notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

lite jul på det här

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Nu är jag tillbaka till verkligheten på riktigt... mycket att göra. Igår övningskörde jag med farfar i fem timmar. Vi åkte upp till Norrtälje och körde runt, fikade, körde mer och körde hem. Sedan var jag trött må jag säga! Så jag dog lite i soffan i en timme - sen hörde Tottie av sig. Hon var i skolan, så vi möttes vid stationen och käkade sushi-middag :)
- Sen åkte jag in till söder och mötte Rebecca och Sandra. Vi fikade lite innan jag och Rebecca skulle på bio. Först kikade vi på söder, min hittade ingen film vi ville se. Så vi drog till sergel, samma sak hände där - så tillslut hamnade vi på Saga. Vi valde Huvudjägarna - mest för att vi inte orkade leta mer ^^

Filmen började och de snackade norska. Synkroniserat lutade båda sig bakåt och suckade - samtidigt som grabbarna framför började garva. Fast filmen var ganska bra, ganska stressande dock^^ Jag råkade kasta popcorn över halva biografen när en katt hoppade fram, jag satt lite på helspänn. Det var även ganska komiskt att både jag och Rebecca blundade när huvudpersonen hade varit med om en bilolycka och var tvungen att raka av sig håret! Anledningen är lite komplicerad men man förstår om man ser filmen i alla fall ;)

- Tillåt mig att ge en komplimang åt herrns fantastiskt eleganta skrev! Får man fråga, är det homosexuellt?
HAHAHA... jag och Tottie kom på den roligaste meningen i världshistorien när vi var i London^^

Idag ska jag till Norrtälje på dagen. När jag kommer tillbaka ska jag möta syrran - vi ska gå på stan en sväng. Sedan ska hon få följa med till Huddinge för att hjälpa mig att få hem en gran! Det kommer bli hur bra som helst.

Ne om man skulle käka lite frukost :)

Hahaha måste bara tillägga... haha... var ju och bakade hos mamma i söndags. Det var jag Therese, Rikard och mamma. Jag färgade mig själv och bordet med röd karamellfärg som inte går bort^^ det mesta var som när vi var små och Therese var sig själv xD
- Säger de räven raskar över isen, syrran
- aaa.. eller haha räven överraskar grisen, jag
- vaaah.. säger de så?
HAHAHA<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: