notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

still acting like a child

Kategori: Från förr

Jag hann skriva klart mitt andra hyllningstal idag på svenskan!.. den här gången ska jag hylla min lillebror.. sen på eftermiddagen redovisade vi projektet - några stressmoment ur vägen iaf! Har börjat lite på mitt tal i engelska nu - det är en lång väg kvar om man säger så .. men kan inte komma tomhänt till lektionen imorn ^^ hehe.. deadlinen för psykologin är flyttad en vecka - plötsligt känns det inte som en elefant sitter på mig längre ;) he he ..

Efter skolan idag, följde jag och Rebecca med Madde till solariet, väntade medan hon solade och sen gick gick jag o Rebecca hem - Madde tog tuben ^^ på vägen mot slussen gick vi in i en liten butik som hade massa REA. Bakom disken där inne satt Sandra (i klassen) snacka om att alla tre blev förvånade!! Stannade där ett tag o snackade lite skit  - Sandra bjöd oss på en varsin kaka! hihi ^^

Nu har jag precis kollat klart på det sista avsnittet av Gilmore Girls :O .. det har tagit ett tag att komma igenom serien - men nu e det gjort! hehe.. känns lite tomt .. :/ kanske ska börja kolla Sex & the City snart igen .. hmhm.. kan ju chilla ett tag .. kanske ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: