notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

i'm the man who murdered love

Kategori: Från förr

hello.. vin o grejer - Stefan fyller år!
- det gör även Rebecca; så det blir Harrys snart ..

Igår va jag hos Charlie o mös.. kollade på skräckfilm: lyssna på de döda annars sliter de av dig ansiktet - det säger jag bara! .. vet inte vem som hoppade högst vid vissa tillfällen asså ^^ hahah..

Ska snart till bussen - e egentligen trött o ska jobba imorn, men kan gå ut ett tag iaf ^^

again and agian..

Kategori: Från förr

Vaknade ganska nyss - relativt utvilad dagen till ära :) Nu halvligger jag i sängen och dricker kaffe.. i eftermiddag ska jag passa ungarna.. antar att det e bra att ha någonting planerat iaf så man inte börjar klättra på väggarna ^^


måndagen e iaf över... snart e det helg!

Kategori: Från förr

Bra helg - till stor del!
Fredagen va helt crazy - förade hos Pete med Tob Alex Oscar Charlie o Tezzi^^ Sen skulle några av oss till Harrys: missa bussen, gick till tvärbanan.. vänta i 7 min, Tob fick den bra idén att vi skulle gå av i Globen ist för Gullmars - tuben kom efter 9 min (sl-minuter...). Så när vi kom fram var jag på lagom bra humör: ne jag gillar inte att vänta ^^ Men sen svepte jag en jack o cola, då blev det mesta bättre - och några öl senare var allt asbra! hahaah.. när de stängde stog jag med Candy och Elina utanför. Då kom det fram en kvinna till oss o ville ha med oss på efterfest - vi drog med oss Valpen och Nils också (resten var borta = påväg till Pete).. när vi kom fram hade jag pratat med Charlie i telefonen - de var tillbaka hemma hos Pete - dit ville jag med! ^^ så jag sa att jag skulle käka (mytoman på fyllan, yes indeed!).. då följde Candy och Nils med mig - vi käka kebab innan vi drog iväg till Pete :p haha.. Crille ringde mig mitt i allt och berättade att de - mina bebisar - hade blivit spöade av några brats! Då blev jag upprörd, om man säger så^^ sen fick jag även prata med Manne och Tob.. Tob lugnande ner mig o sa att de alla levde och att det inte var någon fara.. Det tog ett tag att komma hem till Pete men väl framme fortsatte festen .. Mysigt :) 

Lördagen .. kom hem från Pete mitt på dagen - sov några timmar sen var det dags för utgång igen! Harrys - yes indeed.. eller ett tag i alla fall -. jag och Rebecca kom dit vid halv tolv - det var massa folk, vi började med drinkar medan vi vänta på Manne och Jocke! När de kom fram fick Manne veta att han var portad (!!!) .. så de drog vidare till Gåsen - efter en öl till drog även jag och Rebecca dit - då var Crille, Dean, Kina + hans flickvän Natta där :) .. Det var sådär - Gåsen e ingen höjdare egentligen ... sen åkte jag och sov hos Rebecca ^^ Den kvällen hade syrran fjortisfest hemma - det spårade! Serion pajade .. saker blev snodda.. ja, villafest med typ 40 fjortisar (inte ens hälften va välkomna).. vad kan man förvänta sig ??   

Söndagen spenderade jag med Rebecca och Manne: vi kollade på film och segade heeelaa dagen :)

Idag har jag jobbat .. försov mig dock, så var tvungen att ruscha upp - svepa en kopp kaffe, slänga på mig första bästa klädesplagg och osminkad springa till bussen.. life's a bitch när man jobbar hos farsan ^^ inte lika lätt att skippa en dag xD haha.. imorn ska jag passa barn annars e jag ledig - ska nog kidnappa Rebecca om jag orkar upp i tid... så man hinner träffa den lilla ungen på sin sista dag som 18-åring: that's right min mamma/bebis a.k.a Becci-bus fyller gammal på onsdag!

Sprang lite ärenden på stan efter jobbet .. sen var jag trött - men jag ringde faktist farmor idag (har planerat det i snart en månad) ^^ så vi ska käka lunch nästa måndag =)





if I die

Kategori: Från förr

damidam.. sitter hemma hos pappa - ska snart dra mot mor så man kan göra sig i ordning ^^ idag va andra dagen i rad jag jobbade lite halvt bakis och med sömnbrist - inte att rekommendera för er som inte har testat det^^ ni andra vet :p hahah ..

Ikväll ska man se Lovestain - The Cave i sumpan :) Sen blir det Harrys som vanligt :)

om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag håller på att få en hjärtattack - det spänner o sticker i börstet .. o nu inbilar jag mig att min hand domnar bort ... lääskigt ..

heeeere weeee gooooo!

Kategori: Från förr

Sitter och lyssnar på Hardcore Superstar!
- inbillar mig att jag är vaken och levande - annars kommer jag inte iväg till bussen om 30 min... yep, ska jobba idag: o som alltid var jag smart nog att gå på Harrys igår! Gick i och för sig hem klockan ett (applause)^^ Men det innebär i alla fall att jag sov i tre timmar ..

Slutar runt tre idag - så det kanske funkar att sova sen (det inbillar jag mig inte ens att det kommer hända.. haha). Idag är det ifs Banditfest på Harrys - men jag ska jobba imorn igen - så får se hur man gör ^^

 

det e faktist sant - det var inte jag ^^

Kategori: Från förr

Snacka just med storesyrran på msn - fan vad jag saknar henne asså! Har inte sett röken av människan sen min student :( .. o det e inte så att man bara har vägarna förbi Norrtälje, där hon bor .. yep - en av storesyrrorna bor där o den andra i Nyköping .. skitkul - verkligen ..

Vad ska man hitta på idag? orkar inte sitta här och ruttna hela dagen .. nope - inge jobb idag inte .. fett segt egentligen ^^ får väl höra vad min arbetslösa vänner har för sig :p

bara tisdag .. asså jag hade en liten plan på att chilla med utgång denna vecka - men om inget händer idag, o folk drar till Anchor ikväll - kommer jag bli fett pepp på det ^^ o eftersom det e lön på fredag så "behöver" jag inte spara egentligen .. mjiff - jag gillar hur jag tänker ^^


fastnat i min hjärna ^^ (Like a sin - Crashdiet)

Kategori: Från förr

Sweet talkin' jive
Still lookin' fine
She's got the reputation catcher of your eye

Secrets align
Behind her smile
Evening arives
Reveals her crimes

Watch yer tounge
Makes you wanna cry
Alone she is not that shy

Like a sin she comes alive
She begins to draw the line
From within the takes you down
Like a storm wind sweeping by

She is one of few
A bit too rude
The fatal tragedy calling out on you

Sense of my voice
Her toxic toyz
That's all she wears
Her lust for nightmares

Watch yer tounge
Makes you wanna cry
Alone she is not that shy

Like a sin she comes alive
She begins to draw the line
From within the takes you down
Like a storm wind sweeping by

Sinner she's gone wild
Sinner she makes you smile

Like a sin she comes alive
She begins to draw the line
From within the takes you down
Like a storm wind sweeping by

änglalik med gloria - HA!

Kategori: Från förr

God morgon..

Ansvarstagande idag - ska med bussen om en kvart: om jag hinner med det..
.. bör göra mig i ordning nu ^^ haha

livet är ett pussel med för många pusselbitar

Kategori: Från förr

Var på Gåsen igår - men massa människor: dät vär näjs! spelade grodjackten: satsa 3 kr och vann 50! :D hihi Sen blev man för full igen asså .. och antagligen lika odrägligt som vanligt ;) haha ..

Idag vill Candy till Anchor - så jag ställer upp frivilligt ^^ hahah...



Ansvar? Nepp - tar det vid ett senare tillfälle tror jag!


Like a sin she comes alive

Kategori: Från förr

God morgon!

John Blund slog mig i huvudet med ett basebollträ igår kväll - somna vid tio ungefär.. vaknade av sms hela morgonen: FOLK SOM INTE KAN RESPEKTERA ATT MAN SOVER IBLAND! hahah.. (jag brukar vara en av dem så, jag får skoja om det ^^ haha) . . .

Längtar till kvällen - för att då blir det till att festa igen.. det tycker jag om! Ifall någon har missat det^^ Ska hem till Pete på fest/förfest - det blir att festa där om man inte får för mycket Harrys-abstinens!

Nu sitter jag i sängen nyduschad och nöjd.. eller okej det e fan jobbigt när håret e blött: ligger slickat längs ryggen och droppar .. ska kanske föna och platta det snart - så det inte blir allt för odrägligt sen ^^ meeen först: mer kaffe!

Gratis fylla?! NEJ - det kosta en baksmälla!

Kategori: Från förr

JAG VILL DÖ - snart ska jag till jobbet ... e bakis som ett djur - men betala inget igår iaf ^^ så går det när man ser ut som jag ;) hahahaah..

Ska till affären o köpa energi snart .. för att knarka alvedon o kaffe har inte hjälpt ..



You're a sex bomb love machine
69 shots o' gasoline
You're a piece of good 'ol fashion
Second to none you're the main attraction

It ain't no big thing!

Kategori: Från förr

Sitter i sängen och käkar frukost .. skulle väl ha kunnat sova lite till, men kände att det var dags att gå upp; så jag hinner vara seg och odräglig till klockan kvart i fyra. Då ska jag gå o hämta mina små kycklingar på dagis ^^ haha.. Nej, barnvakt är inte direkt ett högstatusjobb - men jag tycker o m barn, så jag lider inte av det ..

Fick ett sms av Crille typ klockan fem imorse - han undrade om jag ska med till Harrys ikväll ^^ Det planerar jag, var inte ute igår eller i måndags - så det börjar klia i kroppen!

carry me home

Kategori: Från förr

God morgon världen!

Kaffet gör sitt jobb: jag känner mig inte döende! hehe.. ska jobba hos pappa idag - sen klockan tre ska jag hämta det lilla söta monstret som råkar vara min lillebror - vi ska plugga idag: precis som varje vecka! hehe

Får se om jag orkar sova kvar hos pappa.. gör nog det - så det blir närmare till Rebecca: hade tänkt tvinga henne att umgås med mig imorn! hihi ^^



helgens klokaste citat

"Om någon inte gillar mig går jag bara vidare - för man kan inte tvinga någon att få känslor för en" - Tezzi

eller

"Cissi om du skulle prata tre gånger mer än vad du redan gör så skulle jorden explodera!" - Manne

ekar i min hjärna

Kategori: Från förr

Nu ska jag och syrran kolla på Titanic :)
- äter upp hennes godis och ska snart koka kaffe .. hehe.. mååååste bli pigg tills jag ska hämta barnen sen..

Får se vad som händer sen, bör ta det lugt - kroppen blev sliten i helgen: det var helt galet underbart roligt!!




livet luktar grill

Kategori: Från förr

Idag bli nog första natten jag sover här hemma på en vecka!
.. jag gick in i vardagsrummet, där mamma sitter, nyss - iklädd mjukisbyxor och en stor t-shirt;
- Ah va skönt (mammas rektion när hon såg mig) 
- ..... vad? (jag)
- Jag trodde nästan det skulle stövla in en partybrud ..
- .... mhm.. (jag)

Ja, jag e en aning trött! Det blev att dygna igår - körde stenhårt: Harrys, efterfest, efter-efterfest och efter det hängde vi i bågen till kl 15 ungefär ^^ hahaha galet kul ^^

Hahah fan va man kasta ur sig massa skit - meningar utan mening asså.. "jag har en fot" - DEN NI ;) hahah! Eller "Man kollar inte i duschen" ^^ skulle säga spegeln tror jag men ah ^^ haha.. fast den solklara favoriten e citatet jag använde som rubrik - vafan mena man med "livet luktar grill" ... tål att tänkas på liksom! hahah


fysatan va trött jag är nu ..

I didn't know just what to do - I didn't seem to get my eyes of you

Kategori: Från förr

Är hemma hos mamma och vänder - ska till pappa och passa Viktor ett tag ikväll. Men luuuugn sen blir det Harrys ^^ haha.. får se om jag hinner möta upp mupparna i Tanto innan .. det vär längesen jag var där och mös ..


Har jobbat idag .. flyttat papper .. sköj, inte.

MEN NU ÄR DET HELG!!!

:)

Kategori: Från förr

KAFFE! - dagens räddning.. haha. kom hem för ca en timme sen, ska dra mig mot dagis o hämta de små barnen typ nu. Eftersom Kongo fyllde år igår hamnade vi på Anchor - sen följde jag med Charlie hem :) Han skulle till jobbet tidigt och eftersom jag inte pallade röra mig då sov jag ett tag till ^^ Planen var att dra vid 11-12 så att jag inte skulle behöva stressa.. hm, tror jag drog vid ett-halv två .. och eftersom jag inte riktigt hittade till pendeln så tog det ett tag .. sååå stressa var det ja!

damdidamdam

Kategori: Från förr

I vinter ska jag köpa en leopardpäls.. hahaha.. okej jag bestämde mig för att skriva det första jag tänkte ^^ nej jag är inte djurvän, okej djuren ska väl inte behöva lida - men allvarligt jag har både skinnstövlar, skärp och grejer - o så käkar man ju skiten .. så varför är det skillnad om man har på sig det fluffiga?! ^^ haha..

jag är trött - funderar på att sova senare ... men då måste man röra sig - eller nja jag ligger ifs i sängen.. eller snarare på ^^ med för mycket kläder o smink o grejer som ska bort sen - så ja, jag sover sen!

crazy

Kategori: Från förr

Nu är helgen slut igen - o vardagen e här i fem dagar ..

Helgen som var, den var rolig som fan! Fredag; Harrys o började fira min 19årsdag efter tolvslaget! Snacka om att folk blev generösa för att man fyllde år^^ haha asnice! Mamma blev lagom glad över att jag inte sov hemma den natten .. men så kan det gå! På lördagen käkade middag med pappa och den sidan släkten - sen träffade jag Rebecca, vi drog till Wollmars för att föra lite - Jackie, James och Axel kom dit :) Sen blev det Harrys igen ^^ Sov inte hemma då heller .. hihi! Igår fyllde storesyrran år så vi åkte dit och firade oss! Trevligt :) och min lilla systerdotter är helt underbar; och tycker om mig mest! hahaha ^^

Idag ska jag jobba med Anna i Länna, imorn och onsdag är det barnvakning, torsdag ska jag hjälpa lillebror med skolan och på fredag ska jag passa honom eftersom det e pappa och Annas bröllopsdag ...

Nu ska jag gå om 35 minuter - kanske dags att get a move on ^^

hej jo tjena!

Kategori: Från förr

skulle ta det lugnt igår - där av rublriken "hej jo tjena" .. vilket betyder att, att .. att det inte gick helt enkelt! ^^ Hejohå, full kastrull och askalas! hahah ssssh, det e inte alls som vanligt! Bra musik, underbara människor o lite gratis dricka - vem vill gå hem?!

Idag ska jag umgås med Rebecca - får se vad vi hittar på :)  

notice

Kategori: Från förr

Jag är vaken. Relativt. Ska åka om en halvtimme - mamma kör mig till arbetsuintervjun.. sen ska jag hem till pappa: hämta brorsan.. behöver jag återigen nämna att jag ska se Redlight Attracrtion på Harrys ikväll?! ^^ haha.. det kómmer att bli nice :)

In My House Of Pain

Kategori: Från förr

Har just klippt lite i mitt slitna, söndertrasade hår.. hoppas på att det ska piggna till lite!

Idag, dagen före morgondagen.. ska försöka ta det lugnt, tvätta lite kläder och fixa hemma.. måste ju ta det lugnt någongång så man blir av med förkylningen: and there's no time like the present! Dessutom lär det inte bli så mycket sömn imorgon: ska upp tidigt på arbetsintervju, sen passa brorsan och sen ska man ju checka in Redlight Attraction på Harrys :) .. sen på torsdag ska jag ju städa - så då kan man inte heller sova ut.. jag sover ifs inte speciellt mycket, men tanken på att inte få sova är .. irriterande :p haha.. always wanting what you can't have! Meningen passa in i de flesta aspekter av livet ^^


someone special

Kategori: Från förr

Är lite trött.. ska sova länge imorn: det är planen, men brukar ju vakna vid elva-tiden .. om inte tidigare ^^ men vi får se .. om man stänger av ljudet på mobilen så är chansen att sova längre större ;) ahah.. yeas även imorn är jag en del av ledighetskómmitéen ^^ Men på onsdag börjar allvaret - ska på arbetsintervju, sen passa brorsan (*host* sen till Harrys, Redlight Attraction spelar ju) .. o på torsdag ska jag städa (*host sen kanske till Harrys o se The Kristet utseende) o på fredag kan man andas ut igen - för då är det crazy nights på Harrys ^^ o på lördag FYLLER JAG ÅR!!!