notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Mohahaha

Kategori: den eviga monotomin

Det gick just upp för mig att jag är ledig i nästan en vecka: den ni!
- Ska jobba nästa tisdag.. men ingen skola förrän på onsdag.
 
 
HAHA :D
 
Så idag ska jag, Jackie och James dricka alldeles för mycket öl :D
.. imorn lär jag vara bakfull.. sen är det massa middagar man ska attenda hos familj.. haha attenda.. ehm.. ja delta i? :P
 
 
Jag håller på att laga vegetarisk lasagne.. ingen vill laga mat när hen är bakfull - så jag gör det i förebyggande syfte ;)
 
Nu tog tålamodet slut så ska ... juste jävlar, dricka kaffe och platta håret.. och byta om.. och. . . säkert något mer!
 
 
Jag kör aldrig full när jag är nykter: skål!
 
 
 

dagen D.

Kategori: den eviga monotomin

Ja, idag har jag salstenta.
Det är fredag.
Tentan är lagd 16-20.
Jag jublar inte.
 
Precis som man gör varje fredag så känner jag att den här veckan har gått fort. Vad har jag gjort? Pluggat.. haft seminarium... tränat, tränat och tränat.
 
Jag har även bytt ut Nyhetsmorgon som start på dagen.. jag har nu mer övergått till Gomorron, det vill säga SVTs motsvarighet ^^
- Omväxling förnöjer =)
 
Jag har, som sagt, pluggat en del den här veckan.. har tenta i Svensk Politik från 1809 till nu..inklusive EU. I en av böckerna jag skulle läsa hittade jag Medborgarsång av Verner von Heidenstam - så roade mig med att läsa den i stället för att lära mig ALLT om rösträttsfrågorna.. så nu delar jag med mig av den: 
Så sant vi äga ett fädernesland
Vi ärvde det alla lika
med samma rätt och med samma band
för både arma och rika
och därför ska vi rösta fritt
som förr bland sköldar och bågar
men icke vägas i köpmäns mitt; 
likt penningpåsar på vågar
 
Vi stridde gemensamt för hem och härd,
då våra kuster förbrändes
Ej herrarna ensamt grepo sitt svärd,
när varnande vårdkas tändes,
Ej herrarna ensamt segnade ned
men också herrarnas drängar. 
Det är skam, det är fläck på Sveriges baner, att medborgarrätt heter pengar.
Giv åt stål en sedel även, eller stryk ock min.
 
Idag hade jag tänkt plugga nu innan tentan, men ångrade mig - man vill ju inte blockera långtidsminnet med ny information... och förvirring..
- Sååå.. jag ska dricka mitt kaffe.. dra och träna... ehmpf, sen vet jag inte riktigt :P
 
 
 
 
 
 
 
 

kom hem.

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Hittade även denna bild när jag kollade i kameran.. det var när vi skulle till Meduza i typ januari.. 12e om jag inte missminner mig :)
- Det var nämligen Agnes nyårslöfte att drcka öl med Felix då.. och det gjorde vi =)
 
 

när den sista stormen drar förbi

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Hittade just den här bilden i min kamera :P
- Det lär vara när vi var på Debaser för någon månad sedan :)

ja, jävlar..

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God morgon, det är måndag!

Jag skulle ta en lugn helg och plugga som en tok - har ju tenta i Svensk Politik på fredag.. detta gick bra i fredags.. jag var hemma åt lite nötter och sov: gick upp klockan sex i lördags och råpluggade i fyra-fem timmar :) sen skulle jag möta Jannike på eftermiddagen för att gå på bio.
 
Fröken Jackie var lite lätt bakfull så 16:00 blev 19:45 - vi möttes på Drottninggatan.. och eftersom det var 30 minuter till filmen skulle börja så svängde vi förbi Harrys för att ta en öl.."låt oss inse att vi inte komemr gå på bio"..
två öl.. "tror vi misssade bion, eller så missdade den oss"..
tre öl.. James gjorde oss sällskap...
fyra öl.. "vi kommer stanna timm stängning" - "Ingen ska stanna till stängning"..
EN GROGG..
mer öl..
mer grogg.. "Nu drar vi till tunnan": men vad är det här för kö? HaHa vi lämnade Harrys klockan 02:55.. blev då mycket besvikna över att Tunnan hade stängt - så det blev en krov med bröd men ingen taxi hem.. tunnelbana hem till Jannike. Vaknade neddregglad, utan täcke, på tvären i Jackies säng utan en enda krona kvar på kontot.. så det var bara att somna om!
 
Söndagen spenderade vi i bakfyllans ångestland.. vi käkade våfflor och kikade på film.. sen gick vi faktsikt på bio =)
Såg både Mördaren ljuger inte ensam och Oz =)
 
Idag ska jag plugga som en gris.. eftersom jag missade en pluggdag.. sedan dra en sväng till skolan, på föreläsning.. senda blir det träning (precis som varje måndag).
 
Nu frukost!
 
 
 
 

haha. ja!

Kategori: den eviga monotomin

 
 
 

=)

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)
 
Det är onsdag: jag ska till skolan om någon timme.. sitter och dricker kaffe och lyssnar på Nationalteatern - helt plötsligt blev jag taggad på att gå ut. Japp, onsdag morgon klockan 08:02 ... ehm.. känns bra^^
Tur att jag ska träna idag - annars skulle jag nog få för mig att dricka öl ^^ hihi.. yääss, idag är det stretch-/styrkepass, så kommer antagligen ligga död ikväll: de brukar nämligen vara sjukt tunga :D
 
Vaknade till inforamtionen: förra året den här tiden var det 20 grader ute.
- det är minusgrader  fortfarande.. fast soool :D 
 
Igår umgicks jag med Sara efter skolan :) 
Vi prommenerade runt i stan hur mycket som helst och ja, snackade :) seen käkade vi lunch/middag på Fridays: blev chicken fingers (precis som alltid när jag äter där)..  och efter deet så småshoppades det en del :) Jag köpte en hatt :D Miss Mordhot köpte en kjol, smink och såånt.
Det började bli så kallt när solen gick ned, så vi tog vår prommenad in i Åhlens, såå de som jobbade där trodde nog att vi snattade: de kollade konstigt på oss och sa "hej" hela tiden :P hahah..
 
Sara fotade mig i min nya hatt :)
 
 Jag skulle plugga när jag kom hem igår, så det gjorde jag inte.. gick upp kl sex imorse i stället .. det är ju grupparbete så det går inte att skjuta upp allt för länge liksom..

.. nä, om man skulle göra sig redo för skolan kanske..
 
 
 
 
 
 
 

Hej jag tror att jag är 18,5 :)

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Måndag - trött och jävlig!
... håller på med tvätten.. dricker kaffe och fruktar nästa timme: då måste jag vara redo att åka till jobbet. Motivationen är 0. Vill inte gå i skolan, vill inte jobba och festar som en tok om helgerna.. "my time machine works": det måste vara 2009?
 
I fredags åkte jag hem till Felix, han mötte mig i centrum - där köpte vi med oss Subway-mat :) sedan drog vi till honom och drack massa öl :D en timme senare dök Robin upp, han hade med sig sprit.. så jag fick smaka en liten redbull vodka (because im worth it) .. vi snackade och drack - hade det mycket trevligt :) Senare anslöt sig även Niko, och precis innan det var dags att röra sig så dök även fröken Laura upp :)
- Robin skulle träffa andra vänner.. men resten av oss hamnade på Under Bron :)
 
Laura kände att hon behövde komma ikapp oss andra så hon beställde in tequila... jag behövde tydligen också komma ikapp (ehrm) så jag beställde också tequila.. ville även ha en grogg - men Laura sa att vi kunde börja med vin :p två glas vin senare stod jag åter i baren för ett tredje: men någon drinkbanditade mig .. sååå jag blev förbannad och beställde in en redbull vodka! Hon i baren tyckte synd om mig eftersom någon tog mitt vin... såå jag fick rabatt på spriten! :D
- Då blev jag så glad att jag ansåg mig förtjäna en till grogg! Då ska kortet stopp. Meeen man har ju ett sparkonto: så snabb som en vessla förde jag över pengar till mig själv... jag älskar hur smart man blir av sprit.
 
Ute i rökrutan blev jag fälld av en karl, han hade dialekt. Såå jag frågade om han var från Sundsvall, då blev han förolämpad: han var ju från Gällivare. SÅ SJÄLVKLART kände han Tottie :P
- Världen är liten :p

Jag sov fyra timmar, sedan vaknade jag och mådde hur bra som helst. Glad, pigg och tänkte "jag är inte bakfull, skulle till och med kunna dricka rödvin utan att må illa" - i efterhand kan jag säga till mig själv: nej ditt jävla mongo klart du inte var bakfull, du var full!
- Såå jag kollade på Shrek och åt i sängen :)
Sen fick jag ett ryck och drog och handlade massa grönsaker, lagade ännu en vegetarisk gryta samt en pizza.. seeen började jag bli seg, törstig och nästa illamående: vad hände där.. haha jo bakslaget.
 
Fast det var bara att duscha, äta, slänga på sig andra kläder och ett ansikte: oooch dra hem till Tottie med vinet.. det var dags att bli full igen :)
Förfestade med ja Tottie, Charlie, Lex, Martin (Machex Lammköttsson), Chris, Henkki och Benji.. alla utom Tottie (som skulle på fireball-date) drog till Rocks :)
- Lasse jobbade inte.. vilket brukar betyda att jag inte handlar jack och cola, då riskerar man ju att det ska smaka cola :O .. men kvällen till ära så gav jag den andra bartendern en chans :P Första groggen smakade som den skulle (alltså per definition ska - inte bara jack), eftersom jag inte hade förat så mycket så uppskattade jag det. Jag köpte tre groggar, o de blev fan bara startkare och starkare ^^ Så han får godkänt :P hahah.. tillslut såg man att det bara var jack i typ :)
 
Allt var som vanligt på Rocks.. massa sprit, folk bråkade och var dramatiska, alla var pissfulla, jag och Kongo stod och skrek tillsammans på dansgolvet :D - har fan aldrig röst kvar när jag har träffat honom ute.. Träffade massa gamla polare som jag inte sett på ett tag, det var roligt!
 
Efter stängning hängde jag med Kongo till en efterfest på Medis: vi drack folköl och det spelades gitarr.. Pästen skulle lära mig att spela - jag skötte plektrumet och han flyttade mina fingrar: så nu jävlar är jag grym på gitarr serrni ;)
- Efterfesten tog inte slut så lyckades glömma att gå o lägga mig den kvällen: så ah dygnade ... på eftermiddagen träffade jag Rebecca, fika i solen och promenad på Norrmälarstrand :)
- Somnade typ klockan 19... men är faktiskt inte speciellt skev idag: bara måndagstrött. .
Shit nu har det gått en timme.. bläh ska klä mig, platta håret och sminka mig.. seen kan jag dra till jobbet..
 
 
 
 

well thats just fine

Kategori: den eviga monotomin

Nu är jag hemma från Österrike.. japp, den årliga resan med pappa, Anna och bröderna är avklarad. Sååå.. det finns inte så mycket att se fram emot nu?
.. eller haha jodå.. plugg, tentor och vardagsfattigdom.
 
Österrike var lika underbart som alltid :)
- Åka skidor är så jäkla kul - synd att man inte är mer duktig!
 
Jag ska åka på Close-upbåten har jag bestämt. Det är dags för ett ordentligt sjöslag. Fösöker locka med mig Jannike och Rebecca - de har inte riktigt nappat än.. så ska sälja in idén lite mer .. tills de ger med sig helt enkelt! Vi behöver en till hyttkamrat.. så någon frivillig?
- Båten lämnar frihamnen den 19/4.. så det är en jävla stund kvar.. hehe.. men man måste planera så att man inte dör av trisstess :)

... juste.. innan dess ska jag antagligen till Björnrike.. har inte hört hur det blir med det riktigt - men antar att det blir av! :) Annars får den helgen gå till att åka till Göteborg eller liknande :p haha.. massa events hela tiden .. och när man pluggar någonting som man inte är sugen på (Statsvetenskap är mycket intressant, men jag vill inte plugga alls egentligen - men bor man i studentlägenhet så gör man) så kan man missa en del utan att bry sig ett piss :) 
 
Livsplan.. ja, eller en kortsiktig i alla fall: jag ska resa, kosta vad det kosta vill!
- Antingen tar jag bartentercertifikat i Sverige och har det som back-up-karriär medan jag reser .. eller.. ELLER.. så tar jag certifikatet utomlands.. typ i Dublin.. där det är billigt och bo.. samt kanske inte riktigt lika många 18-åringar som på.. typ.. Kos :P haha.. ska överlägga detta med mig själv vid tillfälle :)
Har en deadline på boendet också, måste fixa en "vanlig" lägenhet till augusti ... för jag orkar inte plugga en termin till.. då får det bli på distans och utan lån.. för man blir galet låst av allt.. och 124 000 i studieskulder kanske räcker? :)

Jag och fröken Jannike pratar om en långresa till Thailand i höst/vinter. Det skulle vara helt jävla grymt!
 
Har även hört att man ska skaffa sig ett jobb.
Inte sugen.
Alla andra har fått vara lediga och göra roliga saker.. jag har pluggat sedan jag började första klass.. sååå i 16 år (japp, slog 23-7 i kalkylatorn lite snabbt).. okej hade en termins paus mellan gymnasiet och högskolan.. fast nu är det fan min tur. Eller efter den här terminen.. 
 
Juste.. plugga var det ja.. har seminarium imorn.. har inte lyckats få tag i den mest viktiga kursboken.. men kanske överlever i alla fall? Ska kolla igenom allt som ligger på studentwebben.. läraren kanske har lagt upp det som är mest viktigt att kunna..