notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Snart är det över!

Kategori: Från förr

God morgon!

Bara tre dagar (om man räknar med idag) kvar till skolan är slut för terminen! Ska bli såååå skönt med sommarlov, måste jag bara säga! - Så här inför sommarlovet måste jag dela med mig av en sak jag har tänkt på under många år: varför är inte nyår på sommaren? Man byter årskurs - så jag tycker att man borde byta år också .. helt logiskt alltså!

Jag skulle ha kunnat sova nu, om jag inte hade vaknat vill säga!
- Jag vaknade klockan fem imorse, igen. Men idag tog det lite längre tid att somna om .. fast det gjorde jag: och sen vaknade jag runt halv nio, så då gick jag upp!

Idag skippade jag förmiddagen i skolan - vi skulle lämna tillbaka böcker och städa skåpet - för det har jag redan gjort!! Så jag förtjänade en sovmorgon ... 

På eftermiddagen ska vi till tanto och äta lunch med skolan, sen är det zinken som gäller; vi ska spela fotboll! Jag har bestämt mig för att vara med! Det känns som om det vore hundra år sen jag spelade, men det ska bli kul!

Vi ska äta lunch i tanto ... så jag tror inte att jag pallar göra frukost! - ska nog bara göra kaffe, så jag överlever dagen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: