notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

vi har det, de tar det, förvanskar och spar det

Kategori: Från förr

ööööööööööööööl :D hahah.. nu är det dags för utgång för en gångs skull ^^ haha.. jag och S sitter hemma och pimplar öl för fulla muggar .. haha, det blir Harrys igen - ja, det har börjat bli så mer och mer.. Rocksfolket går ju inte ut lika frekvent längre ..

"DU ÄR STOR I ORDEN MEN LITEN PÅ JORDEN" - Rövarnas konung, i Aladin och Rövarnas konung

hahahah.. ja .. :)

rag doll, living in a movie

Kategori: Från förr

God morgon. När jag vaknade hade jag en känsla av att det var fredag igen - men icke. Måndag. tänk om veckorna skulle bestå av fredag-söndag.

Igår var jag och checkade Electric boysRival. Kom dit som press - så det var gratis. De var bra och en recension kommer senare på musicmagazine.se (när de kommer igång med sidan).

Min helg finns på denna blogg så klick klick!



Living on the edge.

900 ml glass, nästan 500 g kakor och G som i gemenskap

Kategori: Från förr

Jag och Stina kan svulla! - och detta kan man inte säga för många gånger: G som i Gemenskap är den bästa filmen ever!

- Nu lyssnar vi på snyft-musik. SO TAKE A LOOK AT ME NOW!!! Båda sitter med tårar i ögonen .. fan vi beter oss som tjejer ibland. Fast bara när ingen ser... you were the only one who ever knew me at all...

Imorse vaknade jag upp ensam i lägenheten - Stina var på välgörenhetsuppdrag. Jag hade sovit gott trots min ensamhet. Det trodde jag inte att jag skulle göra: helt ensam i en läskig grå lägenhet. Fast jag somnade med TVn på och mobilen i handen. Nej, jag tycker inte om att vara ensam.

Torsdag är en dag närmare helgen. Imorgon kväll blir det Crazy Lixx på 7 Sins Hotel :) Hela dagen ska däremot spenderas med skolarbete. Har två artiklar att skriva.

I am still right here

Kategori: Från förr

Hemma efter tenta. Det gick inte så bra nej, vadå? kan man inte bara plugga dagen innan och hoppas på det bästa? Jo. Det kan man ibland, nu räckte det nog inte till.. men jag svarade på alla frågor!

Nu sitter jag och lyssnar på Mr Cash. I fell into a ring of fire .. så kanske man kan se det ja .. eller mer en boll av eld idag.. blah, hoppas jag överlever :)

Till er alla: I'm not the one you want babe, I'm not the one you need. Jag har en tendens att trassla till det för alla - MER ALKOHOL - men kanske framförallt för mig själv. Jag är ett stort trassel.. hahaha.. nej jag vet inte om man ska skratta eller gråta. What have I become my sweetest friend? Det sa jag ju just, trassel. Om det fanns trassel gjort av alkohol hade det varit en synonym till mig.

Så idag? Passa små barn på eftermiddagen. Borde säkert göra skolarbete men det lär ju hända.. ikväll lär det bli en massa degande om man inte hamnar ute och tar en öl.

Nu är det onsdag = NÄSTAN HELG!

myday

Kategori: Från förr

Det är bara tisdag. Jag vill ha helg nu. Idag börjar vi klockan ett men skulle prompt gå upp klockan sju. Detta för att vi skulle hämta tvätten som belv inlåst i tvättstugan igår - samt för att åka och utföra ett ärende. Men kommer vi hinna till Huddinge inom en timme? Det återstår att se.

Vi har mycket skolarbete framför oss. Trots detta sitter både jag och S vid datorn och nördar..

rock n' roll revolution

Kategori: Från förr

jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova....

Nu sitter jag i min säng och kollar på Charlie and the chocolate factory medan Jassie sover här bredvid mig (i Stinas säng). Jag tror att jag sov i cirka två timmar .. sen var det kört! Vaknade av att jag var kissnödig, sen mådde jag illa och sen fick jag ångest över att jag inte hade gjort klart min del av instuderingsfårgor till tentan: så det roade jag mig med i en timme eller två. När det var klart tänkte jag att jag kanske skulle kunna sova lite till - men nej. Efter någon minuts stirrande i taket bestämde jag mig för att starta en film.

Nu kan jag berätta om gårdagen som var ganska händelserik. Jag och Stina började morgonen med att missa tåget till Huddinge så vi inte hann uträtta ett ärende i tid. Så vi begav oss till Visättra (som ligger en bit ifrån vår bostadsort) för att hämta vårt bredband! (YEEYE FÖR INTERNET HEMMA). Vi var framme vid ATG-ombudet klockan halv tio - de öppnade klockan tolv. Så vi spenderade två och en halv timme i Visättra - för er som inte har varit där kan jag berätta att man inte ens hinner blinka innan man missar platsen. Så vi satte oss i en tobaksaffär där drack vi kaffe och ventilerade våra problem. När klockan slog tolv hoppade vi in i butiken som hade vårt efterlängtade internet! Självklart var det fel på datorn så det såg, till en början, extremt mörkt ut för oss. Men mannen som arbetade där såg våra förkrossade ansiktsuttryck när han sa att vi skulle få komma tillbaka senare: så han löste problemet och vi fick internet! Väl hemma igen var vi vrålhungriga så Stina började laga mat medan jag skulle få igång internet. Manlig som jag är tyckte jag inte att det kunde vara så svårt - varför skulle jag behöva en instruktionsbok? Så jag kopplade ihop allt, startade datorn och hade nått lokalt nätverk. Efter ett antal vredesutbrott - självklart var det fel på manicken, inte på mig - läste Stina instruktionerna och allt löste sig. När internet väl var igång skulle jag iväg inom en timme. Farfar och Viola skulle bjuda mig och brorsan på middag! Jag kom fram till dem en halvtimme senare än planerat, men det gick bra ändå.

Klockan åtta var det förfest hos Charlie - det blev mycket folk och mycket alkohol. Jag och Tezzi missade den buss vi skulle ta för att hinna till Rocks innan inträde: så vi gjorde det mest logiska - tog en taxi. Jag måste erkänna att jag nästan skämms för hur känslosam jag blev igår - allt skulle ventileras med alla! well well; regrets I have a few but then again too few to mention...

Kvällen slutade med taxi med Jassie hem till mig.. och jag kan inte sova.

örnen har landat

Kategori: Från förr

Nu har jag flyttat hemifrån; i fredags hämtade vi nyckeln och i lördags åkte mina saker från Nacka till Flemingsberg! Jag bor numera med Stina i en etta på 24 kvadrat. Nu börjar vi få ordning på tillvaron - men man inser inte hur mycket saker man äger fören man flyttar.. Igår åkte vi till IKEA en sväng och köpte hyllor, skohylla, bestick och andra småsaker: detta tog över två timmar! Sen åkte vi hem kommunalt dessutom. Det fick bli en kontinental middag klockan tio som bestod av wook och bönor i cocossås med ris. Det åt vi medan vi kollade på Liar Liar. Än så länge har vi varken internet eller TV-kanaler - så vardagen känns lite tom, haha.

Läs om min helg.
UPPDATERAD: http://sbst.blogg.se/