notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

so no one told you life is gonna be this way

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

För sista gången 2011: God morgon!
- Jag har varit vaken sedan sju, tror jag... gick upp nu runt nio. Har käkat frukost - utan kaffe. Jag dricker te ... inget kaffe. Jag har inget kaffe hemma! Bara te... och c-vitamin. Jag vill ha kaffe.

Så planen för idag. Ska möta Tottie någon gång under dagen - får se när hon kan slita sig från överklassen i Södertäje. Jag kommer inte ihåg skämtet jag drog igår - men poängen var överklassen i Södertälje. Jag och lilla Tut ska i alla fall hem till min mor på middag ikväll. Sedan ska vi hem till Charlie på förfest, kika på fyrverkerierna i Slussen vid tolv - efter det ska vi till Rocks. Så ser planen ut: sedan får man se vad som händer i verkligheten ^^

Jag ska inte ha för höga förväntningar .. bara kvällen slutar bättre än de tre senaste åren så kommer allt nog ordna sig:

  • För tre år sedan - ramlade ned för en trappa och slog sönder ansiktet.
  • För två år sedan - kaos utanför Harrys, fick ta hand om.. inte en.. inte två .. utan tre aspackade och förbannade/gråtande vänner.
  • Förra året - låg i en snödriva i fem timmar och mina favoritskor gick sönder.

SÅÅÅ... vi får se hur det går ikväll!

 

 

granen barrar redan

Kategori: den eviga monotomin

Idag kom min lilla Tut hem :D
- Så vi gick på stan hela dagen! Jag köpte rosa ögonskugga, glitter till håret, glittriga hårspännan och rosa strumpbyxor! Tottie köpte också massa bra-att-ha-grejer som glitter och ögonfransar och grejer :D Sedan blev det så att vi drack lite öl hemma hos fröken Tut medan hon gjorde sig i ordning...

Nu sitter jag hemma, missade oxfilé hos Rebecca så jag får äta julmatsrester idag igen... men men det ska ju också ta slut antar jag - helst innan nyår. .. och det är imorn så det är väl bara att hugga in.. i guess..

Mitt sista kaffe blev kallt

Kategori: dravel om ingenting

Dagens fail... ja, mitt sista, SISTA kaffe blev kallt... bara för att jag var så flitig och skrev på min uppsats. Hur kunde det hända!!

Så nu lägger jag upp denna låt och tillägnar den till kaffe i största allmänhet.. och för att jag tycker om låten helt enkelt....

hur ska det här gå

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Ännu en ledig dag .. det här är konsigt.. som tur är har jag ju skolarbete att göra. Jag sov bort hela gårdagen i princip, gick upp klockan ett på dagen - och somnade klockan tio. Under det nio-timmarsspann jag var vaken låg jag på Mordhots soffa, åkte tåg och när jag kom hem satt jag i soffan i typ tjugo minuter - sen låg jag paralyserad i sängen. Så jag vet inte riktigt om man kan räkna mitt tillstånd som vaken. Så idag vaknade jag klockan sex, gick upp klockan sju och nu en timme senare ska jag äta frukost. Om två timmar har jag tvättstugan... Innan dess hade jag tänkt komma någon vart med B-uppsatsen.
- Vid ett-tiden kommer mamma hit för att hämta mig. Ska övertala henne att åka via Mariatorget - så jag kan köpa biljetter till Rocks nyårsfest... sedan ska vi handla och jag ska hjälpa henne att laga mat (vi får se vem som får assistera vem). Ikväll kommer mina gudföräldrar hem till mor min - ska bli kul att träffa dem, det var ett tag sedan. 

De snackar om nya ord på Nyhetsmorgon. Någon har skickat in "snice" som ett nytt ord - alltså it's nice. Då kom jag att tänka på ordet jag och Emy skulle få in i ordlistan för cirka 5-6 år sedan. Vi gjorde väl inte någon vidare ansträngning förutom att själva använda det.. ja, ordet var slize. Nice gånger två. Det var ett påhitt från språkresan. Okej, storyn bakom. Till maten på hotellet där vi bodde fick man välja melon eller slush. En tjej i vår grupp hade lite problem med hur man ska uttala slush - hon sa fel. Hela tiden, vi rättade henne kontinuerligt men hon envisades med att kalla den färgglada is-sörjan för [slaijs]. Vad kan man säga.. hon var från Göteborg. Detta ord roade mig och Emy mycket. Vi började säga det om allt möjligt - tills vi kom fram till att det skulle stavas slize, eller helst SLIZE. Kommer inte ihåg hur ordförklaringen blev nice x2. Fast så är det i alla fall!

Nu är mitt kaffe slut igen. Sista koppen nudå... det är inte ens till en hel kopp - snarare en halv. Hur ska detta gå, jävligt oslize måste jag säga^^ ..  tur att jag ska ut till mor idag. Okej okej, b-uppsats var det ja... dags att sätta igång! OCH äta frukost.. multitasking på hög nivå^^

baksmällan från helvetet!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God afton!

Jag mår piss idag - fast jag mår inte lika illa längre i alla fall. Vaknade upp på Mordhots soffan och mådde som .. ja hm.. det kändes som jag hade kastat mig genom en betongvägg ungefär. Ja. vi var ute och härjade igår! Började hos Mordhot med vin och såå .. Mordhots kusin med vän var med. Vi drog vidare till söder runt tio - Hamnade på Ojojoj eftersom hela söder var fullknökat. Dit kom även Mordhots andra kusin kom också dit! Vi drack lite öl och sedan hamnade vi på Hellströms - där var det dags för drinkar! Hellströms stängde klockan ett - då drog vi till Harrys. Där blev det mer drinkar... såklart!

Så idag han jag spenderat dagen bakfull och död^^ Jag blev åksjuk av att åka hissen när jag skulle hem.. sen såg jag på FB att Lea åt godis på banken.. då ville jag också ha godis. Detta trots att frukosten hade gjort en plötslig u-sväng från magsäcken några timmar tidigare. Så när jag gick mellan medis och södra smet jag in på coop. Köpte ostbågar, cola och dipp - samt en helvetes massa kexchoklad! Alltid lika bra att handla när man är bakis... kexchoklad? Äter fan aldrig kexchoklad.

Planen var egentligen att gå ut ikväll.. men eftersom jag officielt är 75 år så vet jag inte om jag orkar... dessutom ska jag köra bil imorn! .. och jag sitter här i min pyamas..

min lediga dag

Kategori: den eviga monotomin

God morgon världen :)

Jag är ledig den här veckan - men i vanlig ordning uppe med tuppen. Neej, klockan sju är sovmorgon! Jag ska börja med min B-uppsats nu idag (anledningen till att jag är vaken). Jag hade ett mycket givande möte med min handledare förra veckan - så jag vet precis hur jag ska lägga upp arbetet. Nu är det bara att göra.

Bra nyhet för lillebror som pluggar datorspelsutveckling - det är brist på sådana människor i den branchen. Äntligen kan jag kika på Nyhetsmorgon som jag brukar^^ Håller tummarna för journalisterna i Etiopien - hoppas att de får kortare straff. De har erkänt olaga intrång men det finns ju inga bevis för terrordåd. I helgen berättade Anna för mig att USA hade reagerat först på deras dom innan Sverige. Vad kan man säga om det? Hm.. jag tycker det är helskumt.. borde vi inte värna om våra medborgare lite mer? Det är ju endå skillnad på att rapportera om terror och att utföra det.. så ett straff för att ha utfört terrorhandlingar är ju inte rätt. Hur kan Sverige godta domen?! Helt bissart. Journalisterna har nu dömts till 11 års fängelse för olaga intrång och hjälp till terrorhandlingar.

Idag ska jag även till banken hade jag tänkt, måste fixa ett bättre bankkort. Matercard eller Visa... ska höra vad de rekomenderar^^ Har även ett viktigt samtal till festvalbussen att ringa. Kundtjänst öppnar klockan tio - så en minut över tio kan de vänta mitt samtal.

Under helgen fick jag veta att jag ska till London i maj. Anna har aldrig varit där så vi ska fira att pappa fyller 50 genom att åka dit. Pappa fyller i och för sig år i februari men Anna tyckte att vi skulle vänta till våren så vädret kanske är lite bättre! Jag har i och för sig hört rykten om att jag ska till London i februari också - med Tottie, Tomi och vem som nu vill hänga på! Dessutom ska jag till Dublin på St. Patrick's Day den 16 mars. Så det blir mycket Storbritannien i vår^^ - Inte mig emot!

Igår kväll var Rebecca på besök :) Vi kikade lite på film: Tomten är far till alla barnen och Bridget Jones Dagbok. Självklart drack vi lite kaffe och snackade om allt mellan himmel och jord samtidigt. Vara tyst när man kollar film? Vem fan orkar det... haha! Vi pratade om att ta tag i träningen nu i veckan - sen blev vi hungriga så käkade lite julmat som pappa hade skickat med mig hem...

Ikväll blir det utgång med fröken Mordhot!


styva linan

Kategori: den eviga monotomin

Hej hej hallo ;D

Hemma från julfirande med båda familjerna! I torsdagskväll åkte jag ut till mor min - vi spenderade hela fredagen med att laga mat och fixa. Jag agerade arbetsledare, så jag lagade mest mat medan de andra fick städa^^ Julafton var mycket trevlig :) Malin och Simon kom med hundar och barn på förmiddagen. Sedan var det fullt hus! Alla syskon utom Helene var hemma. Fast familjen Henell kom på juldagen istället - så träffade alla syskon under helgen. Nej jag har inte glömt min yngsta bror - jag och Rikard åkte ut till landet (pappa) på juldagens eftermiddag ^^ Ja, i min värld har man alltid firat jul två dagar i rad: en dag med vardera föräldrar ^^ Det blir mycket mat må jag säga......

Nu kikar jag på Shrek den tredje medan jag väntar på Rebecca - hon ska komma förbi en sväng och kika på min gran. Först hade jag tänkt gå ut ikväll - men fastnar nog hemma.. blir utång med Mordhot imorn ist! Så ikväll ska jag umgås med Rebecca :) Då orkar jag nog gå upp tidigt imorn för att plugga och uträtta ärenden - som att gå till banken och sådant!

knäck i lurarna eller bara knäpp i kolan?

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Nu sitter jag bredvid min gran och väntar på att kaffet ska bli klart! Mark Levengod är på TV - och jag ska inte jobba idag. Det blir lite lite lön i januari men mycket ledighet nu :D Efter alla resor, övningskörande och tid för skolan så har jag bara jobbat en dag i december, det var igår. Igår var även dagen då vi hade julbord med jobbet - sammanträffande va? ^^ haha... mycket trevligt och god mat! Jag åt lagom mycket, eller nästan i alla fall - blev bara jättemätt, inte äckligt mätt :) good for me!

Jag är så bra på att fokusera på det jag gör: skulle fixa lite med kaffet.. så jag gick förbi mina oinslagna julklappar, slog in två, bytte påse i sopskåpet, ställde undan lite ren disk - tack Therese för att du diskade innan du gick igår! :) Nu är jag tillbaka bredvid granen - men jag glömde kaffet och ägget borta vid diskbänken... så ... får se hur lång tid det tar för mig att komma tillbaka^^

YEYE jag hade glömt att ta chokladbitar ur min kalender i fyra dagar - så börjar denna dan före dan före dopparedan med fyra dumlebitar :D

Idag ska jag till skolan vid elva. Ska träffa min handledare till B-uppsatsen.. så måste skriva klart min synopsis innan dess... ja, det är därför jag är uppe med tuppen fast jag inte ska iväg förrän kvart i elva. Dessutom vaknade jag klockan sju - det kändes som värsta sovmorgonen. Efter mötet ska jag till affären - måste köpa en kött-termometer och smör.
- Ikväll kommer min mor hit och hämtar mig. Ska hjälpa henne inför julafton hela dagen imorn!

Jag sitter och lyssnar på julmusik med min gran - vad ge mer julkänsla? Sen går nyheterna igång: jag måste säga att jag inte finner ord ibland - att personalen på ett ålderdomshem ska tväla om att hålla ned kostnaderna för mat och dyl. på avdelningarna. VAD ÄR DET FÖR ETT SJUKT SKÄMT! Det kan ju för i helvete inte vara på riktigt... så det kanske finns en anledning till att verksamheter som skola, vård, äldervård och barnomsorg inte bör privatiseras? Fast jo, allt handlar ju om att tjäna pengar så privatisera på nu, och sälj ut all verksamhet som går till u-länder när ni ändå är farten, ju billigare arbetskraft desto bättre .. och nej arbetslösheten är ju inget problem här om man skickar hem alla invandrare? AAAAAAAH jag orkar inte ens vara cyniskt ironisk om detta längre .. samhället är en skämt. och vet du vad det värsta är? .. det är inte ens snyggt.

julgran och körkort!!!

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Jag sitter i sängen och äter frukost, detta eftersom syrran ligger och sover i soffan. Så jag är så pass snäll att jag inte har slagit på tv:n heller... ska till jobbet så snart som möjligt!

Igår var en bra dag: JAG TOG KÖRKORT!
- Har typ inte fattat det själv än. Efter att jag hade klarat uppkörningen var jag så nervös att jag skakade - eller nervös och nervös... vet inte vad man ska kalla det, typ efterskalv?! I alla fall fick Brittmari (min körskolelärare) köra tillbaka till körskolan^^ Där var alla så galda för min skull, vet inte hur många kramar jag fick! Kommer kännas konstigt att inte köra runt i Norrtälje på regelbunden basis längre^^ Men ah ganska skönt får jag väl säga!

När jag var klar i Norrtälje åkte jag ned till stan för att möta upp Therese. Vi gick på stan och handlade julklappar, det var satans mycket folk ute - och vi sprang på farfar och Viola två gånger^^ Vi landade i Huddinge strax innan sju - där handlade jag mat och en gran! :D Sedan åkte vi hem till mig - Therese fick äran att bära upp min gran xD Vi åt tacos och kikade på båda Bridget Jones-filmerna :) Skulle egentligen ha bakat pepparkakor också.. men gör det en annan dag - samma dag som jag köper en kött-termometer och tvättar... allt detta helst innan jul.

Idag blir det julbord med jobbet :)

lite jul på det här

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Nu är jag tillbaka till verkligheten på riktigt... mycket att göra. Igår övningskörde jag med farfar i fem timmar. Vi åkte upp till Norrtälje och körde runt, fikade, körde mer och körde hem. Sedan var jag trött må jag säga! Så jag dog lite i soffan i en timme - sen hörde Tottie av sig. Hon var i skolan, så vi möttes vid stationen och käkade sushi-middag :)
- Sen åkte jag in till söder och mötte Rebecca och Sandra. Vi fikade lite innan jag och Rebecca skulle på bio. Först kikade vi på söder, min hittade ingen film vi ville se. Så vi drog till sergel, samma sak hände där - så tillslut hamnade vi på Saga. Vi valde Huvudjägarna - mest för att vi inte orkade leta mer ^^

Filmen började och de snackade norska. Synkroniserat lutade båda sig bakåt och suckade - samtidigt som grabbarna framför började garva. Fast filmen var ganska bra, ganska stressande dock^^ Jag råkade kasta popcorn över halva biografen när en katt hoppade fram, jag satt lite på helspänn. Det var även ganska komiskt att både jag och Rebecca blundade när huvudpersonen hade varit med om en bilolycka och var tvungen att raka av sig håret! Anledningen är lite komplicerad men man förstår om man ser filmen i alla fall ;)

- Tillåt mig att ge en komplimang åt herrns fantastiskt eleganta skrev! Får man fråga, är det homosexuellt?
HAHAHA... jag och Tottie kom på den roligaste meningen i världshistorien när vi var i London^^

Idag ska jag till Norrtälje på dagen. När jag kommer tillbaka ska jag möta syrran - vi ska gå på stan en sväng. Sedan ska hon få följa med till Huddinge för att hjälpa mig att få hem en gran! Det kommer bli hur bra som helst.

Ne om man skulle käka lite frukost :)

Hahaha måste bara tillägga... haha... var ju och bakade hos mamma i söndags. Det var jag Therese, Rikard och mamma. Jag färgade mig själv och bordet med röd karamellfärg som inte går bort^^ det mesta var som när vi var små och Therese var sig själv xD
- Säger de räven raskar över isen, syrran
- aaa.. eller haha räven överraskar grisen, jag
- vaaah.. säger de så?
HAHAHA<3

Skrevskallar & Snustrutar

Kategori: On Tour

Hejsan!

Nu är The Crazy Swedish Pokaschwinen hemma från London igen - så håll i hatten!

Igår blev det en lång och trasslig hemfärd från en helt jävla awesome resa! Vi höll på att missa flyget till att börja dagen med (eller ah vi flög på kvällen men i alla fall). Bara för att Tottie hade tandkräm i väskan^^ haha.. asså vi var liite sena till kontrollen. Sebbe och Tomi var lite sega så vi hade inte så mycket tid på oss. Sedan behövde de kolla Totties väska för hand, och segare personer får man leta efter. Vi hade fem minuter på oss till gaten - och när vi väl kom fram skulle jag och Tottie till en annan gate. Jaaa, vi hängde bara på Sebbe och Tomi utan att kolla vårt egna flightnummer ^^ Det var bara att kuta till nästa gate.. vi hann i alla fall med planet! När vi kom till Sverige fick vi veta att Skavsta var stängt. Så vi fick flyga till Arlanda istället - yeeye! Så vi kunde åka hem kommunalt! Allt detta trassel bidrog till en extrem huvudvärk. På tåget (efter att Tottie hade gått av) fick jag sällskap av en full grabb som hade varit på 30-årsfest. Han ville veta var jag hade köpt mina strumpbyxor - sen var det lite svårt för honom att förstå att jag hade två stycken strumpbyxor på mig: först ett par röda leopard och sedan ett par trasiga svarta över. Jag kanske inte var så bra på att förklara när jag satt och försökte kyla mitt arma huvud mot fönstret... haha men han var i alla fall rolig ^^ "jag kanske har en städad stil själv men jag gillar den där trashiga stilen - måste få min flickvän att ta på sig sådana strumpbyxor!"

Men till det mest viktiga, resan:

Jag och Tuten började vår resa på Anchor, med en hel del Agwa och öööööl. Så vi var lite runda under fötterna när vi ragglade mot bussen som skulle ta oss till Skavsta. Tottie hade spytt sig full utanför Anchor. hihi


"Fota mig! Nu när jag har alla saker på mig!"

På flygplatsen slog vi följe med Oscar och hans vänner! Vi fick en julklappsöl av Oscar som vi drack utanför^^ Vi träffade även Seb och Tomi - Tomi gav oss varsin lussebulle :D Vi var lite lätt förvirrade när vi skulle genom kontrollen. Tottie käkade lussebulle genom visiteringen HAHA!



haha :D


Oscars fina flagga!

På tåget från Stansted till London fortsatte vi dricka en del - vi köpte upp hela spritförrådet xD Asså, de sålde alkohol på tåget. Så det var tur att vi hade en guide med oss! Haha aah, Tomi fick lotsa oss till tunnelbanor och allt vi nu åkte... så tillslut kom vi i alla fall fram till vårt vandrarhem i Acton Town - rummet vi bodde vi var mer en cell. Ett litet rum med endast en våningssäng i:


Som tur var var sängarna jävligt sköna!

Den första kvällen var det ju Mötley Crüe, Steel Panther och Def Leppard på Wembley. Det var helt jävla awesome måste jag säga! Jag och Tuten kom in till arenan precis när Steel Panther drog igång. Vi stog en bit bort under deras spelning - detta eftersom vi drack öl ^^



När den första ölen (för den timmen) tog slut gick vi längre fram! Det var så jääävla awesome måste jag säga igen, och igen, och igen! Helt jävla underbar kväll!!!! iihihih :D


Tommy Lee hade sitt 360-trumset!


Mötley Crüe <3


Yeyeeye vi stod på Nikki Sixx sida av scenen så klart :D:D


Snustruten i egen hög person :D

Eftersom pubbarna stänger typ elva i London så hann vi inte dra ut efteråt. Dessutom slutar tunnelbanan där gå runt midnatt.. Så det var inte så mycket att göra - haha o sova efter en 24-timmarsfylla kan det vara ganska skönt att sova^^

Den andra dagen började med frukost på The Mill Hill, som är Acton Towns mysigaste pub. En lunch kostade motsvarande trettio kronor! :D Helt jävla underbart gott dessutom! Ja, jag kände för att låta lite lyrisk. Efter fish n' chips-frukost drog vi till Camden Town för att shoppa! Jag måste säga att det SUGER att ha så lite pengar på ett sådant underbart ställe!!! Jag lyckades i alla fall köpa lite: rösa/leopard-ögonfransar, rosa/leopardmönstrade solglasögon, svart glitter till ögonen, några pins och lite julklappar! Vi tog en öl på The Wolds End som var en stor rockig pub!


Vi fick sällskap av tre norrmän!

Han som gömde sig i Totties hår var den som kom fram först. Han gjorde en fin entré, han flög fram till Tottie och skrek: "are you for real?!? oh my god!" så jag var tvungen att tillägga "no she's an illusion" och då var han snäll nog att kika på mig och säga "you're not so bad yourself" - jag kände mig mycket smickarad^^ haha... sedan slog de sig ned och insåg att vi var svenskar - då började de snacka norksa.. så då fattade jag inte vad de sa längre^^


Ett snyggt fönster inne på The Worlds End :D

Ett sjukt sammanträffande att stöta på Olivia när vi vandrande runt i Camden. Precis som Tottie sa, att det vore en grej att träffa på någon hemifrån som också var i London på semester - men att bara traska på en som har flyttat dit - vad är oddsen^^ hihi.. men roligt att se henne i alla fall!

Vi blev trötta efter en hel dag av vandrande i Camden Town, så vi åkte in mot Leicester Square. Där hade vi dagen innan gått vilse - eller vilse är inte rätt ord. Det var så att vi skulle leta upp en pub där alla skulle mötas innan konserten. Fast vi hittade inte dit - istället vandrade vi runt där i en timme innan vi gav upp och drog in på en annan pub. Detta resulterade dock i att vi hittade ganska bra runt just Leicester Square. Så efter en aning velande om var vi ville käka hittade vi en liten italiensk restaurang: där åt vi jävligt god pizza med tre sorters ost på! Efter det drog vi tillbaka till vandrarhemmet och tog det lite lugnt så självklart hade vi köpt med oss chips och godis^^


Haha vi var ganska övertrötta och tyckte det var roligt att lägga Tutens godis i en såndär påse "vi säger att vi fick den på stan, typ 'det var någon som bad mig hålla den, sen försvann han' hahaha". Ja, vi är roliga vi!


Som sagt.. vi var övertrötta^^ och jag var glad över mina nya brillor!

På fredagen, som var den tredje dagen i London, turistade vi runt på dagen. Vi var i Waterloo och på London Bridge - det tog oss ett jävla tag att hitta dit... och när vi kom fram insåg vi att det var till Tower Bridge vi ville egentligen.. som tur var såg man Tower Bridge från London Bridge^^ hahaha.. vi såg även The Moniment och tog en julkaffe på Starbucks!


Vid London Bridge :)


Tower Bridge och båtar


Kaffe med pepparkakssmak på Starbucks!

På kvällen käkade vi på The Mill Hill igen - det var grymt gott med kyckling inlindad med ost och bacon och pommes. Ja, självklart drack vi öl till - betalade typ 100 kr för bådas mat och två öl! Helt galet .. innan dess hade vi också köpt lite öl i närbutiken - 5 st för 50 spänn.. det var mycket trevligt! Så efter att vi hade käkat upp och så drog vi till vårt rum och drack mer öl. Kommer inte ihåg vilken tid vi drog till Sebbe och Tomis hotell - men det gjorde vi i alla fall!


Mill Hill :)


Tomi & Tottie på hotellrummet - eller var det en hytt? :D


Tuten visar hur man dricker morgan och cola!

När vi hade druckit oss lite lätt salongsberusade tog vi en taxi till Crobar! Vilket var stället vi skulle ha mött alla innan konserten på onsdagen (dit vi inte hittade). 


Sebbe ville att jag skulle fota när han låg ned i taxin^^


Sedan vill jag minnas att vi även hade lite kamera-krig!

På Crobar drack vi massa öl... och efteråt ville jag och Tomi käka men Tottie frös haha och dessutom var det mitt fel att hennes band till jackan hade försvunnit^^ vet inte riktigt varför men hon kände väl att det var logiskt att jag hade ansvaret ;)

- Jag fryser, Tottie
- Har du tröjan på dig då? jag
- MEN NEJ! Tottie (skitförbannad)
HAHAHA


Så utan fyllekäk hittade vi tillslut en taxi tillbaka till grabbarnas hotell - hehe jag och Tottie skulle inte kunna komma tillbaka till Acton Town den tiden på dygnet så vi sov hos Sebbe och Tomi som bodde lite mer centralt^^ Sebbe hade dragit tidigare till hotellet så när vi kom tillbaka fick vi höra att han och Malin hade fått med sig en knarkare upp på rummet hahaha..

Morgonen efter:
- Men det var ju din polare, Sebbe till Malin
- Vadå min polare? Han frågade om han fick följa med upp och jag sa nej men du sa att han självklart skull med upp för vi har alkohol så hur blev det min polare?!, Malin


Jag fick äran att sova på golvet ^^ mycket skönt! Städaren skrämde livet ur mig på morgonen xD haha undra vad han tänkte när han kom in... två sängar och fem personer.. en som ligger på golvet med jacka som täcke.. haha han sa bara "Sorry" och gick ^^ haha.. mycket fint! Jag var vaken lite tidigare än de andra.. så jag väckte dem ^^ hahaha ... vi snackade lite ett tag men när det blev tyst igen skrek Sebbe:

- Fan nu får ni vara tysta, bara för att ni är vakna så betyder inte det att alla är det!!!
- Det är ingen som har sagt något nu, jag
- NEEJ, men ni tänkte göra det!!
HAHAHAHA!


Jag och Tottie åkte tillbaka till Acton Town. När vi kom fram till tågstationen hade skrevskallen på Russel Square gett mig en biljett som bara gällde för zon 1-2 fast jag hade betalt för en som skulle gälla för zon 1-4. Så jag kom inte ut - då blev jag lite upprörd och skrek på spärrvakten! Fick lägga till typ 60 pence och fick ett nytt kort ^^ hahah.. men jag var arg ett litet tag - det var då jag spottade ut mig att hon på Russel Sqare var en riktig jävla skrevskalle ^^

- jag är sugen på fett och slask .. och sås, jag
- ååååh, Tottie och såg drömmande ut


Vi kom ut från stationen och skulle till donken.. men istället för att gå vägen vi kunde så tog vi en annan. Så det tog oss en timme att komma fram xD Som tur var frågade vi om vägen efter typ 50 min.. hhaha ... men vi kom fram i alla fall! Vi satt på donken och blev bakfulla sen drog vill till vandrarhemmet för att packa ihop våra grejer och drack mer öl ^^


Fyllepicknick ;D

Sedan var det tyvärr dags att åka hem.. tur att vi snackade med Tomi, annars hade vi åkt fel.. vi hade inte koll på var tåget till flygplatsen gick xD hahah... eller vi trodde vi visste men icke.. fast som sagt, tur att vi kom hem i alla fall ^^

Nu ska jag åka till mamma för att baka lite!

reporting from London

Kategori: On Tour

Hello,

Det regnar idag, mycket chokerande! Hehe?..

Ville egentligen bara tala om att va har det awesome i London, ska beskriva allt i minsta detalj med bilder och allt nar jag kommer hem! Anledningen till att jag sitter vid en dator just nu e att Tuten laddar sin mobil .. lika bra att passa pa att facebooka och blogga ... 

Kan sammanfatta resan hittills lite kort:
  • Fulla hela resan Stockholm Central - Skavsta - Stansted - London
  • Awesome konsert med Steel Panther, Motley & Def leppard
  • Basta spelninen med Motley som jag nagonsin sett!!
  • Camden Town-shopping<3
Traffade pa froken Olivia Evildoll nar vi spatserade runt i Camden, varlden e allt liten ibland! hihi

London calling

Kategori: den eviga monotomin

Hej, eller hej då kanske är mer passande!
- Om elva timmar går flyget mot London. Tiden går så fort när man har roligt^^ haha... fattar inte att det redan är dags att åka! Kom ju just hem från Turkiet - och nästa vecka är det jul!



Jag har tur jag, i många aspekter egentligen fast just nu tänkte jag på mitt skolarbete. Jag har missat en tenta och inte kommit igång med min B-uppsats än. Då kan man ju undra vad som är tur med det? Jo, det ska jag säga - min handledare har konkretiserat ett ämne åt mig, gett ett asbra förslag på hur jag ska göra. Bäst av allt är nästan att det inte verkar vara så svårt att genomföra. Så nästa vecka måste jag lägga på ett kol.. efter uppkörningen... men innan jul.. så på onsdagen, eller torsdagen? Sedan i mellandagarna.. wihoo...

Fast nu kaffe och tänka på London!
Samtidigt som jag kikar på Skilda Världar.. det är mycket som händer nu - Micke ska köpa bil av Frida (som inte har så stor roll i serien än), Anna ska kanske flytta igen, Andreas hotar Stina, alla skiljer sig nästan, eller gifter sig... och så är det en som är med barn - men man vet inte vem som är pappan än. Jag kan inte vara så specifik eftersom Rebecca ligger en säsong efter mig. . . hehe!

alltid uppkopplad och aldrig avkopplad?

Kategori: den eviga monotomin

Trevlig Lucia!
- jag sitter och kikar på nyheterna medan jag väntar på att kaffet ska bli klart. Idag ska jag köra bil hela dagen, först i Norrtälje och sedan med farfar. Måste ju passa på nu när jag är hemma. London imorn :D

Vaknade med ett SMS från Rebecca "Eeuw Nora drar hem med sliskiga Allan, hur tänkte hon :S haha". Nejnejnej, ingen av oss har fastnat i Skilda Världar. Jag låg och tittade på säsong fyra hela kvällen igår - mycket spännande måste jag säga! De har nu bytt Rebecka - från korta mörkhåriga Jessica Zandén till långa blonda Nina Gunke. Herregud :O jag var inne på Wikipedia för att kolla stavning på Zandén och hör och häpna: Skilda världar är baserat på en Australiensisk serie från 80-talet, "Sons and Daughters":

Dramatic incidents in the lives of the wealthy Hamilton family and working class Palmer family, linked by the long-ago secret affair of David Palmer and Patricia Hamilton and the offspring of that affair, twins John Palmer and Angela Hamilton secretly adopted into the respective families. Later more wealth arrived in the form of the Morell clan who managed to marry their way into the Hamilton family."


Dessutom har det skrivits böcker på baserade på skiten! hahahaha ojojoj...  Sveket, Krisen och Mötet - bara ett ord kommer till mina tankar: varför?.. och så undrar jag hur det blir liksom? I en bok ser man ju inte det underbara skådespeleriet som är halva grejen med Skilda Världar. Nej, det här vill jag inte höra talas om.

Man lär sig någonting nytt varje dag.

På nyhetsmorgon pratar de om stressen med att alltid vara uppkopplad. Jag vet inte ja... jag blir nästan stressad av att vara nedkopplad. I och för sig vande man sig att vara utan telefon och facebook i Turkiet - och när abstinensen hade lagt sig var det ganska skönt vill jag minnas. Fast när jag är hemma blir jag tokstressad av att inte komma in på fb, eller när mobilen har laddat ur. Så jag får väl säga att det var en svår fråga - men jag svarar ja på den!


Låten som för dagen har fastnat i min söta lilla skalle:





ännu en måndag

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Jag kom just hem från Sara :) Vi hade pizza-mys-kväll igår, så stannade kvar och sov på hennes soffa. Man blir trött av pizza. Jag har tvätt-tid nu på morgonen, så stresstvättar det viktigaste (missade en timme eftersom jag sov hos Mordhot). Samtidigt lagar jag frukost, städar, tänder ljus, slår in julklappar, planerar vad jag ska köpa till folk i julkalpp, ska snart börja med min uppsats och ja obviously bloggar.
- Söndagen började hemma hos mamma. Vi övningskörde på förmiddagen - till Rusta! Hihi.. jag fick lite bra grejer som tvål och en julgransfot. Efteråt åkte jag till stan och mötte Rebecca! Vi skulle handla julklappar, det blev inte så mycket sådant. Jag köpte Skilda Världar säsong 4 till mig själv i alla fall! :D

Idag ska jag köra mer bil, med farfar. Så ska använda upp det sista på min bussremsa för att komma till stan. Jag är lite kluven.. jag bestämde mig för att inte köpa nytt busskort förrän jag kommer hem från London (för att det är onödigt) men jag åker ju fan runt hela tiden.. men men bara två dagar kvar till London :D fram till dess ska jag bara köra bil och försöka komma någonstans med min uppsats.

grinchen

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Jag började min morgon med att kika på Grinchen - så nu är julkänslan på topp. Jag älskar Grinchen! hihi - han är min idol! Ja, jag vaknade halv åtta idag... det är inget fel med att vara morgonpigg, jag lovar. Fast det kan vara lite tröttsamt att ingen är vaken när man själv är pigg som en nötkärna.

Om fler var morgonpigga skulle världen vara mycket bättre - i alla fall för mig!


Nu visar de det sista avsnittet av Gilmore Girls på tv, wihoo :)

Jag är inte säker på vad jag ska göra idag. Så det kan ju bli spännande! Eller inte, den som lever får se... jag är ganska sugen på att baka - så det kanske jag sysselsätter mig med. Eller träffar folk, man blir lite tossig av att vara ensam så här länge: okej, jag träffade Fatemeh igår i cirka femton minuter. Annars ingen skymt av mänskligheten sedan jag kom hem i torsdags...

Juste, ikväll ska jag hem till mamma. Vi ska köra bil - det är bra att träna på inför nästa uppkörning. Så att jag faktiskt klarar det någon gång.





fredagkväll wihoo

Kategori: den eviga monotomin

Jag ser tydligenn lika bedrövlig ut som jag känner mig om inte värre? Det var så här: jag gick ned till affären för att köpa middag. Hade ingen aning om vad jag ville ha... så när jag stod och stirrade på en bit lax kom det fram en grabb;
- Oj, vad är det som har hänt?
- .. va.. jag vet inte om jag vill ha den här...
- nej nej nej, jag ser att det har hänt någonting, hur är det med dig?
- .. va.. hmmf.. jag är sjuk.

Sedan gick jag med raska steg och gömde mig bakom chipshyllan. Det är inte så att jag ljög precis. Jag är lite sjuk idag också, men det var mest igår och dagen innan. Idag har jag mått ganska bra... men vad skulle jag säga? "nej nej, jag ser ut såhär!".

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag har kollat på tv... började kika på Vänner någon gång under dagen - har inte slutat än. Misstänker att jag tänker kolla ganska länge till... fast jag har laddat ned Grinchen så den lär jag sysselsätta mig med senare! Först ska jag käka tacos :) Vilken toppen-kväll ska jag ha! he-he... men men vad ska man göra, vill vara frisk när jag ska till London nästa vecka :D

Jag gjorde en personlighetstest idag:


Crazy Swedish Girls - Turkey tour 2011

Kategori: On Tour

Hemma efter en veckas turnerande - med pensinärsbuss - i Turkiet!

- Akta! Tur spriten klarade sig i alla fall!
Man skulle kunna tro att det var någonting jag eller Tottie hade kläckt ur oss, men icke! Det var en av de tre pantertanterna vi hamnade framför på flyget till Turkiet. De snackade om olika sorters wiskey, om hur de hade haft affärer med gifta män samt att man aldrig ska byta tre saker: tandläkare, frisör och gynekolog! En av dem pratade om sin tandläkare eller om en vanlig läkare, det var lite oklart, hon sa i alla fall någonting om en vibrerande mackapär. Efter ett tag in i förklaringen av den vibrerande saken började en av de andra att asgarva, och utbrast: jag trodde du pratade om din gyekolog! var på den tredje, på finlandssvenka, lägger till: då hade jag velat veta var du gick! Deras diskussioner fortgick i samma linje, runt klockan 10;00 sade den finlanssvenska damen någonting som fick en av de andra att fråga om hon var full. Svaret på det blev: Ja, vem är inte det!
HAHAH det var otroligt underhållade må jag säga. Jag och Tottie hoppades att de skulle hamna på vår buss, men det gjorde det inte tyvärr. Fast jag klagar inte - de vi hamnade med var hur mysiga som helst.

Vi kom fram till hotellet i Kemer runt fem på eftermiddagen. När vi satt i lobbyn för att fråga vår guide någonting om paketen man kunde köpa till (alla middagar, luncher, vissa utflykter osv) kom en annan guide fram till oss. Han kläckte ur sig årets förolämpning: "Är ni ett pop-band?". Vi blev helt förstummade... vad ska man svara på någonting sådant liksom? Efter att vi hade köpt comfort-paketet - det vill säga middagar på alla hotell för resten av veckan - så kom den andra vakten tillbaka. Jag kommer inte ihåg i vilket sammanhang men han erbjöd oss i alla fall guidning dygnet runt^^ haha...

Den första dagen spenderade på egen hand. De andra åkte iväg på någon resa som koste extra. Så vi gjorde Kemer^^ haha.. jag köpte solglasögon och Tottie köpte en bikini och en hatt. Vi åt på Burger King - för det har vi ju inte hemma^^ haha... eftermiddagen spenderade vi på stranden. Medelhavet hade ungefär samma temperatur som Östersjön på sommaren - så självklart badade vi!

Redan första kvällen lärde vi oss att man tycker om sött i Turkiet. De har dessutom något slags agg mot salt. Efterrätterna var hemska - söta geleliknande saker i olika färger, jag åt en rosa: och den smakade rosa må jag säga! Det första hotellet hade ingenting med choklad alls, men det blev bättre och bättre under resans gång. Det sista hotellet hade massa choklad, såg jag i alla fall...

Resans lärdomar:
  • Red Hot Chili Peppers sångare ser ut som Hitler (iaf i en musikvideo vi såg x antal ggr på en fransk musik-kanal)
  • Take That har återförenats

Vi lämnade Kemer och åkte mot ruinerna uppe i kalkbergen i Pamukkale. Bergen var vita av kalk och där uppe fanns det vattenfyllda plattåer man kunde gå i. Fast det fanns risk för halka, så vi avstod. Uppe på berget fanns det även ruiner av gamla teatrar. Så vi vandrade upp och satte oss högst upp. Ingengting för de med höjdskräck. Så ja, jag tyckte att det var obehagligt.

Eftersom dagarna flyter ihop när man är på semester kommer jag inte ihåg vad vi gjorde vilket dag. Jag vet att vi var och kikade på antika städer, att vi var i en mattfabrik (där de gjorde mattor för hand alltså) och i en läderbutik. Dagen innan vi var i mattfariken, som var samma dag som vi var i läder affären så söp vi med guiderna. Det vet jag eftersom jag var bakis i mattfabriken. Eller va vi? Eh vi fick sprit i mattaffären i alla fall och någon dag var vi bakis.... Jag kan i alla fall berätta lite om när vi drack vin med vakterna. Det började vid middagen då vi åt middag med en trevlig karl från buss fyra. Jag och Tottie hade bestämt oss för att lyxa till det lite med ett glas vin till middagen. Det blev två glas vin till middagen. Den trevliga grabben (han var väl i 30-års ålderna kanske) betalade detta åt oss - det hade inte varit planen, men mycket trevligt i alla fall. Efter middagen gick vi till baren eller vad man ska kalla det. Vi satte oss vid ett bord för att beställa in varsin öl - då kom vår vakt (guide) och bad oss sitta med dem. Så det gjorde vi - och innan vi ens beställt någonting kom två öl gående^^ Sedan beställde en av guiderna in en flaska vin, vi snackade och spelade något spel (jag kastade en tärning i alla fall). Han beställde in en till flaska vin.. vi snackade mer (jag vet inte om vad). Sedan hängde vi med till deras rum och drack mer vin. Efter ett tag tänkte jag och Tottie gå till vårt rum, skulle bara till baren och köpa en flaska vatten. . . I baren träffade vi två grabbar från vår grupp. En av dem frågade om vi ville ha en varsin öl. Det ville vi. Sen kom det mer vin. Jag minns inte så mycket mer än att vi kom i säng runt klockan fyra ... sov i två timmar. Sedan skulle vi upp. Fortfarande fulla ramlade vi mot frukosten..

Turkiskt affärstrick: bjud kunder på sprit.
- Det körde de på både i mattfabriken och i läderaffären. Jag och Tottie drack och såg glada ut, men köpte ingenting. Det hade iofs varit svårt eftersom vi inte hade så mycket pengar.

Vi fick nya mor- och farföräldrar på resan. Det var två par som adopterade oss! Det började med att en servitör frågade om de var våra föräldrar. Sedan vet jag inte hur det gick till men de adopterade oss i alla fall! Hur mysiga som helst var de och roliga:
- Ja vi har pratat om det här, och ni drar ju ned medelåldern på den här resan ganska rejält... från 70-65 ungefär!

Dagen efter adoptionen hade ägt rum hade vi inte råd med lunch (som vanligt) så vi satt utanför restaurangen där de andra åt. Först kom en av våra adoptivfarfäder ut med ett varsitt äpple åt oss. Några minter senare kom hans fru ut med två till äpplen, dessutom hade hon köpt en varsin kitkat åt oss också! :D

Hela tisdagen spenderade vi på stranden. Det var hur nice som helst, solade och badade! På onsdagen var resan nästan slut: men vi hade en aktivitet kvar - spa! Vi som var fattiga och snåla tog behandligen som var gratis: turkiskt bad och massage i 20 min. Turkiskt bad var mycket spännande... det var längesedan jag blev tvättad av en annan person, man fick inte ens torka sig själv med handduken efteråt. Grabben som masserade mig var typ yngre än vad jag är men.. ah han kunde i alla fall knäcka ut min stela rygg.


Jag glömde kameran hemma såklart:

- men detta är grejerna jag kom hem med - solgalsögon, leopardplånboks-grej, blåa ögon och massa turkiska mynt.




Den här symbolen ska skydda mot någonting. Man ger den till folk man tycker om.
Den stora och en av de små vi fick dem av en försäljare som skrek "can I please give you a gift".




Det sista jag gjorde innan jag åkte hemifrån var att läsa vårdguidens resetips: akta er för bufféer.
Vi åt buffé varje dag, två gånger om dagen. Under resans gång blev allt fler sjuka. Guiderna sa att det inte kunde ha med maten att göra eftersom det fanns sjuklingar på alla bussar trots att vi inte åt på samma ställen. Jag är inte säker på hur många som var sjuka på vår buss men det var många. Rekordet hade nog buss fyra: åtta stycken var friska! Vi åkte vanliga vita sightseeingbussar, alla var väl nästintill fyllda. Nej, jag har ingen aning om hur många vi var per buss men många jag höfta med. Det jag egentligen skulle komma till var att jag blev sjuk sista kvällen. Efter sista middagen, när vi satt i resturangen (innan vi hade käkat de chokladiga efterrätterna).. jag började må dåligt. Först trodde jag att det kunde ha berott på att vi inte hade ätit sedan frukosten. Så jag hade gått utan mat i cirka tio timmar sedan pressat i mig två tallrikar med mat. Jag har fortfarande ingen aning om vad det var jag hade dragit på mig - men jag mådde dåligt hela natten, sov knappt någonting alls.
- Mycket härligt att flyga hem dagen efter... skönt att komma hem.. men resan var brutal. Som tur var sov jag/låg jag i koma större delen av tiden. Fast man var tvungen att vara vaken tidvis då vi inte åkte raka vägen. Buss från hotellet till Antalyas flygplats, säkerhetskontroll, lämna in väskor, passkonroll, (buss till flygplanet) flyg till Istambul, gå genom hela flygplatsen, passkontroll nr2, säkerhetskontroll nr2, flyg till Arlanda, passkontroll nr3, hämta väskor, buss till Märsta, pendeltåg hem. Utan mat eller dryck, eller okej: jag lyckades få i mig lite coca-cola som jag fick en av en medresenär, hon av mig även en tablett för magen. Sedan när vi geografiskt var över Polen lyckades jag få i mig en brödbit.

Resans frågor:
  • Vilken världsdel ligger Turkiet i
  • Kommer döner från Tyskland eller Turkiet

Väl hemma åt jag en lussebulle, fyra av åtta missade chokladbitar från min chokladkalender och lite soppa. Sedan kollade jag på Tomten är far till alla barnen och somnade. Sov från klockan fem-sex till ett på natten, då stängde jag av tv:n och datorn för att sedan somna om. Sov till halv sju - då var jag sugen på att se Nyhetsmorgon. Så det är det jag gör nu: kollar nyheterna, äter lussebulle och dricker te!

När jag kom hem hade min amarylis slagit ut