notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

men hoppa då!

Kategori: Från förr

Hahah igår var lite spontant crazy om man säger så, just the way I want it! ^^ Dagen började med av att jag vaknade av ett mess från Emilio där han frågade om jag skulle med in till stan o ta en öl.. jag gick upp, fixade mig och drog^^ haha.. (ssssh jag är inte alkis... än^^). Vi satt på Söderbaren ett tag, sen drog vi runt lite på söder och hamnade på Söderhof! Senare på eftermiddagen åkte vi till Älvsjö och mötte upp Crille, Sebbe och Valpen - sen drog vi oss mot Kärrtorp för att checka in gratiskonserten :)  Träffade på lite folk man kände igen, det var trevligt, haha.. Senare kom Alex och precis innan vi skulle dra även Manne!

Vi åkte in till stan och hamnade på Harrys såklart ^^ haha.. Rebecca kom också dit :D .. jag kan säga att jag var något alkoholpåverkad så kvällen slutade med att jag badade/ramlade i Sergelfontänen .. hahaha! Så.. nu sitter jag och nyser :S haha.. ska ut ikväll med tror jag faktist ;p

time for change

Kategori: Från förr

jag provade just mina studentkläder; kjolen, linnet, skorna, mössan.. hela skiten.. när jag såg mig i spegeln började jag hyperventilera och kände ett starkt behov av att sitta ner .. JAG TAR STUDENTEN OM MINDRE ÄN EN VECKA!! Jag kan inte fatta det - det går inte ... jag är inte vuxen än - när mina systrar tog studenten kändes de så vuxna .. de hade en plan .. till och med brorsan (som tog studenten förra året) hade en plan .. men vad ska jag göra??! Kanske kommer in på högskolan, men vill jag börja i skolan direkt? vill jag ta ett sabbatsår? vad vill jag, vad vill jag, vad vill jag?!?!?! andaaaas.. andaaas.. inte få panik ^^ hahah.. fan jag måste byta om nu - det är ju utgång kvällen till ära ^^

batteriet e lågt..

Kategori: Från förr

redan fredag. busy week ^^ haha... tisdag, vafan gjorde jag i tisdags? hm.. öl var antagligen inblandat ^^ i onsdags var jag hos pappa .. o igår - var det mer öl!.. samma sak gäller väl idag?? haha..

ÄNTLIGEN!!

Kategori: Från förr

Så nu e jag klar med psykologiuppgiften!! hihi.. den skulle in idag - så jag började med den IDAG! 1500 ord om ångest .. det blev nog en hel del skitsnack från min sida.. haha - men det brukar bli bra i alla fall .. nu är det väldigt varmt i mitt rum, jag har druckit lite förmycket kaffe och min dygnsrytm e helt fucked up: så jag kommer aldrig kunna somna ... hehe..

Idag var det ju "min dag" här hemma.. men när jag kom hem (typ klockan fem) hade Stefan redan varit ute med hunden.. sen kom jag på den ljusa idéen att mamma kunde köpa med sig pizza på vägen hem.. så slapp jag laga mat .. de andra jag skulle göra sket jag i.. jag hade ju skolarbete ;) ... blah.. skola imorn igen - PALLA!

yeas.. .

Kategori: Från förr

hahaha syrran skrek just till, asså i sömnen, trodde att hjärtat skulle flyga upp i halsgropen asså.. shit en gipsvägg stänger inte mkt ljud ute .. he he ..

kom hem vid sex-tiden i eftermiddags.. tror jag .. sov hos rebecca.. vi var på After, Sjögräs och Harrys igår ^^ asnice :D

vill inte till skolan imorn.

allting som jag vill kan jag göra

Kategori: Från förr

God morgon!

Bakis börjar bli en standardkänsla för mig .. ehm ^^ hahah jag vet att alkhol är skadligt - men vad ska man göra med livet om inte leva det medan man lever??

Harrys igår! Rebecca bangade ... DÅLIG STIL!! ;) hahah.. men men jag hade kul iaf ^^ kom hem vid fem-tiden .. haha då käkade jag lite o kollade på American Pie ^^ haha.. det har också börjat bli en vana :p sov- och matrytmen e ju helt fucked up om man säger så xD hahaha ..

Mamma kom ner o slet mig ur sängen vid tolv-tiden.. vi hade fått gäster o skulle äta .. så jag började dagen med ett glas vin xD hahah..



VAD HÄNDER IKVÄLL?!?!?!?!

alla irrar runt på stan i centrumhets

Kategori: Från förr

sitter hemma och är döende .. låång kväll igår ^^ haha. kom i säng vid tio imorse xD hahaha.. klockrent ^^ men a första ölen rann ner för strupen vid fem-tiden .. haha alkoholist javisst! Sen mötte jag upp Rebecca, drog till Wollmars väntade in Josse och klunkade lite mer öl ;) mötte Sandra, satte oss på en skolgård o svepte den drickan vi hade i väskorna :p sen var det en skiva på Koolingen .. hängde där ett tag .. senare drog jag och Rebecca till Kvarnen för att möta Denise och Martina :p .. där blev det mer ööööl! haha.. efter stängning mötte vi upp Dell .. drog oss mot Andreas för att kröka mer!! Helt galet :D haha.. Jag och Rebecca sov hos Denise (som äger på att göra nudlar!!!) hihi..

fan idag måste jag börja med psykologin .. annars vet jag inte hur jag ska hinna :S ÅÅÅNGEST - ja, det är det som jag ska skriva om ..

Men ikväll blir det utgång iaf ;) VAR NÄR HUR?!?!?! 



we're the wasted generation

Kategori: Från förr

jobbade lite igår .. halvdag, slutade tolv. Träffade Rebecca och Sandra över en fika :) .. sen gick jag och Rebecca på stan - jag köpte studentkläder ^^ Det fick bli en vit tyllkjol och ett vitt linne :) .. sen gick vi till ANT och jag fick byta till en kortare tungpiercing, Rebeccas var inte tillräckligt läkt .. såå bad luck ^^ haha; ne hon ska byta på måndag :p .. jag åkte hem vid fem-tiden! Då var det bara att kaste i sig lite käk, hoppa in i duschen, byta om och dra!

Kvällen började på Lidingö (av alla ställen^^) - förfest hos Emil! hahah.. när ja o Rebecca kom fram hade vi liiite svårt att hitta rätt dörr så jag ryckte upp en ... bra taktik? .. men hm den grannen blev inte så glad :p  o dessutom  höll jag i en kniv - De hade kastat ner den från balkongen så jag skulle bara ta upp den.. men a hmm.. de måste ha sett bra ut ^^ Vi var där i cirka en timme .. sen var det Harrys som gällde ;) hahah! Rebecca drog efter en öl (hon skulle möta Sandra) .. så jag blev ensam med massa killar igen ^^ haha nej, okej Mira och Tezzi var där så .. ensam tjej kanske jag inte var trots allt :p .. Emilio brännmärkte min hand med en cigg! Faaan va ont det gjorde :S .. he he ... jag berättade det för en som jobbar där - hon tyckte synd om mig o gav mig is :P men a det roligaste var hennes kommentar "aa.. jag o mina polare brukar tycka det är kul att typ spela kort - men alla har ju sin grej..."  hahaha ^^ Åkte hem med 4:20-bussen, o i slussen träffade jag Emy :D snacka om att jag blev glad att se henne - slapp åka hem själv :p .. jaa, hon var lika packad som jag! haha.. när jag gick av vid min busshållplats och började vandra hemåt så hittade jag en man i en buske xD han satt där o drack öl: så jag slog mig ner - fick en öl, berättade min livs historia och ragglade vidare xD hahahah.. Somnade väl när klockan var ungegär sex... klockan åtta kom den äckliga, fula, outhärdliga valpen in i mitt rum och väckte mig :S snacka om att jag blev "lite arg" på henne ....

funderar på om jag ska käka frukost - åt ju en del när jag kom hem så frågan är om det behövs lxm ..

din doft sitter fast på mig...

Kategori: Från förr

yep..

who knows where thoughts come from, they just appear

Kategori: Från förr

God morgon!

Jag kommer antagligen komma lite sent till skolan idag, ska egentligen gå till bussen nu - men jag sitter osminkad, halvt oklädd och har inte ens druckit upp kaffet. Om jag lägger på ett kol så hinner jag antagligen med bussen som går kvart i .. Så ska väl göra det - wei imorn börjar långhelgen :D

BTW.. i eftermiddag ska jag hem till pappa: Viktor fyller 8 idag!! Grattis underbara lillebror<3

we don't celebrate sundays

Kategori: Från förr

Godmorgon!

Drog till Wollmars igår med Rebecca och Denise - skulle bara ta en öl.. det blev tre ^^ haha... men a vi hade det mysigt, satt och snackade mest :) När vi skulle hem var det 10 minuter tills min sista buss gick - och 13 minuter till tuben ... hm.. vad jag gör man? Jo, jag och Rebecca tog löpet! haha.. eller a när vi hade kommit runt hörnet vid Mariatorget gav Rebecca upp - men jag fortsatte springa. När jag kom ner i slussenterminalen såg jag hur min buss åker iväg .. men 471;an stog inne så jag tog den (eftersom den går via motorvägen) till Nacka Forum där jag kunde hoppa på  min buss, som går "innervägen" så dvs. mycket långsammare ^^ hehe... På vägen hem gick jag och messade -så höll på att glömma att svänga, höll på att gå ner i ett dike och höll på att ramla in i en buske ^^ haha.. ja det berode endast på att jag inte kollade på vägen ;) hahaha.. när jag kom hem skulle jag bestämt käka - så jag började rosta mackor o shit ^^ seeen.. skulle jag göra engelska - det blev så fint så ^^ hahah..

ja, jag hoppade över naturkunskapen idag - orkade inte gå upp klockan sex! he he .. men jag kommer ju till rättskunskapen sååå .. ;)

forever young

Kategori: Från förr

Hemma. sitter i sängen o kollade just på Tjenare Kungen.. den e asbra :)

Helgen: fredagen började i kungsan .. skulle hälsa på massa folk men alla bara förflyttade sig hela tiden ^^ tillslut hittade vi iaf Nicke och hans polare -så vi hängde med dem till de skulle vidare - sen gick vi o hälsade på några på Harrys.. efter det drog vi till en fest i Hökarängen ^^ Sandra och Linnea var där :) .. hm det var lite segt men helt okej ^^ Linnea blev dyng o det var kul xD haha... sen somnade jag sittandes hemma hos Rebecca ^^ .. lördagen började med att jag skulle käka lunch hos farfar och Viola - bakis och dan gjorde jag det .. fick åka hem vid fyra, då kastade jag mig in i duschen och en timme senare satt jag i bilen påväg in till stan igen - hämtade upp Rebecca och drog till tanto! Satt och chillade med Crille, David, Calle och Kim :) sen skulle de till Harrys, och eftersom jag o Rebecca är luspanka belv det att vi drog till Sebbes jobb ^^ satt där och krökade lite .. efter stängning (kl ett) drog vi till Bergman! Josse sprutade färg i håret på folket - asså permanent sprayfärg ^^ så har lite röda fläckar i håret nu ^^ haha.. men palla bry sig ;) det går säkert bort :p aja.. när Bergman ville sova drog jag, Josse, Charlie, Mathias och Victor hem till Victor och chillade ett tag till innan man skulle börja dra sig hemåt! Kom hem vid sex-tiden och då började jag käka massor ^^ haha... 

Nu bör jag göra engelska! :/ 


 

i'm still glad

Kategori: Från förr

Nu sitter jag hemma och tränar på talet i svenska som jag ska hålla imorn! Jag ska vara förberädd o jag ska få mvg ;) hahah.. talet i engelska är flyttat till måndag *puh* .. fick tillbaka våra academic papers idag, jag fick mvg, yeeey:D ska göra om en analys (engelska) lite senare - den fick vi också tillbaka idag. Så jag får mvg på den med .. ja, jag satsar på mvg i både svenska c och i engelska c ^^ hehe..

Ikväll ska jag åka till Kärrtorp och titta på Josses teateruppvisning :D
- det ska bli sköööj ^^
Måste antagligen hinna käka någonting innan jag drar - hm, soppa får det nog bli alltså ... hehe.. åt det till "brunch" men har två olika smaker - fisk och sparris - så det blir ju lite variation iaf ! .. sen måste jag hinna med en kopp kaffe också - yes, my addiction is back to its usual status! ;)


someday you gonna meet someone special

Kategori: Från förr

fortfarande vaken, relativt nyduschad.. eller nej.. men jag torkade just håret ^^ duschade för snart en timme sen .. men aa fastnade vid datorn (som vanligt)... hm jag vill se på film eller något - det känns så tomt utan Gilmore Girls xD hahah.. dessutom har jag ju inte sett mina filmer på ett tag .. jag vill egentligen kolla på Festival; men jag har ingen VHS-spelare i mitt rum :/ så what to do, what to do...

Kanske borde fortsätta med min tal? njae.. snart .. eller hm jag e för trött för att ha insperation ... svensktalet skrev jag på typ en timme idag - på lektionen. Så det här borde ju inte ta sån tid som det gör :S men aa.. man e hemma, seg, trött, vill inte, snackar med folk på msn o sms .. facebook gör det ju inte heller lättare att koncentrera sig ^^

Livet, livet, livet, livet, livet, livet (8) haha.. barnprogrammet som gick på sommarlovet när man var liten xD haha.. vinjetten fastnar i mitt huvud lite till och från ^^ .. o det är typ det jag har att säga; livet asså. vad ska man göra åt saken?!

still acting like a child

Kategori: Från förr

Jag hann skriva klart mitt andra hyllningstal idag på svenskan!.. den här gången ska jag hylla min lillebror.. sen på eftermiddagen redovisade vi projektet - några stressmoment ur vägen iaf! Har börjat lite på mitt tal i engelska nu - det är en lång väg kvar om man säger så .. men kan inte komma tomhänt till lektionen imorn ^^ hehe.. deadlinen för psykologin är flyttad en vecka - plötsligt känns det inte som en elefant sitter på mig längre ;) he he ..

Efter skolan idag, följde jag och Rebecca med Madde till solariet, väntade medan hon solade och sen gick gick jag o Rebecca hem - Madde tog tuben ^^ på vägen mot slussen gick vi in i en liten butik som hade massa REA. Bakom disken där inne satt Sandra (i klassen) snacka om att alla tre blev förvånade!! Stannade där ett tag o snackade lite skit  - Sandra bjöd oss på en varsin kaka! hihi ^^

Nu har jag precis kollat klart på det sista avsnittet av Gilmore Girls :O .. det har tagit ett tag att komma igenom serien - men nu e det gjort! hehe.. känns lite tomt .. :/ kanske ska börja kolla Sex & the City snart igen .. hmhm.. kan ju chilla ett tag .. kanske ;)

oups!

Kategori: Från förr

Jag försov mig ... eller nja .. asså klockan ringde - jag trodde det var fel, stängde av den och somnade om ^^ så nu hinner jag inte till naturen ... inte bra :/ missar labben.. menmen what to do?!

idag ska min projektgrupp redovisa projektet - njae vi är inte speciellt förberedda! haha jag fick lite noja nu, var tvungen att kolla att bildspelet inte var skelt.. hade inte kollat det innan xD haha.. sen kanske det var lite smart att skicka det till läraren ^^ haha.. kanske var bra att jag försov mig idag trots allt ^^

yeeeeye

Kategori: Från förr

"you don't know what you got until you missing it alot" haha.. fan Denise, nu har jag den på hjärnan igen ^^

.. sitter i skolan o ska egentligen läsa om jämställdhet - meen.. jag läste två artiklar: borde inte det räcka? haha,, ne men det är ju lxm om två veckor vi ska ha debatten och jag är redan relativt insatt i frågan såå .. nu sitter jag o kollar Facebook och Bilddagboken ^^ det är roligt .. haha.. lektionen är slut om tjugo minuter - hmm.. vad ska man fylla tiden med?!





Idag är det fint väder så jag är mkt gladare :D





men fan fan fan.. varför riva upp såren gång, på gång, på gång, på gång, på gång? 
.. det funkar inte så. eller a vi funkar ju inte. borde ha lärt mig det vid det här laget. 
But nothing can bring me down today; not even the past ^^   

don't pusch it

Kategori: Från förr

idag var jag lite smått irriterad i skolan... (sry Kiran^^) men jag har inte käkat ordentligt sen i onsdags, so I got my reasons ;) haaha.. Nu sitter jag i sängen .. har just käkat - jag o mamma kan inte vara i samma rum utan att "argumentera" .. och jag blev mer irriterad.. nu är jag trött, inte direkt mätt (inte hungrig dock)... ska man plugga eller duscha, det är frågan.. hade planer på att komma igång med grejer idag asså - typ svenskan, engelskan, psykologin etc etc .. meeen - fyfan va trött jag är idag (också).. fan nu ger jag upp den här inte-dricka-kaffe-skiten! Vet inte om jag pallar fixa kaffe just nu - men imornbitti: då jävlar! mmh, jag längtar^^ haha

get rid of it for your own sake

Kategori: Från förr

söndag .. ångest? njaa.. vill inte gå till skolan imorn. Vill inte ha en helvetesvecka - men man får inte alltid som man vill, ellerhur? .. och då får man göra det bästa av situationen ..

Fredag: började i Tanto med Rebecca, Crille, Tob, Emilio och Alex - när vi drog oss mot Harrys mötte vi lite andra på vägen som hängde med :) En alkis sa att jag hade snygga ben ^^ man tackar och tar emot .. haha! Rebecca drog hem tidigt och lämnade mig med killarna ^^ stackars mig ;) haaha.. Lördag: kvällen började på nivå 22 med Rebecca och Sandra - jag och Rebecca mötte upp Denise och lite folk på Söderhof! Sen drog vi runt på stan som vilka fattiga lodare som helst ^^

Idag... jag och Rebecca drog till tanto och solade ett tag mitt på dagen - jag somnade ^^ sen drog vi hem till Rebecca o käkade lite soppa .. sen mötte vi upp Sandra och Anastasia på Baresso och snackade lite skit^^
.. nu kollar jag på Gilmore Girls och tänker på att jag borde plugga .. well well ^^

de viftar med alla jävla varningsfalggor som finns, sirenerna tjuter o de röda lamporna blinkar .. men vem fan har vett att stanna??

Kategori: Från förr

Krogen igår :) träffade Rebecca hos henne sen drog vi till tanto - mötte Tob, Crille, Alex och Emilio. Vi förade o sen åkte vi till Harrys! Det var drag, men Rebecca gick hem tidigt igen ...

Idag ska jag till syrran o fira Mattias - han fyller 30.. men ikväll får man se vad som händer ^^

spinn my head

Kategori: Från förr

vaken.. eller relativt. funderar på att somna om.. men kan inte få mer ogiltig frånvar såå.. sjukanmälde mig från datorkunskapen (a) .. men vadå.. det är ingen engelska idag så skulle få världens håltimme - o det pallar man inte!!

skönt att det äntligen är fredag - jag är lite förkyld, ligger och nyser ^^ men vafan.. det är bara att bita ihop.. nu måste jag gå upp och snyta mig så jag kan somna om igen ... he he

only women bleed

Kategori: Från förr

lyssna på texten.

dömt att misslyckas.. DÅ KÖR VI!

Kategori: Från förr

vi hade ingen glass hemma så jag lackade .. nu är stefan o handlar (a)
.. ska snart göra svenskan.. ska bara .. ^^


Ser stupet men fortsätter springa i samma riktning.

hell yeah

Kategori: Från förr

Frukost: yogurt och is xD haha .. men så är det när man sticker ett hål i tungan asså ^^
.. skulle kunna ha sovit längre idag om jag inte hade vaknat .. men det är ifs lika bra - har sjukt mkt plugg asså :S

Skolan börjar typ halv två så det är vara att plugga fram till dess ... möööh..

piercat tungan :D

Kategori: Från förr

Nytt hål i tungan :D haha... skulle bara kolla hur mkt det kostade idag - men sen sa han som jobbade att han skulle iväg i 1-2 veckor så .. då var det lika bra att köra :D haha.. nackdelar känns nu.. ont i käften o kan inte käka - men det är såå värt det :D haaha

jaa jag e lite trött .. o ja jag har överskottsenergi .. men jag ska sova snart iaf .. lika bra att få det överstökat ^^ men jag sov faktist som en stock på bussen hem (från rebecca) idag/ nu på kvällen .. så jag kanske inte kommer kunna somna :/ 



 

när det går så fort ändå

Kategori: Från förr

Jag vaknade tidigt trots att jag inte "behövde" .. jag var ju tvungen att försöka lära mig det helvetiska talet som jag ska hålla idag... det har inte gått så bra - ska öva mer på bussen o på lunchen .. haha.. det kommer gå åt helvete så jag kan kyssa mitt MVG i Svenska C hejdå ..

Jag är hes och hostig - det kommer gå bra att hålla tal idag. maaaah, min hals kliar sönder ..




"första gången som du ska falla ner i gråt
första gången som du ska tigga om förlåt
första gången som du är.. hopplöst kär."
.. ja, jag tycker om Magnus Ugglas musik ibland ^^

allting som jag vill

Kategori: Från förr

sitter och har paus från pluggandet igen.. ska time:a mitt tal snart.. o se hur mkt till jag måste komma på .. hoppas de räcker snart asså. e så trött..

Jag var tvungen att köpa cola, kinderegg o chips.. "det bästa sättet att bli av med en frästelse är att falla för den"

sliten, oh yes!

Kategori: Från förr

skivan var.. hur ska man beskriva den... hm alkoholrik? dyr? dramatisk? underhållande? helt enkelt allt o lite till ^^ haha.. vaken ett dygn igen - jag, Rebecca och Denise var hardcore o kom till skolan idag - fast vi satt bara i aulan o var döda så det var fett meningslöst: eftersom vi inte ens fick närvaro ^^ fast det var skönt att bevisa ... hm bevisa att? vafan var det vi skulle bevisa tjejer? xD haha .. men vafan det är så det ska vaara .. alla lärare ville skicka hem oss - för tydligen kändes vår doft på lång väg o man kunde gissa att vi inte hade sovit ^^ hahaha .. men aja, det är rock n roll .. 

 

crazy

Kategori: Från förr

fyfan, helgen är slut :(
.. men den har varit heelt crazy :D

jag dygnade mellan lördag o söndag .. dvs innan jag gick och la mig igår hade jag varit vaken i 38 timmar ^^ varför kan man fråga sig: jo nu ska jag berätta! .. Det bara blev så^^

Ikväll är det studenskiva: min studentskiva :D såå festen fortsätter ;) haaha...

ärlighet varar längst ;)

Kategori: Från förr

Valborg i korthet - lite mkt dricka o jag kunde inte hålla käften: precis som vilken helg som helst ;) haha..

På dagen träffades vi tjejer i klassen i stan o hade picnic ett tag, mys :) .. på kvällen åkte jag och Rebecca till Kristineberg eftersom Sandra o hennes tjejkompisar satt där o chillade! Där fick vi sällskap av en gäng - vissa av dem hade jag träffat på Harrys några gången innan: värden är liten!! Sandra skulle möta Oskar senare o tjejerna skulle till Rålis, så jag och Rebecca hängde med våra nya vänner till Harrys ^^ Senare kom Chris, Peter och Hallerth dit, fast de försvann ganska fort tror jag :/ .. jaaa nu är det ju så att Harrys har satt 20-årsgräns från och med idag!! DUMMMMMMMT!! borde fixa VIP-kort.. snackade men en av vakterna där igår ^^ haha..
- Känner du igen mig? (jag)
- mjaa lite asså! (han)
- hm! för det borde du, du har både nekat mig OCH kastat ut mig! (jag)
- hahaha.. ne det skyller jag på Kenny! (han)
- hm jaså.. för aa det var inte mitt fel iaf: det är inte mitt fel att jag är ganska liten o inte tål så mkt! (jag)
- haha mjo så kan man ju också se det! (han) 

Slutade med att jag mötte upp Rebecca; som hade lämnat mig ett tag xD ..  men a sov hos henne ^^ 
 

SÅÅÅ VAFAN HÄNDER IDAG?!!??!?