notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Torsdags-öl och nu är det fredag

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Jag satt hos pappa, hjälpte lillebror med läxorna.. såg ut som skit för att vara ärlig: jag skulle ju bara hemifrån-till pappa - hem. MEEEN så ringde Jannike!
 
Hon hade en lång dag på jobbet och ville ses på en AW :)
- så jag och mitt osminkade ansikte samt slarvigt uppsatta hår mötte fröken Jackie utanför Ankaret runt halv sju. En öl blev fem :) Vi har ju alldeles för trevligt när vi ses, och har alltid så mycket att prata om. Detta trots att vi pratar i telefon varje dag!
... men vi åkte hem runt halv elva - för Jannike skulle upp tidigt och jobba.. så det var ju duktigt i alla fall :)
 
Idag är min arbetsuppgift att möta Anna i Skärholmen halv elva: vi ska till IKEA :D
.. i och för sig för att handla nya kontorsmöbler.. men i alla fall; känns som en helt okej arbetsdag!
 
Kvällen skall spenderas med Tottie, på fest hos Martin .. såå vi lär väl hamna på Harrys, om inget annat mirakulöst händer :P
 
 

Det känns att det är torsdag

Kategori: den eviga monotomin

Veckans tema har varit lite dåligt humör.. försöker bota det med träning .. och matlagning.. haha. Det känns mycket blöh just nu..
- måste nog hitta något att se fram emot. Något större än att jag och Anna ska till IKEA imorn.. får väl börja planera nästa resa. Resor brukar göra mig på bra humör :)
 
Igår försökte jag komma på saker att engagera mig i.. så att man får något spännande att fokusera på. Började med att bli månadsgivare till Amnesty International och Stockholms Stadsmission - och  när man ändå var i farten så anmälde jag mig till donationsregistret.. men utöver det kom jag inte på något att lägga min energi på ^^
 
Som sagt så har jag tränat en del den här veckan - i tisdagas var jag på ett intervall-spinningpass, det var helt sjukt! Asjobbigt, så det måste jag testa igen :D
... igår testade jag ett danspass - tror det hette typ Fuengo eller liknande .. var salsabaserat, sååå jag såg nog ut som en skadeskjuten Toker :) men roligt var det!
 
Efter danspasset hittade jag Agnes och Elisabeth i gymmet, de höll på med rörlighetsövningar i gymmet - så jag hakade på :)
- Imorn blir det intervall-flex på eftermiddagen - grymt bra träning, som jag ska köra tills jag inte längre vill spy och svimma under passet!
 
Snart ska jag till tandläkaren.. betala 640 kr för att gapa.. men det är lika bra att de kollar visdomständerna och sådant..
 
Efter detta kommer Tottie till mig på lunch - hade tänkt bjuda på canneloni (fylld pasta).. stod och fyllde pastarör med fetaost och spenat igår.. sen in i ugnen med tomatsås :) och gratinerades med fetaost samt vanlig rivost :P
MEN anledningen till att vi ska luncha idag (förutom att umgås) är att vi skall undersöka hur man får igång en podcast :)
 
 

=)

Kategori: den eviga monotomin

Fredag =)
 
Ligger i soffan o kollar Basil mus =) hur braa som helst :D
 
I helgen ska jag till landet en sväng, det är julmarknad i Mariefred - och det är alltid mysigt :) Meen imorn åker jag nog hem igen i alla fall: ska försöka få biljett till Sham 69, det är utsålt,, så man får väl stå som ett boskap o köa utanför till extrabiljetterna :)
 
Nä snart måste jag ta ett beslut: sova middag eller dricka kaffe.. hmmm.. lär ju i och för sig göra både och .. haha..
 
Är så trött, undrar om det kan vara järnbrist.. men jag har ätit asmycket broccoli på sistonne :O
sjukt...

vardag

Kategori: den eviga monotomin

Tisdag, rastlös och hemma... jag har jobbat hemma hela dagen.
Ikväll kommer Tottie hit, det kommer bli awesome.
- Eller egentligen har vi inte bestämt var vi ska vara.. vi ska ses i alla fall :D
 
Vad gjorde jag i helgen? Det var ju halloween, vilket inte direkt rörde mig i ryggraden ^^ såå i fredags var jag hemma och sov - 12 timmar: i torsdags blev det några öl och 2 timmars sömn - så hade en del att ta igen :P
.. i lördags åkte jag ut till mamma och umgicks med familjen :) alla syskon var hemma!! Hur mysigt som helst!
 
I söndags träffade jag min för andra gången på 23 år.. första gången var i våras ^^ han var i alla fall hemma hos lilla mamma och åt lunch i söndags :)
 
...oooch igår började arbetsveckan. Ägnade dagen åt fakturering och liknande, och kvällen åt att hänga på Folkuniversitetet: började en kvällskurs i bokföring och redovisning :)
.. hehe det var mest att rita kontoplaner och sådant som jag lärde mig i gymnasiet. Såå hoppas på lite mer utmanande grejer nästa vecka.
 
I veckan ska jag ... jobba... försöka få in lite träning.. hjälpa lillebror med läxorna .. och hänga med lite folk :) som sagt är det Tottie-Tisdag idag :D .. imorn ska jag och Sara hänga, första gången efter resan :O haha.. sedan hoppas jag på att få se en skymt av Agnes och Jannike också!! o juste Lilla Celina och jag har planerat in en middags-däjt också :) japp.. man ska hålla sig sysselsatt :P
 
Funderar lite över järnvärdena i blodet .. är så jäkla trött hela tiden! :/ .. ah hade låga värden när jag var yngre.. och vet inte om jag äter tillräckligt järnrik mat ^^
.. överväger att kolla upp det ... hehe.. någon gång.
 
Nä nu ska jag nog åka till Liljeholmen och handla mat (: