notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

sömnbrist och näsblod

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Idag är jag på bättre humör - trots att jag för andra natten i rad vaknade mitt i natten och trodde att jag skulle upp. Nu under natten hände det två gånger - först halv två och sedan klockan fem. Jag måste säga att jag blev förvirrad när jag kollade på klockan och insåg att det var stressen som spökade igen. Det börjar nästan bli lite jobbigt. Igår började jag blöda näsblod när jag pluggade: stress? sömnbrist? Någonting var det i alla fall... Så jag tyckte jag var klok som faktiskt tränade igår: efter det kändes livet lättare! Rebecca anmälde sig till en pilateskurs som börjar om några veckor - så jag hakade på den idén. Jag vet inte om pilates är min grej, men det märker vi!

Min nya måndagssysselsättning har blivit att kika på Mammor & minimodeller - jag vet inte vad som intresserar mig, men jag har blivit helt fast ^^ haha det händer liksom ingenting. Det kanske är det som är lockande? Mitt i all hets bara ha en timme av meningslöshet!

Jag bokade tid för klippning också, så på fredag gäller det. Ska bli så skönt att få ordning på skiten! Detta hann jag igår när jag hade rymt från årets mest värdelösa föreläsning - jag hade inte tid att sitta av tiden på en föreläsning som inte gav mig någonting alls. Så jag gick. Svängde förbi söder och bokade tid hos frissan, sedan åkte jag till Cofehouse by George och käkade en salami- och briemacka medan jag renskrev lite antäckningar (inför tentan). Sedan bar det av till gymmet - så när jag kom hem orkade jag plugga i en timme till!

Nu snackar de om Kronprinsessan på Nyhetsmorgon så kan lika gärna stänga av ljudet ett tag (och lyssna på musik istället). Tror de diskuterar när nästa tronarvinge ska ploppa ut, vilket inte intresserar mig för fem öre. Jag kan ju istället passa på att snacka lite om riktiga Nyheter: de ska försöka få ordning på Europas ekonomi genom åtstramingar och kontroll. Det kanske är det som behövs för att grekerna ska börja arbeta och betala skatt? 10 % av EUs befolkning är arbetslösa, hårdast drabbade är unga vuxna (människor mellan 16-25). I Sverige vill moddarna lösa det problemet genom att unga ska ha låga ingångslöner ... både ja och nej.. man ska väl få betalt efter sin kapacitet? Att komma direkt från skolan utan arbetslivserfarenhet och förvänta sig höga ingångslöner är ju vanligt nu för tiden... för det har gått... men jag tycker kanske inte det är så realistiskt - skulle inte tacka nej men^^ för att ha en jämn löneutveckling så kan man ju inte börja på toppen... Tillbaka till EU, Sverige ska få sitta med på Euro-möten och ha åsikter men inte följa Euro-ländernas regler: som journalisten i Bryssel beskrev det hela "Sverige får vara med och spela fotboll med de stora grabbarna, men behöver inte följa några regler och får ta bollen och gå hem om det är någonting som inte passar". Det är bara två länder som inte ska vara med på de mötena: Tjeckien och Storbritannien. Storbritannien måste styra upp sin egen ekonomi - och varför Tjeckien inte vill vara med sa det ingenting om. De visade ett klipp från London igår på 22-nyheterna: de som arbetar med att sälja mat får bidrag för att ge bort det som blir över till en hjälporganisation som jag inte kommer ihåg vad den heter... Men de arbetar med att att människor ska kunna få mat! Fattigdomen i Storbriannien är så utpräglad att vissa människor nu under vintern måste välja mellan värme och mat!

Men idag: frukost, plugga, skola, handla mat, plugga.

hur får alla andra livet att räcka till?

Kategori: den eviga monotomin

Jag kommer att behöva en till dag den här veckan, får inte ihop allt!! Idag ska jag göra en skoluppgift (som ska in idag) på förmiddagen, sedan är det föreläsning 14-16. Efter det ska jag kanske hinna dra till affären och handla lite käk - det börjar ta slut igen. Efter det bör jag plugga igen. Imorn har jag skola 10-16, sedan bör jag försöka plugga mer. Onsdagsförmiddagen ska jag spendera med en salstenta .. därav allt plugg som bör utföras på eftermiddagarna. Efter tentan skulle man kunna tro att livet var lugnt igen - men icke. Jag har inlämning på fredag igen så det är bara att sätta igång med den! Samtidigt som jag ska jobba hos pappa på torsdagsförmiddagen och skulle egentligen jobbat hos mamma på fredag, men fick ringa nu och säga att det inte går - jag behöver en klon för att hinna allt! ... jag hade liksom tänkt att hinna klippa mig nu i veckan... och träna... dessutom ska jag träffa både Kiran och Piffy :) Har inte träffat någon av dem på år och dag - så det är prio ett! Som sagt, jag behöver en extra dag den här veckan.
- Jag vill fan hinna köra spinning idag. Får så ont i kroppen av att inte träna! Idag är det ett kombo-pass med spinning och body pump.. men jag kanske hinner spinningen i alla fall? Kan ju egentligen plugga på tåget ... Okej då kör vi på det? Hm ah, då handlar jag mat imorn istället.. allt handlar om prioritering ^^

Tågolycka i Huddinge - med personskada! Aj, att bli påkörd av ett tåg kan nog vara det jag vill minst... satan vad ont det måste göra :S "Hoppas" att det var någon som hoppade, så det inte var en olycka. Fan va hemskt i så fall: att typ vara på väg till jobbet en vanlig måndag - och ramla ned framför tåget.

Det kommer behövas en jävla massa kaffe för att orka med en till vecka i den här stilen, förra var ju inte bättre liksom.. fast en liten skillnad - nästa helg ska jag fan gå ut! Eller ah, ska på födelsedagskalas hos Henkki på lördag! :) .. hahah kom just på - i lördags var jag ju på Evas födelsedagskalas.. visserligen tror jag att Henkkis kalas kommer att vara mer dekadent! ;D .. men jag säger då det: den eviga monotomin!

Igår var jag och Rebecca på bio!
Det var skönt att göra någonting annat efter en heldag av plugg hemma hos Laura - det var i och för sig mysigt där också: Laura stekte pankakor! :D .. och vi fick massa gjort, det kan vara skillnaden mellan godkänt och icke-godkänt på tentan för min del! Tillbaka till bion, vi såg Lejonkungen i 3D^^ Det var inte speciella 3D-effekter, kändes som den "vanliga" filmen.. men den är ju så bra - så det var värt att se på bio! Jag satt bredvid en liten tjej, hon var kanske 3-4 år - tyckte nästan synd om henne till och från, det lät liksom som att hon fick panik flera gånger (tex när Mufasa dog). Hon lät så förtvivlad: och skrek rakt ut i skräck när gnuerna kom springande! Stackars lilla.

Så - nu är det bara att djupdyka ned i studierna. Hade tänkt börja med skiten klockan åtta - nu är klockan nio... heja-heja...



jag int' bitter - men snart är helgen slut.

Kategori: den eviga monotomin

Söndag, the day of rest, och jag vaknade klockan sju. När alarmet gick igång blev jag nästan lite ledsen... ingen rast och ingen ro.. nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag masar mig hem till Laura. Det vill säga innan jag åker genom heeelaa stan för att plugga^^ haha.. Laura bor i Hässelby. Fast det är så värt det, hon ska bjuda på pankakor! Dessutom är det bra att plugga tillsammans - jag lär mig bättre genom att diskutera^^

Igår kväll var jag på middag hos mammas kompis Eva som fyllde år. Det var mycket trevligt: först bjöds det på snittar och champagne - och ostskruvar!! Det var awesome, på något sätt var de godare än vanliga bågar ... så jag såg en förändring i min framtid; skruvar istället för bågar! Så jag var ganska mätt när vi skulle käka middag - men det var bara att pressa! Eva hade lagat vegitarisk lasagne, hur gott som helst! Hon hade i keso och grejer istället för köttfärs :) Efterrätten hade Evas killes guddotter (som är utbildad konditor) gjort. Det var en mycket chokldig tårta... jag orkade några tuggor i alla fall! Efter kalaset körde Rikard hem mig, så skönt att slippa åka kommunalt för en gångs skull ^^ Under kvällen hade jag fått i mig champagne, rödvin och whiskey så jag somnade sött ganska direkt när jag la huvudet på kudden!

Igår började jag jag spela wordfeud - det är ett helt underbart tidsfördriv. Håller igång hjärnan också^^ det är nästan i klass med frågesport (som är min favoritlek) ^^ speciellt om man vinner! Fast jag måste få bättre teknik på wordfeud: men det kommer^^ Jag började även att spela angry birds, det är också roligt: satt och skrattade elakt för mig själv när de gröna gubbarna dog^^.. Någon gång under gårdagen skickade Charlie The Sims på facebook, så det var jag ju bara tvungen att testa! Finns en stor risk att jag fastnar i det... eftersom jag har sånt enormt gudskomplex så älskar jag The Sims :D Hahah, nu låter det kanske som jag inte gjorde någon nytta alls igår? Fast det är inte sant: jag pluggade som en tok.


jag skulle göra mycket mera än de andra skulle orka

Kategori: den eviga monotomin

Lördag utan bakfylla :) - börjar bli en trevlig vana! haha.. fast man var ju lite sugen på att dra ut igår. Fast idag ska jag plugga så jag är jävligt gald att jag inte mår piss! Dessutom var jag hemma hos Rebecca och hade fredagsmys istället ^^ Vi möttes halv sju inne i stan. Svängde förbi PK-huset och köpte världens godaste sushi! De har en Philadelphia-sushi som är bääääässst! Det är rullar med bland annat avacado och philadephiaost :D Vi tog med sushin hem till Rebecca och käkade den framför tv:n. Är inte säker på vad vi kikade på, jag var mer fokuserad på att snacka :D chokerande va?

Nu när jag vaknade hade jag en låt på hjärnan, för ovanlighetens skull... dagen till ära var de Svensk Pops låt Jag ska ligga med hela världen! Jag har ingen aning om hur den hamnade där men men :)


Idag ska jag som sagt plugga... har tenta på onsdag! Den är om klassiska religiösa texter: Bibeln, Koranen och Isha Upanishad. Ska se till att klara den, så jag får alla mina poäng för religion b nu snarast. Skönt att ha det avklarat liksom...
- Jag har ett år kvar i skolan, sedan är jag klar. Fast just nu känns det kommande året som en jävligt brant uppförsbacke.. början som jag just kommit till - metod & teori - är dessutom av rullband som rullar nedåt (som i gladiatorerna) .. På vardera sida om den här jävla backen finns det sidospår - om man tar ett sådant kommer man antingen till soffan och TVn eller till asroliga fester där alla polare är... så det krävs en hel del ork för att hålla fokus på studierna.. och det värsta är att jag inte vet vad som väntar när man kommit upp: det kan lika gärna finnas en ful skylt där det står återvändsgränd. Den som lever får se.

Nej nu måste jag sätta igång.. ska nämligen ut till mamma i eftermiddag. Ikväll ska vi ut till mammas kompis Eva som fyller år. Kommer bli mycket trevligt! Fast jag måste få klart lite skolarbete innan, ska möta Laura och Jessica imorn för att plugga meeeer... härligt med helg när man måste plugga sig igenom den. För att sedan ha vardag och exakt lika mycket plugg hela veckan lååång... kommer säkert behöva plugga de kommande helgerna också... jag vill inte. Sommar var är du?!

FÖRTRÄFFLIGT ;D

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Jag har helt tappat koll på dagarna. Är det fredag idag? men ja igår var det torsdag har jag hört. Det var en ganska lång dag för min del, jag vaknade runt sju för att gå upp och plugga.. det gjorde jag inte så mycket. Det märktes idag vill jag lova. Fast jag hade så mycket annat för mig igår: så pluggandet kom liksom i andra hand! Att jag var hos tandläkaren är kanske inte så otroligt spännande, men jag gjorde massa annat bus också :)

  • Jag sydde fast en röd knapp på min svarta jacka!


Så nu har jag äntligen en jacka som jag kan stänga :)

  • Jag köpte en ny telefon!


The new love of my life<3

  • Jag såg Posh Vandals på Klubben!

Efter att jag hade varit hemma hos Rebecca och hämtat min nya telefon<3 så åkte jag ut till Fryshuset. Jag var där runt nio tror jag, Posh Vandals spelade klockan elva.. Det första jag gjorde när jag kom dit var att lägga mitt röstkort någonstans - som tur var så hittade jag det nedknölat i handväskan efter ett tag ^^ medan jag väntade på att Posh Vandals skulle gå på hann jag se en del band - vissa var helt okej medan andra var mindre bra. Det var bara ett- eller två band som var värda att lyssna på (men jag kommer inte ihåg vad de hette). Jag var ganska trött där på kvällskvisten, och av att vänta blir man inte piggare heller. Att jag inte kunde dricka var ju inte heller någon höjdare - jag kände ju ett sådant extremt öl-sug! Så det var tur att jag inte hade kontanter på mig (det tog inte kort i baren). Det var lite tråkigt att vandalerna fick en så pass sen tid att spela på, när det var en vanlig vardag liksom.

- De var mycket duktiga - jävligt kul att höra de nya låtarna :D



Posh Vandals :)


Posh Vandals :)

 

Att ta nattbussen hem när man är nykter är ju alltid en upplevelse... först så halkade jag på vägen upp till bussen... att gå i en hal uppförsbacke samtidigt som man leker med telefonen är ingen bra kombo... sedan fick jag sitta och frysa lite på gullmars i tjugo minuter. Fördelen med det hela var ju att jag inte somnade på bussen^^ MEEEEEN...varför kan inte bara tågen gå dygnet runt jämt?! Jag lyckades inte sätta på något alarm på min nya telefon<3 så jag vaknade runt tio idag. Skönt med sovmorgon såhär en vanlig fredag men... jag hade ju inlämning idag. Så det var bara att snap to it. Jag var klar med skiten klockan tre... så nu skulle man kunna tro att jag får ta helg - men nej. Jag har tenta på onsdag ... så ska väl egentligen börja plugga till den nu snarast. Faaast jag ska möta Rebecca klockan sex, vi har en sushi-date! Så istället för att plugga till min tenta ska jag fixa mig (:


makin' lemonade

Kategori: den eviga monotomin

God morgon, jag vet att det är torsdag idag men det känns som fredag. Det tycker jag är konstigt, att dagar kan kännas... samma sak som att folk kan se ut att heta någonting som de inte heter. Jag är helt på banan med båda känslorna. Fast kan inte undgå att tycka att det är jätteskumt.

Debatten om vem som ska leda socialdemokraterna fortgår. Just nu diskuterar de på Nyhetsmorgon om de som tackat nej till uppdraget verkligen menar nej. Hm? Ja, antagligen - om man vill ha posten så skulle man väl tacka ja? Fast det kanske är som de säger "de kanske menar nej nu, inte nej föralltid" och att vissa, deras exempel var Thomas Botström, kanske kan övertalas. Jag kan i och för sig förstå att de har svårt att hitta någon som vill ha uppdraget: efter två partiledare som har tvingats avgå är det nog en enorm press. Den som tar jobbet kan ju ge sig fan på att media kommer vara på denne som hökar. Det kommer granskas och grävas för att få fram skit om personen i fråga. Fast nu säger de, på Nyheterna, att att en ny partiledare ska presenteras i morgon. Det ska tydligen vara en man. Vi väntar med nyfikenhet och förväntan!
- Stig Vig (Per Odeltorp), sångare och basist i bandet Dag Vag har dött. Han blev bara 63 år. Fan va svårt det var att hitta en av deras låtar med bra kvalitet på youtube.. men jag lyckades lite^^



Igår hade alla tanter.. förlåt, kvinnor.. på jobbet möte! Vi är sammanlagt 22 kvinnor i anläggning öst/tunnel och bergrum. Ja, alltså... lite snabbt och slarvigt förklarat: företaget är uppdelat i olika regioner - anläggning öst och tunnel & bergrum var samma region fram till förra året.. Så därför räknade vi ihop kvinnorna på respektive region när vi startade det här. "Det här" är ett kvinnonärverk. Vi ska mötas några gånger om året för att driva lite frågor, stötta varandra, få fler kvinnor till branchen och så vidare. Igår hade vi det första mötet så det finns ingen riktig plan än, den ska arbetas fram till i vår. Efter mötet åkte vi till O'learys på Sveaplan - där spelade vi bowling och käkade middag. Bowling är inte min grej... men det gick bättre efter en öl ^^

Idag ska jag plugga och gå till tandläkaren under dagen.. har jättemycket skolarbete - när jag har käkat frukost ska jag sätta fart! Klockan 11 ska jag vara i Huddinge och få tänderna undersökta.. härligt.. hade tänkt att lämna in min B-uppsats under dagen också, i samband men att jag ska till tandis. Det känns som att jag kommer ha en tung dag... Fast ikväll blir livet roligare: ska till fryshuset och kika på Posh Vandals :)
- Jag ska dock inte bli full då.. haha... måste plugga i morgon igen. På lördag och söndag också.. jag ser inget ljus i tunneln. Möjligtvis ett tåg. Min plan är att lämna in allt i tid den här terminen och att klara omtentan i religion nästa onsdag.. Så det är bara att sätta igång. Vi har inlämning varje fredag de kommande fyra veckorna. Känns helt jävla underbart? ... Den här terminen kommer vi dessutom ha en salstenta i medod och teori... för att sedan skriva c-uppsatsen (35-45 sidor). Det är ända ganska skönt att man ska vara två och två - då blir det inte lika tungt.. Jag och Laura ska skriva om religionsjournalistik - ska bara precisera ämnet lite mer ^^ Fast first things first: inlämning på fyra sidor imorgon. Jag har besvarat 1 av 4 frågor (okej en halv av fyra frågor). Så nu ska jag äta frukost - dricka kaffe - sedan är det bara att köra!!!

det känns som om jag har käkat en öken.

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Denna morgon är inte så jävla god, men ... jag trodde den skulle vara värre.
Okej, jag har försovit mig lite.. gick upp klockan sju istället för klockan sex. Så jag ska försöka vara på språng om en halvtimme... Igår drack vi lite öl efter skolan! Gabriel ska flytta till Frankrike den här terminen - så det var lite av en hejdå-öl liskom! Vi hade föreläsning till klockan fyra, efter det satte jag mig på Matmakarna med Laura, Felix och Liza. Jag och Laura tog en varsin öl där för 20 spänn medan Liza åt middag. Vi andra tog en cheeseburgare på donken på vägen in sen, istället för att lägga pengarna på riktig mat. När vi kom till Carmen var Gabriel, David och Robin redan där. Sedan droppade fler och fler in.. är inte riktigt säker på hur många vi var, men trevligt vet jag att vi hade det! Det var tur att Niko var där, så jag hade någon att ta sista pendeln med! hihi.. Jag orkar inte ens tänka på hur många öl jag köpte.. men idag kom CSN så det spelar kanske ingen roll heller!
- Så den här morgonen började jag med att betala räkningar!!! Så skönt att få det avklarat.. så idag blir det till att boka tid hos frisören! YAY :D

Nej nu ska jag lägga på ett kol, så jag kommer iväg till jobbet någon gång^^
Ska bara citera Liza först: "Att vara dvärg handlar inte om utseende, det handlar om inställning!"

I'm still trying to come to my senses

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Idag klockan tio kommer TV4 News igång - YAY :) Det måste jag spana in i eftermiddag!.. om jag nu får den kanalen, hoppas :) Men ah i eftermiddag ska jag egentligen plugga, men måste ju kika på den nya nyhetskanalen.. gissar på att jag kommer vara halvdöd när jag kommer hem i eftermiddag - brukar nämligen vara det... men dagens mål får bli: göra klart en av fyra uppgifter till inlämningen (uppgiften ska in på fredag). Jag började med den igår, men det är så mycket att läsa - och jag har svårt att fokuserna när jag inte vill ^^

Igår bokade jag tid hos tandläkaren. Ska dit och bli ruinerad på torsdag... tandställningen har lossnat (ja, alltså tråden på baksidan av tänderna).. dumma dumleklubbor! De är förädiska... sjukt goda men sliter ut tanställningar och fastnar i piercingar ... Jag har inte varit hos tandläkaren på tre år tror jag... så det kanske är dags? Speciellt då mina visdomständer växer.. och eftersom jag snart kommer att bita sönder mina tänder i sömnen^^ Så får väl boka in en tid för avgjutning av tänderna också - så jag kan få en bettskena att sova med. YAY. Jag är inte säker på när jag blev rik - men man måste ju prioritera tänderna: vill ju inte se ut som hej-kom -och-hjälp-mig i truten.. inte i håret heller.. så när jag har varit hos tandläkaren, och vet vad det kalaset kommer kosta, så ska jag boka tid hos frissan.. det är dags!

Det är även dags för en ny telefon, en till tatuering, nya kläder, extern hårddisk, träningskort, busskort, bokning av resor och festivaler.. jag ska lämna in mina tian-lotter idag, lägga till en femma och köpa en trisslott. Ja, det sista som överger människorna är hoppet.



Karlsson på taket är stulen!

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Måndag än en gång.. idag börjar Journalistik C, teori- och metodsföreläsning blir det som inleder denna delkurs. Föreläsningen börjar klockan tio och slutar tolv. Efter det måste jag fixa lite kurslitteratur - en bok som man ska göra en uppgift till den här veckan samt böcker som jag behöver till omtentan i religion. Idag måste jag även snacka med tandläkare.. min tråd bakom tänderna (tandställningen) har lossnat lite. Så måste dit och fråga om jag ska sätta fast den igen - eller ta bort den. Jag behöver även en bett-skena... biter ju sönder tänderna när jag sover. Det kommer antagligen kosta mig hur mycket som helst ... underbart. Fast vad finns det för alternativ? Frågan är om jag ska ringa eller gå dit... tror nästan att jag går dit efter skolan.. går bättre att förklara vad man vill face-to-face. Jag hatar verkligen sånna här extra-grejer: tandläkare, doktorer, um, banken, hyresvärden och så vidare - kan inte allt bara funka utan extra arbete^^ haha..

Efter Juholts avgång diskuteras det nu hetsigt om det var medias fel. Jag kan hålla med de som säger att vissa medier förde ett svartmålningsdrev mot honom på senare tid. Att media påverkar vet jag inte ens om jag behöver påstå, det är ju en självklar sanning. På Nyhetsmorgon i lördags morse till exempel, då var det en journalist som uttryckte att han skulle avgå trots att hans uttalande skulle komma på eftermiddagen. Vad som skulle hända om media hade agerat annorlunda kan ingen veta. Nu har Juholt avgått - så blicka framåt, vem blir nästa partiledare? Vad är planen? Kan bli intresasnt att se...

Dagens fråga: har Astrid Lindgren snott sina idéer? Vilken skandal det skulle vara.... .. eller? haha... jag tror inte att bakgrunden till hennes sagor påverkar hur bra barn tycker att de är. Karlsson på taket var från USA, det vill säga det fanns en saga med liknande figurer i som skrevs i USA under 40-talet. Det är väl helt omöjligt att två människor kan ha samma idé? Det är endast en person i världen som kan ha en och samma tanke... mmm... så kan det vara. Orkar inte ens lägga ned energi på om Astrid Lindgren stal idéer till sina karaktärer... spelar det någon roll?

Jag vill ha mina pengar nu, de måste komma in på onsdag. Jag måste ju som sagt gå till tandis. Dessutom måste jag betala räkningarna - samt köpa en ny telefon.. och ett busskort.. och klippa mig.. det här kommer bli dyrt.
.. men aja lite kaffe på det här.

skalet av det som brukade vara jag, en bakisdag som dennna.

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Jag sitter hemma och är bakis... kikar på mammor & minimodeller - vad ska man säga? Nio-åringar som kanske vill bli modeller .. eller djurskötare och deras hetsiga mammor som vill att sina barn ska bli modeller. Sminka en nio-åring? Ja, varför inte - jag sminkade mig när jag var nio. Fast i det här sammanhanget tror jag mer att det är mammorna som vill att barnen ska vara sminkade. Det märks på sättet de sminkar sig.. annars sminkar sig barn som barn. Nu sprang en av ungarna ut från fotograferingen och grät - snyggt jobbat av den morsan.

Igår var jag på Rocks!
- Förfesten var hemma hos Tottie, med Alex, Carro, Majjsan och Emilio. Systrarna Tottie mådde tyvärr dåligt, så de stannade hemma när vi andra drog till krogen. Men under förfesten var det roligt ser jag:


Systrarna Tottie och Emilio :)


Carro och Alex!

På Rocks blev jag kastrullfull i vanlig ordning, drack ett antal Lasse-drinkar och dansade runt.. det var asskum musik på dansgolvet igår.. typ synt? ... det kan vara förklaringen till att det inte var så mycket folk där.. fast det kändes som det var mer - eftersom alla trängdes vid lilla baren (Lasse-baren). Eftersom det var i den delen musiken var awesome! Jag har ingen aning om när vi anlände till Rocks, men det kändes inte som vi var där så länge.. fast jag kan ha fel! Vet att jag och Emilio drog strax innan tre - då stod Kron utanför. Vi skullle efterfesta i Vårberg men Kron smet, den djäveln .. men jag vaknade upp i Vårberg... hehe.. vill minnas att de andra sov när jag och Emilio rullade in där vid fyra-tiden, fast de hade lovat att vara vakna (det kanske de inte hade lovat men Calle sa att han skulle vara vaken - så det är nästan att lova). Vi käkade spaghetti och sov... parteeeey ^^ Klockan nio vaknade jag igen - så elva var jag på bussen hemåt.
- Kvällens bästa SMS måste varit det från Rebecca: Bra bysa paooa dtoh ötexid ;-) på det hade jag svarat "Vad dillar du om?" och haha då svarade hon "jag vet inte" HAHA stabilt vännen ;D Brukar vara tvärt om - så nu HAHA det var inte jag som made no sense :D


Jag har under dagen ätit massa oskrokar och chips - druckit cola.. kollat på film: Burlesque, sovit .. kollat mer på tv: Simpsons, Family Guy, The Big Bang Theory samt Mammor och Minimodeller.. och så har jag ätit kinamat.
- Jag har haft tokont i skallen hela eftermiddagen. Den smög sig på när jag vaknade efter min sovstund mitt på dagen. Dumma huvud. Nu har jag tagit en teblett så hoppas på att det blir bättre snart.

Nu ska jag försöka hitta någonting att kika på.. minimodellerna är slut.. måste säga att jag blev ganska fascinerad av programmet.. enligt mitt sätt att se på saken är det ganska omoraliskt att utsätta sina barn för sådant... men men thats just me. Nu börjar Revange - massa skrik och panik, det är inte bra för mitt huvud. Varför går inga mysiga serier nu när jag behöver dem?!?! Har kollat klart på Tre Kronor.. måste köpa nästa säsong! Jag blev liiite sugen på Gilmore Girls. Emilio retas alltid om att jag kikar för mycket på den serien.. igår var inget undantag - så kanske är lite sugen på den igen.. eller ååh Sex & the City! Fast den är hemma hos mamma ... måste åka dit snart och titta på den med henne. Ja, jag försöker få henne att se hela serien. Grejen är att hon bara kollar när jag är med. Så det tar liiite tid asså...

Nu funderar jag på att ta en dumleklubba till .. antigen ta lite kaffe - eller te! Te var längesedan.. och jag kommer behöva mitt kaffe under veckan. Journalistik C börjar imorn :) Sedan ska jag hitta en film att mysa till.. dumleklubba + te.. hm det måste nästan bli Mulan .. eller Gustaf.. eller möjligtvis någon film med Reese Witherspoon (har några sådana).. eller Bridget Jones.. haha beslutsångesten är total!

Uppe och hoppar klockan sju på en lördag

Kategori: den eviga monotomin

Dr, Goja är på barnprogrammen:
... så jag och Tottie kom fram till att om vi var doktorer skulle vi bara behandlar snygga och friska människor!
- Åh vilket drömjobb jag skulle tycka hon har (om lilla tjejen som spelar medhjälparen till vetrinären Dr Goja).. hon får ju hålla på med alla djur! Eller är de ens riktiga? Tottie
- Jo det där är väl ingen kanin? Jag
- ... och är det en katt?
- Nej en kanin. elller?
- Men det andra?
HAHAHA ja men visst serru..
Morgonen började trevligt - Tottie låg och kikade på Latjolajban medan jag föreredde för tvätten, diskade och fixade frukost. Tut I am your mather!

Fitta fat handgranat! .. ett uttryck jag lärde mig igår, skrattade i flera minuter. Jag ska försöka komma ihåg att använda det :D

Planerna för dagen är följande: tvätta klart, ta ut alla kartonger, revidera klart b-uppsatsen, läsa igenom allt inför journalistik c, åka in till stan för att köpa ett nytt töj-smycke till örat samt kolla vad en ny telefon skulle kosta mig :)
- Ikväll hade jag tänkt träffa Fröken Mordhot! Hon jobbar den här helgen, vilket betyder att hon ska vara hemma. Det passar mig utmärkt eftersom jag, som sagt, är pank... Jag minns inte när jag var hemma en hel helg... eller inte utan anledning i alla fall: när jag tog körkort var jag ju hemma lite titt och tätt. Nu är det ett frivilligt val - eller haha okej, jag har inte råd att gå ut - och eftersom jag tycker om att kunna betala hyran/räkningar och äta så tycker jag inte att jag har råd att gå ut. Igår mös jag och Tottie framför TVn: Rock Star gick ju på femman :D Hade inte sett den på sjukt länge .. funderar på att införskaffe den filmen - den är så bra!

Klockan tre ska man ha koll på nyheterna: Juholt håller presskonferens, ska han avgå eller inte? Nu säger de på nyheterna att han ska avgå - får se vad han säger i eftermiddag.. jag kan tycka att det är på tiden. Partiet kan inte gå framåt utan väljarnas stöd och förtroende. Om det nu är som de säger så kunde Juholt hålla sin plats som partiledare i ett år ens.. jag kan inte annat än sucka och skaka på huvudet - för vad ska man säga? .. men men det är bara att vänta och se.. undrar vem ska efterträda honom (om han nu avgår)?


Skrik och panik - sen var jag trött

Kategori: dravel om ingenting

Jag började dagen men att försova mig - min mobil är helt ur funktion så jag hade inget alarm. Tottie sov hos mig, men hennes mobil dog under natten. Så det var tur att jag är så jävla morgonpigg - vaknade av mig själv klockan sju! Jag landade på jobbet klockan nio - för inte nog med att det var problem med alarmen... jag har inget busskort .. ingen mobil = inget att åka tåg med. Så jag var tvungen att köpa mig en bussremsa! Det innebar att jag missade Jakobsberg-tåget.. så fick åka till TC och byta tåg.. MEN det blev trassel så vi stod där i en kvart kanske? ... så jag var på lagom bra humör hela förmiddagen. Efter lunch blev det bättre :) Fick kinamat till lunch igen - det är så jävla gott. Ikväll blir det kinamat med min lilla Tut igen! Hon kommer hit när som helst. Så ska väl börja fixa med maten snart...

Jag tror att jag ska hoppa av skolan och påbörja min karriär som hemmafru.

Ikväll ska jag hjälpa Tottie inför hennes tenta som äger rum imorn. Jag har inga pengar, så skulle ändå vara hemma. Kan ju va trevligt med sällskap i alla fall!

Helgen kommer alltså gå åt till att plugga med Tottie och plugga själv. Jag ska skriva om min B-uppsats lite så att jag har det gjort. Så att jag bara kan skriva ut den och lämna in den för arkivering på måndag. Då trillar poängen för uppsatsen in direkt .. på måndag börjar Journalistik C - ska se till att vara väl föreberedd för kursen hade jag tänkt. För en gångs skulle liksom! Detta är min plan - sen får vi se vad som händer!
- Jag ska i alla fall upp tidigt imorn... har bokat tvättstuga klockan sju på morgonen.. så det ska bli skönt att få det gjort också..

Jag längtar verkligen efter mitt CSN nu.. så fort det trillar in (efter hyra och annat skit) ska jag köpa en ny telefon! Orkar inte med min trasiga... vill ha en som fungerar! .. och en som man kan spela wordfeud med :D


januari är typ sämst.

Kategori: den eviga monotomin

Fattig, mobillös med trasig kopp.

Fan vilken bra morgon. Mobilen går inte att ladda .. alls.. helvete... jag tappade min favoritkopp i golvet när jag diskade. Har haft den sen jag var sju år.. köpte den på disneyland... men aja. ska köpa lim och försöka få ihop den igen. Kanske kan limma lite på mobilen också... orkaaar inte med allt jävla trassel. Efter att jag tappade koppen ville jag bara gå och lägga mig igen... men ah för att förtydliga, det går inte att nå mig på luren längre.. ni får lista ut något annat sätt om ni vill mig något. Flaskpost? Brevduva? Röksignaler? .. Nu sitter jag här och lyssnar på timern till eluttaget i köket: ZRRRRRRRRR...ZRRRRRRRRRRR... måste väl ringa hyresvärden om det också... blah. 
- Nu lyssnar jag på Mimikry istället för att ta tag i något av det! Får se vad jag bestämmer mig för att göra när jag har druckit kaffe.

Om en timme ska jag gå till skolan i alla fall. Dagen till ära har jag ventilering av uppsatsen. Det vill säga: få min uppsats sågad och sedan såga en annan i klassens uppsats. Efter det ska man göra en eventuell revidering av skiten, SEN är jag klar med Religion B (eller okej.. har ju omtenta den första februari också). Mitt busskort gick ut i tisdags så jag stannar här ute så mycket jag kan fram till den tjugofemte. Utmärkt tillfälle att plugga till omtentan? hm.. ah men imorn måste jag jobba så då får jag väl offra en sms-biljett eller två. Kan ju hoppas på att mamma känner för att köra hem mig efter jobbet - så jag slipper köpa så många biljetter. Den här månaden ska jag betala 800 spänn i telefobnräkning på grund av sms-biljetter .. och lite sms som jag skickade från Turkiet och London.. bra idé så här i efterhand.

Det som lyser upp min vardag är att jag har blivit registrerad på Journalistik C och att jag nu är beviljad CSN. Så pengarna borde ju ramla in den tjugofemte tycker man :)






it seems like paradise?

Kategori: den eviga monotomin

Vet inte vad jag ska tycka om att jag vaknade med Simon & Garfunkels låt "Cecilia" på hjärnan. HUR?! My brain is a wild jungle full of scary gibberish... 

Idag ska jag jobba hos pappa. Försöker få ihop så många timmar som möjligt där - eftersom jag får den lönen samma månad som jag jobbar. Den här månaden behöver jag massa lön. Härligt livet är när man inte vet om man kommer klara alla räkningar... men haha, ah försöker hitta grejer som är gratis nu den närmsta framtiden... men ah nu har jag i alla fall fått mina poäng för delkurs2 vilket betyder att jag kan registrera mig till Journalistik C! Maliade en på expiditionen igår - får se om jag måste gå ned dit och fixa det där eller om det funkar över mail. En delkurs till och jag är berättigad studiestöd: längtar. Är klar med den sista delkursen nu på torsdag - så håller alla tummar jag har för att jag blir godkänd.. då SKA poängen trilla in nästa vecka.
- Den här veckan kommer bli kul känner jag... har inte råd att gå ut i helgen så kan inte ens se fram emot det... så får väl ägna helgen åt att plugga till min omtenta som äger rum den första februari. Lika bra så att jag klarar den.. men wihooo säger jag till livet just nu ^^

Ska dricka kaffe nu så livet känns värt att leva igen!


Tänkte just att jag behöver någonting att se fram emot: men det har jag ju! Vecka nio ska jag åka till Österrike med pappa. Han fyller 50 i år så vi ska fira det i Alperna! Längesen jag var där nu, så ska bli askul :D

Långhelg i vinterlandet!

Kategori: On Tour

Åh äntligen måndag! ...
- Vi kom hem från Björnrike på kvällen igår. Det var en mycket trevlig långhelg i vinterlandet^^ Tyvärr är jag för fattig för att åka skidor - men det var hur nice som helst i alla fall :D

Min resa började på onsdagskvällen förra veckan. Klockan nio fick jag ork att resa mig ur soffan och släpa min otroligt tunga resväska till tåget och hem till Rebecca. Då gjorde jag en upptäckt: det är många trappor mellan Flemingsberg och Gamla stan. Rebecca började packa runt tio-elva, först packade vi ned henne i väskan - det var roligt! Vill du veta om väskan är tillräckligt stor? Måtta med Rebecca innan :D ...Vi valde att gå och lägga oss runt tolv-ett, det var ett smart drag eftersom vi skulle upp halv fem!

Hallerth, Peter och Jossan befann sig i Gamla stan runt klockan sex för att plocka upp oss.. Att börja dagen med att släpa en megatung väska på kullerstenar är inte min favoritsysselsättning - men jag överlevde, Rebecca också (FAST hennes väska både var tyngre än min och inte hade hjul). Hallerth och Jossan fick turas om att köra bil, Peter läste kartan och styrde musiken medan jag och Rebecca lyste upp tillvaron med vår närvaro^^ Ja, arbetsuppgifterna var jämt fördelade :) 

När vi kom fram till stugorna var Sandra, Johan, Daniel, Pelle och Erik redan framme - de åkte typ två på natten för att komma fram så de fick vänta utanför bolaget i en timme ^^

Grabbarna drog ut i backen direkt medan vi andra spelade lite frågesport till den tredje och sista bilen anlände. I den satt Jesper, Malin, Sabine, Matilda och Sandra W.


Sandra hade lite ont i ögonen medan vi frågesportade!

Vi hade två lägnehter i stugan (det finns fyra möjliga) men Rebeccas och Sandras pappor äger två typ - har inte riktigt koll på det där men tror en är deras privata och en är företagets? Men aja, skit samma: vi hade två lägenheter och var sju respektive åtta i vardera lägenhet. Första kvällen spenderade vi till största del i den andra lägenheten - fast jag, Rebecca och Sandra började med att grogga lite på vår sida medan vi hade lite tjejsnack som back in the days :) haha... fast de andra saknade oss så otroligt att det bara var att kila över till dem ^^


Kusinerna :)


Fruktsallad med alkohol! :D

Jag har kommit fram till att skidresa är min grej, oavsett om jag åker skidor eller ej: alla går upp tidigt!

Medan de andra åkte skidor på fredagen så vandrade jag, Rebecca, Sandra och Matilda upp mot hotellet/receptionen. Först skulle Rebecca och Sandra åka skidor men de ångrade sig .. på vägen upp mötte vi Peter som hade paus från åkandet! När vi väl kom upp ringde Sabine till Matilda (som var nyckelvakt till deras stuga), hon ville komma in. Så Matilda var tvungen att gå tillbaka igen.. MEN jag, Rebecca, Sandra och Peter satte oss på restaurangens uteservering och drack lite Irish Coffee och liknande drycker!




Åt macka med ägg- och laxröra också! :D

På kvällen blev det bål - det vet vi ju egentligen hur det slutar. Trots detta var det bara att köra!! Jag var inte den som var den, hade fått i mig två-tre glas när Rebecca och Sandra var på sitt första. Förklaringen till detta var att de fixade sig - jag började sminka mig efter några öl... men mascaran hamnade mest på kinden: så det var lika bra att supa sig snygg istället!


BÅL-SKÅL!






Jag och Malin tyckte det var roligt att fota varandra samtidigt med våra rosa kameror ^^
















De åkte på madrass ned för trappen!
- Sedan ramlade jag och Malin över Eriks huvud^^



När vi hade fått klagomål från ski star (flera hus hade klagat på vår ljudnivå) var det dags att gå in till oss igen. Då var det dags för efterspel som Daniel kallade det ^^ Jag, Sandra, Pelle och Daniel satte oss i bastun och fortsatte festen^^ Daniel var lite lätt berusad och det var dags för honom att sova: tyckte alla förutom han^^ Det krävdes tre personer för att få honom i säng ... men han gick upp igen. Vet inte riktigt hur många försök det behövdes för att få honom att somna - men skulle väl gissa på sju?

Lördagen var inte nådig. Jag var nästintill död...vaknade av att de andra gick upp och av att det kändes som att jag hade käkat en sandlåda^^ men ah jag och Sandra låg i soffan och kikade på första säsongen av Gossip Girl hela dagen. Fredagens alkohol ville inte hålla sig kvar i magen på mig - det var officiellt synd om mig!

Resten av folket åkte till Vemdalsskalet och var där hela dagen.. så jag och Sandra kunde försöka överleva bakis-döden själva. När de andra kom tillbaka var det dags att dricka lite igen ... ja, i vanlig ordning mådde man lite bättre efter det! Fast planen för kvällen var krogen, så jag stannade kvar i stugan i min ensamhet ^^ Fast jag fick sällskap efter ett tag - av Matilda som var den enda kvar från den andra lägenheten! SÅ jag kollade på hela första säsongen av Gossip Girl på en dag ^^

De andra var tillbaka vid tre-tiden (så de var bara borta i typ tre timmar) då skulle de fyllekäkas^^ Grabbarna åt korv och Rebecca soppa - så jag passade på att käka lite soppa jag med, men vill inte riktigt kalla det fyllekäk .. jag var inte full^^ Vi kom väl i säng runt fyra-fem? .. och skulle vara ute ur stugan vid tio dagen efter! haha... "Cissi väcker du mig imorn? Jag sätter alarm och Sandra skulle väcka mig... men ah.. man vet ju aldrig och du vaknar ju alla fall.." - Rebecca. Jag var ganska vaken dagen efter ... men seg som satan... så det var svårt att komma upp! Speciellt då jag sov överst i en våningssäng - det blir ett mentalt motstånd att gå upp när det är en stege inblandad. Tektiskt sett borde det ju vara gå ned? Alltså när man sover uppe... - men jag släpper det.

Vi gick upp kvart över nio.
- Så vi var ute ur stugan runt elva. Resan hem kändes längre än resan dit. Trots att jag sov mer på hemresan... hm.. ah.. så kan det vara^^ Väl hemma var jag sjukt hungrig - så lagade rotfruktssoppa (det var antigen det eller blodpudding). Middag klockan halv tio .. inte bra^^ haha jag som hade så bra rutiner förut, nu är de som bortblåsta. Käkade inte frukost igår och när vi stannade för att käka lunch orkade jag mindre än hälften av det jag hade beställt.. och när jag kom hem åt jag lite soppa. Idag försökte jag äta vanlig frukost: två knäckemackor och ett ägg - men jag var mätt efter ägget.. så pinade i min mackorna och var till och med tvungen att ta bort pålägget från macka nr 2 för att orka den. Detta kanske är bra nu när jag inte har pengar? Då behöver jag inte oroa mig för att gå hungrig i alla fall ^^

Såg just på nyheterna att man kan köra Zumba gratis på Fryshuset nu i veckan.. kanske är något.. har inte råd att införskaffe mig ett gymkort än. Måste vänta på beviljat CSN.. så det är väl lika bra att träna lite gratis under prova-på-veckan. Ska fan kika om man kan prova på något av gymmen gratis nu också... vore ju ganska toppen!  En annan grej som inte är toppen utan mer helt jävla megadumt är att mitt busskort går ut imorn. Så... jag kommer väl behöva att råna en bank? Måste lämna in mina tian-lotter och antingen inkassera 20 kr eller ta nya lotter och hoppas på en jättevinst. Tror jag tar alternativ två: hoppas kan man ju alltid OCH man kan inte vinna om man inte spelar^^ hahah...

Nej nu måste jag förbereda mig för dagens seminarium. Ska kika på vad som ska göras... sedan göra det... seminarium klockan två-fyra. Annat jag måste göra är att förbereda mig inför torsdagens ventialtion, snacka med lärare om mina poäng, efter det registerar mig till journalistik c, fixa CSN, hinna jobba och leva.. utan pengar. Det kommer bli en underbar vecka.

dagens dilemma

Kategori: den eviga monotomin

Att packa är fan svårare än vad man kan tro.. jag är så van att inte ta med mig någonting alls typ - bara lägga lite saker i handväskan för att sedan åka... men nu! Jag har fått en resväska av farmor idag, så började packa i den - och när man väl har börjat så går det inte att sluta! Jag höll på att få med mig tre tjocktröjor: vi ska vara borta i fyra dagar... visst om jag blöter ned den ena och inte känner för den andra kanske jag behöver en tredje. ELLER så får jag skita i att blöta ned mig och stå ut med den skit jag har. Jag har i princip aldrig jeans på mig. SÅ jag packade ned ett par... dessutom tror jag att jag har tryckte ned typ fem par strumpbyxor och tre par leggins i väskan hittills - kanske känner för tre-dubbla lager? hahah... det här är typ ett skämt^^

Jag jobbade bara på förmiddagen idag - var klar med sorteringen klockan halv tolv. Då mötte jag min bror och så åkte vi ut till farmor, som bor på Muskö. Det var mycket trevligt - vi fick mackor och hembakade muffins :)

Dagens dilemma: åka hem till Rebecca och sova där eller åka till gamla stan klockan halv sex imorn ... ja, Hallerth kommer plocka upp oss i Gamla stan klockan sex på morgonen... hm svårt val ... jag får dricka lite kaffe, packa klart och suga lite på den karamellen.

because you're mine, I walk the line

Kategori: den eviga monotomin

God morgon - idag tog det mig en halvtimme att komma ur sängen. Halv sex är en jävlig tid att gå upp.. så jag valde att vänta.. i mitt huvud skyllde jag på att det inte går något värt att se på tv förrän klockan sju! Fast det är ju inte riktgt sant.. för nu, halv sju - sänds nyheterna!

Idag ska jag jobba hos pappa - så det lär bli en del pappersarbete. Ska vara där vid åtta hade jag tänkt, eftersom bror min kommer och hämtar mig klockan tre. Vi ska åka ut till farmor, som bor på Muskö. Det var jättelängesen jag var där! Måste övertala brorsan att svänga förbi vid bolaget .. ska ha fixat alkohol till Björnrike idag.. eftersom vi åker runt klockan sex imorn!

Nu sitter jag och lyssnar på Mr. Cash, kollar på Nyhetsmorgon och dricker kaffe.
- om man skulle fixa sig och dra ner till tåget istället... hm .. jo man måste ju.


det var ingenting

Kategori: dravel om ingenting

"Varannan kristen är katolik, protestanterna är 37 procent och de ortodoxa är tolv." HAHAHAH aaah... bara tolv ortodoxa kristna på jorden? Okej jag är lite trött, men det är roligt.

NU är jag snart klar med min uppsats. YAY! Jag vet att man inte ska ropa hej förrän man kommer över bron. Jag har trots allt jämförande analys och sammanfattning kvar.. men det kommer gå som en dans - för jag är awesome! Sedan har jag en liten idé: jag borde gå ner till skolan och skriva ut uppsatsen och lämna in den också.. så har jag det gjort! På vägen ner borde jag även ta med mig mina kartonger för att slänga dem i soprummet - så har jag det gjort med! Snacka om att jag skulle må bra efteråt :D haha.. kanske till och med skulle bli så glad att jag orkar göra ketchup idag! OCH det skulle betyda att jag ligger typ en dag före min planering (hade tänkt lämna in uppsatsen imorn och slänga kartongerna någon gång - samt göra ketchup nästa vecka!)

Jag har redan gjort matlåda till imorn och vet vad jag ska göra till middag.. jag tycker om hur produktiv jag är när jag egentligen ska plugga!

Just nu har jag kaffepaus - sen ska jag göra analysen. Efter den kan jag, om jag är snäll, få diska för att sedan skriva klart och vara i MÅÅÅL. hahaha... aah det där kaffet är nog välbehöveligt!

Någonting jag inte vet är... varför ska man inte ropa hej förrän man kommer över bron? Är det för att... den andra inte hör en? Det brukar ju blåsa på broar... men i alla fall... hmm.. jag vet vad det betyder men själva meningen makes no sense.. precis som texten till små grodorna .. och texten till räven raskar över isen.







Ibland blir man glad! Det var inte en fysisk inlämningslåda som man skulle lämna uppsatsen i! Utan en på kurs-webben! YAY - jag slipper gå ut.. men hm jag går nog iväg med kartongerna i alla fall .. bara för att.. MEN jag behöver inte gå heeelaaa vägen till skolan!

JAAG ÄR KLAR MED MIN UPPSATS

tisdagstvätt och nära döden

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Ska inte jobba idag men är uppe likt förbannat... tvättar. YAY.. men ah det behöver man ju också göra lite då och då... i min säng ligger Tottie och andas tungt - nästintill snarkar^^, får se när hon vaknar! Idag ska jag skriva klar min uppsats så att jag kan skriva ut och lämna in den imorn. Eftersom jag ska till Björnrike på torsdag. Kanske tar mig till skolan idag och skriver ut skiten, så det är gjort. Imorn ska jag nämligen jobba hos pappa, sen ska jag och Rikard åka till farmor. Bror min ringde igår:
- Vill du följa med till farmor på onsdag?!
- JAA det vill jag, jättelängesedan jag träffade henne!
- Bra, men ringer du henne och säger att vi kommer då?
Haha.. ibland asså^^
.... Hm juste... då kanske jag ska packa idag ... kan ju vara bra att vara förberädd... måste höra med Rebecca när och hur vi ska åka... hm.. jaja, det löser sig!

Själv började jag morgonen med en nära-döden-upplevelse! Jag tog hissen ned till tvättstugan... när den hade åkt en halv våning sa det TJONK sen stod den still. Jag stod där utan mobil och helt trött i skallen så.. jag bara stod där - den började sakta röra sig igen men efter bara några sekunder TJONK och så hände samma sak igen! en våning från att jag skulle gå av stannade den igen och det lät som ytterdörrarna öppnades men själva hissdörrarna var fortfarande stängda. Så jag var mycket lättad när jag kom ur hissen på nedersta våningen. Sen tog jag trapporna upp igen.

never say never

Kategori: den eviga monotomin

Söndag igen då.. fast jag är inte bakis! Det räckte med att vara det igår... jag låg i sängen i princip hela dagen. Gick upp vid fyra-snåret. Då åkte jag till stan för att möta Tottie och Nikita på ett fik - de drack kaffe och jag var ett fint sällskap^^ Jag gav Tottie sin alkohol som hade varit hemma hos mig... Sedan mötte jag Rebecca. Vi skulle på bio, men det fanns inga biljetter till någon film vi ville se. Sååå... vi köpte pizza och drog hem till Rebecca. Vi snackade och åt... och kollade på tv: Mitt stora feta grekiska bröllop. 

Idag ska jag plugga - min uppsats måste vara klar innan onsdag. Så jag ska göra så mycket jag kan idag så att jag kan jobba så mycket jag kan i veckan. Eller rättare sagt i början av veckan, vi åker till Björnrike på torsdag. Jag vet inte riktigt när eller hur vi åker - men jag vet i alla fall ATT vi åker! .. och jag vet nästan vilka det är som ska med - vi är typ 15 pers... jag ska med, och Rebecca! Sen massa folk som Rebecca känner .. och jag har träffat några av dem! Det kommer bli awesome :D

Nu ska jag dricka kaffe medan jag kollar mer på Vänner - sedan ska jag sätta igång med pluggandet! Igår fick jag min julklapp av Rebecca: första säsongen av Tre Kronor! yeeey :D .. och jag som trodde att jag inte skulle ha någonting att titta på när Vänner är slut (jag har bara 1,5 säsonger kvar. Men YAY nu har jag Tre Kronor! Skilda världar säsong fem kommer inte ut förrän i februari...

det känns som söndag

Kategori: den eviga monotomin

Lördag. Jag vill sooovaa... det är inte alls det enda jag har gjort idag - jag har ätit massor och kollat på Vänner också.
- Igår förade jag hos Charlie - sedan drog vi till Rocks! Det blev en dekadent kväll i vanlig ordning ... dansade och var full - fråga mig inte mer.. för jag minns inte riktigt.

Jag måste tydligen åka till stan idag ... hem till Kron. Fast jag ska inte gå ut - för jag vill inte. Var på Rocks igår och Harrys på en lördag = nej. Jag har varken råd eller lust så nej nej nej.... jag känner mig precis som när jag var fem år när jag var tvungen att göra någonting... jag tror aldrig den känslan kommer att försvinna. Så det är tur att jag inte visar hur jag egentligen känner.. hahahaha... Fördelen med att resa sig ur sängen är.... att ... jag kanske kommer köpa godis... fast jag vill inte haaa goodiiiis... maaaammaaaaaa..... det är väl trevligt att träffa folk... egentligen. Fast jag vill sova idag.

"Du har ett fantastiskt organ"

Kategori: den eviga monotomin

HAHAHAHAHA.... "Du har ett fantastiskt organ" hon på nyhetsmorgon till en gäst. Hon pratade om hans näsa men han svarade "hehe ja det är ju trevligt att komma in i tv med det ryktet" ... men i alla fall, han kan lukta på folk i ett par och känna på deras dofter om de passar på varandra^^ Spännande förmåga.. och hur i helvete kom han på att han kan det!?!?

Idag ska man vara ledig eftersom de tre vise männen kom fram till Jesus. Idag ställde jag inget alarm - men vem behöver det när man känner folk som SMSar runt fyra-fem på morgonen^^ hahah.. jag måste göra någonting åt min mobils vibrationsignal - jag behöver inte ha ljudsignal, vibrationen låter högre.. men ah tillslut gav jag upp och nu klockan halv nio bestämde jag mig för att vara vaken.
- Jag måste i och för sig göra någonting åt min mobil i största allmänhet. Den är nästintill död... jag laddar och laddar och laddar, men ingenting händer... igår tänkte jag impulsköpa en sprillans Iphone... men mitt abonnemang går inte ut förrän i sommar och jag har inget behöv av två. Så jag gör hjärt- och lungräddning på den döende mobilen ett tag till.. kanske går till Tele2 imorn (eftersom det inte är öppet idag) och frågar vad de tycker att jag ska göra... alternativt köper jag en lur från typ teknikmagasinet och använder den till jag kan köpa en ny. Jag måste hitta mitt kvitto och garanti och skit... jag vet var jag hade det förut - i en påse i mammas kök. Man ska tydligen inte köpa saker när man är full - åtminstonne inte telefoner: för man kommer inte ihåg var man lägger garantin efteråt.

Vänstern får en enkelt ledarskap, inte dubbelt som de pratade om. Så nu är V:s nya partiledare Jonas Sjöstedt. Får se hur det går för honom - jag kan tycka att det är fler partier som ska byta ledare *hosthost* sossarna! Sverige vann JVM i hockey för första gången sedan 1981, grattis till de som är intresserade av hockey! Det jag tyckte var mest roligt att se var att de som var med i tv hade tänderna kvar.

Nu ska jag bestämma mig för vad jag vill ha till frukost. Jag var nämligen och handlade igår - så kan välja mellan ost och leverpastej till pålägg^^ Jag gick egentligen till coop för att handla middag, jag lagade potatis- och palsternacksoppa - den blev mycket god :)

Aja, kaffe vet jag i alla fall att jag vill ha så det är bara att köra ;D

horror of horrors!

Kategori: den eviga monotomin

I söndags eller om det var i måndags kom jag fram till att jag ska sluta äta sötsaker. Detta efter att jag hade ätit upp min kexchoklad... sen dess har jag brutit det inte en, inte två, inte tre .. utan fem miljarder gånger. I tisdags åt jag kladdkaka hos Charlie, igår åt jag pepparkakor och choklad hos Rebecca och idag åt jag polsk chokladkaka som jag hade i kylen (från jul..) fast då hade jag lite karaktär i alla fall - jag la upp en ganska stor bit, åt halva och slängde resten. Sedan slängde jag biten som fanns kvar i kylen också... stackars goda kaka... jag kommer sakna dig. Nu så här på eftermiddagen blev jag trött igen.. så jag åt upp mina digestivekex.. jag måste sluta ha sådant hemma. Nu har jag bara andra kex kvar.. saltiga... de är också goda .. så hoppas att de tar slut snart... utan att jag äter upp dem... men man kan inte kasta kex när man är fattig :/

Idag måste jag till bolaget - det är stängt imorn.

Idag har jag blivit klar med större delen av början av min uppsats^^ Jag måste dock ha min bok om Nyhetsjournalistik - som jag antar att Tottie har hemma hos sig (om jag ens har en sådan bok). Jag skrev på min uppsats hela förmiddagen - sedan åt jag lunch.. o efter det kunde jag inte koncentrera mig längre. Nu kollar jag på Vänner. Om en timme måste jag göra mig i ordning och åka till Huddinge ... för att gå på bolaget... och kanske köpa någonting ätbart. Middag... jag vill egentligen ha sushi ... men jag ska inte slösa pengar på sådant. Fast jag KAN inte äta samma sak till middag och lunch jämt.. oftast är det bara nästan... men jag vill ha kyckling eller köttfärs... eller något i den stilen... Jag har ätit pasta i föööör många dagar nu... eller egentligen inte.. fast jag vill ha någonting annat idag... typ potatis.

AAAH allt jag äger går sööndeeer ='(
Mobilen går knappt att ladda och nu gick jag in i min internet-grej så den nästan gick av :'( jag höll på att få en hjärtattack! Fast den verkar fungera i alla fall... vad skulle jag göra om internet och mobilen gick sönder samtidigt..




för jag är så dekadent så jag tycker att jag skrattar när jag gråter

Kategori: den eviga monotomin

Idag är dagen då jag måste ta tag i massa saker. Just nu kommer jag bara på uppsatsen och CSN, men har en hel lista i min almanacka. Det mesta är nog inte så jobbigt - typ ringa banken och säga upp minn maestro (visakortet har kommit). Först och främst: kaffe - så hjärnan vaknar. Jag gick upp halv åtta idag (klockan ringde sex, men jag unnade mig en sovmorgon), jag borde liksom inte vara trött men hjärnan sover!

Igår jobbade jag i åtta timmar med att registrera utbildningar i personalsystemet. Jag har samlat på mig en gigantisk hög med utbildningsinyg som ska sorteras in i pärmar - men jag gör det... sen. Jag åkte hem till Rebecca efter jobbet. Vi käkade middag och snackade skit i några timmar, sedan kollade vi lite på tv.. såg Tåve i The Voice of Sweden. Programmet var väl helt okej, förutom att jag inte står ut med Carola... Jag var hemma vid halv elva, då somnade jag till Vänner och drömde om Tommy Lee. Ja, jag läser Tommyland just nu - det KAN vara anledningen. Drömmen var i alla fall ganska trevlig ^^
- Jag var full och vilse i LA: letade efter hotellet där jag och Rebecca bodde! Jag vinglade runt i den röda lack-hatten jag har drömt om (men aldrig sett i verkligheten) och ASSNYGGA skor. I alla fall:jag hittade inte hem, så efter ett tag gick jag in i en bar. För det var ju lika bra att stanna på ett o samma ställe så att Rebecca kunde hitta mig istället! (Jag är så smart när jag sover). Där inne i baren satt Tommy Lee, så jag gick fram till honom. Vi snackade och han bjöd på öl - mycket trevligt! Tillslut kom jag på att jag letade efter Rebecca - så jag lånade hans telefon och rigde henne för att berätta var jag var! Sedan sa jag åt Tommy att han var tvungen att vänta på att Rebecca kom dit. Då undrade han varför och då sa jag att hon inte skulle bli lika arg om jag var med honom. Jag är inte säker på anledningen men så var det - sedan hängde vi i alla fall med hem till honnom och jag fick köra hans bil! hahaha....

Nej nu är kaffet snart slut - så ska väl börja med min uppsats.

Never mind

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,
- det där med att plugga blev inte av igår... jag jobbade halvdag hos pappa. Blev klar vid ett, då åkte jag hem och lämnade min dator för att sedan bege min hem till Charlie. Han och Alexandra hade just vaknat när jag kom dit - det kändes ganska orättvist eftersom jag kom från jobbet. Jag hade glömt en del grejer där på nyår som jag skulle hämta. Fastnade där i några timmar ^^ Charlie bakade kladdkaka med blåbär i - den blev ganska så söt måste jag säga, men ah god i alla fall ^^ Jag var hemma runt halv sju, då slängde jag mig i soffan och glodde på tv. När jag väl kom på att jag borde plugga tänkte jag först "men nu är det försent" så kollade jag på klockan "fan den är bara åtta". Det löste jag genom att stänga av datorn och lägga mig i sängen. ALLT för att slippa skriva uppsats? haha.. fast ah idag ska jag jobba så lär inte skriva idag heller.. MEN i morgon då jävlar^^ Då ska man egentligen jobba halvdag - så jag blir nog hemma och skriver uppsats istället. Måste få den färdig innan nästa onsdag - åker till Björnrike på torsdag. Så på onsdag måste jag jobba, så jag kan skriva ut skiten ^^ Så hm egentligen måste jag vara klar på tisdag... jobbigt läge. Kanske måste få mig själv att skriva lite ikväll i alla fall..

Var just inne på CSN jag är inte berättigad för nästa termin eftersom jag inte fått mina poäng än. Okej, hur ska jag lösa det här? Måste andas först. Sedan maila mina lärare och be dem rapportera in mina poäng typ NU. Orkar inte det här.. visst jag har en omtenta kvar och en delkurs.. men det är ju inte mitt fel :S Det sista asså.. Hur mycket måste man ha klarat för att få pengarna? De två första delkurserna vill jag säga... men är inte säker... och de första delkurserna har jag klarat! Men har inte fått poängen för den andra än. Ingen panik det här löser sig... MAAAH... helvete.

I just wanted to get away

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Jag är inte trött... fast är inte så taggad på att vara vaken heller må jag säga. Blev inte klar med sorteringen av fakturor igår! Ingen har sorterat sen jag senast gjorde det, det vill säga i mitten av november. Jag hann klart med novembers fakturor igår, sedan skulle jag arkivera massa papper från 2011. Efter det var det dags att ta tag i posten - ingenting hade blivit öppnat på typ två-tre veckor! ^^ härligt att komma tillbaka efter ledighet... Fast egentligen klagar jag inte - jag får betalt.

Tv är märkligt på morgonen... när jag slog på tvn var det ett program om smarta barn och deras föräldrar.. så jag slog på musik - när jag tittade upp nästa gång började nyhetsmorgon och någon sa "har du stängt gylfen?". Jag fortsatte att lyssna på musik men kikade upp med jämna mellanrum. Först filéeade de fisk och sen var det hästar som sprang. Allt detta inom loppet av en halvtimme. Nu börjar nyheterna, yey! Ska bara lyssna klart på låten sedan kan jag ta in vad som händer i världen. En man brann inne i Malmö i natt. I Turkiet ska familjer till de mördade kurdiska pojkarna få ersättning av staten. Jag är inte helt hundra på vad som har hänt där - men det känns ju som staten hade någon inblandning i mördandet av pojkarna. Jag lär hinna se minst en nyhetssändning till så det kanske klarnar...

Nej nu ska jag äta frukost - var och handlade igår: så har kaffe, YEY! :D




men verkligheten, är du här igen..

Kategori: den eviga monotomin

Tillbaka till verkligheten då.. sitter på jobbet och sorterar ett berg av papper. Så aah jag förtjänar en liten paus.. medan pappa är ute på projekt en sväng :P

Det värsta med att ha varit ledig är att det inte känns när man kommer tillbaka.

När jag kommer hem ikväll så ska jag tvätta min jacka.. välbehövligt efter nyårsnattens bravader^^ jag ska även skriva på min uppsats. Har tänkt beställa gymkort också - så jag kan börja träna imorn. Känner mig taggad på spinning :) Nu är det slut på ledigheten så dags att ta tag i verkligheten istället.. måste handla hem mat (och ingredienser till ketchup).

Det är kort vecka den här veckan.. skönt att mjukstarta i alla fall .. men mm det där med uppsatsen. Den ska ju bli klar till den 15 januari. Dessutom måste jag se till att få mina poäng för andra delkursen så jag kan registrera mig till journalistik c. .. o så jag får studiebidraget i januari.. blah.. men men det ordnar sig alltid. Har ju bara en omtenta att ta tag i också! Va skönt för mig - yippie... wihooo...

nej nu ska jag fokusera på att sortera alla jävla papper igen...

2012

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Hahahaha juste nyårskvällen skulle inte spåra ur.. nej nej.. he-he. Jag spydde i sömnen på nattbussen hem. Medan de andra åkte till Rocks! Yeeye.. jag var hemma runt halv fyra tror jag. Det värsta är nog att jag spydde på min jacka. Så idag när jag hämtade pizza gick jag ut utan jacka, det var kallt. Så nej det blev inget Rocks för mig igår - vi åkte inte heller till Slussen. Vi kikade på fyrverkerier i Solberga istället!

Egentligen skulle jag vilja sluta skriva nu och lägga mig i sängen igen. Jag mår dåligt.

Jag har ont i ögat. Tror att det är lim i det... asså från ögonfransarna... det gör ont.



Jag och Tottie möttes hemma hos mig igår innan vi åkte på middag hos mamma och Stefan :)



Jag vill göra som Tottie :D:D:D

2011
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Öhhm... låt mig tänka.... TOG KÖRKORT! .. och juste (5 min senare) flyttade till en egen lägenhet!

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror inte jag hade några? Annars va det nog kört...

Blev någon/några av din familj föräldrar i år?
Jaaa Malin och Simon fick lilla Wilma :D

Dog någon som stod dig nära?
Nej :)

Vilka länder besökte du?
Tyskland, Turkiet och England - samtliga med Tottie :D

Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Neej - eller haha jo! Mer pengar.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Första tanto-dagen, den var så jävla awesome! 14 december i London - Mötley Crue, Steel Panther & Def Leppard! ... och den 20 december: då jag tog mitt körkort!

Vad var din största framgång 2011?
Körkortet :) .. och flyttade hemifrån igen :P

Största misstaget?
Öhm.. gjorde väl inga ovanligt stora tabbar? Slutade träna regelbundet...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte sjukare än vanligt

Bästa köpet?
Min julgran. Eller festivalbiljetter :D

Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra...

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att ta körkort! .. o vänner gör mig alltid glad :)

Vilken/vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Tommy Tiger (Tottie du måste hämta den skivan)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag!

Vad önskar du att du gjort mer?
Nya saker ...

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag vet inte riktigt.....

Hur tillbringade du julen?
Med familjen hemma hos mamma!

Blev du kär i år?
Inte direkt

Favoritprogram på TV?
The Big Bang Theory, jag vill ha en egen Sheldon<3

Bästa boken du läste i år?
I am Ozzy :D 

Största musikaliska upptäckten?
Ingen aning vet inte riktigt vad jag har upptäckt när ^^

Något du önskade dig & fick när du fyllde år?
Skilda världar säsong 1, pengar, en rosa blinkande lampa... hm hm.. kommer inte ihåg mer^^

Något du önskade dig men inte fick?
En brödrost

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
På min faktiska födelsedag var jag i Norrtälje och påbörjade mitt körkortstagande... och minns inte hur jag firade mig helgen innan... harrys eller rocks skulle jag gissa på :P

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En rosa brödrost.

Vad fick dig att må bra?
Tottie och Rebecca framförallt men ah alla andra vänner också :D
Vilken kändis var du mest sugen på?
Nikki Sixx hallåå? Men blev lite sugen på Tommy Lee också... hm... svårt val.

Vem saknade du?
Har alla jag behöver :)

De bästa nya människorna du träffade?
Började umgås med Mordhot i år så hon kan väl få räknas som ny ;P ... o hon e jävligt bra!