Norrtälje xD
- Det var ju askul men norrtälje, NORRTÄLJE.. det är typ lika långt bort som... Azbekistan... eller Skåne... haha men som tur var så hade jag askul :p var lite trött - men men ...

Fredagen bestod i att åka hem från Norrtälje - eller ah halva dagen gick åt till att fyllekäka på donken i landet långt långt borta: där den segaste personalen i hela världen arbetar :) men haha.. jaja... när jag kom hem kollade jag på tv och drack cola. Sedan var det dags att duscha och byta om; and get ready to ruble xD Jag åkte in till Rebecca och kikade på när hon fixade sig. Vi mötte sedan Sandra och åkte ut till hennes nya lägenhet i Blackeberg :) - och tittade på medan Sandra fixade sig. När klockan närmade sig halv ett var vi fulla och redo att åka. Som tur var kom Sandras pappa ut för att lämna lite grejer - så vi fick åka bil in till stan :D
- Sedan hamnade vi på Oxid! Det var faktiskt kul - jag vill minnas att vi shottade och grejer xD haha ..


Rebecca och DJ-katten Aisha


Myskalas? haha hittade bilden i min telefon - antar att den är från Oxid xD

Jag sov ungefär fyra timmar den natten. Sen kom Rikard och hämtade mig, vi skulle till landet för att fira lillebrooor :) Dagen spenderades alltså på landet halvt sovandes och ätades :)) hur mysigt som helst ^^






Imorn är det vecka igen. Skola blaha... jobb... blaha.... vecka... dum.

Jag är så klok att Liza inte blir klok, och Laura ...

Kategori: den eviga monotomin

... googlar på barnporr xD hahaha.
Ah vi snackade om magamålet och Laura skulle ta reda på lite bakgrundsfakta: och googlade barnporr... ehm .. ja som tur var kom hon på sig själv mitt i och avbröt innan någonting kom upp. Jag måste ändå säga: MEN LAURA DÅ!

Nu sitter jag i skolan och är mindre effektiv... lunchen (som bestod av helmlagad zuccini/kesopaj med stuvat vitkål) är uppäten och handledarmöte står på agendan.. om en timme typ.. he-he.. I vanlig ordning var jag i skolan runt åtta idag.. har fått två rester ur vägen. YAY. Vi kan inte göra så mycket med vår uppsats nu innan handledningen - men det lär bli mycket att göra efteråt. Blaah... nu skulle jag kunna fortsätta med mina rester - men jag väljer att skriva i min blogg och dricka kaffe :)
- Kaffe <3.. det är typ en drog. Imorse hade jag abstinens: blev arg och kallsvettades. Det är mycket hälsosamt?
Igår träffade jag Emy :)
- vi åt på Taco Bar och gick i affärer!
Jag handlade inget typ... hämtade nya p-piller.. wihoo... jag vill ha lön och pengar att göra dekadenta saker för!! Imorn är det ju liksom helg va :) Dåååå ska jag mysa med Mordhot innan vi drar till Debaser och kikar på Åskfödd :))

Glöm inte att bloget är stängt imorn alla små vänner :)


ta en classis, ta två!

Kategori: den eviga monotomin


Så var det söndag igen: jag har varit ute och slarvat mer än förra helgen - fast hållit mig ganska lung i alla fall.. ska ju plugga och dansa idag!

I fredags åkte jag med mamma hem efter jobbet. Vi åt god mat och drack vin - sedan låg vi i varsin soffa och kikade på Sex & the City hela kvällen :) Under natten delade jag säng med Rambo - den katten är så social att man blir tokig. Så fort jag la mig i sängen skulle han klättra upp i ansiktet på mig, tugga på mitt hår och slicka mig i nacken (helt sjukt hur mycket det kittlades). Sedan sprang han runt som en tok - sov oerhört bra må jag säga!

Gick upp tidigt på lördagsmorgonen - åt frukost och lät mamma läsa det som är klart i min och Lauras uppsats. Seen skulle jag plugga, men det gjorde jag inte. Jag åkte in till stan runt tio: då mötte jag Rebecca och vi utförde lite ärenden :) Sedan satte vi oss på Espresso House och käkade cheesecake och drack kaffe. Sandra kom och höll oss sällskap efter ett tag :) Seeedan följde vi henne till bolaget, där såg jag en öl som fick mig att skratta:


HEEEN

Sandra ville inte ha en Classis xD
- Jag uttalade 46+ Cassis/Lime just Classis.. så det lär få heta så hedan efter ^^


Efter stadsbesöket åkte jag ut till mamma igen: det skulle komma massa folk på middag! Så det blev god mat och mycket vin! Runt tio drog jag in till stan och mötte Rebecca igen :) Vi satte oss på Mest och drack lite öl och drinkar! Sedan kom det lite karlar och gjorde oss sällskap: en av dem tog en tugga av mitt leppsyl: så han fick det! Hejdå lipsmacker cotton candy ... Mest stänger kloclan ett, då mötte vi Matilda, Max och Sabine på donken - ingen åt och jag vet inte riktigt var vi gjorde där ^^ Det slutade i alla fall med att vi beslutade oss för att åka hem. Det var lika bra då jag ska plugga och ha mig idag..
- Jag och Sabine tog en varsin korv med bröd medan vi väntade på pendeln... ja, jag hann med tåget hem! hihihi.. var hemma runt två, så har fått sova nästna sju timmar.

Nu är mitt kaffe slut hemma... och jag har ingen motivation till att plugga: men måste man så måste man! Ska möta Laura i skolan efter att jag och Liza har dansat Charlston! Vi ska jobba med vår uppsats :/ .. underbar söndagsaktivitet!
- Dagens mission (förutoma att dansa och plugga) är att köpa hem kaffe så jag överlever nästa vecka - den är i och för sig kort men då måste man egentligen bara vara mer effektiv. Kul uttryck: veckan är kort... den är sju dagar lik förbannat: bara att helgen är längre.. men helgen är väl också en del av veckan?




var är ljuset i tunneln?

Kategori: den eviga monotomin

Jag har inte haft tid att skriva på sistonne.. har knappt haft på datorn... detta eftersom jag har pluggat som en toka. När jag inte har pluggat - så har jag jobbat... eller dansat! 
- Kaffe har hållit mig vid liv <3


Snabbgenomgång:


Torsdag:
Skolan klockan 8-15, sedan pluggade jag med Viktor.. efter det mötte jag Liza och Zoi och drog till Chicago dansstudio! Vi prövade på stepp, charlston, lindlyhopp och argentinsk tango :) Det var gryymt kul!

Fredag: jobbade på som en tooook - gjorde allt på två timmar: det brukar ta fyra-fem. Efter det sprang jag till skolan och jobbade som ett djur med c-uppsatsen. När jag kom hem däckade jag ganska direkt.. trots att Rebecca hade fest och att Emy skulle ut - sådant som jag annars inte hade missat för allt smör i småland ^^ haha.. men det var ett måste: var så otroligt trött.

Lördag: Pluggade hela dagen; metod & teori för hela slanten. Förutom när jag städade, stuvade kål, trötshoppade i Huddinge :) ... ooo seeen hängde jag hos Rebecca en stund på kvällen!

Söndag:
Jag gick upp klockan sex på morgonen precis som dagen innan - och alla jävla dagar... detta för att plugga metod & teori hela förmiddagen.. tog en rast mitt på dagen: mötte upp Liza för vår första charlstonlektion! Man blir mycket glad av att dansa - energin sprudlade: så vi tog en rask promenad runt zinken och tanto :) Seeen åkte jag hem och pluggade igen...

Jag hade ingen helg typ.

Måndag:
Jag gick upp übertidigt: var i biblioteket klockan åtta på morgonen. Aktiv pluggtid: fem timmar. Klockan fyra drog jag hem och la ifrån mig allt instuderingsmaterial.. käkade middag och glodde på tv tills det var dags att ta sig in till staan... det var dags för terminens sista pilatespass! Den träningsfomen har grown on me... man får så bra hållning och såå... det är nice :) Vet fortfarande inte var "pubisbenet" sitter men man kan iaf le med det... hahah... det är nog toppen ^^ 

Tisdag: IDAG - tog jag en ofrivillig sovmorgon: gick upp klockan sju! Det kanske behövdes en extra timmes sömn just idag :) För detta var ju dagen D: OMTENTA i metod & teori. Jag tänker inte kommentera hur det gick - om man kan jinx it... meeeeen jag svarade på allt i alla fall :)
- Efter tentan käkade jag lunch med David, Liza och Robin :) Efter det... blev det liiiite c-uppsatsarbete innan jag drog hem, vände och drog ut till Nacka :) Skulle passa barn: det var mysigt att hänga med Tilda hela eftermiddagen: rita.. gunga och äta ^^
Nu ska jag fortsätta mitt hektiska liv med att .. tänka ut hur jag ska strukturera allt.. jag är sååå tröött - orkar inte ta tag i allt just nu.. men imorn: tvätta, plugga som en tok - eller ah arbeta med c-uppsatsen, gå på ätbeteendestudie .. och hänga med Tottie :)


myggbett och skavsår - nu är det sommar!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Onsdag och första dagen efter helgen - snart är vi där igen! hihi... idag ska egentligen plugga nu - men det är svårt när man inte vet vad man ska göra (rester... plugga till omtenta... men hmpf..). Jag är så stressad att jag inte gör någonting. Eller jo jag diskade just - och nu bloggar jag. Klockan elva ska jag vara på Novum - ätbeteendestudie. Sedan springa till jobbet - idag har vi nätverksmöte helva eftermiddagen.. så lär vara hemma typ klockan sju.. Så det är en jävla tur att jag har lagat mat under helgen. Kommer antagligen vara helt slut efter den här veckan också. Trots att den är kort!
- Nästa vecka ska jag tillägna mina studier. Jag ska göra klart alla rester och plugga till omtentan. HAHA nej jag ska göra omtentan insåg jag nu - så hela helgen ska jag alltså läsa om metod och teori: love my life<3
- Jag fick lite lätt andnöd nu. Jag behöver en klon.

Som tur var hade jag en bra långhelg: i måndags var jag i skolan en sväng. Sedan mötte jag upp Mordhot och drog till tanto :) Vi umgicks med hennes Norrtäljevänner och senare kom även Jannike, James och Valpen - ännu senare även Tottie :) Vi satt där tills man höll på att frysa fast sedan drog jag, Jannike, Tottie och Valpen till Anchor. Där tog vi en öl eller två och lyssnade på när de körde Rock quiz... sen hamnade vi på Harrys! Det slutade med att jag somnade till vid ett bord - då köpte Valpen en öl till mig ^^ Nattbuss hem med en aspackad Tottie i örat - hon svamlade på och så fort vi hade lagt på så ringde hon igen xD Konversationen vi hade typ 153 ggr var:
- Käääccchhup var äru?
- På bussen...
- Vilken buss?
- Nattbussen hem!
- Ahaaa okej!
- Var är du?
- Jag vet inte...
Hahaha om och om igen, det är inte lätt när det är svårt ;)

Jag var inte speciellt bakis igår - så åkte ut till mamma. Gick en promenad med Celina - sedan satt jag i solen på mammas altan och drack kaffe halva dagen :) Jag och mamma lagade middag och efter maten körde hon mig till Mordhot. Vi hade bakisdag med chips, ostbågar, dipp och cola :)
- Somnade sött på soffan där. Idag när jag åkte mot Flemingsberg var det någon som knackade mig på axeln: det var min bror! haha.. vad förvånad jag blev ^^ Fast egentligen var det inte sååå konstigt: han går i skolan i Haninge - så vi skulle åka från samma perrong. Men ah jag brukar inte springa på honom speciellt ofta :P Jag skulle egentligen bara hem och byta skor - jävla skavsår - men fastnade här.. "kan ju lika gärna plugga hemifrån" my ass... gör ju inte ett piss när jag är hemma :S

Ta sig i kragen kanske?