notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

there's no unachievable goals

Kategori: den eviga monotomin

Snart är det tenta - och sedan  är det helg, fast först är det onsdag och torsdag.
- Idag ska jag plugga hela dagen. Nästan, ska ju vara med i Jennies examensarbete också - så ska mäta min kroppssammansättning. Läskigt - vill inte veta xD att vara lyckligt ovetande är ju mer hälsosamt om man är som jag. Fast aja, det kanske är dags att komma över mina fix-idéer och manier? Har inte vägt mig på... hm .. sedan jag var 16-17... så på typ fem år. Efter idag kommer jag veta hur stor andel av min kropp som är fett och vad nu resten kan vara... ska försöka göra någonting konstruktivt med den informationen - överraska mig själv. Alternativt släppa det och gå vidare.
- Funderar trots allt på att träna ikväll - ska på Mimikry imorgon kväll så kommer inte hinna spinningen (eller kommer inte hinna/orka åka hem mellan rättare sagt). Så ska kolla upp om det finns något passande pass idag ^^ Det finns ingen spinning... kanske body pump dagen till ära då? Får se.. men träna lär jag göra i alla fall - annars kommer jag känna mig dålig, och det är ju onödigt^^

Jag var mycket duktig nu på morgonen: gick ut med alla jävla kartonger, plastförpackningar, metallsopor och glasburkar till soprummet. Stod där ute klockan kvart i sju på morgonen - jag kände att det var dags helt enkelt. Nu är det bara alla tidningar kvar (hade en hand för lite) .. de blir bara mer och med tidningar hela tiden! Okej, ja det kommer en varje dag så det är ju kanske inte så konstigt... men jag hinner ju aldrig läsa skiten - så ofta som man bore i alla fall. De börjar gå mig på nerverna - ska nog få med mig dem ned sen när jag går till skolan!



In spririt of saving money så fixade jag spotify-premium igår också. Det är farligt att min dator på jobbet är så galet seg: jag måste ju sysselsätta mig med någonting medan skiten tänkter - så jag spenderar pengar med hjälp av mobilen och visa-kortet. Efter jobbet åkte jag till skolan och hängde med Liza och Felix - jag och Liza drog på en introduktion om Minor Field Studies. Funderar på att göra vårat examensarbete i ett u-land ^^ Det skulle ju kanske vara lite mer givande än att bara sitta på södertörn år efter år. Jag har ingen aning om vad jag skulle vilja skriva om - eller var jag vill åka.. så detta tål att tänkas på. Jag var jättetrött igår så lämnade den delen till framtiden. Ah när man är så slut i roten att man inte ens kommer ihåg vad man har lagt i korgen när man kommer till kassan (i mataffären) så vet man att det är dags att gå hem och sova. Fast jag kollade på film först:
- Det blev fransk film: a la folie.. pas du tout! Det mysigaste måste ha varit att Laura kikade på samma film samtidigt fast på andra sidan stan. Jag hade inte sett filmen på cirka fyra år? Sen gymnasiet helt enkelt! Den är ganska speciell - lite synd att jag kommer ihåg slutet (om man har sett filmen är slutet svårt att glömma). Det är en sådan film som är bäst första gången - man blir överraskad! Jag skulle inte påstå att filmen är läskig - mer ... creepy. Fast bra, mycket bra. Jag skulle inte säga att det är en typisk fransk film - fast hm mjo den är ganska skum... men den är filmad på ett mer amerikanskt vis .. typ.. haha, eh kika på den bara!

Efter den något obehagliga filmen så gav jag femmans nya serie en chans: GCB - Good Christian Bitches. Det var väl helt okej, om det kommer gå repriser på söndagar så kommer jag kanske följa den som bakisserie. Nej, det var inget jag fastnade för sådär. Helt okej, men njae - för lik alla andra serier liksom.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: