notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

broken clown

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Undra hur många hjärnceller jag dödade igår - höll på att felstava MITT NAMN ... då är det fan illa asså.. men ah en del av hjärnan försvann nog igår - mitt sista minne av gårdagen är att jag låg på golvet och försökte få av mig skor, smycket och resten av det jag hade på mig ^^ hahaha... sen kom jag knappt upp från golvet igen, övervägde att sova där!

Okej minnen från gårdagen.. skulle möta massa folk i slussen kvart i sju.. men de var typ sena så satt i min ensamhet i några minuter innan jag fick syn på Tob :D sen dök även Sofia och Starchild upp .. tillslut kom även Janet, Mik, Elli och Monkan med födelsedagsbarnet! Jag, Tob, Sofia och Starchild skulle gömma oss och hoppa fram för att överraska Josh när de kom.. vet inte hur bra det gick - men ah hon va så full att hon inte såg oss iaf xD hahah! Vi åkte hem till Toby och förfestade ordentligt :)
- Sen var det dags för Harrys..

Vill minnas att jag köpte en drink "för jag inte var full" .. hm BRA idé - kommer typ inte ihåg resten av kvällen. Jo, jag gick ned i brygga med Calles hjälp... jag dansade... Rebecca kom dit med Gabbi och Peter.. hm hm hm... Steven var där... o André ... hm hm... Rebecca köpte en drink åt mig, välbehövligt!
- asså jag känner mig helt jävla hjärndöd.. kmr fan inte ihåg ett piss typ.. hm... jag och Mik åkte hem med nattbussen.. jag ville käka men bussen kom! Vi sov på bussen.. jag satt bredvid en grabb med strumpbyxor som prata/skrek hela tiden.. men ah jag typ-sov hela vägen hem, Mik också.. trodde vi skulle vakna upp i Södertälje igen, men det var några snälla pojkar som väckte oss ^^

När jag vaknade imorse kändes det verkligen som någon skjutut mig med en häftpistol .. huvudvärken var obeskrivlig.. nu har jag lyckats käka lite - men är fortfarande död.. inte ont någonstans, förutom i handen.. men ah.. ska typ försöka sova mer kanske... vet inte.. åker nog till mamma idag - behöver någon som tycker synd om mig! .. förutom mig själv alltså .



Kommentarer


Kommentera inlägget här: