notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

dagens i-landsproblem

Kategori: Från förr

Jag kan inte logga in på msn!
- jag var inloggad och pratade med folk - helt plötligt märker jag att jag inte kan skicka meddelanden, inte långt efter det fick jag ett sms av Rebecca; hon skrev att det inte gick att skriva till mig! .. naturligtvis loggade jag ut för att logga in på nytt: men det gick inte! Nu tror jag att jag har tryckt på "Logga in"-knappet så många gånger att, om det vore en riktigt knapp, skulle den ha gått sönder!! - Vad ska jag göra nu då?! - Ja, just nu gör jag inte så mycket åt problemet - om självömkan var en lösning så skulle jag inte ha några problem alls just nu .. om man säger så!


Fick ett förslag om att starta om datorn - det kanske fungerar. Men att starta om datorn är extremt jobbigt, så om det inte funkar så skulle jag ha ödslat massa tid, som jag inte anväder till någonting speciellt, på att göra någonting som jag inte tycker om!

Jag skulle kunna berätta vad jag avskyr mest i hela världen just nu, och det tänker jag göra: jag hatar verkligen signalen som går i gång när man startar och stänger av datorn! Den gör mig galen ... har ingen aning om varför men så är det - går den att stänga av föresten ?!




Nu har jag startat om datorn, det fungerade inte att logga in på msn i alla fall ... just nu orkar jag inte bråka med min dator så jag går och lägger mig. Lyssnar på Mötly Crüe just nu, så borde väl kunna lugna ner mig snart...


Kommentarer


Kommentera inlägget här: