notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

det kanske kommer en förändring - kent

Kategori: Från förr

Hej.

Jag åt just middag, har missat alla seier som går på tv idag.. jag brukar nämligen kolla på alla bra repriser på femman, sen på OTH och efter det på Gossip Girl. Gossip Girl är iof inte slut än, men jag orkar inte gå upp och titta på det.

Jag sitter i mitt rum istället. Kollade på Gilmore Girls innan middagen, men inte nu.

Oj, det låter kanske som att jag är nere? men det är jag inte: okej, jag lyssnar på Kent just nu - då bler man lite deppig. Fast annars är allt likadant som igår, och förra veckan, förra året - som det har varit hela mitt liv. Kanske bör nämna att "mitt liv" började på riktigt sommaren 2006 då jag träffade Emy - blurret innan räknas inte.  


well, one more step and it'll be too late

Kategori: Från förr

idag är det första advent!
- det betyder att det är jul om fyra ungefär veckor! helt sjukt...

Jag sov hela natten, vaknade nyss. Första natten på länge som jag inte har vaknat av andnöd eller hostattack.. har inte rört mig ur sängen än. Vet inte om jag orkar, det var så skönt att bara sitta här - som vanligt ^^

Jag har ont i nacken,ryggen och axeln, fortfarande. Vet inte om det beror mest på att jag höll Emy i handen när hon dök ner i asfalten från en bänk i fredags, min axel knakade till som fan, eller om det kan bero på att vi satt och head bangade till utvalda låtar samma kväll!

-------


because sad eyes never lie.

tu me manque

Kategori: Från förr

Haha gårdagen var intressant ^^ bilder finns i bilddagboken ;)
- Idag har jag varit hemma hos Rebecca och gjort mattehemtentan..

Nu ligger jag hemma med en ond axel och tittar på Gilmore Girls ^^ haha..

villa ha!

Kategori: Från förr

kom till mamma lilla bebis :D

Sad Eyes - Bruce Springsteen

Kategori: Från förr

God morgon.

Jag är fortfarande förkyld. Hade hoppats på att det skulle ha gått över by now.. okej det har bara gått typ två dagar av "riktig" förkylning.. men jag vill inte ligga hemma i helgen. Jag ska inte göra det...
 
Kollar på Gilmore Girls från början. Vill ha mer te snart tror jag!

Det som är mest jobbigt med att vara förkyld är att jag inte får sova på nätterna.. vaknar av hostattacker och liknande! Så då spelar det egentligen inte någon roll om jag vill festa hela nätterna nu i helgen: jag lär ju inte få sova i vilket fall som helst ;)

Om man ska tro på tecken så ska jag ta ur min navelpiercing! Jag drömde att den var helt lös så jag flög upp ur sängen och började maniskt tvätta den! Sen gick jag upp för att hämta ett plåster .. som vanligt slog jag i ngt i piercingen så att kulan ramlade av.. rullade iväg och hamnade i en springe brevid en tröskel. Jag fick upp den efter en stunds fifflande^^ jag gick ner tvättade av kulan: tappade den i handfatet. Jag fick upp den innan den hann rulla ner i avloppet! Fast det är ju inga goda tecken när kulan rullar iväg hela tiden ^^ .. meen jag vill inte ta ut my precious piercing asså! 

Svengelska är min grej, lev med det!

remember

Kategori: Från förr

Jag nyser, hostar och näsan rinner .. det är jobbigt att vara förkyld! Eftersom jag inte har varit på basen på två veckor ska mamma få äran att köra mig.

Vet inte om jag ska till skolan imorn. Information & layout-lektionen är inställd och jag hinner inte gå på engelskan eftersom jag, Rebecca och Madde ska vara publik till parlamentet! Så det betyder att jag bara har religion, och det känns inte som det vore så farligt att missa en lektion...


Sometimes I wish it was you

Kategori: Från förr

jag har ont i hela ansiktet!!!
.. jag har rättare sagt ont i bihålorna, halsen och öronen, och är snorig som fan! Det rinner som ett vattenfall :(

tror inte att jag pallar gå till skolan idag.. men jag vill åka hem till mamma - då kan man ligga i sängen och vara inne på datorn samtidigt som man kollar på film.. det som är bättre med att vara hos pappa när man är sjuk är att det finns verktabletter i alla former här.. Anna brukar handla med sig grejer från Polen när hon är där (hon är polack), och alla länder har mediciner med mer drag än Sverige^^

nu ska jag gå ner till köket och koka lite te.. och kaffe..



school...

Kategori: Från förr

hello.

Jag sitter i skolan, Madde läser upp massa om filosofi^^ jag lyssnar nästan ;) haha.. vi har prov snart xD
ILLA!

Jag fick VG på kemiprovet :D:D:D

how long must she wait for.

Kategori: Från förr

God morgon.

Jag är extremt teppt i näsan och har ont i halsen - det känns som jag ska hosta upp en hårboll när som helst! Den efterlängtade onsdagen är här... dagen börjar med genomgång av kemiprovet, andra lektionen ahar jag redovisning och sista lektionen är det filosofiprov ... ingen samhällskunskap och inget projektarbete idag = sovmorgon och slutar tidigare! haha...

shouldn't have

Kategori: Från förr

nejnejnej-..

nu börjar jag bli trött...  blaaah¨: så känner jag .

those days are gone

Kategori: Från förr

hejhejhejhej..

Jag är hemma nu.. sitter i sängen och hoppas på att syrran ska laga mat snart! Halsen kliar som fan och jag har massor att göra, dessutom är jag svintrött! Meen, är förvånadsvärt glad!^^ varför kan man fråga sig? jaa.. har inget svar på det: vet inte om jag har så mycket att vara glad för just nu.. men det är jag i alla fall!! ^^ haha.. okej jag har väll egentligen massor att vara glad över .. men inget som jag inte hade igår, och då var jag typ lite halvdeppig! .. c'est bizarre, mais c'est seulment: la vie! 





"Pengar gör ingen lycklig, men jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss." 
Françoise Sagan



nej.

Kategori: Från förr

God morgon.

Nu har jag en halvtimme på mig att göra mig i ordning. Det kommer ju gå bra?
- Ska jobba efter skolan idag... sen är det plugga som gäller. Så jag hoppas att jag tar mig i kragen o faktist gör som jag har planerat...

Jag och Emy snackade om festivaler igår, så jag började längta till sommaren som fan ..

triste, et le jour pour moi sera comme la nuit.

Kategori: Från förr

snööööö... det blev vinter på en helg!

Nu blev jag riktigt trött .. skulle behöva göra massa skolgrejer, men jag har inte tagit hem något! Duktigt av mig lxm .. den här veckan har jag: sh-inlämning, info&layout-redovisning, filosofiprov och  inlämning av mattehemtenta .. yippie?

.. nu måste jag bara påpeka att jag endast har depprimerande musik på min dator .. eller så är det bara jag som är nere just nu. Fast endå inte jättenere, mer trött.



so late

Kategori: Från förr

Jag var tvungen att gå ut med hunden i snöovädret...
- oväder är ett skumt ord... för det är ju alltid väder, jag menar: det finns ju inget icke-väder, vilket borde vara en synonym till oväder.

Nu är mamma och Stefan hemma från Skagen. Det är ju när ens föräldrar är borta man brukar festa som en galning: men den här helgen har varit den lugnaste på lääänge. Haha. Detta kan bero på att jag kan festa hur mkt jag vill när jag vill ...

---

Varför ska det vara så jobbigt med känslor? Om man har sådana, om man inte har såndana, om man uttrycker dem, om man inte uttrycker dem.. det är alltid problem.

sleeping all day but never get a rest

Kategori: Från förr

Just nu gör jag allt för att slippa plugga!
- Har rensat min garderob lite: organiserat mina strumpbyxor ^^ haha för det är jättenödvändigt?
- Har tvättat massor!
- När jag kom upp skulle Robert göra pankakor så jag hjälpte honom
- Jag har kollat i kataloger för universitetet .. kom inte fram till något ..


.... jag börjar få slut på gjrejer att göra... men jag kollade faktist i franskboken, kapitlet handlar om kärlek. Så jag kan skylla på att det blev för jobbigt för mina nerver eller ngt .. men a det är till imorn så mina nerver får skärpa till sig lite senare ..


Blir så trött av att vara hemma.

everybody's got a reason to live

Kategori: Från förr

God morgon!

Jag är relativt nyvaken.. vet inte om jag vill ha frukost idag. Hm, jag vill ha kaffe i alla fall! Borde kanske dricka te? anledningen till detta är att min hals gör svinigt ont ... meeen då är dilemmat: gå runt som en zombie eller ha ont i halsen?

Eller vafan dillar jag om: man behöver inte välja! Nu ska jag citera min kära mor "inte antingen eller, både och".


När jag vaknade var tanken att jag skulle kolla på film, men jag har sett mina filmer sååå många gånger nu.. så jag tänkte att jag kan gå till Hemköp o köpa någta nya lite senare ... MEEEN, jag har ju inga pengar! Eller nu ljög jag: jag kommer inte åt mina pengar eftersom mitt bankomat kort är borta!

Nu sitter jag och lyssnar sönder "Reason to live" - Kiss ..

born to run

Kategori: Från förr

Robert har typ fest(folk iaf) där uppe .. men jag pallar inte ens försöka vara social ^^ när jag kom hem tog jag min chipspåse och slängde mig i sängen o kollade på Liar Liar! haha..

Käkade middag med Emy i kungshallen, båda var svintrötta så vi tog en rain check på krogen idag asså ..


vet inte vad jag ska skirva om.. är trött - inte bara sömning!
- när är det min tur?

lips of an angel

Kategori: Från förr

helluue..

Krogen igår ^^ bilder finns i bilddagboken. Det var skojsigt som fan! hihi,,

Det har blivit vinter - på min namnsdag och allt! :O
haha..

vad händer idag ???

"jag skulle aldrig orka vara blyg"

Kategori: Från förr

humdudum .. jag sitter i skolan! .. har engelska ^^

Jag vill åka hem nu så att jag kan göra mig i ordning och åka hem till Emy ^^ hihi.. vi ska äta pizza :p .. sen åka hem till Lydia och förfa lite .. o sen vidare in till stan = antagligen gås ^^

jag är nog lite hungrig :p

great expectations

Kategori: Från förr

humdidum.,


Jag är hemma hos mammi nu en stund.. vi har en såndär donk eller vad det heter^^ så jag kan vara inne på internet :D
.. snart ska jag åka o spela bas .. sen ska jag direkt hem till pappa igen ..

Idag var jag på mässan och blev förvirrad ^^ plockade på mig massa kataloger och godis ,, sen drog jag och rebecca in till stan o mötte emy :) .. drog runt ett tag sen skulle emy till janne .. så jag o rebecca käkade på donken! .. då upptäckte jag att mitt bankomatkort var borta :(

ironic

Kategori: Från förr

God morgon!

Mitt internet hemm hos mamma är nere . . . aa jag är hemma hos pappa nu :p .. vi ska få ett nytt mode modem eller vad det hette nästa vecka .. så jag stannar nog här ett tag (a)

Idag ska jag på saco-mässan och bestämma mig vad för vad jag vill göra med min framtid .. pice of cake?  he-he .. Sen i eftermiddag ska jag och Emy gå på stan en sväng, efter det ska jag hem til mamma och fixa lite, efter det är det bas som gäller .. och slutligen efter det ska jg tillbaka hit! .. nej jag ska inte hatta runt hela dagen .. ^^


nobody's fool - cinderella

Kategori: Från förr

Hej och hallå.

Jag vaknade klockan halv tre idag, av att mamma kom ner i mitt rum!!
var helt nyvaken och förvirrad så jag frågade (på ett mycket trevligt sätt) vad fan hon höll på med ^^ svaret var i samma trevliga anda som frågan "jag ville bara se att du levde" sen stampade hon upp för trapporna igen^^ ... lätt att somna om då lxm .. not! Så jag släpade mig upp ur sängen efter en halvtimmes velande .. käkade liite frukost ^^

Sen har jag bara suttit och segat i sängen med min lilla dator heela eftermiddagen xD okej jag har bara varit vaken i ca tre timmar än så länge men iaf .. juste min dator är sig själv igen, allt försvann ju, men det är tillbaka :D:D

me happy.

nämen hallå? :p

Kategori: Från förr

helluu..

jag orkar inte berätta om gårdagen: det hände så mycket - men om ngn är intresserad så är det bara att kolla i bilddagboken^^

Nu sitter jag och kollar på Eva & Adam fyra födelsedagar och ett fjasko. Haha. Skådespelarna är veeeerkligen sämst och det tycker jag är kul ^^

heart of chrome

Kategori: Från förr

God morgon!

Nu ringer mitt alarm. Det betyder att jag ska gå om en timme! Det är lugnt än så länge eftersom jag redan har duschat och käkat frukost. Det som kan orsaka lite problem med tiden är att jag gör massa andra saker istället för att göra mig i ordning; t ex bloggar, kollar runt på bilddagboken och plockar i mitt rum.

nu är det den fjortonde november - det betyder att det är elva dagar till lön. Idag ska jag först gå på stan med Rebecca och senare ikväll ska jag på krogen! Det betyder att det kommer gå åt massa pengar... men aja man ska ju leva medan man lever. Dessutom är pengar en förbrukningsvara, en av de få tävlingar jag inte vill delta i är "den som har mest pengar med sig i graven vinner" haha.

Det sägs att det varannat syskon ska vara "slösa" vs "spara". Biologiskt sett har jag bara ett "riktigt" syskon (samma mamma och pappa), det är Rikard - han är verkligen "spara", som det kanske märks i detta inlägg så är jag inte speciellt sparsam, hehe. Så det där om varannat syskon kanske stämmer litegrann i alla fall.. hehe

-

Kategori: Från förr



Cause they're not happy, they're just kind of glad

shelter

Kategori: Från förr

damdidamdam snart är det fredag  :D

Längtar nästan till imorn, inte bara nästan heller!!! Eller skolan kanske inte är såå lockande, men efter den ska jag på stan med Rebecca - och på kvällen ska jag ut med Emy!! Nicenice, säger jag bara!!

Idag är humöret ganska uppåt, inga läxor (till imorn) och jag har shoppat! materialist javisst ^^ haha.. det är faktist sant att saker gör mig glad - visst att människor kan göra mig gladare, men det hör inte hit - det som hör till den här miningen är att saker gör mig glad. punkt.

Köpte en väska, en mössa, ett diadem och tofsar ^^ hihi..

JUSTE

Kategori: Från förr

Idag kommer ju H&M:s nya kollektion ut i utvalda butiker!! Comme des garcons.. (:

DET MÅSTE MAN JU CHECKA IN !!!
- känner att: om man inte hinner idag får man släpa med sig en polare imorn.

oh my.

Kategori: Från förr

God morgon!

Ska egentligen gå upp om tio minuter .. men a jag vaknade av att alla rörde sig på nedervåningen (jag är hos pappa).. så det gick inte att somna om..

Idag har jag engelskseminarium - ska berätta om min lilla bok: Macbeth. Det kommer antagligen gå okej, men säkert inte så bra som jag hoppas ... men a den som lever får se .. 

Jag läste tidningen medan jag åt frukost, precis som varje morgon. Det stog massor om finanskrisen - såklart - ingen klagar på alliansens hantering; inte ens Göran Persson. En annan nyhet var att man dör fortare om man är tjock (nyhet?).. eller okej, det stog mer om en ny studie som påvisar att folk med stor mage ligger sämre till en dem med breda höfter .. sen såg jag att det har kommit ut ett ABBA-singstar, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?

Ska börja packa ihop mina grejer snart - ska ju hem till mamma sen i eftermiddag .. det är ett evigt släpande av grejer fram och tillbaka hela tiden^^ .. har länge funderat på att lämna lite praktiska saker här - men det blir aldrig så att jag orkar släpa med mig de praktiska sakerna^^ men kanske borde göra ett ryck? hehe .. får så svinigt ont i ryggen av alla tunga väskor jag släpar med mig hela tiden: fråga mig inte vad jag har i dem.. skulle gissa att det är hemliga tegelstenar som är insydda i fodret: för jag har inte sååå mkt saker i väskan (A)

byline

Kategori: Från förr

Sitter i skolan nu, vi har samhällskunskap. Ska skriva ett PM om hr finanskrisen påverkar tillväxten: spännande?

Eftersom jag sitter brevid Kiran kan man inte låta bli att snegla på alla skandaler hon kollar upp på expressen och likande hemsidor. DET VAR EN UNGE SOM FÖDDES MED ETT EXTRA KÖNSORGAN: PÅ RYGGEN!!! .. bilden var vider måste jag säga ... hahaha, fyfan asså ^^ jag ryser fortfarande xD

onsdag - halva veckan har gått!

Kategori: Från förr

jag är sen. ska gå om en kvart och har inte ens börjar göra mig i ordning!

... det är inte bra ,,


Så nu ska jag väl börja .. kommer antagligen behöva ta en senare buss: som vanligt!!

you wanna teach me but i'm not in school!

Kategori: Från förr

maaah jag är så mätt så jag kan döö .. vill bara lägga mig o spy känns det som - för mkt information??

Idag: kom till skolan sent, fast lektionen var framflyttad så - i tid ^^ haha ... slutade tidigt från den sista lektionen, åkte in till stan med Kiran, Eric och Sofie och drack lite kaffe. Sen var det att åka vidare, till jobbet, som gällde! Jobbade i 2,5 timmar .. sen åkte jag med mammsen till stan, mötte up Stefan och käkade middag med dem (där av den otroliga mättnaden).. sen skulle de på sin engelskkurs så jag fick åka kommunalt hem..

Nu är jag hemma och BORDE göra massa saker .. typ plugga .. men naaa det orkar jag inte, ska bara .. seen gör jag det .. bara liite senare .. he-he

what can i do (8)

Kategori: Från förr

Jag var just uppe i köket och diskade en stekpanna, för alla som undrade!
- det är jag som har hand om middagen idag, så det blir tacos ^^ .. fsat mamma måste komma hem fösrt, för hon handlar!

Såg just att jag fick MVG på mitt fransktal, kaching! ^^ .. jag har typ gjort samhällsläxan nu .. jag öppnade boken såg att jag typ hade läst texten på lektionen, kollade på frågorna: som jag inte kunde svaren på och stängde boken igen^^.. kollade lite på internet efter två artiklar om samma sak från olika tidningar - hittade två med liknande rubriker, så tog dem o ska skicka till läraren så hon kan skriva ut dem till imorn ..

Måste typ börja med mitt engelsktal idag .. kommer inte ha så mycket tid den här veckan!

mhm.

Kategori: Från förr

... here we go again.

Det är måndag igen .. känns som det är måndag hela tiden! Skumt.. känns ju bra att ha en hel skolvecka framför sig? not ..

Idag har det inte hänt ngt speciellt förutom att fönstret ramlade in på plan fem i skolan! Haha, det var lite spännande .. fast det blev kallt och regnade in - så det var nog inte så bra^^

Jag längtar till helgen måste jag säga - längtar ännu mer till lovet, vilket lov som helst! Bara man kan få slippa skolan en längre period .. är så trött .. på allt! Så .. längtar nästan mest till sportlovet för då ska jag åka till Österrike. . .

Jaa.. jag är gnällig just nu .. har mycket att gnälla på .. men jag vet inte om jag orkar föra in alla klagomål här.. så de får fortsätta att cirkulera i mitt huvud istället ..

I hear you ..

Kategori: Från förr

"Jag är narcesist och spegel terrorist som kräver mer av livet, mellanbarn som glömts bort i hanteringen".

Jag skulle egentligen sitta på bussen nu, meeen .. det blev inte så! Jag hade planerat  lite för dåligt så - hann inte med den uttänkta bussen ^^ så, då tar man en senare (en halvtimme senare)...

Jag är seg/trött - inte bakis! eller a.. jag vet inte vad det är med mig idag: typ depp eller ngt .. fast endå inte! Något är fel i alla fall ..

not that kind of girl

Kategori: Från förr

Jag börjar bli mer förkyld än vanligt! - sitter och nyser och har litye ont i halsen.. (hade asont i halsen igår).

Idag är det fars dag, jag har tänkt på det "temat" litegrann.. Idén måste ju komma från bibeln - ett av de tio budorden är ju "du skall hedra din fader och din moder". Nej, jag är inte überkristen (inte ens lite troende faktist) men jag är allmänbildad! Det kan ju kännas en smula orättvist att det inte finns "barnens dag", men om jag ska följa min bibliska tankegång så har vi förklaringen - jag har aldrig hört talas om att det ska stå att man ska hedra sina barn i bibeln. Om man känner sig enormt förorättad av detta så kan man tänka att man får en "egen dag" om man känner för att bli far eller mor ^^ .. Meen a jag ser det så här: alla dagar är mina och jag gör vad jag vill med dem!

Eftersom det är den dagen det är idag så ska jag åka till min kära far och äta middag ikväll.. jag har fortfarade problemet att jag inte har köpt någonting; räcker det att köpa typ blommor och en trisslott lxm!^^ .. det är ju tanken som räknas trots allt ^^ haha ...

what can you do

Kategori: Från förr

Jag ska ut med Rebecca och Anna ikväll, ska till bussen om en kvart!
- egentligen är jag ganska opeppad, så det börjar bli dags att tagga till nu ^^ haha ..

Jag har bestämt mig för att ta den sista bussen som går hela vägen hem till mig ikväll .. dvs att jag ska se till att vara på slussen senast 02:30!! Detta är för att jag inte pallar gå så långt varje helg efter att man har varit ute^^ .. jag börjar dessutom få ont i halsen, så det kanske är en bra idé att få lite sömn någon gång xD

Imorn är det fars dag, det får man inte glömma! Jag har inte glömt det, men jag har skjutit upp att tänka på det ^^ detta betyder att jag inte har köpt ngt, eller ens tänkt på vad man ska köpa! he-he ... inte bra, inte bra! Kommer antagligen bli så att jag inte köper ngt alls (a) .. eller kanske blommor eller ngt annat fantasifullt ^^

kanske ska ta en sista titt i spegeln innan jag går .. eller bestämma mig för vilken jacka jag känner för idag.. troligtvis en varm, men inte vinterjackan eftersom den är så stoooor ^^ hahha .. jag vet att mina problem är enorma! ^^

-

Kategori: Från förr




jag skulle skrika om jag inte hade haft ont i halsen!!


smart drag ...

Kategori: Från förr

-

Kategori: Från förr

Je ne peux plus d'avoir envie de toi..
- meningen har ättsat sig fast i min hjärna!
.. den är från boken jag läste på franska: Hirosima mon amour.

Ska snart  göra mig i ordning, ska på krogen med Emy, Gabbi och Lydia ikväll :)

ja, det är så det är

Kategori: Från förr

Jag vill att mamma ska vara hemma o fixa maten .. Stefan gör bara fel, han vet inte hur ugnen fungerar men tror att han har rätt fast han har fel .. o så börjar han för sent med allt .. jag vill ha mat nu så det kan vara överstökat!

jaa.. just nu är jag gnällig .. dessutom så står jag för det!

Haha, jag fick närvaro på egnelskan idag fast jag gick en halvtimme tidigare^^ asså vi var i datasalen och gjorde mindre viktiga saker xD .. så det kändes onödigt. Jag åkte till stan med Emy istället! Hittade ett linne och en väska, fast det var Emy som letade efter saker ^^ ..

Ska på krogen ikväll (: .. så det är bara att tagga till ^^

child of the water

Kategori: Från förr

Jag har varit vaken i drygt en timme: hunnit duscha, käkat en ordentlig frukost i köket medan jag läste tidningen och har i princip valt vilka kläder jag känner för att ha på mig idag! .. och nu ringde alarmet!! En till fördel med att matten är klar, stressfri fredagsmorgon...

Nu kan jag dricka min andra kopp kaffe i lugn och ro ^^

Jag hittade min mattehemtenta, den låg: *trumvirvel* i matteboken!! Helt otippat? Man skulle kunna tycka att det borde ha slagit mig lite tidigare, så att jag åtminstonne skulle ha letat där .. men nu var det så att jag, av en slump, öppnade matteboken, och tentan ramlade ut xD haha ..

Måste snacka med Emy ja, vi kanske ska på stan idag efter skolan - hon slutar halv tre och jag kvart över fyra, så det är vissa detaljer som måste redas ut^^

all night

Kategori: Från förr

Humdudumdum..

Jag känner för att skriva lite för skrivandets skull just nu! So here we go ..

Vi satt vid matbordet o hade precis käkat upp, jag kollade på klockan och sa "hm jag måste till bussen om en halvtimme"
- Jahaa det är därför du har varit snäll och trevlig mot mig hela kvällen (mamma)
- Vad menar du nu! jag som alltid är så snäll-..  (jag)
- Du får ta med dig en bok Marie-Louise.. (Robert)
- Aha så jag behöver inte gå till bussen om en halvtimme, vi åker fem i eller? (jag)
- Haha, jag visste väl det! (mamma)
- men vadå, jag är alltid snäll och trevlig! (jag)
- hm! (mamma) talande tystnad..

Jag är visst så snäll så, hela tiden (a)

imorn är det fredag!

Kategori: Från förr

Hellu hellu..

Jag är hemma igen, eller a nu är jag hemma hos mamma istället. Jag orkade inte gå på engelskan imorse i alla fall (a) .. men det var så här att jag kom ner i köket när Anna stog och lagade mat (detta var ungefär klockan elva) - då jag skulle gå till bussen: men då sa hon att pappa var påväg hem för att äta lunch, och då kände jag att jag ville äta lunch med min pappa! Så då gjorde jag det .. och åkte till skolan en timme senare - och då kan man bara gissa vem som var den första jag träffade! Haha, min engelsklärare såklart! hahah.. så det kan ju vara bra om jag går på engelskan imorn... 

Jag hade bara franska idag - redovisningen! Det kan aldrig ha tagit ens fem  minuter, men a annars gick det väll bra :)

Ikväll ska jag spela lite bas .. eller a jag har ju "lektion" .. vet inte om jag lär mig speciellt mycket men aja det är lite kul i alla fall ^^ haha .. Nu borde jag plugga religion men hm, det gör jag inte! Vi ska ha redovsning imorn: det kommer nog gå helt okej, det är bara att improvisera litegrann om man tappar tråden xD

you ain't a hard luck woman

Kategori: Från förr

God morgon!

Jag börjar 11:40 idag, men blev uppsliten ur sängen klockan åtta.. för hon som städar kom hit då så jag var tvungen att plocka undan lite grejer så att hon skulle kunna dammsuga!

Det kan ha varit lite bra eftersom jag har hunnit fila lite på mitt fransktal nu .. men det kommer aldrig ta tio minuter att läsa upp, säger jag bara!

Idag börjar seminariumen i engelska, men jag har inte mitt fören nästa vecka så det skulle kunna kännas lite onödigt att gå på engelskan .. vi som inte har idag ska nämligen arbeta med våra "topics" (mitt är "does famous people live above the law?" ). Jag tycker att det känns bra att komma igång så snabbt som möjligt så jag inte behöver panikskriva dagen innan deadline. Dessutom har jag franska efter engelskan - så jag ska ju endå till skolan!

Jag tror att jag har tappat bort min mattehemtenta!! .. det är mindre bra, får leta igenom skåpet och mitt rum hemma hos mamma idag (igen) och om jag inte hittar den så måste jag söka upp min fd mattelärare!

Efter skolan är det bara att åka hem och fila på redovisningen i religion som gäller!

onsdag, precis som förra veckan vid den här tiden

Kategori: Från förr

Jag är officielt svintrött .. skulle somna om jag gick och la mig asså .. men måste ju kolla på Gray's anatomy! Kan ju hoppas att jag kan hålla mig vaken ^^ - annars är det ju repris på söndag!

Idag var jag i skolan lite försent, precis som varje dag den här veckan^^ men jag har inte fått sen ankomst någon av dagarna (a) .. efter skolan gjorde jag, Rebecca och Madde lite religion.. sen fick jag rusha o hämta lillebror på fritids! När vi kom hem var pappi redan hemma och gräddade väfflor :D haha ..

- (läser en text) vad är vek? Madde
-vet inte.. vad är ett nav? Jag
-MEEEN VEEK SA JAG! Madde
-Jag hörde eller va? Om man är ung och rik så är man vek var det så du sa? Jag
-Nej hög! Madde
-Va? jag
- Hög vek.. men vad sa du? Madde
- VA, va snackar du om?! Jag

all love is blinde

Kategori: Från förr

hellohello-.,

jag pluggar inte, nej.. jag har skumläst igenom filosofiboken .. men asså man fattar nada ^^ det är typ en skönlitterär bok dessutom - så har ingen aning om vad man ska kunna ... haha! inte bra asså ....


borde kanske göra min franskredovisning ist .. jag började på den igår, men är låångt ifrån klar! Ska typ snacka i 5-10 minuter PÅ FRANSKA .. det kommer ju gå bra - NOT!

meeen jag vill duscha nu, sen får jag se vad klockan är - vill ju inte missa Desperate :O .. jag prioriterar asbra känner jag xD

until the stars fall from the sky

Kategori: Från förr

Jag är hemma hos pappa nu.. passar Viktor ..

Dagen var lite hektisk .. skola, jobbet, hämta nyklar, hämta lillebror .. laga mat och vara underhållande + ta alla konflikter om datorspel xD haha .. jag måste egentligen plugga men aa får skjuta upp det till ngn kmr hem asså .. 

 

hard luck woman

Kategori: Från förr

Min mamma skrämde just livet ur mig!! Jag reste mig just ur sängen o exakt då öppnade hon min dörr, jag höll på att få en hjärtattack!! Hon kom ner för att skälla på mig, men sånt är jag ganska van vid .. så det är inte speciellt läskigt^^ det var mycket läskigare att hon öppnade dörren^^

Har varit überstressad idag, först var det skolan.. ingen matte = håltimme -> åka hem till Rebecca! Vilket ledde till att jag fick stressa tillbaka till skolan .. sen var det att stressa in till stan o fixa med mobilen + köpa en datorväska! Sen stressa hem för att gå ut med hunden.. han smällde upp ytterdörren i huvudet på mig!!! ,, det gjorde ont o jag har en bula ..

grab it, change it, it's yours!

Kategori: Från förr

Skoooolaaan.. jag orkar inte.
- Vaknade med ångest strax efter fem imorse..

Jag är inte på bra humör idag. Mamma ringde o tjatade om någonting som jag inte direkt lyssnade på - eftersom jag la ifrån mig telefonen.. för som sagt: jag orkar inte!!!


Måste ha kaffe nu så att jag inte går under ...

Yeeey

Kategori: Från förr



EMY ÄR HEMMA IGEN =D

- så jag blev jätteglaaaad!!


mellanbarn som glömts bort i hanteringen

Kategori: Från förr

ja, jag pluggar!.. det går framåt, hoppas jag är klar med skiten snart så jag kan börja med franskan .. o sen göra något helt annat ^^.. typ åka till stan eller ngt :p haha.. jag behöver en datorväska!!

Ska börja passa min lilla ängel till lillebror två dagar i veckan (mot betalning) så jag kommer spendera mer tid hos min kära fader .. vilket betyder att jag kommer att behöva förflytta min lilla dator ^^ haha ..

mina fötter fryser,  jag borde borsta tänderna och ... måste komma på något annat som jag bara måste göra^^ haha.. nej jag är pepp på att plugga: som vanligt ^^

solljus i ögonen

Kategori: Från förr

Jag är relativt vaken. Var tvungen att gå upp i tid idag, har massa plugg - o här sitter jag och skriver i bloggen^^ haha .. DAGS ATT SKÄRPA SIG ... måste skriva klart om finanskrisen o skicka in rapporten idag, meeen inte innan kaffe!

Så nu kokar vi kaffe sen börjar vi att plugga ordentligt .. jag borde kanske inte prata om mig själv i plural men aa nu blev det så.. "jag och mina löss" hehe..

changes

Kategori: Från förr

hello .. bakis - enough said? haha

vaknade för en timme sen ungefär .. har haft sprängande huvudverk hela morgonen.. eller asså jag vbaknade till lite tidigare ... så jag kände det då - så somnade om^^ .. skrev just vad som hände igår på bdb: så kolla där om du vill veta xD



Is something wrong, she said
Well of course there is
Youre still alive, she said
Oh, and do I deserve to be
Is that the question
And if so...if so...who answers...who answers...