notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

with arms wide open

Kategori: Från förr

Jag har kanske glömt att skirva att mammas man, Stefan också fyller år idag - men det gör han i alla fall! Så grattis (: .. vi åt just tårta och drack kaffe^^ mamma hade varit på någonting med jobbet idag så hon predikade om att det inte bara är viktigt att ta plats utan även att ge plats: och hela tiden tittade hon på mig" - förstår inte varför ;) .. sen påstod Stefan att han tycker att jag och Malin, min syster/hans dotter, är lika på sättet. Det ser jag endast som en komplimang!.. men det känns lite skumt att mamma och Stefan har varit gifta i fjorton år = jag och Malin har varit syskon lika länge, och han uppmärksammar det nu! Vi kanske har blivit mer lika med åren?

Min mentor ringde mig tidigere den här kvällen: hon är sjuk så jag får sovmorgon + slutar tidigare imorn!! :D:D:D
- me happy!

oups!

Kategori: Från förr

Jag sitter vid min stationära dator ett tag! Höll på att få panik - någonting hände med min bärbara.. så nu gör den någonting! Men först var skärmen helt svart bara :S .. jag vet att saker inte brukar "bara hända" men i mitt fall händer just det ganska ofta ^^ neej, det är inte jag som gör någonting! Jag bara .... klickade lite!

I dag fyller Rebecca år, så jättegrattis på henne :D:D:D <3

yeeey min bärbara dator lever igen :D:D:D

helllo helllo

Kategori: Från förr

Jag ska skriva en inledning till katalogen skolan ger ut ill sånna som ska börja ettan! :O .. o imorn ska jag ta foto till den ^^ lite jobbigt men ändå, det är ju kul att man blir utvald till sånt - det borde ju betyda att de tycker att jag är duktg på att skriva! 

Jag sitter hemma hos pappi och segar för tillfället.. är trött men det är för tidigt för att sova ^^ haha 

IMORN FYLLER LILLA REBECCA ARTON ÅÅÅÅR! =D 

du ska va president

Kategori: Från förr

Nu är jag ready to roll! Ska till bussen inom kort - ska hem till Rebecca, sen ska jag följa med henne och lilla Evelina till leksaksaffären^^ .. hihi! Jag undrar om det är jag eller Lina som är mest pepp på det asså^^

Känner att jag har en helvetesvecka framför mig med massa plugg! Har gjort franskan och försökt göra matten.. så uppgifterna till imorn är klara - men sen är det bara all annan skit kvar!!!! ..Deadline ..


crazy crazy crazy crazy

Kategori: Från förr

"no one's gonna change me 'cause this is who I am"

God morgon.
- trött, trött, trött, trött - vet inte riktigt vaeför jag är vaken... skulle lika gärna kunna sova. med det gör jag inte. I dag ska jag kanske leka med Rebecca och Evelina - Rebeccas lillasyrster som hon ska barnvakta^^ - sen i eftermiddag ska jag till pappa! Har inte varit där på typ tre veckor... shame on me!

crazy nigths

Kategori: Från förr

i morse åkte jag med Emy till Hässelby en sväng - sen åkte jag till stan och träffade Rebecca :)
- orkar inte med detaljer .. eftersom typ inget speciellt har hänt...

vad kallas booty call över msn? haha

I've got the night on my side

Kategori: Från förr

Heeelg =D

I dag ska jag med Emy till Hässelbystand, nu på förmiddagen - senare i dag ska jag träffa Rebecca på stan, jag måste shoppa lite^^ hihi. I kväll vet jag inte vad jag ska hitta på - hade hoppats på att träffa a special someone, meen - dålig komunikation är allt jag har att säga. 

Så man får se vad som händer ...

"when you feel the heat from a lover, you hit the highway looking for another"

Kategori: Från förr

För mycket tanakr BC - before coffee, nu var jag lite fyndig där va!? - men allvarligt talat; det borde vara omöjligt att tänka jobbiga tankar innan man har fått dricka kaffe ens ... ja, i dag är det en sån morgon.

Äntligen fredag säger jag bara ... ska träffa Emy någon dag i helgen, sen så Rebecca och jag har snackat om att hitta på någonting men sen har jag inga konkreta planer. Okej, att jag ska träffa dem kanske inte räknas som konkreta planer eftersom vi inte vet vad vi ska göra!

Nothin' for Nothin' - Cinderella

hi baby

Kategori: Från förr

dumdidumdidumdidaaa! jag är klar - eller okej jag har inte sminkat mig än.. men eftersom vi ska ha spexfotot i dag så ska jag sminka mig i skolan - känner inte för att åka buss helt översminkad o allt.., eller det där var inte riktigt sant eftersom jag vanligtvis inte bryr mig om vad folk, som jag inte känner, tycker om mitt utseende.. why would I? .. dessutom ska jag åka till skolan i prickiga strumpbyxor, turkos kjol och rosa/svarta benvärmare: så att vara "översminkad" skulle inte göra så mycket skillnad.. men ökej, en annan anledning till att jag inte har sminkat mig - sminket "suddas ut" medan man åker till skolan - så det skulle betyda att jag skulle vara tvungen att sminka mig igen när jag kommer till skolan.. jobbigt!

Jag vet att jag bara babblar på nu ... meeen that's my thing^^


Hahahaha, när jag skrev rubriken, "hi baby", fick jag en flash back från i lördags xD
- Jag och Rebecca äger alla, säger jag bara!!! hahahah...

you're the only sound I wanna hear

Kategori: Från förr

God morgon.

Jag skulle inte behövt vara vaken nu - men eftersom jag vaknade så är jag det i alla fall! Det kanske är bra att jag vaknade lite tidigfare i dag eftersom jag har spexfoto och behöver mer tid än vanligt ...

LEARN TO FLY

shadow

Kategori: Från förr


jag har inte en aning - det är allt jag har att säga för tillfället.

walk this way

Kategori: Från förr

God morgon. Jag är riktigt trött ...
- I dag är det skolfoto och jag har lyckats välja kläder .. men vi får väl se vad som händer när jag prövar kläderna!^^


NU MÅSTE JAG GÖRA MIG I ORDNING!!

"I see trouble on the way"

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma från skolan, har just duschat och ska snart börja plugga naturkunskap - vi har läxförhör imorn.. på kemidelen: INTE MIN GREJ!.. fattar typ nada...

Vid sjutiden kommer Kiran hit; vi ska jobba med ett grupparbete vi gör på Samhällskunskapen. Arbetet handlar om miljöfrågor - vi ska intervjua ett företag om deras företag. Från början hade vi Coca-Cola som företag men vår kontaktperson var först på en konferensgrej och i dag satt hon i möte hela dagen så, vi kunde inte bekräfta någonting -därav gav vi upp den idén! I dag, på lektionen, ringde vi ett antal företag men de ansvariga var på möten eller helt enkelt inte där.... så tillslut ringde jag mamma, så vi ska intervjua henne nu - hon har egentligen bara hand om inre miljö (vi ska skriva om yttre) .. men det får fungera helt enkelt!

Imorn är det skolfoto: och jag äger inga normala kläder! Lyckat ...

he's a dreamer and he's fighting for his life

Kategori: Från förr

"ett öga för ett öga slutar bara med att hela världen blir blind"

God morgon, jag har försovit mig lite .. skulle egentligen gå om tio minuter men jag tycker det blir för stresseigt - och dessutom kommer jag alltid för tidigt på tisdagar! Så, jag tar en senare buss helt enkelt ...

blä, kallt kaffe .. men nu måste jag göra mig i ordning!

andas.

Kategori: Från förr

God morgon!
- jag kunde inte somna i går kväll. Stängde av datorn runt klockan elva, strax efter klockan ett fick jag världens hostattack, som aldrig tog slut! - så nu är jag helt slut...

Matteprov i dag - det kommer gå åt helvete ..

we're gonna live forever

Kategori: Från förr

Helgen är snart slut. igen!

igår åkte jag hem till Rebecca på eftermiddagen, Madde kom lite senare.. vi käkade middag och drack lite vin sen blev det så att vi åkte på fest! BILDBEVIS

Både jag och Madde sov hos Rebecca, gick upp vid elvatiden och käkade frukost - satt vid bordet till klockan tre innan vi började plugga matte - sen skulle Madde iväg .. så jag och Rebecca fortsatte att plugga lite - hela hennes familj försökte hjälpa till men det gick inte så bra i alla fall!! haha. Jag åkte hen vid sex- /sjutiden...

Hemma - trött.

(:

Kategori: Från förr

Jag har kollat klart på hela Sex & the City nu!. - så nu är det bara att beställa filmen^^

I går var jag med Rob och Oscar på Harrys (Regeringsgatan). Det är helt sjukt vad världen är liten ibland: jag träffade Ronja, barndomsvän, mitt i vimmlet - vi bor ca två minuter i från varandra men endå ses vi aldrig på bussen eller så - men på krogen då stöter vi på varandra!

Jag är trött.

efter reklamen

Kategori: Från förr

God morgon.

Jag kollar inte på Sex & the City och jag vaknade inte innan klockan idag - okej det var inte riktigt sant: jag vaknade klockan 06:10 men jag gick inte upp då utan somnade om! Första gången på över en vecka...

Anledningen till att jag inte tittar på SATC är faktist inte att jag har sett hela - jag vill kunna koncentrara mig ordentligt på de sista avsnitten (har sista skivan kvar). Dessutom är jag för trött för att göra någonting alls just nu .. hat käkat frukost i 20 minuter - så nu har jag 30 minuter kvar ... det här känns bra?

snart är det helg

Kategori: Från förr

Jag tittar på sista säsongen av Sex & the City!. fortfarande .. men nu är det bara en och en halv skiva kvar!
- var på stan med Rebecca efter skolan i dag.


crazy

Kategori: Från förr

God morgon!
- jag vaknade efter sju i dag, tio minuter efter - men det är framsteg. Har bara två lektoner i dag, sen ska jag prommenera med Rebecca - måste komma igång med någon slags träning!

Just nu kollar jag på Sex & the City - sista säsongen! Just nu är det avsnittet då Charlotte gifter sig med Harry och allt som man inte vill ska hända på ens bröllop händer! Ja, jag fick boxen förra veckan och är redan på sista säsongen andra skivan: oj, nu tog andra skivan slut så tekniskt sett så är jag på tredje skivan nu!

Ska egentligen gå upp om en och en halv timme så det är därför jag har massa tid över till "annat" så här på morgonen!

don't wanna miss a thing

Kategori: Från förr

Jag kollar på Sex & The City, som vanligt.
- börjar bli trött på att inte kunna sova och att aldrig vara hungrig..

I dag gick jag, Rebecca och Madde från Järntorget till Djurgården - tog färgan till slussen åkte till Piccolina och fikade! Vi hade ju friluftsdag... sen skulle Madde i väg; så jag och Rebecca snackade lite till men sen gick vi en sväng i Humlegården!

I remember you

Kategori: Från förr

Jag spillde just te över halva rummet, jag vet inte hur jag lyckades ...
- men helt plötsligt var det te utslaskat i hela mitt rum!

Jag skulle kunna ha sovit nu men jag vaknade eftersom det kändes som jag skulle hosta upp lungorna. Så jag gick upp och fixade frukost - efter en timme av stirrande i taket. Nu tittar jag på SATC medan jag inte orkar äta upp min frukost, jag gjorde två mackor och tog med en tomat: jag har ätit en macka och nu är jag mätt.

I går träffade jag Rob efter skolan, vi kollade på SAW III - inte riktigt lika läskigt som sist jag såg den, av olika anledningar! I dag är det friluftsdag, så jag ska träffa Madde och Rebecca på Järntorget kl 12:15. Så jag har tid på mig om man säger så!

det här är helt klart en kaffe-morgon!

Kategori: Från förr

God morgon.
- Jag har brottom, men jag äter fortfarande frukost och kollar på STAC... så jag kommer ha mindre tid på mig att klä på mig, sminka mig och gå till bussen! .. vilket inte känns så  lockande så jag kanske ska börja skynda mig ?

måndag

Kategori: Från förr

Jag har fixat abonnemang nu!

Efter skolan var jag och Rebecca på stan - vi fikade!
- Jag är hes som .. en alkis^^ haha

trött trött trött trött .. tittar på SATC ...

eftermiddag - vaken - uttråkad!

Kategori: Från förr

Yepp,  jag är fortfarande uttråkad! Fast inte lika mycket som tidigare i dag, för nu är det några SATC-avsnitt som jag faktist inte har sett! .. MEEN jag vill träffa en riktig människa!! Jag har ett ganska stort behov av att prata - inte för att brist på sällskap brukar stoppa mig: men det är inte lika roligt när man vet vad svart/reaktionen kommer att bli!! ... 

vad ska man säga när man inte kan vara tyst

Kategori: Från förr

Jag målade! - önskade min akrylfärg i julklapp förra året, som jag fick: har inte haft insperation tidigare - inte för att jag hade det i dag heller men jag hade tråkigt. Så det kändes som om det var dags ... och jag tycker om att måla så det var kul att komma igång igen - fast som sagt hade jag inte någon insperation så, självklart, målade jag en blomma - en svart ros!

förmiddag - vaken - uttråkad

Kategori: Från förr

Jag börjar bli uttråkad ..  jag har  redan organiserat mina nagellack, impregnerat mina stövlar och städar mitt skrivbord (lite). Jag har sett de här avsnitten av SATC ... ingen är inne på MSN och ingen har lagt ut nya bilder i bilddagboken. Ja, jag är martyr, but that's just who I am ...

Dessutom har jag ätit upp alla mina halstabletter och min hals kliar som fan! Jag skulle helst stoppa ner en penna i halsen och klia tillbaka men .. jag tror att det skulle resultera i någonting helt annat och jag känner inte för att beöka varken läkare eller psykologer ^^ .. Så, jag kanske borde ge upp den idén och gå upp för trappan och hämta ett glas vatten istället ... meen, det känns lite för ansträngande!

crazy

Kategori: Från förr

God morgon!
- Jag vaknade ... så jag kollar på SATC! såklart ...

Jag har ont i halsen, är hes och hostar men jag tror inte att jag orkar vara hemma hela dagen och hela kvällen. Det känns i och för sig lite lockande att ligga i sängen och titta på SATC, om man säger så!.. meen jag behöver umgås också... 

midnattssvammel

Kategori: Från förr

Jag kan inte sova. Jag försökte verkligen, lovar! .. okej då, jag lovar inte alls eftersom jag bara försökte halvhjärtat! .. men jag försökte lite i alla fall.. men det var saker som crossed my mind hela tiden t ex att jag var töstig, att lampan i korridoren var täbd, att jag har ont i halsen och att min madrass låg snedt - åtskilliga saker som jag var tvungen att åtgärda... sen stog jag inte ut längre; så jag startade datorn igen!

Nu ligger jag på mage i sängen och lyssnar på musik, i mörkret! Någonting som jag verkligen inte orkade med var att tända lampan! .. jag drog ur kontakten till lampan brevid sängen när jag kopplade in elsladden till datorn.. orkar inte krypa på golvet för att byta tillbaka för tillfället ...

Såå.. nu är det lördag igen - helgen bara rusar förbi: trots att den inte ens har börjat!

freak out

Kategori: Från förr

lalalalala .. jag kollar fortfarande på SATC .. är på andra säsongen nu! Det är lite pinsamt nu, Carrie rotar runt i en mans lägenhet - hon letar efter något som skulle göra honom till ett freak.. o han kom hem mitt i rotandet!

Jag och Emy kollade på SATC nästan hela tiden när jag var hos henne på landet - vi kom fram till att de flesta tjejer/kvinnor har en viss del av alla karaktärer, i serien, i sig! Just nu shottar de tequila .. memories .. jag tror att vi stannar den här tanketråden innan det går för långt ^^

jag trodde att jag hade stängt av datorn - men när jag insåg att den var på kunde jag inte låta den vara längre... jag tror att den håller mig vaken på sätt och vis!

spara på frukten

Kategori: Från förr

Jag är hemma. Kollar på Sex & the City. Åt (nästan) upp en hel pizza ensam. Nu mår jag illa.
- I dag var jag och Rebecca på stan efter skolan, det kändes som vinter ute!

crazy

Kategori: Från förr

Jag ska till skolan i dag, har ont i halsen - den kliar och dessutom jag är snuvig!
... Kollar på Sex & the City och äter frukost ...


Det är fredag och jag har inte några planer för kvällen, borde ta det lungt eftersom jag är lite krasslig... men hur kul är det?!

Yeey :D

Kategori: Från förr

Jag fick Sex & the City-boxen av mammi i dag! En försenad födelsedagspresent! Jag har redan kollat på fyra avsnitt av den första säsongen! Serien är asskön..

you ain't seen a thing

Kategori: Från förr

God morgon. Jag funderar på att vara hemma i dag också, så att man inte blir mer sjuk! Jag har bara två lektioner i dag så att man skulle kunna tycka att det inte är så påfrestande - men jag satsar stenhårt på att bli frisk nu! 

Så  även den här dagen kommer, antagligen, spenderas i sängen med datorn i knät och OC på TV:n ...

Kanske borde läsa lite också, tror att det börjar bli hög tid att komma igång med "Macbeth" - jag har endast läst, den tio sidor långa, introduktionen hittills.

we're the voice in your head

Kategori: Från förr



"I couldn't find the floor until it hit me in the head!"
 

need help

Kategori: Från förr

Jag är sjuk - inte bara mentalt i dag... har feber och ont i halsen! Jag behöver inte gå upp ur sängen nu, jag har min bärbara dator och TV! Jag har i och för sig inga kanaler på min TV, men jag har ju en DVD.. så jag kollar på min OC-box nu... Det är lite surt att missa onsdagar i skolan, eftersom jag går 08:00-16:35. Så man missar massa lektioner och viktiga saker! .. men det får bli som det är - jag är hemma och sjuk ...

down at the whiskey

Kategori: Från förr

"I wanna make a lot of money
but I don't wanna go to school
I don't wanna get a real job
I don't wanna be you."

Jag är, relativt, vaken! Jag gick upp tre minuter efter att klockan ringde, men nu har det gått tio minuter - det måste betyda att det tog sju minuter att bädda sängen, ta på mig strumpor och sätta mig vid datorn.. skumt! Det ska bli skönt att sluta kl: 12:05 i dag.

Jag ska i och för sig jobba efter skolan, så jag får inte åka hem i alla fall .. fast när man jobbar får man pengar!! Efter jobbet ska jag och mamma först hämta min dator hos pappa sen ska vi hämta min biljett till Vince Neil som ska vara på Fryshuset 14/12: jag och Astrid ska dit!!!

Oj, nu har jag råkat sitta här i tio minuter till - så ska nog börja göra mig i ordning!

shout at the devil

Kategori: Från förr

Jag är hemma hos mammi igen! I går när jag kom till pappa så fick jag min födelsedagspresent: en bärbar dator!! :D
- först så fikade vi med farmor som skulle åka hem tidigt - men sen gick vi på en resturang; pappa hade bokat hela resturangen bara åt oss!! Det är inte en jättestor resturang - men i alla fall! Så jag, pappa, Anna, Viktor, Rikard, farfar, Viola, Göran och Marianne åt middag ensamma där!! hihi^^




I dag var vi i synagogan med skolan - när vi stog där utanför så gick brandlarmet: så branskåren kom! Hihihihi, faaast det brann inte .. bummer^^ Efter skolan var jag, Madde och Rebecca på Café 60! mysmys....

about a girl

Kategori: Från förr

Jag använde nyss min nya DVD-spelare för första gången! Jag kollade på "Tjenare Kungen" - som jag fick av min kära storebror i födelsedagspresent! ... det är en bra film! "En gånger två, gånger tre, gånger fyra inget jobb, pengar till hyra"

I går var jag hemma hos Helene och Mattias, eftersom Helene fyllde år igår - och jag i fredags - så vi passade på att fira våra födelsedagar tillsammans: precis som varje år! Jag fick boken "The Heroin diariys: spillror ur ett rockstjärneliv" av syrran och Mattias - det gjorde mig smått överlycklig!! ... det finns bara några små problem: jag vill läsa ut "Vattenmelonen" innan jag börjar med en ny bok, jag hade tänkt läsa "Änglar" när jag har läst klart "Vattenmelonen", jag måste läsa "Hiroshima mon amour" och "Macbeth", nu i princip, eftersom de är skolarbeten!

Ska till pappa i dag, måste till bussen om, ungefär, en timme! Så ska äta klart min frukost och göra mig i ordning, så att jag hinner i tid!

Ice Cream Summer

Kategori: Från förr

I dag ska jag till syrran, i Nyköping, eftersom hon fyller år i dag! Vi ska fira mig och henne samtidigt med lite släktingar! Det ska bli kul att träffa Malin och Helene (mina storasystrar) - eftersom jag träffar dem så sällan!!

Jag har jätteont i mina fötter i dag: det känns som om någon har skalat mina fotsulor! .. och som grädde på moset så tappade jag en tvålflaska på lilltån när jag duschade i morse. Så min högra lill- och ringtå svullnade upp!! Så om jag inte hade haft ont i fötterna innan så försäkrade jag mig om att få det! - Lagen om alltings jävlighet ^^

Hello hey

Kategori: Från förr

Hemma från krogen .. bilder från kvällen kommer upp på bilddagboken när jag har sovit bort ruset ;)

Kan ´bara säga att jag gick barfota genom halva Nacka på hemvägen ^^

ARTON ÅÅÅR!!!

Kategori: Från förr

I dag fyller jag år!!
- Jag fick tårta och te på sängen - med presenterna! Hihi ... Jag vet att det kanske låter lite skumt att äta tårta till frukost: men jag är en av de utvalda som klarar av det!^^ .. men tillbaka till presenterna - nu på morgonen fick jag: en Mötley Crüe tröja (av syrran), en DVD-spelare, nagellack och mascara! I kväll kommer det lite släkt och vänner hit och ska käka middag - sen ska jag, Emy, Lydia och Gabbi (mfl?!) ut på krogen!!

För en gångs skull är jag färdig innan jag måste gå till bussen; jag har en kvart att göra vad jag vill med! ... och det är inte matteläxan i alla fall: chocking? .. kanske ska ta fram kläder till kvällen ... jag vet redan vad jag vill ha på mig! Helt jävla otroligt ...

en omyndig dag kvar i mitt liv!

Kategori: Från förr

Jag håller, seriöst, på att dö av nyfikenhet! Pappa ringde nyss, jag ska komma in till stan klockan ett på söndag för farmor vill gratta mig innan "det andra". De har planerat en överraskning - som ska äga rum klockan tre! .. jag vill veta vad som skä hända, nu! Sen ringde jag mamma för att höra vad hon har för sig, och hon svarade att "hon springer lite ärenden" - underförstått: hon köper födelsedagspresent! Sen hade hon mage att kalla mig Nicke-nyfiken, bara för att jag försökte snoka fram lite information om allt som rör min födelsedag!

Min mobil har fått någon sjukdom och stänger av sig/startar sig hela tiden! Det är lite irriterande - men jag har ändå inga pengar på den så: vad spelar det för roll?! Det här är första gången på drygt två år som jag inte har pengar på luren! Men imorn fixar jag abonnemang igen! ... LÄÄNGTAR!  

bara svammel.

Kategori: Från förr

God morgon.
- Veckans enda sovmorgon!

Imorn fyller jag arton år, borde inte det kännas mer? Jag menar, jag känner mig som vanligt - det skulle kunna vara vilken fradag som helst imorn ... men det är det inte; inte för mig i alla fall!

A Day Late, A Dollar Short!

Kategori: Från förr

Den längsta skoladagen är över, för den här veckan!
- I går kändes det som om veckan kröp fram men i dag insåg jag att det är torsdag imorn - det betyder att jag fyller arton i övermorgon! .. vilket är helt sanslöst!

Jag insåg just att det var evigheter sen jag tränade! - jag måste komma tillbaka till mina rutier ... men den är veckan är tjock om man säger så! Det är redan onsdag så i dag är utesluten, imorn ska jag spela bas, på fradag fyller jag år, på lördag ska jag till syrran och på söndag ska jag till pappa!

Nästa vecka får det bli - men mitt gymkort går ut den nionde september! Så jag måste köpa ett nytt: det betyder att jag måste snacka med Marcus (idrottslärare) om vi får rabatt på Nautilus i år igen! Annars kan jag ju köpa kort på ett gym som ligger lite närmare hem ...


Here we go again!

Kategori: Från förr

När jag vaknade imorse hade jag inte en aning om vilken dag det var. Jag kunde verkligen inte lista ut det - så jag låg kvar i sängen allt för länge! Jag fick halvspringa till bussen men hann i tid till skolan - jag var till och med tidig ... fråga mig inte hur det hänger ihop: men så var det i alla fall.

Jag höll Madde sällskap på lunchen innan jag åkte hem, Rebecca var hos läkaren så jag ville inte att Madde skulle få äta ensam! Dessutom kom Emy och hennes esteter och åt med oss - så det var trevligt! Jag lyckades gå på den buss som Rebecca kom till skolan med!

Var hemma vid tvåtiden, då gick jag en sväng med vovven - efter det har jag bara pluggat (och slappat) hela efermiddagen. Sen lagade jag middag: det fick bli en fisk- och grönsaksgryta!



hallå, vad hände nu då!

Kategori: Från förr

Dagen har varit skum - kort sagt.
... började med att jag försov mig så att jag missade bussen, bussen efter är sen men jag hinner i tid till lektionen! På första lektionen fick vi lära oss hur man får ner ett kokt ägg i en flaska utan att det går sönder, på andra lektionen fick vi lära oss samma sak som man går igenom i lågstadiet - judendommens uppkomst och histora.

Efter skolan fikade jag mwed Rebecca - det mest otorliga hände men det är för personligt för att berätta om: men jag säger bara en chans/risk på miljonen! Efter fukandet så skulle jag uppgradera mitt åkkort - efter en och en halv timmes väntande nalkades min tur - då kommer en kvinna fram till mig och frågar om jag kan köpa ett kort till henne också; hon orkar inte vänta på sin tur - hon hade ca 100 nr kvar, så jag går med på det i all förvirring ...

Jag kom hem vid nio-tiden och nu är jag jättetrött...

måndagmorgon

Kategori: Från förr

God morgon!
- I helgen var jag i Skåne, min kusin gifte sig! Bilder från helgen finns i bilddagboken!

Allt jag kan säga är "måndagmorgon" ... jag skulle hälla upp te; jag kokade vatten medan jag stoppade i tepåsen i koppen, hällde upp vatten, tog lite hobnubg på en skid och stoppade i den också - eftersom jag har ont i halsen! Två sekunder senare går jag fram till vattenkokaren - igen- och upptäcker att vattnet är borta! Så jag blir lite smått iriiterad och säger (till mamma) "jag trodde jag satte på vatten" varpå hon börjar prata om att vår vattenkokare är lite läskig som kokar torrt ibland ... jag sätter tålmodigt på nytt vatten och väntar på att det ska koka upp - men när jag ska hälla upp vattnet: så är det ju redan vatten i koppen! Som sagt: allt jag har att säga är "måndagmorgon"...