notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Träningsverk, sushi och födelsedagar

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)

Jag har inte så extrem träningsverk idag. Jag trodde att jag skulle behöva rulla uur sängen och gå som en anka! Ja, jag tränade igår.. efter en helt meningslös dag i skolan (missade redovisningen då det var fel på schemat) mötte jag Tottie. Vi åkte till stan en sväng :) Hon shoppade på medan jag inte hittade någonting jag ville ha.. eller jo köpte en ny hästsko till läppen!

När Tottie sen skulle till öl- och whiskymässan tog jag en prommenad från city till gymmet - actic elite, som ligger en bit bortom odenplan. Det var inte förrän jag var inne i omklädningsrummet jag reflekterade över vad klockan var. Klockan var straxt före fyra. Spinningklassen började klockan halv sex. SÅ ja bytte om och kastade mig på rullbandet. Tog en ordentlig runda på gymmet.. det var första gången på ett bra tag som jag änvände träningsmaskinerna.. Jag gymmade i 1,5 timme innan det var dags för 45 min spinning. Jag ville döda personen som höll i klassen.. hon hade sjukt dålig musik och körde två långa backar direkt efter varandra.. höll på att göra en Bridget Jones när jag gick av cykeln^^ Dvs. benen vek sig när jag satte ned dem!

Idag ska jag jobba. Mamma har lovat mig sushi till lunch och efter jobbet ska vi gå på stan :)
- Stefan fyller år idag så ikväll ska jag på middag ute i Nacka.. mycket trevligt..

Även lilla Rebecca fyller år idag - Grattiiis :D:D<3


Rebecca, hösten 2008  =)

sanningen om livet

Kategori: den eviga monotomin



smarvelous swonderful

Kategori: den eviga monotomin

Hej hej hallå!

Kom hem för en stund sen, ska egentligen plugga men hittar på massa olika anledningar till att inte sätta fart. Jag kollar på sista skivan av Gilmore Girls, så ska bara kolla klart på serien.. jag har inte några böcker - så måste låna dem.. jag bor fem minuter från skolan (biblioteket).. men jag ska till skolan imorn så då kan jag ju lika gärna ta böckerna då. Jag har käkat middag - så det roliga för kvällen är slut. Jag är fortfarande hungrig tror jag, men det är mycket möjligt att jag bara är trött..

Jag har jobbat hela dagen - inget spännande där.
.. efter jobbet fixade jag nytt pass. Äntligen. Jag ser ut som ett miffo på bilden såklart.. men vem ser bra ut i passet/på legget? .. inte jag i alla fall! Jag ser alltid superkoncentrerad ut, spärrar upp ögonen och spänner käkarna på ngt spännande sätt. Mycket charmerande - men jag står för det!

Jag måste säga att jag längtar väldigt mycket till december :) Turkiet och London på en månad - det kommer bli så jävla grymt :D

Måste faktiskt börja plugga nu.. men hur ska jag börja när jag inte har böcker? Hm.. kollar lite mer på tv innan jag listar ut det.. och funderar på om min lärare menade att jag kunde strunta i en en av resterna när han sa "stunta i the secret" ... tror att jag antar det tills vidare :)



en kväll i tunnelbanan

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)

Jag är uppe med tuppen i vanlig ordning. Varför skulle man vilja sova ut liksom? ^^ .. idag var det svårt att komma upp ur sängen - skulle egentligen upp halv sju, men tror jag lyckades få ut fötterna från under täcket cirka 40 minuter senare ^^ Då var det bara att slå på datorn, sätta ihop ett grupparbete men jag är expert på word så det tog inte så lång tid ;) ha-ha... sen slira jag ned till tvättstugan och slängde in lite tvätt i maskinerna - upp igen, diskade bort större delen av helgens disk .. låter kanske som om det skulle ha varit mycket - men jag har inte varit hemma, i vanlig ordning, så det var precis så mycket disk som får plats på mitt diskställ. Seen har jag börjat kika på den nyreligiösa rörelsen min grupp ska berätta om idag på seminariet. Vilka kan säga att de har fått så mycket gjort innan åtta på morgonen?

Nu ska jag fixa i ordning en kopp te - vet inte vad jag vill käka till frukost än, så börjar med te. Pinar i mig ett stort glas C-vitamin också .. mina smaklökar måste vara ur funktion: jag brukar älska C-vitamin.. men det smakar konstigt idag :( dumma förkylning!

Igår var det en hemsk kommunaltrafik dag - okej, det är det väl varje dag men igår... det finns inga ord! Jag var i Norrtälje och körde bil hela eftermiddagen. Det tog två timmar att åka dit, Flemingsberg - Norrtälje (gick ganska smidigt). Hem.. när jag skulle hem - bussresan gick bra, jag och Rebecca fick våra vanliga platser :) men så kommer man till tunnelbanan: SIGNALFEL.. jippi! Det gick i 2 meter per timme (nästan i alla fall). Så vid Östermalmstog gav vi upp och prommenerade till T-Centralen. Rebecca har bråttom hem så vi skiljs på uppgången på Vasagatan. Jag går ned mot pendeltåget, i gott mod men hungrig som en varg. Kommer upp på perrongen. Det är fullt med folk, ett tåg rullar in. När det når perrongen slår skyltarna om, från Södertälje hamn (som går hem till mig) till Stockholm C. Sen hör man den fruktade rösten: "På grund av olycka i Älvsjö omber vi er att ta andra resvägar. Ta tunnelbanans röda linje till telefonplan, därifrån kommer ersättningsbussar till Älvsjö Station" AAAHHHHH! Inte bara har det ställt till det i trafiken, men tanten berättade för ALLA om flyktvägen.. ett lemmeltåg av människor började röra sig mot tunnelbanan i sakta mak. Det var människor överallt. SÅ det var bara till att fälla ut armbågarna och hålla hårt i handväskan. Jag rörde mig i som i en sntislad bana fram till t-banespärrarna, 1 minut till tåget går. Helvete. Människorna framför beredde sig som boskap, alla lyckades vara i vägen. Trots detta hann jag med tåget och fick sittplats - jag var inte måttligt nöjd med mig själv. Jag blev bara mer och mer hungrig, klockan hade vid det här laget närmat sig halv åtta. Det var kolsvart ute när vi nådde telefonplan - som blev slutstation på grund av rådande trafiksituation, har ingen aning om vilken situation de syftade på. Jag struntade fktiskt i det, jag skulle ju inte längre i alla fall! Alla pressade sig på ersättningsbussen mot Älvsjö - en i taget, alla på en gång! Men det var en idiot i glasögon och brun jacka framför mig som skulle konversera med föraren. "ALLA SKA TILL SAMMA STÄLLE, GÅÅ BARA!" - kände jag för att skrika, men jag la band på mig själv. Mamma ringde just när jag hade sneakat till mig den sista sittplatsen. Hon lovade mig att jag ska få sushi på fredag (ska jobba med henne då). Då blev jag på lite bättre humör - att mamma tyckte synd om mig var välbehövligt^^ Väl framme i Älvsjö hör man den hemska rösten igen: "på grund av tidigare trafikstopp har vi förseningar på upp till en kvart!". Jag satte mig ned på en bänk och gav upp, det var inte ens värt att vara arg längre - hungerna hade gått över - kände mig mer bortdomnad. När tåget väl kom var det bara att gå på som ingenting hade hänt. Väl hemma åt jag lite yogurt framför datorn, sen gick jag och la mig i sängen och tittade på Gilmore Girls. Jag vet inte om jag ska hata SL eller tycka synd om dem.. tror det lutar åt hata dem, och tycka synd om mig.

nittiotalet ägde rum i lördags!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Söndag och förkyld, kan det bli bättre...?
- nyser skallen av mig..
Idag har jag och Tottie varit hos min mamma och hängt med min lilla njursjuka misse :( han äter igen som tur är! Mamma och Stefan var i skåne i helgen så jag var tvungen mata lilla tjockisen (som är sjukt smal nu).. lilla bebiskatten ... han är bara 11 år, så han får se till att bli frisk igen!

Helgen har varit asbra :D fredagen började med att jag och Tottie käkade hemma hos mig - vi hittade min webcam, eller okej: Tottie hittade den..Vi mötte upp Nikita och åkte hem till Henke :) Det var fest, ha fyllde år! Det var asroligt .. men vi drog till Harrys någon gång efter midnatt .. det var sjukt mycket folk!

Jag och Tottie hamnade på Subway - där sprang vi på Kollis! Har inte träffat henne sen vi gick ut nian.. riktigt sammanträffande :P asså jag brukar inte hänga på Subway stureplan, kl fyra på morgonen ^^ men ja, i alla fall, det var roligt  :D

I lördags spenderade jag och Tottie hur mycket pengar som helst: käkade på donken, köpte varsin kamera och bokade resa till Turkiet :D:D December kommer bli awesome - först Turkiet i en vecka, hemma en vecka och sen bär det av till London :D
- Lördagkvällen spenderade vi hos Sindra - knytkalas och klädbyte ;D varken jag eller Tottie hade inga kläder att byta bort men vi var trevligt sällskap och bidrog till middagen ;D hihi.. Det var sjukt trevligt!! Jennie hade med sig hela 90talet, och vi klädde på oss det gräsligaste vi kunde hitta. Sen drog vi ned till Råcksta krog oc hängde i våra snygga outfits - kände mig inte alls sjukt ful xD Jag var "tanten" i sarong och fladdrig tröja, Tottie var 90-talet personifierat, Bella var "kräks".. fråga mig inte varför, hon kom på det själv :P Jag kommer inte ihåg vad Jennie var just nu men snyggt var det, Sindra var i alla fall "Norrlänning" ... haha! Vi hade kul :P

Runt halv ett drog jag, Tottie och Sindra till Rocks!








Fiskpinnar och rymdskrot!

Kategori: den eviga monotomin

Idag är det 10 år sedan Dawit Isaak greps. Har nu suttit fängslad i Eritrea sedan 2001, utan direkt anledning (han är inte åtalad för någonting) eller rättegång. Jag visste att han inte hade fått någon rättegång, men att han inte var åtalad visste jag inte.. vilket öde.. att sitta fängslad utan att ens veta varför i 10 år - och ingenting talar för att han ska befrias.. nu får vi även hålla tummarna för de svenska journalisterna som blev gripna för terrorism i Etiopien.. de får åtminstonne rättegång (i mitten av oktober) - men det ser ju inte ljust ut: vara åtalad för terrorbrott, i Afrika..

God morgon :)
... Sitter och är för seg för mitt eget bästa! Ska jobba idag, så ska väl komma iväg snart - vill ju sluta i rimlig tid OCH få ihop lite timmar.. lön e ju liksom nice :) Hihi, lönen för denna månad ramlade in nu idag - hur nice som helst!! Bör betala lite räkningar o så i eftermiddag .. så man har det gjort innan det är dags att spendera pengarna ;D

Nu kostar fiskpinnar på Lidl 10 spänn - man tackar^^ jag lär ju svänga förbi där efter jobbet asså .. apropå mat - jag måste fixa matlådan till idag.. var hos mamma och käkade (och övningskörde) igår - så fick med mig Taco-rester hem :D

I eftermiddag kommer Tottie hem till mig :) I eftermiddag får man även hålla koll på skyn, om det ska ramla rymdskrot över oss e det bäst att hålla sig inne, eller ha hjälm.. de sa väl i och för sig att de trodde att det skulle falla ned någonstans mellan Växjö och Södra Afrika (kommer inte ihåg vilken stad de sa).. 
- Om man vill se rymdbajset i Stockholm: kolla mot himlen 22:35!

han spränger broar han själv har byggt

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!
Jag sitter och tittar på Efter 10, de pratar om en bok som heter "Brobyggarna".

Idag har jag och Rebecca känt varandra i fyra år :D
- eller okej, vi gick i samma klass innan också.. men vi har umgåtts i 4 år^^

Jag har just tvättat färdigt för morgonen :) Det var verkligen på tiden, ska bli skönt att ha valalterativ när jag klär på mig ^^ Tottie har skuttat iväg till skolan och jag ska snart till jobbet - ska bara klä mig och diska undan lite..

Igår var jag i skolan en stund och snackade lite om grupparbetet som ska in nästa vecka.. sen skulle jag hem och plugga - men Fröken Mordhot hörde av sig, så åkte in till stan och hängde med henne :) sen var det dags att dra till Pole Dancen .. Emy kunde inte vara med så det var inte lika roligt som det brukar .. och jag måste träna upp armar och mage bättre xD haha.. det börjar bli ganska avancerat nu!

Efter träningen mötte jag upp min Tut, vi var båda utsvultna: så åkte hem till mig och käkade! Jag lagade pasta och .. sås (med svamp, bacon och lök) ^^ Vi fortsatte kolla på Gilmore Girls - måste ju bli klar snart! Rebecca gav mig Skilda världar-boxen i födelsedagspresent så vill se den :D:D:D:D

Nej nu är det dags att ta sig i kragen! :)

Den förlorade söndagen blev måndag

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Jag tror jag har varit tyst i övr 24 timmar - om jag inte har pratat med mig själv vill säga.. sov till fyra på eftermiddagen igår, sen låg jag i sängen hela "dagen" - kollade Gilmore Girls - sen somnade jag igen vid elva och sov till sju. Ja juste, jag kom hem vid fem igår morse, somnade vid sju!

Nu sitter jag och kollar på Gilmore Girls igen, käkade just lite frukost... och nu dricker jag kaffe ur en av mina nya koppar (som jag fick av Rikard och Viktor)! :)

Så helgen var nice :) Kom hem från Norrtälje i fredags, åkte hem fixade mig och så.. sen åkte jag till Rebecca och stirrade på henne tills hon var klar :P Vi drog till Kron på förfest med familjen Kron, Emilio och Jasmin! Emilio drog tidigt till KGB - sen drog vi andra till Harrys :) Efter stängning drog jag med Rebecca, Sandra och Johan mot Patricia - men halvvägs dit bestämde Sandra att vi andra var för fulla ^^ Så vi drog hem till Sandra och störde hennes sovande syster! Vi käkade korv och mackisar .. sen sov jag hos Rebecca ^^

Åkte till mor på lördagen :) Rikard också där - så mamma lagade massa god mat :D
- Jag stannade hos mor till elva på kvällen, jag och mamma kollade på Sex & the City och drack vin =) jag var på Mariatorget halv tolv, då ringde jag Dubbeldaim, han var hos Shweppo på förfest. Så jag drog också dit! Sen var det ROCKS som gällde! Musiken var spännade haha.. jag och Kat dansade Pulp fiction-dansen och snurrade runt i armkrok ^^ Ja, sådan musik var det :p Kvällen slutade med att jag fick fotmassage av Kat :D
- Jag hann med Visättrabussen än en gång ;D


early one morning while making my rounds

Kategori: den eviga monotomin

Jamen visst serru.. sitter här i Norrtälje och häckar i vanlig ordning ^^
- Har just klarat Fas C av teori-övningsgrejset.. hehe :) ska snart ut och köra igen.. tredje (och sista) passet för idag. Antar att jag ska köra landsväg igen - det började jag med förra passet! Min körlärare tycker jag har utvecklats mycket på de två senaste dagarna - vilket är positivt :p Hade ju varit jobbigt om man inte utvecklades liksom.. men ah bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? hehe.. Ja, jag är ganska trött just nu. Hade första lektionen klockan åtta imorse.. såå kommer väl somna tidigt ikväll, precis som varje kväll här ^^

Igår tittade vi (antar att alla fattar att jag syftar på mig och Rebecca nu när jag skriver "vi") på Två systrar för mycket - det var inte igår asså! Det är en mycket rolig men stressande film :P haha.. idag efter lunch försökte vi oss på Det regnar köttbullar.. den var... spciell - somnade i mitten så ska väl inte dömma ut den helt kanske.. kan tänka mig att min 10åriga lillebror som har världens "papphammar-humor" uppskattar den.. okej, det är en barnfilm så det kanske är meningen att barn ska uppskatta den.. men jag är också barn när det kommer till sådanna filmer.. haha .. vissa "barn"-filmer är ju allt för bra =D haha.. svärdet i stenen till exempel haha :D blir glad av att bara tänka på den xD hahaha...

Okej, nu är Rebecca tillbaka så jag ska gå! haha - nej vi har inte samma lärare, trots detta kör vi oftast sådanna tider att vi missar varandra :P


mohaha

Kategori: den eviga monotomin

Sitter i Norrtälje och lyssnar lite på Mimikry :) har just klarat B-nivån av teori-testen.. det tar mig typ 10 ggr per nivå :p haha.. asså ah jag lär mig ju skiten genom att göra allt så många ggr.. så antar att det är bra? ^^ har kommit till insikten att jag inte ska göra logiska gissningar - utan läsa den jävla boken! Jag ska snart ned till trafikskolan.. ska köra om typ 10 minuter - men vi bor precis bredvid så behöver inte röra mig riktigt än =)

Igår kollade jag och Rebecca på The way we were - måste säga att den var lite för seg för min smak.. haha.. eller den var väl mysig och så.. och det var trevligt att ha sett den så man fattar vad alla (i amerikanska filmer/serier) snackar om när de refererar till den filmen .. Jag tycker personligen att Katie var överdrivet efterhängsen och trånande, blev ju nästan pinsamt :P haha ... men ah som Rebecca sa: den var lite för lik verkligeheten till och från.. sånt är jobbigt xD

Nu kom Rebecca upp så då är det dags för mig att dra^^ våra scheman är så synkade!

kör mitt eget race

Kategori: den eviga monotomin

Nu är vi tillbaka i Norrtälje :) Bilsemestern fortsätter!
- Rebecca trånar efter Svenska Hollywoodfruar "utan tv 3 försmäktar vi på denna ö".

Vi har just kollar på Festival, det var inte igår må jag säga^^ Har den bara på VHS hemma - vill minnas att jag kollade på den nästan varje dag när jag var 12 år (okej inte hela året, som med Grease som jag såg över 100 ggr när jag var elva år OCH höll räkningen)... men okej tillbaka till Festival: det är en asbra film :D

Idag har jag haft tre körlektioner, så har väl kört runt Norrtälje 75 gånger!
- imorn är det dags igen, då har jag två lektioner sen fortsätter det hela veckan.. o så ska jag plugga teori! Uppkörningen är inte än på ett tag men måste fan komma i fas - samt lära mig att inte vara så stressad när jag kör. Inte vara så lättstressad i största allmänhet? haha.. får se hur det går med den biten.

Nu glor vi på Idol - snacka om muppar som är med asså^^ haha....

having a blast

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Jag drömde att jag hade en enmansshow. Har ingen aning om vad den handlade om, men Celina var min "medhjälpare". Hon fixade med ridån o sådant. Jenni åt ravioli ur en galsskål.. innertaket var lika skört som rån (kex)  över vissa delar av publiken. Så vi hoppade o slog sönder det.. typ alla jag känner och har känt kollade på min show .. den måste ha varit jättebra :D

Igår sov jag nästan hela dagen efter fredagens äventyr på Debaser! Jag var där med Emy, Calle och Emilio och kollade band. Tysta Mari och Twopointeight =) Sen var jag så pass duktig att jag tog sista tåget hem - Emy skulle göra det, så passade på ^^ Sov lite på Älvsjö station.. så ig Visår vaknade jag med nackspärr och enorma nackskador xD haha kunde knappt röra nacken på hela dagen! .. men en hel dag i sängen var mysigt - har saknat min säng måste jag säga. Visst, de är sköna sängar i Norrtälje också - men inget är som min säng!!

Vid femtiden var det dags att göra mig i ordning möta upp Laura. Jessica hade födelsedagsmiddag hemma hos sig! Hon hade lagat massa god mat och fixat så fint :) Vi käkade, drack vin och snackade innan det var dags att ta sig in tillsammans. De flesta drog till stureplan, La roy vill jag minnas att de skulle till.. så jag och Laura drog till söder och Hellströms, vi drack lite öl och snackade innan jag skulle dra till Rocks. Fröken Laura skulle hem eftersom skulle upp tidigt så jag slirade iväg själv :p I slussen stötte jag på Agnes - det var en trevlig överraskning :D Rocks var roligt - Lasse (i baren) tyckte jag var fin, och var inte sparsam med alkholen... i vanlig ordning =P
- Det var mycket roligt folk ute måste jag säga - rolig kväll :D

Jag tog bussen hem efter stängning - hann med Visättrabussen! Det var trevligt att åka hela vägen hem, inte för att det är så långt att gå från stationen men .. ju närmare man kommer hem desto bättre ^^ Jag höll mig vaken hela vägen hem - så duktigt av mig va?! :D

Jag började denna morgon med att råka hälla basilika på mackan (ist för citronpeppar) och skar mig i tummen med en osthyvel. Har inte vågat smaka mackorna än, men de lär väl gå ned de med.. ska ut till mor idag =) ska bli nice med god mat idag igen - med tanke på att jag åt upp den sista pastan igår betyder det att jag bara har kidneybönor, lök och ägg hemma... och knäckebröd... sen har jag för mig att jag har mjöl och havregryn, möjligtvis ris.. Så ja, mat hos mamma känns bra! ^^
- Nästa vecka är det back to Norrtälje - imorn ska jag ha tre körlektioner .. har en fullspäckad vecka framför mig!




baawawawawa

Kategori: den eviga monotomin

Ja jag är fortfarande i Norrtälje, tiden kryper fram.. känns som om vi har varit här i evigheter.. inte för att jag har tråkigt! Det är ju kul att lära sig köra bil men hemskt frustrerande och utmattande!! Blir ju tokig ^^

Idag gick det i och för sig bra =) Kan dock inte påstå att teorin går överdrivet bra, haha, har ju liksom inte tålamodet.. dumma bok och dumma datortester - får typ 1,2 poäng under gränsen (för att gå vidare till nästa test) hela tiden.. har kommit fram till att jag inte tycker om att lära mig saker - vill bara kunna!

Snart ska vi till Lidl och handla lite.. Rebecca ska bara rätta sitt test.. sen ikväll blir det till att plugga mer teori och sova. Ska upp och köra imorn igen :) sen är det helg och vi får åka hem .. ska försöka köra så mycket som det går med mamma då! Måste ööövaaa o bli duktig o få det jävla kortet i år.. det är målet kan vi låtsas.. sanningen är väl att det inte finns något mål.. men ah innan året är slut låter som en trevlig plan :)

det var en svår fråga, men jag svarar ja på det

Kategori: den eviga monotomin

Sitter i Norrtälje och muppar lite. Rebecca ligger klistrad framför idol - någon kebabmupp gick vidare!
- Jag har inte klarat steg ett på teorin än.. har haft mellan 1-4 fyra fel under de senaste gångerna.. så tar en paus^^ Köra bil.. ja, det går väl helt okej antar jag.. imorn e det riskettan och mer teori.. det går framåt.. det är bara att kämpa på ;D

Ja, igår fyllde jag år - så jag och Rebecca åt en citronig moss :D Idag åt vi brie - så vi rullar hem.. eller Rebecca studsar på sin dumma boll .. min boll är kvar hos mamma... träna? Jaa, jag ska!

Nu börjar Miss Secret Agent :D
- Såååå pluggar vidare imorn!

Min födelsedag :)

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Haha jag hade glömt att jag fyller år idag tills jag gick in på facebook nyss xD
- känns ju lite dåligt av mig, jag älskar ju att fylla år :D:D

Idag ska jag och Rebecca på "bilsemster til Norrtäje" - det vill säga vi ska på intensivkurs till körkortet.. så det är så jag firar att jag fyller 21 ^^ mycket livat!

Både fredagen och lördagen var bra kvällar (fredagen slutade ganska sämst men var till större del kul). Fredag, förfest hos Tottie och sen Harrys! Sen stod jag ute i 2 timmar och frös röven av mig.. spydde på stureplan .. sen taxi hem till Tottie. Lördagen började i extrem bakfylla men det var bara att köra igen - trots att vi missade bolaget! Även då på lördagen var det förfest hos Tottie, sen drog vi till Rocks :D Tanken var egenligen att vi skulle dra till ett nytt ställe - klubb KK men .. det hände en grej!

Igår fick jag inte vara bakis - skulle ut till mamma på morgonen! Lagade kycklingpaj och tina kräftor till 20 personer.. bara närmaste släkten - och Tottie och Rebecca :P Det var trevligt, men jag var trött måste jag medge^^

Nej nu måste jag dricka kaffe och så.. ska till tåget om en halvtimme.. så kanske bör klä mig och packa klart också!

så många frågor.. ett awesome svar!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

När jag satt i mammas kökssoffa och käkade blodpudding hörde Rebecca av sig. Hon frågade om jag ville följa med på förhandsvisning av show på cirkus - Ljust och Fräscht!
- Det är en föreställning med Fredrik Lindström och Henrik Shyffert, det var så roligt att man skrattade sig dubbelvikt.. i princip i alla fall! Det handlade om bostadshysterin som äger rum i Sverige - att ingen är riktigt nöjd med sin bostad oavsett var- eller hur man bor. Nu slog det mig: vad är det så kul med vissa uttalanden? Alltså den här föreställningen till exempel, på scen fanns två gubbar och LITE möbler. De gjorde inte speciellt mycket, de hade inte kostymer - så ja, ganska minimalistiskt.. men det är inte scenen som är poängen med själva showen.. det är vad de säger och hur de rör sig - vad de uttrycker... det är när man känner igen sig i vad de driver med man skratta som mest.. jag älskar sådan komik, men frågan är varför? Varför betalar man (okej vi hade gratisbiljetter) för att se två gubbar som säger roliga saker på scen? .. och hur i helvete är det ett jobb att stå på en scen och säga roliga saker?

Okej nu behöver jag kaffe.

Förmiddagsföreläsning och eftermiddagsarbete!
- Så ser planen för dagen ut. Föreläsningen ska handla om journalistik, media och religionsvetenskap - kan vara mycket intressant :) Arbetet är arbtet.. papper... ska försöka hinna smita förbi frissan innan jobbet.. ska bli intressant att se hur mycket de kommer fösöker övertala mig att jag MÅSTE färga håret också.. men det har jag inte tid med idag .. det får bli nästa projekt!



Nu till det viktiga nyheterna:
- Jag och Tottie har bokat biljetter till Mötley Crüe, Def Leppard och Steel Panther i LOONDOON!! =D
Det var Tottie som fixade såklart - jag behöver en reseledare och planerare när det kommer till sånt där, eller okej jag kan - men blir så stressad av allt sådant (bokaned och trassel), så då är det bra att ha en privat reseledare :D Men tillbaka till det mest awesome den här vintern - Alla borde följa med :D Tranen har också bokat, sen vet jag inte riktigt vilka fler.. men det kommer bli AWESOME =D

massa bra händer, i kväll börjar min födelsedagshelg :D:D:D:D:D

damididamdam

Kategori: den eviga monotomin

Kaffe är typ det bästa jag vet, det ligger högt på listan i alla fall :D
- eftersom jag inte sov så mycket natten till igår, två timmar, så var det extra skönt att ha sovmorgon idag :D Först hade jag tänkt jobba förmiddag men sen kände jag att det var bättre att sova ibland!

Idag har jag seminarium, ska väl försöka förbereda mig snart ^^

Funderar på att klippa mig idag, måste göra något åt håret.. side cut:en börjar bli page och resten ser ut som en riskbuske! HA jag har tänkt på det där, riskbuseke alltså - ris växer ju inte på buske.. sen kom jag på att man kanske inte menar "äta-ris" utan "buske-ris".. för om jag inte missminner mig säger man granris.. gran är i och för sig ett träd och inte en buske.. gäller det bara träd? kan man säga tallris? Eller enris? Enris känner jag igen! Fungerar det bara med barr? I så fall, säger man ris för att barr ser ut som grönt ris? Finns det barr-buskar?

Men juste... måste ju övningsköra idag - så får väl klippa mig imorn..



Hitta den här bliden på crankitup.se ^^
- haha jag och Kat är sjukt charmerande ;D