notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

ring of fire

Kategori: Från förr


I fell in to a burning ring of fire
I went down,down,down
and the flames went higher.
And it burns,burns,burns
the ring of fire
the ring of fire.


blä

Kategori: Från förr

Jag har inte varit här hemma hos mamma sen i torsdags, jag har jobbat hela dagen i dag och när man kommer hit så har syrran två små kompisar här som tydligen ska äta och sova här i kväll! Jag har mindre lust än vanligt att lämna mitt rum! Jag tror att jag skippar middagen så jag slipper höra deras trams - ja, det är så påfrästande! 

Inte på bra humör för någonting alls. 



 

klagomuren

Kategori: Från förr

Jag hade tänkt att titta på film - Liar liar -  i min DVD, men luckan öppnades inte :O
- har min ca fyra år gamla  DVD-spelare fråm netonnet gått sönder?! :(
Man skulle ju kunna gå upp och titta på TV:n i vardagsrummet - men det blir inte samma sak ... folk som går fram och tillbaka (inte för att någon är hemma direkt) men jag kan inte sitta i min säng och titta, det är mycket ljusare där uppe och ... nej jag kommer inte på några fler anledningar! .. eller jo, jag måste gå upp för trapporna för att komma till vardagsrummet ... jag ska gå till bussen om 1,5 timme, så det hade varit perfekt att kolla på film under den tiden, asså så att det skulle gå fortare ... men nej, jag får nöja mig med att sitta här och ruttna ... 


Veckans favorit är helt klart: tomat.
 - en oerhört underskattad grönsak!

stuck between a rock and a hard place

Kategori: Från förr

Hello, nu är jag hemma igen!
- har snart käkat upp mina flingor och min tomat!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på fram till klockan 16:00, då jag ska åka till pappa. Att bara ta det lungt känns ganska lockande faktist ...

tidigt

Kategori: Från förr

Jag vaknade innan alarmet gick igång!
- I dag ska jag inte jobba, ska till doktorn, så då kunde jag gå upp 06:10 - men tror ni inte att jag vaknar 05:55 i alla fall! Arbetsskada ... Efter att jag har vaccinerat mig ska jag till gymmet en sväng och senare i eftermiddag åker jag till pappa!


På fredag ska jag på min farmorsfars, Albin, begravning i Härjedalen. Det var längesen jag träffade honom - och nu är det aldrig mer. Vi var hos honom ganska mycket när jag och Rikard var små; när vi var i fjällen på sportloven! Det känns overkligt att han är borta. 



kom ketchup så går vi

Kategori: Från förr

God morgon.

Jag är inte lika trött som jag har varit alla andra dagar den här veckan! Jag är trött, men inte lika! I dag är det min sista arbetsdag för veckan men jag kommer inte att få sova ut i alla fall; imorn ska jag vara hos doktorn 08:20 och på fredag ska jag till Härjedalen - vi åker ungefär klockan sex, på morgonen! 

 Nu måste jag göra mig i ordning och åka till jobbet.

Laugh n' a half

Kategori: Från förr

I dag har jobbat mellan åtta och halv fem!
- jag fixade massa med papper i princip hela dagen.. när jag skulle gå upp och hämta kuvert i förrådet fastnade jag hos Emma som passade Bill! Bill är en av platrschefternas son som är sex månader gammal; så sööt!

På mammas kontor står en av Nemos vattenskålar; där i ligger en söndertorkad spingel! .. Livets ironi.

Efter jobbet tog jag pendeltåget till Årstaberg, där bytte jag till tvärbanan till Sickla udde. Jag skulle träna. På väg till gymmet blev jag nästan påkörd av en bil som kom ut ur ett garage, jag hann stanna, men när jag började gå så stannade bilen så jag gick rakt in i den!  När jag kom fram såg jag att det skulle vara ett spinningpass inom kort så jag skippade styrketräningen och körde passet istället!

Nu är jag hemma och har precis ätit upp min yogurt! Ska snart  hugga in på min tomat ..
- Klockan nio ska jag se "Medan du sov" som börjar då, på trean! .. Sen får se hur mycket av filmen som jag orkar se, ska upp klockan sex imorn med!

Rubrik

Kategori: Från förr

Konstig dröm: Det började med att jag skulle åka och träna, men skulle köpa något på pressbyrån i slussen. Jag kunde inte välja om jag ville ha burkcola eller cola i flaska - så jag tog en flaska vatten!

Sen helt plötsligt (när jag ksulle betala) så var perssbyrån ett café och jag kände de som jobbade där. Den ena satt och åt någon bakelse och den andra drack vatten och snackade om att hon måste hålla sig i form! Sen, helt out of the blue, säger den ena till mig "jag är så avundsjuk på dig som får flytta till New York".

Sen var jag, tydligen, i NY och gick typ på dagis/lågstadiet och alla var elaka eftersom jag var ny. Men jag lyckades muta dem till att vara snälla genom att lova dem en bok. När det var kväll skulle jag prata med min pappa - som var jultomten! - vi sov på det som jag trodde var en bok - en stor rund sak, och där vi sov såg ut som korsningen nedanför där jag bor!

Nu har jag egentligen brottom eftersom jag ska gå om tio minuter ... so I better hurry ^^

virrpanna

Kategori: Från förr

Jag är så trött, håller på att somna!
- jag sov i bilen hem från jobbet ... men inte blev man piggare av det! - snarare tvärt om.

Jag insåg just att jag helt hade glömt bort mitt kaffe som står rakt unde näsan, så nu är det kallt! - eller jummet i alla fall, vilket inte är mycket bättre.

Imorn får jag lite sovmorgon, yippi, kan gå upp 05:55 istället för 05:45 - vid den tiden är tio minuter guld värt!
- Detta beror på att mamma ska på kurs så jag får ta mig till konotret på egen hand! Då kan jag vara inne strax efter 08:00 istället för 07:00!

Efter maten hade jag tänkt att sätte mig vid datorn för att titta vad som kommer på TV:n i kväll, detta var för snart en timme sedan och jag har fortfarade inte kollat TV-tablån!

in chock

Kategori: Från förr

Jag ska till jobbet snart ..

Precis när jag hade vaknat kom mamma ner och berättade om en "jättebra" idé; hon började snacka om någon jäla mattekurs som man kunde gå på sommaren - så jag antog att hon snackade om Rikard, jag förstog itne riktigt varför hon berättade det för mig. Men det visade sig att hon ville att jag skulle gå den också! .. och nu är hon sur för att jag inte vill! - det går inte dåligt för mig i matten!

nu går vi mot mörkare tider ...

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma igen.
- hela huvudet gungar efter åtta timmar i båten ..

Midsommar var mysigt i år igen! Jag lägger upp bilder från helgen i min bilddagbok: cissi08.bilddagboken.se
.. jag har firat midsommar på samma ställe, med samma människor hela livet! ... med ett fåtal undantag. 

Jag är trött, eftersom jag har sovit i en hård våningssäng i två nätter! Dessutom kanske det beror på att man inte har gått och lagt sig i tid på länge!!


En tanke: Det borde finnas alkolås på datorer - för att skona en från att skicka meddelanden till folk, som man ångrar direkt när man får medvetandet tillbaka!!

Glad midsommar!

Kategori: Från förr

Det är sommarlov, klockan är 07:54 och jag är vaken!
- jag ska ta bussen 09:25, så egentligen skulle jag hinna om jag gick upp om en halv timme. Men jag ska duscha, så det var bäst att gå upp i tid! Dessutom sov Emy här, och hon skulle hem och göra sig i ordning innan hon åker till Lydias landsatälle!

I dag ska jag till Lisslö, precis som alla andra år sen jag föddes! Det är mina gudföreldrars landställe.. Men i år ska jag och Rikard ta bussen dit, orkade inte åka med i går när de andra, i familjen, tog båten.  Dessutom skulle jag ut med Emy i går; bilder finns på cissi08.bilddagboken.se


Morgonens bästa konversation!!

Emy: Dunvästar ... är inte de lite luddiga?
Jag: Neeej... du tänker på sånadär,, vänta ... Angola! Nej förfan .. afgan!
Emy: Va?!

Emy åker till Malta på söndag - sååå avundsjuk!

rund är också en form

Kategori: Från förr

I dag har jag jobbat. var på kontoret kvart över åtta - gick kvart i fem!
- Då träffade jag Rebecca och Gabrielle på H&M i stan. Vi gick runt lite, det slutade med att vi köpte en varsin glass på seven i gallerian!

Jag ska se början av fotbollen här hemma, sen ska jag möta Rebecca och så kanske vi ska dra till kungsan och se sluter; sen ska vi till tanto! - kan ju hoppas att det är folk där i dag!



might as well jump

Kategori: Från förr

Jag är hemma hos mamma igen. Nu håller jag på att packa ihop lite saker eftersom jag ska till pappa lite senare. Jag ska, rättare sagt, hämta Viktor klockan tre och så ska vi åka till simskolan! - där får jag nog sitta i minst en timme... Det är efter det som ska jag åka hem till pappa.

Jag funderar på om jag ska äta lunch idag, tog just en macka.. men jag vet inte om det räcker med tanke på att jag måste stå ut med att sitta i en simhall med massa skrikande ungar! - jag är inte direkt hungrig i och för sig, mer trött!

Nu ska jag ge upp min monolog och hitta på någonting mer konkret!


same old situation

Kategori: Från förr

God morgon!

I dag ska jag spänna tandställningen klockan tio. Så jag måste gå hemifrån 08:45, det är av den anledningen jag är vaken så här tidigt. Det här i och för sig sovmorgon om man jämför med hur tidigt jag måste gå upp när jag jobbar!


Det ser ut att bli lite sol dagen till ära!
- Så, ha en bra dag.

dagens i-landsproblem

Kategori: Från förr

Jag kan inte logga in på msn!
- jag var inloggad och pratade med folk - helt plötligt märker jag att jag inte kan skicka meddelanden, inte långt efter det fick jag ett sms av Rebecca; hon skrev att det inte gick att skriva till mig! .. naturligtvis loggade jag ut för att logga in på nytt: men det gick inte! Nu tror jag att jag har tryckt på "Logga in"-knappet så många gånger att, om det vore en riktigt knapp, skulle den ha gått sönder!! - Vad ska jag göra nu då?! - Ja, just nu gör jag inte så mycket åt problemet - om självömkan var en lösning så skulle jag inte ha några problem alls just nu .. om man säger så!


Fick ett förslag om att starta om datorn - det kanske fungerar. Men att starta om datorn är extremt jobbigt, så om det inte funkar så skulle jag ha ödslat massa tid, som jag inte anväder till någonting speciellt, på att göra någonting som jag inte tycker om!

Jag skulle kunna berätta vad jag avskyr mest i hela världen just nu, och det tänker jag göra: jag hatar verkligen signalen som går i gång när man startar och stänger av datorn! Den gör mig galen ... har ingen aning om varför men så är det - går den att stänga av föresten ?!




Nu har jag startat om datorn, det fungerade inte att logga in på msn i alla fall ... just nu orkar jag inte bråka med min dator så jag går och lägger mig. Lyssnar på Mötly Crüe just nu, så borde väl kunna lugna ner mig snart...


fint väder men inget att göra ....

Kategori: Från förr

Nu har jag jobbat hela dagen ... det verkar inte som att det händer något mer den här dagen! Vilket är synd eftersom jag är relativt taggad på att göra, ja, vad som helst i princip!! Det var egentligen planerat att man skulle till tanto - men ingen är på, på den idén, längre. Så det blir väl att sitta hemma och ruttna ......

I går läste jag ut "To kill a mockingbird". Den var riktigt bra! I början var den bara mysig, så att säga, men när den kom igång på riktigt så blev den lite spännande! Jag hade inte tänkt att säga för mycket om den, eftersom jag tycker att alla borde läsa den. Men om jag säger att berättelsen utspelar sig i sydstaterna (USA) under trettiotalet, så kan nog alla dra slutsatsen att den handlar till viss del om rasism!

När jag hade läst ut "To kill a mockingbird" fortsatte jag med min Johnny Rotten-bok!  "Rotten: No Irish - No blacks - No dogs". Jag var ute med båten, vad annars skulle jag sysselsätta mig med?! Den är fortfarande bra, jag tycker om självbiografier - det kan vara en bra grej om man hade tänkt att läsa just den boken - man bör dessutom vara intresserad av "punkeran" och Sex Pistols! .. Jag har ungefär hundra sidor kvar. Det sista jag läste om i går var då Sid Vicious tog en överdos. Så nu handlar bokes mest om tiden efter Sex Pistols och början av tiden med bandet PiL (Public Image Limited).

Jag fick boken när jag fyllde sjutton - mitt mål kanske kan vara att ha läst ut den innan nästa födelsedag! Det är i och för sig ingen match med tanke på att det är sommar och att jag ska till Österrike med familjen. Jag vet inte riktigt hur det går till men man lyckas alltid få massa tid över när man är utomlands!

Nu ska jag inte göra någonting av värde men har inget mer intressant att säga så då kan man lika gärna vara tyst, inte sant?! - inte för att det är mitt motto egentligen eftersom jag ofta säger saker "bara för att". Men nu får det vara nog, take care!  

rise and shine

Kategori: Från förr

Jag är vaken. Jag lovar ....
- Nu har jag fyrtio minuter på mig att bli klar att åka..

Oj, nu råkade jag bara sitta här i fem minuter så helt plötsligt så har jag bara trettiofem minuter på mig. Jag kanske borde röra på mig istället för att bara sitta av tiden? .. men jag är trött!! 

 

solbränd

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma hos mamma igen, och hela mitt huvud gungar!
- Vi seglade båten från Kvarnholmen till Djurö. Solen sken större delen av tiden, så självklart, solade jag - och brände mig! Same procedure as every year ..

Imorn ska jag jobba hos mamma, det betyder att vi måste åka halv sju och det betyder, i sin tur, att jag måste gå upp kvart i sex! Egentligen tidigare men det kommer antagligen inte gå, så den tanken kan jag ju ge upp direkt!

Jag är trött nu, ska nog lägga mig tidigt i kväll.




den här dagen.

Kategori: Från förr

Jag följer med familjen ut med båten idag .. nu drar jag!

Sverigematchen

Kategori: Från förr

Sverige - Spanien: 1 - 2
... helt jävla otroligt, spanjorerna gjorde ett mål när det var ungefär 1.5 minuter kvar! Vad ska man säga? Jag kan säga att jag inte sa någonting i den minuten: jag skrek! Det var inte så att jag förväntade mig att Sverige skulle vinna matchen: men när det står 1-1 och det, i princip, är över så börjar man hoppas - ja, nästan anta - att det ska bli oavgjort!! Men så man kan missta sig. Jag måste bara fråga vad det svenska försvaret hade för sig!? Inte bara när Spaniens andra mål gick igenom, utan vafan hade de för sig hela matchen, i princip?! .. för att inte tala om i matchen mot Grekland! .. och en annan fråga är: vad gör Svensson på planen?!?! Varför får inte Källström spela istället! 


Så, nu har jag fått ur mig lite aggrisioner ..  



svensk sommar - regn

Kategori: Från förr

Kom just hem från Rebecca.
- I går åkte vi till tanto med det var inte så kul där, så vi gick och köpte godis! Men det var fortfarande inte så kul i tanto så vi försökte hitta hem till Johanna. Vi misslyckades, så vi gick tillbaka till tanto - men det var fortfarande inte så kul! Då bestämde vi oss för att ge upp och åka hem till Rebecca. Vi åt godis och kollade på, nästan hela, "Sunes sommar"! Det är en av de roligaste filmerna, helt klart! .. men vi blev trötta och somnade - så fick se resten av filmen imorse! Den filmen är inspelad 1993, så jag har sett den ett antal gånger under årens lopp, men idag fick jag en "aha-upplevelse": Grannarna på campingen (han som låtsas vara doktor) är inte rika på riktigt! Jag hade fattat att han inte var doktor på riktigt men aldrig kopplat att de inte var rika!

I morse tittade vi även på "Pulp fiction". Ingen av oss hade sett den tidigare så jag bestämde att det var dags! Det var i och försig mest jag som tittade; Rebecca gick fram och tillbaka hela tiden! Jag tycker att den var bra, måste jag säga! Den var enormt skum, vilket var en del av charmen! Det jag hade hört om filmen innan jag såg den var "dansscenen", med den har egentligen ingenting med huvudhandlingen att göra! Inte för att det finns någon direkt "huvudhandling" men i alla fall. Jag tycker att man borde prata om någonting annat än när de dansar, när man snackar om den filmen - t ex när de skjuter folk, vilket de göra relativt ofta!

 

tiny dancer

Kategori: Från förr

Jag har just kollat på "Almost Famous" och nu har jag kommit fram till att det är min favoritfilm! Eller en av dem i alla fall..

Det här kan vara min favoritdel av filmen:




.. men det roligaste är nog när de glömmer sångaren och han springer efter bussen och skriker " It's okay! I'm easy to forget! Just leave me behind! I'm only the fucking lead singer!" - Det kanske är så att man måste se filmen för att se det roliga! Så se filmen, den är klockren rakt igenom!

Fredag den trettonde!

Kategori: Från förr

Jag vaknade kvart över sju imorse! Då bestämde jag mig för att jag ville lyssna på musik - jag gick upp och började rota bland mina skivor ... När jag kollade igeom mina älsta skivor upptäckte jag att min "Hits for kids"- skiva var borta! Katastrof ^^ .. så jag började leta igeom mitt rum, sen syrrans rum (där hon ligger och sover), till sist letade jag lite i förrådet men eftersom jag inte hittade den så gav jag upp. Om jag har ork kanske jag letar där uppe senare!

Jag bestämde mig för Guns n' Roses och gick och la mig igen. Låg och lyssnade på dem i nästan två timmar, utan att somna! Sen gick jag upp och fixade frukost som jag käkar nu. Jag funderar på att stänga av Guns n' Roses och starta musik i datorn istället! 

Jag vet inte vad som händer idag, man får se helt enkelt!! 
- kan ju hoppas på fint väder i alla fall ... 




 

en tanke, eller två

Kategori: Från förr

Om någon vill veta vad jag har haft för mig idag så kan man få kolla i min bilddagbok -> cissi08.bilddagboken.se

En tanke, eller a snarare en observation, varför har de börjat säga "next stop (stationens namn)" på t-banan, efter att de har sagt det på svenska? De säger stationen på svenska, dessutom! Varför skulle någon som inte kan svenska tro att de ropade ut någonting annat än stationerna? Jag menar, man är ju inte korkad bara för att man inte kan det svenska språket!!!

Något annat som jag observereade idag var: att man skulle kunna bo på t-centralen, om man hade en säng med sig!

Det var allt för nu, take care!

Good morning starshine the earth says hello

Kategori: Från förr

Jag kan inte fatta att det är sommarlov! Jag har gått ut andra året på gymnasiet - så det har är mitt sista riktiga sommarlov: HJÄLP!

Idag ska jag till Viktors skola och möta honom och Anna, ska följa med lillebror till kyrkan. Hans skol har avslutning idag - de ska vara i klassrummen runt nio och sen i kyrkan vid två. Anna hade inte tid att vara ledig hela dagen så jag tar offrade mig och går med min lillebror till kyrkan! Hehe.


Nu ska jag gå och äta lite fruksot eller något - måste vara resklar om en timme ^^

SOMMARLOV

Kategori: Från förr

Nu är det äntligen sommarlov för mig också! :D

Idag efter avslutningen åkte jag med hem till Rebecca: vi drack kaffe, åt morötter och kollade på Nya tider! Efter det skrattade vi åt allting! - senare på eftermiddagen åkte jag till Barkaby, för att fira min "gudsyster" som tog studenten idag! - Grattis Anna :D


I kväll får vi se vad som händer, jag och Rebecca ska kanske till Tanto om det inte regnar!

 

dagen före.

Kategori: Från förr

God morgon!

Jag började morgonen med lite AC/DC, "Shook Me All Night Long". Men nu är den låten slut så jag lyssnar på "Bullet With Butterfly Wings" - Smashing Pumpkins. Så, nu får det vara nog med musikupplysning för den här morgonen. Eller, jag kan ju säga så här; båda låtarna är bra, så lyssna på dem.

Jag kanske ska slita mig från datorn och göra mig i ordning istället

 
"Romeo Had Juliette" - Lou Reed
- jag var bara tvungen ^^

random

Kategori: Från förr

Jag sitter och lyssnar på Yellow Ledbetter - Pearl Jam, den är otroligt bra måste jag bara säga!

"I said i don't know whether
I'm the boxer or the bag"

Imorn ska jag jobba hos Anna. Ska vara på kontoret klockan tio, så det är ganska lungt! Sen ska jag hem till pappa, det kommer bli lite jobbigt med tanke på att det är skolavslutning på onsdag: så jag kommer att behöva släpa massa kläder! Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig .... varken imorn eller på onsdag! - jag har inga kläder, helt enkelt!

Nu ska jag kanske börja tänka på refrengen, eftersom jag ska upp klockan åtta imorn ....

jag är skadad!

Kategori: Från förr

Jag har ont i mitt knä  - ett blåmärke!
Vi spelade fotboll med skolan och det var en brud som mosade mitt knä!! .. sen så fick jag bollen på käken så den hoppade ur led, jag fick vrida tillbaka den, helt själv!! Efter att vi hade vunnit mot norra så kollade vi på när grabbarna spelade  .. sen drog jag, Madde och Rebecca till tanto och solade ett tag!

Nu är jag hemma och vill käka middag snart, men det är bara jag och Stefan hemma och han vill att vi ska vänta till mamma kommer hem.

-> cissi08.bilddagboken.se

Snart är det över!

Kategori: Från förr

God morgon!

Bara tre dagar (om man räknar med idag) kvar till skolan är slut för terminen! Ska bli såååå skönt med sommarlov, måste jag bara säga! - Så här inför sommarlovet måste jag dela med mig av en sak jag har tänkt på under många år: varför är inte nyår på sommaren? Man byter årskurs - så jag tycker att man borde byta år också .. helt logiskt alltså!

Jag skulle ha kunnat sova nu, om jag inte hade vaknat vill säga!
- Jag vaknade klockan fem imorse, igen. Men idag tog det lite längre tid att somna om .. fast det gjorde jag: och sen vaknade jag runt halv nio, så då gick jag upp!

Idag skippade jag förmiddagen i skolan - vi skulle lämna tillbaka böcker och städa skåpet - för det har jag redan gjort!! Så jag förtjänade en sovmorgon ... 

På eftermiddagen ska vi till tanto och äta lunch med skolan, sen är det zinken som gäller; vi ska spela fotboll! Jag har bestämt mig för att vara med! Det känns som om det vore hundra år sen jag spelade, men det ska bli kul!

Vi ska äta lunch i tanto ... så jag tror inte att jag pallar göra frukost! - ska nog bara göra kaffe, så jag överlever dagen!

"it's a secret no one knows"

Kategori: Från förr

Jag sov tolv timmar i natt. i går kväll gick jag och la mig tidigt eftersom jag skulle jobba idag. Jag vaknade ungefär halv sex imorse, första gången, då trodde jag inte att jag skulle kunna somna om igen men nästa gång jag vaknade var klockan halv tio! 

Då gick jag upp, åt frukost och började jobba
- jag blev klar nu på eftermiddagen så jag gick ut på altanen och solade till Therese började dra i mig och ville att vi skulle gå och bada. Jag följde med henne ner till bagarsjön, som måste vara en av Sveriges äckligaste sjöar! Doppade mig, och nu är jag tillbaka här hemma. Ska packa träningsväskan inom kort - jag ska till gymmet! 

 

By the way

Kategori: Från förr

Jag vaknade just, somnade i solstolen ^^ - känner mig lite nyvaken och solblind!
Vet inte vad jag ska göra i kväll. Kanske bara stannar hemma, eftersom jag ska jobba imorn!

Nu vill jag ha kaffe.
- nästan precis efter att jag hade skrivit meningen så uttrade min kära storebror de magiska orden " Cissi, vill du ha kaffe?!" .. Covinki-dink ...




Nemo var också trött ....


gone so fast

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma igen. Sov hos Rebecca.
- Igår var vi, som sagt, i tanto! Det var kul ^^ haha.. kolla bilder i min bilddagbok! Hahah -> cissi08.bilddagboken.se

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att lägga mig i solen och steka ett tag, så man kan få lite färg någon gång!

Jag skullr behöva åka till stan egentligen, hade sönder mina solbrillor i går, eller jag har ju mina pilotbrillor - plus ett antal fler - kvar så får väl använda dem .. men jag tyckte verkligen om de jag köpte för ungefär två veckor sen! - som är trasiga nu .. Dessutom har jag inga kläder att ha på mig på avslutningen - jobbigt! .. mern jag tar nog tag i det på måndag istället! ^^

Idag börjar fotbolls EM, btw!!

Ha en bra dag! :) 

  

who'll still care

Kategori: Från förr

Jag ska till bussen om ungefär en halvtimme, ska möta Rebecca i Slussen. Sen ska vi vidare till Tanto!
- Vi ska möta Rebeccas kusin med hennes vänner där.

Jag satt just och läste på Shool Soft (dvs. där man t ex får information om skolaktiviteter). På måndag ska det vara fotbollsturnering mellan Södra och Norra. Först ska det vara en match mellan tjejerna: på sjumannaplan i två gånger femtom minuter och efter det ska det vara en match mellan killarna på elvamannaplan i två gånger trettio minuter. Jag tycker det är bra att man får lära sig om verkligheten redan i skolan: könsdiskriminering är ju en grundpelare i vårt samhälle! Detta är visserligen ingen "big deal", egentligen ... men jag reagerar i alla fall! - 'cause that's me 


jag skäms inte ens för det

Kategori: Från förr

Jag skulle kolla på "Because I said so" idag vid ett-/tvåtiden. Jag startade filmen och la mig i sängen, såg kanske tio minuter och sen sov jag! - vaknade vid halv fem, då gick jag upp till TV:n och kollade på slutet av "Vinterviken" som gick på tv 4.

Haha jag har fått ett litet "psykotiskt-nostalgibehovs-anfall" och sitter och lyssnar på "Mmmbop" - Hanson, jag tror att det beror på att jag och Anna gick och sjöng massa 90-talslåtar i går, i tanto! haha, vi sjöng bland annat just den låten! Att lyssna på såna här låtar brukar få mig att skratta; eftersom man kommer att tänka på den tiden då man faktist, på allvar, lyssnade på sånhär musik dagligen!





Jag är extremt trött och seg, så försöker vakna till nu.
- ska nog koka kaffe snart, om ingen annan hinner göra det före mig ^^
 

nu ska vi se, sa den blinde

Kategori: Från förr

Såå... nu är jag hemma hos mamma igen - och det betyder att jag har möjlighet och tid att skriva ett ordentligt inlägg för att kompensera, den relativt "blogginläggslösa", veckan som har gått!

I går var jag med Rebecca, Emy, Anna, Lydia och Johanna i Tanto!
- Jag, Rebecca och Anna kom dit vid åtta-tiden och åt middag. Lydia och Emy kom dit efter ungefär en timme. Vi satt vid utkanten av tanto förs - men allt eftersom tiden gickm, så flyttade vi oss närmare och närmare resten av männiksorna. Emy blev "lite (för)glad i hatten" och hälsade på alla som hon såg, rullade på marken och försvann! Johanna kom lite senare ... 

Vid kvällen slut åkte jag med hem till Emy. I tanto träffade jag en som gick i man klass i högstadiet, på tunnelbanan träffade jag en annan som gick i min skola i högstadiet och på slussen träffade jag och Emy Malta-Erik! 
 

I dag är det Sveriges nationaldag och jag tror att jag ska fira den exkat som alla andra år: inte alls! Men jag ska därimot till Tanto i kväll igen ... 


 
 

by the way

Kategori: Från förr

Jag sitter i skolan nu.
- Gjorde just ngt "vårdprov", som man inte får betyg på - men en biobiljett! haha
Hade matteprov imorse ........

I går tog Rikard studenten, det var trevligt. Jag stannade hemma hos pappa och ska dit i dag med. 


Men jag ska dra nu .. Cya!

dreams

Kategori: Från förr

Så nu sitter jag här igen! Var just ute med hunden ...
- Skoldagen var relativt meningslös; gjorde ingenting, åt kakor, kollade på film och redovisade. Fick mitt franskbetyg, mvg! 

Jag och Kiran ska spinna tillsammans i kväll. Det ska bli skönt att träna faktrist! 

Nu  måste jag plugga massa matte. Har prov på onsdag och kommer antagligen inte hinna plugga så mycket imorn, men tanke på att Rikard tar studenten !!! 

 

maj och juni blommar mest!

Kategori: Från förr

Måndag.
- Jag är vaken, men sjukt trött!

Nu är det nästan inga viktiga lektioner kvar. I dag har jag franskredovisning och på onsdag är det matteprov - that's it! Trots det så ska man släpa sig till skolan så här tidigt på morgonen - eller ska och ska? Man kanske kan stanna hemma, men när man redan är uppe känns det lite meningslöst!

Franskredovisningen är om familjen, man ska prata om sin familj, alltså. Jag har valt att prata om min mormor. Jag kom på det ämnet på bussen, hem från Rebecca, i går. Det var längesen jag tänkte, aktivt, på min mormor. Det är helt ofattbart att vi aldrig ses igen ...

Imorn tar min storebror studenten, så då är jag ledig! Men allvarligt, det är helt sjukt att han redan går ut skolan - för det betyder att det är min tur snart!! Vilket känns helt underbart och helt otroligt skrämmande!

roligt, roligt

Kategori: Från förr

Ett fysikskämt som jag hörde i tanto i går (och förstog, lite senare)

Newton, Pascal och Sokrates skulle leka kurragömma. Sokrates räknade och de andra skulle gömma sig. Newton ritade en kvadrat och ställde sig i den, så när Sokrates såg honom sa han "Newton du är hittad" men då svarade Newton "Nej, Newton i kvadrat är lika med Pascal, så det är Pascal som är hittad".

Sug på den ni!

Haha det blir roligare och roligare för varje gång!
- och jag är fett stolt att jag fattar det xD

helgen som var.

Kategori: Från förr

Nu är jag hemma hos mamma igen.

Jag och Rebecca åkte till Långholmen på dagen i går, vi kom lite sent sp vi fick inte så bra platser. Efter en stund av sittande gick vi hem till Rebecca och drack kaffe, vi hade tänkt käka men "vi skulle snart äta middag". Vi träffade Emy vid åttatiden. Vi gick till Gabbi och försökte dra ut henne men hon orkade inte. Så vi tre åkte till Långholmen! Den här gången fick vi inte heller så bra platser.

Jag och Rebecca hade tänkt att grilla (Emy hade redan ätit) men ... vi misslyckades med att tända engångsgrillen! Vi fick äta potatissallad till middag, helt enkelt.

"Jag var så liten så jag fick alltid bollarna i huvudet" - Emy

Senare på kvällen gick vi till Tanto. Emy åkte hem ganska direkt men jag och Rebecca stannade. Efter en tid av omkringvsndrande stötte vi på de som vi umgicks med förra helgen! Vi gick med dem ett tag - det var en cirkus i tanto så vi kollade på kamlerna!!

Rebecca hittade, lite senare, några bekanta som vi umgicks med resten av kvällen.
- jag sov hemma hos Rebecca!

Idag gick vi på stan - jag köpte leggins och en tröja.

Nu ska jag börja med mitt franskarbete som ska redovisas imorn!