notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

D-day upon us

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Tentadagen är här - och jag har ingen röst kvar^^

Gårdagen avslutade jag på Debaser med Stina och Mimikry live :D Så jälva bra spelning - Debaser slussen är fan ultimat för sådana spelningar :D De körde typ alla låtar jag ville höra dessutom - YAY! Skulle ju hålla mig nykter tyvärr... ja, att vara bakis på tentan hade varit segt^^ Så vi skulle inte dricka någon öl: därför drack vi två (efter principen: en gång är ingen gång, två är lika med noll). När spelningen var över ville man ju bara festa vidare - men tog mig faktiskt i kragen och åkte hem - man är fan inte full om man hinner med pendeln hem. Det var i alla fall min teori - och inte om man endast har druckit två öl heller.. ^^ En nackdel med det hela var nog att jag var så svinigt trött.. hade lite svårt att tagga till: trots detta var spelningen sjuukt nice :D


Jag var lite lat så tog inga egna bilder - lånade en från Mimikrys fb-sida :)


Kul att man kom iväg - att Stina skulle dit vill säga: annars hade jag nog inte pallrat mig dit :O Resten av les muppos åker ju fan båt nu, så tycker det var snorigt passande :) Vi har inte umgåtts på år och dag - typ sen vi bodde tillsammans ^^ Så det var trevligt att snacka lite minnen och ah ses ;D En del har hänt på de två år som har gått (ja, vi bodde tillsammans för två år sedan). Om detta hade varit då hade det inte funnits en chans i heela helvetet att vi skulle ha hållt oss till två öl - och inte att vi skulle åkt hem innan stängning heller^^ good times, good times ..

Annars spenderade jag dagen genom att plugga hela morgonen, fram till lunch som jag åt i skolan. Åt en macka med tonfiskröra... vill minnas att jag bestämde mig för att äta den i instanser. Sedan åkte jag in till stan för att jobba hela eftermiddagen. Fick vänta på tåget i en kvart: så åt upp den andra halvan av mack-helvetet i ren tristess - så jag blev tokmätt och fick ont i magen: fett värt?.. men aja, precis som varje torsdag så hjälpte jag Viktor med att plugga under den tidigare delen av kvällen/senare delen av eftermiddagen. Efter sushi-middag så mötte jag Liza på Cafe 60 - där gick vi igenom instuderingsfrågorna ännu en gång. Efter det skulle jag möte Stina, men hon var lite sen så jag följde Liza till Skärholmen - hängde med och köpte citroner.. sedan åkte jag tillbaka till stan - så jag och Stina landade på centralen samtidigt!

I eftermiddag är tentan över - så jävla skönt. Hoppas att jag klarar skiten bara.. orkar inte omtenta.. blaah.. så frågorna får vara formulerade som i instuderingsfrågorna - det tycker jag de kan ställa upp på, va lite schyssta.. snälla? Oavsett hur det går idag så är det fredag: utgång - tentaöl (eller ah haha tentaalkohol - just öl vet jag inte om det blir, den som lever får se). Planen är att föra hemma hos mig - sedan, hör och häpna: dra till stureplan.. haha hm... open mind.. det var ju en rolig idé? JAJA, man ska inte fördöma sådant man inte har testat^^ hahah... men ah mm.. det komplicerar ju livet lite extra: vad har man på sig om man vill komma in där? .. och hur mycket pengar kommer inte detta sluka? hahah... men äh blir nog finfint det här ^^

Bara för att jag har den på hjärnan :)


Maaat :)

Kategori: dravel om ingenting

Jag har pluggat nästan hela dagen idag - var i skolan runt tio. Då började jag och Liza med instuderingsfrågorna medan Laura gjorde lite andra uppgifter. Klockan ett mötte jag Tottie - och så drog vi till Novum för att vara med i Jennies examensarbete. Jag vill typ inte tänka på resultatet .. måste träna mer. Orkar inte idag trots att planen var att komma iväg till gymmet... så får se till att ta tag i det asap.. men ah testet hos Jennie tog cirka 30 minuter sedan var det lunch: hälsotallrik på Matmakarna (like back in the days).. Efter det pluggade vi som små tokar - kom hem strax innan klockan sex: då hade jag och Liza gått igenom alla instuderingsfrågor en gång ordentligt. Terrorn fortsätter imorn fm.. Men ah när jag kom hem idag ställde jag mig och lagade mat.

Vegetariska biffar med salsa och avacado :)

- Jag hittade ett recept på vego-biffar i min receptbok jag fick av mamma i julklapp. Fast jag hade inte alla ingredienser hemma - så hittade på lite. Samma sak med salsan, jag hade inga krossade tomater: men jag hade färska tomater så det var ju bara att hacka ned dem istället.


Jag lagade biffarna genom att koka potatis och morötter. Sedan mosade jag dem med kidneybönor, fetaost, ströbröd, ägg och kryddor. Sedan formade jag det till biffar som jag stekte. Salsan gjorde jag genom att hacka lök och vitlök som jag stekte ett tag. Sedan hällde jag i hackade tomater, farinsocker, tomatpuré och kryddor. TADAAAAH!

När jag var liten ville jag bli kock - så jag lagade mat ganska så ofta utan tvång. När var var cirka 10-11 år använde jag mig konsekvent av Musse Piggs glada kokbok. Jag och Liza pratade om detta igår - och då slog det mig: jag brukade laga Peter Pans pasta med Tingelings pastasås. Ja, asså det där med tingeling asså .. hon har tydligen varit med mig längre tid än vad jag trodde - långt innan hon satt på min vad. Så imorse letade jag runt lite på internet för att hitta receptet, och eftersom allt finns på internet så:

Peter Pans pasta
Pasta till 4 personer

Det här behöver du:
1 matsked salt
1 matsked matolja
1/2 paket spagetti,nudlar eller makaroner
Spagettisås (se recept längre ner)
1 deciliter riven ost
1 matsked smör eller margarin

Så här gör du:
1. Ta fram en stor kastrull. Den ska rymma 3 liter vatten med spagetti i och det ska vara plats för bubbelkokning. Häll 3 liter vatten i kastrullen. Tillsätt salt och olja. Låt vattnet koka upp på hög värme.
2. Lägg spagettin i det storbubblande vattnet och rör om. Var försiktig så du inte bränner dig.
3. Koka spagettin i 8 till 10 minuter beroende på vilken sort du använder. Koktid står på paketet.
4. Värm upp spagettisåsen som du lagat i förväg.
5. När spagettin är färdigkokt så ska du hälla ut det kokande vattnet. Lägg ett durkslag i diskhon och häll spagettin i detta så att vattnet kan rinna av. Spola av spagettin med kallt vatten. Det gör man för att spagettin inte ska klibba ihop.
6. Lägg spagettin tillbaka i kastrullen och lägg på en matsked smör eller margarin och rör om. Värm upp spagettin lite.
7. Servera spagettin med spagettisåsen och riven ost.

Tingelings spagettisås
Till 4 personer


Det här behöver du:
2 matskedar matolja eller margarin
1 hackad gul lök
1 hackad grön paprika
1 burk krossade tomater
1 burk outspädd tomatsoppa
1 tesked oregano (om du tycker om den smaken)
salt och peppar

Så här gör du:
1. Hacka löken och paprikan.
2. Ta fram en stekpanna och ställ den på spisplattan på mellanvärme. Hetta upp oljan eller smält margarinet. Lägg löken och paprikan i stekpannan och låt dem steka tills de blir mjuka.
3. Häll i de krossade tomaterna och tomatsoppan och krydda.
4. Låt alltsammans puttra i 10 minuter. Rör om då och då.

Hahaha aah, fan va avancerat det var :D men okej, jag var ganska liten - så fattar att jag behövde recept på hur man kokar pasta xD
- In the spirit of Disney så ska jag nog lägga mig och vila hjärnan till Askungen nu :) Liza kommer kanske ringa senare och snacka mer om skolan (som vi kom överens om).. så får passa på att vila min stackars utarbetade fettklump i skallen ett tag...

there's no unachievable goals

Kategori: den eviga monotomin

Snart är det tenta - och sedan  är det helg, fast först är det onsdag och torsdag.
- Idag ska jag plugga hela dagen. Nästan, ska ju vara med i Jennies examensarbete också - så ska mäta min kroppssammansättning. Läskigt - vill inte veta xD att vara lyckligt ovetande är ju mer hälsosamt om man är som jag. Fast aja, det kanske är dags att komma över mina fix-idéer och manier? Har inte vägt mig på... hm .. sedan jag var 16-17... så på typ fem år. Efter idag kommer jag veta hur stor andel av min kropp som är fett och vad nu resten kan vara... ska försöka göra någonting konstruktivt med den informationen - överraska mig själv. Alternativt släppa det och gå vidare.
- Funderar trots allt på att träna ikväll - ska på Mimikry imorgon kväll så kommer inte hinna spinningen (eller kommer inte hinna/orka åka hem mellan rättare sagt). Så ska kolla upp om det finns något passande pass idag ^^ Det finns ingen spinning... kanske body pump dagen till ära då? Får se.. men träna lär jag göra i alla fall - annars kommer jag känna mig dålig, och det är ju onödigt^^

Jag var mycket duktig nu på morgonen: gick ut med alla jävla kartonger, plastförpackningar, metallsopor och glasburkar till soprummet. Stod där ute klockan kvart i sju på morgonen - jag kände att det var dags helt enkelt. Nu är det bara alla tidningar kvar (hade en hand för lite) .. de blir bara mer och med tidningar hela tiden! Okej, ja det kommer en varje dag så det är ju kanske inte så konstigt... men jag hinner ju aldrig läsa skiten - så ofta som man bore i alla fall. De börjar gå mig på nerverna - ska nog få med mig dem ned sen när jag går till skolan!



In spririt of saving money så fixade jag spotify-premium igår också. Det är farligt att min dator på jobbet är så galet seg: jag måste ju sysselsätta mig med någonting medan skiten tänkter - så jag spenderar pengar med hjälp av mobilen och visa-kortet. Efter jobbet åkte jag till skolan och hängde med Liza och Felix - jag och Liza drog på en introduktion om Minor Field Studies. Funderar på att göra vårat examensarbete i ett u-land ^^ Det skulle ju kanske vara lite mer givande än att bara sitta på södertörn år efter år. Jag har ingen aning om vad jag skulle vilja skriva om - eller var jag vill åka.. så detta tål att tänkas på. Jag var jättetrött igår så lämnade den delen till framtiden. Ah när man är så slut i roten att man inte ens kommer ihåg vad man har lagt i korgen när man kommer till kassan (i mataffären) så vet man att det är dags att gå hem och sova. Fast jag kollade på film först:
- Det blev fransk film: a la folie.. pas du tout! Det mysigaste måste ha varit att Laura kikade på samma film samtidigt fast på andra sidan stan. Jag hade inte sett filmen på cirka fyra år? Sen gymnasiet helt enkelt! Den är ganska speciell - lite synd att jag kommer ihåg slutet (om man har sett filmen är slutet svårt att glömma). Det är en sådan film som är bäst första gången - man blir överraskad! Jag skulle inte påstå att filmen är läskig - mer ... creepy. Fast bra, mycket bra. Jag skulle inte säga att det är en typisk fransk film - fast hm mjo den är ganska skum... men den är filmad på ett mer amerikanskt vis .. typ.. haha, eh kika på den bara!

Efter den något obehagliga filmen så gav jag femmans nya serie en chans: GCB - Good Christian Bitches. Det var väl helt okej, om det kommer gå repriser på söndagar så kommer jag kanske följa den som bakisserie. Nej, det var inget jag fastnade för sådär. Helt okej, men njae - för lik alla andra serier liksom.

lite trött, fast mest motvillig

Kategori: den eviga monotomin

Kan inte riktigt släppa att Maria Montazami gästade Nyhetsmorgon som väderpresentatör igår. Jag trodde faktiskt att de som presenterade vädret var metrologer - men man lär sig någonting nytt varje dag. Skulle ha lite svårt att kika på vädret ifall hon skulle presentera det permanent - har liiiite svårt att ta henne seriöst. hahah... herregud.. hon är ju lite rolig, men ha henne på i en nyhetssändning kanske är att dra det lite långt? ^^

Tisdagsmorgon och en lång dag framför mig.
Idag ska jag jobba hos morsan... har inte varit där sedan ..innan Paris-resan, så lär ha en gigantisk hög papper som väntar på mig. YAY.. Planen var att vara på jobbet tidigt, ska till skolan till klockan fyra: det är information om utlandsstudier till hösten - jag och Liza ska se om det finns möjlighet att göra sitt examensarbete utomlands: vore ju awesome! Juste tidigt till jobbet - det ser inte ut att bli så. Jag som skulle försöka få ihop fler timmar redan nu.. ah nu här framöver kommer jag att behöva jobba som en toka.. det är ju snart sommar - då behöver man mer pengar (eftersom man inte får CSN). Fast jag har faktiskt sökt en sommarkurs, så kanske får lite CSN någon av månaderna! Japp, du läste rätt - jag ska plugga lite i sommar. Jag och Liza ska ta en kurs på SU i media, kultur och krig :) Kan vara spännande!
- Jag har inte mycket pengar att leva för den här månaden - får i och för sig lite mer pengar från pappa när jag lämnar in lönerapporten. Fast det är inte några miljonsummor precis... så måste försöka leva lite snlåt, denna insikt kom jag till igår. Så jag köpte lunch i skolan istället för att ta med mig - sedan åt jag sushi-middag med Tottie. Dessutom gjorde jag upp planer att gå på Mimikry med Stina på torsdag. Jag är grym på att spara pengar :)

En chokerande nyhet som nådde mig igår var att de har döpt glassgubben och hans fru - de ska tydligen få barn som ska döpas till hösten. Gubben heter Clovve och hans fru Clovina.. vilken fantasi. Jag och Rebecca hade en ivrig diskussion om detta:
- Det var Rebecca som delgav mig informationen och detta var reaktionen:
Jag: men... det där är bara fult
de kan ju bara ha initialerna GB så är det nog fyndigt^^
Gert-Björn och Gunbritt
Rebecca: hahahahaaha kan du inte skicka in det där förslagen xD
o komma på ngt till lille sonen också ;D
Jag: Gunde-Bror/Gunnar-Bob/Gustav-Bengt - o så kan de köra vilken kombo de vill xD
Rebecca: får nog ta ngt av de där till min framtida son xD
cissi jr-gunde-bror xD

Igår var det ju pilates-måndag! Det börjar bli lite mer träning av det, men fortfarande inte riktigt min grej. Fast jag kan väl gå med på att det är en bra slags träning - man tränar ju muskler man inte anstränger så ofta annars^^ Jag har inte ännu listat ut hur fan man ler med pubisbenet - eller var det sitter för den delen. Annars går det väl helt okej - med tanke på min otroliga koordination och balans xD
- Imorn ska jag och Tottie vara med i Jennies examensarbete om kopplingen mellan alkohol och vikt. Läskigt - de ska ta massa tester o sånt. Jag vet inte om jag vill veta xD Fast det kan ju vara nyttigt att se hur pass sliten kroppen är.. hoppas jag får bra resultat: har ju en relativt hälsosam livsstil. Ibland.

Nej nu är det dags att hälla i sig kaffet och få på sig lite kläder samt ett ansikte som inte får hundar att skälla av skräck.

vilt och utan sans vi brände allt som fanns

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Söndag igen - inte bakis snarare full ^^ Jag landade i Älvsjö runt halv sju imorse: kattvaktade åt Charlie och Alexandra torsdag till söndag (medan de var i Findland och spelade musik och röjde). Det är fan nice att kunna ta sig hem med tunnelbana om nätterna/mornarna.. nattbussen är fan sämst. Jag sov i cirka tre-fyra timmar efter x antal drinkar och vin och .. ah vad fan jag nu fick i mig ^^ Så skulle inte vilja påstå att jag är helt nykter än. Trots detta åkte jag till skolan när kattägarna kom hem ... jag gjorde klart instuderingsfrågor med Laura - sedan störde jag Liza medan hon skrev pm :)

Bilder från kattvaktandet:


Tutis hängde med mig och Vincent :)


Leka med misse ikädd tiara :D


Rebecca kom också och lekte med oss en av dagarna ;D
Dutti fotograf som bara fick med halva huvudet ^^

Så vad har jag gjort denna helg?
- Ja till att börja med var ju lilla fröken Jackie här en sväng :D<3



Vi hade myskväll i fredags, Jackie var bakis och jag hade sjukt ont i magen... så vi låg i sängen hela eftermiddagen och sov/kollade film/åt pizza och drack cola :D Hur mysigt som heeelst :)

Jackie åkte hem på lördagsmorgonen - då passade jag på att plugga lite - sedan träffade jag Laura och Liza i stan. Vi åt lunch på söder och babblade massa i vanlig ordning :D Efter den übertrevliga lunchen mötte jag upp Rebecca och Sandra! De lunchade medan jag var social - efter det blev det en sväng på stan: jag köpte ett läppglans som doftar mango :D:D Hur awesome är inte det liksom! Sandra var jättebakis och behövde bara lite rosa grejer till en fest hon skulle till ^^ Så när hon hade hittat vad hon sökte så drog hon hem.. Jag och Rebecca gick en liten sväng extra innan vi åkte via Vincent hem till mig ^^ Jag bytte om och hämtade lite grejer - seeeen... så köpte vi thaimat som vi tog med oss hem till Rebecca. i lung och ro käkade vi och fixade oss - sedan var det dags att börja grogga :) Planen var lite luddig - men tillslut hamnade vi hemma hos Daniel :)


När vi kom fram fick vi veta att Johan hade smakat rengöringsmedel - varför kan man undra.. det gör jag fortfarande ^^


Daniel och Sandra :)


Matilda och Max :)


Sandra hade en namnlapp med sig från middagen hon hade varit på (med rosa tema) - den ville jag ha: så jag fick den! SCORE (?) haha..



Det börjar ordra upp sig x hahaha


.. och i vanlig ordning hamnade jag på golvet^^


Haha Johan sjöng lite för oss ;D




Pelle och Daniel ;D


Sandra ville fota mina discoskor när jag skulle gå :p hahaha.. kommer inte ihåg varför .. men det var tydligen någonting som var roligt ^^

Ja, jag lämnade faktiskt festen :O .. ah då efter att ha utnämt mig till DJ Ketchup (minns inte varför, jag skötte ju inte musiken precis^^).. och efter att ha ha kört vitt vin som blanddryck - ja, till vodkan.. ehm... bra idé!! Tror klockan var runt sex när jag lyckades bege mig ^^ Men ah jag åkte samtidigt som Pelle, han skulle åt samma håll så jag tyckte det var passande ^^ Stackarn.. jag har ett vagt minne av att jag babblade en heeel deeel.. men men smällar man får ta om man åker med mig - speciellt när jag har druckit en halv ocean av alkohol ^^

Jag skippar våfflor idag trots att det är våffeldagen - detta eftersom jag inte har någor våffeljärn.. o så kör jag på oliver istället ^^ Ska se vad mer som finns i mina skåp.. orkar fan inte handla idag.. har ju det viktigaste: cola :D .. och nu är det Skönheten & Odjuret-time .. och sova lite kanske? Det snurrar lite i skallen må jag säga... mycket spännande :p

oú est le melon-knapp... ?

Kategori: On Tour

Jag började skriva inlägget igår när jag kom hem - men var så trött .. så fortsatte idag men ah början av inlägget är från igår iaf ;p



Att duscha och byta kläder har inte varit så här skönt på länge ^^ ahah.. gick upp klockan fem imorse, lämnade hotellet klockan halv sex typ - efter tunnelbana, buss, flyg, buss och pendeltåg var jag hemma: elva timmar senare.
Paris har varit helt jävla awesome :)

Så om vi skulle ta det från början:

Vi - jag, Laura, Liza, Niko, Robin och David - samlades hemma hos Laura i torsdags, hon hade bakat massa gott med franskt tema.. alla drack vin och så lekte vi charader^^ även det med franskt tema - jag, Laura och Liza vann, vi körde tjejerna mot killarna så det var extra kul ;D


Niko och Robin gissar på vad David gör - medan Laura tar tiden ^^
haha men ah som sagt det gick ju inte så bra för grabbarna :P


När det var dags att åka var vi lite berusade och trötta, ja klockan var tre på morgonen och det var svinkallt. Dessutom var bussen mot stan lite sen..







Liza och Laura somnade på mig - och jag somnade också.. vi låg som i en lite hög :) När vi närmade oss stan kom en ordningsvakt på bussen.. han knuffade till Liza så vi alla flög upp xD haha.. vet inte riktigt vad han ville (troligtvis se hur vi mådde?) - vi sov ju bara :p Väl på centralen fick vi vänta på bussen till Skavsta i en evighet - kanske en kvart eller så? Kommer inte ihåg.. men men ah inne i stan fick vi sällskap av Felix och Anna också :)

Ostbågspaus och nuvarande tankegång;
Jag sitter hemma alldeles ensam nu.. det känns jättefel - har ju haft sällskap konstant i fem dagar! Vi har bott på varandra och gjort allt  tillsammans - så det känns fan superensamt nu :( men men imorn kommer Jackie till mig - så då slipper jag vara ensam igen :)
- Nu var jag tvungen att smsa Lauiis o Liiz fan va sjukt det känns utan dem! Helt tomt - hoho.. var är alla... okej nu ska jag skärpa mig: träffar dem i skolan imorn förfan xD Kan inte sluta skratta åt det sista Liza sa till mig innan vi skiljdes åt idag "jag kommer sakna min lilla förvirrade kyckling som frågar om det är morgon och var hon är" xD haha.. aah det var ju såhär va: vi sov hos grabbarna en av nätterna - jag sov på en galonmadrass vid fönstret som det var galler för (okej en såndär järngardin som man vevar upp): så jag blev lite förvirrad när jag vaknade! Jag hade sovit i cirka tre-fyra timmar kanske, så var dessutom fortfarande full. Liza smög runt och kikade på alla så jag vaknade och kläckte ur mig just "LIZA är det morgon? Var är jag?!". Det är inte lätt när det är svårt... dessutom körde Laura en liknande grej mot mig dagen innan: jag hade just öppnat ögonen och Laura stod typ 5 cm från mitt ansikte och skrek "Cissi är du vaken?!?!" - hon frågade om något som jag inte kommer ihåg var det var - men jag minns att jag blev en aning förvirrad xD

Nu tillbaka till storyn..
flygresan gick bra - bussen från flygplatsen också. Sov/låg i koma typ hela vägen.. Det var fint väder i Paris när vi anlände, det enda problemet var att jag var hungrig ^^ Efter att Anna hade lämnat oss för att åka till Lovisa i Bordeaux så började vi leta efter matställen (eller först var det massa köande för att få biljett till tunnelbanan).


Det slutade med att vi hamnade på ett kebab-ställe i närheten av där vi
skulle hämta nycklarna till lägenheterna :)


Vi hämtade nycklarna på ett litet skumt ställe där man betalade allt up front - karln som tog emot pengarna var mycket skum och stoppade en del av pengarna direkt i fickan ^^ Vi fick med oss massa sängkläder - sedan var vi på språng .. delmål ett var grabbarnas lägenhet.. vi hade lite problem att hittade den.. kan bero på att vi hade fått fel adress.. men efter många om och men hittade vi rätt: och efter ännu längre tid fick vi (granntanten) upp dörren ^^


Jag, Robin och Liza väntade utanför med packningen medan de
andra fick hjälp av en tant att få upp låset^^



Tillslut kom vi in i alla fall :)


DO NO FORGET THAT för i helvete ;)

Sedan drog vi till våran lägenhet - ja, vi delade upp oss tjejer och killar i varsin lägenhet.. och haha <3 vår lägenhet var mycket finare :D och KOLLA utsikten - över Sacre Coeur :) Okej, lägenheten var kanske inte finare men vi hade awesome utsikt :D


Från vår franska balkong :)



Glada tjejer :D:D




Laura och Liza började med att städa...


.. och jag satte mig i sängen och var söt xD


Vi gick ut för att ta en kaffe :) Servitrisen trodde vi var vilse (så pass populärt var det fiket?).. hon tog mig på armen - på min leopardkofta - och sa någonting och morrade ^^ haha... men det mest bisarra som hände under den fikan var att det kom fram en karl och sa: "if you were to spend one day whit me we would fall in love". Hahahah.. ah jo.. men sedan ringde hans telefon så hans kompis fick ta över - sedan gick de ^^

Vi handlade lite ost, kex, skumbananer, choklad, nötter och viiin innan vi gick hem igen, efter vi hade sänkt en flaska vin kom grabbarna över :) Då var det bara till att korka upp nästa flaska ^^ minns inte vad de hade med sig den kvällen, typ vodka kanske. haha menmen:







Sedan var det dags för utgång: vi hade ingen aning om var vi skulle gå - så vi bara körde! Hittade en bar med uteservering som vi började med.. där frågade vi bartendern om råd. Han berättade om ett ställe som vi skulle till några glas senare ^^ Vi hade två taxi-bilar så jag, Liza och David kom fram rätt medan de andra gick av vid Moulin Rouge istället.. haha.. det går bra nu? .. Vi skulle gå för att möta dem, men det tog ett tag med tanke på alkoholintaget - så jag blev lite irriterad "Jag börjar bli nykter så nu är jag lite förbannad" ^^ När vi äntligen hittade de andra så skulle vi in på Moulin Rouge - meeen alla kom inte in - så vi vandrade vidare.. och hamnade på ett ställe där de spelade säckpipa xD Underbart ljud må jag säga!


HAHA aah.. jo det var drag :P



På vägen hem blev jag tokigt kissnödig - och det var Lauras fel att allt tog sådan tid ;) Det var utav princip jag skulle vänta tills hon kom med nycklarna istället för att kissa i en buske! Jag skulle tydligen ge igen dessutom - inget jag minns men .. det är mycket möjligt att jag kläckte ur mig det medan jag muttrade ilsket xD Ja, jag var en aning irriterad^^ Jaajaaa (a) haha! Det var faktiskt så att Laura och Felix hade stannat och snackat med några fransmän medan jag väntade på att få komma in ^^ mycket upprörande! ;) ..Så dagen efter fick jag höra att grabbarna hade diskuterat att jag man måste hålla mig med mat och inte låta mig bli nykter om man vill att jag ska vara på bra humör ^^ Kan stämma, kan stämma :P


Jag och Laura gick upp tidigt för att köpa baguette och sånt till frukost :)

Vi drog in mot stan när vi var klara, då hade grabbarna typ just gått upp typ.. så vi passade på att kolla på skor och liknande :) Jag köpte ett par röda lack <3 Vi hittade till de roliga affärerna jag och Rebecca kikade i när vi var i Paris 2010 :) Så Laura fastnade i vintage-affärerna ett ganska bra tag - mycket förvånande ^^

Vi ville ha lite mellis medan vi väntade på killarna... så crepes!



MEEEEN....


Det var för mycket, vi orkade bara cirka en fjärdedel var ^^ .. hade tänkt ge dem till de andra - men de var så sega så vi var tvugna att kasta skiten ^^ hahah... jävla blöjcrepes.. Money for nothing och crepes for free!

SÅÅ ..

Vi tog en kaffe istället - samt kikade på folk :)

Tillslut kom les grabbos - då skulle vi till Notre dame :) Innan dess splittrades vi: eller ah Niko, Laura och David försvann!! Vi andra väntade så snällt medan de smög i förväg - så var det.




HAHA juste - jag, Liza, Felix och Robin hittade en kyrka på vägen. Det var inte Notre Dame och vi var inte så pass förvirrade att vi trodde det ett litet tag (a)


Inte det heller...


.. och inte det - så Liza ska äta upp sin ena arm ;)


Tillsluuut hittade vi dit :D - det var hur fint som helst!! Men man fick inte ha blixt där inne så bliderna är bara suddiga och oskarpa.. så åk dit och kika själva istället :P

HAHA seen skulle vi åka ... någonstans? .. äta skulle jag gissa på ^^ meeen vi glömde att gå av vid slutstationen och åkte in i depån xD HAHAHA aaah.. hur jävla duktigt är inte det? :D





Jo men juste, vi käkade tre-rätters på något ställe ja! Det var dit vi skulle .. eller två-rätters? Kommer inte ihåg, vet att jag tog samma som Liza bara :P och att jag gav bort min efterrätt till Robin - orkade inte den ^^ Minnet är inte så bra som jag hade önskat.. men ah Laura och David åt musslor - vafan åt jag? Kött? ... eh nu släpper jag det här :P

Sedan var det bara att åka tillbaka till lägenheten och börja fixa sig för kvällen :)


Först skulle Liza snigelstretcha... eller vad vi kallade det xD haha ^^

Det ville jag och Laura också göra - och nu bjuder vi på denna xD


Jag spillde den första drinken på mitt ben :O .. okej hade druckit öl och vin innan^^ och ja, jag hade på mig genomskinliga strumpbyxor. Lånade Lizas :) Hade ju röda skor.. så kunde inte ha rosa eller gröna strumpbyxor.. och de svarta hade gått sönder liiite för mycket ^^ Men ah efter halva kvällen bytte jag strumpbyxor med Laura - så jag fick på mig ett par svarta tillslut :p Det var ett jävla liv när jag struttade runt i kort kjol och genomskinliga strumpisar ^^ och röda lackskor med typ 12 cm klack :)



Seeeen skulle vi till ett ställe någonstans som vi inte hittade ^^ Så vi gick sjuuukt mycket! I höga klackar... ehm.. och så försvann Liza, Laura och Felix... med nycklarna! Så efter ett tag tog vi taxi hem - mupparna var redan där :p men eftersom de var så sega på att komma ned och öppna så klättrade Niko över grinden för att öppna den.. hoppade tre meter och landade så pass att han fick ha ont i ena foten resten av veckan! :/ Robin och David var mest upprörda och det blev en del skirkande - typ .. klockan fyra på morgonen. Medan de bråkade vilade jag lite - låg i sängen och chillade liksom. Helt plötsligt såg jag att Niko petade på sin hand som om han hade en sticka i den typ.. så jag som hatar att peta med sånt (och inte ens tar bort stickor ur min egen hand) hoppade upp och lånade Lizas pincette för att plocka ut sten ur handen på honom! Han hade landat på handen när han hoppade över saketet... Tror att skrikandet höll på ett tag, dessutom smälldes det i dörrar och balkondörren stod öppen: såååå grannen kom upp och hotade med att ringa polisen^^ Fast det var senare - då var alla vänner men Laura och Robin hoppade runt med stolar så det måste ha smällt som i helvete i hennes tak!

Såååå... vi tog vårt pick och pack och drog hem till grabbarna istället! Sova är för veklingar xD Liza somnade direkt medan vi andra spelade vänd-tia! Haha... jag tror det var Niko som vann.. och att David sov? .. och att Felix aldrig hade spelat det förut - mycket förvånande! Att David sov är jag inte helt hundra på. Minnet sviker igen ^^ Det var då jag sov på en galonmadrass - tror det var galon... men man är ju inte kräsen precis ;) Niko och Felix blev mycket glada när vi (Jag, Liz och Laura) vaknade fyra timmar efter vi hade somnat - speciellt när vi släppte in ljus och lät :D


Vi drog och handlade mer frukost och lät pojkarna sova lite mer ^^ Jag och Liza gick in i affären medan Laura väntade utanför med baguetten ^^ Jag var fortfarande lite berusad när vi skulle köpa en melon. Vanligtvis i Frankrike väger man liksom in sin frukt själv och sätter en prislapp på grejerna^^ Man får alltså prislappen genom att väga sin frukt och trycka på rätt knapp ... men melonknappen fanns inte! Såå jag frågade en som jobbade där: oú est le melon...ehm.. le.. melon..-knapp?? Han som jobbade där skrattade åt oss och snackade på men jag var för slö i roten för att fatta vad han dillade om. Tillslut förstod jag att det kostade per styck, inte per kg :p

Var så trött efter resan att jag var tvungen att sova mitt i allt, men nu är jag tillbaka - ska bara få i mig lite kaffe sen är jag redo att fortsätta med reseskildringen :p

Den där melonen var helt jävla awesome :) Så gott med frukt utomlands! Dessutom var den magisk - jag blev nykter av den! Eller hahah mindre torr i munnen och fick mer energi. Så nykter kanske var fel ordval^^ men... mindre törstig?



Sedan var det dags att dra ut på stan igen! Vi hittade grabbarna när vi var på g till tunnelbanan, eller okej de hittade oss mer.. men tomater, tomater. Så vi tog en kaffe medan de käkade klart. Sedan bar det av ... de var emot att följa med oss i affärer - förstår inte varför? Haha.. men det hela började med att Felix och Laura fastnade i en skivaffär ^^ Det tog ett tag men tillslut kom vi där ifrån och landade på Starbucks - jag drack en till dubbel espresso^^ Den var besk som fan, så kanske inte ska säga att jag drack den, mer beställde och stirrade på den^^ Seeen fick jag, Liza och Laura gå i affärer - de andra satte sig på en pub och drack öl :) Vi skulle ju bara vara borta i en halvtimme typ.. meeen vi hittade ju massa roliga affärer - så det tog cirka två timmar! Det enda som köptes var ett par strumpbyxor för 200 spänn (ja, jag köpte det ...såklart). Såå vi kan officiellt stryka kommentaren om att jag skulle ha varit nykter!

Tillslut hittade vi de andra - vägbeskrivningen till puben var liiite otydlig! Men vi kom fram och tog en varsin öl till :)

Sen var det dags att röra på oss... vi gick hela champs-elysee och kikade på triumfbågen. Då hade det redan blivit mörkt^^


Sedan var det dags att hitta mat. Vi irrade runt i området vi var i ett bra tag innan vi bestämde oss för att det var för dyrt där. Så vi tog tunnelbanan mot Monmartre.. och efter massa om och men hittade vi en liten pizzeria med 80talstema! Det var ju inte heller billigt - men vi orkade inte leta mer ^^ Den pizzerian hade en lite rolig idé: man kunde beställa en pizza där, och så fick man en rosa ballong att gå runt med i området och kika på grejer eller vadfan man vill göra :p och så när pizzan är klart cyklar de ut med den och letar upp dig och din ballong :D

På kvällen var vi lite sega men gjorde oss i ordning och drog till grabbarnas lägenhet. Det kändes bäst eftersom vår granne var lite upprörd dagen innan^^ Liza lärde oss ett brutalt ölspel (drinking game är fan så mycket bärttre ord för det, ingen av oss drack öl). Så vi svepte ganska intensivt.


Haha, Niko snackade om sin tröja - tror att Robin frågade vad det stod och jag var heelt säker på att Niko svarade att det stod "Christian of the year"! ;D men nee så var det ju inte.. det var namnet på någon.. kommer inte ihåg.. Christian någonting (namnet, inte kristen) :p


Laura visar hur det går till i Skogås ;D



Framåt morgonen fick Liza ont i magen och det slutade med att vi fick ringa ambulansen. Jag åkte med henne som tolk (ingen av ambulansförararna kunde engelska), det var världens kaos - men som tur var så var det inte någonting farligt! Det var bara dags att ta det lite lugnt - hennes kropp sa ifrån liksom. Så vi åkte hem, sov och drack vatten!

Dagen efter sov vi ut, satte alarm klockan tolv - och fick inte gå upp innan. Jag och Laura gick ned och handlade frukost - grabbarna skulle komma till oss och göra sällskap eftersom det var Davids 30-årsdag, så vi gjorde det extra speciellt!


När vi var och handlade äppel-tarten körde Laura lite fransk-svenska xD Han som jobbade där frågade hur stor bit vi ville ha - jag stod en bit bort så Laura fixade "no, no hela, hela" (med franskt uttal) HAHA det lät så roligt, men ah han fattade ju i alla fall :D

David mådde inte så bra, så han stannade i vår lägenhet och vilade medan vi andra drog upp till Sacre Coeur och kikade :)


Vi satt på trappan utanför ett tag - det var så fint väder :)

Kyrkan var fin på insidan också, inte på samma sätt som Notre Dame - det kanske beror på att Sacre Coeur bara är typ 125 år gammal. Väl där inne passade jag, Laura och Liza på att gifta oss: katolska kyrkan har blivit så tolerant på senare år - hahah... inte bara det att vi var tre personer: en katolik, en protestant och en non-believer .. vi var ju dessutom tre brudar ;D haha.. Så nu heter vi Velundyou i efternamn ;) (blandning av Verina, Lundberg och Youhanan).

Precis som varje dag rann tiden iväg, vi drog tillbaka till lägenheten och hämtade David. Sedan var det dags att möta upp Anna som var tillbaka i Paris. Vi skulle möta henne under Eiffeltornet halv sex, så vi var framme klockan sju!


Det kan bero på att vi valde att dit .. från någonstans ^^




Falken is back :D Hon fick en bit tarte!!
- samt en flaska vin som vi sänkte där vid eiffeltornet (:


Niko cyklade igång karusellen ;) ja vi satt vid en karusell som hade cykelgrejs runt, men de funkade inte - eller ah asså karusellen snurrade fast man inte trampade ;) Laura hade aldrig åkt en sån karusell, asså en sån med hästar och lejon som snurrar - en vanlig karusell helt enkelt - så hon och Liza tjuvåkte ett varv ;) haha... det såg askul ut: Liza kastade sig upp och snubblade in i en liten rosa vagn (typ en punmpa eller ngt), Laura var lite segare så hon kom ett halvt varv efter! Så först snurrade Liza förbi gömd i en liten vagn, sedan kom Laura ett halvt varv senare på en häst skrikade "Liiiizaaa" hahah det såg ut som hon försökte komma ikapp vagnen som Liza satt i xD hahaha!



Sedan var det dags att gå igen! Vi skulle hitta en restaurang - tillslut valde vi en som liknade Jensens bofhouse typ - så käkade kött :D dessutom fanns det wifi - då märkte man vilka de största fb-nördarna var: jag och Niko loggade direkt in xD

Efter maten svängde vi in på en liten bar mittemot och tog en varsin drink - själv drack jag en Cuba Libre :) Man fick fina lysande rör i drinkarna :D Men det fanns inga rosa - eller ingen av oss fick det iaf... vad är det för stil?! David åkte hem efter det, eftersom han inte mådde bra än.. vi andra vandrade upp i Montmartre igen - tillslut hittade vi något som såg ut som en pizzeria typ ^^ det var en kines som drev, och han verkade ha öppet tills det inte fanns några kunder kvar ^^ Hur bra som helst :p Falken levde upp till sitt namn och satt och spanade på ett par som stod och hånglade - i 42 minuter från att hon började konrtollera dem ;) hhaha.. det var mycket intressant ^^ fast kan hålla med henne: gå hem vafan! Fast vi hade många teorier om varför de bara stod där med tungan i varandras halsar - den mest omduskuterade var att han egentligen var gift^^
- Vi tog taxi hem klockan två typ: sov två-tre timmar innan det var dags att gå upp, lämna hotellet och åka hem...

Måste säga att det var en grym resa :) Kunde kanske ha hoppat över sjukhusbesöket men annars var allt braaa. Vi fick en jävla massa motion också - att gå är underskattat ;) speciellt för Niko som var invalid och hade ont i foten ;D hahah.. jag vill resa mer.

Ne nu ska jag hämta tvätten i tvättstugan, göra mig i ordning och åka mot stan. Ska möta min lilla Jackie som kommer idaaag :D Sedan blir det sushi-lunch<3 efter det bär det av till skolan.. har seminarium idag ... inte lämnat in ngt PM men det blir bra.. ska snacka med Laura om hur vi ska lösa det här men eh vafan vara att wing it ;) Ska bli så skönt att träffa Laura och Liza idag, känns så konstigt att vara utan dem :O:O Mycket att göra idag - ska även hinna hämta nycklar hos Charlie, ska vakta deras katt medan de är i Finland i helgen :) Sist men inte minst ska jag umgås med Tottiee, har ju inte träffat henne på läängee nuuu!

Time to go (:

like we were dancing our last dance

Kategori: On Tour

Vaknade med Our last summer på hjärnan.. ja Abba.. vet inte hur den hamnade där - men jag lär gå och nynna på den hela dagen. YAY!

Idag har jag fullt upp - för ovanlighetens skull? Ska jobba hos pappa, plugga med brorsan, tränan, kanske sola, hem och packa klart, åka ut till Laura i Hässelby och skriva pm samt värma upp inför Paris! Japp, klockan tre inatt så går tuben till bussen som tar oss till Skavsta! Vi landar i Paris på förmiddagen - lääängtar - ja, Paris är en jävligt vacker stad. Jag har bara varit där på hösten så det ska bli nice att dra dit nu när det är vår ;) Hoppas på varmare vänder än här - så (utan att kolla upp det) tänker jag ha min skinnjacka! NU är det vååår - för det har jag bestämt.

Som vanligt är den stora frågan: vilken väska ska jag ha? Den måste vara lätt eftersom jag vill ha mer saker än väska med mig.. åker endast med handbagage såklart. Vi ska ju bara vara där till på tisdag så det behövs inte så mycket olika kläder.. men man kanske vill shoppa lite (a) nej jag har inte råd egentligen, men om jag är i Paris så kommer jag vilja handla NÅGONTING om inte mycket - får ju lön när jag kommer hem så ... det är lugnt :)


Bild på Eiffeltornet jag tog 2010 när jag och Rebecca var där :)

En sak i taget nu, kanske ska sluta drömma mig bort: fixa mig och åta till jobbet. Det är ju en arbetsdag kvar innan jag får åka ... resa är fan det bästa som finns typ ... juste, sluta drömma var det... hm... dricka upp kaffet och sätta fart. Kom igen.

även äckligt godis är gott när man är trött.

Kategori: dravel om ingenting

Go'kväll :)

Sitter och kikar på tv.. tunnelbanan.. inte så jävla spännande program.. letar mest efter mig själv. Haha, ja det är sant. Tänk om man skulle dyka upp liksom. Sen är det väl lite kul att titta på två gamla Harrys-vakter in action. Jag känner dem, underbara människor.

Idag har jag arbetat som en myra. Sov hos mor min, så gick upp halv sex. Detta eftersom vi skulle köra brorsan till praktiken också.. jag var på mycket bra humör må jag säga. Arbetade i åtta härliga timmar - datorn var så seg att jag ville gråta. Trots detta glömde jag att kontakta it-avdelningen.. igen.. men men det är tur att man får pröjs per timme. Efter jobbet körde mamma hem mig, vi svängde även förbi Flemingsberg där jag skulle hämta mina nya dator. Japp, jag behövde en till. Denna är liten - så jag ska slippa bryta ryggen varje torsdag. Jag jobbar ju hos pappa varje torsdag - dessutom tränar jag.. så släpar runt på en jävla massa skit varje vecka... men nu är det slut på det - eller ah väskan kommer bli mycket lättare!

Jag älskar mitt nya nagellack! Det är silvrigt och glittrar - vad mer behöver jag säga? Tänkte att alla just satt och undrade över detta (:

JAAAA det är onsdag = Grays Anatomy!!! Så nu ska jag borsta tänderna, tandtråda (varför finns det inget verb som inte jag har hittat på för detta, engelskan har ju floss..) och hoppa i säng för att mysa till en av världens bästa serier...

Idag har jag ätit en halv bulle på jobbet, sen typ 7 bitar godis nu på kvällen .. eller snarare 10.. och en näve ostisar... varför? Jag ska ju inte äta sånt.. blaaah... dum ketchuup.. ska inte ha sånt hemma.. för det finns ingen hejd när jag har det.. eller jaja... jag har fortfarande äckligt godis och ostisar hemma - som ska stanna i skåpet tills .. jag tar ut dem.. nästa vecka? Godiset är mycket onödigt att äta - det har fratinerat med äckel-laktits med salt.. så det är smittat och nu mer äckel-godis... och ja, jag åt lite av det i alla fall. Man vet inte att man inte tycker om det om man inte smakar... tio bitar... hm jaja.. nu ska jag avsluta min monolog om det äckliga godiset och borsta tänderna och förtränga att jag åt massa onödigt - och tänka framåt: imorn är det spinning. Sen är det Paris - sedan är jag fattig och förhoppningsvis har jag inte råd att vara onyttig. Bara råd att träna... och äta morötter.. morötter är sjukt billigt.. idag blev jag sugen på blodpudding - det har ALDRIG hänt förut.. falukorv har hänt, men nej inte blodpudding. Kommer ihåg när jag var konstant sugen på falukorv och mosade kidneybönor (inte i kombo men det var under samma era) ... om jag inte alltid hade haft skumma matvanor skulle jag trott att jag var gravid. När jag var liten åt jag rostat bröd med sylt och polly på (ja, godiset).. när mamma inte var hemma.. det var fan inte gott - men jag åt det lite då och då bara för att jag kunde...

Imorgon ska jag gå upp klockan sex i vanlig ordning - fan vad jag längtar... ehm...

det går bra nu ^^

Kategori: den eviga monotomin

Idag tog jag sovmorgon, gick upp klockan sju. Så nu har jag just ätit frukost - bara lite kaffe kvar.. sen måste jag börja plugga. Så jävla osugen, men eftersom jag inte gjorde det igår så ... skönt att skjuta upp saker.. idag SKA jag göra klart uppgiften som skulle varit inne i mitten av februari. Sen måste jag kolla upp vad jag missade medan jag var i Österrike. Vet att det är en kvantuppgift, men inte vad den går ut på. Blaah..

Det jag gjorde istället för att plugga igår var att fika med Tottie och träna med Rebecca :) Jag var hemma på förmiddagen och städade, klippte tröjor och massa grejer som jag verkligen behövde göra (a) jag gick i och för sig till biblioteket och lånade en bok som jag behöver till uppgiften (som jag ska göra idag) .. så liiite duktig var jag. Fast sedan pratade jag med Tottie - hon var sugen på att ta en kaffe; det var jag också. Så vi möttes i stan och hamnade på ett fik på Kungsgatan :) Det var kul att hänga lite med Tutis, det var ett tag sen nu! Typ två veckor sen :O .. men sånt som händer när man åker utomlands^^ På kvällen var det pilates-dags: fortfarande inte min grej. Fast det var lite mer ansträngande igår än tidigare.. tror jag i alla fall ... Det är säkert bra träning - men ah.. att ligga o le med pubisbenet och dra mellangården via ryggraden upp genom huvudet är inte något jag .. ens vet vad det betyder: så jag har lite problem! haha.. på torsdag ska vi spinna - det är lite mindre komplicerat: bara att trampa för i helvete ;D

Tanke-/handelsgång: "Nu ska jag sätta igång och plugga.. går in på fb - inget nytt har hänt - scrollar igenom min profil - inget nytt har hänt - kollar på lite biler .. juuste jag måste boka flygbuss .. tycker på en flik som råkar vara kurswebben (asså skolsidan) .. helvete plugga var det ja. - går tillbaka till bloggen..". Det går bra nu? Ska bara... öppna dokumentet.. och hm.. hämta boken .. sen ska jag plugga, men först måste jag boka bussbiljett till Skavsta... hehe .. och kolla på min ekonomi ^^


daddys girl

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Så var helgen slut än en gång. Gårdagen var årets mysdag - jag vaknade upp hemma hos Rebecca. Hon, jag och Johan började morgonen med att försöka gå upp ur sängen. Johan var extremt glad över att både jag och Rebecca var pigga ^^ Tillslut blev det pizzafrukost till Tomten är far till alla barnen. Sandra och Daniel kom också över - sedan låg vi alla i soffan och dog till filmer: Drömkåken, början till Den vilda jakten på diamanten (fast Johan klagade så mycket att vi var tvugna att byta ^^) och Livvakterna. Det känns som om vi skulle ha hunnit fler filmer.. men tror inte att det var någon mer..


Så mysigt hade vi det ^^ Jag hade bästa platsen till Sandra bestämde sig för att lägga sig på mig med 75 kuddar ^^ Samtidigt låg Daniel och skakade på benen (som jag då hade som huvudkudde) - Jaa, det var mindre nice att ha en skakig kudde och en Sandra-filt... haha..

Så till det som orsakade denna massbakfylla!

Jag blev inte bakis i lördags, så detta betydde alltså att jag var full hela dagen^^ Jag åkte hem till Rebecca under dagen; där var även Johan och Sandra :) Jag höll Rebecca sällskap medan hon städade medan Johan och Sandra spelade super mario... Sedan kollade vi på hockey... det var extremt spännande må jag säga... ehm ^^ haha men ah, AIK förlorade .. hehe.. Sandra lagade middag medan Rebecca duschade jag var moraliskt stöd (jag hade typ fixat mig klart hemma innan jag åkte in). Vi skulle vara klara och på förfest klockan sju.. men ah, klockan åtta var vi framme hos Daniel för att förfesta till melodifestivalen^^ Jag hade två timmar på mig att bli full och glad - skulle till Broder Tuck för att kika på Posh Vandals klockan tio. Såå jag svepte tre groggar vodka och energidryck ^^ Jag vill minnas att jag skuttade jag dansade fram hela vägen från Daniel till Broder Tuck. Haha.. aah.. mötte Tezzi i Skanstull och hon var lika full som jag "så vi skulle inte köpa dricka där utan vänta till Rocks".. ah hej jo tjena - det första jag gjorde var att köpa öl - såklart :D .. och sedan en till och så vidare ^^






Jag och Alexi kom på att hon ska sy sånna där brallor man kan slita av (asså med typ knappar eller kardborre sömmarna xD). Sedan tyckte jag att hon kan sy en one-piece med samma princip i rosa velor! Bra idé :D


Lex :)

Nej, jag fotade inte mer ^^ alla stod med kameror så.. först ville jag också va med och fota - sedan ville jag hellre dricka öl, vråla och skutta runt: så jag överlät fotandet åt de andra.. misstänker att det kommer komma upp charmerande bilder på detta (på fb) inom kort.. hahah kan BARA bli bra! ^^

Efter spelningen så kilade vi mot Rocks - jag och Tezzi gick, vet inte hur de andra tog sig fram^^. Vill minnas att jag åt mellis/natt-lunch på medis: det blev korv med bröd^^ Hade lista på Rocks, dessutom fyllde Lasse år så det blev födelsedagsdrinkar, så det var mycket billigt/gratis att vara där :p ... jag vill minnas att jag dansade och sprang runt en hel del! Vet inte riktigt vilka som var där men kul hade jag det.. jag och Nikita dansade fiiint och mycket minns jag faktist.. och Tottie var där, det var awesome :D haha.. asså bra lördag! Ah juste, helt plötsligt ringde Rebecca - hon och Johan var utanför och ville säga hej; så jag sprang upp! Där var jag lite upprörd och förundrad över att det bara fanns två filtar: jag hade en men i alla fall^^ Efter att ha pratat med dem en stund ville jag också gå hem, tydligen :p De skulle äta - och det ville jag också ^^ Så jag drog in och tog mina grejer och stack med dem ^^ utan att säga det till de andra på Rocks .. hehe.. fick ett sms av Tezzi "Var är du din dvärg?" hann inte svara på det innan Charlie ringde: de letade efter mig ^^ konstigt va? .. men men sånt som händer när man är salongsberusad ;D
- Jag, Rebecca och Johan handlade med oss mat från donken och drog hem till Rebecca.. läsken var kall att bära! köpa läääsk .. så gick jag och sa/sjöng halva vägen hem ^^ Det var jävligt onödigt att jag köpte en meny, åt inte pommesen och inte hela hamburgaren.. drack kanske två klunkar cola.. så jag var nog jävligt hungrig? .. haha men jag hade kalla pommes och avslagen cola när jag vaknade :D Bra start! Jag vet inte när vi somnade, vill minnas att vi satt i köket ett bra tag och diskuterade viktiga saker: typ skillnaden mellan blad och löv ^^ Sov nog inte så länge och var en aning berusad när jag vaknade - märkte det på eftermiddagen: då bakslaget slog till... haha...

Bra helg, bra helg!

Idag ska jag plugga hade jag tänkt.. men först fixa klart med tvättan. Jippii.. fast ikväll är det pilates som gäller: då ska man le med pubisbenet (asså jag vet fortfarande inte vad instruktören menar när hon säger så), men det blir nog bra ska du se ;D




candy gloss

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Så då var det bara att slita sig ur sängen och ta tag i lördagen^^ Jag vaknade typ halv sju.. då kollade jag på Charlies änglar och åt chipsringar i sängen.. fortsatte med jordgubbar, sen blev det cola.. tonvis med vatten. När den filmen var slut gick Gilmore Girls på femman - alltid lika kul att se det live ^^ haha till Gilmore åt jag soppa och macka med smält ost.. sedan kikade jag på en film till: Just like heaven. Efter det orkade jag släpa mig ur sängen. Hoppade in i duschen och nu sitter jag i soffan redo att dra, ska hem till Rebecca en sväng :)

Jag är inte speciellt bakis idag - trots att jag borde det. Igår festade jag med klassen hemma hos Niko :) Det var jag, Niko, Felix, Robin, David och Anna. Vi lekte jag har aldrig.. och snackade.. och såå medan vi förtärde en hel del alkohol ^^ Jag vet inte var de andra drog när vi kom in till stan runt ett, men jag hamnade på Rocks. Det var inte speciellt mycket folk där men jag hade kul ^^ Vet inte hur länge jag stannade eller vad jag gjorde, men det lär ju ha varit kul ^^ Jag hann, till min lycka, med Visättrabussen hem! :D vad åt jag när jag kom hem? Inget.. hm .. juuuste jag köpte en cheeseburgare på BK på vägen till nattbussen ^^ haha.. det är bra att vara full :)

sverige till salu på entreprenad

Kategori: den eviga monotomin

Jag skulle gå upp klockan sex och styra upp mitt skolarbete. Efter att ha missat två veckor i skolan på grund av semester .. (och förra måndagen på grund av bakfylla).. MEEEN jag gick upp klockan sju och beställde en dator istället.. haha aah asså jag behöver en liten dator. Kan inte släpa runt på det här åbäket. Jobbar hos pappa minst en gång i veckan - då behöver jag en dator. Jag kommer bryta ryggen om jag ska släpa så här mycket hela tiden.. hittade en liten dator på netonnet som man kunde ta på avbetalning - det ska jag väl klara av ^^ Det är dyrt att leva. Ja, skolarbetet ligger lite på is.. är inte riktigt säker på vad jag ska göra så .. gör typ ingenting ^^ haha, men men det löser sig! Idag ska jag försöka hinna göra uppgiften som skulle vara inne i februari någon gång.. men den var så tråkig att man dör. Jag är nästan klar med den - så det vore bra att bli helt klar och skicka in den.
- Jag ska klippa mig idag - efter det behövde de mig på kontoret så jag gick med på att hjälpa till idag igen istället för att fokusera på skolan... ja, klart man behöver hjälp när man hanmnat efter (som man alltid gör efter ledighet). Mamma behöver också hjälp, så måste hinna dit nästa vecka... jag vill inte jobba med pappaer när jag blir stor. Egentligen inte nu heller.. men ah dilemmat är ju att jag måste få in pengar också - så jag är inte direkt ledsen över att ha extrajobb.

Igår lagade jag en tand för första gången i mitt liv. Det var inte så farligt.. fast bedövningssprutan var läskig. Annars var det bara obehagligt.. och segt att sitta och gapa i en halvtimme när de petade med borrar och slamsugare i käften på en. Sedan var käften bedövad fram till lunch.. ja, jag jobbade igår. Fast slutade halv tre, då skulle jag gå hem till far och möta lillebror. Jag hjälper Viktor med läxorna en gång i veckan. Han hade inte så mycket igår, vilket var skönt - kände mig helt slut i skallen av alla papper jag hade sorterat under dagen. Så det var skönt att jag tog mig till gymmet efter att ha pluggat med brorsan. Det blev spinning för hela slanten - under passet tänkte jag "fan jag tycker ju inte alls om det här", jag har i många år påstått att jag tycker om spinning. Det är ju snorjobbigt.. det kanske är det som är charmen? För ja, efteråt känner man sig så jävla bra. Höll dock på att spy efteråt igår.. tog kanske i lite för hårt? Eller eh, man har 25% av sin kapacitet kvar efter att man har spytt av utmattning - det lärde jag mig av min tränare när jag spelade fotboll för sisådär hunndra år sen.

Planen för ikväll är att gå ut med Rebecca: vi ska till Harrys! Har inte varit där på en fredag på... ett halvår? haha.. men men det blir säkert bra^^
Är ju ett utprövat koncept (Harrys-fredag) och det kan ju inte ha förändrats så mycket. Det har ju varit samma utbud under de snart... fyra år (och ja, jag räknade på fingrarna) jag har gått dit. Herregud, jag fyller 22 i år - hur gick det till? Jag är ju 19 år. Hahaha juste, igår frågade min tandläkare mig hur gammal jag är - tandsköterskan kom på det snabbare än jag xD haha! I år har jag fan haft svårt att komma ihåg hur gammal jag är - vet att det har diskuterats många gånger på olika håll.. men vafan det är ju inget jag går och tänker på precis, jag vet vilket år jag är född räcker inte det.. ^^ Jag är ju 19 har jag sagt!

Jag sitter och lyssnar på Svensk Punk och myser.. haha.. skolan var det ja.. men ah nu hinner jag ju inte göra så mycket.. ska ju till tåget om en timme. Innan dess måste jag fixa mig.. och öhm.. insert valfri bortförklaring: _____________.


Jag gjorde just en upptäckt: det kostar lika mycket att laga en tand som att flyga till Paris.


The adventures of Sylvia - queen of the slopes

Kategori: On Tour

Hemma! Det var hemskt skönt att få lite sportlov såhär mitt i terminen. Pappa fyllde 50 så han bjöd hela familjen på en liten resa till Alperna :) Som sagt, inte mig emot. När jag var yngre var vi i den byn varje år - antingen på vintern eller på sommaren. Mer ofta på sommaren eftersom vi bilade ned till antingen Frankrike eller Italien lite om vart annat (:

Väskan var mer tung på hemvägen än på vägen ned... hur gick det till? hih (a).. Så ja, jag var alltså i Matrei (Österrike) med pappa och den sidan av familjen. Skidåkningen var nice: hade inte åkt på sex år. Så jag tycker det var duktigt av mig att bara ramla en enda gång! I barnbacken... såklart.. hehe... det var under den andra dagen. Ramlade framlänges och hamnade på mage? Gjorde mig, som tur var, inte illa - fast hade sönder ena vanten. Ett liiiitet hål i i tummen :/ haha ah barnen som gick på skidskola såg lagom förskräckta ut när de såg mig rulla runt i backen ^^ haha... men men så kan det gåååå!!


När vi landade i Österrike :)


Rikard och Viktor uppe i backen :)

När vi skulle hyra skidor hade de liiiiite problem med mitt och storebrorsans namn. Fråga mig inte hur Rikard och Cecilia blev Erik och Sylvia - men det var bara att köra^^ ahaha.. Jag åkte skidor de två första dagarna under både för- och eftermiddagen. Efter den andra dagen var jag helt slut i benen, så jag och Anna simmade på förmiddagen och sedan upp till de andra på eftermiddagen. Det var helt underbart väder i princip hela veckan. Det var bara på måndagen som vädret svek.. det snöade och var kallt... sååååå:



På tisdagen var det bra väder men efter skidåkningen på eftermiddagen kom Anna på att hon behövde köpa lite mer grejer såååå:



Att få matvanorna återställda kommer bli en match... frukostbuffé varje morgon, österrikisk lunch i backen (de har en tendens att lassa på ganska mycket på tallrikarna) för att sedan äta 5-rätters middag varje kväll. Lite mer än vad jag är van vid - men fan vad gott det var! Det mest spännande jag smakade under vistelsen var basilikaparfait. Man har ju en tanke om hur glass (och glassliknande efterrätter) ska smaka - och det är fan inte basilika. Fast det tillsammans med hallonparfait och en liten bit chokladkaka var inte så dumt! Det är synd att man inte har råd/ork att laga femrätters hemma... det är ju bara lite av varje så man blir lika mätt som av "vanliga" portioner på restaurang, men det är ju lite roligt att äta lite av varje istället för att välja en maträtt per måltid ^^

Jag är lite kluven över att vara hemma igen, har ju saknat mina rutier och att träffa folk .. men asså att vakna upp till vårväder och semester..

Utsikt från balkongen:

l