notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

=)

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)
 
Det är onsdag: jag ska till skolan om någon timme.. sitter och dricker kaffe och lyssnar på Nationalteatern - helt plötsligt blev jag taggad på att gå ut. Japp, onsdag morgon klockan 08:02 ... ehm.. känns bra^^
Tur att jag ska träna idag - annars skulle jag nog få för mig att dricka öl ^^ hihi.. yääss, idag är det stretch-/styrkepass, så kommer antagligen ligga död ikväll: de brukar nämligen vara sjukt tunga :D
 
Vaknade till inforamtionen: förra året den här tiden var det 20 grader ute.
- det är minusgrader  fortfarande.. fast soool :D 
 
Igår umgicks jag med Sara efter skolan :) 
Vi prommenerade runt i stan hur mycket som helst och ja, snackade :) seen käkade vi lunch/middag på Fridays: blev chicken fingers (precis som alltid när jag äter där)..  och efter deet så småshoppades det en del :) Jag köpte en hatt :D Miss Mordhot köpte en kjol, smink och såånt.
Det började bli så kallt när solen gick ned, så vi tog vår prommenad in i Åhlens, såå de som jobbade där trodde nog att vi snattade: de kollade konstigt på oss och sa "hej" hela tiden :P hahah..
 
Sara fotade mig i min nya hatt :)
 
 Jag skulle plugga när jag kom hem igår, så det gjorde jag inte.. gick upp kl sex imorse i stället .. det är ju grupparbete så det går inte att skjuta upp allt för länge liksom..

.. nä, om man skulle göra sig redo för skolan kanske..
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: