notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

No We won't shut up We're just babblin' on and on

Kategori: Från förr

Känner mig inte så sliten som jag borde ... Är det så att min kropp har gett upp tanken på ett hälsosamt liv och anpassar sig till situationen: eller är det bara tillfälligt!?

Spenderade både fredagen och lördagen på Rocks! Fredagskvällen var brutal - mammas kompis fyllde 50 så vi var där på middag, så alkoholintaget började tidigt.. jag och Robert va riktigt rock n' roll o ledde antagligen ligan (även fast Eva, mamma och de andra damerna va oss hack i häl!) ^^ Mötte Tezzi i slussen, rullade in på Rocks innan inträder (för en gångs skull). Sen flög timmarna förbi - kanske ska tacka Charlie för stödet i slutet av kvällen: hade vissa svårigheter att stå själv^^ Men jag, Rebecca och en nyfunnen vän ragglade hem till Pete på efterfest! "Du har lila byxor - och du har röda!". Senare på morgonen drog jag och fröken Sjölund hem till henne och slaggade lite! Åkte till Jasmin framåt kvällen; hon klippte och färgade mitt hår (tack darling). Sen bar det av till Wollmars, där försökte man komma igång igen - det var segstartat! När vi stod och väntade på Rebecca tappades min telefon. Så den fungerar inte längre .....

som asfaltsbarn blir man galen: om man e borta mer än en timme från stan!

Kategori: Från förr

Idag mår jag bättre; bara snorig. Hostan har lagt sig och igelkotten i halsen har lugnat sig! Men borde antagligen ta det lugnt idag också - dicka mycket te och tvinga mamma köpa godis när hon åker från jobbet. Detta trots att Almost Famous spelar på H62 ikväll - kollade iofs på dem förra torsdagen. Så jag borde vara förlåten om jag missar dem idag?

Det va ingen skola idag - så jag sitter hemma och pluggar. Kan ni tänka er?! Nej, inte jag heller. Men jag har litteraturseminarium imorgon - så det är väl bäst om man har läst det som ska diskuteras. (Mest för att det är betygsgrundande). Nu har jag läst tre av nio texter. De är intressanta - men jag har, som alltid, svårt att konsentrera mig när det tar för lång tid. Därför tar jag en paus nu. Funderar på att koka mer te, eller kanske kaffe.. dessutom är jag sugen på tomat. Min hjärna behöver näring!

^^

Kategori: Från förr


"sluta med det där - fattar du inte att du kan dö!?"

"jaha.. men det kan väl du också?"

under your skin

Kategori: Från förr

har ont i lungorna eftersom jag hostar som fan ... snoret rinner och likaså ögonen - det är förjävligt att vara förkyld!

Har bara en lektion idag .. 15-17.. så nu ska jag dricka kaffe!

it's dangerous to live I am told

Kategori: Från förr

Sjuk igen .. sitter hemma o hostar lungorna ur bröstkorgen. Det känns som hjärnan är påväg ut ur näsan och jag har feber.. självklart tycker jag extremt synd om mig själv!

Kollade just på Smala Sussie...




Helgen har varit nice - men slitsam!
- I fredags var man på Harrys och röjde ^^ efterfesten var i Södertälje! Sov för lite - åkte hem så jag hann byta om och käka innan man var on the road again. Kände mest för att sova igår - men drog till Rocks iallafall, och efter det blev det Heavens! JAG GICK NER I BRYGGA UTAN HJÄLP!

Idag är mår jag piss och måste börja med en skoluppgift som ska vara klar imorn... sköj..

cupid has flown the co-op

Kategori: Från förr

Jag är sjukt trött idag!
.. ne jag stannade inte hemma igår kväll! Emy skulle på spelning - och jag har saknat henne som skam. Så jag hängde med :) det blev några öl och massa skratt! Vår humor är unik!!! hahaha.. det va en brud som kasta cider på oss: så självklart började vi garva o röja framför henne! men lite stolt är jag över mig själv: var hemma strax efter tolv!


Det var mindre kul att jobba idag .. somnade ett tag i massagestolen i vilorummet! haha.. det ska bli skönt att vara hemma o sova imorn!!

-

Kategori: Från förr

how are you so hot when you're barely on fire?

ut ur mitt skinn

Kategori: Från förr

"Men hallå - ni glömde eran elefant på mitt bröst! men nej, det gör ingenting: pressen börjar bli en vana."

Sitter hemma i mitt nedsläckta rum - än så länge går det an. Det är fortfarande ljust utomhus - så det strimmar in lite ljus genom fönstergluggarna. Jag var på relativt bra humör - sen slog det om. Att inte ha sovit kan ha något med saken att göra - dessutom lyssnar jag på "Delad vårdnad (ska du ha spö)" - Dundertåget. Det är så det känns just nu - och det tär på mig. Jag kan inte vara alla till lags jämt - men lik förbannat försöker jag gång på gång. Trots att jag vet att någon alltid blir besviken på mig vad jag än gör .. om jag hade kunnat dela mig så skulle jag ha gjort det för er; men snart är det dags att inse att det inte är möjligt.

Helgen har varit bra i största allmänhet: i fredags förade jag och Rebecca på Dovas. Sen var det Crazy Nights på Harrys!! Precis som vanligt kände jag många där - så det var röj!! Sov bort hela lördagen hos Rebecca - vi kollade på "Music & Lyrics" samt "G som i gemenskap", käkade middag - sen skulle vi till Dovas: men det var kö (!!!) så vi drog direkt till Harrys igen .. det var segare (som det alltid är på lördagar). Följde med Manne till Heavens efteråt - eller rättare sagt till kön till Heavens: de hade bestämt sig för att vi var för unga för att komma in helt plötsligt .. så vi drog hem till Pete ett tag. Orkade inte sova där - så åkte hemåt klockan åtta imorse .. var hemma närmare halv tio.. har bara segat sen dess: käkat lite och kollat på "Tjenare Kungen" .. 

Nu kanske jag ska ta en hård macka till. 



när man har tid så tänker man.

Kategori: Från förr

Det är inte bra att vara hemma - man tänker för mycket!! Nu lät det kanske som jag vore deppig, men så är inte fallet! Min hjärna är ganska komplex och det får plats för mycket skräp..

Dagens tanke: VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN EN KAKA OCH ETT KEX??
Först tänkte jag att kakor är sötare - men tänk bara: mariekex eller ballreinakex. De är också söta. Sen att det var någon slags sylt/gegga i kakor - men det har varken drömmar, finska pinnar, havreflan osv osv.. dessutom har ballerinakex gegga i sig. Kex är saltare? hm nej. Och vad är rån? ett kex eller en kaka? hmm.. själv tycker jag att de som är helt platta (men ja rutiga - fast lxm "en våning") är ett kex, lika så de med två "våningar" o gegga mellan; MEN de med tre våningar och gegga (som är kortare) de känns mer som en kaka ... detta tål att tänkas på ^^ haha

remove my brain

Kategori: Från förr

nu är det noll-tio! - ja det e så man ska säga det ^^ hahah..

nyår var galet :D
- träffade Charlie i Liljeholmen vid tre-tiden, sen drog vi hem till honom - Jasmin agerade frisör och alla gjorde sig i ordning! Sen började vi supa - så var lite berusad när jag kom hem till Sandra (där jag käkade middag). Det var trevligt och gott. Vid tolvslaget stod jag, Rebecca och Jasmin mitt på slussen och skålade ^^ Efter lite om och men kom jag och Jasmin iväg till Harrys. Där röjde vi till klockan fem - sen fick jag släpa med mig tre muppar (aka Jasmin, Charlie och Manne) i en taxi hem till Pete ^^ Där festade vi tills vi däcka! Tror att jag sov i två timmar.

Dagen efter käkade jag o Jasmin på donken innan vi skiljdes åt. Åkte hem och däckade i sängen! Senare på kvällen blev jag utsläpad på krogen igen ^^ Harrys .. Det var sjukt lite folk där :O 

Fick inte vila ut på lördagen heller - jag och Tezzi åkte - lite spontant - och röjde i Skövde ^^ hahah .. Gratis e godast ^^ hahah ., rejält sliten åkte man med tågen hem igår och somnade runt nio på kvällen!

Idag har jag jobbat halva dagen - nu slappar jag bara ^^