notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Sad Eyes - Bruce Springsteen

Kategori: Från förr

God morgon.

Jag är fortfarande förkyld. Hade hoppats på att det skulle ha gått över by now.. okej det har bara gått typ två dagar av "riktig" förkylning.. men jag vill inte ligga hemma i helgen. Jag ska inte göra det...
 
Kollar på Gilmore Girls från början. Vill ha mer te snart tror jag!

Det som är mest jobbigt med att vara förkyld är att jag inte får sova på nätterna.. vaknar av hostattacker och liknande! Så då spelar det egentligen inte någon roll om jag vill festa hela nätterna nu i helgen: jag lär ju inte få sova i vilket fall som helst ;)

Om man ska tro på tecken så ska jag ta ur min navelpiercing! Jag drömde att den var helt lös så jag flög upp ur sängen och började maniskt tvätta den! Sen gick jag upp för att hämta ett plåster .. som vanligt slog jag i ngt i piercingen så att kulan ramlade av.. rullade iväg och hamnade i en springe brevid en tröskel. Jag fick upp den efter en stunds fifflande^^ jag gick ner tvättade av kulan: tappade den i handfatet. Jag fick upp den innan den hann rulla ner i avloppet! Fast det är ju inga goda tecken när kulan rullar iväg hela tiden ^^ .. meen jag vill inte ta ut my precious piercing asså! 

Svengelska är min grej, lev med det!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: