notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

jag klagar inte men...

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll




Jag vill dö - god morgon!
... jaa.. asså ... hm.. vi skulle ju träna igår.. men hm, hur blev det öl istället?? Bra idé ... hamnade på Harrys, såg Vains of Jenna =) Blev pankad.

Hamnade på Totties soffa vaknade kl sex o kom på att jag behöver min dator till jobbet... datorn var hemma. Så var tvungen att åka hem - måste sett ut som jag mådde, för att stirrade på mig.. väl uppe vid porten drar jag upp nyckelknippan OCH hemnyckarna är inte där.. trodde jag skulle börja gråta! Men som tur var låg skiten i väskan..

Nu har jag bytt kläder och fixar lunch (har inte råd att spendera så mkt mer pengar.. eller mjo men vill inte^^)..

Det känns som jag ska spy. men jaja det är bara att överleva och gå till jobbet.. sen åka till mamma och övningsköra... load up your bullet, shoot me through the head.

on the road again

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)

Idag har jag fått sova ut, gick upp åtta - värsta sovmorgonen!!
- yeas idag börjar skolan. Det ska faktiskt bli kul, spännande att se vad denna termin har att ge :) Jag kommer ju missa 2 veckor nu i början, vilket kanske inte är så bra.. men ska ju satsa på körkortet nu i höst :) om en vecka drar jag och Rebecca till Norrtälje och kör bil, eller som fröken uttryckte det "vi ska på bilsemester".

.. det kommer bli bra det här, hoppas att det går enligt planen.. så ska försöka fokusera helhjärtat.. det betyder att jag inte kommer kunna gå ut så mycket :S men ah, det är ju värt att skaffa körkort om man vill in i den branch jag vill. Dvs journalistik.. =)

Igår var jag ute hos mor min efter jobbet. Vi käkade kött, jag shoppade gratis ut deras kylskåp och till sist begav vi oss ned till parkeringen vid min lågstadieskola. Där körde jag runt ett tag!
- Detta ska vi upprepa nästa varje dag denna vecka, eller till nästa gång ska vi hitta en bra backe som jag kan starta i.. det blir säkert bra!

Ikväll är det Vains of Jenna på Harrys.. frågan är om man ska dit eller inte .. har ju pole dance ikväll också. Jag HINNER efter men frågan är hur trött jag kommer vara?.. jaja, den som lever får se :)







i'm the doctor from bombay!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

En än gång är det måndag.. trött.. eller borde inte vara ^^ somnade typ halv tio igår.. men lik förbannat är jag trött.. imorn börjar skolan - då kommer jag få sova till åtta typ :O kommer bli awesome,, men aja, det är då. Nu måste jag käka lite frukost och fixa mig så jag kan dra till jobbet!

Som tur var kom mina pengar in idag. Har betalat räkningarna.. o ska betala tillbaka mina skulder till Rebecca :P levde på lånade pengar i helgen.. ja, i helgen - i fredags var vi på Ink Bash. Innan mötte jag och Rebecca upp Peter och drog till Wolmars =) jag och Rebecca drack lite drinkar medan vi väntade på Tottie - Peter lämnade oss.. men vi drog iaf ned till mässan och blev ganska packade måste jag medge^^ Ingen av oss varken tatuerade sig eller piercade sig då! Förvånade (eller ah jag hade inte råd så what to do). De var en dude som sköt gurka på mig!

Fredagskvällen slutade med tårar och en jävla massa korv^^
- det såldes korv utanför mässan så när vi drog köpte vi en varsin (jag och Tottie vanliga kokta med bröd och Rebecca ngn stor vitlöksgrej)^^ haha
När vi gick mot tuben kläckte jag ur mit "det här känns som snackset på väg till det rriktiga snackset", Tottie blev glad och höll med mig! Så när vi väl kom upp för backen till en korvkiosk köpte vi en varsin meny med 2 korvar och pommes.. sen var vi mätta vill jag lova ^^ så jag och Tottie åkte hem till henne och sov till Djävulen bär prada ^^

Lördagen spenderade jag och fröken Tut på stan, jag köpte nya leggins och vi käkade pasta i kungshallarna :)
- sen åkte vi hem till henne igen, jag läste tidningen och hon städade. Mycket vuxet av oss =)

Senare kom Marianne, Rebecca och Crille på besök - vi förade och drog sedan till Dr Bombay! hihi.. Det var så varmt på kolingsborg att jag ville dö .. tillslut var jag tvungen att sätta upp håret för det rann så mycket om det - inte helt okej!! HAHA.. men det var kul att dansa till 90tals-låtar och så ^^ dessutom var ju min lilla Jannike där - kul att träffa henne och James för en gångs skull :D

Efter kolingsborg var mina pengar helt slut så jag hängde med Rebecca hem^^
- igår var jag trött som ett djur hela dagen.. trots att vi sov till tolv :O det är INTE likt mig och Rebecca ^^

Fluff

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Sitter och lyssnar på en av mina nya Black Sabbath-skivor.. började med Sabbath Bloody Sabbath, inte av någon speciell anledning.. den kanske låg överst eller ngt^^ hehe.. men ja, den e awesome såklart :)

Fick just veta att mitt studiebidrag kommer på måndag. Så en till fattig helg framför mig - eller ah som sagt har jag rånat mitt sparkonto för att överleva. Så får väl shoppa och klippa mig nästa vecka.. Ikväll ska vi på Inc Bash och mysa :D hihi.. har inte råd att gadda mig där idag, tyvärr. Gissar på att vi drar till Harrys efter tatueringsmässan, sen e planen heavens.. får se hur det blir ^^ inget är satt i sten.

Något som är satt i sten är att vi ska på Dr Bombay imorn - på kolingsborg :D Sen är planen att dra till Rocks efter.. hoppas det blir så, har inte varit på Rocks på huuur länge som helst!

Sverigedemokraterna skulle åka ur riksdan om det var val idag.
- Upplyftande tanke :)

Men innan man få ta helg måste man jobba.. ska vara hemma hos pappa klockan halv nio, sen ska bror min köra ut mig och Anna till Länna - så ska vända papper hela dagen.. "To jobs that pay the rent" (från Djävulen bär prada).

We are not actors

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Hello hey =)

Kom just hem från stan.. Tottie shoppade och jag var ledsen över att mina pengar hade kommit in :( dumma CSN.. hoppas att de kmr in ASAP! Rånade sparkontot så nu är det tooomt ... men jag har 1000 kr att spendera i helgen. BEHÖVER pengar till hyran lxm.. o typ klippa mig. o köpa nya kläder.. o skor.. o kanske mat? Har nudlar hemma.. tre paket.. så klarar mig en stund i alla fall..

Igår var en spännande kväll - jag och Tottie missande Critikkal Solutions showcase på Debaser, vi drack vin och kollade The Big Bang Theory. Så vi drog till Wolmars, stötte på Linnie, Moa och Stocken på väg dit - de satt på Hellströms :) .. meen vi tog en öl och en jäger på söder innan vi drog mot Anchor - men på centralen stötte vi på Kane som släpade med oss till Harrys (vi är mycket svårövertalade).. vi stannade där ett litet tag - träffade min lilla Jannike som jag ser så sällan, hom gav mig en fläskläpp (som bara jag kan se) när vi flög på varandra och kramades av lycka! ^^ haha xD
- även herr Tranberg var där.. mycket roligt sällskap med andra ord!

På Anchor hoppades jag att jag skulle få pengar efter midnatt - men icke. Jag och Tottie drack en varsin öl, sen drog vi till doken. Då var klockan ett xD haha..
- Vi tog taxi hem till Tottie med vår donken-mat och kollade Djävulen bär prada! Eller ah somnade efter jag hade käkat upp, precis som vanligt^^

Idag blev det Taco Bar till frukost och sen massa affärer där Tottie handlade. Jag vill handla. NU. När vi skulle hem såg vi lille bebis-Felix på TC.. han väntade Calle, så vi väntade med honom ett tag^^ hihi.. vi träffar på folk hela tiden :P



They just tell you that you're on your own

Kategori: den eviga monotomin

Fill your head all full of lies

Ja, jag börjar morgonen med Sabbath Bloody Sabbath =)
- igår fick jag ett infall och köpte två Sabbath-skivor.. det är farligt att ha en paus på jobbet :P men ah det blev Black Sabbath och Sabbath Bloody Sabbath^^ Kände att det var en bra grej att lägga pengar (som jag inte har än) på!

Ikväll ska jag och Tottie på Critikkal Solutions Showcase =) Tottie fick tag i gratisbiljetter när de spela på Achor .. eller ah Biljett+1 om man ska vara petig ;) så jag är hennes +1, vi ska på date. igen. haha... meeneee måste ju jobba också, tyvärr.. idag ska jag till sumpan.. hmf.. bör väl skynda mig lite mer men orkar verkligen inte :S meeen det är lugnt ska gå om typ 20 min ... he-he..


Satan laughing spreads his wings - ha en bra dag!

it was my ego telling me why

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Sitter och käkar frukost, fick bli omelett - eftersom jag typ bara har ägg hemma.. måste kanske handla? hm.. men det lär ju bli på torsdag (när lönen kmr).. Idag ska jag jobba hos pappa!

Efter jobbet ska jag träffa Emy, vi ska käka middag och träna. Idag börjar Pole dancen igen :D
- ska bli skönt att börja träna igen (:


Jag måste säga att jag längar till att skolan ska börja.. pallar inte gå upp så här tidigt hela tiden!




Sitter och lyssnar lite på The Sounds.. ska väl göra mig i ordning nu - måste gå om en kvart...

soft kitty, warm kitty, little ball of furr

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Hej hej jag e hemma igen - har spenderat dagen i Norrtälje ^^
Körde bil. Det är dags att ta tag i körkortet asså!

Igår var vi på Pretty Boy Floyd =) jag var på Harrys klockan åtta .. hade inget bättre för mig, så hängde där med Josh och Starchild. Sen ramla folk in en efter en (:
- Det var nice, men var ju tvungen att hålla mig i kragen .. det var lite segt.. fick med mig Tottie från krogen vid ett-tide. Vi käka deluxe burger cheese-grejen från Max, den va AWESOME :D vi tog taxi hem och åt vår mat till Kenny Starfighter .. jag blev så mätt att jag ville dö, men jag sov istället!

Sov ut idag, vi skulle inte vara i Norrtälje förrän klockan halv två - så mötte Rebecca vid tolv^^ vilket betyder att jag vaknade vid nio :P haha.. nej jag är inte bra på att sova länge.. sånt är gay! Men ah iaf kände mig utsövd för en gångs skull! Ska väl somna om ett tag - e galet trött.. men måste fixa matlåda till imorn.

hahhah kolla just på klockan - den är åtta. Kan ju inte sova än på ett tag, annars vaknar jag väl typ fyra xD

ah men dåså

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Söndag precis som varje vecka.. mår ganska bra ^^
- igår var jag på middag hos mamma :) Både Robert och Therese flyttar idag .. Robert till Västerås (han ska börja högskolan där), honom kan man säkert träffa lite då och då fortfarande ;D men lillasyster flyttar till Bollerup i Skåne - hon ska gå hästgymnasium.. så nästa gång jag ser henne lär vara när hon har höstlov.. känns konstligt :/ men men.. om man gillar hästar så gör man.
- under min vistelse hos mor hann jag se dokumentären om Sabbath på 2an igår, mkt bra :)


Syster när hon fyllde 12..

Efter middagen (eller ah typ kl halv elva) följde syrran mig till bussen o så åkte jag in till Harrys, lite nykter för mitt eget bästa.. men tog en redbull vodka det första jag gjorde så det ordnade upp sig :D
- Det var ju Kiss-party så ett coverband som spelade och hm hm.. ja annars var det som vanligt .. lite lite folk kanske? men det beror väl på att lön inte är förrän på fredag.. än en gång dissade jag heavens och åkte hem.. jag vill minnas att jag blev på lite dåligt humör mot slutet - alkohol och irriterande information är sällan en bra kombo^^


Jag och Manne ^^
- haha jag lånade hans keps och brillor och ser hemskt charmerande ut!


Ikväll är det Pretty Boy Floyd på Harrys. Såg dem förra gången de var här, det var väl typ två år sen om jag inte missminner mig.. så ah, det kan ju bli kul =)
- men måste vara nykter ikväll, ska testköra imorn. Blir intensivkurs till körkortet om typ två veckor.. på min 21-årsdag drar jag och Rebecca till Norrtälje i två veckor framåt!

Nu sitter jag och kollar Gilmore Girls och funderar på vad jag ska käka till frukost.. har inget brröd hemma.. kanske gör mig en omelett.. har massa ägg. meeen är inte speciellt suugen... så blir lite mer chips medan jag tänker. 

I can't find my stalker

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God morgon yxskaft!
- haha lite sliten idag .. yeas självklart va vi ut igår ^^ började för-förfesta hos Tottie med KB och Clarre =) Sen drog jag och tuten till Peter Walter och förfestade med massa folk - på grund av det aggresiva regnet blev det taxi till Harrys där vi gick all in xD Kommer inte ihåg så mkt .. men awesome att träffa fröken Mordhot och folk iaf :D Det var inte så mycket folk, så man kunde dansa på scen utan att folk va i vägen. Det va inte kö till baren. Man kunde stå rakt (okej om man skulle ha kunnat) i rökrutan^^ trevligt!

Kvällen slutade med att jag inte ville gå till Heavens, så släppte iväg fröken Tut med de andra. Jag och Mik timeade Visättra-bussen (awesome som fan - hela vägen hem till mig)^^
- Nu pratar vi så vi inte somnar, sluddrar Mik fram
Jag förde en osammanhängande monolog i fem min - sen sov vi xD De som satt bredvid försökte väcka oss o fråga var vi skulle av .. jag svarade efter mycket om och men :p
Mik missa sin hållpats. Så hon hängde med till mig :D Vi kollade aristocats (sov till aristocats^^).
Alltid trevligt med sällis hem!

I said hey

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God morgon :)

Som sagt var jag döende i lördags, så åkte ut till mamma.. somna i soffan .. så då hände inte mycket spännande^^ i söndags åkte jag och alla syskon hem till Malin på middag =) det var mysigt! På kvällen åkte jag hem til Tottie - hon hade kommit hem från Skogröjet - vi drack vin och så.. båda var trötta, jag behövde ett glas vin för att förstå vad Tuten dilla om^^ Vi tog oss till Anchor iaf, efter lite Agwa var allt bra igen ;D

Igår passade jag min bror =) vi gick på bio och såg Bilar 2 - den var bra ^^ det verkar komma en hel del bra barnfilmer i höst :P hiihi.. efter bion hämtade vi upp två av Viktors kompisar och gick till Vasaparken =) De spelade fotboll medan jag läste lite om Keith Richards! Boken är bra, meen lite hoppig - är inte alltid säker på vad gubben dillar om :P

Nä nu e det dags att bli klar att dra.. ska jobba hos pappa idag =)




broken clown

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Undra hur många hjärnceller jag dödade igår - höll på att felstava MITT NAMN ... då är det fan illa asså.. men ah en del av hjärnan försvann nog igår - mitt sista minne av gårdagen är att jag låg på golvet och försökte få av mig skor, smycket och resten av det jag hade på mig ^^ hahaha... sen kom jag knappt upp från golvet igen, övervägde att sova där!

Okej minnen från gårdagen.. skulle möta massa folk i slussen kvart i sju.. men de var typ sena så satt i min ensamhet i några minuter innan jag fick syn på Tob :D sen dök även Sofia och Starchild upp .. tillslut kom även Janet, Mik, Elli och Monkan med födelsedagsbarnet! Jag, Tob, Sofia och Starchild skulle gömma oss och hoppa fram för att överraska Josh när de kom.. vet inte hur bra det gick - men ah hon va så full att hon inte såg oss iaf xD hahah! Vi åkte hem till Toby och förfestade ordentligt :)
- Sen var det dags för Harrys..

Vill minnas att jag köpte en drink "för jag inte var full" .. hm BRA idé - kommer typ inte ihåg resten av kvällen. Jo, jag gick ned i brygga med Calles hjälp... jag dansade... Rebecca kom dit med Gabbi och Peter.. hm hm hm... Steven var där... o André ... hm hm... Rebecca köpte en drink åt mig, välbehövligt!
- asså jag känner mig helt jävla hjärndöd.. kmr fan inte ihåg ett piss typ.. hm... jag och Mik åkte hem med nattbussen.. jag ville käka men bussen kom! Vi sov på bussen.. jag satt bredvid en grabb med strumpbyxor som prata/skrek hela tiden.. men ah jag typ-sov hela vägen hem, Mik också.. trodde vi skulle vakna upp i Södertälje igen, men det var några snälla pojkar som väckte oss ^^

När jag vaknade imorse kändes det verkligen som någon skjutut mig med en häftpistol .. huvudvärken var obeskrivlig.. nu har jag lyckats käka lite - men är fortfarande död.. inte ont någonstans, förutom i handen.. men ah.. ska typ försöka sova mer kanske... vet inte.. åker nog till mamma idag - behöver någon som tycker synd om mig! .. förutom mig själv alltså .



when I should not

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)

Vaknade kl halv sju och kände mig utvilad!! .. man kanske sover bättre efter att ha tränat? Låter logiskt, men vad vet jag :) .. men jag vet inte hur pigg jag är egentligen - mamma ringde och började prata jobb direkt ... då kände jag mig genast trött^^

Medan jag nu förtär min frukost försöker jag kolla på Nyhetsmorgon.. men fa-an va mycket reklamavbrott det är hela tiden. Det kanske alltid är så, men idag stör det mig... och efter pausen ska de prata om giftiga kläder och smycken - spännande.... kan knappt bärga mig.. hmf..



Här har vi en jävligt bra låt :D
- har sett Ozzy två gånger denna sommar, synd att han inte körde den... men men..

den ödmjuke hemmafrun

Kategori: den eviga monotomin

Idag har jag tvättat, städat och lagat mat... haha.. o tränat och handlat ^^
- jag är så galet duktig ibland, eller mest hela tiden om man frågar mig :D
Dessutom har jag läst klart Ozzy-boken :D den var AWESOME! Så nu kan jag börja med Keith Richards-boken.. jag är så extremt produktiv!

Imorn är det back to work igen.. men som tur är är det fredag då! Så man får ha helg åtta timmar efter man kommer till kontoret ^^ upplyftande tanke...

Jag och Tottie gick på stan idag också.. såg en jacka jag verkligen, verkligen, verkligen vill haaaa! Den är röd och fluffig ... o kostar typ 1800 :- ... om jag var rik skulle jag inte vara det, jag skulle spendera allt :)

pongo..

Kategori: den eviga monotomin

yeeeaaaaah jag har fått tillbaka min dator :D
- Tutan låna den .. ah, hon plugga så det var tillåtet .. för det kanske var lite viktigare än mitt facebookande (okej, jag har ju fb i luren så^^)..

- I'm psychic!
- of course you are, and I'm a chicken.
HAHAHA ... jag älskar Christina xD Vi kollar lite Grays som omväxling till Gilmore!

Jag har jobbat idag. Det var lika själamördande som vanligt, men vad gör man inte för pengar? Jag stod ut till halv fyra innan jag packade ihop kinamaten mamma köpt till mig och åkte hem där min RödTott väntade!
- Vi har gjort massa spännande saker sen jag kom hem.. hon har pluggat, vi har kollat tv, käkat.. jag har pratat om Pongo.. jag har insett att jag behöver ett playstation - eller snarare att jag bör hämta mitt hos mamma.. o köpa ngt roligt spel..

.. har även kommit till insikten att jag har en tendens att bli lite rastlös ^^ hade ingen aning tidigare... ett av mina tidiga barndomsminnen är att jag ligger på köksgölvet iklädd rosa nattlinne och skriker att jag inte har någonting att göra... var på min mor svarade att jag kunde städa och diska .. "det finns massor att göra"... då vill jag minnas att jag skrek att jag ville göra något roligt.. undra vad hon svarade på det... kanske att jag skulle springa ett varv runt huset - det var ett förslag vi fick ofta som barn.. tror inte jag gjorde det men minns tydligt att mina bröder gjorde det till och från ^^ fina minnen... hahah...

Imorn ska jag inte jobba, men lik förbannat ska jag upp klockan halv sju... MÅSTE tvätta.. då ska jag även slita Tuten ur sängen - hon måste plugga .. och som den underbara vän jag är ska jag hjälpa henne... kommunal- och riksplotik... underbart kul... trodde jag var klar med den skiten när jag klarade min omtenta förra sommaren ^^ hahah! men icke.. antar att det är bra att repetera skiten i år igen, så jag kanske lär mig det någon gång.. men det e übertråkigt!

Vad ska jag berätta för core shaking story nu då? hmmm.... jag vill se pongo... o ha en pingvin :D hahaha pingviner är extremt roliga.

Live like you mean it!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Med Warriors of the world ekandes i skallen krigade jag mig ur Totties soffa imorse. Tog mig ut i Stockholms jugel, när jag kom till centralen höll jag på att råka åka hem istället för till jobbet ^^ sen åkte jag nästan förbi sumpan... så ja, jag vet inte hur sugen jag var på att jobba idag alltså^^

Det kändes tungt att gå tillbaka till vardagen efter en underbar vecka Wacken!
- helt underbar festival :D

Hur fan ska jag börja? .. kommer inte ihåg alla detaljer speciellt bra... men hmm .. vi tog bussen mot Tyskland förra tisdagen - det var sjukt kul haha.. massa roligt folk :P 16 timmar senare landa vi .. halv sju på morgonen ^^ då var det bara att slå upp tält och fixa camp :) eller ah.. varken jag eller Tottie hade tält med oss - så vi vänta in Emma! Hur vi spenderade resten av dagen kommer jag inet ihåg ^^ tror det kan ha varit då Tottie försvann i typ fyra timmar och jag hängde med Tim ... kan ha varit .. men vem fan e säker^^

- Vem fan är det som grillar?, jag
- Ja det luktar riskaka men jag är inte sugen på ravioli!, Tottie

- Jag är en glad liten gräshoppa!, Walter

- Hurrni Ketchup och Tony!
, Walter

Jag såg massa band vill jag minnas :)
- Judas, Ozzy, Mötörhead... Crashdiet (jag och Tottie var aspackade och stod och skrattade och hittade på massa ramsor).... bandet som sjöng "vattenmeloon din mammaaaa"... o vafan heter de som gör bandit-låten.. Murder of my sweet... hm... två låtar med Children of Bodom - innan det började regna ordentligt!

Sista natten regnade det som satan.. o tältet vi sov i (Emmas tält) .. läckte in som fan! Första morgonen vaknade jag av att Tuten flög upp ur sin sovsäck och tejpade systemet-påsar i taket! Det var tydligen på mig det regnade ^^ hahah.. tillbaka till sista natten ja.. då låg Emma o sov på ena sidan och andra sidan var fylld med vatten.. så det slutade med att både jag och Tottie fick sova i Walters tält^^ haha tre pers i ett tvåmannatält - det var bara liiite trångt och jag sov på massa saker xD men bättre än att sova i en vattenpöl :P

Tottie o Patrik badade i lera...

Jag blev 45 år, hann vara gift med Walter i 30, fick fem-sex barn under två timmar^^

En grabb spillde ut öl över mig och Tottie, efter att fröken Tut hade duschat och fixat håret (efter leran).. så hahahaha.. Tottie blev tokförbannad och skällde ut den ölspillande tysken^^ Det slutade med att han köpte en liter öl vardera till oss!

Hemresan var också rolig, men inte lika som nedresan.. man va ju på väg hem^^
- i Värnamo blev jag och Tottie misstagna för att vara horor ^^ ahaha! Vi hoppade inte in i bilen.. trots att grabbarna erbjöd oss fem minuter i framsätet xD hahaha^^

Landa i Stockholm typ tre på morgonen^^ då drog vi till Karlaplan o sov.. eller kollade lite på Bridget Jones först :) Jag var ledig igår.. så spenderade dagen på Totties soffa ... o på kvällen drog vi till Tanto och hängde med folk! Det var jobbigt att ta sig till jobbet idag haha...

Ikväll kommer Tottie hit - vi blir snart siamesiska tvillingar tror jag ;D haha^^





green is the new pink?

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Hej hej :D

Jag har diskat, packat, käkar chips och godis medan jag kollar Gilmore Girls och lyssnar på Ozzy =D haha fullt upp you know! Om en kvart ska jag till tåget igen - ska hem till Tottie! IMORN ÅKER VI TILL WACKEN <3

Idag har jag jobbat på förmiddagen - hoppas på att jag betala räkningarna nästa månad också..har sparat till hyran men resten blir nog tight.. och då börjar pole dancen också - så den måste betalas .. 1800 kr utöver de vanliga räkningarna alltså.. men ah det löser sig! men nog om pengar och back to the festival-moooodeee :D

Jag har snart läst ut Ozzy-boken nu! Den e galet lättläst måste jag säga .. läste ut Slash-boken i torsdags, så började direkt med Ozzy.. o nu har jag typ 1,5 kapitel kvar.. hihi.. men det är bra, är lite efter med alla böcker jag planetat läsa (och dessutom äger^^)..