notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

up around the bend

Kategori: Från förr

Nu har jag tråkigt. Nje, jag tycker inte om att vara hemma.. 

I tisdags blev det Anchor - förfest hos Charlie: det började med drama hahah.. vissa människor borde investera i självrespekt! Jag, Charlie, Manne, Tezzi och Pete drog till Anchor innan inträdet; spelade Grodjakten och blev fulla .. jag var "kvart över tre-full" klockan elva ungefär! Det resulterade i att jag stog på scenen och "sjöng" karaeoke! HAHAHAH.. Det var Crille och Calle som låg bakom det .. *suck* .. vaknade hos Charlie igår, Manne åkte hem på dagen - då åkte jag och Charlie och mötte Olivia: vi köpte Sushi :) .. Det var gott! Mr Snarl blev senare klippt av Jasmine :) När hon drog hem så drog vi till affären och köpte 0.5 kg godis och mer cola! Spenderade kvällen med att kolla på en otroligt läskig film, Scar, medan vi käka godis o chips! Sen skulle vi kolla på Sweeney Todd, men båda somnade ^^

Idag har jag städat - och segat hemma .. hemma e trååkigt ..

I just drift and drift and drift

Kategori: Från förr

Jag sitter i sängen - här käkat för mycket choklad!
... jobbade bara halvdag idag.

Sushi - dagens lunch.. nam-nam..

lööördag

Kategori: Från förr

sitter o lyssnar lite på Hole "he's drunk, he tastes like candy he's so beautiful" - excuse moi?

igår sjuuuuk kväll^^ hahah - blev riktigt galet :) åkte hem till Charlie och hängde där med Tezzi ett tag innan förfesten började; vi hade tigerjakt (moraträsk), åt kakor och kollade på Dobidoo^^ När fyllde vi 5 alternativt 80? ^^ haha.. sen kom Manne - o ännu senare kom även Charlie hem ^^ Vi föra o sen var det Rocks :)

JAG GICK NER I BRYGGA - IFÖRD 13 CM KLACKSKOR OCH MED EN ÖL I ENA HANDEN!!!

Efter krogen åkte vi till Steven och efterfestade! Drog direkt till Högskoleprovet imorse .. jag e så jävla hardcore ibland ^^ ragglade in i provlokalen iklädd jeansshorts, ormleggins, svart linne, handklovar, nit- och leopardskärp samt en pälsjacka - sminket kletat i halva ansiktet och håret .. ah håret precis som det ville ^^ My namne is Courtney Love ^^


obscene

Kategori: Från förr

nu har jag suttit i min säng - utan att röra mig typ - i 3 timmar och en kvart^^ haha.. sjukt.. men ah jag va trött när jag kom hem idag.. har varit trött hela veckan egentligen!! sjukt.. o på dåligt humör också. Jag som annars är så charmig jämt ^^ haha jag är väl medveten om att jag inte har tålamod, kort stubin och tenderar att bli gnällig ibland.. men den här veckan har det varit sjukt! haha.. eh vet inte vad det beror på - bryr mig inte heller, jag har också rätt till dåliga dagar ..

kom just fram till att jag skiter i att jobba imorn.. ska köpa skor ist!!
- har haft ett sjukt sug att köpa nya skor ett bra tag nu, så det är dags.. sen på kvällen är det party som gäller - kommer bli för full, ja jag känner mig själv so I won't give a rats ass about att jag ska göra högskoleprvet på lördag :S har inte pluggat ordentligt; så hoppas bara på det bästa egentligen .. 

ska jag berätta om min dag bara för att? okejdå.. jag började dagen med att inte vilja gå upp alls - gjorde det dock efter många om och men ^^ .. åkte till ett av jobben; hos pappa dagen till ära.. fakturerade, fixade med leverantörsreskontran, arkiverade mm.. klockan halv tre var det dags att hänga upp hackan och lämna saltgruvan.. skulle hämta kycklingarana på dagis .. det regnade, de var leriga och lite obstinata dagen till ära .. men jag överlevde^^ kom hem efter tre timmars passning och la mig här - i min säng, som jag inte har flyttat mig ifrån sen dess ..

 

stop sweeping me off my feet if you never gonna be there to catch me

Kategori: Från förr

"Crash and burn
All the stars explode tonight
Hod you get so desperate
Howd you stay alive
Help me please
Burn the sorrow from your eyes
Oh, come on be alive again
Dont lay down and die"



Bakis idag ja, vem har parkerat sin elefant i min skalle??


ehm.

Kategori: Från förr

egentligen - jag borde inte skirva när jag inte engagerar mig i det jag skriver .. läser några av mina senaste inlägg: och skämms.

Vet inte om jag kommer ändra på det - men jag vet om det i alla fall.. att skriva är ett av mina tidsfördriv..

Har jag någonting intressant att säga dagen till ära? NEJ, så vi tar någonting ointressant istället: jag ska till tandläkaren på onsdag..

Ha en bra dag! 

in your head

Kategori: Från förr

vad har jag gjort på sistonne? 

I veckan har jag stressat runt på olika jobb om dagarna och kollat på film hemma hos Charlie om kvällarna .. haha.. i fredags - ja, vad hände då? nu måste vi tänka efter ... hm.. juste! Jag träffade Tezzi i slussen (efter att ha jobbat, stressat hem till mamma, kastat ihop lite grejer, stressat hem till pappa, kastat i mig mat, gjort mig i ordning på rekordtid och ruschat till tuben) .. vi drog hem till Emil på förfest - där både jag och Tezzi blev dyngraka xD haha.. vi skulle möta Mira i i stan klockan elva - så vi rusa till bussen så vi skulle hinna (nästan) i tid! När vi hade kommit halvvägs hörde hon av sig: hon skulle på fest istället ^^ Så vi hämtade Rebecca på Dovas och drog till Harrys! Minnena där ifrån är enkelt räknade på ena handen asså .. ehm - vet att jag satte mig på knä på scenen och la mig bakåt^^ sånt kan jag bara riktigt bra när jag inte är nykter .. och detta hände mer än en gång om man säger så ^^ haha.. Efter Harrys stängde mötte jag upp Manne och Charlie - vi åkte hem till Charlie .. Igår var jag tvungen att gå upp klockan tio: bara för att de skulle åka till Jönköping ^^ När jag kom hem var det bara att försöka vakna till liv - skulle ha gäster klockan fyra .. de kom, vi åt och klockan sju skulle jag iväg och passa barn.. deras föreldrar kom hem klockan elva, då stack jag hem och fixade mig - sen var det fest som gällde - var hemma hos Rebecca klockan ett, klockan två ringde Jackie och lurade ut mig till Harrys - hon ska flytta till norska gränsen på onsdag: så var ju tvungen att träffa sötnosen .. Efter Harrys stängde drog jag tillbaka till Rebecca.. Jag kommer antagligen få en hjärtattack innan jag fyller 20 ^^ Fast idag har jag bara tagit det lugnt hemma hos Rebecca hela dagen :) 

Have i ever been mistaken for a patient person?!

Kategori: Från förr

Jag vill baka paj.. fast jag vet inte om jag orkar ^^ eller jo det gör jag xD haha .. ska bara skriva lite först: sen paj! Känner mig relativt produktiv idag - tvättar mina sängkläder och känner för att baka paj.

Det är redan onsdag! Har jobbat som ett djur hela veckan - i måndags jobbade jag "dubbla skift", började klockan sju i Sundbyberg; jobbade med ekonomi hela dagen - eller till klockan två. Åkte till Mariatorget och hämtade min mobil :D - sen var var det dags att ruscha till dagis och hämta mina små kycklingar :) Igår jobbade jag åtta timmar med samma uppgift .. så när jag åkte hem var jag helt slut i skallen .. känner mig medelålders .. haha! Idag ska jag hämta min lillebror och hjälpa honom med skolan - vi ska läsa, skriva och plugga matte! Hoppas han inte är allt för obstinat dagen till ära ..

Hahah drömmar är roliga.. eller asså jag sov jättehårt imorse, drömde någonting om att platta håret tror jag - så när min kära syster bestämde sig för att störa min skönhetssöm (klockan halv åtta) - genom att fråga om hon fick ta min vinterjacka, fick hon svaret "plattången ligger ju där!". Nej man får aldrig sova i det här huset.. sen ringde telefonen klockan nio ., och jag insåg varför jag hade kopplat ur min tidigare. Kopplade tillbaka den i böjan av veckan för jag inte hade någon mobil ...

glitter och platå

Kategori: Från förr

En vecka till som nu är över!
- imorgon är det jobba som gäller .. först med mamma sen på eftermiddagen ska man hämta små barn på dagis.. men de är mysiga och lätta att passa så :)

långt till helgen - det är lite tråkigt: jag tycker om helg! haha ... o nästa helg ska jag och Tezzi festa galet - så de som åker till Jönköping kommer att missa en galen helg!!! haha ;)

Det var lite deprimerande att kolla på kontot idag - 62 kronor .. men har 300 i min sparkatt - och på fredag får jag mer pengar ^^






"mobilen är borta.. men jag har i alla fall min blinkande kub"

Kategori: Från förr

Kom hem från kryssningen igår!
HEEEELT jävla galet asså .. haha, underbart ..
Sen blev det förfest, Rocks och efterfest hos Charlie ^^

Imorse saknade jag min telefon som stannade på Rocks :( .. men efter att ha käkat på donken o segat framför TV:n med Charlie kändes det lite bättre i alla fall.. nu sitter jag hemma och tittar på Gilmore Girls medan jag äter chips och vill ha cola..


we should have cake more often

Kategori: Från förr

Imorn åker jag båt :D
hihihi..

Igår var jag hos Charlie och färgade hans hår :) o sen kollade vi på två obegripliga filmer xD
... idag har jag jobbat - o sen fikade jag med Rebecca :)




söndag .. igen..

Kategori: Från förr

En helt galen helg är nu över .. fredagen började hemma hos Charlie då va planen att vi skulle till Rocks ^^ haha.. jag Manne och Charlie var de enda som faktist kom iväg! Vi var inne i stan typ halv två, redan askalas och det blev bara värre ^^ hahaha.. Efter tre åkte vi tillbaka till Charlie :) Lördagen var en mysdag med donken, chips, cola, pizza och filmtittande. Sen kom JJ och vi började dricka öl igen.. Sen blev det Rocks :) Efterfesten var hos Charlie igen .. nice nice!

Idag är jag så seg att det inte är sant ^^