notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

tiiimee too saay gooooodbye

Kategori: Från förr

Ja, jag känner mig lite smått döende .. har haft en maraton-hostattack i flera timmar nu, eller man skulle kunna säga att den började förra veckan - men har blivit mer intensiv nu ..

Det är vinter - så självklart är jag sjuk.

Just nu är det extra synd om mig. Jag kan inte ens ligga ner: då går det inte att andas. Luftrören tjuter och snoret rinner som ett vattenfall. Ja, jag känner mig riktigt fräsch. Jag kommer missa både skola och jobb den här veckan - skitskoj... verkligen .. men eftersom jag ändå inte kommer att få sova så kanske man kan skriva lite rapporter som skulle ha varit inne för längesen eller ngt ..

I helgen var jag och Emy hos Emma :) det var roligt - hade inte träffat fröken Emma på typ ett och ett halvt år!
- i fredags var vi på kåren (i skövde) och på lördagen var jag dödssjuk. Tror att jag sov hela dagen .. och nej, inte bakis - sjuuuk :( och det är mkt värre .. bakis e man bara i en dag, sjuk är man i typ .. hela livet ...

Imorn bör jag ringa doktorn..

Jag har ingen ny bild på när jag e sjuk - så tar en gammal: den här e från 2007 ^^

snö, kallt och jävligt

Kategori: Från förr

Sitter hemma och fryser.. eller okej jag är posttraumatiserad från kylan!

Den här veckan har jag gått i skolan. Islamoligikursen började i måndags - och låt mig berätta att de kommande 5 veckorna kommer bli tunga...

Men trots detta har jag sysselsatt mig på kvällarna. I måndags fyllde fröken Sindra år - så vi var på middag hos henne. Det var mycket trevligt! Jag hann inte se skräckfilmen födelsedagsbarnet hade valt: så jag klarade att åka hem ensam, sova hela natten och vakna i tid för att åka till jobbet.

Jag jobbade hela tisdagen, men på kvällen träffade jag Rebecca. Vi åt middag på Taco Bar och gick på bio: såg Due Date. Filmen var helt okej - ganska rolig; men jag fick lite smått panik av den dock ^^ haha! Igår var det skola igen, föreläsning i 4 timmar och sen kändes huvudet tomt. Det tog ett tag ett komma hem också - så jag var lagom genomfrusen och bitter när jag kom hem. 




På kvällen skulle Posh Vandals spela på Anchor. Så dit begav jag mig vid nio-tiden. Höll mig nykter *alla tappar hakan* .. jag och Rebecca gick dessutom tidigt eftersom jag var tvungen att hinna med mig buss hem... 

Idag spenderade jag morgonen i en Moské och eftermiddagen på café Chokladbollen med Marie. Vi förberedde oss inför morgondagens seminarium i fyra timmar.. Jag var hemma vid 18-tiden och då var det bara att sätta igång att tvätta.. seen kasta sig framför TV:n och dö en smula.



Imorn ska jag och Emy åka till Emma över helgen! :D 
- hahaha aaaw, Emy Emma och jag på Malta 2006!





 
Maawwawaw... saknar min lilla ponny (Tottie) som jag inte har träffat på länge nu

i'm the man who murdered love

Kategori: Från förr

Nu ska jag egentligen göra skolarbeten.. men jag har ingen ork eller lust.. Den här veckan har jag gjort klart två av fyra PM - men borde göra ett till, det kommer ju inte bli lättare; och jag lär ju inte få mer tid senare .. Igår fick jag dessutom veta att jag måste göra om en tenta (den första) .. skitkul.. men aja, smällar man får ta när man väljer att ha ett liv samtidigt som man pluggar!

Idag ska jag umgås med Emy på dagen, sen blir det utgång ikväll!
- ska checka Posh Vandals på Klubb Gås :)


Haha - jag och Emy 2006!
.. lika fulla som vanligt ^^

"alla ritade sig som prinsessor och liknande, utom jag .. jag ritade mig som misshandlad"

Kategori: Från förr

Nu är det snart helg igen!
- den här veckan har i och för sig varit kort. Jag och Rebecca var i Paris söndag-tisdag! :D
Det var niiice, har sett massa roliga grejer!

Rebecca uppe vid Sacre coeur



Igen^^



Vi köpte scarfs och basker ^^
- trots detta blev vi misstagna för att komma från Paris typ 5 ggr



Vid Eiffeltornet :D

Rebecca och Mona Lisa


Triumphbågen!

Satan va mina händer luktade second hand efter den dagen..... hehe



mycket mycket glad :D

Kategori: Från förr



Igår gaddade jag mig :D
Kom till Plain Pain klockan 12 och 2,5 timmar senare var det klart :D

just like I knew you would

Kategori: Från förr

I fredag var det Halloween-fest på Harrys: jag, Rebecca och Tottie var Charlies Angels.

Efter skolan träffade jag Tottie och vi handlade inför kvällen. Sen bar det av till Rebecca - vi skulle käka middag tillsammans. Förfesten var hos Kron och folk var redan fulla när vi kom dit ^^ haha.. detta resulterade i lite obligatoriskt drama. När det var löst så kom vi iväg till Harrys, fulla och glada. Vad hände där? Jag vet inte.. haha eller det är mer ett blurr av sekvenser som jag minns ^^ Kvällen slutade i alla fall med att jag och Rebecca stod och snackade med vakterna och personalen - de blev liiite trötta på att vi inte ville gå hem xD Sen stod vi utanför och var sociala ett tag - fråga mig inte när vi kom hem asså!

I lördags var det dags för Rock Halloween-fest!

Efter många om och men åkte jag och Rebecca på förfest hos Johan, vi hade redan druckit en hel del hemma hos Rebecca innan. Så vi blev lite kalas!
- Vi var på Rocks vid tolv-tiden och började dricka massa Jack och Cola. Det kändes då som ett klokt beslut (kanske inte lika klokt dagen efter) ^^

Rebecca var så full att hon började gråta när hon såg en alkis med en hund; då var det dags att käka lite mellanmål xD

Rocks hade öppet en timme extra (eftersom man skulle ställa tillbaka klockan), så man han bli extra full! Mot slutet av kvällen kom även Sandra, Johan och massa tillhörade dem till Rocks! Så Jag och Rebecca drog såklart på efterfest hos Johan efteråt - efter en timme eller så var det dags att försöka komma hem... det tog sin stund vill jag lova, vi skyller på de 10cm-klackar vi båda hade på oss^^ ; vi vilade oss en stund på Järntorget vill jag även minnas xD DVS - vi ramla och kom inte upp ^^ haha

Ny vecka nya bravader - på söndag bär det av till Paris :D