notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

les alpes (:

Kategori: On Tour

Idag bär det av till Österrike :) Så därför kan jag inte sova.. ja, jag blir lite lätt stressad av att åka själv - tror jämt att det ska trassla och att jag kommer missa planet. Jag ska alltså inte åka själv till Österrike, utan till Arlanda. De andra (pappa, Anna och brorsorna) åker bil.. men eftersom jag bor på Märsta-linjen så tar jag tåget. Jag vet att jag ska träffa dem åtta, men tänk om jag hörde fel.. alltså, alla ska vara glada att de inte är inne i mitt huvud. Jag ställde klockan på två timmar innan jag ska gå - så jag skulle hinna morna mig... men nej, jag gick upp tre timmar innan jag ska gå. Nu är det i och för sig bara två timmar kvar. Så kan ju ta det lugnt; gå igenom packlistan.. slänga ned lite onödiga grejer i väskan.. äta lite frukost.. dricka kaffe.. kanske ta en dusch rent ut av. Alternativt sitta kvar i soffan och sega framför Hem till gården .. innan var det the 70's show - jag borde vakna den här tiden mer ofta! ;D haha..
- Jag har bränt både tungan och handen. Igår var en bra dag - förutom brännskadorna så rev jag mig på en skruv på gymmet .. och mina solglasögon gick sönder. YAY? Haha... okej jag har två par solglasögon till så det är inte en katastrof, men resten av skadorna gör ont. Jag hällde massa kokande vatten över handen.. och åt varm soppa. ont, ont, ont...

Det jag ser minst fram emot är att släpa väskan till tåget.. som tur är har den hjul.. men jag minns allt för väl hur jobbigt det var att släpa den när jag kom hem från Björnrike. Det är det det värsta med att ha en resväska med mycket plats.. den blir tung. Fast när man kommer fram blir allt bra :) Ska hinna ikapp med mina böcker ... hinner aldrig läsa när jag är hemma. Ah, sen ska jag väl åka lite skidor och så också ^^ vet inte hur många dagar jag kommer vilja det - det var fan... hm... öhm... jag kommer fan inte ihåg senast jag åkte skidor! På klassresan till Idre i nian.. neej, jag har ju varit i Österrike på vintern efter det? Hm.. men haha.. aja på cirka 5-6 år då. Hoppas det är som att cykla .... inte för att jag har gjort det på år och dag heller, men de säger ju att man aldrig glömmer hur man gör så får väl lita på det^^

Igår bestämde jag mig: jag följer med på klassresan till Paris. Haha det är ingen riktig klassresa, mer att vi är några från klassen som ska till Paris. Så jag kommer hem från Österrike, är hemma en vecka och sedan bär det av till Frankrike :) Kommer bli hur nice som helst! Tyvärr blir det nog inget London för min del i början av april.. kommer inte ha råd. Speciellt inte om jag och Rebecca ska till Rom, eller var vi nu ska längre fram i vår! Jag har inte direkt blivit ekonomiskt obereoende än, så man måste prioritera. Jag prioriterar att resa så mycket jag kan.. och lånar all kurslitteratur/hoppas att jag slipper den. Japp, mitt studielån går till resor.. och festivaler.. och livet... inte så mycket till skolan nej^^ Juste, jag ska ju med Tottie till Gällivare runt påsk också - massa åkande den här våren, YAY :D Än så länge har jag bara bokat Wacken till sommaren, troligtvis får jag köpa Totties Getaway-biljett (om hon får åka gratis) ... och Sweden Rock, hur ska jag göra? Antingen köpa biljett.. eller bara åka ned och va cool på campingen.. det är fan frågan. Det är ju en del band som jag vill se som ska dit - men som sagt, jag är ju inte ekonomiskt obereoende än.. får se hur mycket pengar jag får nästa månad.. hoppas på massor :)

Kaffe, fixa mig, Österrike: nu kör vi!

I just wanted to get away

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Tisdagen som känns som en måndag... haha aah kanske beror på att jag var snorbakis igår.. ja det hände en grej :) Skulle bara kika lite på Posh Vandals i söndags - sen råkade jag dricka massa drinkar - och sedan dra till Anchor och shotta agwa! hihi.. spontansupa är fan det bästa :)


Posh Vandals :D


ooo Tottie var där ;D


och Tezzi var där!

Jag hade fan inte fotat så mycket mer - jag blev full istället. Jag vet inte riktigt vad som hände under resten av kvällen - gissningsvis så dansade vi? och drack... och pratade... och hm ah nu orkar jag inte gissa mer.

Gårdagen var fan helvetisk! Vaknade och mådde hur bra som helst (fortfarande full?) på Totties soffa - vi skrattade och var glada! Jag hittade en kall QP-cheese bredvid mig: mums! Haha sen sov vi lite till; efter det gick allt utför.. min mage vände sig ut och in typ .. sex-sju gånger.. sedan skulle vi till Max så att Tottie skulle få äta - jag spydde på bussen. Föraren får skylla sig själv: kör lite lugnare när folk som är snorbakis är på bussen! Efter Max drog vi till.. H&M och kikade lite, sen hanmade vi på ICA och handlade massa gott - bland annat varsin Twister :D Vi åkte hem till mig och kikade på Trassel och Madagaskar!

Eftersom jag skippade träningen igår så ska jag nog gymma idag.. orkar inte tappa rutinerna helt! Dessutom åker jag till Österrike imorn och är borta i en vecka sååå.. måste passa på att träna medan jag kan! Ska även göra en rest idag hade jag tänkt.. lika bra att bli av med skiten.. kommer ju samla på mig en del rester nu när jag åker till Alperna så kan ju göra de jag redan har...
- Nu måste jag ned till tvättstugan och hämta det sista lasset.. sedan väcka Tottie som ligger och dör i min säng just nu.. seen blir det till att plugga och packa.. sen träna.. Let's Rock This Bitch!



BIG BIIRD!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Goddagens :)

Sitter hemma och mår förvånadsvärt bra. Igår var det en exeptionellt bra kväll :D Jag åt god middag hos mamma, förade hos Tottie med typ tio pers (: Vi kikade på melodifestivalen och röstade Dynazty till andra chansen ^^ Sedan var vi på Rocks! Tror att jag fick i mig tre Lasse-drinkar.. dansade.. pratade.. och var allmänt kramig xD hahah.. Det tog mig typ två timmar att komma hem.. jag kunde knappt gå vill jag minnas.. bussen kom ganska fort, eller så går tiden fort när man är full^^ Jag somnade självklart - vaknade med ett ryck efter ett tag: då slog jag ut med armen (tror jag träffade en brud i röven) och skrek: Var är vi?!?! hon svarade Flemingsberg och efter några sekunders eftertanke skrek jag "BRA! Här ska jag av!" - jag är fan nattbuss-mästaren!

Idag var jag sugen på hallonkexchoklad igen - men de hade det inte i affären :( så jag bestämde mig för att baka pizza istället ^^ så jag handlade: oliver, inlagd vitlök, jäst, ramlösa, en tandborste.. och gelegodis? haha.. aah asså jag äter inte direkt gelegodis så ofta ^^ men men det va väl helt okej antar jag ^^

Nu ska jag äta hemagjord pizza och kika på Trassel :) Sedan ska jag röra mig mot stan - hem till Tottie. Vi ska ta en öl eller så, tror jag lämnade en sådan under hennes säng igår ^^ Men ah ikväll är det Posh Vandals på Harrys: kommer bli aaawsoome :D

Jag åt pannkakor till frukost idag, det var göttley måste jag säga :)
- och ja, jag åt dem i sängen medan jag kollade på Cinderella Story.

lördagsmys

Kategori: den eviga monotomin

Ett dygn med lillebror :) Vi har varit på bio, ätit middag.. kollat på massa filmer (Gustaf 2, Mulan, Svärdet i stenen & Liar Liar).. och.. hm.. ja tagit det lugnt. Vi såg Mästerkatten på bio - den var hur mysig som helst :) Viktor hade aldrig åkt pendeltåg innan så det var lite spännande ^^
- Om en timme eller så kommer farfar och Viola för att hämta Viktor - sen kanske det är dags att börja fixa sig.. eller något.. sova kanske? Haha eller dricka kaffe. Fattar inte varför jag är så trött.. har ju liksom inte gjort så mycket energikrävande ^^ Eller juste, jag lagade pannkakor imorse!

Ikväll blir det förfest hos Tottie för att sedan dra till Rocks - det är ju trots allt lördag :)



Nu har farfar och Viola varit här och hämtat min bror ^^ De fick kaffe och så - trevligt att snacka lite :) Men nu ska jag sätta fart: ny plan! Middag hos mor - syrran åker hem till skåne imorn :/ så måste passa på att umgås med tösen (: hon har dessutom lagat vegitarisk lasagne - det måste man ju få smaka! Ja, hon testar på att vara vegitarian nu i ett halvår - eller hur länge det nu var? Den planen har jag också haft.. men kött är så jävla gott.

Sedan ska jag möta Tezzi i slussen, tillsammans ska vi till Tottie. Undra om Tutan e vaken än... den jäveln svarar inte på sms. Risken att hon ligger däckad är ju ganska stor - hon var ju ute igår.. så haha^^ Av erfarenhet vet jag att det inte är värt att ringa henne: hon vaknar ändå inte xD hahah.. men men ... imorn kommer även jag vara bakis så ska kanske kliva ned från mina höga hästar! ^^ haha.. och då när jag är bakis, DÅÅÅ, då kommer jag ha pannkakor som bakismat :D haha DEN NI!

Men innan jag blir bakis ska jag feestaa.. så ska väl kanske börja med att fixa mig. Håret ställer sig ju inte av sig själv :)

vårväder, löningsdag och mästerkatter :)

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God morgon!

Idag sov jag till jag vaknade, av mig själv.. klockan åtta^^ Ja, värsta sovmorgonen! Var ju dessutom ute igår... blev inte jättesent - kom hemt typ halv tre i alla fall? OKEJ, jag har ingen aning när jag kom hem .. hahah... Det började med att jag och Laura skulle pluggdricka; "Jag frestdricker inte längre" hahaha.. asså ah Laura skulle säga att hon inte feströker men det blev mycket bättre - och uttrycket pluggdricka myntades! Inte för att det blev något skolarbete gjort meen.. tanken var fin! Robin och David kom hem till mig också.. vi inväntade midnatt och löning, fast alkoholen var slut runt halv elva - då rumlade vi iväg mot stan! Laura avvek - hon skulle jobba tidigt ^^ Jag och grabbarna hamnade efter många om och men på .. hm söderkällaren? Det stängde vid ett vill jag minnas.. då skulle vi bara äta lite mellanmål på medis. Fast eftersom en av oss inte kom in där Emilio och Lisbeth var (på 54an) så blev det hemgång. Jag och Robin väntade på nattbussen i en evighet - men det är sjukt nice att ha sällis på bussen hem, då somnar man inte! Robin tappade ned sin lur bredvid bussätet och hittade den igen :O haha.. fast när våra vägar skiljdes i Flemingsberg hör jag honom skrika "CISSI! Var är min telefon?!?!!!?" haha... asså Robin.. som tur var låg den i jackfickan ^^ haha det går bra nu..

NU slog det mig: när jag och Robin väntade på nattbussen så kom det fram en tant och ville fotografera mig! Hon sa någonting om att hon hade en blogg och om att jag hade en cool stil.. så jag ställde upp^^ haha.. jaa.. asså jag frågade inte ens vad hennes blogg hette - för jag brydde mig inte överdrivet mycket just då. Fast nu är jag lite nyfiken.. undra om det går att söka på tant på medis + blogg - då skulle jag bli glad. För mer energi än så orkar jag inte lägga på det hela^^


Laura och Robin :D


Jag och David :P


Laura tyckte om min pilatesboll ^^



Idag ska jag hänga med min lillebror, ska hämta honom runt kvart i tolv? Eller var det kvart i ett? hmm.. skit samma (jag undersöker det efter frukost). Sedan ska vi gå på stan en sväng, bio klockan två: Mästerkatten :D .. sedan ska vi handla mat och åka hem till mig och ha fredagsmys. Det blir första gången som brorsan sover hos mig (:
- Såå.. ska väl käka lite frukost nu.. kaffe.. och städa undan alla tomflaskor som lämnades här igår.. sedan ta en dusch och bli männsika igen!



BÄBÄ? hm...

Kategori: dravel om ingenting

Sammanfattningsvis har den här dagen varit seg. Jag har gjort extremt lite... som tur är kommer Tottie hit snart :) Vi ska titta på Monsters Inc. Jag var som sagt på seminarium imorse, improviserade fram ett svar.. var inte förberedd på skiten och läraren ställde massa frågor - så jag ... ah hitta på. Hoppas på att bli godkänd (a) När jag kom hem började jag kolla på tv.. o det har jag gjort hela dagen. Jag har käkat kinamat till både lunch och middag - så den är slut nu. Tur att det är löning snart, har fan inte mycket ätbart hemma längre.
- Jag såg Tele2-reklamen under dagen.. inte så förvånande.. men det som gjorde mig lite förvirrad var min reaktion på den.. när det lilla lammet dök upp så skrek jag BÄBÄ för mig själv. jaa... egentligen vet jag ju att jag inte alltid reagerar som man ska i alla situationer .. men bäbä? varför.. hm.. Det kan bero på att jag var uppe i varv och samtidigt trött.. det är sällan en kombo som bringar fram mina något så när normala sidor.

Jag har även käkat upp chokladen jag hade kvar från min bakissöndag.. sen fick jag ont i magen. Nästa tidsfördriv blev att ta en dusch - men när jag började tvätta håret kom jag på att gjorde det igår, så det kändes ju lite onödigt!

jaa.. asså det här inlägget är endast ett tidsfördriv. Jag står för det!
meeen kooomsiii koooomssii lilla Tut :D

fint ska're va

Kategori: den eviga monotomin

Igår fyllde pappa 50 så jag spenderade kvällen på en mysig fransk restaurang i vastastan med pappi, Anna, Viktor, Rikard, farfar och Viola. Hur trevligt som helst: jag åt sniglar till förrätt - men Viktor hade bestämt sig för att smaka på det för en gångs skull .. och tyvärr tyckte han att det var gott xD Så efter ett tag ville han byta sin halvätna hummer mot mina sniglar :O:O och eftersom jag är så galet snäll så gick jag med på det :P Då bror min inte var nöjd efter detta utan ville ha mer sniglar så fick pappa beställa in mer. Hahah.. först var det världens protester när Rikard och Anna också ville smaka hans sniglar - sedan när det fanns en kvar så gav han den till mig - tro't eller ej ungen blev mätt ^^ Jag åt musslor till varmrätt - de fick jag åtminstonne ha för mig själv! Fast eftersom det var en hel gryta full så orkade jag inte allt.. Viktor orkade typ 3 tuggor av sin anka - så det är tur att storebror var mer hungrig efter sin gratinerade hummer ^^ Jag fick inte välja att inte äta efterrätt - trots att jag höll på att explodera av mättnad. Så det slutade med att jag fick dela en ostbricka med pappa ^^ Jag smakade även lite på Violas creme brulé... Kände en som åt ihjäl sig... hahah..

Jag var hos pappa klockan tre på eftermiddagen för att plugga med lillebror - lyckades få honom att läsa lite ur engelskboken och översätta.. sedan var han i för högt varv för att plugga - Rikard skulle ju komma också! haha.. ah asså de ska flytta (pappa, Annna och Viktor) så de behöver låna Rikards lägenhet ett tag - så han i sin tur bor ute hos mamma under flytten ^^ Samtidigt som jag och Viktor pluggade så packade/städade Anna - hon hade rensat sina garderober: vilket betyder presenter till Cissi! Jag fick typ tre skärp, skor, en burberry-väska, gucci-solisar, några koftor och tröjor, strumpbyxor och sååå... vet inte om jag vill ha allt - det som inte faller mig i smaken kan typ Rebecca eller syrran få kika på ^^ Desstuom fick jag låna en vinterjacka av Anna: det kan ju vara bra att ha med sig en jacka som man kan stänga när vi åker till Alperna nästa vecka ^^

Jag tycker jag skulle ha sovit som en prinsessa efter all mat och allt vin som bjöds under gårdagen. Fast icke. Jag vaknade klockan två och trodde att jag skulle gå upp.. med tanke på att jag kom hem klockan elva så gissar jag på att jag hade sovit i max två timmar då. Efter att ha vaknat en gång så vaknade jag var femtonde minut för att kolla på klockan... kunde inte köpa att jag redan var vaken - så jag kanske hade sett fel på klockan. Efter många om och men så ställde jag om mitt alarm - för att vara på den säkra sidan så ställde jag den på sex - eftersom jag börjar tio och bor fem minuter från skolan... ... när klockan ringde så var jag så trött på mig själv - men kunde inte somna om... så gick upp (typ halv sju iaf). Så nu har jag mer tid på mig att förbereda mig inför dagens seminarium - eftersom jag är sjukt oförberedd så kanske det är bra...
- Idag ska jag plugga efter skolan också.. måste göra en uppgift som skulle varit inne i fredags.. men men bättre sent än aldrig.

Ne, lite kaffe på det här då - så man kommer i fas.


brudfasoner

Kategori: den eviga monotomin

Nyduschad, halvklädd, påbörjat att käka frukost - självklart hinner jag till skolan om en timme! Det som de pratar mest om på Nyhetsmorgon är semlor... det är ju fettisdagen. Fast jag äter inte mandelmassa så det rör mig inte speciellt mycket^^ Idag är det även min kära fars födelsedag - han fyller 50 :) Så ska dit i eftermiddag för att fira honom! Tror att vi ska på restaurang - tjejen med koll :)
- Innan dess ska jag plugga med Laura. Vi har en del att färdigställa .. men äh det blir bra.

Igår drog jag från den första föreläsningen, den var inte så givande. Så jag mötte mamma och Therese i Nacka Forum istället. Vi käkade lunch och shoppade :) Jag fick en kavaj, underkläder, ögonfransböjare, sminkborstar, en rosa kam, massa hello kitty-strumpor, en kofta... hm hm.. ah det var säkert allt :D Sedan följde jag med ut till mamma - vi började med att fika: te och skorpor :) sedan kikade vi på Vingar av glas som gick på tv. Det var typ min favoritfilm när jag var 11-12 år :P hahah... och till middag åt vi oxfilé och ungsstekta rotfrukter!

Mamma körde mig till slussen när vi hade ätit klart. Jag mötte upp Rebecca - och så åkte vi till odenplan och cybergymnasiet. Där kommer vi befinna oss de kommande tio måndagskvällarna.. ah vi har signat upp oss på en kurs i pilates. Jaaa, eftersom jag inte direkt visste vad det var fram till igår så var det ju spännande... inte alls min kopp te kanske. Fast detta är ju året jag ska testa nya grejer - så pilates kan ju få vara en av de grejerna ^^ Dessutom ska man ju variera sin träning för att få bästa resultat - så nu blir det pilates-måndagar och spinning-torsdagar. Sedan kan man ju varva det med gym om man känner för't^^
- Efter en timmes krålande på en matta så tog vi oss till söder och solariet. Det var en skön avslutning på dagen må jag säga :)

Om jag är snäll så ska mamma köpa nya Martens till mig på fredag :D hihi.. jag vill ha de limegröna! .. och idag ska jag typ få en ny handväska av Anna - hon tyckte min röda (som jag har råkat ställa på spisen) var under all kritik ^^ Inte mig emot :D Bra vecka för en materialist ;P


Juste när jag pratade med Rebecca kom delar av minnet från i lördags tillbaka - sedan fick jag en del överraskningar. Jag hade tydligen gått hem för att jag blev arg på Rebecca... Hon ville ge mig vatten, hur kunde hon!! Hahah... så då skulle jag gå hem? hmm jaja xD Sedan vill jag minnas att när jag gick på perrongen i Flemingsberg så kom det någon och ryckte mig i armen. Så jag skrek som en liten flicka ^^ haha... men han var ganska snäll tror jag för han skrek "DU HÅLLER PÅ ATT RAMLA NED PÅ SPÅRET". Då blev jag lite lätt förolämpad - det gjorde jag ju inte alls det, så jag frågade honom lite vänligt vad han dillade om.. men han stod fast vid att jag var på väg ned på spåret (envis karl). Dessutom skulle han prompt följa mig hem - vilket jag inte ville.. så jag hade tydligen ringt Rebecca istället ^^... fast jag trodde att det var hon som hade ringt mig .. men ah strunt samma - jag pratade med henne en stund, tills hon somnade i örat på mig ^^ Alltid lika trevligt att fylla i de tomma luckorna ;D

dör med stövlarna på

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God morgon, måndag igen. Jag började morgonen med att skriva en opposition som ska in idag - hade tänkt göra den igår, men då var jag döende. Ja, hela gårdagen försvann - tror jag lyckades ta mig ur sängen vid halv sju på kvällen... eller nu ljög jag - jag hade rullat ur sängen för att vända ut och in på magen några gånger också... tror inte att jag var bakis - jag var döende. Fast det gick över.

Mamma fyllde år igår - så vi firade henne i lördags :)


Tårtmästarna




Matlagning på hög nivå


Lilla fula Mollie-bollie!

Sammanlagt var vi 23 personer hemma hos mor min. Ja, det var närmaste familjen... alla syskon - två med respektive + barn. Mammas bror med fru samt syster med man.. och två av mammas bästa vänner med familj.. och ja, 23 personer... haha.. det var mycket trevligt! Det är sällan alla syskon är hemma samtidigt - oftast är det någon som inte kan (speciellt nu när varken Robert eller Therese bor i Stockholm längre). Runt åtta-tiden åkte jag med Helene och Mattias in till stan, eller ah de åkte hem och släppte mig i stan på vägen. Jag mötte upp Rebecca, Nicole och Therese - vi drog hem till Daniel och hängde med folket som var där :)




Här var man glad må jag säga!


Hahah :D





Värd bild? hehe...?


Jag med mina rödvinsläppar och Max!



Tror att jag var hemma vid två-tre-tiden ^^ Vill minnas att jag käkade köttfärssås och kollade på tv.. ingen aning om vad jag såg.. gissningsvis somnade jag ganska snabbt ^^ på mogonen mådde jag sämst - som jag nämnde i början av inlägget. Vet att jag kikade på katten Gustaf 2 två gånger, eller sov till, snarare... jag såg början och slutet två gånger i alla fall ^^ Jag skulle försöka gå upp klockan 12, men då sov jag.. så jag skulle gå upp klockan tre... men missade det också ^^ egentligen skulle jag ut till mamma och äta middag. Fast jag hoppade det - kunde liksom inte äta, än mindre röra mig. Jag spenderade mina vakna timmar liggandes i mörkret och stirrade ut i ingenting, alternativt klagandes på facebook.. sedan sov jag. Klockan halv sju orkade jag mig upp ur sägen... då drog jag på mig mjukisar och kilade ned till centrum. Var snorsugen på hallonkexchoklad - men pulsen var stängd så fick handla på videoaffären. Där hade de ingen hallonkexchoklad. Så fick köpa vanlig choklad, ostbågar och cola - det gick på 71 spänn. Brukar det kosta så mycket att vara bakis? Så ah, det var det jag lyckades få i mig igår - de tidigare försöken med pasta och knäckebröd ville inte bosätta sig i magen utan gjorde en u-sväng så fort jag hade käkat klart. Idag mår jag bra.. typ.. mår lite illa efter att ha käkat frukost, kroppen är väl inte van antar jag...

Idag ska jag till skolan. Två stycken föreläsningar.. yihoo... sedan ikväll blir det pilates med Rebecca - får se om jag åker till mammi och käkar middag ikväll innan träningen. Jag lämnade nämligen min kinamat i deras kyl.. o vill gärna ha hem den xD
- Skolan börjar om en timme så ska väl börja göra mig i ordning typ nu...



sushistrutar och tomatansikte!

Kategori: den eviga monotomin

Idag vaknade jag upp som en tomat.
- Mmm.. vi solade igår, jag har inte solat på år och dag. Fast tjugo min skulle väl huden klara... ? haha.. vet att man ska ta det lugnt i början (solade ganska jättemycket i gymnasiet). Trots detta är jag lite väl röd i fejset. meen men, inget inte lite smink kan dölja^^

Igår var jag i stan hela eftermiddagen/kvällen. Jag började med att gå lös på massa affärer - det var så längesedan jag unnade mig nya saker, så det var dags. Det blev: lite underkläder, ett nytt töjsmycke (tappade det andra i tisdags), en kjol, hårspray + vax och örhängen! hihi.. nästa fredag när lönen ramlar in så blir det en assnygg jacka också! .. och en resa eller två.. och en liten dator (så jag slipper släpa min stora jämt... och skor, skor är alltid en bra idé... är inte säker på hur mycket lön jag tror att jag får^^ men det här blir bra! När Rebecca var klar på jobbet så mötte jag upp henne. Vi drog till Yama Sushi och käkade sushistrutar :) nomnom.. och ja, efter det drog vi till solariet. En tyspisk dag för mig för... typ fyra år sen.


Sushistrutar :D

Idag ska jag jobba hos pappa, hjälpa Viktor med läxor och träna. Ska bli skönt med lite spinning ikväll. Tränade ju ingenting förra veckan - på grund av min förkylning. Den här veckan är jag bara lite snorig.. så det går bra att träna (ja, jag är min egen doktor - och oftast Rebeccas också). 
- Skolan har fått komma lite i andra hand den här veckan, men men shit happens when you party naked. Jag ska ta ikapp det vid tillfälle.

flyger och far

Kategori: den eviga monotomin

Så blev det onsdag.. jag är uppe och hoppar.. tvättar och diskar. Idag är det skolarbete som gäller.. ska försöka bli klar med veckans inlämning. Ska jobba imorn och på fredag... så tiden räcker inte till annars... har ju liksom en tendens att vara trött efter jobbet... imorn ska jag dessutom hjälpa Viktor med skolarbete på eftermiddagen. Så det är bara att bli klar idag.

I måndags efter barnpassningen så åkte jag hem till Tottie. Vi mös framför tvn med ostskruvar, chips, glass och ost ... Vi skulle ha sett Twilight men tekniken fuckade så det blev Mammor & minimodeller! Inte mig emot^^ Igår började jag dagen på Kulturnytt - jag och Laura tog oss till Sveriges Radio för att göra vår redaktionsgranskning. De var så trevliga och hjälpsamma - så det här blir inga problem! Började tänka på att det är dags att fixa praktik snarast.. När vi var klara med vår studie var det dags för lunch, så vi hamnade i Gamla stan. På Cronan - båda käkade plocka-ihop-själv-sallad, jag tog med fetaost, parmaskinka, kronärtskocka (eller vad fan det heter), soltorkade tomater och rödlök. Ah basen är sallad, gurka och tomat.. blev tokmätt! Under lunchen diskuterade vi renar, älgar, hjortar och sådana djur.. är hjort ett djur eller en art som renar tillhör? Laura tyckte att renar är älghonor, men jag kunde inte riktigt köpa det^^ Dessutom hade hon ett renar i Hässelby.. har lite svårt att tro det - de lever väl bara där samerna bor? .. och på skansen? ^^

På eftermiddagen drog jag hem till mor, där blev det kaffe med brorsan. Han bor där tillfälligt just nu! Ja, jag skulle passa barn så orkade inte åka från stan till Flemingsberg, för att sedan åka till Nacka. Så därför blev det så att jag åkte ut till mamma... Det var ett produktivt besök - vi kom fram till vad vi skulle köpa till både mamma och pappa i födelsedagspresent (båda fyller år nästa vecka). Det blev inte så anstängande barnpassning igår - hämtade lilltjejen först, hon var trött så det tog typ en halvtimme att komma till bussen. Vi fick vänta på buss i tio minuter - när vi väl kom ned till skolan för att hämta hennes bror fick jag veta att han skulle med en kompis hem. Så det var bara att vända - då fick vi vänta på bussen i ytterligare tio minuter.. När vi kom hem så lagade jag middag, vi hann precis äta upp innan barnens pappa kom hem. ^^


Hälsade på min lilla bebiskatt som bor hos mamma :)

Efteråt åkte jag in till Rebecca, dit kom även Johan och Sandra. Efter ett tag kom vi iväg till Göta Ark, då gjorde Malin och Jesper oss sällskap. Vi tog några öl och snackade goja .. sedan var det dags att dra hem. Jag missade mitt tåg precis och jag fick vänta på nästa i en halvtimme - så det är tur att jag har wordfeud att underhålla mig med.

Jag har inte åkt hissen här i huset efter att den nästan stannade. Så när jag ska tvätta så är det bara att kila ned 5 trappor. Det var precis det jag skulle göra nu - lägga i ny tvätt och hänga den blöta. När jag kom till 3:an så insåg jag att jag inte hade med mig tvätten ned. Så det blev lite extra motion så här på morgonen.. häärligt.
- Nu ska jag fixa frukost och sedan komma igång med skolarbetet.

ännu en måndag

Kategori: den eviga monotomin

Så var det måndag igen:

Idag ska jag till skolan, men kommer att missa eftermiddagens föreläsning. Detta eftersom jag ska ut till Nacka för att hämta barn. Det är ganska skönt - brukar vissna på eftermiddagen. Föreläsningarna är ganska sega.. men vad kan man förvänta sig under en teori- & metodkurs?

Jaa.. jag har inte så mycket mer att säga just för tillfället... typ att Nyhetsmorgon hade problem med ljudet imorse - det blev tyst med de satt där och babblade på i alla fall .. såg ganska roligt ut^^ En av dagens nyheter är att Robyn inte fick pris på en gala - hmmm... ja det var mycket spännande? Inte alls en icke-nyhet. På den galan fick Adele sex priser...Never mind, I'll find someone like youuuuu... hahah den jävla låten förföljer mig - först var det i Turkiet, det var där jag hörde den först... sen på gymmet, i affärer, i taxin och överallt!
- En nyhet som faktiskt är mer intressant är att Grekland har gått med på åtstramningspaketet som ska rädda landet ur krisen. Det grekiska folket har startat upplopp, bränderna från nattens kravaller har inte slocknat än.. om man ser det hela ur ett mänskligt perspektiv så kan jag fårstå dem - som en grekisk kvinna sa: hon är mamma och vet inte om hon ska kunna ge mat till sina barn från dag till dag. Det måste vara en jävligt situation att vara i. Det är inte folket som har bestämt att de ska ha så låg pensionsålder och hur systemet är. De bara lever som de alltid har gjort så det är ju regimens fel att ekonomin slog i botten: det är de som styr som ska ha koll på landets ekonomi... Huh nu blev det regionala nyheter: de ska bygga ut blåa linjen till Nacka - spännande. Undra hur långt ut i Nacka .. eftersom det har debatterats om hur det ska bli med Skurubron i flera år - ska den byggas ut eller inte? Det vore ju asnice med t-bana dit ut.. detta ska i och för sig vara klart 2030 och då kanske jag inte ens behöver använda den.. men men.. om det vore nu skulle det vara nice ^^

Chips och Mulan en vanlig bakissöndag

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Idag mår jag inte braa... bakis och förkyld.

En timme senare
Jag var tvungen att laga frukost och dö lite .. i en timme.. men nu kan jag fortsätta skriva lite. Haha utbrast just ett hest "jaaa" när jag insåg att jag har chips hemma! Hur underbart som helst!!!!!!

Igår vaknade jag upp med Mordhot - hos hade sovit hos mig. Vi hade en mysfredag framför QX-galan med rödvin :) Det kallar jag riktigt fredagsmys. Hade ju inte träffat damen på länge, så det så jävla trevligt att hänga med henne. På eftermiddagen gick vi på stan, fikade och såå.. sen åkte vi hem till mig och käkade middag och ja, glodde på tv.

Jag tittar på Mulan - måste lägga mig i sängen en stund till.. baksmällan är inte att leka med. I'll be back!

En kvart senare.
Okej, tillbaka i soffan.. jag och Mordhot åkte in till stan runt 12. Vi delade på oss när vi kom till centralen. Jag åkte till gamla stan och mötte Rebecca och Sandra - vi gick till söder. Där kikade vi runt lite innan vi hamnade på Baresso, där käkade vi lunch och segade i några timmar. Sedan drog vi till Rebecca.. vi fixade oss och så!
- Sedan bar det av hem till Malin och Jesper! Där var även Max och Matilda - vi körde lite frågesport medan vi drack^^ .. runt tolv-ett (?) drog jag till Rocks och de andra till 54an tror jag.. På Rocks var det mycket folk och alkohol i floder :D Mycket nice kväll, stort sett :)

Dags för chips-paus!

Tjugo minuter senare - med datorn i knät istället...
Idag ska jag till Väsby på eftermiddagen - Alexandra fyller 3 år i veckan. Så ska fira henne idag - ska bli trevligt att träffa min älsta syster och hennes familj. Gör liksom inte det så ofta! Har inte hunnit köpa någon present än, så ska väl glida till Huddinge innan också.. så tänkte bli av med baksmällan på en timme eller så ^^ (önska mig lycka till).

Åt just frukost men tänkte slå till på lite lunch snart - pasta och köttfärssås! HAHAHA juste, när jag kom hem inatt så fyllekäkade jag soppa. Vet inte hur jag kom på den tanken - inte direkt det ultimata fyllekäket kanske?

Naminamnam.. didobidadoo.. haha.. jag är trött ja.




edit: HAHAHA det slog mig just - när jag rumlade av nattbussen igår fick jag syn på en postlåda och tänker "så passande, då kan jag ju äntligen posta de jävla breven jag släpar runt på" (till gymmet och folksam typ).. det är fint att jag är så praktisk när jag är stupfull ^^

kort och koncist

Kategori: den eviga monotomin

God morgon, min förkyldning åker berg-och-dal-bana i min kropp: under tre dagar har det gått från halsont + feber, till kliande bihålor & öron och idag rinner näsan som ett litet vattenfall. Jag vet att det är proceduren för en vanlig förkyldning - men hallå: tre dagar. Är jag så jävla bra på att kurera mig att den redan är på väg ut?!
- Idag ska jag skriva klart min uppgift: den ska vara inne klockan fyra. Så det är bara att sätta fart - ska bara dricka upp mitt te och fylla på med lite kaffe. Ja, jag var tvungen att dricka te, eftersom jag är så förkyld... men jag behöver kaffe också. Så jag säger som min mor: varför antingen eller när man kan ta både och?

Ikväll är det helg :D

I'm just a dreamer

Kategori: den eviga monotomin

God morgon! Min förkyldning har mer förändrats än förbättras.. det kliar i öronen och bihålorna samt har lite svårt att svälja. MEN jag har inte ont i halsen. Fast jag är inte säker på om jag borde träna idag. Det kanske blir värre då?
- Idag ska jag jobba hos pappa, så papperssortering... det lär inte ta hela dagen. Jag får se om jag jobbar hos mamma imorn, hon ska jobba hemifrån. Jag har nog en del att göra ändå - men allt hänger på om jag blir klar med min inlämningsuppgift eller inte. Jag svarade på en av fyra frågor igår - så om jag har lite ork idag så kanske det går! Om jag blir klar ska jag nog åka in... vill ju tjäna så mycket pengar som möjligt. Eller så vill jag sova ut och bli frisk - är lite ambivalent just nu.

Jag drömde att jag just hade landat med planet från (?) - jag var med pappa och den familjen i alla fall. Fast de åkte hem utan mig - så jag hittade mamma, Stefan och Therese.. vi skulle tydligen hinna med ett plan. Fast de var sena (som vanligt ;) ) så planet blev fullsatt, ja det stod så på tavlan där man hittar sin gate: FULLSATT. Så vi skulle åka någon annanstans istället. Stefan sprang runt med sin kamera och då kom det fram en Mexican som sa åt honom att han inte fick flyga med den om varumärket var synligt. Så vi började ta bort etiketter från coca-colaflaskor och sånt. Sedan åkte Emy förbi i en rulltrappa, men det var jättekonstigt för hon stod och sov - och lite konstigt eftersom hon hade på sig exakt de kläder hon har på ett foto (från gymnasiet) som jag har i min almanacka samt sin röda ryggsäck. Men men: Stefan ville åka till Bryssel - men då blev jag jättebortskämd och vägrade (??). Så mamma gick med på att vi skulle till Mexico, eller Marocco eller var det nu var jag så gärna ville åka. Så vi följde efter Mexicanen som snackade om varumärken. Vi sprang ned för trappor och som i en källare... och tillsult kom vi på ett plan. DÅ kom jag och tänka på "jag har just varit utomlands, nu ska vi vara borta i minst en månad: hur blir det då med skolan?". HAHAH asså... hm.. jag vet inte riktigt vad som händer i mitt undermedvetna: helsnurrigt - och syrran var tyst under hela spektaklet, vad hände där?

The Iron Lady

Kategori: dravel om ingenting

Idag har jag fått en del gjort: men ingen nytta. Eller okej jag svarade på en tredjedel av en fråga .. och så har jag varit i skolan med Laura och rekat redaktioner att våldgästa! Sedan har jag sovit och kollat på tv .. och druckit en jävla massa te.. försökt plugga men det har inte gått så bra. Fick inte upp PDF-en jag skulle läsa - så blev lite ledsen.
- Istället roade jag mig med att titta på The Iron Lady med Meryl Streep. Den var faktiskt mycket bra - ingen film jag skulle köpa, eller gå på bio för att se. Den var bra gjord och väckte känslor - dessutom var det kul att se de "riktiga" filmsuttarna från då Margaret Thatcher styrde. De har pratat en del om den här filmen på Nyhetsmorgon - och jag tycker precis som vem-det-nu-var: skulle de göra en sådan film om en man? .. och varför har de gjort filmen medan hon fortfarande lever? Meningen kanske är att göra bilden av henne lite mer mänsklig - men de framställer henne trots allt som en gammal senil tant som pratar med sin döde man. Hon har själv sett filmen - och det är inte en bild jag skulle vilja se av mig själv.

Dagens mission är att döda förkyldingen som våldgästar min kropp. Jag är på god väg, tror jag..

att vara gift med jobbet, tills döden skiljer en åt?

Kategori: den eviga monotomin

Jag har så ont i halsen idag... varken kan, vill eller orkar bli sjuk nu. Jag är ju alltid lite förkyld men det är så jobbigt att ha ont. Kan ju hoppas att det blir bättre efter lite kaffe.. haha.. ja man ska drick te när man har ont i halsen... men det blir man ju inte pigg av! Dagen ska jag ägna åt skolarbete. Har ju precis som vanligt en drös frågor att svara på som ska in på fredag. Fast ikväll ska jag träffa Piffy :)
- Ska försöka bli klar med uppgifterna idag - då kanske jag får en ledig fredag. Fast först Nyheter och frukost...

Vår statsminister vill "öppna möjligheten att arbeta till man är 75 år". Möjligheten? MÖJLIGHETEN? Vem fa-an vill jobba till man är 75? .. och "det är ju inte för alla", nehe, vilka då då? Inte han själv skulle jag gissa på... utan de som måste. Så de som sliter på botten hela sitt liv ska behöva arbeta tills de dör? Dessutom ska man byta karriär i mitten av livet... hm? Ja det kanske är utvecklande och så.. men att konkurrera om samma arbete som de som är 25 och nyutbildade och drivna när man är då 50 och har gjort någonting annat hela sitt liv... då har man ju inte ens erfarenheten att konkurrera med. Om man höjer pensionsåldern med tio år så kommer det ju inte precis öppna upp för de unga och arbetslösa. Det finns en halv gereration som väntar på att 40talisterna ska gå i pension så att de (vi) kan träda fram. Ungdomsarbetslösheten beror inte endast på lättja... vissa som faktiskt vill ha arbete går arbetslösa. Vissa som arbetar som undersköterskor eller på McDonalds drömmer inte om att arbeta där, men de gör det medan de väntar på andra möjligheter.Jag tror självklart att de som är över 65 kan ha mycket att tillföra till arbetsmarknaden. Fast de har ju liksom bidragit i 40 år, så när ska de få vila? De som vill arbeta längre gör redan det.. så jag är inte säker på vad herr statsminister vill? Att man ska känna sig skyldig för att man inte vill arbeta in i döden?
- "Jag nästan skäms för att jag trivs med mitt jobb" AAAAAHHH du är morgonpratare på Tv4 - ditt jobb är att sitta och babbla med intressanta människor mellan 07-10; man kan inte jämföra det det med en som går upp i ottan och sliter röven av sig i 40 timmar i veckan, plus övertid!

Det blir inte bättre i Malmö, så privatpersoner har börjat ta tag i problemen. En man som bor i ett av de drabbade områdena gästade Nyhetsmorgon. Han berättade om hur han pratar med ungdommar för att se vad problemet är. Myndigheterna kan ju fortsätta att diskutera över huvudet på folk - men det verkar ju inte leda någonstans? Det behövs en starkare lagstiftning, ja - så sätt fart: vad är problemet? Är det fortfarande aktuellt att ta reda på vem som bär ansvaret för att situatuinen i Malmö är som den är? GÖR någonting bara! Privatpersoner kan inte stifta lagar så det får övermakten sluta skjuta ifrån sig. Mannen från Malmö, som jag var alldeles för nyvaken för att uppfatta namnet på, hade räddat livet på en grabb som höll på att förblöda efter en misshandel.. ambulansen kom efter 45 minuter. Vad är det för jävla skit? Han sa att det sällan kändes värt att ringa efter polisen när man hörde att någonting hände utanför... vad är Malmö för ett laglöst samhälle? .. och ännu viktigare: hur har det kunnat gå så långt?!
- Kylan fortsätter att ta liv i Europa - jag lästa i gårdagens DN att det hade inträffat runt 300 dödsfall. En norsk partimedlem ska ha våldtagit en 17 årig tjej under helgen - han neka till våldtäkt men erkänner att de har haft sex. De stänger ridhusen i Stockolms innerstad och akta dig för kram-tjuvarna: de kramar folk medan de snor telefoner. En liten fråga: vem på stan låter sig bli kramad av en främling?


"Det står kroy wen på min tröja det såg jag i spegeln"

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Igår var jag på middag hos farfar och Viola :) Det blev kött med potatisgratäng :D asgott - fast jag orkade bara äta en portion.. och för en gångs skull gick de med på det (annars har min familj en tendens att lägga upp mer även fast man säger nej^^). De som var där var; pappa, Anna, Rikard, Viktor och Annas mamma Izabella. Hon är i Sverige nu en vecka så det var kul att hinna träffa henne :)

Viktor kläckte ur sig den otroligt förnuftiga meningen: "Det står kroy wen på min tröja det såg jag i spegeln" <3 så då förklarade jag innebörden av ordet spegelvänt för honom ^^

Idag ska jag till skolan igen - kan ju hoppas på att dagens föreläsningar är givande. Igår var en av dem det.. gick innan den andra var slut. Den var så meningslös att jag, David, Felix och Laura spelade wordfeud fram tills vi gick^^ Det måste ha sett ganska kul ut för de som satt bakos oss: jag och David satt bredvid varandra och Felix och Laura framför oss - så vi var en lite wordfeud-klunga^^ hahah.. vet dock inte om det var någon som lyssnade speciellt mycket.. han har liksom ingen karisma.. och det han säger är så ointressant att, ja vi gick. Så jag drog till Pulsen och handlade mat. Den här veckan kommer det bli köttfärsås vill jag lova ^^
- Jag funderar på att träna i eftermiddag. Fixade gymkort över internet nu på morgonen.. så det är bara att sätta igång! Ska spinna med Rebecca på torsdag.. och egentligen har jag lite ont i halsen idag.. så får suga på den karamellen ett tag! Kan ju vila tills dess så jag inte blir sjuk... Har dessutom en del skolarbete att ta tag i, så jag slipper göra allt imorn... hm hm hm...

3900 personer i Stockholm är fas 3-arbetare -"men om vi ser till hela landet ligger Stockholm bra till". Statsministern vill att vi ska arbeta tills vi är 75 år.. jahaa? Vill HAN jobba tills HAN är 75? Eller gäller det bara alla andra... Om de i resten av europa INTE går i pension när de är 50 så kanske vi kan få behålla vår pensionsålder vid 65... "Men eftersom vi lever längre så måste vi arbeta längre" och dessutom byta karriär en gång i livet.. hmmm... ingen får arbete men vi ska jobba tills vi dör... det går bra nu?



all I see is cucumbers

Kategori: den eviga monotomin

Varför passa på att sova när man kan? Nej, jag passade på att sova lite extra idag.. har ju inte haft en hel helg på mig att sova ut... ehm... men ah hörde inte ens alarmet! Så vaknade av mig själv 07:38 - det är i och för sig inte så farligt: ska vara i skolan klockan tio. Egentligen nio - då ska vi lämna in ett papper.. men tänkte göra det runt halv-/kvart i tio. Det kan ju inte göra så mycket skillnad? ^^
- Ja, idag är det skoldag. Två föreläsningar med två timmars mellanrum (det vill säga två timmars lunch). Om jag inte är allt för trött när jag kommer hem så ska jag påbörja uppgiften som ska in på fredag. Hade tänkt jobba på torsdag och fredag. Så har bara onsdgen ledig - och då ska jag träffa Piffy! :)

Smart phones är ju verkligen smarta! De snackar nu på Nyhetsmorgon om att man ska kunna behandla depression genom sin smart phone. Så man ska slippa gå till terapeuter/psykologer. Å ena sidan tycker jag att det är ett bra och smidigt sätt om det funkar - det kan ju vara dyrt med professionell hjälp .. dessutom kanske fler tar hjälp än om man skulle behöva ta tag i det på andra sätt. Å andra sidan: funkar det? För vilka funkar det? Kan Agda 85 använda sig av den, eller är det bara för unga? Ska man ta bort alla mänskliga relationer? Det personen som har använt sig av appen för att motarbeta depression säger är att: den är bra för att den hjälper en att motivera till att aktivera sig. Det kan jag köpa.. för det är ofta ett problem, att den deprimerade inte gör någonting - utan gräver ned sig i sin depression. Såå de får göra klar sin studie om detta och så får vi se vad som händer!

söndagsångest.

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Så var det söndag igen... sitter hemma i soffan och glor på tv.. inte speciellt spännande men det får duga. Börjar redan bli trött.. så ska väl lägga mig i sängen och kolla på tv snart istället.

Igår spenderade jag dagen med Rebecca på stan, vi åt den asgoda sushin i PK-huset. Sedan mötte vi upp Sebbe, som vi gick gymnasiet med :) så det var värsta reunion-veckan för mig: först luncha med Kiran som jag inte hade träffat på ett år. Sedan fika med Sebbe som jag inte har sett röken av sen studenten! Ja, först släpade vi med oss honom på några olika H&M, på jakt efter strumpbyxor.. sedan till bolaget. Tillsist hamnade vi på Waynes Coffee i slussen. Det var mycket trevligt!

Efter en dag på stan så åkte jag hem till Tottie. Vi fixade oss och drack lite öl - sen skulle vi ta oss till Solna för att fira Henkki. Fast det blev inte så. Vi beställde hem mat och fortsatte föra hos Tuten: jag åt en hel jävla pizza!! Det är farligt att äta när man är lite på kanelen! Eller juste, jag lämnade en liten slize utan pålägg i en låda med Totties oliver - för att spara med senare xD Vi var inte nyktra när vi skulle käka: jag och Tottie sprang till och från pizzerian.
- Vid två-tiden rullade vi till Rocks i alla fall, hann var där i en timme^^ Det var roligt vill jag minnas? Mycket folk.. och på Totties logg står det att "Cissi hakade min ena Bobo" så vi hade nog en rolig kväll!

Idag bakiskäkade vi på Subway - det var göttley!
... sedan drog jag hem till mig... har kikat på Tre Kronor hela dagen.

5 år snart 75

Kategori: dravel om ingenting

Löördaagmorgon och jag är pigg som en lärka! Sitter och för över musik från CD-skivor till mobilen .. lyssnar så sällan på skivorna nu för tiden: men musiken e fortfarande asbra, så lika bra att ha dem i luren liksom :) Eftersom jag är så himla duktig så gör jag massa annat samtidigt: kikar på Tre Kronor och dricker kaffe... och ska snart vika in min tvätt i garderoben.. haha massa spännande^^

Egentligen borde jag försöka sova mer - eftersom jag ska ut ikväll... Haha, så jag ska väl försöka att hålla mig vaken då... Min vanliga rutin är ju i och för sig att vakna tidigt, äta frukost och somna om igen^^ Ja, jag ska fylla fem i år :)

Idag ska jag träffa Rebecca - vi ska gå en prommenad och äta sushi :) Framförallt äta sushi - att gå runt ute kanske man fryser ihjäl av. Läser ju på Facebook att det är 17-20 minusgrader ute! Att klä sig efter väder är inte riktigt min grej... jag vill att vädret ska anpassa sig efter hur jag känner för att klä mig. Så det behöver vara lite varmare jämt.. men inte för varmt. LAGOM! är det för mycket begärt?!
- Dagen problem är nog klädrelaterat... vad ska jag ha på mig? Jag tvivlar starkt på att jag kommer orka åka hem efter jag har varit med Rebecca. Så ska direkt till Tottie.. och då måste jag klä mig för utgång redan nu på morgonen. Sminka mig och så kan jag lika gärna göra hos fröken Tut - fast det blir alltid bättre när man gör det hemma.. varför? Fråga mig inte... eller ah kanke för att man har alla grejer... brukar bara ha med mig valda delar av sminkgrejerna när jag går hemifrån. Meen hmm vad är jag sugen på att ha på mig ikväll? Jaja.. lär väl bli lite leopard, lite rosa och lite svart. Standard. Jag har sett ett par örhängen på Gina som jag vill ha.. var inne där en sväng när jag var på stan med Kiran.. örhängena kostar typ 70 spänn :S men det kanske jag är värd? Eller så kan jag leta efter liknande fast billigare någon annanstans? Livet är är hårt måste jag säga.

Nu ska jag lösa lite korsord, eller försöka i alla fall - för jag har börjat prenumerera på DN.. fan vad jag är mogen... men först måste jag byta dvd-skiva så jag kan fortsätta kika på Tre Kronor :)

wippididoo?

Kategori: dravel om ingenting

Fredagkväll hemma framför tvn... det är för kallt för att kunna gå ut. Höll på att frysa ihjäl på dagen - så vill inte ens tänka på hur kallt det är nu på natten! Jag kollar på dokumentären om OKEJ, den är snart slut. Måste säga att den var jätterolig att se :) Skrattade lite för mig själv till och från - så se den: den ska väl gå hela helgen? (på 2an)... asså haha både imorn och på söndag också.. inte konstant hela helgen :) Fast det var bara på söndag och onsdag^^
- Jag lagade en påhittad maträtt till middag idag - lax, potatis och morötter i turkisk yogurt med kryddor.. sen rullade jag in det i tacobröd (ja, ännu en "det jag hade hemma"-maträtt). Först hade jag tänkt gör lax och potatis bara - men det åt jag liksom igår... så det var roligare att leka! .. och ja, det blev väl helt okej smak på skiten^^ hahaha... jag är inte så kräsen ^^ vilket är tur, jag lär få äta min egentillverkade sörja i några dagar till ^^ ... men imorn är det sushi-lördag och på söndag är det kanske köttsöndag - både med Rebecca :D Så... ah behöver inte köpa hem mat på ett tag: för nu är det slut. Har bara frukost .. men ska väl inte klaga - jag svälter ju inte precis!

Nu när jag är hemma passar jag på att tvätta.. det behövs ... men haha sorglig fredagsaktivitet.. sitter hemma i min ensamhet och kikar på tv medan tvätten torkar.. och dricker saft. Kan inte bestämma mig: är jag 4,5 eller 75 år? :)

Idag ägnade jag dagen åt att åka tåg. En kabel gick sönder? Det är kallt? Skiter i vilket - tågen gick inte... så jag fick åka runt halva Sverige för att komma in till stan. Skulle vara på Mariatorget klockan 10, så gick hemifrån klockan nio. Jag hann i tid... och nu är håret klippt! Sjukt skönt att ha fått ordning på skatboet :) Har till och med bokat in en tid till nästa klippning - så att det inte ska förfalla så hemskt mellan klippningarna ^^ ... men det är ju inte gratis... he-he.. men men jag går ju inte ut ikväll så jag sparar ju in typ .. 0-300 spänn (som jag brukar spendera på krogen under en kväll) .. och en klippning kostar ju bara drygt 1500 ^^ Så det går nästan jämt ut!


Hade just kommit in på jobbet ... från snöstormen.
- men ah detta är det enda bildbevis jag lyckats fixa på mitt nya hår ^^


Jag har inte bestämt mig för om jag vill kolla på film eller fortsätta med Tre kronor ikväll.. hm .. har kollar på Tre Kronor nästan hela eftermiddagen. I alla fall från det att jag kom hem klockan fyra till klockan åtta (då Okej-dokumentären började).

Jag har enorma problem :)


never follow the crowd, lead the crowd

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Kaos i trafiken.. så jag får ta bussen till tunnelbanan för att komma till södrer.. härligt... men men än så länge är jag inte stressad och upprörd: ska försöka hålla kvar vid den känslan. Ingenting blir bättre av att man blir arg - hahah hej jo tjena jag kommer vara fly förbannand när jag är där ute i trasslet^^

Igår käkade jag lunch med Kiran efter jobbet (jag jobbade bara på förmiddagen). Vi hamnade på Taco Bar där vi satt i två timmar ungefär - vi hade inte träffats sen förra våren! Efter Taco Bar blev det ett litet äventyr på Mediamarkt - vi köpte varsit headset.. jag skulle först köpa ett för 99 kr, men kom hem med ett för 299 istället - det var finare! När Kiran åkte hem tog jag mig i kragen och drog till gymmet... och kom fram till att jag är min egna elaka personliga tränare: när jag gjorde jobbiga benövningar på skulle jag räkna till 10 åt gången som vanligt... men när jag kom till 8 på den sista vändan började jag, i mitt eget huvud, räkna 8,5 ... 9... 9,5 .. 9,5... okejdå 10! Varför kan man fråga sig? .. men jag vet inte!

Hihihi - idag ska jag klippa mig - ska bli så skööönt :D

Jag ska jobba lite idag med - hann inte klart igår.. men men det är ju bra för ekonomin här jag hört. Så jag måste nästan hinna hem innan jag ska möta klassen i Kungsan. Vi ska tydligen åka skridskor: jag försöker att inte vara negativ (skridskor är inte min grej). Min nya grej är att försöka istället för att rata - så får se om jag är så stark i eftermiddag: att när jag kan hålla mig positiv när jag känner den negativa motståndskänslan bubbla upp^^ Annars får jag väl hänga vid sargen med David och Micke som inte ska åka!

pingu på språng!

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!
Idag är en bra dag, jag känner en enorm lättnad! Japp, hann klart med inlämningsuppgiften igår - så är fri från skolarbete till på måndag! Så idag ska jag jobba på förmiddagen - sen är jag leeediiig :D Så hade tänkt träna ikväll .. hinna lite spinning skulle inte vara helt fel! I eftermiddag ska jag fika med Kiran, kommer inte ens ihåg när vi träffades sist - så det är på tiden :)
- Jag sitter och laddar över musik från mina skivor till datorn - jag har gjort det en gång förut: men den datorn dog. jag tycker att det tar allt för lång tiid.. kan det inte bara säga schwissch o så är det kart! Ja, jag gör detta evighetsarbete eftersom jag vill ha musik i min mobil (ska köpa ett headset idag eller imorn) ...

Jag måste påpeka en sak... jag har snorhelvetisk träningsvärk i ... övre delen av innerlåren - det gör det här med att gå till en jävla utmaning.. Det är den dumma föda-barn-maskinen på gymmets fel. Jag vet inte vad den heter egentligen, och inte vad muskelgruppen heter heller - men någon sa någon gång att om man tränade med den mycket, så skulle det inte göra lika ont att föda barn i framtiden - så jag kör stenhårt på den! Tydligen, TYDLIGEN, stretchade jag inte ordentligt efteråt: jag går som en liten pungu typ - haha... men men.. bara träna bort träningsvärken idag då! ^^

Ja vad hände på dagens nyheter? hmm... juste det var ett skepp som sjönk vid Papua Nya Guinea, dödsiffororna stiger och räddningsarbetet fortgår. Australiens president(?) lovar stöd.. asså jag är lite förvånad över den här nyheten - inga svenskar inblandade? Vad är kopplingen som gjorde att den nyheten kom igenom de flertalet nyhetsbyråer som filtrerar de nyheter som sänds i Sverige.. har det hänt så lite idag? Inte för att vara den som är den - båtolyckan är jättehämsk: men jag är så bergssäker på att sådana olyckor händer var och varannan dag trots att de inte rapporteras om det i Sverige ... så varför den här båten, utanför Papua Nya Guinea?

there's nothing you can do that can't be done

Kategori: den eviga monotomin

Tentadagen är här! Nu får det fan komma frågor om bibelns uppkomsthistoria, bibeltolkningsstrategier, hermeneutik, islams grundbegrepp, tolkninigskonfliter inom islam och feministisk islam - och ingenting annat. Nu är det ju så att det är lite sent att lära sig någonting nytt innan tentan (den börjar om en och en halv timme). Så nu går det som det går...
- Efter tentan ska jag och Laura snacka om ämne till C-uppsats. Vi började igår - så det ska väl gå ganska smärtfritt^^ ... sedan ska jag hem och börja med uppgiften som ska lämnas in på fredag.

Jag vet inte riktigt vad jag längtar efter, ser inget ljus i tunneln än... men typ att den här veckan ska ta slut? Allt går så fort men ändå långsamt - jag gör ju ingenting annat än att plugga hela jävla tiden!!! Fast imorn blir det ändring på det: jag ska jobba på förmiddagen! haha... life is beautiful (?). Fast sedan återställs ordningen, måste antagligen plugga när jag är klar på jobbet. Tvivlar ju starkt på att jag gör klart uppgiften nu i eftermiddag. Jag försöker ge mig själv moroten om en ledig fredag: det vore ypperiligt! Jag ska till frisören på morgonen då... haha.. jag får aldrig sova! En överskattad aktivitet? Egentligen spelar det ingen roll - jag vaknar typ alltid tidigt^^ men det skulle vara skönt att få vakna utan alarm någon gång.

Jag har inte varit så fokuserad på Nyhetsmorgon idag: har läst till tentan istället (trots min övertygelse om att man inte kan lära sig någonting nytt några timmar innan man ska skriva). Fast jag hörde att det var en ny dödsskjutning i Malmö - den sjätte sen i maj förra året. Det hade även varit någon slags attack mot polishuset i samma område. Det pratas, precis som igår, mycket om ökade spelberoenden och om att spelberoende går ned i åldrarna. Samtidigt ställer sig fler partierna bakom en privatisering av spelbedrivnig - att Svenska Spel inte längre ska få ha monopol. Det blir nog bra det?
- Martin Timell sitter vid.. Nyhetsmorgon-bordet (det var mycket lättare när det hette morgonsoffan - vad ska man kalla det nu: morgonbordet?). Jag har inget ljud på - så undrar vad de pratar om... bygga en vedbod? haha.. nu ska vi kanske inte vara sånna, man vad är han för expert om jag får fråga? ^^

Nej nu släpper vi det här - ska jag ladda inför tentan!
- meeeenee lite The Doors på det här då: